The Times of Israel Daily Edition [newsletter@timesofisrael.com]

 

Zsidók is nyugodtan szavazhatnak a Jobbikra

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

18 gondolat erről: „The Times of Israel Daily Edition [newsletter@timesofisrael.com]

 1. Tibor bá’, már Simlicska is a VIP előfizetőid között van? :DDD

  Kampánycsendet meg szexet ígértél.

 2. 02:
  Nem mindenkinek jár The Times of Israel, és ez hírérték.

 3. Az egész „bibliás” világot ugyanazok irányítják – nem is ez a hírérték – a kérdés csak az hogy őket ki vagy mi irányítja (a pénzen kívül)?!?
  Nem véletlen került tegnap kórházba OV, lehet egy ideig blöffölni, de sokáig az idegőrlő ha nagy a tét a pókerasztalnál…

 4. durci: minek ez? Nem jobb békében élni? Akinek valami nem tetszik, az lapozzon.
  Ha tudsz jobbat, csinálj! De ne itt éld ki a frusztrációdat!

 5. 05 – durci:
  Nem vetted észre, hogy ez egy 5 éves vita rólam, amibe nem szóltam bele. Az igazi probléma velem az itt vitázókkal a globális felmelegedés, ezért aztán fűt-fát összeszedtek rólam.
  Tőled viszont meg kell kérdeznem, hogy minek raktad be ide? Mi az információs értéke? És ha már beraktad, akkor ez a rövid „bazd meg” üzeneted mit jelent? Mellesleg sz-szel írják, így: Baszd meg.

 6. Nemrég azon lepődtem meg, hogy egy szomáliai lakostól eredően kiderült – a szaudi hercegi család is Ábrahám gyermekei közé tartozik, nem pedig muszlim(ok).

 7. 07.
  Hogy miért raktam be?
  Azért, hogy a híveidnek felnyissam a szemét, tudják meg valóban, hogy ki is az az Antalffy Tibor. Egy szektavezér, aki hülyíti, bolondítja a híveit. Nagy szemét vagy Tibor bácsi, amit művelsz a blogoddal, az félrevezetés, rémisztgetés (és nem csak klíma témában, hanem háború/politika/orbán/tudomány/stb/sorolhatnám még, tehát nem csak „a globális felmelegedés” témában írsz faszságokat. A stílusod meg ordináré, bunkó, nem illő egy blogvezérhez, undorítóan lealázó némelyekkel szemben.
  „Ami a szarkeverés előzményeit illeti: jelen voltam az AT-site-on évekig, ahonnan nagyon durván, ocsmány ordenáré módon el lettem küldve”
  Köszi, hogy kijavítottál, „Baszd meg.”
  http://liftinstinct.blogspot.hu/2013/07/az-intelligens-antalffy-tibor.html

 8. Re:09 durci
  Tudni kell kezelni Tibor bá’-t a maga helyén.
  Én vagyok rá az élő példa, hogy gyökeresen másként gondolkozom, volt nem egy kardcsörtetésem vele, de ennek ellenére hamarosan felrak több olyan posztot, ami
  erősen az ő világképével „ellentétes”.
  Meg lehet mindent oldani, csak kellő intelligencia kell hozzá…

 9. 09 – durci:
  Ha az a célod, hogy a „híveimnek” kinyisd a szemét, akkor nagyon rossz utat választottál. Ebből a liftinsict posztból csöpög a rossz indulat. Össze-vissza kapkod és több olyan mondat is van benne, ami az én malmomra hajtja a vizet.
  Rendben van én marhaságokkal tömöm a „híveim” fejét. Vagyis mélységesen nem értesz velem egyet. Mi van akkor, ha mégis nekem van igazam, és nem neked? Ez meg se fordul a fejedben? Mindenféle felmérés szerint az ország 60 százaléka kormány váltást akar, 40 százaléka pedig azt akarja, hogy Orbán legyen megválasztva harmadszor is. Guy McPherson járja a világot és hirdeti, hogy 2026-ig tart az emberiség, rengeteg követője van, de sokan lehülyézik. Az egész világ háború frászban él. Szóval azokban a témákban, amikben „híveket” gyűjtök, mindkét oldalon jócskán vannak. És jócskán vannak nézetüket aktívan hangoztatók. Neked két választásod van: Vagy nem nyitod ki a honlapomat, vagy a honlapomon leírod ellenvéleményedet és megpróbálod bizonyítani azt. A folyamatos cikizésem nem járható út, mert abból senkinek semmi haszna. Legfeljebb te kiéled magad, ami – akárhogyan is nézem – perverzió.
  Végül, hamis nickek, címek, stb. alkalmazása, meg bujkálás sunyiságra vall. Engem nem zavar, de azok, akiket meg akarsz magadnak nyerni, nem hülyék, következtetnek.

  10 – dajtás:
  Ne áltasd magad, te engem nem kezelsz. 😀 Ilyen vagyok, az elmúlt 60 évben nemigen változtam.

 10. Jobbik alapvetően becsapdázta magát a hagyományos komcsi Izrael ellenességgel, a muszlim arab terroristák oldalára. Ebből nehezen lehet kimászni, hiszen alapvetően ilyen irányultságú embereket gyűjtött maga köré a Jobbik pártvezetőség. Jól láthatóan nem a nép érdekében dolgoznak, hanem a pártvezetőség a tagság szavazatait a saját és a háttérben álló támogatók érdekében kívánja felhasználni, Csurka István jól látta.
  Itt Tibor bá’ blogján az egyik hozzászóló is megerősítette, hálás köszönetem az őszinte szavaiért.

  Tibor bá’ minősítését illető cikket én is olvastam korábban.
  Igen vannak hibái Tibor bá’-nak, viszont igyekszik a valóságot megismerni, és hajlandó, ha keservesen is, de elismerni a tévedéseit. Ez ritkaság. Valami Intelligenciára vall, mindenképpen.
  Hozzászólók rendkívül sokat hozzátesznek a posztokhoz. Nekik külön köszönet.

 11. 12 – bogozy:
  Vannak hibáim? Egészen biztos, kinek nincsenek? Vannak tévedéseim? Egészen biztos, de egyet garantálhatok: soha semmit nem teszek, nem mondok meggyőződésem ellenére, és önérdekből nem csalok., és mindig vállalni fogom a tetteimet, mert a motivációim vállalhatók

 12. OFF:

  Nem nevesítek és címzek, mindenki tudja, kinek szól:

  Ó jajj!
  Az alpári stílus nem segít, főleg nem „alvajárók ébresztésében”.

  Mi a valós célja ennek a vulgáris fröcsögésnek? Ez se nem szimpatikus, se nem hiteles.

  Amúgy meg nem kell egyetérteni a blog tulajával mindenben, sőt, ide sem kell jönni és olvasni sem kötelező.

  Mocskolódni, köpködni és anyázni nem segít a frusztráció valós levezetésében, max. fél perc gyorsan múló kielégülést adhat.

  Hagyd meg nekünk, olcsó és félhülye hivatásos rettegőknek a saját félálombeli hitünket és hagyj minket itt békén a saját pocsolyánkban fetrengeni.
  Tisztelettel, de nem kell az ébresztésed.

  Előre is köszönet.

 13. 15: Nem azért, de ez elég gyenge. Ilyet még egy óvodás is tud. 😀

 14. Drága, jó Tibor bá
  Hitted volna öreg fejeddel, hogy ilyesmi megtörténhet veled a saját honlapodon?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük