Breaking news

Trump adviser said there is reason for concern about Trump’s health tonight. „This is serious,” the source said. The source went on to describe Trump as very tired, very fatigued, and having some trouble breathing. WH officials continue to say Trump will be fine.

Trump elnök jelenleg nagyon fáradt, kimerült, légzési nehézségei vannak. Az orvosok komolyan aggodnak érte, feleségének a tünetei lényegesen enyhébbek.

Új fejlemény:

Donald Trump egészségének állapotáról vasárnap reggel adták ki a második közleményt. Természetesen a politika volt a legfontosabb szempont. Azt lehetett megtudni, hogy két alkalommal volt hipoxiája (oxigénhiány), ami miatt oxigént kellett neki adni. Kiderült, hogy a már jelzett Remdesivir és Regeneron mellett Dexamethasont is kap, amit kizárólag a halálukon lévő betegeknek adnak. Összegezve, Trump állapota súlyos.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

55 gondolat erről: „Breaking news

 1. Erre is jó a Covid. A nem kívánatos személyektől, feltűnés nélkül meg lehet szabadulni.

 2. Kórházba szállították, de továbbra is dolgozik az amerikai elnök, akinél csak enyhe tüneteket okoz a koronavírus-fertőzés. Elnöki jogkörét nem, csak a következő napokban esedékes feladatainak egy részét adta át alelnökének – közölte a Fehér Ház.
  Donald Trumpnak nincs magas láza, és légzési nehézségre sem panaszkodik. Bágyadtnak érzi magát, fáradékony, de ez nem akadályozza meg abban, hogy online részt vegyen elnökválasztási kampányában a Walter Reed katonai kórházból, ahol orvosi megfigyelés alatt áll majd teljes felépülésééig.
  Kórházba vonulása előtt arról biztosította az amerikaiakat, hogy bár ő és felesége is megfertőződtek, mindketten jól vannak, csak azért megy kórházba, hogy egészen biztosan minden rendben menjen. Köszöni, és nagyra értékeli az emberek aggodalmát. Sosem felejti el – tette hozzá.
  Orvosai arról számoltak be, hogy Donald Trump csak fáradékonyságra panaszkodik, amúgy jó kedélyű, és dolgozik. Elővigyázatosságból Remdesivir kúrát írtak ki neki, illetve immunerősítőket, miközben kapja szokásos gyógyszereit. Elővigyázatosságból a Regeneron egy 8 milligrammos poliklonális antitest-koktélját már a Fehér Házban megkapta.
  A first lady köhécsel, és egy kicsit fáj a feje, más tünete neki sincs. Őt otthonukban kezelik.
  További három pozitív kornavírustesztről érkezett hír az

  Vilaghelyzete.com

 3. 2 – L.S.
  Te a hivatalos közleményt adtad le magyarul. Én pedig azt írtam, amit az ügyes újságírók kiderítettek. Nagy különbség. Miérft tartod fontosnak, hogy állandóan ellenkezz velem?

 4. 3:
  Mert ezen a vilaghelyzete.com weboldalon szocializálódott.
  Az itt elvárt magatartás, hogy mindig, mindent megkérdőjelezz.
  Ha megteszed, előbb-utóbb egy bejön, és akkor lehet mutogatni mekkora apafej vagy (mint a horoszkópoknál az asztrológiában)!

  Te ne tudnád, hogy a mai világ a kuruzslóknak, az álszenteknek, és a tudományt tagadó idiótáknak áll?! A többinek meg az apja fasza… 🙂
  Azért ez a kifejezetten hülye USA elnök megérdemli, hogy testközelből ismerkedhessen azzal a kórsággal, amit oly büszkén tagadott volt!

  Csoda, ha például kedves kis tanulónk szerint boldog Karácsonyunk lesz? Ezek az emberek egy valamire való világban már rég kiszorultak volna. Ellenben ez a mai mindent megtűrő, mindent elfogadó, semmiért felelősséget nem váró, impotens közösség piadesztára emeli az ostobaságot, mert alapból kontraszelektált (megszületik és él az is, akinek amúgy nem lenne esélye). Hát így állunk, plusz a háborúban mindig az erőszakosnak osztanak lapokat.
  Tényleg, most háború van?

 5. 4 Horváth Csongor

  „Azért ez a kifejezetten hülye USA elnök megérdemli,…”
  Megértelek, de próbálj megmaradni embernek.
  Nem rúgunk a földön fekvőbe!

 6. 5: n/a:
  Már hogyne rúgnék bele, amikor lényegében ő játszott kulcsszerepet abban, hogy náluk is ennyi idióta tökfej veri a mellét, s egyre nagyobb esély van arra, hogy magam is megfertőződöm, pedig én speciel nem akartam/akarom ezt.
  Az életnek van humorérzéke, az már biztos. Ha volna igazságérzete is, akkor sokan kinyúvadnának, s ebben a tekintetben nem lennék kárörvendő, tehát az emberségem -köszönöm- még megvan a helyén!

 7. 4.
  Na ide figyelj Horváth Csongor.
  Vissza az agarakkal, mert nem tudom kinek nem jöttek be a meglátásai.
  Az én jóslataim annyiból sültek be, hogy a vírust a nyár nem nyírta ki, csak visszaszorította.
  A te éles meglátásaid egyáltalán nem jött be (pl. hogy májusra hullahegyek lesznek – keresd vissza, hogy miket írogattál ide btguj-al együtt, na meg a többi mindmeghalunkal). És még azt sem mondtad, hogy bocsika, tévedtem. Nagyon hiteles vagy a többi pánikkeltővel együtt.
  Csak sértegetsz, mintha eddig is igazad lett volna.

  Tibor bá’

  Kérdem tisztelettel, hogy ezt a hírt nem esetleg valami elfogulatlan Demokratákhoz köthető médiafelületről szedted?
  Nem másért, mert akkor nincs kétség a hitelesség felül.

  És mi van, most Trump betegsége amin onanizálunk? Megsúgom nektek, ha ez a demens Biden nyer, nekünk magyaroknak reszeltek. Csak emlékezetek (remélem nem fog kelleni).

 8. 7: tanuló:
  Szorul a hurok. Egyre nehezebb lesz tagadni a tagadhatatlant. Csak nem gondolod, hogy felelősség nélkül bárkit ámíthatsz! Az Indonéz példát is át lehetne venni hamarosan…

  „ha ez a demens Biden nyer, nekünk magyaroknak reszeltek”
  – Csak Orbánnak, ill. orbanisztánnak, nyilván büntetlenül semmit sem tehet az ember, de ezt mindenki tudja (Ő is és a választók is)!

 9. Mindenki megteheti a tétjét + leírhatja az elképzelését:
  Verzíó A:
  Trump-ot elviszia korona.
  Verzió B:
  Trump túléli a fertőzést.

 10. 9: malleusorbis:
  Ha most emiatt meghal, vége a világnak! Az Isten se mossa le róla, hogy nem szándékosan tették el láb alól a vírussal.
  Nem szívesen totózok, de ha már tétet kell tennem, azt mondom, előbb viszi el Trumpot a saját hülyesége, mint maga a betegség…

 11. 11: Ir01:
  Hát, az idegeire szedett gyógyszerek mellé akármivel nem kezelhetnék, sokkal inkább veszélyeztetett, így imáidra szüksége lenne érintettség esetén. 😀

 12. 14. Tibor bá’
  Úgy tűnik, hogy kicsorbult az irónia indikátorod.

 13. 8. H. Cs.
  Fenyegetőzől? Tiszta komcsi tempó!!!
  Én egyszer sem terjesztettem rémhírt. Ellenben te, ahányszor ide evett a fene, egyebet sem tettél.
  Úgy, hogy neked lenne miért a gatyát cserélni, ha lenne valaki aki felnyomna rémhírterjesztésért.
  Nehezen védhető ügyed lenne a bíróság előtt, mert valamennyi korábbi állításodról bebizonyosodott, hogy rémhír volt.
  És még van képed itt adni az okost.

  És ne aggódj a kormányért, mert eddig is megvolt és ezután is meglesz. Nem kell a te támogatásod.
  Mellékesen, ha Trump kigyógyul a vírusból, győztes lesz a választásokon is.

 14. 16:
  Te szerencsétlen…

  Tiborbá:
  Azt gondolom megismertük az Urat, ideje elbúcsúzni tőle, ahogyan a korábbi fenyegetőzőktől is, akiknek jogi ismereteik is hiányosak, hiszen valójában ők a rémhírterjesztők a vírus tagadásával. Valóban eljárhatnak emiatt a hatóságok, ellenben a politikai véleménnyilvánítás még szabad. S nehogy a blogot támadás érhesse az ilyen módon valóban rémhíreket terjesztők miatt, kérlek tedd meg, amit ilyenkor meg kell tenni a bloggazdának. Köszönöm!

 15. NAGYBETŰVEL ÍROM:
  NY.U.G.A.L.O.M.
  Innentől kisbetű:
  Ha kérhetném, mindenki próbáljon meg lejjebb adni a saját feszültségi szintjén (egyikünknek sem könnyű), ez segíti az érdemi kommunikációt.

 16. 18: malleusorbis:
  Lassú, komcsi tempóban írom, hogy bárki megértse:
  O.K. 🙂

 17. A Fehérházban is biztosítottak lennének az ellátása feltételei.
  A katonai kórház viszon nem átjáróház. Kézbentartható a tájékoztatás.
  Boris Johnsonról is csak utólsg derült ki hogy majdnem belehalt.

  A tőzsdék estek ahogy kiderült hogy Trampli pozitív..

 18. Re:17
  Olvasva a napi termésedet, valami nagyon nem kerek most nálad… 😉
  Hidd el, nem érdemes rettegni, legrosszabb esetben leveszed ezt a ruhát,
  és lesz helyette másik. 🙂
  Megjegyzem erre elég kicsi esélyed van, ezért nem érdemes ezen rettegni, amúgy sem tesz jót az immunrendszernek a folyamatos stressz.

 19. 16tanulo

  Az biztos, hogy sok mindent osszehablatyolsz a romaniai virushelyzetrol is, mikozben napi rekordok vannak fertozesben, halalozasban, mar szerre megteltek a covidkorhazak tobb megyeben is… A muholdas hulyesegeidre mar nem is reagalok…

 20. Tanuló egy aluliskolázott okoskodó.

  Ő képviseli a nagybetűs ÁTLAGEMBERT. Ez az igazán rémisztő!

 21. 5 n/a
  Nem kívánnám a halálát, de azért nem ártana neki, ha legalább eljutna addig a konklúzióig, mint a Pataki Attila…
  Ha most simán könnyedén túlesik rajta, akkor még meg is erősítheti eredeti álláspontját, hogy ez semmiség…

 22. 21: dajtás
  Az emberek többségét azért lehet félelemben tartani (a halálozás pár százalékával), mert fél-igazságok közt vergődik, mert egymásnak és önmaguknak is ellentmondó „szakértők” és megmondóemberek félretájékoztatták. Ebből kialakult egy fóbiás félelem (amit észre sem vesz), így állandóan blokkolt az agykérge és döntően csak az agytörzse működik. Ez egyébként arra szolgál, hogy vészhelyzetben gyors cselekvést tegyen lehetővé, kihagyva az analizáló és elemző tevékenységet. Ez sokszor megvédi az embert egy pillanatok alatt fellépő és lezajló vészhelyzetben, amikor félre kell ugrani egy autó, vagy kidőlő fa stb. elől. Ilyenkor minden élőlény – ember és állat – reflex-szerűen ugrik, ehhez bőven elég az un. „hüllőagy”. Ha azonban állandósult egy ilyen állapot… akkor láthatjuk a tömeges eredményét.

  De van egy óriási különbség is az emberek és állatok között!! Az ember tud tartósan félni is, nem csak megijedni! Embereket tartósan is lehet félelemben tartani egy a JÖVŐBEN esetlegesen fenyegető esemény emlegetésével, annak állandó és vég nélkül ismétlődő mantrázásával. Eközben persze minden más testi-szellemi folyamata gátolt lesz. Egy állatot nem lehet azzal megfenyegetni és félelemben tartani, hogy HOLNAP MAJD elverlek – HOLNAPUTÁN pedig lehet hogy megöllek. Nem lehet megfélemlíteni egy állatot egy betegség rémképével, vagy jövőbeni kínzás vagy börtönbüntetés kilátásba helyezésével stb., mert az állatok számára kevés értelme van a ‘holnap’ fogalmának.

  Az ember azonban ismétlődő szóbeli fenyegetéssel is halálfélelemben tartható akár heteken-hónapokon át. Nála a szómágia is működik, mert a valóságot csak azon keresztül látja… Olyan ez, mint amikor a kígyó bűvöli áldozatát, aki erre lemerevedik és leblokkol. Csak a kígyó persze nem beszél – legalábbis az Édenből való kiűzetésünk óta! Lehet megint ott tartunk??

  Jövőre már kiderül!

 23. Este 23:00-kor lefekszem. Erre itt beindul a hiszti, mert nem tudok közbelépni. Úgy gondolom Tanuló, hogy kilógsz a sorból. Gyorsan állj vissza, azt javaslom, és ne fenyegess másokat.

 24. 26.vaszil
  Nagyon érdekes szögböl közelitesz és jól magyarázod az esetleges tömegmanipuláció okait és sikerét.
  Le a kalappal

 25. 26: Vaszil:
  A leírás ok., az érvelésed helyénvaló és nem félresöpörhető a vírus kapcsán sem.

  Viszont az emberek befolyásolása kapcsán ennyi erővel elővehetjük a hipnózis és a tömegpszichózis eseteit is. Egyértelműen és bizonyítottan működő manipulációs technikák emberre nézve, akár olyan kifinomult módszerekkel, amit észre sem veszünk (lásd Facebook reklámok).
  Miért nem ezt a technikát alkalmazzák? A félelem ugyanis -pontosan a hüllőagy ősi, ösztönös reakciója alapján- kiszámíthatatlanná is teszi az embert, nem beszélve a tömeghisztéria kialakulásának lehetőségéről. Ha irányítani akarnék egy folyamatot, biztosan nem a félelemhez nyúlnék, ez olyan baklövés lenne, mintha egy sarokba szorított mérgeskígyót puszta kezem hadonászásával próbálnék távozásra bírni. A „siker” garantált, ezt -úgy gondolom- bárki beláthatja.

  Az általad leírt veszély valós, de szerintem a vírus kapcsán akkor fog igazán jelentkezni, amikor az önjelölt szakértők a valós veszély érzékelésekor kínjukban nem tudják majd, mit is csináljanak… A kulcs a hetekig – hónapokig időtartamában van, s mi sem egyértelműbb, hogy a vírustagadó álláspont épp ennek a terméke. Mert nem tud az ember éveken át félelemben létezni (akkor sem, ha a vírushívő érthetetlen perverziója folytán erre vágyna!), ezt a folyamatot is többször kitárgyaltuk már. Ha nem így működne, minden halálos beteg ember -kivétel nélkül- öngyilkos lenne.

  Biológiailag az emberi agy működése rendkívül komplex és bonyolult, de én úgy tanultam, hogy a hüllőagy (agytörzs és nyúltagy) folyamatosan kulcsszerepet játszik, akkor is, ha ennek folyamatai nem tudatosulnak. Az agykérgi funkció nem tudja egyszerűen felülírni ennek a döntéseit (vírustagadó személy esetében sem)! Ezt is figyelembe kell venni…
  Az, hogy konkrétan mitől félünk, inkább a tapasztalatok függvénye (akár feldolgozatlan, konkrét emlékként meg sem jelenő traumák is lehetnek), mintsem agyműködésben (kvázi az agyunk használatában, ill. annak módjában) keresendő különbség.

 26. 26. Vaszil :
  Jól megfogtad a dolog lényegét.
  A mindenkori hatalomnak kitűnő lehetőség az, hogy az embert egy jövőbeni kataklizmával kitűnően lehet stresszelni. A jelenlegi helyzetben is úgy tűnik, hogy a hatalmasok példásan kihasználják ezt a tulajdonságunkat. Nem a pozitív énünket igyekeznek bátorítani, hanem a rettegést erősítik. Ebben a helyzetben kiválóan lehet a nagy megmentő szerepében tetszelegni. Igaz, hogy rizikós is ez a játék, mert könnyen kiderülhet hogy a király meztelen.

 27. 31 malleusorbis
  Már annyiszor ki volt tárgyalva, hogy jó lenne, ha minden hozzászólásba meg lenne jelölve a címzett neve és a hozzászólás száma.
  Főleg, mikor az ember lavíroz a posztok között, igen zavaró, mert nem emlékszem már én sem minden hozzászólásra, de ugyanakkor érdekel mindenkinek a véleménye.
  Ilyenkor kénytelen vagyok elejétől végigböngészni a hozzászólásokat, hogy kinek a hozzászólására lehet ez a válasz.
  Sőt, gyakran még az sem elég, ha csak az egyik van megadva, ha sokat segít is.
  Dajtás is jellemzően csak a sorszámot adja meg, ami időnként elcsúszik, és már nem is igaz, mire vissza akarom nézni, a név sokat segít, mert általában beugrik az illető hozzászólása, és rögtön tudja értelmezni az ember a választ…

 28. „Kik a magyar maszkellenes és járványtagadó mozgalom vezetői? Mik lehetnek a motivációik; vajon őszintén elhiszik, hogy háttérhatalmi átverés az egész járvány, vagy egyszerűen jó üzlet ez nekik? Miért nem kezdett velük semmit jó ideig a Facebook, ami a fő kommunikációs és toborzó felületük (és ami elvileg elkötelezett a járvány körüli dezinformáció visszaszorításában)? Miért nem kezd velük semmit az orvosi kamara – holott ezek az emberek a doktori címük tekintélyét kihasználva, orvosként, gyógyszerészként terjesztenek veszélyes tévhiteket? És főként: miért nem kezd velük semmit a kormány, ami tavasszal külön törvényt is hozott a járvánnyal kapcsolatos rémhírek terjesztőinek szigorú megbüntetésére?”

  Miért érinthetetlenek a járványtagadó orvos-celebek?
  https://telex.hu/koronavirus/2020/09/29/miert-erinthetetlenek-a-jarvanytagado-orvos-celebek

 29. Ahogy az ismert a tényeket a korábbi tapasztalatok alapján a tudat egyénenként más és más formában interpretálja. Nem kell ide olyan általános ködösítés, mint hüllőagy meg effélék. Egyszerűen ennyire különbözőek vagyunk és kész. Még akkor is, ha ezt közületek sokan képtelenek elfogadni. Ezért nem túl okos sarat dobálni sem a vírus tagadókra sem a rettegőkre.

 30. 3. Tibor bá’
  „Miért tartod fontosnak, hogy állandóan ellenkezz velem?”

  Talán azért mert ez a blogg:

  * Azt szeretném hini, hogy nem egy hitegylet, hanem az értelmes emberek vitafóruma.
  * Mert az éremnek másik oldala is van és azt fel kell mutatni.
  * Mert a bölcsek kövét eddig még senki sem mondhatja magáénak.
  * Mert a cikk arról is beszámol, hogy Donald Trumpnak elővigyázatosságból milyen kúrát írtak ki, és igy informáltabbak lehetünk a rusnya járvánnyal szemben.

 31. 4. Horváth Csongor

  Tisztelt Horváth Csongor
  Ez „ez a kifejezetten hülye USA elnök” a négy éves elnöksége alatt hány háborut inditott, hány ikertornyot robbantott?
  Nem tetszik mert ellenáll a mocskos szereccsen által vezetett WHO-nak aki a Big Pharmával összejátszva Bill Geitz és tásaságának ellenáll.
  Mond csak – kedves tanitó bácsi – melyik államfő merte ezt csinálni a fehérorosz Lukashenkon kivül?
  Hát igen, annyira hülye, hogy egyetlen egy szines arab forradalmat sem volt képes felbújtani, bezzeg az előbbi szines amcsi elnők még meg sem esküdött a béke Nobel dijat kapta annyira „okos és békeszerető” volt.
  A kérdésedre: Tényleg, most háború van?
  Igen! Háború van!
  De nem a szokásos látványos háboru folyik, hanem a kulisszák mögötti titkos háboru.
  A Nemzeti Államok és az Új Világrend között.
  Az Óvilág honos népei és a különböző rasszok kényszerített keveredése között.
  De ki lesz ezen a népességen az uralkodó új elitréteg?
  Vajon ki jósol erről minket?
  Mond csak – kedves tanitó bácsi – melyik államfő Donald Trump-on és Putyin-on kivül mer az Új Világrend ellen állni?

  5. n/a
  „Nem rúgunk a földön fekvőbe!”

  Ezen a témán fogad az őszinte elismerésemet ” n/a”.

 32. 40: L.S.:
  Köszönöm a válaszodat!
  Szóval Trump szerinted kiérdemelte a Nobel békedíjat…
  Vajon a propagandának és kirakatnak szánt észak-koreai események, vagy a kínai kereskedelmi háború kirobbantása és elmérgesítése, esetleg a víruskezelés kapcsán nyújtott kimagasló teljesítménye, ne adj Isten az orosz atomalku felmondása, avagy talán az iráni öbölben zajló események alapján kellene elszégyellni szegényes látás- és gondolkodásmódom miatt magam, nem tudom!

  De azért éleslátásod megosztását köszönöm, az Új Világrend nevében is :-).
  Ha így folytatódik, tényleg el fog jönni ez az új világ, amitől akkor most ki is retteg valójában? Ezekkel az eszement gondolatokkal fog eljönni, s az ezek mentén világszerte feltörekvő populista egyedek politikájával. Lukasenkat példaképnek beállítni… Az eszem megáll! És ez egy értelmiségi fórumon ma megáll, 30% legalább osztja is a véleményt.

  A Big Pharma teljesen más síkon szerveződve, de tényleges veszély. Bill Gates szerepe benne azonban még a Microsofthoz mérten is eltörpül. Ugyanakkor majd nézzük meg, ki gyógyítja és mivel a főbohócunkat…

  A migrációt a nyugati világ idézte elő, nem kell ezt elkendőzni!
  Hibázott akkor is, amikor lehetősége lett volna szabályozni, akkor is, amikor gátlástalanul kizsákmányolt, és ténylegesen most is, amikor ellenőrizetlenül káoszt épít (ebben van egyetértés köztünk). A migránsok érkezésében mindenki hibás, aki az elmúlt fél évszázadban élvezte és részt vett a „fejlett, nyugati világ” kiépítésében és javainak felhasználásában.
  Egy másik kérdés, hogy a kialakult helyzet kezelésében a nyugati demokráciának csúfolt államok impotenciát mutatnak. Ettől persze még nincs okom tévesen feltételezni, hogy épp a populista politikusok fogják megmutatni a kiautat.
  S, ha még nem tűnt volna fel, a nemzeti szocializmus már éppúgy rég megbukott, mint az internacionáléval kitömött szocialista embereszmény!

  Végezetül szeretném tisztázni, hogy nem „tanító bácsi” vagyok, hanem tanárúr! Ha már ezzel is bepróbálkozol a hallgatóság felé szóló hatásosabb előadásmód kedvéért…

  36: Bak Tigris:
  Ennyi erővel legitimálnád, hogy a gyermekednek azt tanítsuk, a KRESZ szabályokat nem kell feltétlenül betartani, mert úgyis mindig előfordulnak balesetek?!
  Elvégre „nem túl okos sarat dobálni azokra” a bácsikra és nénikre, akik „eltérő meglátásmódjuk alapján” úgy ítélik meg, hogy azt a derékszögű kanyart nyugodtan 60 km/h-val is be lehet venni, felesleges a 20 km/h sebességkorlátozást betartani, mert azt csak a beszari, más látásmódú emberek ítélik meg így.
  Ráadásul analógiában az előbbiek véleményükből akkor sem engednek, amikor kísérlettel bizonyítod, hogy a kocsi a kanyarban a fizika törvényeinek engedelmeskedve kisodródik.

  Tessék már belátni, hogy a tolerancia bárki részéről csak addig a pontig működik, amíg reá nézve veszélyt nem jelent, érdekeibe szögesen nem ütközik! Az ezzel ellentétes önfeláldozás nem normális jelenség, ill. természetellenes, maximum speciális esetben működik, pl. anya – gyermeke viszonylatban.

  38: n/a:
  Ez most hogyan jön ide, miről jutott eszedbe?
  Nyilvánvalóan bárki helyére lehet dublőrt találni.

  Csak nem játszák el a fantázianevén Dave elnökről készült film forgatókönyvét élesben is…

 33. 41 Horváth Csongor

  „Csak nem játszák el a fantázianevén Dave elnökről készült film forgatókönyvét élesben is…”
  Nem mondanám el mi jutott eszembe, nem ez, de vasárnapi szórakozásnak jó lehet.
  Filmajánló:
  https://www.imdb.com/title/tt0106673/

 34. Re:34 Phyton
  Annak fényében, hogy ezt az oldalt az ex indexesek írják, akik magukat „függetlennek” és „tényszerűnek” titulálták, miközben nyíltan politizáltak, és kb annyira voltak tényszerűek, mint az origo csak pepitába, kb annyi relevanciája van a mondani valójuknak, mint az utcalány erkölcsi szónoklatának…

 35. 34. Python
  „…vajon őszintén elhiszik, hogy háttérhatalmi átverés az egész járvány, vagy egyszerűen jó üzlet ez nekik?
  …miért nem kezd velük semmit a kormány, …a járvánnyal kapcsolatos rémhírek terjesztőinek szigorú megbüntetésére?”

  Nyilvánvaló, hogy az emberek terrorizálásának kísérlete extrém propaganda akciókhoz vezet, és ez a kérdés komoly aggodalomra ad okot az igazságügyi hatóságok számára.
  Szabálytalanságokat nemcsak a maszkellenes és járványtagadók, hanem az epidémiahivők is támogatói is követnek.
  Erre van egy múltheti példa a görög Mega TV elsőrangu riporterének és bemondójának Nikosz Evangelátosz szégyenletes „röntgenfelvételei” egy fiatal covidpácienssel kapcsolatban.
  Nikos Antoniadis neves kriminológus pert indított N.Evangelatosz és két orvos (Medical Center of Paleo Faliro) ellen hamis hírek terjesztése miatt.
  A görög rendőrség N. Evangelatosz után és a két orvos után nyomoz, hogy letartoztassa Őket.
  U.i.:
  Míg a 38 éves, dohányzó és cukorbeteg fiatal férfi két röntgenfelvételét állítólag 7,5 órás különbséggel fényképezték, valószinübb, hogy 2015-ös röntgenfelvételről van szó.

  https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/koronoios-fake-news-i-idisi-sok-me-tin-aktinografia-38chronou-astheni-me-koronoio/

 36. 34. Python
  “…vajon őszintén elhiszik, hogy háttérhatalmi átverés az egész járvány, vagy egyszerűen jó üzlet ez nekik?
  …miért nem kezd velük semmit a kormány, …a járvánnyal kapcsolatos rémhírek terjesztőinek szigorú megbüntetésére?”

  A tesztet amit azért végzed, hogy megtud, hogy virusfertőzött vagy sem, a teszt már fertőzött volt a gyártó cégtől még a használat előtt…
  Részleteket az 5-ik perctől.

  https://www.youtube.com/watch?v=8iHa-HPgfCg&feature=emb_logo

  CION BÖLCSEINEK JEGYZŐKÖNYVE 10. fejezetének a végén azt írja, hogy :
  „minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyűlölettel, veszekedéssel, irigységgel, sőt még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, BETEGSÉGEK BEOLTÁSÁVAL, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezető utat, mint azt, hogy menedéket keressenek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású főhatalmunknál.”

 37. 2020. okt. 5.
  Ázsiába Szakadtam: Trump Covidja
  youtu.be/S6I3hbNNA9o

 38. Az elnök választásokon Trump győzelme a globalizáció és a diktatórikus, totalitárius politikák elleni győzelem lesz.
  Ha megnyeri őket, megnyeri a koronavírust és annak minden következményeit: lockdown, kötelező maszkviselés, kötelező „covid” védőoltás stb.

 39. 50: Hát ez nagyszerű, de nem képviselheté a globalizációellenességet valaki, akinek az IQ-ja legalább 100, legalább átlagosan erkölcsös, és épeszű?

 40. „Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig harcolni fogok azért, hogy mondhasd.”

 41. 49: Fehérlábú gólya:
  „Színház az élet”.

  50: L.S.:
  Ha valóban létezik az a háttérhatalom, amit vizionálsz, egyszerűen nem győzhet! Puszta logika…
  Ha csak egy populista a sok közül, mit is lehetne várni tőle, minthogy a betegségét is a kampányára fordítsa. Az ellenfél pedig lovagiasan segít neki. De ismerős helyzet is ez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük