(2267) Röhögjünk együtt! (sírva)

Tibor bá’ szatirikus online

Orbán Viktor miután alaposan áttanulmányozta Rákosi Mátyás ötleteit, úgy döntött, hogy a nyomdokaiba lép, sőt le is előzi. Lehet, hogy a mindennapi betevő falat ünnepén (ez mint tudott ma van, illetve volt, de még lehet) a shót ellopom Szent Istvántól és a 2018-as választások előtt be iktatom magam, mint királyt, illetve felkenessem magam hűséges kétharmadommal.

 

Esetleg, mint császárt. Ezen még gondolkodom. Minden esetre Áder Jánosra nem lesz tovább szükségem, viszont megtehetem udvari bohócnak. Akkor majd azt  nem ír alá, amit akar.

Van ugyan egy harmadik opció is, hogy maradok miniszterelnök, de ezt  csak a vicc kedvéért dobom be. Valójában az egyszer már meghajóztatott szent koronára fáj a fogam, mert az még Gyurcsány fején se volt (he-he-he, nem is lesz). Különben is szeretem az antiqvitást.

Csak ez a parlamentezgetés olyan uncsi, meg aztán rengeteg tök felesleges ember vesz körül, akik már rég megtették a kötelességüket, most már igazán mehetnének a jó mórhoz méltó módon. Például, mi a fenét csináljak az ilyen basáskodókkal, akinél még az se lehet tudni, hogy hova néz, és aki volt akkora barom, hogy az összes gazdasági hülyeségemre rábólintott. Nem mondom, hogy ellenkezzen velem, mert az se szeretem, de azért ami sok, az még nekem is sok. Például miért nem szólt még időben, hogy a magán nyugdíjpénztárban lévő 3000 milliárdot csak egyszer lehet ellopni. Hogy ennyi újra összejöjjön, ahhoz 3-4 millió állampolgárt meg kell dumálni, hogy kezdjenek megint takarékoskodni, és akkor is kell hozzá 13 év. Ki tudja ezt kivárni, amikor olyan kurva jó ötleteim vannak, csak a libák ne dögölnének meg közben.

Jaj, erről jut eszembe, láttátok már az új emblémánkat. Te, ez piszok jó és őszintén, bele ide a szemedbe, én aztán megmondom, hogy mit kell tenned, ha már voltál olyan hülye, hogy összedobtad nekem ezt a kétharmadot.

Ha nem fizetsz, engem az se érdekel, majd elveszem. Erre kurva jó ötleteim vannak – lehet, hogy már észrevetted, de ez még csak a kezdet. nekem tuti jó ötleteim vannak, hogy frusztráljam az alattvalókat. Ha nyomorék vagy, akkor 27 ezerért söpörd az utcát, télen megfagyhatsz, nyáron dögölj éhen. Kell a pénzt az állami vezetők, például az ügyészek sok milliós prémiumához. Érted már? Te már rám szavaztál, nincs rád szükségem. Az ügyészekre még szükségem van, mert néhány embert még el kell takarítani az útból. Na látod, ez a lényeg.

Orbán hazudozásaival mindenkinek teli van a hócipője

Orbán Viktor a kampányban azt ígérte, hogy nem lesznek megszorítások


___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________

12 gondolat erről: „(2267) Röhögjünk együtt! (sírva)

 1. Milyen igazad van! Úgy van az rendjén, hogy Brüsszelben mondják meg, kinek hány terroristát kell befogadnia. Aki ezen felháborodik, az hülye.

 2. 2.
  Teljesen így van.
  Csak sajnos az asztalnál akinél a fizetős tárca, mindig jobb helyzetben van, mint a koldus, aki a leeső aprópénzt várja.
  Azzal, ha a zseton mellé elvárás is van, két dolgot tehet a koldús.
  1. szép csendben elhúz a francba
  2. a pénzesre ráborítja az asztalt
  csak az a baj, egyik megoldásból sem jön ki jól.
  Valószínűleg a koldus inkább a leeső filléreket választja , a feltételeket meg továbbpasszolja a templom egereinek.

  Valahol ez olyan mint a magyar ügyészség. Függetlensége csak addig tart, amíg megmondják neki miben hogy kell állást foglalnia.
  Mondhatnánk vica versa, avagy kölcsönkenyér visszajár.

 3. Ábel, „Brüsszelben mondják meg, kinek hány terroristát kell befogadnia”

  Nem vagy ám elfogult, egy picit se. Nem zavar a saját hazugságod? Mikor akart ilyet tőlünk „Brüsszel?

  Állj be propagandistának, jól keresnél… 😀

 4. Observer, a gond nem azzal az ezervalahányszáz menekülttel van, akinek a menekültkérelmét mi bírálhatjuk el, ha akarjuk, olyan szigorúan, hogy alig lesz, aki maradhat.

  A baj azzal van, hogy ha elfogadjuk az elvet, hogy az EU bürokratái az akaratunk ellenére küldhetnek ide bevándorlókat, akkor ez jogalapot teremt a jövőre nézve. Márpedig Afrika túlnyomó része nyomorog, és már most sokmilliónyian indultak el Európa felé. Ha a közelmúlt és a jövő bevándorlóit mind arányosan elosztják az EU országai között, akkor mindenhova annyi fog jutni, amit már lehetetlen integrálni, különösen, hogy a muszlimoknak eszük ágában sincs integrálódni, ellenkezőleg ők akarnak minket integrálni.

 5. 5: „ha elfogadjuk az elvet”

  Egy csomó ‘elvet’ elfogadtunk, amikor beléptünk az EU-ba. Ez egy dolog. Én se akarok migriket. Ez egy másik dolog. Te meg akkorát csúsztattál, hogy ihajj. Ez meg egy harmadik dolog. 🙂

  De nézd meg a szlovákokat – úgy lavíroznak, mint az angolna, ők jófiúk, mi meg fejjel megyünk a betonnak. Ami nem célravezető.

  /Különben ez az előző hozzászólásom korábban „elveszett”, Tibor bá, mégis te szűrted az otthoni IP-met? Még ha nem is szándékosan…?/

 6. 6: Amikor beléptünk az EU-ba, szó nem volt arról, hogy mindenkit beengedünk a Schengeni határokon. Sőt.Ebben a helyzetben mi voltunk azok, akik az eredeti megállapodásokhoz tartottuk magunkat.

  Se nem hazudtam, se nem csúsztattam, hanem szatírikus voltam. Vagyis szándékosan és nyilvánvalóan az ellenkezőjét írtam annak, amit gondolok.

 7. 7.

  Erősen kampányolsz és lódítasz.
  Ebben Observernek tökéletesen igaza van.
  Brüsszel nem terroristát, hanem menekültkérőt toloncolna hozzánk.
  A magyar szerveknek akkor is van lehetősége az erőszakgyanús személyeket kiszűrni és állampolgárságot sem kell adni nekik.

  De mivel a letelepedési kötvényekhez már hiteleket is intéztek a fijjuk az igénylőknek , tulajdonképpen azzal a jutalék 30.000 ejró cash-hel kell csak bírni és bármelyik vándormadár letelepedhetett hivatalosan Magyarországon.

 8. 7: Nem minden menedékkérő terrorista, de bőven elég, ha az 1 %-uk az. És ha nem is mindegyik muszlim terrorista, bármelyikük bármikor azzá válhat, amint komolyan veszi a Korán szavait. Ezért nincs abban semmi lódítás, amit írtam.

  Keresztényből, jezidiből bármikor befogadnék akármennyit. De a muszlimokat mind hazaküldeném, még a 20 éve itt élő kebabosokat is. Nem gyűlöletből, önvédelemből.

 9. 9.

  A terrorista és azzá válhat nem ugyanaz.
  Te is válhatsz muszlimmá, ha felveszed a hitet. És még ki tudja mi leszel 20 év múlva…..
  Akkor már ezen feltételezésből kifolyólag nemkívánatos személy vagy a mában?

 10. Bálint! Mesélj már, kérlek, előfordulónak egy kicsit a muzulmánokról!

 11. 6 – Observer:
  Nálam a visszatartásnak 3 kategóriája van:
  1) Függőben (erről engem E-mailben értesít): Ezeket a lehető leggyorsabban átnézem és felszabadítom.
  2) Szemét: spam, garbage, trash. Ebből naponta bejön közel száz. Ezek többnyire hirdetések pl. Viagra. Amikor összegyűlik 5-600 akkor törlöm őket.
  3) Lomtár: Ezek nem kívánatos, de nem szemét. Nem szoktam nézni csak néha-néha. A te hozzászólásodat a gép ide tette, és csak véletlenül fedeztem fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük