(4092) COVID RIADÓ

Tibor bá’ online

 

COVID RIADÓ

89. útban a 90. felé

Kínában a 2022 decemberi zéró-COVID politika feloldása óta, vagyis nem egész egy hónap alatt 708.000 halálos áldozata van az omikron variánsnak.

Ausztráliában 2023 első 3 hetében több lett a halálos COVID áldozat, mint 2020 egész éve alatt.

Eközben, nálunk a kormány beszüntette az esetszámok közlését, mert jelentéktelennek ítéli a COVID veszélyt.

Nem lesz ennek jó vége! A veszély nem múlt el.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Éljetek a lehetőségekkel!

27 gondolat erről: „(4092) COVID RIADÓ

 1. Szerintem nem sokat foglalkoznának vele az emberek, ha közölné is.
  Ráadásul most influenza is van, nálunk mindenki beteg vagy volt.
  Ez a COVID is olyan lesz mint az influenza: jön-megy. A fura az hogy down under nyár van, nyáron nem szoktak ezek terjedni.

 2. Egy nagy hatalmú ember, ki már csak keletre tekint minden reggel,
  Hatalmát az új KÓR megrengeti, holdudvarának erős részét viharként elsöpri.

 3. A forrást is megadnád? Bárhol keresek maximum 100.000 körülre jön ki a szám. NYTs, Bloomberg, The Guardians stb.
  Köszönöm.

  WSWS: Pandemic deaths in China hit 700,000 since end of Zero-COVID policy, according to modeling estimates

 4. A WHO adata alapján a Sinopharm vakcinájának hatékonysága 79% a tüneti Covid-fertőzésekkel szemben, akkor a megfertőzöttek ekkora százaléka meg sem halhat covidban, ez világos. 90% feletti átoltottságnál, 79% hatékonyság mellett a 708.000 haláleset a 10% oltatlan és az oltás ellenére tünetesen fertőzöttek közül kerül ki.
  Nem osztok szorzok tovább. Ennyiből is nyilvánvaló, hogy a lakosság épp olyan mértékben halálozik, mint más országokban, mikor még nem oltottak. Látszólag ez a kép.

  Több következtetési irány előtt még szabad a pálya.
  Az oltások igen picurkát számítanak. A kínaiak most a karantén szabályok eltörlése után fertőzödnek át és kapnak természetes védelmet. Az mrns oltások nélkül is le fog csengeni a járvány és beáll arra a szintre, mint nyugaton.

  Az oltások sokat számítanak. A kínai vakcinákról a WHO túlzó adatot közöl. A vakcinák mellett fontos az átfertőződés.

  Ez egy új mutáció, javarészt ennek és az elengedett járványnak tudható be a magas halálozás.

  A kínai vakcina hatásos. Viszont az ész nélküli korlátozás után ész nélküli nyitás történt. Akkora covid dózis éri az embereket, hogy nincs az a vakcina, ami ebben az esetben hatásos lehet. Lásd, nyugaton élő oltott egészséges kínaiak hazatérve nagy számban betegednek meg.

 5. 2. Biden? Mondjuk nekik lehet nyugat felé közelebb van kína mint kelet felé. Bár távol-keletnek szokták mondani.
  Vagy Hszi-Csin-Ping? Ő tekinthet kelet, az USA felé valóban, most épp járvány is van most szóval az jobban egyezik.

 6. 10 – Avatar:
  A sok százezer kínai halott átlag életkora 80 év felett van. Ragyogó tervezés!. A munkára foghatok élve maradnak, a felesleges nyugdíjasok hullanak, mint ősszel a legyek.

 7. Kisbuszos oltakozó utakat szervezünk Romániába a határ mellé heti rendszerességgel, a jármű 9 személyes, covid protokoll szerint van kialakítva, minden utazó külön úgynevezett vákuum fülkében utazhat a fertőződés elkerülése érdekében, usb töltő minden ülésben + free wifi. Vakcina típusa: Pfizer omicron variant rapid booster pro. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul. Havonta 1 út (1 vakcina) ajánlott. Érdeklődni: mrnstours@gmail.com

 8. 12. mrns tours

  Meg kell hagyni van humorod bőséggel.😂

 9. A kínai vezető a nagy lázongástól megijedve beszüntette a járványügyi zárlatot.

  A gazdaság így nem esik vissza, a lázongásnak vége, a korfa pedig javul. Ügyes.

  Én pár hete másodjára is átestem a covidon, a tünetek mások voltak, mint anno (persze, hiszen ez már más vírus) enyhébbek, de azért elég kemény volt így is. 75 vagy 80 felett, legyengülve könnyen el tudom képzelni, hogy kampec (még 2-3 védőoltás mellett is).

 10. A következő érdekes írás jelent meg a forrásként alul megjelölt angol nyelvű portálon:

  Tudták: miért nem tettek többet az oltatlanok, hogy figyelmeztessenek?

  A be nem oltottak tudták, amit mi nem. Néhányan közülük túl keveset mondtak. A legtöbbjük egyáltalán nem mondott semmit. Sok vér tapad most a kezükhöz.
  Miközben a világ a COVID-19 világjárvány pusztító hatásainak feldolgozásával küzd, az egyik továbbra is felmerülő kérdés az, hogy az oltatlanok miért nem tettek többet azért, hogy figyelmeztessenek minket az oltás lehetséges veszélyeire.

  Míg a jó szándékú polgárok sorba álltak, helyesen cselekedtek és kaptak COVID-19 oltást – ami most úgy tűnik, hogy több kárt okoz, mint hasznot -, addig a be nem oltott barátaik csak álltak és hagyták, hogy ezt tegyék. Néhányan közülük túl keveset mondtak. Néhányan egyáltalán nem mondtak semmit.

  Még akkor is, ha ők tudták, amit mi nem.

  A mi vérünk most az ő kezükön szárad.

  Ezek erős szavak. De az oltatlanok fontos információkhoz jutottak hozzá a vakcinák lehetséges mellékhatásairól. Tudtak a súlyos allergiás reakciók, vérrögök és más súlyos egészségügyi komplikációk kockázatáról. Tudták, hogy a vakcinák nem immunizálnak minket. Tudták, hogy nem hatékonyak, és hogy több kárt okozhatnak, mint hasznot.

  Mindezt tudták, de ahelyett, hogy figyelmeztettek volna minket, az oltatlanok inkább hallgattak. Úgy döntöttek, hogy félrenéznek, és nem beszélnek az oltások lehetséges veszélyeiről. Hagyták, hogy jó emberek milliói, akik (akkoriban) helyesen cselekedtek, halálba és betegségbe essenek, és sok oltásellenes még kárörvendően nyilatkozott az interneten arról, hogy az érme feldobása a helyes fogadás volt. Az ördögibbek még arra is buzdították azokat, akikkel nem értettek egyet, hogy “erősítsék fel magukat”.

  Ez túlságosan is világossá vált. Az oltatlanok elhallgatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
  A hallgatás pedig végül is beleegyezés.

  Itt az ideje, hogy az oltatlanok felelősséget vállaljanak tetteikért, és velünk együtt dolgozzanak a válság megoldása érdekében. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy önzésük és cselekvésük hiánya továbbra is károsítsa közösségeinket. Itt az ideje, hogy az oltatlanok felemelkedjenek és helyesen cselekedjenek.

  Az oltatlanoknak minden erkölcsi mércével mérve többet kellett volna tenniük, hogy figyelmeztessenek a lehetséges kockázatokra – hogy segítsenek nekünk tájékozott döntéseket hozni az egészségünkkel kapcsolatban. És most bocsánatot kell kérniük tőlünk.
  És, kéz a kézben, talán meg is adjuk nekik.

  Mert mi jó emberek vagyunk. Azért vettük be azokat az injekciókat, mert ez volt a helyes dolog – amíg nem volt az.

  Forrás:
  https://iqfy.com/unvaccinated-silence/

  Mindenki döntse el maga, hogy ez egy szatirikus írás vagy a szerzője komolyan gondolta azt, amit leírt! Azt megjegyezném, hogy az írás alatt ki lett kapcsolva a hozzászólások lehetősége.

 11. Hofi mondaná

  …tesssz hülye.

  Amúgy vannak hsz-ek pl:
  Deborah B

  I was literally ridiculed today Tues Jan 24 2023 trying to warn people about the dangers of the Jab. So please don’t say we didn’t say anything. We did over and over. Heck I took the darn jab and still try to warn people not to and get ridiculed. So please enough with this narrative. We told you so. You didn’t listen or chose to cancel anyone who didn’t follow the narrative. You owe all those “conspiracy theorists” and apology and stop blaming the unvaccinated. They were smarter than all of us.

  Végén még oltatlan adót is kell fizetni?

 12. 16: ötlet

  “Végén még oltatlan adót is kell fizetni?”

  Ne adj ötleteket a degeneráltaknak, mert még megcsinálják! Főleg ha még tovább tudják rettegtetni a tömegeket az idősek kiemelkedő halálozásával. Ami az iszonyú kínai (és nem csak kínai) légszennyezés miatt amúgy is programozható volt! Ez is ugyanakkora svindli, mint a CO2 biznisz: kend rá egy koncepciós per keretében a legártatlanabbra a szart – aki még tiltakozni sem tud, azután indulhat a biznisz.

  #https://metaxy.hu/a-nagy-szendioxid-svindli/

 13. 17
  Vaszil

  Ne is mondd,már hallom ahogy a EuroCOP-ok landolnak a telken egy eurocopterrel és visznek Brüsszelbe.
  A Zsolt által linkelt oldal beismerése ellenére majd engem ítélnek el emberiség elleni bűntettért mert ” nem szóltam” az oltottaknak.
  Brrrrr….

 14. 15. Zsolt
  ” Az oltatlanok elhallgatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
  A hallgatás pedig végül is beleegyezés.”

  Jól olvasom?

  ” Az oltatlanok” Az oltatlanok elhallgatása.. ”

  Ha ez nem terelés akkor mi?

  Inkább elhallgattatása a helyes fogalmazás.
  Vagyis:
  Az oltatlanok elhallgattatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
  A tények hallgattatása pedig nem beleegyezést, hanem erőszakos rákényszeritést jelent.”

  “Az oltatlanoknak minden erkölcsi mércével mérve többet kellett volna tenniük, hogy figyelmeztessenek a lehetséges kockázatokra – hogy segítsenek nekünk tájékozott döntéseket hozni az egészségünkkel kapcsolatban. És most bocsánatot kell kérniük tőlünk.”

  Személy szerint mindannyian felelősek vagyunk, hogy mindenki erejéhez és képességeihez mérten a legjobban vigyázzon családja, baráti köre és munkatársai egészségére, mert csak akkor lehetünk mindannyian egészségesek!
  Ami éntőlem tellett megtettem az erkölcsi kötelességemet az embertársaim megmentése érdekében. Sajnos a ρendσερ és az azt kiszolgálók jól megszervezett cselgáncsait nem könnyű átugrani.

 15. 17. Vaszil
  ”Kisebbséghez tartozni nem a legideálisabb feladat, főleg ha a többség jelentős része agresszíven tiporja el a másként gondolkodókat. A fősodratu média pedig minden területen megpróbálta ehhez egyengetni a terepet, idiótának, gyengeelméjűnek, összeesküvés hívőnek állítva be mindenkit, aki nem élt a nagy lehetőséggel, hogy a többséghez tartozzon és a tömeg részévé váljon.”

  ” Mindazok, akiknek meg kellett volna védeniük a szabadságot, nemcsak egyszerűen cserben hagyták a magyar társadalmat ( L.S. : Sajnos, nem csak a Magyar társadalmat), hanem támogatólag léptek fel a zsarnokok mellett.”

  Teljesen egyetértek a cikkben leirtakkal.
  Taps! +++

  Kiegészítésül még azt tenném hozzá, hogy szerencsénkre a szkeptikusok tábora egyre nő ami reményt ad az Emberiség jövőjével kapcsolatban.

 16. Borulnak a tele bilik, mintha dominók lennének… A legújabb Pfizer-botrány már nagyon mélyre hatol a nyúl üregében. Kiváncsi vagyok meddig tart a hívők bizalma ebben a kócerájban?!? És főleg, ki fizeti és mi lesz a “funkciókutatás” vége?! 80%-os mortalitás a cél?

  Ez a muki most keményen beleállt a témába, konkrétumokkal szolgált az eset kapcsán, senki se jöjjön azzal, hogy hülyeség amit mond, vagy akkor szakmailag indokolja meg a feltételezését!

  Itt a lényeg: @https://youtu.be/bdXwxtRTNWo

 17. valaki

  Ezért egyedül a hét/hét hónap/hónap, év/év többlethalálozás az ami valós.

  Ebből azonban az látszik, hogy többen haltak meg ténylegesen, mint akinél diagnosztizálák is a Covidot..

 18. 23.
  Zozó.
  Igen….de számold bele azt is, hogy sokan azért haltak meg, mert nem voltak ellátva.

 19. 24. Na és? A covid okozta, közvetve.
  A populáció szintjén közömbös, év/év.

 20. 26.
  Realista. Nincs Covid pandémia, nincs többlethalálozás. Ezt csak populáció szinten lehet objektíven értékelni.
  Ha analizálod, akkor krónikus betegségekre is megnézheted, hogy az ellátatlansággal érintett krónikus betegeknél hogyan alakult a mortalitás. Néztél már ilyen összevetést?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük