(4092) COVID RIADÓ

Tibor bá’ online

 

COVID RIADÓ

89. útban a 90. felé

Kínában a 2022 decemberi zéró-COVID politika feloldása óta, vagyis nem egész egy hónap alatt 708.000 halálos áldozata van az omikron variánsnak.

Ausztráliában 2023 első 3 hetében több lett a halálos COVID áldozat, mint 2020 egész éve alatt.

Eközben, nálunk a kormány beszüntette az esetszámok közlését, mert jelentéktelennek ítéli a COVID veszélyt.

Nem lesz ennek jó vége! A veszély nem múlt el.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

121 gondolat erről: „(4092) COVID RIADÓ

  1. Szerintem nem sokat foglalkoznának vele az emberek, ha közölné is.
    Ráadásul most influenza is van, nálunk mindenki beteg vagy volt.
    Ez a COVID is olyan lesz mint az influenza: jön-megy. A fura az hogy down under nyár van, nyáron nem szoktak ezek terjedni.

  2. Egy nagy hatalmú ember, ki már csak keletre tekint minden reggel,
    Hatalmát az új KÓR megrengeti, holdudvarának erős részét viharként elsöpri.

  3. A forrást is megadnád? Bárhol keresek maximum 100.000 körülre jön ki a szám. NYTs, Bloomberg, The Guardians stb.
    Köszönöm.

    WSWS: Pandemic deaths in China hit 700,000 since end of Zero-COVID policy, according to modeling estimates

  4. A WHO adata alapján a Sinopharm vakcinájának hatékonysága 79% a tüneti Covid-fertőzésekkel szemben, akkor a megfertőzöttek ekkora százaléka meg sem halhat covidban, ez világos. 90% feletti átoltottságnál, 79% hatékonyság mellett a 708.000 haláleset a 10% oltatlan és az oltás ellenére tünetesen fertőzöttek közül kerül ki.
    Nem osztok szorzok tovább. Ennyiből is nyilvánvaló, hogy a lakosság épp olyan mértékben halálozik, mint más országokban, mikor még nem oltottak. Látszólag ez a kép.

    Több következtetési irány előtt még szabad a pálya.
    Az oltások igen picurkát számítanak. A kínaiak most a karantén szabályok eltörlése után fertőzödnek át és kapnak természetes védelmet. Az mrns oltások nélkül is le fog csengeni a járvány és beáll arra a szintre, mint nyugaton.

    Az oltások sokat számítanak. A kínai vakcinákról a WHO túlzó adatot közöl. A vakcinák mellett fontos az átfertőződés.

    Ez egy új mutáció, javarészt ennek és az elengedett járványnak tudható be a magas halálozás.

    A kínai vakcina hatásos. Viszont az ész nélküli korlátozás után ész nélküli nyitás történt. Akkora covid dózis éri az embereket, hogy nincs az a vakcina, ami ebben az esetben hatásos lehet. Lásd, nyugaton élő oltott egészséges kínaiak hazatérve nagy számban betegednek meg.

  5. 2. Biden? Mondjuk nekik lehet nyugat felé közelebb van kína mint kelet felé. Bár távol-keletnek szokták mondani.
    Vagy Hszi-Csin-Ping? Ő tekinthet kelet, az USA felé valóban, most épp járvány is van most szóval az jobban egyezik.

  6. A valóság keresése: Hol van a Harry poszt?

  7. 10 – Avatar:
    A sok százezer kínai halott átlag életkora 80 év felett van. Ragyogó tervezés!. A munkára foghatok élve maradnak, a felesleges nyugdíjasok hullanak, mint ősszel a legyek.

  8. Kisbuszos oltakozó utakat szervezünk Romániába a határ mellé heti rendszerességgel, a jármű 9 személyes, covid protokoll szerint van kialakítva, minden utazó külön úgynevezett vákuum fülkében utazhat a fertőződés elkerülése érdekében, usb töltő minden ülésben + free wifi. Vakcina típusa: Pfizer omicron variant rapid booster pro. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul. Havonta 1 út (1 vakcina) ajánlott. Érdeklődni: mrnstours@gmail.com

  9. 12. mrns tours

    Meg kell hagyni van humorod bőséggel.?

  10. A kínai vezető a nagy lázongástól megijedve beszüntette a járványügyi zárlatot.

    A gazdaság így nem esik vissza, a lázongásnak vége, a korfa pedig javul. Ügyes.

    Én pár hete másodjára is átestem a covidon, a tünetek mások voltak, mint anno (persze, hiszen ez már más vírus) enyhébbek, de azért elég kemény volt így is. 75 vagy 80 felett, legyengülve könnyen el tudom képzelni, hogy kampec (még 2-3 védőoltás mellett is).

  11. A következő érdekes írás jelent meg a forrásként alul megjelölt angol nyelvű portálon:

    Tudták: miért nem tettek többet az oltatlanok, hogy figyelmeztessenek?

    A be nem oltottak tudták, amit mi nem. Néhányan közülük túl keveset mondtak. A legtöbbjük egyáltalán nem mondott semmit. Sok vér tapad most a kezükhöz.
    Miközben a világ a COVID-19 világjárvány pusztító hatásainak feldolgozásával küzd, az egyik továbbra is felmerülő kérdés az, hogy az oltatlanok miért nem tettek többet azért, hogy figyelmeztessenek minket az oltás lehetséges veszélyeire.

    Míg a jó szándékú polgárok sorba álltak, helyesen cselekedtek és kaptak COVID-19 oltást – ami most úgy tűnik, hogy több kárt okoz, mint hasznot -, addig a be nem oltott barátaik csak álltak és hagyták, hogy ezt tegyék. Néhányan közülük túl keveset mondtak. Néhányan egyáltalán nem mondtak semmit.

    Még akkor is, ha ők tudták, amit mi nem.

    A mi vérünk most az ő kezükön szárad.

    Ezek erős szavak. De az oltatlanok fontos információkhoz jutottak hozzá a vakcinák lehetséges mellékhatásairól. Tudtak a súlyos allergiás reakciók, vérrögök és más súlyos egészségügyi komplikációk kockázatáról. Tudták, hogy a vakcinák nem immunizálnak minket. Tudták, hogy nem hatékonyak, és hogy több kárt okozhatnak, mint hasznot.

    Mindezt tudták, de ahelyett, hogy figyelmeztettek volna minket, az oltatlanok inkább hallgattak. Úgy döntöttek, hogy félrenéznek, és nem beszélnek az oltások lehetséges veszélyeiről. Hagyták, hogy jó emberek milliói, akik (akkoriban) helyesen cselekedtek, halálba és betegségbe essenek, és sok oltásellenes még kárörvendően nyilatkozott az interneten arról, hogy az érme feldobása a helyes fogadás volt. Az ördögibbek még arra is buzdították azokat, akikkel nem értettek egyet, hogy „erősítsék fel magukat”.

    Ez túlságosan is világossá vált. Az oltatlanok elhallgatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
    A hallgatás pedig végül is beleegyezés.

    Itt az ideje, hogy az oltatlanok felelősséget vállaljanak tetteikért, és velünk együtt dolgozzanak a válság megoldása érdekében. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy önzésük és cselekvésük hiánya továbbra is károsítsa közösségeinket. Itt az ideje, hogy az oltatlanok felemelkedjenek és helyesen cselekedjenek.

    Az oltatlanoknak minden erkölcsi mércével mérve többet kellett volna tenniük, hogy figyelmeztessenek a lehetséges kockázatokra – hogy segítsenek nekünk tájékozott döntéseket hozni az egészségünkkel kapcsolatban. És most bocsánatot kell kérniük tőlünk.
    És, kéz a kézben, talán meg is adjuk nekik.

    Mert mi jó emberek vagyunk. Azért vettük be azokat az injekciókat, mert ez volt a helyes dolog – amíg nem volt az.

    Forrás:
    https://iqfy.com/unvaccinated-silence/

    Mindenki döntse el maga, hogy ez egy szatirikus írás vagy a szerzője komolyan gondolta azt, amit leírt! Azt megjegyezném, hogy az írás alatt ki lett kapcsolva a hozzászólások lehetősége.

  12. Hofi mondaná

    …tesssz hülye.

    Amúgy vannak hsz-ek pl:
    Deborah B

    I was literally ridiculed today Tues Jan 24 2023 trying to warn people about the dangers of the Jab. So please don’t say we didn’t say anything. We did over and over. Heck I took the darn jab and still try to warn people not to and get ridiculed. So please enough with this narrative. We told you so. You didn’t listen or chose to cancel anyone who didn’t follow the narrative. You owe all those „conspiracy theorists” and apology and stop blaming the unvaccinated. They were smarter than all of us.

    Végén még oltatlan adót is kell fizetni?

  13. 16: ötlet

    „Végén még oltatlan adót is kell fizetni?”

    Ne adj ötleteket a degeneráltaknak, mert még megcsinálják! Főleg ha még tovább tudják rettegtetni a tömegeket az idősek kiemelkedő halálozásával. Ami az iszonyú kínai (és nem csak kínai) légszennyezés miatt amúgy is programozható volt! Ez is ugyanakkora svindli, mint a CO2 biznisz: kend rá egy koncepciós per keretében a legártatlanabbra a szart – aki még tiltakozni sem tud, azután indulhat a biznisz.

    #https://metaxy.hu/a-nagy-szendioxid-svindli/

  14. 17
    Vaszil

    Ne is mondd,már hallom ahogy a EuroCOP-ok landolnak a telken egy eurocopterrel és visznek Brüsszelbe.
    A Zsolt által linkelt oldal beismerése ellenére majd engem ítélnek el emberiség elleni bűntettért mert ” nem szóltam” az oltottaknak.
    Brrrrr….

  15. 15. Zsolt
    ” Az oltatlanok elhallgatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
    A hallgatás pedig végül is beleegyezés.”

    Jól olvasom?

    ” Az oltatlanok” Az oltatlanok elhallgatása.. ”

    Ha ez nem terelés akkor mi?

    Inkább elhallgattatása a helyes fogalmazás.
    Vagyis:
    Az oltatlanok elhallgattatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
    A tények hallgattatása pedig nem beleegyezést, hanem erőszakos rákényszeritést jelent.”

    „Az oltatlanoknak minden erkölcsi mércével mérve többet kellett volna tenniük, hogy figyelmeztessenek a lehetséges kockázatokra – hogy segítsenek nekünk tájékozott döntéseket hozni az egészségünkkel kapcsolatban. És most bocsánatot kell kérniük tőlünk.”

    Személy szerint mindannyian felelősek vagyunk, hogy mindenki erejéhez és képességeihez mérten a legjobban vigyázzon családja, baráti köre és munkatársai egészségére, mert csak akkor lehetünk mindannyian egészségesek!
    Ami éntőlem tellett megtettem az erkölcsi kötelességemet az embertársaim megmentése érdekében. Sajnos a ρendσερ és az azt kiszolgálók jól megszervezett cselgáncsait nem könnyű átugrani.

  16. 17. Vaszil
    ”Kisebbséghez tartozni nem a legideálisabb feladat, főleg ha a többség jelentős része agresszíven tiporja el a másként gondolkodókat. A fősodratu média pedig minden területen megpróbálta ehhez egyengetni a terepet, idiótának, gyengeelméjűnek, összeesküvés hívőnek állítva be mindenkit, aki nem élt a nagy lehetőséggel, hogy a többséghez tartozzon és a tömeg részévé váljon.”

    ” Mindazok, akiknek meg kellett volna védeniük a szabadságot, nemcsak egyszerűen cserben hagyták a magyar társadalmat ( L.S. : Sajnos, nem csak a Magyar társadalmat), hanem támogatólag léptek fel a zsarnokok mellett.”

    Teljesen egyetértek a cikkben leirtakkal.
    Taps! +++

    Kiegészítésül még azt tenném hozzá, hogy szerencsénkre a szkeptikusok tábora egyre nő ami reményt ad az Emberiség jövőjével kapcsolatban.

  17. Borulnak a tele bilik, mintha dominók lennének… A legújabb Pfizer-botrány már nagyon mélyre hatol a nyúl üregében. Kiváncsi vagyok meddig tart a hívők bizalma ebben a kócerájban?!? És főleg, ki fizeti és mi lesz a „funkciókutatás” vége?! 80%-os mortalitás a cél?

    Ez a muki most keményen beleállt a témába, konkrétumokkal szolgált az eset kapcsán, senki se jöjjön azzal, hogy hülyeség amit mond, vagy akkor szakmailag indokolja meg a feltételezését!

    Itt a lényeg: @https://youtu.be/bdXwxtRTNWo

  18. valaki

    Ezért egyedül a hét/hét hónap/hónap, év/év többlethalálozás az ami valós.

    Ebből azonban az látszik, hogy többen haltak meg ténylegesen, mint akinél diagnosztizálák is a Covidot..

  19. 23.
    Zozó.
    Igen….de számold bele azt is, hogy sokan azért haltak meg, mert nem voltak ellátva.

  20. 24. Na és? A covid okozta, közvetve.
    A populáció szintjén közömbös, év/év.

  21. 26.
    Realista. Nincs Covid pandémia, nincs többlethalálozás. Ezt csak populáció szinten lehet objektíven értékelni.
    Ha analizálod, akkor krónikus betegségekre is megnézheted, hogy az ellátatlansággal érintett krónikus betegeknél hogyan alakult a mortalitás. Néztél már ilyen összevetést?

  22. 21. Vaszil
    ” Borulnak a tele bilik, mintha dominók lennének…”

    Josh Stirling életbiztosítási szakértő:
    Úgy tűnik, a legrosszabb és elkerülhetetlen forgatókönyvek durva valósággá válnak… Kit vonnak majd felelősségre mindezért?
    Minél több adag, annál nagyobb a mortalitás, adagonként 7%-kal.
    Ha Ön 50 évesnél idősebb és 5 adagot vesz be, az USA-ban a növekedés eléri a 35%-ot.
    Az amerikai biztosítótársaság adatai alapján lineáris dózis-halálozási összefüggés van.

    /https://katohika.gr/diethni/diasimos-asfalistis-stis-ipa-oses-perissoteres-doseis-toso-megalyteri-thnisimotita//

  23. 27. Zozó
    „Realista. Nincs Covid pandémia, nincs többlethalálozás.”

    Lauterbach egészségügyi miniszter elismeri a „hibákat” most, hogy Németországban a halálozási arány 36%-kal meghaladja a normális értéket.

    Megbocsátanak-e a Német állampolgárok Lauterbachnak…?

    / /https://korakas-news.gr/2023/01/afanizoyn-tin-germania-ypervoliki-thnisimotita-sto-36-pano-apo-to-kanoniko.html///
    Az a hír, hogy Németországban a túlzott halálozási arány 36%-kal haladja meg a normális értéket, a születési arány pedig 10%-kal alacsonyabb a normálisnál, már nem rejtegethető. A mindig igaz, többszörösen minősített egészségügyi szakértő és a Német Egészségügyi miniszter, Karl Lauterbach elismeri, hogy „hibákat követtek el” – írja Igor Chudov.

    Nem ismeri el, hogy hiba volt az iskolák bezárása. Nem ismeri el, hogy helytelen volt a Németeket arra kényszeríteni, hogy 36%-kal több halálozást okozó, nem bizonyított, halálos vakcinákkal oltassanak be. Az apró hiba, amit elismer, az, hogy az iskolákat „hosszú időre” zárták be.

    Innentől egyre rosszabb lesz a beismerése. Kit hibáztat ezért Lauterbach?

    Így igaz, meg nem nevezett „tudósokat” hibáztat:

    A névtelen tudósok rossz tanácsokat adtak szegény Carlnak, emiatt „hibáztak”.
    De ki az a Karl Lauterbach? Ő maga is tudós, a Harvardon, a Düsseldorfi Egyetemen és sok más egyetemen tanult!

    Nehéz bocsánatot kérni – mondja Carl.
    Karl azt mondja, hogy „nehéz bocsánatot kérni”, mert más „tudósokat” hibáztat, és még csak nem is ismeri el, hogy fiatal Németeket mérgezett meg Covid-oltással, ami a halálesetek özönét okozta.

    De megérdemelné-e Karl a megbocsátást, ha lenne bátorsága megkérdezni?

    A bocsánatkérés a bűnösség őszinte beismerését követeli meg ahelyett, hogy névtelen „más tudósokat” hibáztatna.

  24. A THAI SZTORI

    I. rész: A hercegnő

    December 15-én, körülbelül három héttel a harmadik Pfizer emlékeztető oltás után Bajrakitiyabha Narendira Debyavati hercegnő szívproblémákkal összeesett és kómába esett.

    A 44 éves thaiföldi király legidősebb lánya és valószínűsíthető trónörököse az oltást és az összeomlást megelőzően a jelentések szerint kiváló egészségnek örvendett, miközben a kutyáit edzette.

    Úgy tűnt, hogy média elvesztette általános érdeklődését egy január 9-i friss közlemény után, amelyben arról számoltak be, hogy a hercegnő továbbra is kómában van, és a palota szerint most „súlyos szívritmuszavart diagnosztizáltak, amely egy mikoplazma fertőzést követő gyulladásból ered.

    Az egyik (helyi) hatóság nemrégiben azt sugallta, hogy Thaiföld arra készül, hogy „semmisnek” nyilvánítja a Pfizer vakcinára vonatkozó szerződéseit, és kártérítésre szólítja fel a vakcinagyártót.

    A médiában a propagandisták nagy sebességbe kapcsolva próbálták az ilyen híreket lejáratni és azt állították, hogy „nincs bizonyíték” arra, hogy az oltóanyagnak köze lenne a hercegnő hirtelen megbetegedéséhez (anélkül, hogy megemlítették volna, hogy az oltóanyagot felmentő bizonyíték sincs).

    „A jelenlegi király, X. Rama egyik lánya összeesett és kómában van… 23 napon belül a harmadik oltás után 44 éves, soha nem volt komolyan beteg, összeesett és most kómában van.

    A diagnózis, amit a hatóságok és az egyetem adott, annyira nevetséges – állítólag egy bakteriális fertőzése van, ami soha nem okozhatta azt, amitől szenved.

    Ezért elszántak vagyunk, és a thaiföldi aktivisták, akik már sok-sok hónapja foglalkoznak ezzel – nagyszerű srácok, a bangkoki egyetem egyik professzora is, ő felvette a kapcsolatot a királyi családdal, és információkat küldünk a királyi családnak, hogy figyelmeztessük őket arra, hogy minden valószínűség szerint a hercegnő ennek a szúrásnak az áldozataként szenved, ahogyan oly sokan szenvednek szerte a világon.“

    Sucharit Bhakdi, a mainzi egyetem (Németország) mikrobiológus professzora

    Több infó a mellékelt írásban, az említett professzor videóival együtt.

    http://www.globalresearch.ca/video-pfizer-criminality-exposed-thailands-royal-princess-in-coma-after-covid-pfizer-vaccine-booster/5807335

  25. A THAI SZTORI

    II. rész: Egy éjszaka Bangkokban avagy Mosolyország mérges?

    Ne hallgass a pletykákra!

    Helyszíni beszámoló:

    Úgy tűnik, hogy a thai királyi családnak volt egy hercegnője, aki jó világpolgár volt. Háromszor lett oltva Pfizer vakcinával. Nemrég kómába esett.

    A thai királyi család nagyon el volt/van keseredve. Vizsgálatokat rendeltek el.

    A királyi család szorongását fokozták a nyomozóktól kapott jelentések. Úgy tűnik, hogy a Pfizer nyilvánvalóan NEM végzett biztonsági vizsgálatokat ezzel a vakcinával kapcsolatban. Röviddel ezután Thaiföld csalásra hivatkozva felmondta a Pfizerrel kötött gyógyszerszedési szerződéseket.

    Ahogy az várható volt, mindez hetekig tartott. A nyomozók még mindig dolgoznak, mivel ez egy óriási, globális átverés/csalás, amelynek sok szálát vissza kell vezetni a forráshoz.

    Az általam évtizedek óta ismert emberek ex-pat amerikaiakként élnek Thaiföldön (megjegyszés: ex-pat az „expatriate“ rövidítése – olyan külföldi személy, aki az állampolgársága szerinti országtól eltérő országban él, dolgozik, gyakran ideiglenesen és munkavégzési okokból). Ketten közülük – bár most már „nyugdíjasként”, más életet élnek -, kiváló nyomozók. Az egyikük több mint 30 évig dolgozott az amerikai haditengerészet tisztjeként, ebből az utolsó 15 évben bűnügyi csalási ügyekben vett részt. A másik a washingtoni állami járőrszolgálat nyomozója volt, szintén bűnügyi nyomozásban.

    Az utóbbi években mindketten Bangkokban élnek. A volt tengerész barátom komoly nyelvész, 7 ázsiai nyelvre összpontosít. Innen ismerem őt.

    Pletykák:
    Egy nagyon nagy „valami” zavarja a bangkoki „alvilágot”. A srácok kapcsolatba kerültek vele néhány harcművészeti dojo-n keresztül (megjegyzés: a dojo a harcművészeti viadalokra szolgáló helység, terem). Mindketten ugyanazokat a pletykákat hallják, „zavar az erőben“ típusú pletykákat…

    A pletyka, amire NEM szabad hallgatni, azt állítja, hogy „bérgyilkosokat toboroznak” a harcművészetek világának nagyon mély bugyraiból.

    Én? Én NEM szeretném, ha vezetőként ez a logó lenne a levélpapíromon.

    (megjegyzés: a mondat alatt egy Pfizer logó van feltüntetve)

    https://clifhigh.substack.com/p/overnight-in-bangkok

  26. Hozzáfűzés a fentiekhez:
    Minden új gyógyszert állatokon próbálnak ki mielőtt engedélyeztetnék őket. Még ebben az esetben is lehet meglepetés, lásd:Contergan, ami terhes nők szedése után deformált újszülötteket eredményezett. Ezt sajnos vakcináknál nem lehet megtenni. Nem lehet tehát elvárni, hogy a vakcinákat állatokon próbálják ki bevezetés előtt. A mellékhatás kockázatát mindenkinek viselni kell.

  27. 32. Tibor bá: Embereken is. Anno Romániában pszichiátriai kezelteken, börtönökben, stb. Mindezt pont azért, hogy második állításod lehetőleg minél kisebb mértékben legyen igaz, miszerint: „A mellékhatás kockázatát mindenkinek viselni kell.”

    Egy gyógyszer, oltás nagyon hosszú idő – néhány tíz év alatt – jut el odáig, hogy a piacra dobják, az eddigi gyakorlat szerint akkor és csak akkor, ha a biztonságát bizonyos határok közé lehet szorítani, ami a gyógyszerek leírásában mindig szerepel is.

    Ez esetben ez – sajnos kimaradt. Reméljük, nem következmények nélkül, mert az a gyógyszeripar hitelének nagyobb kárt okozna, mint hasznot.

    példa: Ha az Ibuprofen leírásában szerepel, hogy gyomorirritációt okozhat, de annyira fáj a fejem, hogy beveszem, vállalom a kockázatot, mert ismerem, oda van írva, tudom, hogy mit várhatok.

    Ha nem írják bele egy leírásba, hogy lassú „éreltömődést” okozhat, akkor nem tudom, hogy vérhigítót, vagy enyhe gyulladáscsökkentőt kell szednem, hogy megelőzzem ezt a problémát, vagyis egy idő múlva félhülyén magam alá csinálva, esetleg strokeban pusztulok meg, nagyobb gondot okozva, mint amilyet megelőztem azzal, hogy beoltattam magam.

    Innét kezdve pedig a gyógyszerészek ugyanoda kerülnek a tudomány szempontjából, ahol a felcserek, javasasszonyok, füvesemberek vannak, vagy még odébb, mert ezek legalább megpróbálnak nem ártani…

  28. 32 – Tibor bá

    …és a mainstream média által megvezetett bolondok viselik is.

  29. 30. 31. Zsolt

    Mindent meg fog tenni az amerikai mély állam, hogy az ügyet eltusolja. Kiegyeznek bár milyen összeggel. Igaz, most nem átlagjoskapistáról van szó, hanem egy hercegnőről. Majd fizetnek pár milliárd dollárt, hogy ne tudódjon ki. Ellenkező esetben nagyot veszíthetnek. Többek között a kiötlött és eddig elégé sínen lévő tervük, kártyavárként omlana össze. Sok embernek kinyílna a szeme a természetesnek hazudott vírus és a hozzá kapcsolt hisztéria vonatkozásában.

  30. Szabad-e adományozni a koronavírussal fertőzött elhunyt szerveit, de kötelező müanyag zacskóba temetni a halottat?

    Egy hat hónapos csecsemőt nagyon súlyos állapotban szállították kórházba, de az orvosok igyekezete ellenére – amint arról a helyi média beszámolt – nem tudták életben tartani. Elhunyt Pneumococcustól, miközben pozitív lett a koronavírus-tesztje, de agyvérzést is kapott.
    A lány máját Magyarországra szánták. Az átszállás Budapestről érkezett repülővel történt.

    / https://antimedia.gr/me-koronoio-epitrepetai-i-dorea-organon-tou-nekrou-alla-epivalletai-i-tafi-se-sakoula//

    A következtetéseket vonjátok le magatok…

    Svájcban nemrég oltatlanok vérbankját alapították.
    „A mellékhatás kockázatát mindenkinek viselni kell.”

    Csak ha beleegyezett a kötelező szurira.
    Mi – „Görögben”- 6O év felettiek ha nem vagyunk hajlamosak az árral együtt – döglött halként vagy fatuskóként – sodródni havi €1OO bírságot fizetünk.

  31. Van az a tanulmány, amiben kutatók nemzetközi csoportja hét európai országban vizsgálta az idősek otthonában tapasztalt kiugró COVID-19 halálesetek okait és megállapították, hogy idézem: ‘a halálesetek és sérelmek mértékéhez és természetéhez jelentős mértékben hozzájárul az idősek emberi jogainak mélységes figyelmen kívül hagyása (@https://bit.ly/3XTDvhv). ‘Svédországban, mivel a gondozóotthonokat nem „egészségügyi intézményként” kezelik, sok Covid-19-ben szenvedő lakos nem részesült életmentő kezelésekben, például oxigénben és intravénás szerekben, hanem palliatív ellátást ajánlottak nekik. Sok otthonban ez „nyugató koktél” formáját öltötte; ezt gyakran telefonon írták fel, és morfiumot és midazolámot tartalmazott, amelyek ismert légzésgátló gyógyszerek. Egy jól ismert geriáter azt mondta egy svéd újságnak, hogy véleménye szerint ez a gyakorlat „aktív eutanáziának” minősül. Ezt az „alapértelmezett gyakorlatot” az Országos Egészségügyi és Jóléti Tanács hivatalos útmutatása befolyásolta, hogy a kórházi intenzív osztályokat ne terheljék túl idős betegek, akiknek alacsony a túlélési esélye.’
    Mindezt alátámasztja, hogy az Egyesült királyságban a midazolám injekció, amit általában idős fekvő betegek leszedálására használnak, felírási gyakorisága egybeesett az első komoly Covid-19 hullámmal. Hisz a hivatalos angol javaslat is midazolámot és morfiumot javasolt az nagyon idős, magas kockázatú Covid betegek ellátására. Hogy ne terheljék túl a rendszert.

  32. WHO kijelenteti, hogy a gyermekeknek nincs szükségük Covid oltásokra:

    /https://www.dailymail.co.uk/health/article-11915563/World-Health-Organization-says-healthy-kids-teens-dont-need-Covid-vaccinations.html

    Most mi tehet egy felelős szülő, aki hallgatott a szakértőkre?

  33. Egy éve egyre nyíltabban beszélnek a tudományos világban az irracionálisan eltúlzott járványkezelés brutális hatásairól. És köztük arról, hogy az eredeti „elképzelésekkel” szemben, az EU gyógyszerügynökség jelentése szerint is 9 nap alatt lebomló mRNS oltóanyag az emberben is, ahogy a patkánykísérletek során is, számos szervben megjelenik, egy, a propaganda által különösen halálosnak kinevezett vírus a tudományos bizonyítékok szerint is igen „patogénül” viselkedő tüskefehérjéjét termeltetve a szervezet sejtjeivel. Amik így végső soron áldozatául esnek a saját immunsejtjeik aktiválódásának. Ma a tudományos szakirodalom tucatnyi cikket termel ki naponta a fent nevezett mechanizmusra visszavezethető mellékhatásokról. A média mégis hallgat. Képesek újabb és újabb összeesküvés elméletek köztudatba építésével elterelni a figyelmet arról, hogy végre az emberek rájöjjenek arra: egy embert megbetegítő kórokozó fehérjéjét az ember belső szerveivel milliárdos nagyságrendben termeltetni, az így fellépő immunrendszeri reakció potenciális kontrollálhatatlansága miatt, az eredeti elképzeléseknél jóval rizikósabb beavatkozás. És ennek semmi, de semmi köze sincs antivaxxerséghez. Főleg mert a hagyományos oltóanyagok nem termeltetnek vírusfehérjéket ez emberi test sejtjeivel. /https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1344622323000548

    Hol van Tia? Azt mondta, hogy ő is beoltatta a gyerekét..Erre tessék…

  34. Achtung, Achtung! Karl Lauterbach német egészségügyi miniszter a ZDF élő adásában ismeri be a vakcina károsultak nagy számát és hogy ezeket az embereket kárpótolni kell: /https://bit.ly/3TbotCA

    Hol vagy Tia? Hol vannak akik lehülyézték azokat akik nem oltattak? Mit tegyek Tibor bá’?

  35. Van itt egy óriási félreértés. Mégpedig az, hogy az emberi testben mi számit kintnek. És mi bentnek? Mert ahogy a szúnyogháló az ablakon, úgy a légutak vastag nyákréteggel borított felső hámrétege is azért jött létre, hogy kiszűrje a kültéri levegőből a felső légutakban érkező kórokozókat. A PCR tesztek ezért voltak a járvány legtrükkösebb elemei. Ugyanis a felső légutak vastag viszkózis nyákrétegében előforduló kórokozó maradványok többnyire nem jelentenek semmit. Csupán annyit, hogy a légutak teszik a dolgukat. És ahogy a szúnyogháló a szúnyogokat, úgy a légutak nyákrétege is felfogja a kórokozókat, megállítva azok behatolását a mélyebb rétegekbe. Ráadásul a légutak nyákrétege alatt egy masszív és folyamatosan osztódó hámsejtréteg van. Amit a természet azért teremtett, hogy a második védőréteget képezve akadályozza kórokozók behatolását az erekkel átszőtt mélyebb rétegekbe. A folyamatos igénybevétel miatt a légutak hámsejtjei, ahogy a bőrünk hámrétegében, folyamatosan pusztulnak és megújulnak. Ők ott pedig azt mondták hogy „jaj, jaj a légutak felső nyákrétegében megakadt vírusnál nincs semmi veszélyesebb!” „Hát akkor mit tegyünk?” „Hát fogjuk a halálos vírus örökítőanyagát, módosítsuk úgy, hogy le ne bomoljon és fecskendezzük be a bőrünk alá. Az erekkel átszőtt izomba!” „De nem lesz abból baj?” „De miért lenne baj?” „Hát mert az élő szúnyogot sem szokás a lakásba beengedni. Hisz azért van ott a szúnyogháló.”

  36. A 25,69 millió lakosú Ausztrália statisztikai hivatala közzétette a 2022-es év halálozási adatait. Ausztráliában 2022-ben összesen 190394 halálesetet regisztráltak, ami 25235 fővel (15,3%-kal) több a történelmi átlagnál. A halál és a súlyos Covid ellen állítólag 95%-os hatékonysággal védő vakcinák 2021-es felvétele ellenére az ausztrál Covid halottak száma a 2021-es 1224 főről 2022-ben 9732 főre nőtt. Mindez abban az időszakban, amikor is az enyhe lefolyású fertőzést okozó Omicron terjedt el világszerte. /https://bit.ly/3M63vUr

  37. Tia, Tibor bá’ és a többi vaxfanatikus…Beismeritek, hogy tévedtetek? Igen vagy nem választ várok. Ha nem, miért nem?

  38. 42. 43. 44.
    Te vagy az Tamás?
    Amennyiben nem, talán jelöld, hogy kit idézel.

  39. EU Excess mortality rose sharply to 19% in December 2022

    #https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20230217-1

    2022 decemberi halálozási értékek a 2016-2019-es évekhez viszonyítva:

    Németország: +37.3%
    Ausztria: +27.4%
    Románia: -5.5%

    Érdekes összenézni, hol magasabb az átoltottsági helyzet, milyen átfedés van a fenti térképpel…

  40. 39. 4O. 41. 42. 43. 44. Runtz
    „Tia, Tibor bá’ és a többi vaxfanatikus…Beismeritek, hogy tévedtetek? Igen vagy nem választ várok. Ha nem, miért nem?”

    Tisztelt Runtz
    Név szerint még Jánost, Horváth Csongort is felsorolnám.
    Igen, lapulnak mint „szar a fűben”, pedig nagy szájjal hirdették az igét, aki meg kételkedett vagy más véleménnyel bírt az egy elmaradott laposföldhivő volt akit a Dunába egy golyóval kellene kivégezni.
    Szerencsénkre az idő kereke állandóan forog, változnak az idők..

    „Villámcsapás” Ausztráliában: „Az AstraZeneca vakcina már nem engedélyezett vakcina”
    «Κεραυνός» στην Αυστραλία: «Το εμβόλιο AstraZeneca δεν είναι πια εγκεκριμένο εμβόλιο»
    /katohika.gr/diethni/

    Lassan kiderült az Astra Zeneca vakcina toxicitása – Indiában 80%-ban használják, és valószínűleg sok millió embert öltek meg.
    /peterhalligan.substack.com/

    Mivel az oltással okozott károk kártalanításának útja nagyon kacskaringós, a Brit ügyvédek más utat választanak, és az 1987-es fogyasztóvédelmi törvény értelmében kártérítést követelnek.

    /peterhalligan.substack.com/

    A COVID-19 vakcinák súlyos ártalmai: szisztematikus áttekintés
    Serious harms of the COVID-19 vaccines: a systematic review
    /maryannedemasi.substack.com/

    „Pereket indítanak” a koronapolitikusok ellen az oltások miatt
    «Ξεκινούν διώξεις» κορώνο-πολιτικών (και) για τα εμβόλια; «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων στην Ευρώπη
    el.gr

  41. Ha elindul a lavina, sokakat maga alá fog temetni. Főleg politikusokat, mert hogy ők voltak a nagy pártfogói az akár kényszerítésen alapuló oltásnak.
    Bennem 2 kínai van, egyelőre erről még nem cikkeznek. Lehet, hogy nem használt, de legalább nem ártott.

  42. 47. Bendegúz:
    Mindenki saját felelősségre ment bele a játékba. Felelősségre vonhatnak bárkit, de azzal sok nem fog változni, max kinyílik pár embernek a szeme. Benéztem p mellékhatások csoportba, nevetséges hogy sokan még mindig ugyanahhoz az orvoshoz fordulnak segítségért aki a mérget beadta, beadatta, meggyőzte. A csoport meg zárt, mindenki lapít ahelyett hogy megossza az embertársával min kellett keresztülmenjen a hibás döntés miatt, meg a fene CBD olajokkal ivermectinekkel meg másfajta méreggel próbálja ellensúlyozni a problémákat. Még mindig a hóhértól várja a felmentést, menthetetlen az olyan.

  43. Miért lapítasz Tibor bá? Nehezedre esik bevallani, hogy tévedtél és társaiddal undorító módon viselkedtél azokkal szemben akik megkérdőjelezték a mainstream covid és vakcina narratívát?

  44. 47 – L.S.
    Nem tudtam, hogy vaxfanatikus vagyok. Köszönet neked, most már tudom. Mit követtem el? Nos, amikor napi 50 magyar halt meg (és főleg idősek) akkor elfogadtam a magyar egészségügyi intézmények 4 oltását 3 hónapos időközben, ahogy azt ajánlották. Az oltásoknak az égvilágon semmi következménye nem volt. Hogy milyen mértékben védett, azt nem tudhatom, mert vigyáztam és most is vigyázok magamra. A közel 50 ezer magyar COVID halott mellet, nem hiszem, hogy hibát követem volna el.

    50 – Faszom öccse!
    Pontosan mi volt az undorító?

  45. 51.

    Pl. kollektíven mindenkit lehülyéztetek, bolondnak állítottatok be aki nem nyalta be azt amit ti kérdés nélkül… Elhangzott itt olyan is, hogy dögöljön meg aki, nem oltatja be magát + az is, hogy „Csollány lóg a szeren”…

    Ha ez nem undorító, akkor semmi…

    Hol van a barátnőd, Tia? Csak nem leesett a magas lóról?

    Nem hiszel el semmit a mainstream-nek, de pont a coviddal kapcsolatban nyaltad-faltad amit eléd raktak? De szép…

    Álljon itt egy olyan politikus nyilatkozata, akinek a 2 év alatt sem ment el az esze, hanem normálisan kormányozta az államot, amit vezet (Florida):
    Ron DeSantis: „Tévedtek a lezárásokkal kapcsolatban, tévedtek a maszkolással kapcsolatban, tévedtek az iskolák zárva tartásával kapcsolatban, tévedtek a természetes immunitás létezésének tagadásával kapcsolatban, tévedtek az mRNS oltások hatékonyságával kapcsolatban, tévedtek annak tagadásával kapcsolatban, hogy a vírus egy wuhani laborból származik, így a kérdésem az, hogy hol van ezeknek az embereknek a felelősségre vonása mindazért a kárért, amit az országunknak okoztak?”

  46. 53.

    Nem szükséges, itt mindenki pontosan emlékszik hogy gúnyolódtatok azokon akik nem oltatták be magukat. L.S. jól írta, főbb társaid mindebben: János, Horváth Csongor, Tia.

    Kissé elszaladt veletek a ló, nemde?

    De végre eljött a nagy pofára esés ideje…

    Game over.

    János és Tia kórházban dolgoztak, covidosokat gyógyítottak. Csongor biológus. Jogosan voltak oltás pártiak. Miért lenne most pofára esés? Mert a vírus megszelídült? Ez benne volt a kalapban. Milliók maradtak élve az oltások miatt. És nagyon kevesek haltak bele az oltásba, ha igaz az, amit hirdettek.

  47. 53. Tibor bá
    52 – Runtz:
    Konkrét idézetet kérek. Mikor és kit hülyéztem le. stb.

    Tibor bá csupán egy posztból egy pár sor:

    https://www.antalffy-tibor.hu/3718-kedves-oltas-tagadok?

    127. Tia [2021-12-11 – 15:05]
    Igen, Csollány már lóg a szeren…

    128. rolloxx [2021-12-11 – 15:36]
    “ Igen, Csollány már lóg a szeren…”
    Orvosként viccet csinálsz más szenvedéséből?
    Itt látszik meg a valódi jellem.
    Egy rosszindulatú, aljadék, kártékony ember vagy.

    A 128. rolloxx hozzászólás Tibor bá’- tol magentázva lett

    152. Tibor bá’
    Köztudott, hogy Csollány AKTÍV oltás ellenes volt. És mint ilyen megérdemli a sorsát.

    2OO. L.S.
    Az ismétlés a tudás anyja, bár a bloggazda gondosan jól elásta mégis Tiának jót tesz újraolvasnia:
    Orvosként nyilvánosan ragaszkodsz globálisan a kötelező vakcinázáshoz, amely vakcinák még csak kísérleti stádiumban vannak?
    Úgy vélem nagy hatással van rád a fasizmus szülőföldje Ausztria és dr. Mengele módszerei aki orvosi kísérleteket végzett a fogvatartottakon, kísérletei azonban gyakran a foglyok halálához vezettek.
    Isten óvjon minket a hozzád hasonlóktól!!!

    2O6. Tia
    200. L.S.
    Mengele ám az anyád πcsája! Igen, így nőiesen, mert úgy látszik némely magyar csak az ilyen magyarból ért, vagy még így sem!

    Tibor bá’- tol nem lett magentázva

    2O9. Tibor bá’
    200 – L.S.
    A szélsőséges személyeskedés (és hazugság) miatt, egy hétre felfüggesztelek.

    231. Tibor bá’
    230 – Gartai:
    Aki arra céloz, hogy Csollány az oltástól kapta meg a COVID-ot az hülye és tudatlan.

    234. Tibor bá’
    232 – dajtás:
    Amíg én nem nézlek hülyének, addig te se nézz engem annak. A 190-es felhívás mi mást jelenthet? Az egy hete kapott első oltás oltatlannak számít.

  48. 51. Tibor bá’
    „Nem tudtam, hogy vaxfanatikus vagyok. Köszönet neked, most már tudom.
    Mit követtem el?”

    Tibor bá’

    Egyszerűen szisztematikusan tereltél. Lelkes híve voltál a koronavírus elleni kötelező védőoltásnak! Egészen a közelmúltig azt állítottad, hogy ezek a készítmények biztonságosak és elenyésző a mellékhatásuk!
    Már a Német Egészségügyi miniszter is nyilvánosan elismerte, hogy a Covid-19 elleni védőoltások több ezer súlyos „tartós” fogyatékosságot okoztak és kárpótlásokat ígérnek még mindig a régi nótádat fújod: … nem hiszem, hogy hibát követtem volna el.

    Veled ellentétben engem mindig oltástagadónak neveztél, hiába írtam annyiszor, hogy csupán az influenza és a covid-oltást tagadom.
    De miért tagadom?
    Mert senkinek nincs és nem lehet joga a saját testembe beavatkoznia a beleegyezésem nélkül.
    Föleg akkor amikor egy kísérleti szerről van szó és teljesen illegális annak a kötelező oltása. Mesterségesen előállított vészhelyzetet teremtettek letiltva minden más alternatív gyógyításmódot. Még egy kezdő orvos is tudja, hogy pandémia idején nem oltunk, de ismerve azt, hogy azok akik az oltást gyártják, forgalmazzák és véghezviszik mentelmi joggal bírnak, fittyet hányva erre az alapvető szabályra diktatórikusan, globális mértékekben „oltották” az embereket, de saját magukra az oltás nem volt kötelező.
    A Pfizer például habozott azokba az országokba menni amelyek nem biztosítottak védelmet a felelősségvállalásra, sőt azok az államfők akik ellenszegültek furcsa módon mindannyiuknak végük lett.

    Bár intelligens, művelt és az angol nyelv kitűnő szakértője és nyugdíjas, elég szabadidővel, mégis meglepő, hogy milyen egyoldalú a szemlélete a covid témában.

    Szívesen javasolnám az orvosok a tisztánlátásért blogból egy- két cikk böngészését.

    HÁROM ABSZURD ÉV

    EMBERISÉG ELLENI BŰNCSELEKMÉNY

    AZ ELNÉPTELENEDÉSI TERV LELEPLEZÉSE – DR. ZELENKO

    AZ EU-BIZOTTSÁG A KORRUPCIÓ CSÚCSA

    A PFIZER DOKUMENTUMOK KIÉRTÉKELÉSE
    https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-pfizer-dokumentumok-kiertekelese/

  49. 53., Tibor bá’:
    „Konkrét idézetet kérek. Mikor és kit hülyéztem le. stb.”

    2021.03.06. 13.50 Tibor bá’:
    „Figyelj! Ne oltasd be magad (és majd csendben dögölj meg) de most fogd be a szád, ne hirdesd a biztos halált. ”

    2021.03.03. 16.00 Tibor bá’:
    „Tudnám, hogy a hülyék miért járnak ide!” (reagálás Horváth Csongor kommentjére, ami így szól: „…nem vagyok biztos abban, hogy a hozzászóló látogatók elég komoly része egyáltalán normális”)

    2021.02.08. 16.30 Tibor bá’:
    „Majd ha az új variánsok miatt, vagy ha még kegyetlenebb még újabb variánsok is színre lépnek, és az emberek hullani fognak, mint a legyek ősszel. A sok hülye észhez térhet, és könyörögni fognak a védőoltásért.”

    2021.02.13. 23.46 Tibor bá’:
    „Szerintem ez észszerű, azok eszetlenek, akik másképp látják, és hülyeségekben hisznek.”

    2021.02.14. 15.18 Tibor bá’:
    „De ma bármilyen hülyeséget találjon ki egy elmebeteg, hatalmas tábora lesz, és a marhaságot terjeszteni kezdik.”

    2021.02.04. 09.04 Tibor bá’:
    „…mert van olyan barom, aki kikiáltott vészmadárnak. Mert a félelem elveszi sokak eszét.”

    2021.02.06. 16.37 Tibor bá’:
    „L.S.: Neked fantasztikus tehetséged van a hülyeségek összegyűjtésében.”

    2021.02.09. 17.22. Tibor bá’:
    ‘Nekem erről az a szekta jut eszembe, ahol a férfiak kiherélik magukat. Ne is mondja, a szekta kihalt. Ez lesz a vakcina tagadókkal is. Előbb vagy utóbb el fognak fogyni. ?”

    2021.05.14. 09.02 Tibor bá’:
    „Hülye az, aki nem védekezik a potenciális halál ellen.”

    2021.05.17. 19.22. Tibor bá’:
    „Induljunk ki abból, hogy értelmes ember nem oltása ellenes. Ez az értelmes ermberek vitafóruma.”

    2021.06.05. 10.00 Tibor bá’:
    „Van úgy, hogy az emeber hülyének születik, de miért kell ezzel felvágni?” (Reagálás egy előző kommentre: „Engem nem fognak beoltani egy jó ideig.”)

    …és még volna bőven hasonló: itt, a Te blogodon, általad írt megnyilvánulásod, Tibor bá’…

    Azokat is ostoba eretneknek tituláltad, akik kérdéseket mertek feltenni az oltással, vagy annak biztonságával kapcsolatban.

    Az önkritika az értelmes, intelligens emberek jellemzője. Kíváncsi vagyok, hogyan reagálsz most Te a saját megnyilvánulásaidra.

    A jelzett időben az oltás beadatása volt a helyes védekezés. Hogy most egyesek előkaparják az oltás mellékhatásait és kártérítéseket kérnek, semmit nem jelent. Mindennek mindig volt mellékhatása. Ezt a rizikót fel kell vállalni.

  50. 55. L. S.

    Ne aggódj, lassan minden a helyére kerül!
    Lehet addigra már nem összeesküvő-elmélet hívő leszel, hanem próféta. Pedig elég sok hiteles háttéranyagot belinkeltél már az évek során, amit én személy szerint köszönök!

    Tibor bá’ van olyan intelligens, hogy revideálja nézeteit.
    Igazából senki sem tudta mit kellene tenni és óriási szinten folyt a terelés.

  51. 55. L. S. Korrigálás:
    Bár intelligens, művelt és az angol nyelv kitűnő szakértője vagy, nyugdíjasként elég szabadidővel rendelkezel, mégis meglepő, hogy milyen egyoldalú a szemléleted a covid témában.

    56. Balázs
    „Ne aggódj, lassan minden a helyére kerül!
    Lehet addigra már nem összeesküvő-elmélet hívő leszel, hanem próféta.”

    Tisztelt Balázs
    Ez a nagy probléma!!!
    A tömegesen terelt embertársaink egészségének az állapota mennyire visszaállitható?

  52. 56. Balázs

    Sokan felvetik az oltást gyártó vállalatok felelősségét. Sajnos kicsi az esély, hogy kártérítésre lehessen kényszeríteni őket (egyébként is, mit old meg a pénz?).
    A hatások sok esetben hosszú távon mutatkoznak meg, így a kialakuló betegségre mondhatják azt a „pártatlan” szakértők (akik nem mellékesen propagálták az oltást is), hogy nem a Pfajzer mellékhatása. De ahogy olvasom a napi híreket, ez lesz a legkisebb bajuk a géntechnikán alapuló oltással oltottaknak.
    A közvetlen környezetemben azt látom, hogy aki Pfeizert kapott, az folyamatosan felső légúti betegséggel küzd. És nem is a klasszikus kicsit taknyos vagyok állapotba kerülnek, hanem rendesen leveri őket, több napos betegágy nélkül nem ússzák meg. A testvérem ezen a télen úgy volt négyszer nagyon „megfázva”, hogy korábban jellemzően nem volt beteg, de ha igen, akkor is csak egyszer és lábon elvitte. Most pedig kel, fekszik. Éppen a múlt héten, a negyedik futam végén diagnosztizálták nála a tüdőgyulladást. Most már jobban van, csak még gyenge. És ahogy látom nem egyedüli ezzel a tüdőgyulladásos szövődménnyel. Háziorvosom elmondása szerint új vírus jött létre, az influenza és COV keverékéből ezért ez a fokozott tüdőérzékenység. Fene tudja, de valami nem kerek.
    Minden esetre engem kínaival oltottak, eddig – hála Istennek, meg Infós fórumtársunk tanácsának az Allergódilel kapcsolatban – megúsztam a telet.

  53. Tibor bá!
    Egy hozzászólásom reggel óta beragadt, légy szíves szabadítsd ki…

  54. 58 Bendegúz
    Érdekes, az én környezetemben senkinek nincs ilyen problémája…
    Az egész család túl van a három Pfizeren, mindhárom egy éven belül, de azóta sincs semmi probléma.
    Előtte viszont volt, a nejem majdnem ráment az oltások előtt három hónappal.
    Vigyázni kell a következtetésekkel…
    Az viszont igaz, hogy a családban is van, aki ha véletlenül elfelejt valamit, rögtön a vakcinára fogja, most már van bűnbak, előtte nem volt… 🙂

  55. 60. Hubab

    Én csak azt írtam, amit a környezetemben tapasztaltam.
    Egyébként álláspont kérdése, hogy ki mire fogja a betegsége okát. Azonban az is tény, hogy a Pfiter nem volt úgy letesztelve, amint azt szokták más esetekben. Ennek lehetett az időhiány is az oka. Ha azonban mégis felmerül egy mellékhatás, azt nem kell azonnal leseperni az asztalról, úgy, hogy még a gyártó is elismeri, hogy egyeseket hajlamosít a vérrögösödére (ebből aztán lettek is problémák – tény, hogy nem kihalás szélére sodorták az emberiséget).
    Na de az idő majd eldönti, hogy ártott-e vagy sem a MRNS alapú új védőoltás.

  56. Runtz, L.S.
    Na, azért álljon már meg a menet!
    Az antivaxer szekció igen nagy erőre kapott, mióta maga a járvány lecsengett, a vírus elgyengült, és részben tárgytalanná vált az oltások propagálása.
    A téma nem fehér vagy fekete, az összképet kell nézni, nem egy nézőpont alapján.
    Azt senki soha nem tagadta, hogy az oltásoknak lehetnek káros mellékhatásai is egyes érzékeny személyeknél, de ez így volt minden más régi oltás esetén is.
    Felelős ember csak abból indulhat ki, hogy az oltások alkalmazása növeli, vagy csökkenti a teljes népességnél a betegség bekövetkezését, súlyosságát, és áldozatainak számát.
    És ha ez pozitív mérleget mutat, azon nem változtat az sem, hogy lesznek olyanok, aki sajnos áldozatul esnek, ha közben nagyságrendekkel több embernek viszont megmentette az életét.
    Ezt figyelembe véve az lett volna felelőtlenség, ha hagyják a sokkal több embert meghalni arra hivatkozva, hogy elkerüljék a relatíve kisszámú tragikus esetet. Még akkor is, ha az oltások nagy száma miatt ez a szám sem tűnik kicsinek, de az arányt kell nézni, nem az abszolút számokat.
    Ezt a dolgot egyoldalúan csak az áldozatok szempontjából nézni teljesen irreális.
    És persze az utóbbi események értékelésében sem reális az a hozzáállás, hogy pl. a német kormány kártérítési szándékai bizonyítéka lenne annak, hogy beismerik az oltások káros hatását.
    Inkább tekinthető normális reakciónak arra, hogy a többség érdekében hozott intézkedések kárvallottjait jogos kárpótolni az állam, mert ők a többség érdekében kerültek ilyen helyzetbe.
    Tulajdonképpen ez lenne a normális eljárás mindenhol, és mindenféle beavatkozás következtében elszenvedett károk esetén.
    A németek úgy látszik ebben úttörők, felvállalva annak a kockázatát is, hogy ez megjósolhatóan fel fogja pörgetni az álkárosultak számát is, akik anyagi haszon reményében minden bajukat erre fogják kenni.
    De aki át mondott, az mondjon bét is, mert inkább fizessenek ki a jogosnál több kártérítést, minthogy ne kapjon az, akinél egyértelműen az oltás okozta a problémákat.
    Mert senkinek ne legyenek kétségei, az egyes esetekben igen nehéz lesz bizonyítani, vagy éppen cáfolni, hogy a problémát éppen az oltás okozta, és ennek farvizén sokan próbálnak majd nyerészkedni….
    Ez már egy kiegyensúlyozottabb vélemény:
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230330/feny-derult-az-oltasok-mellekhatasaira-mit-okozhat-a-koronavirus-elleni-vakcina-605432

  57. Az oltás ellenesek triumfálnak, csak nem tudom miért. Tessék ezt elolvasni:
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230330/feny-derult-az-oltasok-mellekhatasaira-mit-okozhat-a-koronavirus-elleni-vakcina-605432
    Igen, jelentkeztek oltás mellékhatások. És? Még egy aszpirinnek is van mellékhatása. Ez az ára annak, hogy nagy vonalakban a COVID pandémiának vége.
    Ma is meghal Magyarországon hetente kb. 10-12 covidos beteg. Főleg idősek. Ezt a társadalom elfogadta. Ti meg fogadjátok el a mellékhatásokat!

    Még valami: Aki nem oltatta be magát, az élősködött azokon akik oltattak, mert nekik köszönhetik, hogy túlélték a COVID támadást.

  58. 65.
    Az hagyján, hogy arra nem vagy képes, hogy belásd, hogy tévedtél, esetleg bocsánatot kérjél a minősíthetetlen hangnemedért(volt még más is, listázás, „remélem mind megdöglötök”, stb). Attól, hogy nem szólunk, emlékszünk ám, és kizárt, hogy én vagyok az egyetlen.
    Ez viszont a pofátlanság újabb csúcsa: „Aki nem oltatta be magát, az élősködött azokon akik oltattak, mert nekik köszönhetik, hogy túlélték a COVID támadást.”
    Nem papa, TI élősködtök azokon, akiknek nem ment el teljesen az esze, és akkor is végezték a dolgukat, hogy legyen nálatok áram meg víz, meg tudjál kaját venni a sarki boltban, amikor ti véres szájjal statáriumot követeltetek főbelövés terhével.
    Nem érdekel ha személyeskedés miatt nem engeded ki, de ez a hozzáállás napnál világosabban megmutatja, mennyire is vagy „értelmes és objektív”. Remélem a többi olvasó is levonja a következtetéseket, hogy ezek után mennyire kell ráparázni a többi becsípődésedre, lásd atomháború, +39C 2006-ra, stb.

  59. 64. hubab
    „Azt senki soha nem tagadta, hogy az oltásoknak lehetnek káros mellékhatásai is egyes érzékeny személyeknél, de ez így volt minden más régi oltás esetén is.”

    Na, azért álljon már meg a menet!

    Milyen alapon és milyen jogon az mrns géntechnikai szereket oltásoknak nevezték?

    AZ mRNS-TECHNIKA KIDOLGOZÓJÁNAK
    ROBERT W. MALONE-NAK A MEMORANDUMA

    MALONE – Mielőtt beadná a gyermekének az injekciót

    Ezt a fajta GÉNTECHNIKAI eljárást, (elsősorban) NEM oltásnak szánták, hanem GÉNTERÁPIÁNAK, hibás gének kijavítására.

    /https://climenews.com/malone-mielott-beadna-a-gyermekenek-az-injekciot?fbclid=IwAR1yNnVA8K4JF2irmFHeiZM1tCelbZ61rN2prq6KjamybQtz2S3CcJGWlDo//

    A nevem Robert Malone, és szülőként, nagyszülőként, orvosként és tudósként szólok önökhöz. Általában nem szoktam felkészült beszédből felolvasni, de ez annyira fontos, hogy biztos akartam lenni abban, hogy minden egyes szót és tudományos tényt helyesen fogalmazok meg.
    A vakcinakutatásnak és -fejlesztésnek szentelt karrieremmel kiállok e kijelentés mellett. A COVID miatt be vagyok oltva, és általában véve oltáspárti vagyok. Egész karrieremet a fertőző betegségek megelőzésének és kezelésének biztonságos és hatékony módszereinek kifejlesztésére szenteltem.

    Mielőtt beadná gyermekének az injekciót – ami egy visszafordíthatatlan döntés -, szerettem volna tájékoztatni Önt a tudományos tényekről ezzel a genetikai vakcinával kapcsolatban, amely az általam létrehozott mRNS vakcinatechnológián alapul:
    Három dolgot kell megérteniük a szülőknek:
    Az első, hogy egy vírusos gént fecskendeznek be gyermekük sejtjeibe. Ez a gén arra kényszeríti gyermeke szervezetét, hogy mérgező tüskés fehérjéket termeljen. Ezek a fehérjék gyakran maradandó károsodást okoznak a gyermekek kritikus szerveiben, többek között a következőkben

    ○ az agyuk és az idegrendszerük

    ○ a szívük és az ereik, beleértve a vérrögöket is.

    ○ a reproduktív rendszerük

    ○ És ez a vakcina alapvető változásokat idézhet elő az immunrendszerükben.

    ● A legriasztóbb az, hogy ha ezek a károsodások egyszer már bekövetkeztek, akkor azok helyrehozhatatlanok.

    ○ Az agyukban lévő elváltozásokat nem lehet helyrehozni.

    ○ Nem lehet helyrehozni a szívszövet hegesedését.

    ○ Nem lehet helyrehozni a genetikailag visszaállított immunrendszert, és

    ○ Ez a vakcina reprodukciós károsodást okozhat, amely hatással lehet családja jövőbeli generációira.

    ● A második dolog, amiről tudnia kell, hogy ezt az új technológiát nem tesztelték megfelelően.

    ○ Legalább 5 évnyi tesztelésre/kutatásra van szükségünk, mielőtt igazán megérthetnénk a kockázatokat.

    ○ Az új gyógyszerek ártalmai és kockázatai gyakran csak sok évvel később derülnek ki.

    ● Kérdezd meg magadtól, hogy akarod-e, hogy a saját gyermeked az emberiség történetének legradikálisabb orvosi kísérletének részese legyen?

    ● Egy utolsó pont: az indok, amit a gyermeke beoltására adnak, hazugság.

    ○ Az Ön gyermekei nem jelentenek veszélyt a szüleikre vagy nagyszüleikre.

    ○ Valójában épp ellenkezőleg. Az ő immunitásuk, miután megkapták a COVID-ot, kritikus fontosságú ahhoz, hogy megmentsék a családját, ha nem a világot ettől a betegségtől.

    Összefoglalva: az Ön gyermekei vagy családja számára semmilyen előnyt nem jelent, ha gyermekeit a vírus csekély kockázata ellen beoltja, tekintettel a vakcina ismert egészségügyi kockázataira, amelyekkel szülőként Önnek és gyermekeinek életük végéig együtt kell élniük.

    A kockázat/haszon elemzés még csak közel sem áll egymáshoz.

    Szülőként és nagyszülőként azt javaslom Önnek, hogy álljon ellen, és küzdjön gyermekei védelmében.

  60. 67 L.S.
    A vakcináknál alkalmazott eljárásnak semmi köze sincs az ember saját génállományához, azok ettől függetlenül teszik a dolgukat.
    A vakcina csupán termeltet egy korlátozott ideig tüskefehérjéket mielőtt elbomlik, amelyek mozgósítják az immunrendszert az ilyen fehérjékkel rendelkező kórokozók kivédésére, hogy fertőződés esetén azonnal felismerje és elpusztítsa.
    Ennek semmi köze az ember saját génjeihez.
    És abban igenis közös a hatásmechanizmusa a hagyományos oltásokhoz, hogy ott is megkapja a szervezet a külső stimuláló anyagot, ami szintén ellenanyagokat termeltet az immunrendszerrel, csak ott nem a kórokozó egyetlen faktorát kapja meg a szervezet, hanem az egészet legyengített formában.
    A hagyományos technikával előállított oltásban is van tüskefehérje, ami ugyancsak ez ellen is mozgósítja az immunrendszert, de ott egyéb elemek is benne vannak.

  61. Szerintem jobban meg kellene becsülni a kommentelőket. Azok közül, akik ide önként és bérmentve komoly háborús elemzéseket írogatnak és növelik a blog értékét, tudomásom szerint egy sem covid és oltásfanatikus. Csak illendőségből csöndben maradnak és nem konfrontálódnak ebben a témában. A járványhiszti óta amúgy is sok értékes hozzászólót vesztett a blog.

    69. hubab
    Mielőtt butaságokat írogatsz(amely egyébként a mainstream sablonszöveg portfólió olvasók számára), nézz utána, ki ez a Malone. Többek között a mi derék karikatúra katink is nála gyakornokoskodott. Utána jól bele is rúgott a mentorába.

  62. 70 read only
    Hanem hogyan van?
    Egyébként az idézett mondat legtöbb része semmi ellentmondásban nincs azzal, amit leírtam.
    Igaz, nem a fehérje tüskés, hanem egy olyan fehérje, ami a tüskéket felépíti, de hát ez csupán a fordítás hiányossága…
    A tüskefehérje meg nem tesz jót az egészségnek, akár gyerekről, akár felnőttről van szó, csak nem mindegy, hogy mekkora dózisban kapja meg a szervezet. Ahogy a legyengített kórokozóknak sem örül a szervezet, arra is tünetekkel reagál.
    A vakcina esetében ezt szabályozni lehet a dózissal, a vírus esetében viszont korlátlan a tér a szaporodása révén…
    A lényeg az, hogy több emberen segít, mint amennyinek árt, ezért indokolt.
    Akiknek meg valóban problémát okozott, attól nem szabadna sajnálni a kártérítést.

  63. 69. hubab
    Nagytudású tanárunktól megkérdeztem (ő nem tudott válaszolni), de látom te értesz hozzá, ezért tőled is megkérdezem:
    Mi szükség van a szervezettel legyártatni a tüskefehérjét egy bonyolult és kockázatokkal teli mechanizmuson keresztül, miközben közvetlenül is bejuttathatnánk, mint egy hagyományos oltást?
    Szerinte te sem tudsz rá válaszolni. Természetesen bárki hozzáértőtől szívesen fogadom az infót. (Van itt belőlük bőven.)

  64. 64. Tibor bá’:
    “ Még valami: Aki nem oltatta be magát, az élősködött azokon akik oltattak, mert nekik köszönhetik, hogy túlélték a COVID támadást.”

    Ez azért erős volt! Nem nekik köszönhetik, hanem a saját józan eszüknek. A nagy “bábmester” pedig, jól megrendezte a darabot. A nép háromnegyede többször is befizetett erre a csapnivaló előadásra. A buksza dagad, a temetők pedig szépen telnek az előzetes elvárások szerint. Nem véletlenül lett titkosítva az egész mocskos projekt minden adata, hosszú időre. Ceci néni ( a mór) megtette a kötelességet, a mór mehet!

  65. Csak nekem van az az érzésem hogy a konteos mesehívők és az oltástagadók között erős az átfedés? 🙂

  66. 74.moda: És újra beindultak mint a malacos göbe 🙂
    És még elvárnák, hogy valaki vitába szálljon a….. csacsiságaikkal. Pedig bosszúra szomjúhoznak, nem tudásra!!!

  67. 72 gabiiii
    Én igaz, nem vagyok mindentudó, de ami logikusnak tűnik, azt elfogadom.
    Idézet egy cikkből:
    „Az mRNS előállítása során nem merülhetnek fel azok a biológiai biztonsági problémák, amelyek egy potenciálisan fertőzőképes vírusok tömegét kezelő üzemben folyamatosan jelen vannak.”

  68. 72: Technológiai okai vannak, de fejlesztettek fehérje alapú vakcinát is, pl. a franciák. „nyomtatással” is próbáltak előállítani. Aztán már nem jöttek ezekről hírek.

  69. 73-74

    Szar lehet amikor már mindössze csak annyi marad, hogy a -valóban- gondolkodó embert “konteósnak” bélyegzitek.
    Tegyétek csak, a mindenhez bologató, a végtelenségig megvezethető hasznos idiótáktól, ez már dicsérettel ér fel. ?

  70. 72. gabiiii
    „Mi szükség van a szervezettel legyártatni a tüskefehérjét egy bonyolult és kockázatokkal teli mechanizmuson keresztül, miközben közvetlenül is bejuttathatnánk, mint egy hagyományos oltást?”

    Párhuzamos gondolatok
    Milyen céllal törölték el egy sikeres rákgyógyító találmányt?

    Egy eltiport gyógymód – Egy sikeres rákgyógyító tragédiája

    /https://zoldujsag.hu/egy-eltiport-gyogymod-egy-sikeres-rakgyogyito-tragediaja-46768?fbclid=IwAR0IC70bZVkQtBEQJ38wbO1OSGMi-YPDFbH_FHJPZAszcb7Upw2ppzmdmAw/

  71. 78 Gyurma
    Az sem feltétlenül hasznos dolog, ha minden tudományos magyarázatot kapásból elutasítunk, és csak az alternatív magyarázatokat tartjuk hitelesnek.
    Mert ahogy látom, sokaknál ez a zsigeri hozzáállás, bármiről is van szó…

  72. 72. gabiiii
    „Mi szükség van a szervezettel legyártatni a tüskefehérjét egy bonyolult és kockázatokkal teli mechanizmuson keresztül, miközben közvetlenül is bejuttathatnánk, mint egy hagyományos oltást?”

    Miért zártak ki MINDEN korai kezelést és csak a kísérleti oltásokat adták be?

    A meggyilkolt Robert Francis Kennedy szenátor ügyvédje és fia, Robert Francis Kennedy Jr., aki az elsők között tiltakozott az oltóanyagipar ellen, többek között így nyilatkozott a Görögországban istenített Fauciról:

    „Ez Tony Fauci problémája. Van egy kevéssé ismert szövetségi törvény, amely szerint „nem adhat sürgősségi felhasználási engedélyt egy vakcinának, ha létezik olyan gyógyszer, amelyet bármilyen okból jóváhagytak, és amelyről bebizonyosodott, hogy hatásos a célbetegség ellen.”

    Tehát ha Tony Fauci vagy bárki más elismerte volna, hogy a hidroxiklorokin vagy az ivermectin hatásos a covid ellen, illegális lenne sürgősségi felhasználási engedélyeket adni…

    Nem kapták volna meg a jóváhagyásukat, és a tervek összeomlottak volna”…

    Nézze meg a videót, szem előtt tartva, hogy nem a profitszerzés a céljuk, hanem az, hogy bizonyos dolgokat belehelyezzenek az emberekbe.

    A kormány tudósai biztosítják, hogy ezek a dolgok biztonságosak és hatékonyak, a reakciós tudósok pedig arról, hogy akár halált is okoznak.

    Higgy, akinek te helyesnek gondolsz…

    //https://rumble.com/v2c569a–robert-kennedy-fauci-.html//

  73. Aki megtette az erkölcsi kötelességét és figyelmeztette az embertársait időben hogy ne menjen bele mert átverés az egész oltásos menet, annak javaslom, hogy nincs értelme vitába szálljon. Akiben van annyi értelem az megértette, aki pedig nem, azzal nincs amit kezdeni ha eddig a realitás nem volt elég akkor ezután is a sötétség mellett fog dönteni mert fél az igazságtól, gyűlöli azt aki ellentmond. Innentől kezdve miért akarnál vitába szállni. Megtetted a dolgodat, örülj hogy megláttad azt amit kevés ember látott meg, kár ítélkezni, kár győzködni bárkit is, ennek az ideje lejárt szerintem.

  74. 82 András
    Te meg legyél boldog azzal a tudattal, hogy igazad volt, az igazság lelepleződött, és ezért ma már alig vannak, akik oltatnak.
    És ez nem annak a következménye, hogy a járvány legyengült, a kockázatok lényegesen csökkentek az első évhez képest, vagy hogy megnőtt az immunitás szintje a népességben a coviddal szemben, hanem annak, hogy kinyílt az emberek szeme, és már nem dőlnek be a meséknek.
    És a média is azért vette vissza a vakcina propagandát, mert megijedt az emberek reakciójától, miután felnyitottátok a szemüket, nem pedig azért, mert kisebb a veszély, és már csak a veszélyeztetett csoportoknak ajánlják a vakcinát.

    Minden helyzetre lehet tetszőleges narratívát illeszteni, kívánság szerint…

  75. 83 – hubab

    „És a média is azért vette vissza a vakcina propagandát, mert megijedt az emberek reakciójától, miután felnyitottátok a szemüket, nem pedig azért, mert kisebb a veszély, és már csak a veszélyeztetett csoportoknak ajánlják a vakcinát.”

    Figyelemreméltó „véletlen”, hogy a „gonosz COVID, jó vakcina” propaganda vége mennyire egybeesett a tavaly február 24.-i utáni nemzetközi helyzettel!
    A szajha média hirtelen megtalálta a még nagyobb gonosz Oroszországot és ugyancsak hirtelen lett vége egy három évig tartó szemfényvesztésnek. A média „reflektorfényei” hirtelen más témára világítottak rá ezerrel.

    Na jah, ilyen az élet, csupa csupa véletlen esemény előre nem látható eseménysorozata…

    Lehet kezdeni fogadásokat kötni, hogy milyen téma lesz újra aktuális, ha egyszer elhallgatnak a fegyverek Ukrajnában! Egy újabb p(l)andémia? Jönnek az UFO-k? Elszabadul a gonosz MI? Hőhalál, klimatikus vészhelyzet? Gazdasági vészhelyzet? Nem lesz áram és lemerül minden mobiltelefon?
    Sokaknak ez utóbbi lenne csak az igazi katasztrófa!

  76. 84 Zsolt
    Szóval az egész covid ügy csak humbug volt szerinted?
    Mert én bizony nem felejtem el a csúcsot 20 végén – 21 elején, közvetlenül a tömeges oltások megkezdése előtt, mikor rövid idő alatt végigsöpört rajtunk is, rengeteg ismerősöm halt meg.
    Aztán egy erős év után, egyre alacsonyabb hullámokkal folyt, ma már csak néha hallom egy-egy ismerőstől, hogy elkapta, és némi kellemetlenség után túl van rajta.
    Pedig a kezelések azóta sem változtak.
    Vagy mindezt csak álmodtam volna?
    Nagyon másképp látjuk ugyanazokat az eseményeket, ami zavar az elméletedben, azt simán elfelejted, de én nem, majdnem a nejem is ráment.
    Azóta meg semmi bajunk, pedig háromszor is megkaptuk a mérget…

  77. 86 – hubab

    „… majdnem a nejem is ráment. ”

    Én magam is. Mások a kórházba vitették volna magukat az én állapotomban. Hogy ott nagy valószínűséggel feldobják a talpukat. Nem voltam egyedül ezzel a családban.

    És? Mondtam én, hogy a vírus maga nem létezik? Ha visszaolvasod azt a keveset, amit COVID témában írtam, akkor ilyet nem találsz! Úgyhogy nem felejtettem én el semmit, nyugodt lehetsz! A kisgyerekekre rákényszerített és attól ők fulladozó védőmaszkokat sem, példának okáért! Amiben órákat ültek az iskolákban, voltak még az óvodákban is. Ha van pokol, külön helyen várják odalent mindazokat, akik ezt tették azokkal, akik a legkevésbé tudtak védekezni! Gyalázat, gyalázat, gyalázat! És nem egy ilyen gyalázat lett elkövetve kicsik és nagyok ellen!

    De nem szartam össze magam egy légúti fertőzés miatt, legyen az bármilyen súlyos, és rohantam, hogy a teljesen nyilvánvalóan még nagyobb problémákat okozó génterápiás moslékot az ereimbe hagyjam fecskendezni! Amiért a gyártó nem vállalt érte felelősséget, az állam sem, az orvos sem, senki, csak te, ha voltál olyan hülye, hogy hagytad magadba benyomni! Legközelebb vegyél egy autót, amire rá van írva, hogy „a fékek működéséért nem vállaljuk a garanciát!”. Hülyeség? Az! De lényegében ezt csinálták az emberek! Mert „felelősen” viselkedtek.

    Tudod, hubab, nem csak neked vannak tapasztalataid a környezetedben történtekről, de másnak is vannak. Nem foglak győzködni semmiről, mert TELJESEN FELESLEGES, láttam, amit láttam, tudok, amit tudok … Örülj a „vakcinádnak”, én meg annak örülök, hogy nekem nincs olyan! Mindenki vállalja a maga döntéseinek a következményeit!

    Ehhez a témához nincs ma további hozzáfűznivalóm.

  78. hamis Tia: Sajnos igazuk lett Tibor bá’, soha többet covid vakcina, már bánom, hogy magamnak és a gyerekemnek is beadattam. Nagy baj van…nagy baj lesz…

  79. Ez a Tia (Nr.89) tuti nem a ‘régi’ Tia, szerintem legalábbis. Vélemény?
    Ha mégis ő lenne az, akkor aztán tényleg nagy gebasz van.

  80. Hamis Tia: 90. – Tibor bá’

    Az mrns vakcinákat kellett volna nagy ívben elkerülni…Itt Ausztriában és Németországban óriási botrány van készülőben…Jelentős a többlethalálozás és ennek megvan az oka.

    A gyerekek beoltatása pedig a legrosszabb döntés volt, amit szülőként meghozhattunk, sok gyerek maradandó egészségkárosodást szenvedett.

    Képtelen vagyok tükörbe nézni.

    Nagy baj van…nagy baj lesz…

  81. 92 – Tia:
    Az oltás gyakorlata több mint 200 éves. Nagy ritkán túl későn derül ki (lásd: Contergan), hogy baj van. De ez benne van a kalapban. Ettől még nem lehetsz oltás ellenes. Gondolj a polióra, milyen sikeres volt.

  82. 92. – Tia:
    Kedves Tia! Nagy baj akkor lenne, ha tudod, hogy káros és ennek ellenére írtad volna azokat amit képviseltél.
    Több gyakorló orvos barátom alkalmazott „finom” nyomásgyakorlást rám is az őszinte aggódásuk miatt. Az orvosok (persze szeretik az extra pénzt) de nagy többségében esküjükhöz híven gyógyítani és nem ártani akarnak. Ők el sem tudták képzelni, hogy lehetnek ilyen fauci és billi félék.
    Ne félj! Veled és szeretteiddel rendben lesz minden!

  83. Hamis Tia: 93. – Tibor bá’

    Természetesen nem lettem oltás ellenes, viszont mrns vakcina ellenes igen. Ne hozd ide a polió-t, az nem mrns oltóanyag volt.

    Látom amit látok a praxisomban…és ez tragédia, nem tudom hogy lehettem ennyire vak.

    Tévedtem, bevallom…és nagyon sajnálom az elvakultságomat és a fórumtársak felé a hangnemet is sok esetben.

    Tibor bá’, szerintem te is gyakorolj önvizsgálatot.

  84. 95 – Tia:
    Évával együtt 4 mRNS oltást kaptunk. Az akkori információk szerint ez rendben volt. Ha évekkel később találnak valamit azért nem nekem kell bocsánatot kérnem. De szerintem még nincs tisztázva mi a baj. A többlet halálozás pontos okát még ki kell deríteni.

  85. Hamis Tia: 96 – Tibor bá’

    A félelmeid felülírták a józan eszed, ahogy az én esetemben is.

    Ne reménykedj, Ausztriában 27.4%-os a többlethalálozás 2016-2019-hez képest, Németországban 37.3%…Romániában -5.5%, Magyarországon 2.2%.
    Ezek alapján teljesen egyértelmű mi okozta.

    Nekik volt igazuk, be kell vallani, nincs hová hátrálni. Szégyellem magam, legfőképp amiatt amilyen magatartást tanúsítottam itt azok felé akik felhívták a figyelmünket a veszélyekre.

    Továbbra is azt tanácsolom, hogy ne légy makacs, nézz magadba és tarts mély önvizsgálatot.

  86. 97. Tia

    Kedves Tia,

    Kérlek, mond el, milyen tények-események-történések hatására változott meg a véleményed és a hozzáállásod az oltásokkal kapcsolatban!

    Nagyon tanulságos lenne, és hiszek abban, hogy ezzel nagyon fontos és hasznos tanácsokat-információkat adnál nekünk!

    Köszönöm!

  87. Valós Tia: Stop, Stop, Stop!!!
    Hónapok óta nem írok a fórumra, a fentieket sem én írtam!!
    Tibor bá’ nézd meg a mailcímet és IP-címet, mert rendesen szórakoznak veled a nevemet használva!!!

  88. Hát, ez egyre szebb…
    Ha valaki ezt a módszert tisztességesnek tartja, az megkérdőjelezi az álláspontja hitelességét.
    Csak szólok, ha nem gondolt volna erre az illető…

  89. Hamis Tia: * A Pfizer oltás engedélyezése I. rész: Vakcinahatékonyság a klinikai kísérletekben *
    * 2022. 10. 18. *

    ELŐZETES: A többi törölve

  90. 90 Tibor bá’!
    Ez a Tia (89, 92, 95, 97, 100) ugyanaz a Tia?! Vagy egyik sem az „eredeti Tia”?
    Valaki(k) szórakoznak velünk?
    Te biztosan meg tudod nézni…

  91. Többek között ezért maradok én is csendben.
    Ezek az orbanisztánban kirajzolódó társadalmi normák elképesztőek, s egyre riasztóbbak! S ami a legszörnyűbb, nem társul melléjük semmiféle értelem.
    Én már abban sem vagyok biztos, hogy az a bizonyos AI nincs itt köztünk, s nem befolyásolja ezerrel a mindennapok történéseit (valakik jó pénzért megvásárolt utasításaira)…
    Cudar világ jön hamarosan, mert ezekre a kihívásokra egy egymástól elidegenedett, saját és biztos tudással nem rendelkező, ráadásul erőteljesen heterogén embercsoport nem fog tudni megfelelő választ adni, nem fog tudni alkalmazkodni.
    Továbbra is két lépéssel le vagyunk maradva, s bár sokan azt érzik, hogy a Szent Grált birtokolják, ez a hamiskás tévképzet hamar szertefoszlik majd. De akkor már nem lesz senki mellettük, aki segítene, aki segíthetne!

    Egyébként múlt héten pontosan a vakcinázással kapcsolatban írtam egy kommentet, belinkelve egy tanulmányt hozzá a Nature-ből. Érdekes, ahhoz SENKI sem szólt hozzá! Pedig pont abban volt a lényeg, tudniillik tényleg gond van az mRNS vakcinák hatásmechanizmusával, viszont erre a mellékhatásra lehet készülni, mint mindig, mindenben, lehet ellene tenni. A potyautasok meg jobb, ha csendben maradnak, főleg, ha fel sem fogják, mekkora szerencséjük volt, mert kizárólag a szerencse mentette meg őket, nem a tudás!

  92. Na azért ez tényleg több a soknál hogy egy oltástagadó felhasználja más nicknevét hogy a konteókat bizonygassa! Egyébként már az első mondatainál gyanús volt.
    Tibor bá remélem tudod azonosítani az email alapján és nyilvánosságra hozod az elkövető nicknevét. Lássuk melyik az a „valóban gondolkodó emberek” közül! 🙂

  93. Valódi Tia: A 98-as bejegyzés és ez a bejegyzés ami valódi Tia.
    A fentebbi hosszú szövegű barmot LŐJJÉTEK már KI!!!

    Nincs kedvem pszichiátriával foglalkozni, pláne nem így reggel!
    Tibor bá’ pontosan tudja miért nem írok már a fórumába.

  94. Valódi Tia: Azért azt tetszik hogy márkanevet gyártottatok belőlem.. 🙂
    Egyből összefutott a tyúkudvar.

    Ebből is látszik hogy mennyire gyenge eresztések az oltásellenesek, önállóan semmire nem képesek, csalás nélkül sem megy nekik, ellenségkép nélkül sem megy nekik…

  95. Tibor bá´, megtámadta a blogodat a tíájé! 🙂

  96. Az igazi Tia sosem írna le olyat, hogy tévedtem, hibáztam, valamint olyan sem lehetséges nála, hogy több beíráson keresztül se hülyézzen le senkit ! XD

  97. Különben meg a két Tia simán lehet egyetlen Tia!

    Két gépről írva, dupla csavaros megoldásával egyrészt hitelteleníti próbálja az mRNA vakcina ellenzőit, másrészt ezzel az akciójával visszatérhet a blogra a saját neve alatt. El nem tudott nagyon szakadni tőle, olvasta ő ezerrel akkor is, amikor nem írt, hiszen ízibe be is jelentkezett. Ugye?!

    Egyébként a 103-as és 104-es bejegyzéséből világosan kitűnik, hogy nem egyszerűen polemizálni szeretne a más véleményt megfogalmazókkal COVID oltásügyben, hanem kifejezetten gyűlöli őket – a legárulkodóbb megfogalmazás ez: „LŐJJÉTEK már KI!!!”. De az „Ebből is látszik…” kezdetű mondata is ezt támasztja alá.

    Ugyanakkor a „pszichiátriát” is emlegeti, elég önleleplező módon.

    Ez így együtt egy rendkívül labilis, infantilis, nárcisztikus („Azért azt tetszik hogy márkanevet gyártottatok belőlem.. ? „) személyiségről árulkodik az esetében. Diplomatikusan megfogalmazva.

    Kár vele a továbbiakban foglalkozni!

  98. Valódi Tia: Még mindig röhögök, hogy így húsvétra Jézus után engem is feltámasztottatok 🙂
    Az a csávó is jó marketinges volt, sőt az első reklámszakember volt.

    Pedig amikor beindultak a bejegyzések, be akartam írni, hogy biztos azért nem jelentkezem, mert beledöglöttem az oltásokba 🙂

    Tibor bá’-nak így a húsvét előtti takarításba valószínűleg bele fog férni a blog kitakarítása is.
    Mentem a dolgomra, mert bizony vannak covid-os betegek.

  99. Valódi Tia: 108. Zsolt

    Tőlem nem bírtatok elszakadni. Az a baj.
    Nem olvasom a blogot, van ismerős aki olvassa, és szólt hogy elővettetek. Jól tette. Máskülönben jól megetettétek volna a valóban labilisakat.

  100. Hát ezt beszoptuk:
    Az első hamis Tia bejegyzés nekem gyanús volt, de visszakeresni az igazi Tia IP-t órákba telt volna. Minden esetre ez a kis epizód nálam egy életre lejáratta az oltás tagadókat.

    Pride, Apofis, Thomassen, Runtz nem csak hülyék vagytok, de jellemtelen szemetek is.

  101. 110: „Különben meg a két Tia simán lehet egyetlen Tia!”

    Ott a pont.

    De legalább így nagypénteken megtudhattuk, hogy Jézus itt van és virul, csak kicsit visszavonultan él közöttünk, ne lankadjunk…

  102. Na a konteosok kilogikázták hogy Tia ellopta a Tia nicket! Döbbenet! Náluk nem az a valószínű elkövető aki napokkal ezelött köpködött Tia-ra! ?

  103. Kiderült, hogy a hamis Tia IP-je Bécsre mutat. nagy valószínűséggel egy kolléga, vagy kollegina. Egy másik Tia „jóakaró” pedig, szintén Bécsből állítja (többek között): „fél Ausztria meg akarta húzni, csak egy normális férfi nem jött össze neki”. Vagyis a Tia ellenes tömb a blogunkat használta fel a gyülőlködésre.

  104. Vaszilt legalább nem az eszéért fogják ellopni.
    Mégis inkább lankadjál.

    Tibor bá’ által felsorolt nevek,( akik a „Leülhetsz, egyes!” – kategória), lehet hogy nemcsak hülyék, hanem olyanok mint a thai kurvák, akik között vannak fiúk, kik a nemiszervüket jól eldugják, hogy a tapasztalatlan USA-turista jó pénzért jól s.ggbe kúrja őket, mert nem veszi észre hogy „Pöcse van a menyasszonynak!”

  105. 117 – Tia:
    Azért a szex-szel kapcsolatos hiányos ismereteidet nem kellene szellőztetni 😀

  106. Tévednek a „jó akarók”. Nemcsak fél Ausztria, hanem fél Európa volt, akik meg akart húzni. De csak azért, mert a másik fele az nőkből áll..
    Bocs, van pasim, régóta. De ez már volt téma itt. Plusz babát várunk, úgyhogy köszönöm az érdeklődést, nagyon lemaradtak a jelentkezők.
    Na de hogy még mindig nyomulnak? Miközben réges-rég „leadtam” ezt a blogot.

    Le kéne itt nyugodni, hogy mehessek fontosabb helyszínekre. Ne akarjatok belőlem rendfenntartót ide.
    Tibor bá’, elköszöntem, ahogy anno leírtam ott a „Harry herceg résznél”. Ha valami van, a mailcímem mindig ez lesz, a többi csalás.

  107. 118. Tibor bá’

    Látom nem tetszett hogy hirtelen USA-turista lettél Thaiföldön 😀
    Vigasztaljon, nem voltál egyedül. Nálad csak a kolomp volt, a többi USA-turista pedig követett 🙂

    Én már akkor tudtam, mi a különbség az ánusz és a vagina között, amikor még meg se születtél. Esetleg még a szüleid se. Aki nem tudja a különbséget az nem érdemli meg a mindennapi betevő tesztoszteront.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük