(3852) Diplomamunka

Tibor bá’ nőkalandok online     


89. Útban a 90. felé

Első gyermekem négy éves lehetett, amikor feleségemmel eszünkbe jutott, hogy nem feltétlenül kell nekünk egész este otthon ülni. Újsághirdetés útján fogadtunk egy (nagyon) ifjú hölgyet, aki órabérért ült az alvó gyermek mellett, ami alatt mi színházban kifejezetten jól éreztük magunkat, vagy éppen beültünk egy olyan zenés helyre vacsorázni, amihez foghatók manapság nincsenek. Aztán úgy éjjel 11-12 között hazaértünk.

Az első kiruccanás után feleségemnek eszébe jutott, hogy jó-jó, de hogy fog ez a lány hazajutni, mert ha taxival, akkor arra rámegy mindaz, amit tőlünk a gyerek felügyeletért kap. Ha mi fizetjük a taxit is, akkor tulajdonképpen dupla órabért adunk. Mit tudom én – válaszoltam. Tudod mit? – tette fel az álkérdést a nejem – vidd haza te, percek alatt visszaérsz.

Gabi, mert így hívták a gyerekfelügyelőt, egy picit szabadkozott, nyilván az udvariasság kedvéért, de aztán pillanatok alatt ráállt a dologra. Az, hogy a XIX. kerületben lakik, vagyis a Duna másik oldalán jó messze, az már csak  kocsiban derült ki. Feleségem szerint ezt nevezik „percek alatt visszaérsz”-nek!

Igaz a közlekedési viszonyok abszolút ideálisak voltak, egyfelől, mert akkor még alig volt kocsi az utcákon, másfelől pedig éjfél környékén még napjainkban is elboldogul az ember. Ennek ellenére az utazás, pláne oda-vissza, elég sokáig tartott. Az meg már csak természetes, hogy nem ültünk szótlanul egymás mellett.

Az elrendezés annyira jól bevált, hogy a következő héten is igénybe vettük az ifjú hölgy szolgáltatását, meg utána is. Gabi elmondta, hogy dolgozik, de munka mellett a dolgozók iskolájába jár és az idén fog érettségizni. Erre én csodálkozva felkiáltottam – még nem érettségiztél? Ennek az ártatlan kérdésnek azonban (mint később rádöbbentem) két kihangzása is van. Az első – és én erre gondoltam – hogy ennyire fiatal vagy, azaz még nem vagy 18 éves. A második – és ez eszembe se jutott – te ilyen hülye vagy, még egy nyavalyás érettségid sincs.

A társalgás természetesen tovább folyt, de az addig enyhén kacér csaj (amit én szándékosan nem vettem észre, mert az ember házi nyúlra nem lő, csak akkor, ha muszáj, he-he-he) feladott a kacérkodással. Na végre – gondoltam magamban – megjött az esze.

Csak hát az esze annyira megjött, hogy a következő telefonálás alkalmából közölte a feleségemmel, köszöni szépen, de többet nem jön. Mi tehát Gabit elfelejtettük és más megoldás után néztünk, és találtunk. Miközben az idő nem állt meg. Vagyis teltek múltak az évek.

Aztán jött még két gyerek, meg minden más és egy szép napon csöngött a telefon, aminek másik végén egy női hang azután érdeklődött megismerem-e a hangját? Na ez az a fajta hülyeség, amit utálok. Ha valaki telefonál, mondja meg a nevét és közölje, mit akar. Ez még akkor is így van, ha a telefonálónak csábítóan kellemes női hangja van, mert mi a fenét lehet erre válaszolni. Naomi Campbell? Kinek van ekkora szerencséje? Na mindegy egy idő után kiderült, hogy a telefonáló a mi Gabink, akinek már nem is emlékeztem a vezetéknevére.

Szervusz Gabi, mi járatban vagy? – próbáltam leplezni nagy méretű meglepetésem. Gabi lelkem nem köntörfalazott, kerek-perec közölte, hogy találkozni akar velem. Jézusmária – állt meg bennem a kanál – mi a fene történhetett, hiszen nem tudunk egymásról semmit legalább 5 éve. Mindegy, találkozzunk!

A találkozás egy körúti presszóban testesült valósággá, ahol Gabi ismert meg engem, mert én úgy elmentem volna mellette, mint a sicc. Szóval a lelkes összefutás után leültünk egy asztalhoz és rendeltünk valamit, miközben ki-ki elvégzett egy gyors felmérést. Jó ez a nő – állapítottam meg magamban – de nem sokat töprenghettem rajta, mert Gabi mindjárt a tárgyra tért. Benyúlt a táskájába és kivett egy főiskolai diplomát, de már nem emlékszem, hogy milyen szakon, mert ugye nem ez volt a lényeg. A diploma lobogtatása mellett Gabi belekezdett a szövegelésbe. Látod, most már nekem is van diplomám. Örülök neki, és szívből gratulálok – válaszoltam, és várakozóan néztem rá, hogy folytassa, de ő nem folytatta, hanem lassú mozdulatokkal elrakta a diplomának tűnő papírt, majd egy idő után megtörte a csendet.

Remélem most már hajlandó vagy megdugni? – de nem hagyta, hogy válaszoljak, azonnal folytatta – de most már nem kellesz, – és ezzel méltóságteljesen szép lassan elhagyta a helyiséget. Én meg percekig néztem utána, és azt hiszem a meglepetéstől még levegőt se vettem.

Amikor magamhoz tértem, intettem a pincérnőnek, hogy fizetek, aki enyhén gúnyos pofával állt meg az asztal mellett. Praxisában nem ez lehetett az első eset, amikor otthagytak egy pasit, közvetlenül az orra előtt, de ez most nem izgatott. Azon töprengtem, hogy Gabinak vajon 5 évig végig az volt a hajtómotorja, hogy egy félreértett mondatra megadja a méltó választ? Egyáltalán, volt ez egy válasz?

Ma már ilyesmin nem töprengenék. Pontosan tudom, hogy a női lélek kiismerhetetlen. Mennyivel egyszerűbb a mohamedán férfiak helyzete, a Korán szerint a nőknek nincs is lelke.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

   

17 gondolat erről: „(3852) Diplomamunka

  1. „Azon töprengtem, hogy Gabinak vajon 5 évig végig az volt a hajtómotorja…”

    Ha így volt, akkor a diploma megszerzése részben Tibor bá’ érdeme. Szóval, mégis járt volna az a dugás. ?

  2. Szerintem a Koránnak igaza van. Kevés kivétellel.

  3. 1 – Sz.v.p.
    Lett volna hozzá kedvem 5 évvel korábban is, de magasabb érdekek miatt nem jött össze. Persze, ha még néhány hétig tart a kapcsolat, csak-csak bejött volna a dolog. Gondolatban már a kéglit intéztem.

  4. Gabi az ifjú hölgy kisebbrendűségi komplexussal vagy Tibor bá fenhéjas tipus?

    Άβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.

    Mélységesen titokzatos az ember lelke.

  5. „…– de nem hagyta, hogy válaszoljak, azonnal folytatta – de most már nem kellesz, –
    és ezzel méltóságteljesen szép lassan elhagyta a helyiséget. Én meg percekig néztem utána, és azt hiszem a meglepetéstől még levegőt se vettem.”

    Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο. – Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει όπως και όταν πρέπει.
    A sorsot elkerülni lehetetlen.
    – Bárminek aminek meg kell történnie , az meg fog történi,
    akkor és
    ahogyan kell.

  6. Az eurokraták portréja … Ursula von der Leyen a nyugati uralkodó osztály összeomlásának jelképe –

    Mohsen Abdelmoumen. Reseau International, 13-5-22

    Ursula von der Leyen nemcsak alkalmatlan, hanem mocskos a botrányok sokaságától is. Mindez a németországi Hannoveri Egyetem tanulmányai során kezdődött el, ahol az orvosi egyetemen tanult, férje pedig tanított. 2015-ben a VroniPlag Wiki plágiumellenes -iráslopás -webhely megállapította, hogy

    doktori disszertációjának 43,5%-át lemásolta…

    Egy másik hír, az önéletrajza azt mutatta, hogy a Stanford Egyetemen járt „vendég auditorként”, bár ez a pozíció nem létezik….

    /https://reseauinternational.net/ursula-von-der-leyen-symbole-de-la-ruine-de-la-classe-dominante-occidentale/

    Francia tolmács szükséges de rosszabb esetben az automata fordíto is elégséges.

  7. 6. – L.S. – Van aki viszont rajong a KGB ügynökökért. Kinek a pap, kinek a paplan.

  8. 3852-diplomamunka
    7. Kacor
    „Van aki viszont rajong a KGB ügynökökért. Kinek a pap, kinek a paplan.”

    Légy szives olvasd ell a – 3853-jovonk – L.S. 24-es számu hozzászólásomat:

    The Rockefeller Plan For The BRICS New World Order, In Their Own Words

    Automata forditás is segithet

  9. 6. L.S.
    Mióta is ül az elnöki székben Ursula von der Leyen ?
    Kióg a lólláb tisztelt L.S. — Mert Önnek nem csak
    Ursula szúrja a szemét, hanem az egészt nyugati
    világ. — Azt írja, „”alkalmatlan””. Valószínű, hogy
    Ön férfi, ebből eredhet, hogy mint nőt így minősíti.
    Eléggé felgyülemlett Önben a ellenséges indulat,
    hogy ebben a diskurzusban adja közre véleményét,
    noha szerintem nem illik bele a témába.
    Úgy gondolom jelentős azoknak a száma akik szerint
    alkalmas, bár kétségtelen, voltak és vannak ellenzői.
    De nefelejtse, hogy bárhol, bárkit, bármire választanak,
    az mindig a = JOBB HIJJJÁN LESZ MEGVÁLASZTVA.
    Félre ne értse, = a nyugati világ politikusaiban én is
    találok kifogásolni való döntéseket, elsősorban azt,
    hogy fenntartás nélkül elfogadják az USA döntéseit,
    pedig az egy másik világ, mésok az érdekek és a célok.

  10. Akkor most egy kis filléres pszichológiai elmélkedés:
    a kiscsaj nagyon megsértödhetett, hogy érettségi diploma hiánya miatt nem tartottad érdemesnek megdugni szegénykét, és 5 hosszú év után megbosszulta a sértést.
    Igazad van, a női lelket mi, férfiak, soha nem fogjuk megérteni.

  11. 8. – L.S. –

    Mi az összefüggés a bejegyzésed és a Diplomamunka című mai tárgy között? Vagy mindenről ugyanaz jut eszedbe?

  12. A hölgy mondhatta volna hogy: „Itt a diplomám. Igaz, át ment rajtam a tanári kar, a vizsgaidőszakokban úgy furulyáztam mint a parancsolat, meg a fél kollégium is meghúzott aki a vizsgáimat meg a diplomamunkámat csinálta, de megvan.” 🙂

  13. Re:12
    Miből gondolod hogy így szerezte meg a diplomáját?
    Lehet hogy megrázta magát, ami miatt Tibor bá’ beszólt neki, nem tudhatod mi játszódik le egy nő fejében.
    Környezetemben is van nem egy ember, aki nagyon mélyről jött fej, ma kb alkesz,melós, majdnem csöves szinten lenne, ha a családi mintát követi, de „kivakarta” magát, rendes családja, és nyugis/jó állása van diplomásként.

    Inkább köszönje meg Tibor bá’-nak, mert valószínűleg az élete színjátékában Tibor bá’ volt a trigger pont.

  14. 14 – Tibor bá’:

    Évekig ölte a méreg, hogy miért nem dugtad már meg, és annak az egyetlen oka csakis a hiányzó érettségi lehetett. Nyilván mással ilyen akadály nem volt ezért nem jött többet gyerekcsősznek. De nem kurva típus.
    Erre mérget nem vennék azért. ?

  15. 9. Barna Mihály
    „Eléggé felgyülemlett Önben a ellenséges indulat,
    hogy ebben a diskurzusban adja közre véleményét,
    noha szerintem nem illik bele a témába.”

    Tisztelt Barna Mihály
    Nem vetted észre azt, hogy ez egy hosszú francia nyelvü cikk aminek csupán a kezdeti egy pár sorát próbáltam magyarra fórditani?
    Anélkül, hogy utána néznél a tényeken lesöpröd azokat az asztalrol, pedig annyi a szeny és a kosz van rajta amit mi el sem tudunk képzelni. Talán ez a kulcsa annak, hogy ilyen magas posztra kerüljön: minél több a rejtegetni valója annál jobban zsarólhatobb az elittől.
    Nem veszed észre, hogy ezt a nőt, Trójai falóként haszálva – millió € -val etetik – hogy Europa népeit a szakadékba vezesse?

    11. Kacor
    „Mi az összefüggés a bejegyzésed és a Diplomamunka című mai tárgy között? Vagy mindenről ugyanaz jut eszedbe?”

    Tisztelt Kacor
    Csupán annyi, hogy a hölgy szennyes életrajzának kezdete – a Diplomamunka – mások munkályának a lopásával indul.

    Tibor bá ezt a cikket nem illene leforditani?

  16. Az ösztönök, a női ivarban nagyobb arányban vannak kódolva.
    Ez a természet összes élőlényre vonatkozik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük