(2488) Telefon (sírva nevet a magyar)

Tibor bá’ online röhög

 

Nekünk   két  telefonunk van,  egy  vonalas  és  egy  okos. Mind a kettő Éva asztalán található, ami tőlem 7 méterre van,   a   szoba   másik   sarkában.   Ebből  következik,  ha valaki telefonál, akkor Éva veszi fel. Ez ritkán fordul elő, mert     számainkat     kevesen    ismerik.    Ellentétben    a hatalmas    tömegekkel,    mi   ritkán  telefonálunk.  Néha hetek telnek el két telefonbeszélgetés között.

Az utóbbi időben viszont, van olyan nap, hogy tízszer is cseng valamelyik készülék. Brrrrr, tessék, Antalffy Éva. Csend, Éva leteszi a kagylót. Te, képzeld el, Karácsony Gergely hívott fel személyesen. Hogy-hogy, megadtad nekik a számunkat. Fenét, senkinek se adtuk meg. Na és, mit akart. Akart? Még mindig akar. Mit, hát miniszterelnök lenni. Mért, neki nem elég a polgármesterség? És pont az MSZP által?

Radetzky marsh…. Tessék?……csend. Már ki az megint? Nem tudom, egy izgatott női hang közölte velem, hogy Vona Gábor  megfenyegette a titkárnőjét, hogy megerőszakolja. Haha, ez egy hülyeség. Az 52 éves titkárnő azt válaszolta, hogy „De Gabi, én bármikor, bárhol lefekszem neked, csak egy szavadba kerül, és nem is kell védekezned, hiszen már minimum 10 éve nem foganok.” – Jó, de ezt honnan tudja a női hang? Honnan? Hát a Lokál nevű újságból, amit ingyen bedobnak a leveles ládába.

Már megint cseng ez a nyavalya. Te, nem fogod elhinni, Kuncze Gábor volt. Milyen Kuncze? Ja, a volt belügyminiszter, akinek Pintér Sándor megfelelt főkapitánynak? Csak nem akart neked az olaj szőkítésről mesélni? Nem volt rá ideje, mert lecsaptam.

Megint a Radetzky. Ezt a hívó hangot te tetted rá? Nem, gyári. Cseréld le, mondjuk a Ravel Boleróra. Nem tudom, hogy kell cserélni. Akkor halkítsd le. Azt se tudom, hogy kell. Akkor dobd ki. Nem lehet, van még rá másfél év hűség. Szerintem ezt a házasságkötő teremben kellene bevezetni, na mindegy, mi volt? Megint Vona Gábor. Te, ezek marhára félnek tőle, mit akartak. Tudok-e arról, hogy Vona Gábor pisilni invitálta a beosztottjait, de a mosdóban megmutatta a péniszét – tényleg ezt a szót használták – aztán kötelezte a többieket is, hogy megmutassák. Arra volt kíváncsi, hogy nem metélt-e valakiknek. Tényleg ”pisilést” mondtak? Igen. Ez óvodás szóhasználat. Egy leendő miniszterelnök nem „pisil”. De nem is mutogatja a péniszét. Igaz! Viszont a faszát se kellene mutogatni. Persze, hogy nem, mert van, és lesz is a Parlamentben elég sok fasz.

Tudod mit nem értek? Állítólag van az országban a Fideszre szavazó másfél millió (hülye) fasz, és csak egy geci. Itt valami nem stimmel.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük