(165) Szex olimpia, avagy szex az olimpián

Tibor bá’ online

~p001Három hónappal a következő olimpia előtt, az arany érmeken túl, az első számú téma, hány kondomot használtnak el a sportolók. Ez bennem automatikusan kérdéseket ébreszt, miért pont ezt tartja számon a nagyérdemű? Miért nem érdeklődnek az elhasznált vécépapírok után, vagy hasonlók? A rendezők az 1992-es barcelonai olimpia óta (free condoms to athletes) osztanak ki ingyen kondomot. A következő, Sydney-ben rendezett olimpián 70.000 kondommal kezdtek, de a szervezőknek további 20.000 darabot kellett rendelni, mert a korábbi kontingens elfogyott. A görögök már tanultak a leckéből és az Athéni Olimpiára már 130.000 kondommal készültek fel. Kína, természetesen mindenkin túl akart tenni, ezért a kondomra rá volt írva „Gyorsabb, magasabb, erősebb”, aztán a megmaradt 5000 kondomot kiárverezték.

Mindegy, úgy tűnik, hogy a 100.000 a helyes mennyiség. Ennyire van szükség és kész. Ha feltételezzük, hogy egyetlen kondom elhasználásához két ember kell, és figyelembe vesszük a résztvevők számát, akkor a 100.000 kondom 14 nap alatt, naponta átlagosan 2,07 közösülés az ágyban. Ami csak első látásra tűnik soknak, mert ha megfontoljuk, hogy olimpián kizárólag fiatal, egészséges, jó kondiban lévők vesznek részt, akkor ez a napi „picit több mint kettő” már nem tűnik olyan nagyon soknak, csak hát, két teljes héten keresztül? Nap, mint nap? És ekkor beugrik egy kis „szakmai” titok. A vér tesztoszteron szintje emeli a teljesítményt. Ezért nem lehet a patikákban könnyen beszerezni tesztoszteron készítményeket. Ráadásul nem kimutatható. Illetve kimutatható, de tesztoszteron a vérben tökéletesen legális, amiről a herék gondoskodnak. Csak abba lehet belekötni, ha a megszokottnál több van a vérben. Na most, ezek a fránya sportolók a nagy verseny előtt 4-6 hétig cölibátust tartanak, mert az köztudott, hogy közösülés után a tesztoszteron szint leesik (ezért a férfiak csak szeretnének átfűrészelni egy egész éjszakát, de a valóságban nem megy). Aztán a kiesés, vagy utolsó futam után jön a mindent bele, az utolsó mikrogramm tesztoszteronig, vagyis a napi 2,7 átlag csak átlag marad.

Ez azonban nem minden, állítja Jennifer Matthews (természetesen egy hölgy) a (Whistler Guys’ Study) című könyvében, miután 15 fiatal férfit (19-31 év közöttieket) megfigyelt. Ma már a sportvilágban csak az tud érvényesülni, aki minden idejét és erejét a sportnak áldozza. Vagyis nőtlenek, nem kötődnek senkihez, így könnyen teremtenek gyors kapcsolatot, különösen olyan szituációkban, ahol senki sincs otthon. Ez utóbbiból az következik, hogy a hazai erkölcsi normákra nem kell ügyelni, ez az oka a 100.000 kondom elhasználásának. Egye meg őket a fene! Én ugyanis személy szerint sajnálom, hogy 60 évvel ezelőtt ez a könyv nem akadhatott a kezembe. Minden bizonnyal elmentem volna sportolónak. Sebaj! Nem ez az egyetlen dolog, amiről lecsúsztam. 😀

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________

3 gondolat erről: „(165) Szex olimpia, avagy szex az olimpián

 1. Tibor bá’
  Ismerve a gyűjtögető emberi természetet, ingyen kondom osztás után, sok sportoló poggyászában találhatnál későbbre félretett gumit.
  Szóval 1 kondom egy dugás, olimpia időszakban számítás, kicsit nagyon túlbecsüli a sportolók képességeit 🙂
  Látod, korán születtél, sok jó dologról, erről is lemaradtál! 🙂

  Svédasztalos, alkalmi étkezéseknél is látható a telezabálás és zsebbe, szatyorba csúsztatás.
  Állandó svédasztalos étkeztetésnél, két három hét alatt beáll a normális táplálkozás.
  Persze az olimpia alkalmi esemény, nem tarthat a dugások nagy lehetősége miatt hónapokig 🙂

 2. 1:
  Egy kicsit ki kell, hogy ábrándítsalak. Ez a svédasztalos begyűjtés elsősorban magyar szokás. Szervezett túrán voltunk Londonban, ahol az ágyhoz (a törvény szerint) tartozik reggeli is. Az asztalokra kiraktak mindent, amit szokás: zabpehelytől, zsömléken át, vaj, méz, stb. A kirakott mennyiség kb. 5 reggeli volt. A jó nép pakolt a szatyorba. A házigazdának másnap közölni kellett, hogy a választék miatt van minden kirakva, nem a bespájzolás miatt. Nagy leégés volt. És hogy neked ez eszedbe jutott, nekem már az is gyanús 😀 mert az én figyelmemet elkerülte.

 3. Részben igazad van. Nem szatyroztam, de a félpanziós svéd asztal mellett, elég volt napi egy szendvics is némi gyümölccsel, Londonban
  De a potyából, vagy csak annak látszóból, nem kizárólagosan magyar szokás a bespejzolás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük