Tibor bá’ köszönete

Tibor bá’ online

 

Már többször közöltem, persze nem mindenki olvasta, hogy az OTP számlám alakulásáról csak havonta egyszer, a hónap vége felé kapok elszámolást. Cserébe nem kell állandóan az SMS csengetésekre figyelni, és elolvasni egy csomó marhaságot (is). Ennek azonban van egy hátránya. Ha valaki átutal, és nem küld róla egy E-mailt, akkor rossz esetben csak 3-4 héttel később szerzek róla tudomást. Ha pedig a közleménybe csak azt írja be, hogy „pipadohányra” akkor törhetem a fejem, hogy ki az illető 😀 . Sebaj (csak dőljön a pénz 😀 ) nem vagyunk egyformák.

Na szóval, megkaptam a májusi számla kivonatot óriási meglepetésemre. Soha nem látott mennyiségű (8db) adomány érkezett. Őszinte szívvel, hálásan köszönöm. Megható volt, mert 1000 forintos adomány is érkezett, az illető nyilvánvalóan nem milliomos. Meg olyan is utalt, aki különben is kapja a VIP fordításokat, tehát nem a kényszer hajtotta. Külön meglepő és megható, hogy a többség külföldön él.

Nem tudom, mi történt májusban azon kívül, hogy rekord meleg volt. Azt meg csak remélni merem, hogy a trend megmarad. Ha így van, akkor nem lesz szükség a VIP fordításokra. Én leszek a legboldogabb, ha mindenki olvashatja őket. Még egyszer köszönöm a hozzájárulásokat, és akkor indul az ingyenes VIP fordítások korszaka.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük