B R E A K I N G

A helyzet rendkívül komoly. Az angolok kitalálták, hogy Putyin személyes parancsára ideggázzal támadtak meg egy Angliában élő volt kettős ügynököt (plusz 33 éves lányát). Ezzel egy időben az USA 20 tonna klórgázt adott át a saját felkelőinek, hogy hajtsanak végre hamis zászlós támadást. Aszadra fogják ráfogni, hogy saját népét gázosítja, ami emberjogi bűn. Ezt Amerika meg fogja torolni azzal, hogy megtámadja Damaszkuszt. Az oroszok erre közölték, hogy ebben az esetben nem csak a támadó rakétákat fogják megsemmisíteni, de a kilövő állásokat is, amik amerikai rombolók a Földközi tengeren. Magyarul, el fogják őket süllyeszteni.

 

Újabb fejlemény: Egy rendőr elment a volt kettős ügynök házába és azonnal beteg lett. Vagyis nem támadhatták meg az utcán. A házába behatolni nem tudtak. Most azt találták ki, hogy a lány Moszkvában volt, az apjának hozott valami ajándékot, Ez volt fertőzött. Tehát marad Putyin a bűnös.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

33 gondolat erről: „B R E A K I N G

 1. Továbbá. Kémiai fegyvergyártó létesítményeket fedeztek fel a szíriai militánsok által felszabadított területeken, állítja az orosz védelmi minisztérium. “A szíriai külügyminisztérium rámutatott, hogy több mint 40 tonna mérgező anyagot találtak a terroristák felszabadított területeken” – mondta Igor Kirillov, az orosz nukleáris, biológiai és vegyvédelmi erőinek parancsnoka.

 2. Volt már olyan.
  Obama idején is efféle vörös vonallal szórakoztak.
  Akkor is hamis zászlós okot találtak.
  Líbiába a tomahawk azért tudott pusztítani, mert nem volt fejlett légvédelem. Egyszer volt a kutyavásár.
  Fehér sisakosok a klórtól haldokló személyeket filmeztek.
  Aztán véletlen kiderült, hogy gázmaszkokba beöltözött statisztákat mutogattak.
  Másnap jött a megtorlás Damaszkuszra.
  Amerika romboló rakétáját kilőtte,
  Ivánék oldalról még röptébe leszedték.
  Ez ment egy ideig, aztán, h. a becsapódások elmaradtak
  megúnták, a rombolók reggelre eltűntek.
  Amíg az oroszok ott vannak, néhány rombolóval semmire se mennek.
  Trump komolyabb erőt nem áldoz be Asszad miatt,
  mert kiszámíthatóan jön a fekete leves.
  Asszad bánatára Szíria (és Libanon is) egy kritikus helyen van.
  Több ok miatt, (gázzz stb.) aki a régebbi posztokat követi, mindet ismeri.
  Ezt az ajatollahok és Moszkvában is pontosan tudják.
  Ezért védi be orosz, és Irán is.

 3. A kém eset a novicsokkal se biztos úgy esett.
  Nincs egy kép vagy film a beteg oroszról v. a lányáról.
  Erősen hazugság szaga van az egész történetnek.
  Angol legújabb gurításra kár egy szót is vesztegetni.
  Irak esetében a Tony Blair hazudott a vegyi hordókról,
  az egy bebizonyított tény.
  Ez a Mai nevű nő sose volt szép. De okos se.
  Angolnak ez az eset nem válik dicsőségre.

 4. Fel nem foghatom, hogy az egyébként a tényekhez és evidenciákhoz ragaszkodó szerző ezekben az ügyekben hogy tud ennyire felülni a konteovonatra, és pl. ebben a posztban is tényként tálalni minimum megkérdőjelezhető „híreket” (és ha már ennyire álhírgyanúsak, akkor vajon miért nem linkel legalább forrást, hogy hihetőbbé tegye)

 5. Ir: Tedd félre amit a médiában láttál mint hangulatkeltés és próbálj meg csak ezen lenti tények alapján dönteni mi a valószínűbb?
  1. Asszadék nyerésre állnak az oroszok támogatása miatt, vajon be akarnak vetni vegyi fegyvert a saját lakosságuk ellen?
  2. Ruszki választás előtt 1-2 héttel szerinted putyinnak érdekében állna egy ilyen merénylet?

  Nem valószínűbb esetleg az, hogy valakinek vagy valamely érdekcsoportnak fáj a szír helyzet rendezése és ezért akarja egy újabb ország lerohanását kiprovokálni?
  Az ugye megvan, hogy Izrael 2007-ben szétbombázott egy szír nukleáris reaktort? Most járt le a 10 éves titoktartás, már nyilvánosságra hozták. Irakban szintén szétcsaptak egyet 1981-ben…

 6. freeetoaster: Milyen merényletről beszélsz te is? ( persze ugyanúgy forrás nélkül.) Gondolom valamelyik ruszki államilag pénzelt „hírforrás” a hír kiindulópontja.

 7. 04 – Ir:
  Most a „szerző” én vagyok. Amit írtam az a tények összeillesztése. Untig elég forrást olvasok el naponta. Ha neked én nem vagyok megbízható, akkor helyettem olvasd az Inderxet. Ha ilyen látványosan tovább nyomod az angló-judó propagandát, simán kitiltlak.

 8. Tibor bá’ elméletében van valami, de nem egyértelmű. Nick Bailey egyike volt a helyszínen intézkedőknek is, majd az áldozatok lakására is ő ment. Két másik, az első helyszínen intézkedő rendőr is kórházba került, de csak Bailey súlyos állapotban. Tényleg gyanús, hogy a lakásban tovább mérgeződhetett, ami a BMW verziót gyengíti.

 9. 09 – freeetoaster:
  Izrael az egész Közel Keletet 60 éve terrorizálja, ez köztudott, nem kell bizonygatni. Amerika hamis zászlós cselei is közismertek a Tonkin-öböltől az iraki tömeg pusztító fegyvereken át Asszad gáztámadásáig.

 10. 6 Ir: itt az iraki reaktor kilövése is: https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Opera
  Szóval nem lehet esetleg, hogy az izrael-usa kettősnek szíriára fáj a foga ezért a szíreket és őket segítő oroszokat ahol tudják szankcionálják, lejáratják, stb?

  Nem tudom felfogni, hogy lehet bevenni mindent a nyugati médiából mielőtt körültekintene valaki a másik oldalon is, pl Orientalista, Szíriai Hírek (facebook) . Nem csak te de a legtöbb ismerős benyeli amit olvas/lát. Ez kb olyan mint amikor a bíróságon csak az egyik fél véleméyét hallgatnánk meg és az alapján hoznánk döntést.

  10: kérte a forrást, hát megkapta…. Azt nem értem mitől hitelesebb az egyik oldal neki mint a másik? Pláne az a hatalom aki millió számra gyártja a halottakat az utóbbi 70 évben világ szerte? Az oroszokra meg ki vannak akadva mert egy lövés nélkül visszavették a krímet ami az övék volt a huszadik század közepéig???
  Ilyen emberekkel vagyok körülvéve a munkahelyen is ezért bele se megyek beszélgetésekbe mert csak a 444+index+rtlklub szócsöveit hallom.

 11. 10.Tibor bá
  …”Izrael az egész Közel Keletet 60 éve terrorizálja, ez köztudott, nem kell bizonygatni….”
  Mig egy szép nap olyan pofont fogunk kapni valamelyik nagyfiútól, hogy azt sem tudjuk majd honnan szednénk össze magunkat.
  Mert addig jár a korsó a kútra ugyebár.

 12. 7,9: Az ok, hogy összeraktok valamiféle világképet, és elméleteket gyártotok, legyen, de hogy az ezekre valamiféle forrást kérő miért lesz egyből „angló-judó propagandát nyomó” meg miért lesz „NYTimes-ból van friss ropogós a barátaidtól, ahogy szereted” a válasz, azt soha nem fogom megérteni. Nagyon úgy bélyegzitek meg a másikat, ahogy az ostoba szélsőjobb, vagy ahogy a Fidesz szokta, de ha itt ez a módi, ám legyen, elviselem.

  Freetoaster, a linked semmit nem tartalmaz abból amit Tibor állít. Ennek a forrása érdekelne:

  „Ezzel egy időben az USA 20 tonna klórgázt adott át a saját felkelőinek, hogy hajtsanak végre hamis zászlós támadást. Aszadra fogják ráfogni, hogy saját népét gázosítja, ami emberjogi bűn. ”

  Ez egy olyan erős állítás, hogy akár olvasok indexet, akár nem, akár angló-ju vagyok, akár nem, nem látszik másnak, mint ami, sima konteonak, ráadásul a gyengébb fajtából.

 13. 14 : Bocs a megnyilvánulásom miatt de úgy rémlik elég erősen „nyugat-fób” hozzászólásaid voltak. Bocs ha nem jól emlékszem, most nem akarom kikeresni korábbi hozzászólásaid).

  Pár forrás a szír miliciáknál talált gázra, van ahol 24 tonna van ahol 40 amit említenek: http://bfy.tw/HGwC

 14. 14.
  Kontraproduktív amit igazolni próbálsz.
  Egyszer az amerikait Szíria állam soha nem kérte fel semmilyen formában.
  Asszad elnök urat amíg lehetett ilyet tenni Szíriában,
  a szír lakosság nagy többséggel választotta meg.
  Ő az ország egyetlen legitim vezetője.
  Amit az ellenségei is elismernek.
  Ezzel szemben, a kívülről fizetett zsoldosok ellen
  segítséget kért és kapott Irántól, és Putyin oroszországától.
  Törökörszág vezére amúgy Asszadot nem kedveli,
  sőt ha tehetné nagy kedvvel elvágná a nyakát,
  de az US fegyverekkel felturbózott kurdok önállósága elleni ürüggyel
  Szíria Állam területének északi részét átcsatolná Törökországhoz.
  Jelenleg ez az eksön van folyamatban, teljes US rábólintással.
  A mérges harci anyagok bevetése tiltott, mert minden élőlényt kiirt.
  Asszad ezeket régen felszámolta, és amúgy is
  léteznek sokkal pusztítóbb eszközök mint mustárgáz, vagy klór.
  Ha fehér sisakos ügynökök valahol a friss hírekbe kerülnek,
  ott hamis zászlós bizonyítékot fognak találni a MS médiák.
  Trumpnak el kellene hagynia Irak területét, sőt
  angol, fr. v US haderőnek Szíriában nincs semmi joga rendezkedni,
  mert nem hívta oda senki.

 15. 16 – Xander:
  Forrás??? 😀 😀 😀

  Ir-rel nem érdemes foglalkozni. Semmit se tud. Fogalma sincs arról, hogy a szajha média híreit a CIA készíti el, amit az egész világ átvesz, és senki se kér „forrást”, csak átveszik. A félkallantyús nép pedig beveszi. Vagy, ami még rosszabb, ide lett telepítve zavar keltés végett.

 16. Tibor bá, nekünk lőttek. Ez is mehet BREAKING-be: https://www.rt.com/usa/422081-trump-security-adviser-mcmaster-bolton/
  Trump egy közveszélyes őrültet nevezett ki nemzetbiztonsági tanácsadójának. McMaster se volt sokkal jobb, de legalább értett ahhoz, amit csinált. Ez viszont idealista: hamarosan az egész Közel-Kelet lángba borul. Még idén megindul a háború Irán és Szíria ellen is. Bálint, kezdhetsz csomagolni, jössz haza.
  Két hét múlva el lehet kezdeni vágni a centit, amennyi még hátra van a civilizációnkból…

 17. Ha valakit érdekel…
  az ami a világban, és benne itt Európában a magyarokkal történik,
  mert nekünk ez a legfontosabb, meddig lehet élhető hely
  a Kárpát -medence területe.
  Veszi a fáradtságot, és nem a világhíradókban elérakott,
  megemésztett, kiköpött álhíreket fogyasztja.
  Egy idő után rutint szerez arra, hogy a saját gondolatai szerint
  meg tudja különböztetni a félrevezetésként kiadott hírtől,
  az általa hitelesnek gondolt információkból összerakott valóságot.
  Ahány ember, annyi világkép.
  Ez így jól is van.
  Az nincs, hogy akik leírják a gondolataikat
  azok egyként látnák a világ eseményeit-
  közel sem.
  Ahány név annyi féle, néha homlokegyenest különböző nézőpont.
  Tibor bá’ türelemmel teret ad mindenkinek,
  aki a bal felső sarokba lévő néhány dolgot el tudja olvasni.
  Tehát ezotériás, ufókutatók, vagy törpe Néró szektás dicsőítése nem.
  Ettől a Föld még lehet hogy lapos, de nem biztos.

  https://twitter.com/astronomerstel/status/976139340182179841/photo/1

 18. 18.Bikkin
  …”Még idén megindul a háború Irán és Szíria ellen is”
  Nem hinném, Bikkin kedves.Nincs aki megvivná, Amerika egy nevetséges papirtigris lett az évek folyamán, kifáradva az örökös, távoli háborúkban, melyeket SOHA nem nyert meg .
  Országomnak nagy ugyan a pofája, de csak a közeli óvódásokkal szemben, a Sziriában jelenlevő három nagyfiútól őrizkedik, mint szüzlány a tudodmitől.
  …”Bálint, kezdhetsz csomagolni, jössz haza.”
  Ha valaha egyáltalán haza akarnék menni, az szülővárosom, Kolozsvár volna, de nem kivánkozok el innen sehova.
  Ám alakulna a jövübeli helyzet bárhogy, igyekszem kidekkolni itthon, az én kis atombunkeremben, remélve, hogy a régen látott Nat-Geo videofilm igazat állit:
  az apró kicsi sündisznót még az oroszlán sem bántja.
  A kellemetlen tüskéi mián.

 19. 20 – bálint:
  Eszedbe ne jusson haza látogatni Kolozsvárra. Hatalmas csalódás lenne. Éppen most ítélték börtönre a magyar polgármester helyettest. A többit hozzá képzelheted.

 20. Ide lettem telepítve zavarkeltés végett? Ez hízelgő 🙂

  Legjobb lesz, ha ezentúl magamban tartom a véleményem ezekben a témákban, nem vagyok blogkompatibilis 🙂

 21. 22 – Ir:
  Nem a véleményeddel volt baj, hanem a forrás követeléseddel, olyan témában, amiről minden értelmes ember tudja, mi az igazság. Te nem tudod, de ez a kisebb baj. A nagyobb, hogy nem v agy objektív. Ezt írtad: „valamelyik ruszki államilag pénzelt “hírforrás”” Gondolom ilyet a CNN-re vagy a Fox news-ra nem mondasz vagy írsz. Pedig, hidd el nekem sokkal többet hazudnak.

 22. Láthatólag aktivizálta magát az amerikai titkosszolgálati zsarológépezet. És a pszichikai hadosztályuk.
  Már 10 EUs ország döntött úgy, hogy orosz diplomatákat utasít ki. Az oroszországi EUs nagykövetet (bármit is jelentsen ez a kamu- poszt) már visszahívják. Sőt, állítólag ezt OV javasolta.
  Közben
  -nálad feltűnik Ir
  -a jobboldali médiát zsindexes, 444-es trollok oroszbérencezik

  Jól mondta Orbán, valóban civilizációk összecsapása zajlik felettünk- és nem csak a muszlim- keresztényre értette…
  Még jobban tudom, hogy hova is szavazzak.

 23. Ouse M.D.: Lebuktam. Azért remélem nem a Fideszre szavazol.

 24. Jövőnk már pár éve irogatta, hogy 2020 és 2022 körül csúcsosodnak ki a katonai fejlesztések, lehet most alapozódik meg a kereskedelmi háborúval a táptalaj a Nagy háborúnak.
  Hogy szokott lenni, pénzügyi-, kereskedelmi- és katonai háború a sorrend?
  Ez esetben a Törökök maradnak usa mellett vagy folytatódik a keletre tolódásuk? Szíria, Irán, Kína gondolom nem kérdés, de a BRICS többi tagja?

  Én még mindig bízom benne, hogy nem annyira agyatlanok fenn, hogy kitörjön a 3. VH, főleg ilyen mondvacsinált ürügyekkel. De látva a propagandát meg kardcsörtetést és hogy mennyien beveszik ezt a maszlagot egyre kevesebb a remény bennem erre 🙁

 25. 26 – freetoaster:
  A mondvacsinált ürügyet pont azért találták kik, mert háborút akarnak, és mondvacsinált ürüggyel saját állampolgárait akarják meggyőzni, hogy le kell őket gyűrni. Különben a maik és az elmúlt napokban felrakott poszt (foszlány) szépen kihozta, hogy bizony a nyugati elit úgy gondolja, hogy ők élve maradnak, és az egész világ a övék lesz. A tömegek nem számítanak, úgyis túl sok ember él a földön.

  24 – Ouse M.D.
  Ha ezért szavazol Orbánra, akkor nagy hibát követsz el. A pávatáncos Orbánnak nincsenek elvei. Egyetlen célja van, a hatalom megtartása.

 26. A haborus felkeszuleshez mindig hozzatartozott a kozvelemeny megdolgozasa .Sajnos nincs olyan tomegmozgalom mely akar osszeuropai vagy vilagszinten a bekeert kuzdene es ellensulyt jelentene a haborus uszitas elleneben.Ez a teny mutatja igazan meg az emberek -tarsadalmi szinten mennyire nem onalloak es mindez rendszer fuggetlen jelenseg.Ebbol kovetkezik az is hogy nincs valodi civil tarsadalom a liberalis demokraciakban sem.Talan a katonak akik tudjak mit jelentene egy vilaghaboru meghuzzak az utolso pillanatban a veszfeket.Állitolag mar tobbszor megtettek…mert szerintem masba nem remenykedhetunk.

 27. 28 – tom:
  Ez alkalommal a helyzet sokkal kétségbeejtőbb. Az atom fegyverek velejárója, hogy az első csapást mérőnek fantasztikus előnye van. Az első csapást mérő el tudja képzelni, hogy ő élve maradhat. Ebből következik, hogy ha valamelyik oldal úgy érzi a háború elkerülhetetlen, akkor ő akarja az első csapás mérni. A mostani viselkedés mellett (amikor egyértelmű, hogy ez a mérgezéses ügy egy hatalmas kamu) Putyin gondolhatja, hogy neki kell elsőnek lenni. Nagyon pontos kalkulációk szerint, az első csapás elszenvedése után Amerikának elpusztulna rakétáiknak 70 százaléka, és gondolkodóba eshet, hogy kilője-e őket, mert kilövése után jöhet egy második orosz hullám is.

 28. Valakik ott fent nagyon aktívak mostanában. Megértem az álláspontjukat.
  Ott az a tömérdek pénz és hatalom és mire mennek vele? Alig van a bolygónak már olyan szeglete, ahol ne a pornép tömegeit kelljen elviselniük. Ráadásul ez a rengeteg ember hazavágja a bolygójukat. Ha pedig az időjárás elszabadul, ott lesz a nyakukon az ide oda futkosó milliárdnyi droid. Valamit tenni kell, a morfondírozás ideje lejár.
  Ezek tőkések, akik a föld és saját érdekükben cselekedni fognak.
  Azt csodálom, hogy ennyit hezitálnak. Meg minek gyártanak indokokat egy háborúhoz, legyen az gazdasági, vagy atomháború. A háború után úgy sem fogja senki számon kérni rajtuk mit miért csináltak? Logikátlan. Lemegy két generáció a reset után
  akikbe olyan infót töltenek pici koruktól amilyet csak akarnak.
  Egy dologba viszont beletörhet a bicskájuk. Mégpedig abba, hogyan szelektálják ki az eszesebbeket úgy, hogy egyben szolgalelkűek is legyenek. Ellentmondás.
  A technológia adta előnyökről lemondani, az nem rájuk vallana.

 29. Tibor bá’:

  amiben fontos abban Orbán nem pávatáncos. Mellesleg 30 év alatt lett (nemzeti) liberálisból nemzeti konzervatívvá. Ez nem pénzkérdés volt- ugyanis 2- 3 évvel ezelőttig nem volt kifizetődő az EU- ban nacionalistának lenni.

  A Lóbiknak 1,5- 2 év alatt sikerült nemzeti radikálisból, cukiskodó, amerikai báb, uniós seggnyalóvá válni.
  Van az a pénz…

 30. Az orbani politika lenyege a pavatanc:megfelelni itthon es megfelelni Brusszelnek egyszerre ez a stabilitas zaloga.2006 ota latszott erre a masik oldal alkalmatlan a Jobbik szinten tultolta volna biciklit a masik iranyba.Ezert hagytak OV-nak viszonylag nagy mozgasteret.Csakhogy a helyzet idokozben megvaltozott Orbannak valasztania kell a pavatanc ideje lejar ahogy Kallaynak 1944-ben ….

 31. 31. nem egészen ez,
  Az EUs pénzek lenyúlása a slepp és a strómanok részére már megszokott.
  Az uzsorás CHF kamatok miatti kilakoltatások, tulajdonvesztések folyamatosan történnek, csak nem hozza le az m1 híradó.
  Horvátoknál, vagy szlovéneknél ugyanezt hogy tudták emberségesen rendezni.
  Magyarországon a bankok miért lopják el
  az emberek legnagyobb értékét az ingatlan vagyont.
  Aki szabadulni akar, és tud azt aránytalan anyagi veszteségbe kergetik a végrehajtók.
  A magyar gyermekszületések minden eddiginél alacsonyabb szinten.
  A rómaiak felszaporítása a gyermek pénzekkel ezerrel tovább folyik.
  Nem nem a szavazatok miatt.
  Az országban teljes falvak, lassan teljes megyék jelzik a gettósodást.
  A boom még ezután jön. Na igen rejtett tartalékok
  A durván magas áfával az emberek megtakarításait értékteleníti el.
  Még azok számára is, akik szellemi fogyatékossággal rendelkeznek nyilvánvaló,
  hogy OV a magyar lepusztítására játszik.
  Az egész menekült ellenes muzulmán hisztéria a választási győzelem miatt van.
  Ha valóban nemzetben gondolkodna, könnyen befogadhattunk volna
  a társadalmunkban szívesen látott ortodox szíriai, iráni, jász,vagy jazid polgárokat szinte korlátlan számban.
  Ezek helyett jöttek szép számmal ukrán és orosz maffiózók, gazdag kínaiak.
  Kína majdnem 100 éve irtja Xin-jiang lakosait akik ha véletelen meglátnak
  egy odavetődő magyart egy szót se tudnak mondani, csak néznek.
  aztán a kezüket mutatják a csuklón az eret.
  1000 éve azt taníták a gyermekeiknek, hogy rokonaink.
  Magyarországról a képviselőiket a sünökkel rúgatta ki.
  Ilyen dolgok miatt ovit csak a hatalomvágy érdekli.
  És természetesen a rablások.
  Ez nem kampányolás, ezek tények.
  Sokáig ingadoztam, mert a kerítés jó döntés volt.
  Muzulmánok és hottentották nem valók magyarok közé a Kárpát- medencébe.
  Budaházi Gyurit a semmiért évekre börtönbe zárni
  ez volt az ami elgondolkoztatott.
  Mindent mérlegre téve, ez nekem Győzőnktől és Polt uraktól kurva kevés volt.
  A jobbikban vannak értelmes, és véletően becsületes emberek,
  egy győzelem után a Vonát és Torockait egy bizalmatlanságival simán le lehetne
  tenni a zavaros téveszméikkel együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük