(3696) Vasárnapi humor

Tibor bá’ fordítása online

Egy nép lelkivilágát hűen  tükrözik a közszájon forgó viccek. Ismerkedjetek meg az amerikai humorral.

1)

A borászat íz mestere elhunyt. A tulajdonos meghirdette az állást. Jelentkezett is egy slamposan öltözött, szemlátomást alkoholista pasi. A tulaj nem tudta, hogy szabaduljon meg tőle. Végül adott neki egy pohár bort és kérdezte mi róla a véleménye. A pasi így válaszolt: 3 éves muskotályos, az északi lejtőről, acél hordóban érlelt, nem túl jó, de még elfogadható. helyes válaszolta a tulaj, és adott egy második pohár bort kóstolásra.

Ez egy 8 éves cabernet, délnyugati lejtőről. tölgyfa hordóban érlelt, 8 alkohol fokkal. Még három év és a minősége utolérhetetlen lesz. – helyes.

Egy harmadik pohárral: Pinot blanc pezsgő, kitűnő minőség. A tulaj nem akart hinni a fülének. Hogy szabaduljon meg ettől a csavargótól. Szólt a bombázó számban menő titkárnőnek, hogy hozzon egy újabb pohárral, és kacsintott hozzá. A titkárnő kiment a vécébe és hozott egy pohár sárga italt.

Az alkoholista belekóstolt és megszólalt. 26 éves, a harmadik hónapban van, és ha nem kapom meg az állást, megmondom ki az apa.

2)

Egy idős hölgy lovával megérkezik a szalonhoz, ahonnan egy fiatal suhanc lép ki egyik kezében egy üveg whiskyvel, a másikban egy hatlövetű colttal. Meglátva az idős hölgyet rákiáltott, „tudsz-e táncolni?” „Nem” válaszolta az idős hölgy, és már nem is fogok tudni.  „Akkor tanulj meg táncolni nyanya” és a nyomaték kedvéért elkezdett lőni az idős hölgy lábai elé, miközben nagyokat röhögött hozzá.
Az idős nő a lábai előtt becsapódó lövedékek hatására elkezdte felkapkodni a lábait, a szalonból kiáramló nézők vidáman szemlélték az eseményeket. A hatodik lövés után a fiatal suhanc a coltot betette a tokjába, megfordult elkezdett visszamenni a szalonba.

Az idős hölgy megfordította a lovát, a kápából elővett egy kétcsöves vadászpuskát és hangos csattanással felhúzta mind a két kakast. Erre a suhanc megállt és elkezdett nagyon lassan visszafordulni. Az idős hölgy keze nem remegett, a két csövet egyenesen a suhanc mellére irányította és megkérdezte: „öcskös, nyaltál-e már ki ló segget?” Válasz „nem asszonyom, de mindig szerettem volna”.

A vicchez tartozik néhány intelem is:

  • N e légy arrogáns.
  • Ne pazarolj töltényt.
  • A whiskytől azt hiszed erősebb vagy a valósánál.
  • Mindig győződj meg arról, ki az erősebb.
  • Idős hölgyekkel ne hülyéskedj. Nem azért értek meg idős kort, mert hülyék lennének

3)

Férj, feleség mászkálnak az állatkertben. Nyár van, a feleségen lenge öltözet. Elmennek a gorilla ketrec előtt. A gorilla hangos hörgéssel jelzi, hogy tetszik neki a nő. A pár megáll a gorilla előtt A férj biztatja a feleségét, hogy incselkedjen a gorillával, engedje le az egyik vállpántot, stb. A feleségnek tetszik a játék, belemegy a gorilla izgatásába. A gorilla őrjöngve toporzékol, rázza a rácsokat. Ekkor a férj felrántja a ketrec ajtaját, belöki a feleségét, rájuk zárja az ajtót és így szól. „Na, most neki mond, hogy fáj a fejed”.

4)

15 éves Amish fiú és az apja először vannak a városban. Egy hipermarket földszintjén ámulva nézik a liftet, amiknek ajtaja kik becsúszik a falba. A fiú kérdezi az apját, hogy mi az? „Fiam én még életemben nem láttam ilyen, fogalmam sincs ez mi.”

Miközben bámészkodnak, egy kövér, öreg nő jön egy kerekes székben, begurul az apró szobába, becsukódik mögötte az ajtó. A szobácska felett egy lámpasor van, ahol a számok sorba felvillannak. A 28.-nál megáll, vár egy kicsit, majd a felvillanások kezdenek lefelé jönni. A végén megáll és kinyílik az ajtó, majd kijön belőle egy fiatal bombázó. Megszólal az apa, „fiam, hozd gyorsan az anyádat”.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük