(2311) Lenullázzák a numcsikat

Tibor bá’ szatirikus online

 

Valamikor réges-régen a nők szűzen mentek férjhez, amit persze úgy értek el, hogy a drága mama (a leendő anyós) lányának minden lépésére figyelt. Aztán szép lassan, valamikor a Rákosi-Ratkó időkben [asszonynak szülni kötelesség, lánynak szülni dicsőség] ez egy kicsit fellazult. A férfiak egy része boldog vigyorral a szájuk szélén vette el házasság nélkül a lányok szüzességét, egy másik része pedig nem kapott szűz feleséget, akárhogy ette érte a fene. Túl nagy ügyet senki se csinált belőle, mert az emberek zöme el volt foglalva az érvényesüléssel.

Mára a szüzesség, természetesen nem téma. Ha hébe-hóba egy-egy nő tévedésből szűzen megy férjhez, maga a férj van legjobban meglepve, és felmerül benne a kérdés, ha nője a kutyának se kellett, nem nézett-e el valamit? Nekem úgy tűnik, hogy ebben a témában értük utol a Nyugatot legelőször, és garantáltan utoljára.

Nem is írnám ezt a posztot, ha a történet csupán eddig tartana, de van még más is. Az utóbbi időben valahogy Nyugat-Európába került néhány millió muszlim, akik az istennek se akarják átvenni az európai kultúrát, körmük szakadtig ragaszkodnak a majd másfélezer éves szokásaikhoz, méghozzá  vallásos fanatizmussal. Ne is mondjam, hogy náluk a szüzesség oly annyira kulcsfontosságú érték, hogy a szüzesség elvesztése nem csak azt jelenti, hogy az életben nem mehetnek férjhez, de számtalan esetben a lány családja a renitens családtagot egyszerűen megöli, mert a család becsületét csak ez a gyilkosság állítja vissza. Hogy ebből a népből miért engedtek be a franciák közel 5 milliót, azt csak Allah tudja.

Ebből eddig sok baj nem származott, mert a muszlim nők se kedvelik, ha a szeretett papa egy éles késsel elnyisszantja a torkukat.  Csakhogy a például Franciaországban született és ott felnőtt muszlim leánygyerek, ha akarja ha nem, valamit felcsipeget a francia kultúrából is, aminek legfontosabb része a szüzesség idő előtti elvesztése. A leendő férj viszont természetszerűen nem lehet francia, csakis muszlim, amiről a papa-mama gondoskodik. És így most már kezd kikerekedni a probléma, amit az érintettek plasztikai műtéttel oldanak meg. U.i. a francia sebész a szűzhártyát (hímen) egyszerűen összestoppolja. A szűzhártya persze egy rossz magyar szó, mert hártyáról szó sincs. A hímen valójában a női hüvely bejáratánál lévő szűkület, ami az első behatoláskor több helyen felreped és produkál néhány csepp vért. A restaurált hímen azonban könnyebben reped fel és nemigen produkál vérzést. Márpedig orgazmus után a muszlim férfi első dolga a lepedő figyelmes megszemlélése, mert a birtokba vett nő vérét akarja látni. A segítőkész sebészek feladata a stoppolással nem ért végett, adniuk kell a műtét után egy apró fiolában némi vérpreparátumot is, amit egy óvatlan pillanatban a lepedőre lehet fröcskölni. [Hogy fröcskölés után ki mekkorát sikít, az ízlés dolga.]

Ezen mi jót röhögünk, de a helyszínen ezt a játékot halál komolyan veszik. Nem olyan régen Franciaországban egy ifjú férj a nászéjszakán döbbent rá, hogy felesége nem szűz. A kérdőre vont nő nemi szervének enyhén használt voltát nem is tagadta. Ezért a férj kérte a bíróságot, hogy mondják ki a válást, elfogadhatatlan minőség romlás alapon. A jogi magyarázat szerint, itt valójában szerződésszegés történt, mert a szüzesség a nő részéről egy „alapvető minőségmutató”. Márpedig ő nem azt a minőséget kapta, amit a hirdetésben ígértek neki (hogy volt-e apró betűs rész azt nem tudni). És mit ad isten a francia bíróság (ahol valószínűleg sokkal kevesebb a nő, mint nálunk) kimondta a válást. Erre meg a sajtó dühödött fel, és egyre másra jelentek meg a méltatlankodó cikkek. Véleményük szerint Franciaország szekuláris, ahol a nő és a férfi egyenrangú (ellentétben az iszlám országokkal). Ha egy férfinek nem kötelessége szűzen házasodni, akkor egy nőnek se.

Bennem inkább az a kérdés merül fel, ha egy házasságot semmissé lehet nyilvánítani olyan alapon, hogy a másik fél csalt, akkor a visszaállított szüzesség miért nem számít csalásnak? Vagy csak az csalás, ami kiderül? Na jó, nézzük a fejleményeket!

A hírek szerint a francia nőgyógyászokhoz tömegesen áramlanak a muszlim nők igazolásért, hogy ők igenis szüzek. Aztán meg a rázós francia műtéti számlák miatt megindult a reszüzesitési turizmus Tunéziába, ahol a nőgyógyászok jóval olcsóbban hozzák helyre a meggondolatlan lépés következményeit. De a témakör meglehetősen széleskörű. Nem rég készült egy olasz film, amiben egy bevándorló visszamegy Kaszablankába, hogy „lenullázzák a numcsikat”.

Szóval megy a nagy felhajtás annak ellenére, hogy a hímen megléte vagy hiánya nincs szoros összefüggésben a tulajdonos szexuál-tapasztalatával (bármit is jelentsen ez). Egyszerűbben kifejezve, dugás nélkül is el lehet veszíteni egy szüzességet. Hivatkoznak is rá rendesen „a nőgyógyász bedugta a bütykös ujját ciszta kitapogatás végett”.

Közben a francia nőgyógyászoknak is sikerült összeveszni. Egy részüknek az a véleménye, hogy egy ilyen műtét elvégzése a „múltbéli intolerancia visszaállítását  jelenti”. Míg egy másik részük úgy gondolja, hogy „pácienseiknek nincs választási lehetőségük, orvosi segítség nélkül jó esetben pártában maradnak, rossz esetben a temetőben végzik”, ugyanis ezeknek a nőknek a szüzesség visszaállítása szó szerint élet-halál kérdése. Márpedig az orvos az élet megmentésére esküdött fel.

De úgy látszik, szükség van rá, vagy se, világjárvány lesz belőle. Amerikai nőgyógyászok honlapjaikon hirdetik magukat a „like a virgin” (köszi szépen Madonna) eredmény biztosítására, de ezek legalább nem csalnak, mert a jelmondat magyarul azt jelenti „olyan, mintha szűz lennél”.

Apám jut eszembe, aki azzal vágott fel, hogy neki ugyan szűz nővel nem volt dolga, de mindenkinél ő volt a második. 😀

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük