Karácsonyi kérés

Karácsony az ajándékozás, az adás ünnepe. Az egy-két tucat VIP előfizetőn kívül a napi 2000-2500 látogatóhoz fordulok, hogy adakozzon:

OTP 11773030-00271383

Nem hatalmas, a családi költségvetést megrengető összegekre gondolok. Névleges 500 vagy 1000 forintra, amivel azt jelzed, hogy méltányolod a munkámat, és segíteni akarsz a honlap hirdetés mentes fenntartásában. Köszönöm a megértésedet.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

13 gondolat erről: „Karácsonyi kérés

 1. Küldtem névleges támogatást, mert gyakran megnyitom a blogot és úgy érzem legaláb ennyivel tartozok.

  Nem nagy összeg amit Tibor bá kér, önmagában szinte semmi.
  Viszont ha akár minden tizedik napi látogató küldene legalább ekkora összeget, úgy már több a semminél.
  Úgyhogy én mindenkit csak bíztatni tudok 😀

 2. 1 – K:
  Bizony-bizony. Ha csak egyetlen egy nap minden látogató küldene 100 forintot. A nap végére negyed millióval lennék gazdagabb, de „szerencsére” ilyen veszély nem fenyeget. Titeket viszont fenyeget az a veszély, hogy meghálálom.

 3. Kedves blogtársak.
  Valamennyien értékeljük és nagyrabecsüljük ezt a blogot.
  Ritka gazdag , változatos témaválasztéka és elismerten magas nivója mián szellemi életünk MINDENNAPOS találkozóhelye lett ez a fantasztikus virtuális kávéház.
  Nos, kedves barátaim, ha szeretünk ide járni, olvasgatni, okulni, vitázni, véleményeket cserélni, hallgatni, akkor tessék használni az okostelefonok adta lehetőséget és a megfelelő Appstore programon keresztül bármilyen kis összeggel támogatni .
  Elismeren, hogy valamikor macerás volt kissé a folyamat, a banki/postai átutalási dijazások mián kis összeget nem volt érdemes átutalni, de most lehet akár ad abszurdum 10 forintot is, méghozzá ki sem kell mozdulni a házból.
  Kivánom kedves Tibor bának, hogy bár minden blogtárs utalna át neki naponta 10 forintot, de jó is volna.
  Kellemes, boldog ünnepeket mindannyiunknak:
  Bálint

 4. Én olvasom a blogot, és elhiszem, hogy hamarosan mind meghalunk. Így aztán erre a rövidke időre szerintem felesleges pénzt küldeni

 5. 4 – Radován:
  Kíváncsi voltam, ki tud ilyen bölcs előrelátással dönteni. Kiderült, hogy magyarul értő román vagy Brassó környékéről. Boldog karácsonyt neked, arra a rövid időre, ami még hátra van a románoknak. Remélem a 100. évfordulóig még azért kihúzod, egy jó kis ünneplésre.

 6. szerintem jó poén volt. kár volt ilyen sértően válaszolni a szeretet ünnepén..

 7. 6 – vidal:
  Értelmes ember tudja, hogy mivel lehet poénkodni, és mivel nem. Akinek még sose volt hozzászólása, ez az első, az ne csodálkozzon, hogy nem fogadom tárt karokkal. Jut eszembe, ez neked hanyadik hozzászólásod? Csak nem az első? Nahát!

 8. 8 – Karak:
  Enyém a köszönet nyilvánítás. (ez szörnyen angol). Szóval én köszönöm.

 9. Tiborbá, románok nem hiszem hogy olvasnak Téged, de szerintem ezt te is jól tudod… Tehát lerománozni egy erdélyi magyart nem a legszebb dolog, még akkor sem ha sértésnek vetted a (nem túl szerencsés) poénját.

 10. 10 – Intuitív:
  Tökéletesen egyetértek veled. Apám erdélyi születésű volt. A székelyeket sose tartottam románoknak. A „magyarul értő román” kifejezéssel éppenhogy nem akartam megsérteni a székelyeket. Én beszéltem olyan románnal magyarul, aki gyerekkorában a szomszédoktól tanulta a magyar nyelvet. – Az IP Brassói volt.

 11. Brassó környékén is élnek magyarok, sőt Brassóba is minimum 5%. Azt én kétlem hogy van olyan magyarul tudó román, aki ékezetet is használ ?

 12. Lehet hogy rohadt vicces volt ilyet Brassó környékéről bekommentelni, de Tibor bá helyében én sem röhögtem volna. Egyébként inkább fárasztó poén volt mintsem jó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük