(3679) Nem

Tibor bá’ vissza a múltba online

 

2021. A 89. év

Utolsó munkahelyemen a kor szokásainak megfelelően minden vezető dugta a titkárnőjét. Az én osztályvezetőm kivétel volt, mert az ő felesége is az osztályon dolgozott. Marikát tehát én dugtam. Nem túl gyakran, 2-3 hetente, szinte csak megszokásból.

Amikor kiléptem a megszokást folytattuk. Marika a fordítani valót délelőtt kihozta a lakásomra, és ha már ott volt, akkor dugtunk is. Az elrendezés mindkettőnknek megfelelt. Nekem helybe hozták a munkát, ő pedig meg tudta valakinek mutatni a legújabb, csoda szép bugyiját, kombinéját.

Aztán egy napon Marika főnöke feljebb bukott, a helyetteséből lett az új osztályvezető. Az új osztályvezető pedig kötelességének érezte, hogy dugja a titkárnőjét, aki természetesen Marika volt.

Így aztán egy nap az osztály titkárnője közölte velem, hogy ma jött utoljára, ami azt jelentette, hogy aznap dugtunk utoljára és onnantól kezdve nem hozott több fordítást, nekem kellett érte menni.

A harmadik vagy a negyedik látogatásom alkalmával az új osztályvezető megkérdezte tőlem, hogy dugtam-e Marikát? Mondtam neki, hogy ez egy rossz kérdés. Miért? Azért, mert erre csak egy válasz lehetséges, éspedig a NEM.

Ugyanis – folytattam – ha nem dugtam meg, természetesen nemmel kell válaszolnom (hacsak nem akarok hencegni). Ha megdugtam, akkor pedig diszkrétnek kell lennem és le kell tagadnom, tehát megint csak nemmel kell válaszolnom. Ha kíváncsi vagy, miért nem kérdezed meg Marikát?

Már megkérdeztem.

És?

Azt mondta, nem.

Na látod. Erre a kérdésre csak egy válasz van, NEM. De, tegyük fel, hogy a feleséged megkérdezi tőled otthon, hogy dugod-e a titkárnődet. Mit válaszolnál nekik?

Természetesen azt, hogy nem.

Bizony, ez egy ilyen kérdés. Ezért nem kérdezi meg, és mivel azt gondolja, hogy te se fogsz nála érdeklődni, ezért jóban van a főnökével. De ezen nem kell csodálkozni, te a titkárnőddel napi 8 órát töltesz el egy légtérben, a feleségeddel pedig mindössze másfelet, este, vacsora közben,  lefekvés előtt.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7 gondolat erről: „(3679) Nem

  1. Ha társaságban egy férfi fél órája a szexuális sikereiről beszél, nyugodtan megkérdezheti tőle: mióta tetszik impotensnek lenni?

    (Popper Péter)

    Impotens volt, Tibor bá? Most már bevallhatja 😉

  2. 1. Nana Radován,

    Asszem nem árt tanulni Tibor bá tapasztalataibol. Anno megvettem a csajos könyvét.
    Mivel dedikált,ezért kultúrkincs számomra. hehe

  3. 1.radovan
    Áááá úgy tudom még most is aktív Tibor bá….
    de lehet csak henceg vele…
    ki hiszi el, ha nekem már csak 3 viagrával megy… 🙂

  4. Fiuk!
    Rákérdezni valakire, hogy impotens-e, a poszt témájának kategóriájába tartozik. Ha impotens, ha nem, mindenképpen nemmel fog válaszolni.

    1 – radovan:
    Miért „szexuális siker” ha 35 évesen, 3 hetente megdugok egy 26 éves titkárnőt?

    2 – félmázsás félisten:
    A könyv legnagyobb értéke, hogy szín tiszta igazság, nulla kitaláció mellett.

    3- éliás:
    Lehet, hogy jól tudod. 😀

  5. Ismerõsöm mondta (nem én!):
    „- Hát igen, a nõk! Én egész életemben futottam a nõk után. Csak most már nem emlékszem miért.” 🙂

  6. Tiborbá a posztot olvasva nekem az jut eszembe vagyis azt gondoltam volna hogy abban az időben az erkölcs ezt nem engedte meg.Tehát egy válás vagy olyan hogy a főnök dugja a titkárnőt én azt hittem nem fért bele az akkori erkölcsbe.Mert azért meg kell jegyezzem hogy ma pl. egy multicégnél van a manager meg alatta kb.20-40 alkalmazott.Naamost ha a manager keféli az alkalmazottat annak itt híre megy egyből mert az emberek pletykásak.
    Engem az meglep hogy akkkor szinte mindegyik főkök kefélte a titkárnőjét főleg ha a manusznak vagy a nőnek volt kapcsolata márpedig abban az időben nem volt divat a szingliség.
    Nem tudom mert nem beszélgettem ngyapámmal vagy idősekkel arról hogy mennyit keféltek félre vagy a házasság előtt mennyit keféltek ,de nekem ebbből az jön le hogy régen lazább volt ez a dolog .
    Ma pl. a munkahelyen azt látom hogy nincs olyan olyan hogy a főnök keféli az alkalmazottat, tudom biztosan mert híre menne még ha titokban is csinálják 😀 .Pl aki házasságban él az azért nem aki pedig szingli azért nem mert nem kell senkinek mert ma mások a női igények.Nem azt mondom hogy nem kefélnek félre az emberek de inkább azt látni hogy itt is inkább befordultak az emebrek mint amúgy.Vannak pl. szingli nők 30 felett akik elvannak egyedül , vanak aszexuálisok, vannak akik házasságban élnek de nem jellemző a félrekefélés.
    Abban az időben szerintem a nők még alázatra voltak nevelve és ha a férfi meg akarta dugni akkor könynbben belement.Ma pedig ha valaki csak kefélni akar akkor a mai feminista nők lezavarják a férfit mert már sokszor ők érizk magukat magsabb rendűnek.
    Szóval csak arra akartam kilyukadni hogy vajon régebben volt e több házasságon kívüli/előtti kefélés vagy most? Mert ez alapján lehet régen. Persze a férfak szeretnek nagyítani egymás közt hogy így meg úgy kefétek de sokszor a fele sem igaz.Ma már ha megnézzük e téren is befordultak az emberek úgy mint a szomszédok, rokonok sem járnak össze, megszűnnek az emberi kapcsolatok..

    Amúgy kíváncsi lennék Tiborbá hogy összesen kb. hány nővel dugtál életed során a házasságot leszámítva? Mert itt ott a vissza a múltba posztokba írogattál de így összeszámolni nem lehet 😀

  7. 6 – andrew:
    Azt nem szokás megkérdezni senkitől, hogy hány nőt kefélt meg.

    Hogy ma mi szokás ez ügyben, azt nem tudhatom. Talán a 40-es korosztály tud neked erre válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük