(3599) L.S. nem tud nyugodni a seggén

Tibor bá’ saját véleménye online

 

L.S. sorra akarja megjelentetni emberiség mentő elképzeléseit. Legutoljára felháborodottan közölte, hogy a beoltottak fertőződnek és fertőznek. Igen, de mi ebben az újdonság, és a rossz?

A be nem oltott egészséges ember elkapja az utcán szabadon szaladgáló vírust. A szervezete azonnal el kezd gyártani antitestet, de vírus gyorsabban terjed. Általában kb. két hétre van szükség ahhoz, hogy a termelt antitest hatékonyan fel tudja venni a versenyt a vírussal. Minél idősebb valaki az antitest képzés annál lassabb. Ezért van az, hogy a fiatalok (általában) könnyebben átvészelik a fertőzést.

A beoltott is elkaphatja a vírust. Mért ne? A vírus nem válogat. És ha van benne vírus, az kikerülhet belőle és fertőzhet másokat. Nála azonban már van kellő mennyiségű antitest, aminek a termelését a vakcina váltotta ki. Ezek azonnal felveszik a harcot a vírussal, még mielőtt el tudnának szaporodni. A kimenetel esetenként más és más, de a legrosszabb esetben is a betegség lefolyása sokkal enyhébb, mint a be nem oltottak esetében.

Aki ezt nem érti, az hülye, aki az oltás ellen agitál, az gyilkos.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

37 gondolat erről: „(3599) L.S. nem tud nyugodni a seggén

  1. Oltassátok be magatokat!
    Most morbid leszek!
    Ha nem oltatod be magad, és emiatt halsz meg te vagy a hülye. Ha beoltatod magad és az oltás ellenére halsz meg covidban, szét perelheti a családod az államot, illetve a vakcina gyártót. Lehet te meghalsz, de a felmenőidet neves, akár oltásellenes ügyvédek is képviselhetik.
    Kérdés, melyik fél győzelme happy-end.?

  2. Komolyra fordítva a szót… A mutánsok kialakulását nagyban befolyásolja az oltatlanság. Ezzel egy kurva nagy gond van. Nem mindenki született olyan országba, ahol ezt felfogják, és államilag lehetővé teszik az oltást. Ingyen. Emiatt ennek a mocskos vírusnak rengeteg variánsa fog pusztítani, az oltottak közt is..

  3. Dan.
    „Elterjedt az is, hogy a védőoltások miatt lesz egyre több mutáns

    Ez Karikó Katalin szerint nem igaz. Ahogy a New England Journal of Medicine-ben megjelent cikkben a Harvard orvosai beszámoltak róla, a variánsok megjelenését nem az oltások okozzák, hanem olyan emberek fertőződése, akik immunrendszert gátló kezelés alatt álltak.”
    https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/oltas-vakcina-koronavirus-covid-19-jarvany-kariko-katalin-mutacio-pfizer-virus.725684.html
    Ideje befejezni, hogy ráverik a koronavírus-mutációkat az oltatlanokra, vagy oltottakra, mert nem lesz jó vége.

  4. 4. L. S.
    Tisztelt Tibor bá’

    Remélem, hogy rövidesen mindazok akik a kisérleti génszérumos, ideiglenes engedéllyel rendelkezö „vakcinákat” az emberiségre erőltetik egy Nemzetközi Biróság elé állitják az emberiség ellen elkövetett büntettek vádjával.

    Ha bár lehülyézve idézel legyen annyi bátorságod, hogy
    a belinkelt rövid irásaimat is egészében átengeded.

  5. L.S. 1

    A vírus nem repked az utcán… 😀

  6. Re:Dan
    Bilibe lóg a kezed Dan.
    Te nem perelsz senkit, mert a vakcina gyártók ideiglenes engedélye mindent felülír.
    Senki nem vállal semmiért felelősséget, mindenért te tartod a hátad.
    Ezért a húzásért a legvadabb kapitalisták is csettintenének,mert minden profit magán zsebbe kerül, és minden kár a társadalomra hárul.
    Tudod:”Szarnak,bajnak nincs gazdája!”

  7. 4.
    Nagyon biztos vagy a dolgodban…
    És a bíróságon mit fognak mondani, ha végül is a vakcinákkal kézben tarthatóvá válik a helyzet, és bizonyíthatóan sok ember életét megmenti?
    Te még akkor is azt mondanád, hogy lehet, hogy jó lett a vége, de ezt akkoriban nem tudhatták biztosra, így bűn volt a kockázat felvállalása, még ha meg is mentett sok embert.
    Volt már ilyen a vakcinák történetében, a gyermekbénulás elleni Szabin-cseppeket sem akarta senki felvállalni először, aztán az oroszok kezdtek tömeggyártásba, és ellátták vele a fél világot, megállítva a járványt nálunk is, ami engem is majdnem érintett…

  8. 4; eL.eS.:
    Ahhoz mit szólsz, hogy még ebben az évben nekikezdenek Magyarország második legnagyobb városában -Debrecenben, a legújabb oltóanyag- üzemnek?

    Abba belegondoltál már, hogy görög szigetekre beutazó menekültek csoportjait ez az üzem fogja ellátni olcsó vakcinával, jó kemény brüsszeli euróért cserébe…??

  9. Mi az a felelősség vállalás, amit a virologusokkal szemben vállal ma a kormány? Semmi. Ha elhagyod a maszkot egy komplett idióta vagy, mert azt egy populista vadkapitalista mocskosul korrupt miniszterelnök javasolta. Ne politizáljunk! A világon, ami nem csak a földet jelenti, minden természetesen kell hogy működjön. Vannak alapvető biológiai, kémiai törvényszerüségek. Ha van élet egy bolygón, az alkalmazkodik folyamatosan az adott körülményekhez. Nincs isten, sem isteni származás, sem kiválasztottak. Nincsen. Viszont hazug szar ember van bőven, sőt többségben vannak. Ezek különbnek érzik magukat, pedig evolúciós úton fejlődtek ki egy olyan bolygón, ami egy csillag élhető zónájában kering. Semmi több csak ennyi.
    Tehát. Nekem ember, aki szar és hazug, ne mondja meg hogy levehetem a maszkot.
    Viszont aki kutat, és valóban emberéleteket akar megmenteni, azt elfogadom emberként és hallgatok rá. Mert ezt a kurva bolygót is a természet törvényei irányítják nem szarházi elvhajhász politikusok, meg vallási vezetők. A világegyetemben nincs isten, sem kiválasztott csúcsragadozó. Az evolúció pedig egy idő után az életére tör annak akinek az életét létrehozta. Ha az gyakorlatilag életellenes, mert saját magát fogja elpusztítani.

  10. Re:8
    „A világegyetemben nincs isten”

    Szép dolog mindenre az evolúcióval takarózni, de itt az árnyékvilágban úgy mennek a dolgok, hogy soha sincs minden direktbe a szádba rágva… 🙂

  11. Nem evoucióval takarózok. Az evolúció egy természetes dolog. A politika meg a vallás meg nem természetes, hanem hazugságokon alapszik. Ha egy faj teljesen tönkreteszi az élőhelyét, az evolúciós zsákutca. A természetes környezet, ahol ez lehetővé válik önmagát képes regenerálni, ott működnek a fékek és ellensúlyok, nem úgy mint az emberi virtuális világban, ami már annyira elrugaszkodott a valós léttől, hogy arra már nincsenek szavak.

  12. Re:Dan
    Nincs különösebben vita közöttünk, amit írtál, de a morális és társadalmi fékeket amiről beszélsz, pont a felvilágosodás után iktatták ki szalámi technikával, ergo a mai helyzetet pont azok okozzák, akik leginkább el vannak merülve az „anyagi világ javaiban”, és azt hirdetik, hogy nincs más, csak az anyag…
    Vaskor legmélyebb bugyrában vagyunk, mi sem „természetesebb” annál, hogy ez a helyzet. 😉
    Terminológiáddal élve az emberiség most éli át az egyik legnehezebb evolúciós ugrását, mert vagy leradírozódik a Földről, vagy a csillagok közé lép.

  13. Dan. A második hozzászólás alatt azt írtad:” A mutánsok kialakulását nagyban befolyásolja az oltatlanság. ”
    Ezt cáfoltam a harmadikban. Elolvastad és megértetted vagy csak átléptél rajta?
    A helyes mondat így szólna: A mutánsok terjesztését nagyban befolyásolja az oltatlanság, de az oltás is csak maximum 50%al csökkentette a fertőzés továbbadását azoknak, akik nincsenek beoltva.
    Várom a válaszod.

  14. 13.

    A covid mutálódása egyedülálló…
    (már a WHO is pedzegeti azt, hogy lehet laborszökevény) De! Fingunk sincs hogy az éghajlatváltozás, a drasztikus jégolvadás mit szabadíthat ránk, milyen ősi vírusok voltak jelen mielőtt mi egyáltalán kialakultunk volna.
    Csak nagy katakizmákat tudunk izolálni, pl aszteroida becsapódást, vulkánkitöréseket melyek meghatározták a föld éghajlati viszonyait akkoriban. A vírusokról fingunk sincs, okozhattak e akkoriban tömeges kihalást. Valószínűleg okozhattak.
    Az oltottak is terjeszthetik e a vírust?
    Ahogy én látom :
    Oltás előtt senkit sem vizsgáltak ki, illetve senkit sem teszteltek. Ennek köszönhető talán az, hogy előfordult, ráoltottak a tünetmentes vírusra, vagy egyéb rejtett betegségre mely megváltoztathatta az immunválaszt.
    Elképzelhető, az is hogy az oltottak immunválasza bizonyos esetekben vírusmutációt eredményez. Ez amiatt van, mert egyenlőre annyi féle oltóanyag van a piacon, ami bizonyos szempontból üzleti érdekeket sejtet. Ami nem biztos hogy rossz, vagy nem biztos hogy kiutat jelent a covid elleni harcban.

  15. Peter Hitchens brit szerző arra figyelmeztetett, hogy ha az emberek továbbra is elfogadnák a felháborító lockdowns-t és a felháborító korlátozásokat, az unokáik 2050 -ig továbbra is viselnének maszkot, és senki sem fog emlékezni arra, hogy miért.

    http://www.bankingnews.gr

  16. Tisztelt Tibor bá’

    Egy blognak – szerintem is – minden nézőpontot, előítéletek nélkül kellene bemutatnia, hogy minden olvasó átfogó információ birtokában levonhassa saját következtetéseit, és saját megítélése alapján értékelhessen.

    A következő irás Brandon Smith -től származik, az Alt Market us blogjátol, amely teljesen más megközelítést fejez ki a vakcinákkal és a tömeges oltásokkal szemben.

    „Miért ragaszkodnak ennyire a bolygó teljes lakosságának az oltásához?
    Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki ezt észrevette.

    Hihetetlen propaganda történt a koronavírus elleni oltás mellett, és hihetetlen propaganda az oltási bizonyítványok vagy útlevelek bevezetése terén is.
    Miért fogadta el mindenki a lockdowns-t?
    Hogyan lehetséges az, hogy a bolygónk szinte minden kormánya egyetért az orvosi totalitarizmussal?
    Legtöbbjük a globalizáció eszméjéhez kapcsolódik, mint például a Világgazdasági Fórum, amely többször is úgy jellemezte a járványt, mint a „tökéletes lehetőséget” a -Great Reset – Nagy Visszaállítási Terv előmozdítására.
    A – Great Reset – a nagy visszaállítás – a nagy újrainditás -célja egy sajátos globális diktatúra bevezetése.
    A Világgazdasági Fórum és a Bill And Melinda Gates Alapítvány pontosan leírta, hogyan tervezték ezt csiálni egy „szimuláció” során, amelyet 2019 októberében
    «Event 201» „Esemény 201” cím alatt végeztek.
    Elképzeltek egy hatalmas járványt, amelyen az állatok az embereket fertőznének, aminek követketében az emberek elveszitenék az egyéni szabadságuk egy részét, a nemzetgazdaságok, valamint az internet és a közösségi média hatalmas korlátozásokat fognak szenvedni.
    Abszolút társadalmi és politikai hatalmat kívánnak szerezni, ha tervük sikerül kihasználva a járványt…”

    A többit már nem forditom le mivel szinte biztos, hogy ezt a rövid részt sem engedi át.

    https://alt-market.us/why-are-globalists-and-governments-so-desperate-for-100-vaccination-rates/

  17. 17 görög
    Vajon miért nem a legkézenfekvőbb, leglogikusabb magyarázatot keresed a világméretű oltások szorgalmazásában?
    A világ legtermészetesebb dolga, hogy egy sok emberéletet követelő járvány ellen gőzerővel keresik a leghatékonyabb megoldást, mert a járvány óriási pusztítást végzett minden ország gazdaságában, és kétségbeesetten próbálják minél gyorsabban helyreállítani, óriási verseny folyik, hogy ki jön ki jobban ebből a kátyúból.
    Az más kérdés, hogy mindig vannak körök, akik gazdasági hasznot húznak mindenből, meg az ellenkezőjéből is, de azért nem a farok csóválja a kutyát…
    Te feltételezed, hogy mindez gonosz hátsó szándékból történik, pedig ha azt tételeznéd fel, mit kellene tenni, ha a leggyorsabban fel kellene számolni a járványt a legkevesebb áldozattal, ahhoz pontosan ugyanide jutnál.
    A hozzáállásod egy rosszhiszemű kifacsart gondolkodás…

  18. 17. – L.S.
    Tisztelt L.S.!
    Bogár László – aki amúgy oltáspárti – ebben a rövid kis videóban, nagyon jól rávilágít a lényegre: https://www.youtube.com/watch?v=H_LqmFqtzwI

    Bátorkodtam a videó alatti hozzászólások egyikét idemásolni, mert ez mintegy összefoglalója az értekezésnek – annak, aki nem szán időt a meghallgatására:
    Tehát röviden: A világ nem létező urai úgy döntöttek, hogy az egész emberiség ellen bevetnek egy biológiai fegyvert, a fegyver fejlesztési költségeit pedig az emberiséggel fizettetik ki oltások címén. És az ég egy világán semmiféle felelősségre vonás nem lesz (talán majd egy-két túlbuzgó újságírót véletlenül fejbe lőnek). Brávó jár a keksz az „illuminátinak” (vagy akármi is legyen a címke). + az oltás az egyetlen megoldás :)))))) aha, tehát azt kéne hinnem, hogy azok akik ezt a szart a világra engedték, majd lelkiismeretüktől vezérelve megmentenek bennünket…aha, végülis miért ne? Elvégre olyan még sose történt az emberiség történelmében, hogy gigavállalatok a kormánnyal összefogva hazudtak a népnek a profit érdekében.

  19. 18. hubab,
    Az uralkodó azt kérte a születésnapjára ajándékot hozó alattvalóktól, mindenki csak egy korsó bort hozzon, ami le van zárva. Ezrével hozták a lezárt boroskancsókat ajándékként. Egy kitétel volt csupán. Aki vizet hoz, annak fejét veszik.
    Azt gondolta emberünk, le van zárva a korsó, a korsókegyformák ezért senki nem tudja meg, hogy ő vizet tesz a korsóba. E szerint is cselekedett.
    Elkezdődött a szülinapi buli, a várkaput bezárták majd elkezdték felnyitni a boroskorsókat. Sorra kiderült víz van mindegyikben. Csak egyetlen egy korsóban kellett volna bornak lennie, akkor mind megmenekül, mert mondhatta volna, ő hozta a bort.
    De egyben sem volt bor, mindbe víz volt.

    Az ember, ha azt hiszi nem bukhat le, akkor lop, csal, hazudik, szervezkedik, összeesküvést sző egyéni érdeke és lehetősége szerint mértékben. A világ leggazdagabbjai világméretűen a szegények piciben művelik ezt a játékot. Ezek a tettek talán evolúciós előnyhöz juttatták őseinket. Az élővilág szereplői mind ezt csinálják.

  20. 19 Mackómuki
    Akkor játszunk el egy gondolatkísérletet.
    Berobban egy járvány, ami sok áldozattal jár, teljesen mindegy, hogy a vírus milyen úton keletkezett, a tény, hogy itt van, és fertőz.
    A világ legjelentősebb gyógyszergyártói hatalmas versenyben nekilátnak vakcinákat fejleszteni, hiszen egyértelmű, hogy részben veszélyben vagyunk, minden ember, maguk a fejlesztők is, másrészt ez egy óriási üzlet is.
    A kormányokra nagy nyomás hárul, hogy minél kevesebb gazdasági kárral és halálos áldozattal vezessék ki országukat a helyzetből, hiszen ők is a politikai túlélésükért küzdenek.
    Elképzelhető ezek után, hogy egy kormány pusztán azért lemond a vakcinák használatáról, hogy nehogy az a látszat legyen, hogy csupán kiszolgál valamiféle háttérhatalmat, inkább bevállalja a többlet halálos áldozatokat egy bizonytalan alternatív módszerért, miközben az oltott országokban kimutathatóan javultak az adatok?
    Ekkora őrült nem lesz, mert a statisztikák meg fogják mutatni, hogy csúnyán melléfogtak a döntéshozók, és sok ember halálát okozták…

  21. 17 – L.S.
    A 80 százalékos többség kíváncsi mit tudsz összeszedni az oltás ellenzők kínálatából. Innentől tehát bármit írsz átengedem magenta nélkül, de naponta csak egyet.

  22. 22. Tibor bá

    Köszönjük a korrekt hozzáállást!

  23. 22. Tibor bá’
    „A 80 százalékos többség kíváncsi mit tudsz összeszedni az oltás ellenzők kínálatából. Innentől tehát bármit írsz átengedem magenta nélkül, de naponta csak egyet.”

    Tibor bá’
    Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy naponta bemutathatok – amikor tehetem – egy irást az oltás-szkeptikusok táborábol.
    Amint tegnap is irtam minden irást előítéletek nélkül kellene olvasnunk, hogy minden olvasó átfogó információ birtokában levonhassa saját következtetéseit, és saját megítélése alapján értékelhessen.

    Mert amint a közmondás mondja:

    „A TUDÁS HATALOM”

    „A tudás az egyetlen biztos menedékünk.

    Akik hozzáférnek az információhoz (vagyis „tudnak”), azok lekörözik – rosszabb esetben kizsákmányolják – azokat, akik nem férnek hozzá az információhoz (azaz: nem tudnak).

    A tudás hatalom, a diktátorok igyekeznek minden hatalmat maguknál koncentrálni, vagyis mindent megtesznek majd, hogy alattvalóikat távol tartsák az információktól.

    Mikor éretlen a tudás? (…) Amikor annak ad hatalmat, akiben még nincs meg az a bölcsesség, amely a használatához szükséges.

    Azt mondják, a tudás hatalom, aminek az ellenkezője is igaz lehet. A nemtudás sebezhetőséget jelent.
    Minél többet tud, annál kevésbé lesz idegen a világban és annál kevésbé tudja a világ átejteni.”

    Egyúttal köszönöm mindazokat – ismerős és ismeretlen blogtársakat – akik szavazatukkal részt vettek ezen az apró felmérésen és hála a többségnek a blog egyensúlya újra helyre billen.

    21. hubab
    „Elképzelhető ezek után, hogy egy kormány pusztán azért lemond a vakcinák használatáról, hogy nehogy az a látszat legyen, hogy csupán kiszolgál valamiféle háttérhatalmat,…”

    Tisztelt „hubab”
    Az is elképzelhető, hogy egy kormány nem vezeti be a vakcinákat ???

    Haiti elnökének meggyilkolásáig Haiti volt az egyetlen olyan ország az amerikai kontinensen, amely nem oltotta be állampolgárait. (Le monde 21/7/21)

    Ezek az egybeesések aggodalomra adnak okot:

    A világ 5 országában, ahol senkit sem oltottak be, közöttük 3 ország hirtelen elvesztette elnökét, halál vagy gyilkosság miatt!!!
    Az 5 WHO-tagország, amely nem kezdte meg az oltást, Haiti, Tanzánia, Burundi, Eritrea és Észak-Korea.

    A Burundi elnök, Pierre Nkurunziza hivatalosan szívroham következtében hunyt el.
    Tanzániában John Magufuli elnök 2021 márciusában szívroham következtében hunyt el.
    Haiti Jovenel Moïse elnököt meggyilkolták gengszter módon.

    Vajon ki lesz a következő, a soros?

  24. L.s.24: A világtörténelem során még soha nem volt a tudás hozzáférhetőbb, mint most.

  25. Re:25
    Szemetebb módszer, hogy kobalt „puskával” rálőnek a célszemélyre, és pár hónappal később felemészti a rák a delikvenst…

  26. Lobbi van minden területen. Rendben van. Nem lehet ez másképp később sem.

    Viszont ez egy világjárvány, ami miatt a világ termelést hajtó fele leállt. Nem tudtak mit kezdeni a sok, akár potenciális fertőzővel, akik kint dolgoznak más országokban, de hetente vagy akár naponta utaznak.
    Gondoljuk át hány millió emberről van szó, akiket ha kell naponta kétszer, vagy többször kellett volna tesztelni, ha a munkáltató meg akarja tartani mint munkaerőt…

    Ráadásul az utazás velejárója a gyakori kontaktus, és a fertőzés nagyobb százalékos lehetősége.

    Akkor kérdezem én, nem e logikusabb egy oltáspár beadása, mint a napi rendszeres szűrés? Főleg úgy, hogy ha kiderül egyetlen dolgozórol, hogy elkapta, a teljes részleg leáll minimum két hétre karantén miatt.. Emiatt a teljes termelés leáll.

  27. 27.Dan
    Ezek a modernkori tipikus emberi válaszreakciók a kényszerhelyzetben – emberjogi dáridozás a kapkodás és a fejetlenség kavalkádjában.
    Túl sok hülye van a világon ,gondolom ez elég magyarázat mindenre.

  28. Vetitsük ezt a 2009 -es film introját napjainkra és a közeljövő kilátásaira. Sokan túl pesszimistának itélték még itt a blogon is most tíz éve.

  29. 27. Dan

    „…Akkor kérdezem én, nem e logikusabb egy oltáspár beadása, mint a napi rendszeres szűrés?…”

    Ha a napi szűrést lecseréljük mondjuk az „adekvált intézkedések”-re, akkor azt kell mondanom, hogy van alternatíva, hiszen példákat is láthattunk erre, akkoriban ezeket be is mutattam. Hogy mi történt azután, azt csak a kocsmában, már nem józanul, és csak jóval éjfél után lehetne egy kicsit szétszedni, annyi háttérinfót kellene hozzá megvilágítani…

  30. Szia e.L.e.S.:

    erdőtűz oltás közben igazán utánajárhatnál, hogy mi a véleménye az Attikon University Hospital-ban dolgozó Dr. Sotiris Tsiodras nemzetközi kutatásvezető professzornak – azokról a görög polgárokróll, akik tagadják a Covid-19 létezését ill. az oltás fontosságát…

    Már Dr. Sherri Tenpenny járványügyi laposföldhívő doktornő is sajnos hatalmas pusztítást végzett el a nézeteivel a nem túl magas iskolát végzett észak – amerikai lakosság körében…nem is tudom, hogy a jenki katonaságot hogyan fogják így majd teljesen beoltani.

    Meg arról is kutakodhatnál már a dezinformációt terjesztő weboldalakon, hogy a Covid-19 gyógyszerkutatása a virtuális valóságban hogyan is zajlik a szuperszámítógépek segítségével.

    (De végül is a tudás a legnagyobb technológia, Inbal Arieli is gyakran hivatkozik rá.)

  31. 33. János
    „erdőtűz oltás közben igazán utánajárhatnál, hogy mi a véleménye az Attikon University Hospital-ban dolgozó Dr. Sotiris Tsiodras nemzetközi kutatásvezető professzornak – azokról a görög polgárokróll, akik tagadják a Covid-19 létezését ill. az oltás fontosságát…”

    Tiszelt János
    Az evangélium mondja:
    „Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.
    Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti.”

    Ez a szánalomra méltó emberke azt hiszi, hogy Ő a kivétel amely erősiti a szabályt, mivel szabad idejében cantor az Isten templomában és főállásban a Big Pharma dillere.
    Tsiodras úr megjósolta a H1N1 influenza elterjedését Görögországban, és kérvényezte 8 millió oltóanyag vásárlását, amelyből aztán 16 millió oltóanyag lett, amelyeket később kidobták mert senki sem akarta beoltatni magát, de ettől függetlenül néhányan nagyon meggazdagodtak.
    Újság: TA NEA 2009. június 16.

    2009 -ben Tsiodras csatlakozott a szakértők csoportjához, akik részt vettek egy olyan kérdésben, amelyet egyesek korrupciós botránynak tartottak.

    Dokumentumok! Amikor Sotiris Tsiodras (és KEELPNO) volt a főszereplő az oltások millióinak piacán!

    Egy későbbi megállapításban az ügyet vizsgáló ügyészek úgy ítélték meg, hogy nincs elegendő bizonyíték a büntetőeljárás lefolytatására, a közérdek károsodásával kapcsolatban.
    Igy az akkori Egészségügyi miniszterünk az EU biztosa lett és Sotiris Tsiodras a Fertőző Betegségek Szakembere az Egészségügyi Minisztériumban és a Tiszti Kar vezetője a koronavírussal kapcsolatban, hogy tájékoztassa a polgárokat napi rendszerességgel a média elött.

    Nagy a fizetett példamutatás terhe!
    Még a felesége sem hisz Tsziodrasz rémisztgetéseinek.
    A szabadtéri szinház előadásán ő volt az egyetlen szájkosárral az arcán.

    http://scripta—manent.blogspot.com/2021/07/blog-post_95.html

    „Csiodrasz még a mellette ülő feleségét sem tudja meggyőzni a maszk viseléséről, tegnap Epidaurusban ő volt az egyetlen, aki viselte.”

    Tiszelt János
    Ha megengeded én is ajánlanék számodra egy rövid irást egy nyugdijas kollégádtol:

    Vlagyimir Kvachkov, a GRU (orosz katonai hírszerzés) ezredese ismerteti az új világrend (NWO) napirendjét a koronavírussal kapcsolatban.

    https://www.unn.today/news-1/russian-colonel-vladmir-kvachkov-covid-19-is-a-military-operation

  32. Tisztelt eL.eS.:

    kértem pár hete, hogy a Szürke Farkasok Szövetségének a migránshajójára ne üljél fel.

    Most pedig jegyet váltottál a *Minin és Pozsarszkij* terrorista-sejtképző központ színházi előadására.
    Továbbá: a volt *denevéres férfi* (russian-colonel-vladmir-kvachkov-covid-19-is-a-military-operation) állítólagos szövege csupán egy rosszindulatú szkript tevékenysége.

    Helló!

  33. eL.eS.:
    De még akkor, tovább is van:

    *Csak a nyugati vakcinákkal van baj?

    *CSak a nyugati vakcináknak vannak lehetséges mellékhatásai?

    *Csak a nyugati világ haldoklik ?

    *Hogy lehet az, hogy azonos narratívák (dzsordzsiai kőtáblák, születésszabályozás, népességcsökkentés, biometrikus azonosítás, AIDS és HPV-összeesküvés…) mentén mozognak a covid-ellenes weblapok és számos közösségi profil, függetlenül a földrajzi elhelyezkedéstől?

    Az oltásellenes – ipar vajon hány millió rubelt/jüant/eurót/dollárt/riált termel ki a médiatudatlan embereken keresztül?

    Tudod *eL.eS.* az a baj,
    hogy a közösségi médiákon keresztül megjelenő kormányzati szóvivők, külügyminiszterek, állami TV csatornák, fegyveres erők, egyetemek, kutatóintézetek által közzétett bejelentésekhez, hírekhez, nyilatkozatokhoz kapcsolódnak – csak olyan digitálisan létező személyek (valójában számítógépes programok), amik aztán bevégzik a munkájukat a kibertérben…ezek az információs hadműveletek eredete néhány országhoz köthető, most a Covid-19-ről beszélek. Úgy szabják-vágják össze a fake news híreket a rosszindulatú programok, hogy fel se tűnik a gépi algoritmus a mezei júzernek.

    Erre a propaganda-áradatra úgy lehet egy megoldás, hogy felhőalapú – szuperszámítógép szabadkapacitást biztosítanak a jövőben lakossági felhasználásra – nyelvfeldolgozással, gépi tanulással a kulcsfontosságú információk kinyeréséhez ill. leellenőrzéséhez.

    Egy fake news gyártó-és egy elemző algoritmus verekedéséből mi fog megszületni?

    Érted, mit beszélek már egy ideje? Nem a személyed ellen beszélek.

  34. **a haiti Jovenel Moïse elnököt meggyilkolták gengszter módon**

    Azért, mert nem egy irányba kezdte tolni a földrengésektől simára gyalult ország szervezett bűnözői szekerét…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük