(3335) Miért hálok 50 év felettiekkel

Tibor bá’ fordítása online

 

(egy újságírónő vallomása)

Látványosan feszülő kemény izmok, formásan feszes segg. Gyors ütemben tépi le rólad a ruhát. Érzed, hogy pulzusod egyre gyorsul. Kinyitod a szemed és magad előtt látsz egy huszonöt éves férfi arcát, amiből lángoló éhes szemek merednek rád. Rettenetesen kíván téged. Te megörülsz a vágytól. Vadul csókoljátok egymást, mélyen, szenvedélyesen. Egyre gyorsabban lélegzel. Ő egyre gyorsabban és egyre erőteljesebben löki beléd hímtagját.

Jól hangzik, mi? De mielőtt válaszolsz, ne feledd el, az egész jelenet csak néhány percig, esetleg csak másodpercig tart. Szerencsére a srác gyorsan magához tér és ha szerencséd van, az egészet megismétli. Ez alkalommal, ha jól jön ki a lépés, el is élvezel, vagy ha nem, és ez a rosszabb, úgy érezheted, hogy meg kell játszanod. A srác természetesen meg van róla győződve, hogy megdöglesz érte, és miért ne lenne, hiszen újra és újra mondod neki, mert nekünk, mint nőknek így illik. De mindent összevetve a jelenet szenvedélyes volt, ahol a hangsúly a teljesítményre, nem pedig a minőségre volt fektetve.

Lehetne a szex sokkal kellemesebb, ha valahogy közölhetnéd vele, hogy egy kicsit lassabban, kényeztess, játsszál velem, úgy csináld, ahogy szeretem, de erre nemigen van esély. A szex „kényes téma” akár több év házasság után is, tehát a párok nem beszélnek, csak cselekszenek. A fiatal férfiak pedig egyszerűen vannak programozva: erekció, ejakuláció, amihez mi csak asszisztálhatunk.

De elárulok neked valamit. Ezt lehet sokkal jobban csinálni, nem kell más hozzá, mint egy öregebb pasi. Ötven, hatvan, akár hetvenes éveiben járó férfiak fantasztikus szeretők lehetnek három okból kifolyólag: 1) Nem sietnek sehová. 2) Szem előtt tartják a partnereik igényét. 3) Tudják, hogy a szeretkezés nem csak a koitálásból áll. Ez utóbbi csak egy a több lehetőség közül.

Akkor pedig, miért nem választunk idősebb férfit szeretőnek? Az ötven feletti férfiakat a társadalom háttérbe szorítja. Lássuk, mit is hallunk megállás nélkül! „Csak a teljesítmény számít. Ötven feletti férfiaknak erekciós problémái vannak, ha fel is áll nekik, az olyan is. Az egész közösülés alatt csak a fiatalabb férfiaknak tökéletes az erekciója. A férfiak (és persze a nők is) a korosodással elveszítik szexuális érdeklődésüket, aszexuálissá válnak.”

Ha megteremted benne a vágyat, nincs az a férfi, aki nem akarná felállítani a hímtagját. Ha nem megy másként, akkor Viagrával. Csak ha teli beszélik a fejét, hogy nem megy neki, akkor bátortalanodik el. Ne engedd. Mert a lényeg az, idősebb férfi elképesztően jó partner tud lenni. A baj az, hogy a szeretkezés minőségét nem a megfelelő kritériumokkal mérjük fel. Tegyünk úgy, mint a sportban: nem a győzelem számít, hanem a részvétel. Szerezzünk egymásnak élvezetet. Vegyük magunknak a fáradtságot és fedezzük fel egymás testét. Mi van, ha nem csak a koituszra összpontosítunk? Mi van, ha az együttlét nem percekig tart, hanem órákban mérhető? Mi van akkor, ha a szexuális játék, izgatás központi szerepet kap? Mi van akkor, ha megbeszélitek, hogy pontosan mit szeretnél (bármi legyen is az) és a partnered szolgaian végrehajtja azt? Mi van akkor, ha olyan partnerre találsz, aki élvezetet talál abban, hogy neked örömet okoz, és nem csak a saját elélvezésében érdekelt?

Látod, ezért jobb a szex idősebb férfivel, akinek meg van az önbizalma és türelme, hogy mindkettőtök szexuális vágya tökéletesen teljesüljön. Amikor azt kérdezi tőled, hogy „neked is jó volt?”, akkor tényleg kíváncsi rá, nem csak udvariasságból kérdezi. Legközelebb még jobban akarja csinálni, mert azt is élvezi, hogy te élvezed. Ilyen egyszerű.

Nem vitás, az évek múltával a férfi testében is bekövetkeznek változások. Lassabban éri el a teljes erekciót, esetleg már nem lesz olyan kemény a hímtagja, mint 25 éves korában volt. Nem minden erekciót szükségszerűen követ az ejakuláció. Kihangsúlyozom minden fizikai változás egy férfiben megköveteli a szembenézést a valósággal. De a fizikai változás kikényszeríti az alkotó gondolkodást, az alternatívák után való kutatást. Úgy értem a csókolózás-közösülés-orgazmus rutinból való kitörést. Úgy értem a partner igényének a felmérését. Úgy értem az igazi élvezet elérését.

Amikor 60 feletti férfiakat interjúvoltam meg kiderült, a férfiak életkoruktól függetlenül kifogástalan erekciót akarnak. Ami megváltozik életük dele után a szexuális élvezet értékelése. A férfiak rájönnek, hogy a nők vágya nem az, amire mindig is gondoltak.

Ugyanakkor 55 feletti nőkkel beszélve kiderült, hogy a kemény pénisz valóban lázba hozza őket, de azt is elárulták, hogy az erekció csak a második helyen áll, első helyen a velük való „törődés” áll. A nők láthatóan kiugranak a bőrükből, hogy végre beszélhetnek partnerükkel saját szükségletükről és kényelmes tempóban élvezhetik egymás testét.

A férfiak pedig meglepődve vették tudomásul, hogy a nők részére a közösülés nem a legfontosabb a szexben, csupán egy a sok fontos közül. Szégyenkezés helyett az enyhe erekció miatt, az idősebb férfi megnyugszik, tudomásul veszi, hogy orális szex is van a világon, sőt segédeszközök is léteznek. És most jön a legnagyobb meglepetés. Miután az idősebb férfi nem idegeskedik a lanyha erekciója miatt, egyszeriben keményebbé válik.

Szóval, miért hálok 50 év felettiekkel? Na jó, semmi kétség afelől, hogy egy forróvérű csődör hatalmas nyitó tétel lenne, el is fantáziázok rajta, de a részemre ott vége is a dolognak. A valóságos ágyamban egy érett férfit akarok, aki nem sieti el a dolgot, aki játszik és izgat, akinek ötletei vannak. Olyat akarok, aki tudja mit szeretek és törődik velem, olyannyira, hogy meg is kapom tőle, amit akarok.

Mivel a blog látogató nagy része nem 25 éves, gondolom tanulságos a poszt.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

14 gondolat erről: „(3335) Miért hálok 50 év felettiekkel

 1. Miért is nem szólnak hozzá az olvasók? 😉 Talán sokkal több férfi olvassa a blogot, mint nő.
  Egy ötvenes, szapio-demiszexuális olvasó mindenesetre a fenti cikkben leírtakkal való teljes egyetértését fejezheti ki.
  Mindazonáltal elfogadva, hogy van, akinek a mennyiség, van akinek a minőség fontos.
  De gustibus non est disputandum.

 2. 20 évesen az első barátnőmmel csapnivaló szerető voltam. Fogalmam se volt, hogyan kellene figyelni rá, és mit csináljak, hogy jó legyen neki. Pofoncsapásként ért, amikor kiderült.

  Tanultam belőle, ezért 21 évesen a következő lányra már tudtam figyelni, és az ötvenesek minden fent leírt erényét tudtam hozni.

  A kor nem minden.

 3. Nekem volt egy idős kollégám, kissé testes, fehér hajú, de egyszer ő is kifejtette az irodánkban női hallgatók jelenlétében, hogy nem kell mindent huszáros lendülettel teljesíteni, van amin jobb egy kicsit öregesen, elpepecselve, lassan, komótosan elszöszmötölni…
  És a hölgyek mosolyogva helyeslően bólogattak…

 4. 3 – hubab:
  Hegytetőn az öreg bika és a fia. Meglátják, hogy a völgyben kiengedik a teheneket a karámból. Felkiált a fiú: Apa, gyere lerohanunk hozzájuk. Mire az apabika: nyugalom, majd feljönnek.

 5. Hát ez egy nagy hülyeség! Mi 50, 60-asok is bizony hogy sietünk. Mégpedig azért, mert tudjuk, nemsokára meg fogunk halni, aztán ebben a kis időben olyan sok a tennivaló: Elmenni a 3. alomból kivéletlenkedett gyerekért, az unokákért az iskolába, a lányoméknál csöpög a csap, a hülye fiamnál nem indult hazafele az autó, és különben is megemeltem maga egy nyomtatóval, bassza meg! Méghogy kényeztetni! Örüljön a Nő, ha kibírom 3 percig hanyattfekve. De… ott vannak a diákok! Azok ráérnek simogatni, meg mindenféle biz-baszra!

 6. Ez egy 50 éves nő önhazugsága, már nem akarják a 20-30 éves csődörök megdugni, ezért megideologizálja, hogy nem is kellenek neki.

  A szép fiatal test vonzó, az öreg (én is az vagyok) nem. Nincs ezen mit szépíteni, és ilyen kis cikkecskékkel nyugtatni magunkat, nem vagyunk jobb szeretők, mint a fiatalok. Vagyis egyikünk jobb, másikunk nem, de ez nem a koron múlik.

 7. Számos esetben kérdeztem meg olyan 45-55 év közötti nőket az ismerettségi körömből, akiknek 25-40 év közötti szeretőjük/partnerük volt, hogy miért nem a saját vagy az idősebb korosztályból szemezgetnek. A válasz minden esetben ez volt:
  Nézz meg egy 50 év felüli magyar férfit: elhízottak, ápolatlanok, gusztustalanok a fogaik, rossz fizikai állapotban vannak, rosszul öltöznek, dohányoznak és sok esetben a megfelelő erekcióra is képtelenek. Eszembe sincs ilyet választani, jó lesz nekem a nálamnál 10-15 évvel fiatalabb férfi.

 8. 7 – Thunder:
  Hogy az átlagos magyar férfi igénytelenebb, műveletlenebb, mint az átlagos magyar nő, az tény. De ez igaz a 30-40 közöttiekre is, nem csak az 50 felettiekre.

 9. 8: Van az a kor, amikor még viszonylag sokan jól néznek ki igénytelenül is.

 10. 9 Ábel
  Szó ami szó, néha a nejem is megjegyzi, ha most látna bennünket valaki, jót mulatna… 🙂

 11. 2 évesek lesznek az iker gyermekeim. Azóta kb 3-5 percünk van együtt lenni a feleségemmel, és nem azért tart eddig mert 34 évesek vagyunk. De van neki vibrátora amivel közben segít magának, így előbb neki lesz jó majd utána nekem.

 12. 11: Gyerekek mellett nem egyszerű, az tény.
  Elalszanak, elkezdenénk, pár perc után felébred. Mintha szenzora lenne.

  Természetes családtervezés… 😀

 13. 12 Ábel
  El nem tudom képzelni, hogy csinálták valamikor régen, mikor nagy, többgenerációs családok éltek egy helyiségben…
  Valószínű, a gyerekeknek nem kellett felvilágosítás, mire arra került volna a sor… 🙂

 14. 13 Szerintem nem otthon. Kimentek erdőre, mezőre, csűrbe, pajtába… Mikor épp hova lehetett. Úgyis kinn dolgoztak, néha muszáj kicsit pihenni…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük