(3321) Könyvajánlat

Tibor bá’ könyv ajánlata online

 

2004-ben került kiadásra a „Van-e jövőnk?” című könyvem, benne egy fejezettel, ami a vírus veszedelemről szólt. A példányok hamar elfogytak, ezért 5 évvel később kiadásra került az átdolgozott változata „A jövőnk véget ért!” cím alatt. A könyv fejezetei (a témák), amivel foglalkozik:

Tartalomjegyzék:

 Felkészülés

 1. Idézetek
 2. Előrejelzés
 3. Rasszizmus
 4. Önzés
 5. Radioaktivitás

Sorsunk összetevői

 1. Háború
 2. Gazdasági világválság
 3. Atomerőmű
 4. Globális felmelegedés
 5. A víz
 6. Vírus veszedelem
 7. A kultúrák ütközése

Utózöngék

 1. Az iszlám
 2. Kína
 3. Világméretű hazardírozás
 4. A felbomló család
 5. Megtörténhet
 6. A demokrácia halála
 7. Globalizáció

A könyvből még van néhány példány 4000 forintért postán elküldöm az érdeklődőknek. evatibor&t-online.hu E-mail címen vagyok elérhető. A protokól a következő:

 1. átutalsz 4000 Ft-ot a OTP 11773030-00271383  számlaszámra.
 2. E-mailben elküldöd nekem a postai címedet.
 3. Vársz a postai szállítmányra.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

8 gondolat erről: „(3321) Könyvajánlat

 1. Üdvözlöm Tibor -bá .

  Magasról teszek a covid virusra. Fertőtlenítek, maszkot hordok. Ha elvisz igy jártam.
  Van más témájú könyve eladó mèg ezen kivűl?

 2. Làtom vàlaszra se méltatsz Tibor.
  Miközben megtiszteltelek volna pár könyv vàsàrlàsànak àràval. De úgy érzem duzzogva ülsz a foteledbe, ha már németországban dolgozó honfitársad egy forintot se utal az oldal fenntartásáért cserébe.
  Pedig tudjuk ez a te szellemi épséged karbantartására törekszik, de amugy kösz mert heti rendszerességgel olvaslak.

 3. 4 – Jónás:
  Olyan még nem volt, hogy valakinek ne válaszoltam volna. Rád is sor került volna, de közben egy 80 méteres szakaszon csőtörésünk lett. Már eltűnt 17 m3 víz, és komoly problémát jelent, hogy nincs meg a törés, szivárgás helye.
  Na most kedves Jónás: A honlap nyitó oldalán balra fenn van egy rovat: „Könyveim” felirattal. Ott kedvedre böngészhetsz.

 4. A „Kultúrák ütközése” és „Az iszlám” fejezethez:

  https://www.origo.hu/nagyvilag/20201029-nice-keseles.html

  A lényeg: „Muszlim terrortámadás volt Nizzában szerda reggel – írja a Le Figaro. A Nice-Matin információi szerint a terrortámadás a legismertebb nizzai templomban, a Notre-Dame-ban volt, és egy 70 éves asszonyt meggyilkoltak. Bent a templomban. Az AFP legújabb információi szerint még két embert megölt a terrorista, azaz összesen három halálos áldozata van a támadásnak. A BFM TV-ben elhangzott: a terrorista folyamatosan azt üvöltötte, hogy Allah akbar.”

  A mai merénylet mérlege -3 keresztény, 1 fő muzulmán által meggyilkolva Ez a muzulmán 20 év múlva, vagy még korábban szabad lesz ismét, a 3 keresztény viszont „hamu és por” lesz továbbra is.

 5. 7: Adja Isten, hogy a sok idióta Európában felébredjen végre, és belássa, hogy mivel van dolga!

  Én nem akarok polgárháborút muszlim és nem-muszlim között, de ha elkerülhetetlen, akkor inkább előbb legyen mint később, mert az idő ellenünk dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük