(2369) Egy kerítőnő halálára

Tibor bá’ online

Helen Gurley Brown alig több, mint 5 éve halt meg, 2012. szeptemberében, 90 kemény munkával eltöltött év után visszaadta lelkét teremtőjének, ha szabad magam ilyen ünnepélyesen kifejezni. De ki ez a Helen Gurley Brown? Ha mindössze annyit írok, hogy 32 éven át a COSMOPOLITAN főszerkesztője volt, alig mondok valamit, mert lényegében ő az, aki a legnagyobb mértékben tehető felelőssé az 1960-as években induló szexuális forradalomért, illetve a feminizmus elterjedéséért, mely mozgalmak nem csak végigsöpörték a világot, de majd kizárólag felelősek a családok széteséséért, az általános morál összeroppanásáért. A meghirdetett eszmék főhordozója a COSMOPOLITAN havi magazin volt, ami már egy ideje magyar nyelven is megjelenik. Én pedig abban a szerencsében részesedek, hogy pontosan tudom, miről beszélek, mert éveken át magam is rendszeres olvasója voltam a feminizmus zászlóshajójának.

Az 1970-es években Magyarországon egy fél tucat emberen kívül más még csak nem is hallott a magazinról, miközben én előfizettem azt, és így havi rendszerességgel jött legalább egy évig. Családon belül előkelő finnyássággal társítva finoman dühöngött a bujtatott feminizmus, aminek legfőbb oka  Germaine Greer volt, <—– aki szerencsétlenségemre az Elayne névre hallgató feleségem évfolyamtársa volt Melbourne-ben, lévén, hogy mindketten 1939-ben születtek. Ms. Greer pedig a nemzetközi feminizmus első számú üstököseként futott be, amiért feleségem kellően csodálta, és részben követte példáját, mert mint annak idején értesültem róla Germaine néhány évre férjül vett egy melbournei, meglehetősen izmos dokkmunkást, kizárólag szexuális megfontolásból kifolyólag, mert hát a PhD-vel rendelkező ausztrál férfiak potenciája a béka segge felé konvergált. Elayne-nek pedig én voltam a dokkmunkása. Ms. Greer fő műve a „Female Eunuch (A nőstény eunuch) a családi könyvespolc díszhelyén pöffeszkedett, elárulva minden kedves hozzánk látogatónak, hogy itt bizony elnyomott nők nem léteznek. A ház urát, ha nem is lehet megetetni, rá van kényszerítve a „sex for everyone with anybody” (szexelés mindenkinek akárkivel) praktikus magatartásra. Akit érdekelnek a részletek, az olvassa el a „Kíváncsi hungaromániás” című szösszenetemet – megtalálható a „Született feleségek”-ben.

Visszakanyarodva Helen Gurley Brown-hoz, mindenképpen meg kell említenem, hogy méltatói nem felejtik el megjegyezni első könyvének „Sex and the single girl” (Szex és a szingli nő) kulcs mondata: „Add el a tested, és ne várj a szerelemre.” Elég sok nőt fertőzött meg sikeresen. Ő maga 19 évesen elhelyezkedett egy „Escort service (kísérőtárs szolgáltatás) cégnél, akik gésákat állítottak elő amerikai lányokból, amerikai üzletemberek számára. Helen mindössze 5 dollárt zsebelt be 50 körüli pasiktól (saját maga tesz róla említést, nem elhanyagolható büszkeséggel, 2000-ben megjelent önéletrajzában), vagyis személyes tapasztalataiból merített ihletet könyvéhez. Személy szerint teljesítményét nem tartom világcsúcsnak, mert családom gyereknevelőnője és egyben szakácsnője, valamint a családfő személyes szeretője 16 évesen megtette nagy vonalakban ugyanezt, igaz 5 dollár helyett 1967-ben 50   forintért, amikor is a szexuális szabadság már kezdett hozzánk is beszivárogni. Szóval ilyen hölgyek közvetlen függősége alatt született meg a COSMOPOLITAN előfizetése, hogy legyen nekik miből muníciót gyűjteni, nekem pedig pusztán miheztartás végett.

Helen Gurley Brown (ez utóbbi, azaz Mr. Brown a férjeként vonult be a történelembe, akit sikerült két évvel túlélnie) áldásos tevékenységének egy része Germaine Greer-nek is sok volt, ami miatt élénk vita alakult ki közöttük. Nem szeretek statisztikai adatokkal előhuzakodni notórius pontatlanságuk miatt, de ha az 1967 és 2007 közötti 40 évet vizsgáljuk, kiderül, hogy a házasságon kívül született amerikai gyerekek aránya megtízszereződött, 4 százalékról 40 százalékra nőtt, ami egyenes következménye a nők öntudatra ébredésének. Azt már az első emberpártól tudjuk, hogy a rosszra való csábítás sokkal könnyebb, mint a jóra. Ez a magyarázata annak, hogy a Sex and the single girl üzenete: „család helyett karrier és szex” olyan hatásosan beépült a fiatal amerikai nők életébe, hogy az „eredmény” egyszerűen fenomenális. Ha pedig mégis férjhez akarnál menni, akkor a H.G.B. recept a következő: Vesd ki a hálódat, légy kedves, elbűvölő, szexi, épülj be a tudatába, a minden napjaiba olyan mélyen, hogy ne tudjon élni nélküled. Amikor ez megvan, akkor jön a kegyelemdöfés, vegyen el feleségül vagy nem lát többet. És ha már feleség vagy, akkor a félrelépés nem csak abszolút jogos, de egyenesen kívánatos. Hogy miért? Hát női önbecsülés végett: Nehogy már a pasid azt higgye, hogy nem vagy független. Ami pedig a „madám” szerep felvállalását illet: „Soha ne feküdj össze olyan pasival, akinek kevesebb pénze van, vagy több problémája, mint neked.” Valóban praktikus, de mélyen erkölcstelen tanács, ami ma már a többséget nem zavarja.

Na és az eredmény. Sok millió amerikai feleség és anya hátat fordított a családjának és munkát vállalt ahelyett, hogy ellátták volna a szerető férjeiket és gyermekeiket, inkább engedelmeskednek a főnökeiknek, akik szeretet helyett kifizetik őket. H.G.B. szerint, ha a férj eltartja a feleségét, akkor a nő „parazita”, ha a nő kurva vagy a munkahely rabszolgája, akkor „független” és „felszabadított”. Különös szemlélet, de napjainkban Magyarországon is lehet vele találkozni, ami azt illeti, egyre gyakrabban. Ezt a nők nagy része úgy át tud venni, mint egy almás pite receptet. Ami furcsa, hogy a férfiak nem figyelnek fel rá. Elviszik nyaralni fiatal barátnőjüket, aki utazás közben a COSMOPOLITÁN-t olvasgatja. Ha a férfi rákérdez, akkor felolvas neki egy menő cikket: „Ha meguntátok a misszionárius pózt, cselezhetsz egy kicsit. Húzd a térdeid a mellkasod felé, és közben zárd össze a lábaidat szorosan, miközben a pasid térdelő helyzetben fölötted marad. Ez a szoros bilincs bizonyára nem lesz ellenére, maximum a gyönyörtől fogja azt kiáltani: Le vagy tartóztatva!” – Szó sincs róla király ez a cikk, csak nem szabad mögé nézni, hogy pontosan mit takar. A nők nem született szex bajnokok, ne induljunk ki magunkból. A szingli nők esetében a szex nem más, mint beetetés.

Ami pedig a vén szatyor Helen Gurley Brown-t illeti piszok jó munkát végzett, aminek eredményét visszahagyta a világra. Tanácsait, attitűdjét milliók követik, akik mire felébrednek a valóságra, már réges-régen túl késő. A kerítőnő halálával már semmi se változott.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

14 gondolat erről: „(2369) Egy kerítőnő halálára

  1. Az USA-ban házasságon született gyermekek nagyrésze
    néger lányok gyermekei. A néger fiúk nagy szorgalommal dugnak, de az apaság és a házasság nem a kedvencük. Ezzel is a feminizmus szingli ágát-bogát támogatják 🙂

  2. Tibor bá, fogadd elismerésem azért, hogy a szexuális forradalom jelenségét és következményeit ilyen határozott egyenességgel mutatod be, minden szépítés nélkül, annak ellenére, hogy a gyümölcseit magad is bőségesen élvezhetted – a promiszkuis évtizedeidre gondolok.

  3. Szerintem a szexuális forradalom gyümölcseit csak a férfiak kb. 10-20 %-a élvezte, a többiek ugyanúgy nem kaptak több nőt, mint előtte.
    Amióta a nő képes anyagilag független lenni, és a modern fogamzásgátlók segítségével gyermekáldás nélkül szexelni, azóta a nő megteheti, hogy csak az igazán vonzó pasikra koncentráljon. Korábban ugyanis benne volt a fejében(a nem nagyon hülyéket kivéve), hogy az a jó pasi lehet hogy csak ki fogja használni, szex után elhagyja őt, és csak egy gyerek marad utána, és ő már így soha többé nem fog férjhez menni.
    Most már ezzel nem törődik, kockázat nélkül kísérletezhet, hátha megfogja valamelyik helyes pashee-t. Ezért van az, hogy az igazán jó megjelenésű fazonok akár minden este kaphatnak egy nőt, míg a többség csak kínlódik.
    Aztán, ha harminc fölött valamikor a nő leszáll a f@szkörhintáról, mert azok a „szemét pasik” csak nem akarják őt feleségül venni, bezsákol egy kevésbé vonzó férfit (csinosabb és okosabb nők jómódút, kevésbé előnyös megjelenésűek meg kevésbé jómódút).
    (Kiegészítés: persze ezek a nők sosem feledik el azokat a nagyon helyes pashee-kat, és amelyik egynél többször mosolygott rá, és mondjuk volt kétszer is egyéjszakás viszonyuk, arra úgy fognak emlékezni életük végéig, mint az igazi szerelmükre. Ezt nevezi a Red Pill alfaözvegynek, és ez a nő sosem lesz jó feleség, mert mindig benne marad az érzés, hogy ő jobbat érdemel annál a férfinél, aki éppen jutott neki.)

  4. 03: Ott a pont! 😉 🙂
    Fején találtad azt a bizonyos szöget. 😛 🙁

  5. 3, Asidotus: Ez a hozzászólás telitalálat. 🙂

  6. Egy normális művelt értelmes ifjú hölgy, akinek helyén van az esze és a szive az bizonyosan nem vált jegyet a faszkörhintára.
    Az utóbbi fogalom belátom szellemes ,de nem hiszem, hogy bizonyításra szorulna, egy tipikus férfisoviniszta megfogalmazás.

    (itt és most összetalálkozott néhány úr, akik örvendeznek, hogy hasonló szintjét mutatják fel a nők iránti ellenséges érzelmeikn ekközben azzal ámítják magukat hogy tipikusak és mint ilyen tökjogos standard a véleményük, hiszen négyen (!) is vannak )
    Merthogy a nő ne váltogassa partnereit, ezt a kiváltságot hagyja csak meg a teremtés koronájának, aki évezredek óta élvezhette ezt az igazságtalan kiváltságát.
    Egy normális nő manapság keresi azt a férfit, aki a társa lesz majd évtizedeken át és akivel boldog lehet és felnevelheti gyermekeit.
    Ezt az eltökélt kitartó sokszor kétségbeesett keresgélést faszkörhintának titulálni merő rosszindulat semmi több.
    Most itt a fehérmájú elvtársnőktől utólagos engedelmükkel eltekintenék.
    Annál is inkább, mivel tudjuk a nő nem dugni akar elsősorban, hanem szeretetre megértésre intimitásra és biztonságra vágyik egy férfi mellett.
    Tehát – hogy stilárisan illeszkedjek a tisztelt egybegyűltekhez , a férfi legeslegersősorban – már a tipikus férfi – meg akarja döngetni a nőt, a nő meg
    – már a tipikus nő – néha hagyja magát, mert élvezi és mert versenyben is kíván maradni.Mert ma már a szüzesség nem játszik.

  7. 07 – Egy vélemény:
    Az összes „hím soviniszta disznó” fejléc alatt található vélemény írója egy apróságot felejt el. Éspedig azt, hogy a koitáláshoz egy azaz egy nő és egy azaz egy férfi szükségeltetik. Ahhoz képest, hogy a nők nem dugni akarnak elsősorban, összességében pont annyit dugnak mint a férfiak. Ráadásul (statisztikailag) nehezen képzelhető el, hogy csak a férfi váltogatja a partnereit és a nő nem. Magyarázatként vegyünk egy apró települést, ahol 20 nemileg érett férfi és 20 nemileg érett nő van. Az egyik férfi váltogatja a partnereit és mind a 20 nővel dug. Igen ám, de minden férfi (mint tudattad velünk) soviniszta pig, tehát mind sorba kúrja a 20 nőt.Na vajon mi az eredmény? 😀

  8. 07: „az bizonyosan nem vált jegyet a faszkörhintára”

    Azt nem tudom megítélni 🙂 , hogy az egyetemekre mennyire művelt és értelmes hölgyek járnak, de azt tapasztalom, hogy félévente-évente a csinosabbja új pasival kavar. És ez teljesen normális – nekik.
    Mondjuk, aki ennél sűrűbben váltogatja a partnereit (ilyen is van ám!) , na, azokat azért általában ki- és lenézik még a fiúk is. /Azért buli közben/után megdöngetik ezeket is, ha úgy adódik./

    Aztán ezek a hölgyek pár év múlva esetleg előkerülnek egy falusi lovaggal az oldalukon, akik mit sem tudnak a hölgyikék előéletéről.

    Egy férfisoviniszta tapasztalatai… 😉

  9. 07: Mindenki társat keres, de manapság a többség párt talál. De mint tudjuk, párja csak a cipőnek, papucsnak van.

    Semmi hímsovinizmus, de a mai „modern” nők többsége inkább dug egy jót a nagy „keresésben”, aztán mindig talál egy „jobb”, azaz pénzesebb partnert. Nagy az öröm, aztán vagy lesz gyerek, vagy nem, csak a rózsaszín köd elmúltával a „szeretett” férfiról is kiderül, hogy nagyobb hímsoviniszta, mint itt mindannyian a blogon, és még nárcisztikus is, de úgy ahogyan csak egy férfi lehet. Aztán pár év múlva kiderül, hogy szeretőt tart, megcsal, stb. és igazából jól mutattál a BMW, Mercedes-Benz, Audi, stb. mellet, de ennyi, és nem több. Ja de, még az ágyban is jó voltál, de igazából mint Embert, mint Nőt nem is ismer, és nem is akart megismerni, csak minden értelemben használni a maga „biodíszét”. Majd jön a szétvállás, gyerekek jól megszívják, ha vannak, stb.! És jön a felismerés, hogy a gyerkőcök nem a pénzre, biztonságra, stb. ütöttek, hanema arra a faszkalap apjukra. Míg az ébredés fázisában beugrik, hogy lett volna anno valaki, aki tényleg szeretett, még a nő is érzett valamit, mert normális pasiformának tűnt, talán még jó apa is vált volna belőle, de még is a tehetősebb „faszkalapra” esett a választás. Hiába, a ma kötött házasságok 50+ %-a a házasságkötés utáni 2-5 éven belül vállással vègződik. (A saját, és a környezetemben látható folyamatok tapasztalatai is ezek. Nem csak a hivatalos statisztika ismerete mondatja ezt velem.)
    Az ok egyszerű: mára a nők, és férfiak egyarán a nárcizmusuk szülte elvárásaik alapján választanak valakit, igazából nem meg, és kiismerve egymást, udvarlási, ismerkedési fázis nélkül, nagyjából egyből belevetődve a szexualitá és ba; aztán az évek alatt rájönnek, hogy dugni ugyan jó, nagyon jó volt a másikkal, de igazából, mélyen soha sem ismerték egymást, és amire mindez megtörténik, két vadidegen akar kölcsönösen szabadulni a másiktól! Csak amire ide eljutnak, szeretők, megcsalások sora áll mindkét fél mögött. 30-35 év felett meg a nőknél beindul egy pánikreakció, főleg ha nincs még gyerekük. És olyankor fűvel, fával szexelnek, csak sikerül már valamelyiket megfogni…! Csak az ilyen „zakkant” nőkkel a megfarkaláson kívül az észnél lévő férfiak többsége mást nem nagyon akar. Persze biztos van, aki esetleg igen, csak az meg a nő elvárásait nem üti meg az esetek többségèben, így ott a nő sem akar igazából többet a búűző, felejtő, alkalmi, stb. szexnél.
    És van még ennél is lejebb, sajnos lesz is. 🙁

    Egy igazi 22-es csapdája, pont úgy, ahogyan Tibor bátyám írta 😉 🙂 Egy másik „hímsoviniszta”.

    09: Bizony van az általad leírtakban igazság. 😛 😉

  10. Egy Vélemény!
    Azért is nevezik faszkörhintának, mert nagyjából ugyanazok a férfiak azok, akire a nők egy része felül. Egy férfi kisebbség, aki jól néz ki, vonzó a nők számára, és őrá ugrálnak fel a nők.
    Igen, a nők egy jelentős része nem ilyen, ők azok, akik néhány (jellemzően féltucat alatti szám) párkapcsolat után, még a húszas éveikben megtalálják a férjüket. Csak sajnos egyre fogy az ilyen hölgyek aránya, generációról generációra.
    És itt jutunk el ahhoz a kérdéshez is, hogy miért is van olyan sok fiatal férfi, aki a szüleinél lakik, és magába zárkózva éli az életét a neten, a játékokban, stb. Divat szidni őket, és őket feltüntetni a probléma okainak, de szerintem meg nem. Nem ők a probléma okai, hanem ők a probléma okozatai. Amikor egy fiatal fiú azt tapasztalja, hogy nem jön be a nőknek, és csak a kudarcok érik a csajozás során, amikor azt látja, hogy nem éri meg belefeszülni a csekély sikerrel kecsegtető csajozásba, akkor inkább kiszáll.
    Mert a nők mindig is az olyan férfire buktak, akire felnézhetnek. (Ezt a szót szinte minden nő használja, amikor megkéred, hogy írja le a férfit, akire vágyik.) És régen mi volt, még a feminizmus előtt? Az átlag férfi legalább egy kicsit ilyen volt, aki képes volt eltartani a feleségét, családját (a kor színvonalán, még ha szerényen is). És a monogám házasság így megadta neki a nőt. Akiért megérte dolgozni, hajtani, akiért megérte a férfinek felépítenie a civilizációt.
    A szabadjára engedett női párválasztás ezt veszi el a férfitől. Most minek erőlködjön, ha nincs kiért? Ami neki kell magának, azt megteremti könnyen, ami meg a mai nőknek kell, azt meg vért verítékezve sem igazán. Elmehetsz mérnöknek tanulni*, gályázhatsz, mint állat, összehozhatsz egy egzisztenciát, mire harmincsok éves leszel. És megkaphatod azokat a harmincas nőket, akik már lepotyognak néhány százalékot kitevő vonzó pasik körhintájáról (jó esetben egyedül, de sokszor gyermekkel). Csudára megéri, mondhatom.
    *: a mai iskolák egyre inkább a nők, a lányok igényeire vannak szabva, egyre nehezebb lesz egy fiúnak megszerezni azt a tudást, ami a normális diplomákhoz kell. Amerikában lassan népbetegség a fiúk gyógyszerrel tömése, mert hogy hiperaktívak, bezzeg a lányok, azokkal lehet dolgozni.

  11. 11: Nagyon jó hsz. Így és ezért van vége a nyugati civilizációnak, a többi csak okozat. No persze könnyű szegény lányokat okolni mindenért, de ők „csak” mennek az ösztöneik után, nem veszik, és szinte nem is vehetik észre tizen, huszonéves fejjel, hogy be vannak csapva pl. a Tibor bá által említett Inferno újság mocskos propagandájával. És ez a propaganda folyik itt már szinte minden médiából. Aki kontrollálhatná őket: szülők, közösség, vallás – nincs már tekintélyük, beleszólási joguk. Kivételes szerencse kell már ahhoz, hogy normális párt találjon magának egy fiatal, egy olyan lányt, aki még nem szállt fel a „körhintára”, és akivel egy életet viszonylag harmonikusan le tud élni. És ezek még csak ugye a kezdeti nehézségek…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük