(1993) A Barbie baba mocskos szex története

Tibor bá’ online

 

k125Csak az isten a megmondhatója hány évtizede találkoztam először a Barbie babával, és nem kis meglepetést okozott, pedig nem születtem prűdnek. Egyetlen húgom több mint 70 évvel ezelőtt éppen úgy babázott, mint bármelyik lánygyerek, volt tehát alkalmam játék babát látni éppen eleget. Ezeket annak idején „kaucsukból” gyártották, a PVC-t akkor még nem találták fel. A játék babákat lehetett öltöztetni, fürdetni, altatni, stb., de természetesen nem voltak emlői. Pontosan ezért lepődtem meg, amikor az első Barbie-t megláttam. Ez nem baba volt, hanem egy felnőtt nő, aki tipikus amerikai szépségnek volt ábrázolva. Hatalmas különbség az volt, hogy míg a régi kaucsuk babát a lányok öltöztettek, mosdattak, fésültek, stb, ahogy már írtam. Addig a Barbie babából több tucatot gyártottak, síelő Barbie-t, teniszező Barbie-t, gépkocsit vezető Barbie-t, szakács Barbie-t, stb.  Nem nehéz elképzelni, hogy egy 6-8 éves kislány mit kezd ezekkel. Természetesen gyűjti őket, mint fiúk a machbox autókat. Az amerikai magyarázat szerint a fiatal lányokat felkészíti a felnőtt életre. Én természetesen ezt a mesét nem vettem be, sokkal inkább a fogyasztói társadalom egyik trükkjének tekintettem. Most azonban majd leesett az állam. A Barbie baba megalkotásra került egy jól ismert szex pózban, amit itt jobbra fenn láthattok. Ne is mondjam, hogy nem én kaptam fel először a vizet.

Némi utánjárást követve kiderült, hogy a Barbie egy Jack Ryan nevű pasi terméke. Mr. Ryen az amerikai megfogalmazás szerint egy swinger, ami a promiszkuitást preferáló életmód jassz kifejezése. Ryen gyakran rendezett orgiákat és a kurvákat se vetette meg. Külön érdekessége, hogy egy ideig Zsa Zsa Gábor volt a felesége.

Közeli ismerősei tudni vélik, hogy Ryen körülvetette magát Barbie szerű nőkkel (akiknek, ellentétben Barbie-val, minden bizonnyal voltak genitáliáik, amit a köznyelv csak nemi szervnek nevez). Gwen Flora, aki a beszélő Barbie hangja volt, így nyilatkozott: „Egy ízben azt mondta, azért szeret, mert magas vagyok, így amikor összeölelkezünk az orrát bedughatja a melleim közé.”

A Barbie baba megszületésével kapcsolatban az egyik barátja így nyilatkozott: „Amikor Jack a Barbie megalkotásáról beszélt, olyan volt, mint amikor valaki a szexuális élményéről számol be, szinte perverznek hatott.”

Minden esetre szomorú arra gondolni, hogy oly sok amerikai lány (és most már magyar is) akart olyanná válni, mint Barbie, aki végül is nem más, mint egy ferde hajlamú férfi elképzelése a női szépségről.

___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________

5 gondolat erről: „(1993) A Barbie baba mocskos szex története

  1. ” Barbie, aki végül is nem más, mint egy ferde hajlamú férfi elképzelése a női szépségről”

    Tehát nem kevesebb, mint globális interszubjektív ideál.

  2. A „Barbie” azért kell mert a genetikailag és mentálisan lepusztult emberiség illetve a férfitársadalom már csak egy ilyen szuperstimuly nőstény-archetypera tud (vagy gondolja hogy tud )”képessé” válni ezt mutatják a manapság elterjedt szexuális aberrációk is . Persze ebben nagy szerepe van annak is hogy az ú.n . Átlag „nőstény” is mára annyira lepukkadt állapotba került és elveszítette feminitását hogy nem igazán képes felkelteni az előbb említett férfi réteg libidó ösztöneit . Barbi ezt a mintapéldányt próbálja propagálni mellékesen gazdasági járulékossággal hiszen a prezentált és gyermekkorban az elmékbe beültetett lenyomat soha nem elérhető igazán senki számára ezért gazdasági produktumokkal divat kozmetika kellékek plasztik műtétek stb pótolható valamiféle szinvonalon Ami gazdaságilag serkentő

  3. Mindig ámulok, amikor könyvtár hosszúságú téma egyszerű fogalmazásban, lényegre törő, pár soros posztban előkerül. A kényszerpálya része ez is, amiben világunk siklik. Siklik egészen a szakadékba. Ilyenkor mondjuk, hogy „megérett a világ a pusztulásra”.
    Teljeskörűen nem is lehet a témához szólni, mert ami a gyermekeket érinti, az lényegében mindent érint. Hol marad a gyermekvédelem, a közpénzből fizetett hivatalnokok intézkedései? A „barbie-jelenség”-et is rákenhetjük a piacra, a kapzsiságra, az eddig is meglevő (bennünk szunnyadó) hajlamokra. Csakhogy más egy hajlam és más, ha ténylegesen meg is teszünk valamit, immáron 70 éve a lejtős úton. Az a bizonyos kényszerpálya. Ahogy Pécsi Sándor fogalmaz: „az ifjúsági tömegkultúra képtelen jelensége” ez is, akárcsak a drog-diszkó, a punk, black metal, gangster rap, hard core, techno és egyéb „zenei” irányzatok. 1976-ban Rolling Stones azt énekelte: „Tattoo You” Tetováld magad! A cinizmus butaságkultúráját gyönyörűen építjük, inger-terrorban neveljük az utódokat. Mek mester helyett Transformers. Vizipók és Süsü helyett barbi mesék. Teljes film sorozat található ebből is megosztókon, hiszen kell a PR a babáknak, értelmes, elemző felnőtt fejjel egyértelmű reklámokkal teli utalásokkal, amit a gyermek követelhet a szülőtől.
    https://www.youtube.com/watch?v=AxWnUUh4m8U
    Az ultra liberális Hollandia már ott tart, az általános iskolás gyerekek úgy válogathatnak a tantárgyak között, mint az édességboltban. „Nem kell keserű csokoládé, nem akarok matematikát tanulni! Ha pedig felemelnéd a hangod, akkor egyből szembe találod magad a „szakemberekkel”, amiről csak ezen a blogon volt szerencsém személyes példákat olvasni. Szóval ezek a „szakemberek” is a minél korábbi felnőtté válást gondolják jónak. Számos film hívja fel arra a figyelmet, hogy egy új generáció nem képes felnőtté válni, közben a média és divatnyomás a nemi érés és a függetlenné válás korhatárát egyre lejjebb viszi. A Kossuth rádióban (nem kereskedelmi csatornán) egy pszichológus nő beszél: „Azt tudomásul kell venni, hogy a mai fiatalok átlagosan tizenhárom évesen kezdik a nemi életet, és ez jó(!), mert a szexualitás örömforrás, és minél korábban jó elkezdeni.” Azt hittem nem jól hallok. Tizenhárom? Az már fiatal, nem gyerek? A szörny öt évet kiharapott a szent időzónából. Ez sajnos nem vicc. Gabriele Kuby: Globális, szexuális forradalom című könyvéből megtudhatjuk: a mai Németországban ez már hivatalos oktatási politika. A hagyományos etikai szemléletű szülők tehetetlenek, akkor is részt kell venni a kilenc éves gyerekeiknek az „előadásokon” ha a szülők nem értenek egyet erkölcsi tartalmukkal. Ezek a „felvilágosítások” nem egészségtani, vagy biológia órák, hanem élettanácsadás. A hűséges házasság évezredes eszménye a népmesékkel együtt a Néprajzi Múzeumba kerüljön, a pápua zsugorított fejek mellé? Ez a tolerancia? Nem megalázó dolog egy embertársunkat hivatalos eszközzel arra kényszeríteni, amivel világnézete nem ért egyet? Minden kultúra évezredek óta azt tanítja, a nemiség valami szent-tiszta dolog, amit nem szabad csak testi szükségletnek tekinteni. Hát ezért ne várjuk az államapparátus felszólalását és ellenlépéseit a témában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük