(1800) Heller Ágnes

Tibor bá’ online

 

~q191A maga idejében Heller Ágnesről köztudott volt, hogy cionistából vált kommunistává, majd az 56-os forradalom alatt a „rossz” oldalra állt (Lukács Györggyel együtt), ami véget vetett beindult karrierjének. A rendszerváltás után újra megjelent a hazai piacon, hogy etikájával elszórakoztassa a nagyérdeműt. Tegnap előtt azonban az ATV kamerái előtt alaposan túllőtt a célon, íme:

„Amikor én tinédzser voltam, nem tudtam végigmenni Budapest utcáin, hogy ne molesztáltak volna. Nem tudtam villamosra szállni, hogy a férfiak ne dörzsölődtek volna hozzám, és nem tudtam uszodába menni, hogy ne fogdostak volna. Ez akkor szokás volt, ma hála istennek ez nem történhet meg, ezen túl van az amerikai, és az európai kultúra. Nincs túl viszont az a kultúra, amivel megérkeztek a migránsok.”

Kapkodom a fejem, nem tudom, hogy hol kezdjem. Heller Ágnes 1929-ben született, tehát 1945-ig volt bakfis. 1944-ben valószínűleg a sárga csillag viselése kellemetlenebb lehetett, mint a fogdosás, 1945-ben viszont a vörös hadseregé volt a terep. Tehát marad 1942-43, ő maga is mondta, hogy a frontról hazajött katonák. Azon kívül, hogy megkérdeztem egy 1931-ben és 1927-ben született nőt, akik rázták a fejüket és elképedtek a helleri hülyeségen, és persze én se emlékszem semmi ilyenre, van még egy adum. A Horthy rendszerben a BSZKRt (az akkori BKV) részvénytársaság volt, és profitot termelt, a villamosjegyek relatív drágák voltak, a nem elpuhult emberek könnyedén lesétáltak 4-5 megállót. A villamosokon mindig volt ülőhely. Tolongás, tömeg a villamosokon 1945 után volt részben a kevés szerelvény miatt, részben mert a diák és dolgozó hetijegyek bevezetése igen olcsóvá tette az utazást plusz a tömött villamosok igen könnyűvé tették a bliccelést. Azokon a villamosokon valóban úgy utaztunk mint a heringek, és olyan tömegben a testek természetesen összenyomódnak, de ez nemigen nevezhető fogdosásnak.

Azon kívül, hogy Heller Ágnes valótlant állított, amire az igen kulturáltan vitatkozó Ungvári Rudolf a helyszínen megadta a kontrát, át kellene gondolni, hogy miért állt elő ezzel a „nemzetgyalázó” képtelenséggel. Egy önérzetes hazafi akkor se állna elő ezzel a muzulmán csürhét mentegető ötlettel, ha történetesen lenne neki alapja, de természetesen nincs. A muzulmán arab kultúra megrekedt a VI. században (éppen ma jött a hír, hogy kivégeztek 200 embert). Ezeket azzal felmenteni, hogy mi ugyanezt tettük 70 évvel korábban a balliberális propaganda legkártékonyabb, esztelen formája. Ugyanis azt akarja beadni az embereknek, hogy 70 év múlva ez az eltorzult eszű banda pontosan úgy fog viselkedni, ahogy az Európában elvárt. Nem fog.

Mindentől függetlenül a két háború közötti Magyarország minden tekintetben erkölcsösebb volt, mint a mai, mert akkoriban nem engedték érvényesülni a jiddis szabadosságot.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

13 gondolat erről: „(1800) Heller Ágnes

  1. Nem értem, magyar emberek miért akarják hamisságokkal, hazugságokkal lejárati Magyarországot, a magyar embereket?
    Mikor az 56-os kivándorlók viselkedését a mostani muszlim csordához hasonlították, Tibor’bá első kézből, hitelesen cáfolt. Most Heller Ágnes akarja lejáratni a magyar népet. Jómagam sokat utaztam zsúfolt tömegközlekedéssel 60-as évek elejétől, soha nem tapasztaltam szexuális molesztálást. Beszólogatás is csak az útfélen dolgozómelósoktól hangzott el az utcán ellibbenő csinos lányok után, de az sem volt általános.
    Heller Ágnes, ha csak nem demenciás, valószínűleg pénzt kap ezen (hamis) „emlékei” felidézéséért.

  2. 1: „valószínűleg pénzt kap” Ha legalább kapna… , talán még meg is lehetne érteni.
    Neki a pénznél többet ér, /ha bármivel mocskolhatja a magyarokat/ , ha bármivel erősítheti a „liberális eszmék terjedését”. A legkevésbé sem zavarja, ha eközben az állításai a valóságtól teljesen elrugaszkodottak. Ilyen ‘fajta’, nem tehet róla.

  3. 2:
    Ungvári Rudolf is olyan fajta, mégis azonnal meghazudtolta Hellert, aki azt válaszolta, hogy nem élt akkor, nem tudhatja.

  4. 3: „olyan fajta” Milyen fajta?

    Néha kicsit ‘megcsalja’ az emlékezete, hogy az „igazát” jobban alátámassza? Vagy nem erre gondolsz? 🙂

  5. heller agnes egy vén hülye , aki utalja a magyarokat, mellesleg egy agyalagyult hülye p…a, aki az ő korában haspolot húz . bottal nem piszkálta volna senki, nemhogy molesztaltak volna:))

  6. 4:
    Te használtad először a kifejezést, én csak átvettem tőled.

  7. A kielégítetlenül hagyott csúf, feminista Heller késői fantáziálásai a saját fajtabeli Freudot igazolják 🙂
    Nem véletlenül emlékszik úgy a múltra, ahogy szerette volna, csakhogy azok a szép bakfis emlékek , „fogdosás, dörgölőzés” valójában meg sem történtek vele 😉

  8. 6: 🙂 ‘Én ott se vótam’.

    Hellernek máskor is voltak olyan kijelentései, amelyek finoman szólva nem feleltek meg a valóságnak – a legismertebb a „no-van-vaz-sot” 2006 októbere után. Ez inkább olyan női tulajdonság /a tények mit se számítanak/. 🙂

  9. Hát igen….

    Heller Ágnes segíteni akar, de valójában tovább mélyíti a gödröt, amiben elvtársaival együtt üldögél…

    Egy-egy ilyen Heller Ágnes interjú olyan mint egy falat kenyér politikai ellenfeleinek.

  10. Bizonyosan hazudik a vén szipirtyó.
    A jelen helyzetben ,ha igaz is lenne amit állit,-megtartaná magának az ember az ilyesfajta információt.
    Nemrégiben azt akarták beadni hogy a magyar 56-os ,,emigránsok,, is zavarogtak a táborokban annak idején.
    Nálam 2008 körül huzta ki a gyufát ez a múmia,amikor a magyar fiatalságot ócsárolta hogy itthon ül a seggén ,ahelyett hogy nyugaton dolgozna mint a románok.

  11. 10:
    Az 56-os menekültek meg voltak szeppenve, és hálásak voltak azért, amit kaptak. Sokan azt hitték, hogy a táborokat nem szabad elhagyni. Igen kulturáltan viselkedtek, de egymás között szabad volt a szex.

  12. A valóságot úgy érzékeli, ahogy kényelmes. A szüleim is így működnek. Én is így fogok.
    Az hogy évezredeken keresztül létezett a bölcsesség, már mitológia.
    A fentiek miatt mehetünk a lecsóba. (leégett lecsóba)

  13. nem tudom ki látta,amikor a Morvai Krisztinával szállt vitába a 2006 os utcai eseményekkel kapcsolatban,az európai parlamentben(!),ahova tanúként(!) volt behívva?! csak azt nem tudom milyen alapon. ott is össze-vissza hazudozott!

    https://www.youtube.com/watch?v=S_KVvSIbpsg
    meg is találtam,igaz a jobbik tv-n. milyen alapon volt ez oda behívva??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük