(1243) Izrael kontra Emberiség

Tibor bá’ online

 

~00000Megtörtént az elképzelhetetlen, A Biztonsági Tanács állandó tagjai (USA, UK, Kína, Franciaország, Oroszország) és Németország megegyezett Iránnal. Ezek szerint Irán fellélegezhet, az Emberiség fellélegezhet, hat hónapig egészen biztos nem tör ki a III. világháború – – – elvileg.

A Biztonsági Tanácsot annak idején azért hozták létre, hogy a II. világháború nyertesei bebiztosítsák magukat, hogy a háborús áldozatokért cserébe a világon semmi olyan ne történhessen, ami sértené az érdekeiket. Ebből egyenesen következik, hogy valaki mindig él a vétójogával. Ritka az a téma, amiben az USA, Oroszország és Kína egyetért. Na, most volt egy ilyen. Egyik se akar világégést a rendkívül izgága, hihetetlenül önző, erőszakosan jogtipró, és népirtó Izrael miatt.

Az izraeli politikusokat meglepte a döntés (mivel hogy a tárgyalásokon nem vehettek részt, ami különben nem lett volna fontos, mert 1947 óta Amerika mindenben megvédte őket) és mert, hogy nekik nem volt vétójoguk, csak utólag kezdtek el méltatlankodni. Méltatlankodni? Egyenesen fenyegetőzni, mert mégiscsak hallatlan, hogy 66 év óta most történt meg először, hogy nem tudták érvényesíteni az akaratukat. De mit lehet várni egy sutyiban muszlim (és fekete bőrű) elnöktől? 😀 Tényleg, hogy a fenében lett belőle elnök? Hát úgy, hogy a liberális zsidó felforgatás most fordítva sült el.

A cseles izraeli miniszterelnök, a nőfaló Netanyahu magából kikelve nyilatkozta, hogy a megállapodás egy „történelmi hiba” volt. Aztán később még hozzátette, hogy ha neki választani kell a III. világháború és Izrael elpusztítása között, akkor az előzőt fogja választani. Ezzel csak az a probléma, hogy ilyen választás előtt se ő, se senki más nem áll. Vegyük a legrosszabb esetet, Irán elkészíti az első atombombáját, amiből Izraelnek évek óta 300 darab van raktáron. Ki lenne az a barom, aki ilyen felállásban izraeli célba juttatná azt az egy bombát? Arról nem beszélve, hogy Iránnak sose volt célja Izrael megsemmisítése, de nagy ívben hirdette, hogy az izraeli rezsim el fog tűnni a föld színéről. Jósolni pedig mindenkinek szabad, amit az izraeli propaganda ragyogóan kihasznált.

A történelmi választás tehát egy blöff. Főleg azért, mert egy lose-lose szcenárió. Világháború vagy Izrael megsemmisítése, azaz világháború. Pontosan ezt akarták eliminálni a szerződő felek, ami Izraelnek azért nem tetszik, mert uralni akarja a keze alól egyre jobban kicsúszó Közel keletet. A végén még ember számba kell venniük a palesztinokat. Felháborító! L

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________

155 gondolat erről: „(1243) Izrael kontra Emberiség

  1. Számos forrást lehet találni, melyekben izraeli vezetők kéjelegnek azon, hogy milyen szívesen kirobbantják a harmadik világháborút és hogy alig várják, hogy ha Izraelnek pusztulnia kell (kell?), magukkal ránthassák az egész világot a pokolba.

  2. Obama népszerűsége a béka segge alatt van, újra választani úgy sem lehet, tehát hozhatott racionális döntést, nincs mit veszítenie.
    Emellett Szíria kapcsán szembekerült a ruszkikkal és meg kellett hátrálnia, nem akarta ugyan ezt eljátszani Irán ügyében is. Úgy tűnik, mintha Oroszország és Kína közeledne egymáshoz, és ezt sem lehetett figyelmen kívül hagyni.
    Valószínűleg azon is elgondolkoztak, hogy Izraelnek vegyi és atom fegyverei is vannak dögivel, hülyén néz ki, hogy ők sipákolnak legjobban az iráni – nem létező – atombomba miatt.

    Piszokul kíváncsi lennék arra, ha a NATO szavatolná Izrael védelmét, ennek fejében hajlandóak lennének-e leszerelni az atom- és vegyifegyver készleteiket? /Ez költői kérdés./

  3. 2: Izraelben kísérleteznek a genetikailag specifikus biológiai fegyverekkel is. Csak a gojokat ölné meg…

  4. 3!
    Arma ez már meg van..Nem csak kísérlet, nem „csak ” gojokra,hanem különböző nép csoportokra le bontva…

    „Arról nem beszélve, hogy Iránnak sose volt célja Izrael megsemmisítése, ”

    Én mindig csak azon háborgok,hogy a fősodratú médiába,mindig csak az Izraeliek álláspontját közvetítik,és azok beszélnek benne…A másik álláspontját,(Irán)és az ő elképzelésüket,magyarázatukat,még nem igazán hallottam.. Néha bedobnak valami zavaros zagyvaságot,de a valóságot azt nem..

  5. 4: valójában nincsenek tiszta fajok. Tehát az ilyen fegyver nagyobb tömegek esetén nagyon pontatlan lenne. Izraelben élnek arab zsidók és iráni zsidók is. Volt keveredés.

  6. és a 2. kirobbantásában nem volt szerepük?

  7. 6:
    Arma pontosan erre a kérdésre várt. 😀

  8. 6. Dehogynem, Hitlert ők építették fel, ők pénzelték, fegyverezték. Tehát saját magukkal háborúztak. Egyrészt Izrael létrehozása céljából, másrészt, mert szeretik nézni a szenvedést.

  9. 8:
    Ezek szerint Pugacsov elvtárs Arma Gedeon elvtárs legjobb tanítványa. 😀

  10. 8: nem magukkal, a nagyzsidók a kiszsidókat küldték vágóhídra. Utóbbiak azóta is hűségesen nyalogatják hóhéraik kezét…

  11. Azt hiszem a világháború esetleges kirobbantása vagy hasonló dolog Izrael esetében Sámson Opció formájában már régi stratégia, szóval azt hiszem senki nem lepődik meg.

    Ami a szelektív biológiai fegyvereket illeti… azok hogyan válogatják szét a kazár (betért) zsidókat az „eredetiektől”?

  12. kedves tibor bá
    azért ezt nem kellett volna!
    értem ezalatt, hogy elöhozakodtál egy olyan témával, ami idestova évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget: az örök zsidó – jelenleg izrael- illetve a világ , az emberiség közötti elévülhetetlen szembenállás.
    nos, ha a”” vérbosszú” t0bb mint 400 megjegyzést produkált a jelenleginél sokkal langyosabb témában, mi lesz itt majd a következő napokban??????????????
    most komolyan: a téma örök, megoldhatatlan , könyvtárakra menő irodalma van, nincs kultúrnemzat a világon amekyeknek kimagasló koponyái ilyen-olyan mértékben ne foglalkoztak volna a zsidókérdéssel anno, izraellel és viselt dolgaival a jelenkorban.
    részemrúl a legnagyobb szerénységgel megjegyezném, hogy én, és valszeg mindannyian csak néhány apró kavicsot tehetnék az ő hatalmas gondolati bérceik tövébe, de ammondó vagyok, vágjunk bele.

  13. 12.
    Persze, vannak témák, amelyek évezredek óta foglalkoztatják az emberiséget, és ide tartozik a zsidóság és a többiek viszonya.
    Ilyen dolog az energia ellátás, a szerelem, a vallás, meg hogy mit főzzek vacsorára.
    Igaz, hogy kevés eséllyel lesz itt a blogon megoldva, de azért foglalkozhatunk vele.

    Abban többé kevésbé egyet lehet érteni, hogy a zsidók „másképp látják” a világ erkölcsi problémáit.
    Gondolatkisérletképpen megpróbálhatjuk elképzelni a világot, úgy, hogy mindenki úgy gondolkodik mint a zsidók…
    Meg úgy is hogy senki sem gondolkodik úgy.

    Mi lenne a különbség ?

  14. 13: Ha mindenki betérne zsidónak, hamar jelentkezne egy Belső Párt (ma is van), mondjuk az askenázi kohaniták, akik Még Választottabbak, mint a kis hülye átlagzsidók tömege. És elkezdenék mondjuk legojozni ezeket…
    Ha senki nem lenne zsidó?
    Jelentkezne egy élcsapat, mondjuk a Turul Népe, hogy ők Tengri Választottjai, az ő rovásítrásuk Szent és a Teremtés Nyelvének írása, és a többiek szar csőcselék, az egyszerűség kedvéért nevezzük őket gojoknak… 🙂

  15. 14:
    Az etológusok szerint az optimális emberi csoport létszám 50 és 150 között van. Ezért volt extrém életképes a gyűjtögető/vadászó Ember.

  16. 15.
    Lehet hogy nem a csoportlétszám volt hatással az életképességre, hanem az, hogy azonos erkölcsi alapon álltak?

  17. 16:
    Az erkölcs megőrzése legjobban max. 150 főnél lehetséges. Gondolj bele, egy apró falúban mindenki ismer mindenkit, lehet ott „bűnözni”? Ahogy nő a település mérete, úgy lazul az erkölcs. Ez persze még jobban működne 50 fő alatt, de az meg már kezd életképtelenné válni a kölcsönös segítség ellehetetlenedés miatt. – Szóval nyugodj meg, nem szokásom hülyeségeket beírni.

  18. Ha igazat adok, és elfogadom, hogy az erkölcs nem más, mint a közösség visszatartó ereje, (és nem egy belső, vállalt viselkedésmód), tehát mindannyian opportunisták vagyunk, akkor az egész zsidókérdést arra lehet leredukálni hogy a zsidók egyszerűen ügyesebbek… Ehez viszont nem kellene könyvtárakat megtölteni bonyolult érvrendszerekkel…

  19. 18:
    Valóban, én is vallom, hogy a zsidó szubkultúra életképesebb egyedeket produkál. És nem zsidó-üldőzőnek kell felcsapni (akit ez irritál), hanem át kell venni a módszereiket.

  20. 19: Nem működik. Az élősködés a dolog lényegénél fogva nem lehet általános, mert akkor nincs kin élősködni. Ezért tartják egyes zsidók életképtelennek és halálraítéltnek Izraelt. Kifelé még élősködik persze, de belül épp az élősködő „ügyeskedés” túl tömeges volta miatt fenntarthatatlannak tűnik nekik az a társadalom.

    18: Az erkölcs mindig egy közösség elvárása, viselkedési kódexe tagjaival szemben és a nevelés célja, hogy a többségnél váljon belső, vállalt viselkedésmóddá, a deviánsokat pedig erővel kényszerítsék betartására. Az szerinted miért „ügyes”, aki a szabályok be nem tartásával jobb esetben élősködik, rossazbban aláássa a közösség életképességét? Netán eleve ellenséges a közösséggel és annak pusztulását várja saját hiedelemrendszere eszkatologikus beteljesülésétől?

  21. 19.
    És ez az életképesség abban fejeződik ki, hogy nemcsak képesek, hanem hajlandók is egy világháború kirobbantására, amiben jó eséllyel maguk is elpusztulnak?
    A zsidó mentalitást átvenni csak egyénileg lehet. Tehát „tömegesen ez nem javasolható, mert azon alapszik, hogy különbözőek. Mindenki nem lehet „különboző”. Ilyen már egyébként is van, akikről úgy tartják, hogy kiszolgálják a zsidó érdekeket akár tevékenyen akár ideológiával.

    Nem túl elegáns az analógia, de a ráksejt is életképesebb az őt körülvevő sejteknél, de ez nem jelenti azt, hogy egy csupa ráksejtből álló organizmus működőlépes lenne. Sőt, ha csak egy bizonyos foknál jobban túlszaporodik, már az az egész szervezet halálát okozza. És itt teljesíti ki az analógiát a világháború.

  22. 20.
    Az „ügyes”-et a mai normák szerint értettem. Talán kicsit cinikusan.
    Bár az ügyeskedő kifejezés jobban megvilágítja a dolgot.

    Azt hiszem, a zsidó-kritikus oldal többé-kevésbé egyetért a zsidók „bűneivel” kapcsolatban.
    De a tulajdonképpen mi áll a zsidó erkölccsel szemben?
    Van valami amit elvárunk vagy kérhetnénk mint erkölcsi rendszert legalább a gojoktól?
    Mik azok az alapok, ami alapján elvárható bárkitől, hogy ne élősködjön? Hogy lehet megfogni azt a problémát, hogy a „sikeres”, „ügyes” zsidó erkölcs ne legyen vonzó a többség számára?
    Ilyen alapoknak legalább a körvonalazása nélkül a zsidók kritizálása valóban csak irigykedésnek tűnik.

  23. 22: Szakirodalma van annak könyvben-folyóiratban-webszájtokon, hogy zajlik ergy kulturális harc pl. a nyugati civilizációban (ami ma világméretben domináns) az e civilizáció hagyományos spirituális-erkölcsi rendje, szabályrendszere és a benne ellenséges betolakodóként viselkedő zsidó nihilizmus között. Utóbbiak pl. a kezükben tartott szórakoztatóipar (film, popzene, számjtógépes játékok, stb.) útján tudatosan rombolják a gazdacivilizáció évezredek alatt kifejlődött, sok-sok emberi tapasztalatot megtestesítő erkölcskodexét.
    Lásd a család intézményének rombolása a buzulási és genderjogok nyomatásával, papás-mamás betiltása, ifjúsági irodalomban és filmekben a szülői és tanári tekintély rombolása, stb. stb.

  24. 23.
    Ezt a szakirodalmat én is ismerem.
    De az a szakirodalom sokkal szűkebb, ami azt az erkölcsi rendszert írja le, ami a zsidó életmóddal szembeni értékeket tartalmazza.
    Néhány sztereotíp dolgon kívül (család, haza, heteroszexualitás, stb) mik azok, amiket a zsidó szubkultúra tönkretesz? Hol lehet összefoglalva megtalálni azt az értékrendszert, amit hatékonyan lehet, legalább elméletileg szembeállítani betolakodó zsidó értékrendszerrel?
    Azt gondolom, hogy jó lenne ha fel lehetne mutatni olyan értékrendet, ami nemcsak szemben áll a zsidó erkölccsel, de vonzó is. Egyébként marad Tibor bá’ hozzállása, if you can’t beat them, join them…

  25. 23:
    Ez pontosan így van, csak abban nem vagyok biztos, hogy ez tudatos. A zsidóknak majdnemhogy kizárólagos jussuk a szórakoztató ipar. De miért alkotna itt mást, mint ami a lényege?

  26. 24: Egyrészt elég nyilvánvaló, hogy mi a hagyományos értékrend, másrészt alapvetően még vonzó is, nem véletlen, hogy pl. a gender-disznóságokat úgy kell ráerőltetni a társadalom zömére, amely magától nem kér belőle. A nihilista felforgatók (messze nem csak zsidók!) évezredek óta fejlesztik ki a csábítás trükkjeit, hogy vonzóvá tegyék az erkölcsök elvetését az embereknek. Fő csábító fogásuk a szabad szex. Csakhogy általában hazudnak, amikor azt állítják, hogy az erkölcs „rabsága” megfosztotta az embereket a szex örömeitől. Még Tibor bá is egyet fog velem érteni, hisz ő ír olyan bejegyzéseket, hogy „Az ondónak nem a nő arcán a helye”, vagy hogy ” A pénisznek nem a szájban a helye”.

    És még egy: A zsidó erkölcs nem egyenlő a zsidó és nem csak zsidó nihilizmussal. A zsidók által is képviselt (de eredendően etnikum és felekezet-független) nihilizmust a zsidó fősodor vallási vezetői is ki szokták átkozni, a zsidó közösségen belül alapvetően megvolt és talán megvan (elvi követelményként, ahogy máshol is) az erkölcsi szabályrendszer. A gond ott van a nem nihilista, fősodor judaizmus erkölcseivel, hogy kettős mérce alapján csak befelé érvényes, a zsidókkal szemben követeli meg az erkölcsös viselkedést és kőbe vési, törvényként rögzíti, hogy a gojokkal, a közösségen kívüliekkel másképp kell bánni, és a velük való rosszabbul bánás nem erkölcstelen. Mivel ők nem emberek, csak a zsidó az ember. Ez az erkölcstelen a nem-nihilista zsidó erkölcsben…
    A nihilistát meg nem is kell ragozni, fő célja a pusztítás.

  27. 24.
    kedves lehettem volna
    „Néhány sztereotíp dolgon kívül (család, haza, heteroszexualitás, stb) mik azok, amiket a zsidó szubkultúra tönkretesz? ”
    mindez nem elég?
    hisz fentiekben benne vannak mindazon fogózkodók, amelyekbe kapaszkodva egy ember nekivághat egy normális, becsületes életútnak.
    ha ezen talapzatokat, amelyekre évszázados, jólbevált társadalmi berendezkedés, értékrendszer épült, valakik lassan szétvernek, a társadalom elzüllik.
    ekkor az ” ügyeskedés” válik hirtelen követendő normává, és nincs aki megjegyezze, hogy az ilyesmi valamikor lopásnak, csalásnak, szélhámosságnak számitott, és nemcsak szégyen volt, hanem még buntették is azok a furcsa régiek.
    19.
    tibor bá
    a világszidóság módszerei közül csakis és kizárólag példátlan összetartásukat kell átvenni.
    minden más, zsidóknak tulajdonitott kvalitás-gyorsabb észjárás, magasabb intelligencia, stb,- nem más mint tévhit, és ezt mondja a bálint barátotok, aki rengeteg hülye zsidót látott itthon, és ha kell, aláirom.

  28. 27.
    Bálint, igaz, hogy mindenki „érzi” a család és haza fogalmainak lényegét, de kellene néhány olyan kapaszkodó, amit fel lehet használni ha az alapértékeinket támadás éri.
    Szerintem igenis csokorba kellene szedni és felelveníteni az adott szó, a tisztességes munka, a bizalom, az önzetlenség meg hasonló fogalmakat, mert a mai ügyeskedő világban ezekre mint a gyengeség jeleire tekintenek az emberek.

    A zsidózás mindaddig kontraproduktív marad, amíg olyan területen tüntetjük fel versenytársnak a zsidókat, ahol a gojoknak semmi keresnivalójuk.

    Azokon a gyengeségeken kellene dolgozni, amelyeket a zsidók kihasználnak hogy előnyöket szerezzenek…

  29. 28: „A zsidózás mindaddig kontraproduktív marad, amíg olyan területen tüntetjük fel versenytársnak a zsidókat, ahol a gojoknak semmi keresnivalójuk.”

    ??? Ilyen szakmákra gondolsz, mint rabbi, sakter, mohel? Itt tényleg nem konkurálnak gojok a zsidókkal. Vagy másról van szó?

  30. 29. Inkább olyasmire gondolok, hogy hiába próbáljuk eltanulni tőlük a körmönfontságot, a kimagyarázkodást, az arroganciát, a hamis zászló stratégiát meg hasonlókat, mert ezekben verhetetlenek. Ha ezekbe belemegyünk, akkor valóban őket igazoljuk, hogy „magasabb rendűek”.
    Valahogy át kellene tenni a versenypályát az őszinteségre meg az egyenességre…
    De hát erre épülnek az ezerszer lesajnált erkölcsök, az meg manapság nagyon snassz.

  31. 30: nincs olyan bűn, amit csak zsidó tudna elkövetni. A felsoroltakra is igaz. A probléma ott kezdődik, amikor egy civilizációban egyes bűnöket viselkedési normává tesznek, pl. iskolában tanítanak, mégha csak a „kívülállókkal ” szemben is.

  32. 27:
    Nem állítottam, hogy tehetségesebbek lennének a gojoknál (ám blokk), de azt állítom, hogy a tehetséges egyedeket rendkívül jó hatásfokkal tudják felfuttatni. Miközben a gojok a tehetséges ifjakat (nagy általánosságban) hagyják elveszni (részletekbe nem megyek bele).

    Az „összetartással’ csínján kell bánni. nagy közös érdek esetén igaz, de csak ott. Különben egymásra sincsenek tekintettel, és ha lehet átbasszák egymást.

    Armának igaza van, a zsidó állam nem életképes (saját lábán) éppen, mert mindenki zsidó. Kikkel szemben vannak ők ott kiválasztva?

  33. 31.
    Nem annyira a „tudna” elkövetni, hanem a hajlandóság az elkövetésre ami a különbséget adja.
    Itt az eskü alatt való hamis tanuzástól a szövegek szőrszálhasogató értelmezésére is gondolok.
    Azután ott van a „kiválasztottság” ami jogossá teszi az emberek megkülönböztetését.
    Leegyszerűsítve, ha a zsidóknak egy gojt átverni nem bűn, miközben a gojnak a hazugság univerzálisan jelenti a bűnt, akkor ez az erkölcsi rendszer alapjában véve a zsidóknak előnyös.

  34. 32.
    Amikor a gojok megpróbálták nem hagyni elveszni a saját ifjaikat egy numerus clausus nevű törvénnyel, abból nagy baj lett…

    A zsidó állam pont attól „életképes” hogy nem a saját lábán állva próbál megmaradni… Mint a jó cselgáncsos, pont a külső nyomást használja fel a saját erejének növelésére.
    Izrael azért „tud” kibújni a kötelező nemzetközi egyezmények alól, mert „különleges” helyzezben van, és őt mindenki el a karja törölni. Azért van szüksége a folyamatos támadásokra, fenyegetésekre, hogy igazolni tudja az „önvédelmi” atomarzenált meg a többi övön aluli fegyvert…

    De, mint mondtam, attól a rák nem „felsőbbrendű” létforma, hogy „legyőzi” a szervezetet amelyiken élősködik.

  35. megismétlem amit egyszer már leirtam:
    tibor bá, arma, lehettem volna, nagyjából mindannyian egy állásponton vagyunk már ami a zsidóság jellemző viselkedési formáit illeti, ergo valamennyiünknek igaza van valahol.
    amit nem elemeztünk, az eme viselkedés OKA, EREDETE.
    sietek megjegyezni, hogy bármit teszünk majd az asztalra ebben a témában, az vajmi halovány visszfénye leszen mindannak a sok remekül megirt munkáknak, mekyeket évszázadok alatt a kereszténység kimüvelt alakjai megalkottak.
    nekem, egy izraeli , országát, népét szerető, de nemzete jövöjéért nagyon aggodó zsidó számára nagyon furcsa az a tény, hogy a világzsidóság soha nem volt képes érdemileg megmérközni mindazon fejükre olvasott érvekkel. ami zöld ostobaságot a zsidóság ellenérvként felhozott, az annyira együgyü, lapos és bárgyú, hogy ez már szégyen.
    egy önmagát többnek és okosabbnak tartó, önmagát a ‘könyv népe” titulussal kitüntető néptől bizony többet vártam volna.

  36. 35. balint

    Tehát, a Napnál is világosabb, hogy nem több, nem okosabb, s ezért a drága időtöket pazaroljátok az újabb és újabb sorok leírásával. 🙂

    Azért majd beleolvasok, ha nem lesz túl hosszú. Az idő alatt míg írtok, megfőzöm a holnapi ebédem.
    Mindenkinek jó saját időtöltést.

  37. 14.
    Nem vagyok olyan biztos… Ugyanis ha igazad lenne, akkor a zsidók és nemzsidók között nem lenne lényegi különbség, mondjuk talán csak hatékonyság.
    Az természetes, hogy minden közösségben kialakul egy elit csapat, a kérdés inkább az, hogy az elit milyen ideológiával támasztja hatalmát alá, és hogyan viszonyul az alattvalóihoz.

    Mert ugye lehet gigabájtokat jóízűen zsidózni, de mi haszna, ha a zsidók kedvenc zárszavával kell végezni, hogy a gojok is ugyanolyan erkölcsi alapon állnak, csak még hülyék is hozzá…

  38. „hogy a világzsidóság soha nem volt képes érdemileg megmérközni mindazon fejükre olvasott érvekkel. ”

    Miért? Melyik vallás tud érdemileg megmérkőzni mindazzal a gonosszal, amit elkövettek, s ezért fejükre olvasható? Egyik se.
    Egyik kutya másik eb. Persze most lehet összehasonlítani, méricskélni, melyik, úgymond nagyobb, súlyosabb, stb. Nem mindegy? Mind elkövette az emberéletek kioltását, tönkre tevését, megalázását.
    Ember és ember között nincs lényegi különbség, mivel a zsidó is, a keresztény is, a muszlim is ember, ugyanazokat az EMBERI bűnöket követik el, csak mindenki a maga módján menti magát.

  39. 38.
    Lehet hogy nem kellene összekeverni a vallásokat azzal amit opportunista politikai egyének vagy csoportok a nevükben elkövetnek.
    Azt azért illene megvizsgálni, hogy a futó vallások és egyéb ideológiák közül melyek támogatják inkább vagy kevésbe a tisztességes egymás mellett élés lehetőségét.

  40. 35: Akad pár zsidó író, akik felvették ezt a kesztyűt, kár, hogy többségük oda lyukadt ki, hogy nincs értelme zsidónak lenni…

    Sahak, Izrael Samir, Naeim Giladi, Slomo Sand.
    Mit szólsz az utóbbi koncepciójához (ha jól értem), hogy nincs szükség „zsidókra”, legyen izraeli nemzet, aki izraeli akar lenni, sürgősen telepedjen oda, ha meg marad máshol, felejtse el a zsidóságát. És persze mindenki legyen izraeli, aki Izraelben él, a palesztinok is.
    Nekem tetszik a koncepció. Becsületes, de a hatalom gazdáit jobban izgatja a pokoli utópia, mint ez a földönjáró tisztességes felfogás.

  41. 38: teljesen egyének halmazának tekinted a társadalmakat, ami nagy tévedés. Az egyének viselkedését is befolyásolja, hogy milyen közösségek tagjai és hogy abban a közösségben mik az érvényes viselkedési normák. Nem vehetjük egy kalap alá azt a társadalmat, amiben univerzális szabály, hogy pl. ne lopj, azzal, amiben az a szabály, hogy ne lopj – a magadfajtától, csak a törzsön kívüliektől. És ezt büszkén tanítják a vallási iskoláikban.

  42. 23. Arma Gedeon

    A zsidók okosabbak annál, mint hogy a tudatos romboláson munkálkodjanak. Az iskolarendszer és a tanár-diák kapcsolat hagyományosan egy torzszülemény, nem is lenne baj, ha valaki végre szétverné az ilyen és ehhez hasonló avítt intézményeket. De persze a zsidóknak ennél jobb dolguk is van.

    Ráadásul miért járna bárkinek státusza alapján bármiféle tekintély? – gondolok itt szülőkre, tanárokra, idősekre.

    A szórakoztatóipar esetében, ha már a popzenét említed: a popzene hatalmasat fejlődött az elmúlt 20-30 évben. Egy átlagzenész felkészültségét össze sem lehet hasonlítani a 70-es évek szintjével, ugyanez igaz a hangtechnikára. Ez nem éppen a rombolás jele.

  43. 42: Tibor bá, történelmi pillanat, már a marslakók is olvassák a blogodat és kommentálnak is!!!

  44. 43. Arma Gedeon

    Amellett, hogy leleplezed a zsidó világkormány ármánykodását, látom a humorod is igen kifinomult.

  45. 44:
    Jobban jársz, ha Arma válaszol, mert nekem a 42. alatti szöveg elég vadnak tűnik, és nálam nem úsztad volna meg egy marslakósággal.

  46. gyerekek, nagyon eltértünk a témától.
    tibor bá nyit egy fejezetet a mai izrael világot átfogó szarkeveréséről, és mi elkanyarodva a mától, visszamegyünk idöben 35 ezer évet.
    másrészrül esetleg jól van ez igy, mert a zsidóság mai viselkedése a távoli időkben gyökerezik, és valahol ott is siklott ki.
    meglátásom szerint a kiválasztottságtudat hajdanában alakult ki, elfogadható nemzeti ideológia mentén:a bibliakorabeli zsidóság mint ‘or legoyim” -a népek fénye – szerepében a felvilágosulást hordozó, a népeket jóra, erkölcsre tanitó kiválasztottaknak tekinti önmagát.
    aztán levonulnak egyiptomba, ahonnan egy teljesen megváltozott, korábbi önmagának torzképe jön vissza kanaánba.
    furcsa? de mennyire!

  47. Lehettem Volna és Arma Gedeon

    Igazad van, nem a vallás szót kellett volna használnom. Számomra azért érdektelen minden vallás, mert ahogy Arma mondja, én egyének halmazának tekintek minden társadalmat. Szép szép minden vallás, minden eszme, csoport, de egyedek, emberek valósítják meg, töltik meg tartalommal. S az ember mindig elköveti az emberi hibákat. A vallások, eszmék követői, folyton változnak, ahogy halnak és születnek az őket alkotó emberek. Sosem lehet összehasonlítani pl. a százötven évvel ezelőtti katolikus „vallást” a mostanival. Hiába van ugyanaz leírva a könyvekbe, kőtáblákba, mindig az aktuális ember aktualizálja, hogy ilyen szépen fejezzem ki magam. Mindenki megmagyarázza, épp miért csinált úgy valamit, a következők megint ……Ezért nem tartom egyiket sem okosabbnak, előrébb valónak. Ráadásul, az a társadalom, amelyik kőbe vési, hogy ne lopj, aztán társadalmi szinten lop,az milyen erkölcs? mert egy másik ország, társadalom megtámadása, háború viselése, gazdasági kihasználása mi a fene, ha nem lopás? Ne ölj. És???!!!! Nap mint nap ölünk. Utálom ezt az összes hazudozást. Igen is az erősebb kutya baszik. Nem kell ezt szépíteni, ugyanolyan állat az ember is, mint a többi, csak kifinomultabb eszközökkel győzi le a másikat, s tömi meg a hasát, s szaporodik. Nincs ezzel semmi baj,így működünk, mióta tudunk róla, hogy működünk, s szabad időnkben meg lehet szépeket s jót beszélni minderről itt Tiborbánál.
    Természetesen tévedhetek. Aztán ennek a következményét majd megtapasztalom. Változni is fogok, az is biztos. Ez a fejlődés, vagy az élet menete.

  48. 47.
    Az erősebb kutya hagyja hátra genetikai állományát ?
    Ezt általában az erősebb kutyák terjesztik.
    A gyengébb kutyák meg kitalálták az erkölcsöt. E nélkül nem sétálhatnál nyugodtan az utcán, nem lennének barátaid, akik betartják az igéreteiket, nem kívánnának „jó napot” az ismerőseid, de még a HITel intézménye sem működne.
    Az erősebb kutyák valóban opportunista módon kihasználják a gyengébb kutyák erkölcsi korlátait. De a világot a gyengébb kutyák viszik előre… Nélkülük az erős kutyáknak azon kellene tűnődniük, hogy mit csináljanak a markukban levő genetikai állományukkal.
    Röviden, a normaszegők nem létezhetnek a normakövetők nélkül, akármilyen vallást/ideológiát is fabrikálnak a normaszegéshez.

  49. 51.
    Az lemaradt, hogy a normakövetők egészen jól ellennének a normaszegők nélkül… (bár ez valójában evidens)

  50. 46: Ne mondd, hogy te történelemkönyvnek tekinted a bibliai mitológiát!!!??? Nem mentek semmiféle izraeliták Egyiptomba, meg vissza, csak a vallási eszmék mozogtak arrafelé. Persze a babiloni fogság, meg az asszírok által elhurcolt tíz törzs már reális, de Dávis és Salamon történelmisége szinte kizárt. Ahogy a keresztre feszített szimpatikus szakállas fickóé is, akinek árulója Júdás, tehát Juda népe, a zsidók – a mítosz szerint. Nem törikönyv, tessünk érteni szimbolikus mítosznyelven!

  51. Lehettem Volna

    Az erősebb kutyák találták ki az erkölcsöt, hogy a szukák bizton az ő kölyküket hordják ki. :-)(mert ugye az anya az biztos…s pont erőssége révén tudta betartatni az általa hozott erkölcsi törvényt) Állatvilágban a domináns hím úgy elzavarja a somfordáló hímet, hogy csak na. Ha a falka szabályait betartom, s a többi falkatag is, nyugodtan sétálhatok, élhetek, a falka -társaimmal együtt. A gyenge de párosodni akarók próbálják azt megszegni, kisebb nagyobb sikerrel. Az ő érdekük, hogy lazuljon a „rendszer”, egyenlősdi legyen, hisz így juthatnak előrébb. 🙂
    Ezen gondolatmenet mellett, a gyengébb a normaszegő, s az erőviszonyokat betartók a normatartók.

    Minden csak nézőpont kérdése.

  52. 54.
    Viccesnek szánt válaszodban összekevered az erkölcsöt és a félelmet.

    Persze lehet, hogy vannak akik csak azért nem lopnak vagy kívánják más feleségét, mert félnek a börtöntöntől vagy az agyonveréstől. Ők valószínűleg azt sem értik, hogy vannak, akik meggyőződésből viselkednek jól.

  53. 45. Tibor bá

    Úgy véled Tibor bá, hogy Arma nem válaszolt?

    Akkor egyetértek Tibor bá, jobban járok, ha Arma válaszol, nem szeretném, ha te fenekelnél el.

  54. 53.
    de igen, arma, én igenis történelemnek tekintem a bibliát, mert az!
    a zsidóság krónikája van benne leirva, hát logikus , hogy nálunk és nekünk ez a történelem. kevés meseanyagot látok a bibliában, annál inkább száraz dokumentációját olyan dolgoknak, melyeket a mai archeológia, valamint a régi egyiptomi hieroglifák egyaránt megerösitenek.
    de elkalandozunk nagyon a mától, ha mi mmost nekifogunk 3000 éves dolgok után kutakodni, mekyek nem is tartoznak a felhozott témára.
    volt ami volt annakidején, én csak azt jegyeztem meg, hogy nem ugyanaolyan lelkületű nép ment le, mint akik visszajöttek, ebben biztos vagyok. miért? hosszadalmas volna elöadni a dolgot, és offolnák a jelen témát.

  55. 58:
    Arma bizonyítja, hogy igen nagy valószínűséggel az Ó-szövetség legfontosabb „történelmi” leírásai hamisítások. – – – A középkor krónikásai hamisítottak az uralkodójuk ízlésének megfelelően. Ezért a történészek azt fogadják el ténynek, amit több forrásból meg lehet erősíteni, illetve „tényeket” le tudnak így csupaszítani megközelítve a valóságot. A Bibliának nincs kontrollja, nincs mivel összevetni. Az ásatások sok esetben nem állnak összhangban a bibliával, de ennek Arma a szakértője.

  56. 58.
    Meg kell erősítenem Tibor bá’ véleményét, miszerint az Ószövetség döntő súlyú eseményei csak ott szerepelnek, de a környező népeknek se a mitológiája se történelme nem erősíti meg őket.
    Hogy a történetek egy bizonyos része tudatos hamisítás volt vagy a történelembe beemelt mitológia, arról lehet alkudozni.
    De például az Egyiptomból való kivonulásnak semmi nyoma nincs Egyiptom történetében.
    Szerencsésebb a Bibliát tankönyvnek tekinteni mint történelemnek. Bár bizonyos előtanulmányokat fel kell tételezni hogy megkülönböztessük a rosz példát a jótól…
    Különben nem tudjuk, hogy akkor most a fogat fogért vagy a másik orca a megfelelő reakció…

  57. Lehettem Volna

    Az erős miért ne meggyőződésből ne lopna, vagy nem veszi el más feleségét? Pont hogy nem kell félnie, hisz erős, az erős nekem nem csak fizikai erőt jelent, hanem pont hogy erkölcsit is. Azért vagyok erős, mert nem félek, biztos vagyok magamban, a tudásomban és erkölcsömben.
    Az én szememben pedig az a gyenge, aki azért nem lop, mert fél.
    Akinek van meggyőződése, az nem lehet gyenge. Persze lehet valakinek olyan meggyőződése, ami a többség, vagy más kultúra erkölcsével nem egyezik meg. Ezért vannak folyton háborúk és konfliktusok emberek és emberek között.
    Miért félünk? Mert nem vagyunk biztosak magunkban. Hiába van ott az erkölcs, ha nem vagyok benne biztos, hogy be tudom tartani. Ha félek, könnyen befolyásolható vagyok, hisz valakitől, valamitől védelmet kapok, az ő erejét.

  58. 17: „Gondolj bele, egy apró falúban mindenki ismer mindenkit, lehet ott “bűnözni”?”
    Lehet! Nálunk a legkisebb Borsodi faluban is megteszik.

  59. 59: Van mivel egybevetni és meg is teszik szakemberek. Pl. nyomát sem lelik a történelmi Jézusnak… (vannak, akik lelik, de nekem racionálisabbnak tűnik azok érvelése, akik nem) Azókorra ugyanez, egy sor komoly izraeli történész állítja, hogy politikai propaganda az ószövetség nagy része, töreténelemnek álcázott minta-gyártás a kor uralkodói igénye szerint. Fogunk még ilyet látni OV udvari írnokaitól…

  60. gyerekek, nem kötelező hinni semmiben.
    nem akarok vitázni senkivel, de kedves lehettem volna, ha véleményed szerint nincs semmi nyoma egyiptom történetében a zsidóknak, akkor olvass bele manethon a hükszoszókról szóló munkáiba- benne van a wikipediában – vagy olvasd flavius müvét „contra apium” ,és elcsodálkozol.

  61. 61.

    Az erős nem meggyőződésből lop, hanem mert megteheti.
    Olyan van, hogy egyesek úgy érzik, hogy nekik valami miatt több jár mit a többieknek és erre különböző ideológiákat építenek.
    De aki lop, az tudja, hogy bűnt követ el… És én nem nagyon tudok „meggyőződéses” bűnözőről, hanem inkább opportunistákról.

    Vannak még szociopaták, de az már orvosi eset….

  62. Azt hiszem, Tibor bá’ vannak akik nálad is sötétebben látják a zsidók és a világ szembenállását. Most érkezett Jim Stone tollából (magyarra fordított ízelítő) :

    Mi vezetett a fukushimai terrorhoz?

    Politikai előzmények

    2010 február: Japán dúsított urániumot ajánlott fel Iránnak a békés célú felhasználáshoz – akkoriban politikai hadjárat és ideológiai háború folyt Irán ellen, az IAEA mögé bújva.
    2010 március 11: pontosan egy évvel a katasztrófa előtt Japán egyet nem értését fejezte ki a palesztin területeken történő izraeli terjeszkedés miatt és KÖVETELTE a tervek megvalósításának leállítását.
    2011 február 18-án Japán a történelem során először szavazott Izrael ellen egy ENSZ határozattervezet érdekében, a West Bank izraeli telepeinek további bővítése ellen.

    Gyakorlati előzmények

    Az atomerőmű védelmét Fukushimában az aravai (Izrael állam) Magna BSP biztonsági cég látta el.
    Dokumentált tény, hogy a Magna BSP, amely korábban kizárólag az izraeli védelmi iparágban volt jelen, korlátlan hozzáférést kapott a Japán atomerőmű minden létesítményéhez és berendezéséhez.
    A Stuxnet vírust nem sokkal azután mutatták ki Japánban először, miután az izraeli biztonsági cég átvette a létesítmény felügyeletét.
    A biztonsági cég egy különös kamerát helyezett el a 3-as reaktorban. A kamera súlya 500 kg volt, és a fényképek alapján inkább egy nukleáris eszközre hasonlít. Valószínűleg az is volt, és fel is robbantották, az események vizsgálata alapján alappal kijelenthetjük.
    A március 11-i földrengés erőssége nem 9-es, hanem LEGFELJEBB 6.8-as volt a Richter skála szerint. Az USGS adatait meghamisították, és ezek az adatok mentek a tömegtájékoztatásnak. Ez a tény feltételezi amerikai szervezetek bevonását is, ami egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek.
    Pár héttel az ENSZ határozattervezet szavazása után, március elején a Magna cég 12 nem japán alkalmazottja visszatért Izraelbe. Mindez a cunami előtt 1 héttel történt.
    Utólagos esemény, de ide tartozik: A katasztrófát követően egy nagy csoport izraeli civilruhás szakember érkezett Fukushimába. Az ott dolgozók szerint semmi érdemlegeset nem végeztek azon kívül, hogy a számítógépes rendszerből eltüntették a Stuxnet nyomait, tehát a bizonyítékot.

    Arma talán érdemben tudná kommentálni.

  63. Lehettem Volna

    Ha valamit megtehetsz, de meggyőződésből nem teszed meg, az az igazi erősség.
    Ha valamit megtehetsz, s megteszed, az miért erősség?

  64. 68. buza

    A filozófia már nem így működik a 21. században, sokkal inkább empirikus ismeretek alapján. Lerágott csont, hogy mi az erény; sehova nem vezető okoskodás.

  65. 67.

    Tőled ez inkább freudi elszólás, mint irónia.

  66. 66:
    Ez nem sötétebben látás, ez minimum elvakultság, de inkább csak kifejlődött agybaj. 😀

  67. tücsöktávlat

    A meggyőződéseimet én tapasztalat útján szerzem.

    Én a XX. század gyermeke vagyok. 🙂

    „Lerágott csont, hogy mi az erény; sehova nem vezető okoskodás.”

    Az ilyen hozzáállás pont arra az útra vezet, ami ma van. Ez a beírás pont azt példázza, ne foglalkozz vele, nincs rá szükség, az erény egy felesleges dolog az élethez.
    Közben mindenki azon kesereg, hogy „elzüllött” a világ.
    Vannak dolgok, amiket folyamatosan rágni kell, hogy ne száradjon ki, s ne törjön darabjaira, magyarul, ne menjen tönkre.

  68. 72. buza

    Nem írtam, hogy maga az erény felesleges, vagy hogy ne elmélkedj róla.

  69. tücsöktávlat

    🙂 Megnyugtató, hogy elmélkedhetek egy sehova nem vezető okoskodásról, ami amúgy nem felesleges.

  70. 66.
    kedves lehettem volna
    jim stone fejtegetései, melyeket beirásodban közölsz, nekem fantazmagóriának tünnek, már ne haragudj.
    nem ismerem fenti urat, te sem utalsz rá, hogy ki fia-borja az illető, de nem is fontos.
    az egész elmefuttatása hiányos, ezer logikai sebből vérző ,komolytalanság.
    tekintsünk el a világot bejárt tzunami felvételektől, amely pedig logikai eseménysorozatként a létesitmény pusztulását okozta?.
    a betóduló viztömeg behatol az ellenörző termekbe, azonnali és állandó rövdzárlatokat okozva megbénitja a szivattyútelepeket. ezen védelmi/hibaelháritó rendszerek nélkül fukhusima pusztulása órák kérdése volt csupán.
    nem védek vakon senkit, de könyörgöm, ne hidd, hogy a tzunamit az izraeliek rendelték meg!
    tovább:
    az emlitett biztonsági céget ismerem, azaz hallottam róluk. éppen azért, mert jim stone szerint ‘korlátlan hozzáférésük volt a japán erőmű minden berendezéséhez”, ez a cég a legnagyobb marhaságot azzal követte volna el, ha bármilyen módón ártani próbált volna, és kérlek, gondolkodj egy kicsit.
    ha én rádbizok valamit, a te KIZÁRÓLAGOS felügyeletedre, akkor ha annak bármilyen baja történik, akkor a házicicára kened majd??na igazán…
    egy ilyen cég legnagyobb és legféltettbb kincse az ő hirneve, megbizhatósága, renoméja, és nincs az a moszad, vagy kutyafasza bárki, akinek érdekében EZ A CÉG , amely szerte a világon fontosabbnál fontosabb objektumokat, reptereket, stb. véd, odadobja mindezt.
    méghozzá pontosan miért is?
    hogy ha az esetben, ha netán kiderülne valami, összerúgjúk a patkót a hatalmas és erős japánnal, amely, ha akarja, magasról tehet izraelre és a világzsidóságra, lévén a zsidóság befolyása japánra egyenlő -0.2 %-al???.japán nem amerika, édes komám ,izrael lehet néha buta, de soha idióta, ezt ne felejtsd el.

  71. 75. kissé tovább:
    ez a jim stone valszeg nem szereti, és teljesen hülyének nézi a japánokat.
    azt feltételezna a japánokról, hogy náluk egy atomerőmű területére csak úgy beviszünk egy hatalmas, féltonnás, kamerának álcázott bombát, mintha az netán a tizórai szendvicsünk lenne, ez még akkor is nevetséges volna, ha az erőmű netán albániában lenne.
    a japánok nem szedték volna szét a legapróbb alkatrészig ezt a micsodát, hanem csak úgy rálegyintenek???háát, aki hiszi….
    tovább:
    stone szerint március elején az izraeliek visszatérnek izraelbe. abszolút logikus, közeleg a zsidó húsvét, a peszach. ilyenkor minden izraeli , bárhol a világon, ha anyagi, egészségi helyzete megengedi, igyekszik otthon tölteni az ünnepeket. mi itt a szokatlan?
    utóljára egy további zöld marhaság:
    a katasztrófa után egy csoport izraeli visszajön, csakis azért , hogy -stone szerint – eltüntesse a virusnyomokat! csak igy, egyszerüen. nyiltan, az ott dolgozó japán személyzet szeme láttára, sőt, egyenesen beszámolva nekik a munka mibenlétéről?

  72. Nem akarok nagyon cinikus lenni, de ha nektek kellene választani Magyarország megsemmisülése illetve a 3. VH között, akkor ti Magyarország megsemmisülését választanátok? Én valószinűleg nem.

  73. 77:
    Nem vagy cinikus, de a hasonlat sántít. Mert ugye nincs is ilyen alternatíva. A kutya se akarja lebombázni Izraelt, mert az egyenlő lenne a totális megsemmisüléssel. Valójában 6 millió zsidó egy 80 milliós országot akar terrorizálni, és mivel ez nem megy, megkockáztatna egy III. világháborút is. Az alternatíva tehát így néz ki: vagy én leszek az úr néhány száz millió muszlim felett, terrorizálhatom őket, ahogy nekem tetszik, vagy világháború. Ez egy piszkos zsarolás, semmi más, ami mögött illegálisan megteremtett (és letagadott) 2-300 hidrogénbomba lapul.

  74. Bemondták a híradóban, hogy a tev ezentúl figyeli(mintha eddig nem figyelték volna) a fórumokat, közösségi oldalakat és a törvény erejével sújtanak le az antiszemita kijelentéseket tevő egyénekre az ip címek figyelésével. A közeljövőben precedensértékű ítéletek fognak születni, ahogy már voltak is ilyenek. Hogy mi számít antiszemita kijelentésnek, gyűlöletkeltésnek, azt ők döntik el. Úgyhogy csak óvatosan a fórumozgatással és a közösségi trágyadombokon való dagonyázással. El kell határolódni mindenféle gyűlöletkeltéstől, mélységesen-magasságosan el kell ítélni ezeket és ki kell rekesztődni.

  75. 79:
    Kritikai megfigyeléseim közlési jogát ennek ellenére fenntartom.

  76. 79.
    megdöbbentő, hihetetlen és vérlázitó.
    ez ékes magyar nyelven nem más , mint „demokratúra”
    éljen orwell!
    éljen 1984!!

  77. 70: direkt az ilyenek miatt tettem ki, hogy irónia, de neked ez is kevés volt. Azok látják így, hogy a zsidók a felelősek a cunamiért, akik ilyen idióta összeesküvéselméletet gyártanak. nekem nincs szükségem a frankista-nihilista Freudra és elszólására, ha őszintén meg akarom mondani a véleményem pl. a zsidókról.

  78. 78.tibor bá
    az izraeli fenyegetőzések egy esetleges iránellenes támadásról egyszerű szájtépés, üres fenyegetés volt. tény, hogy irán még csak nem is reagált, mint ahogy az elefánt sem foglalkozik egy hülye bolhával.
    rendkivül buta országomat nagyon idegesiti, hogy van egy hatalmas ország, hatalmas populációval, rendithetelen, makacs nemzeti akarattal,nemzeti céljaihoz töretlenül ragaszkodó néppel, kiket semmiféle szankciókkal megtörni nem lehet, egy ország amely mentes minden, de minden nyugati-értsd zsidó – befolyástól, nos ez ami rettenetesen zavarja a világzsidót!
    tedd hozzá , hogy az irániak lépten -nyomon , interneten és az arab médiákban, beolvasnak a zsidónak, ez ami tulajdonképpen elfogadhatatlan, nem az atom! az csak ürügy volt nekünk, a nyugatot rázuditani iránra, ha nem lett volna ez a téma, lett volna valami más.
    tovább- nem kell félni az izraeli atomfegyverektől, amelyek esetleg léteznek. azért irom esetleg, mert biztosat senki nem tud, és ezt nem csusztatásból, hanem a legeslegkomolyabban állitom.
    mivel valamennyien intelligens, gondolkodó emberek vagyunk, nos, gondolkodjunk:
    ám legyen izraelnek nem tudom mennyi, 200-300, avagy ezer atombombája, akkor ahogy nálatok mondják, na bumm, és akkor mi van?
    ki fogja elrendelni a bevetést? SENKI, igy nagybetüvel, senki!
    a legnagyobb vétót éppenséggel a világzsidóság fogja felállitani, mégpedig azért, nert tudott dolog, hogy a szél órák alatt áthordja a szennyeződést európába, és világos elöttük, miszerint abban a percben midőn a rádióaktiv eső első cseppje az európai gyerek fejére hull majd, nos abban a percben a gyerek apja elevenen megnyúzza az összes zsidót.
    nos, mivel ezt a sorsot izrael nem kivánhatja nekik, akkor mit is ért el izrael az atombombáival, megmondanátok nekem?

  79. 83: ugyan, hogy finanszírozhatnának zsidó bankárok egy Hitlert a hatalomba, amikor lehet tudni, mennyire utálja a zsidókat, és biztos tervez ellenük valamit…
    A globális sátánista elit célja az emberiség kiirtása és hogy ez őket magukat is érinti, azt kezdettől tudják. Ettől még haladnak előre.

  80. Készülök egy bejegyzéssel (nem ide, otthon) a gnosztikus világpusztítási program és a modern atomprogram lehető legszorosabb összefüggéséről, de az még nem lesz kész gyorsan. Addig idézhetek néhány szemelvényt, hogy ráirányítsam a figyelmet, hogy a világ, benne önmaguk, a szép tervet szövögetők elpusztításának terve egy többezer éves irracionális vallási program.
    Attól, hogy irracionális, a megvalósításába még óriási racionális tevékenységet fektetnek és a program képviselői, a gnosztikusok nem mellesleg a világ pénzügyi és ezáltal politikai főhatalmának birtokosai. Ők hozták létre Izrael államot is, amely tehát csak eszközük és még véletlenül sem a kiszsidók menedékhelyének szánják.

    Kezdjük:

    en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_heresies

    „Gnoszticizmus

    A gnoszticizmus egy változatos, szinkretista vallási mozgalom, mely különféle hitrendszerekből áll, ezeket általában az a tanítás egyesíti, hogy az emberek isteni lelkek az anyagi világ börtönében, melyet egy tökéletlen isten, a demiurgosz teremtett, akit gyakran azonosítanak a Biblia Ábrahámjának Istenével (Jahvéval, AG). A gnoszticizmus az emberi test és az anyagi világ, vagy kozmosz elutasítása és démonizálása(néha egy aszkétikus nézőpontból). A gnoszticizmus tana a dualizmus, Anyag kontra Szellem, illetve Test (gonosz) kontra Lélek (jó). A GNOSZTICIZMUS AZT HIRDETI, HOGY A TERMÉSZET, VAGY ANYAGI VILÁG EL FOG PUSZTULNI, ILLETVE EL KELL PUSZTÍTANIA (TOTÁLIS MEGSEMMISÍTÉS) a valódi szellemi Istennek, hogy kiszabadítsa az emberiséget a hamis Isten, a Demiurgosz uralma alól.”

  81. en.wikipedia.org/wiki/Sophia_(Gnosticism)

    A Nag Hammadi-szövegek

    Az „A világ eredetéről” című szövegben SZÓFIA (Sophia) ÚGY SZEREPEL, MINT EZEN ANYAGI VILÁGEGYETEM, Yaldabaoth és az ő Mennyországai VÉGSŐ ELPUSZTÍTÓJA:

    „Ő (Szófia) a mélységbe fogja levetni őket. Ők (az arkhónok) gonoszságukért eltöröltetnek. Ezért olyanokká fognak válni, mint a vulkánok és elemésztik egymást, míg végül elpusztulnak ősszülőjük keze által. Amikor megsemmisíti őket, önmaga ellen fog fordulni és elpusztítja magát, míg meg nem szűnik létezni. És az ő mennyeik egymásra fognak zuhanni és a hatalmukat ELEMÉSZTI A TŰZ. Az ő örökös birodalmaik is megdőlnek. És az ő mennye leomlik és kettérörik. Az ő […] rá fog dőlni a […] alátámasztják őket, a mélységbe fognak zuhanni és a mélység megdöntetik. A fény fogja […] a sötétséget és eltörli: olyan lesz, amilyen soha nem volt.”

  82. 84: „A globális sátánista elit célja az emberiség kiirtása és hogy ez őket magukat is érinti, azt kezdettől tudják. Ettől még haladnak előre.”

    Hát ez a globális sátánista elit eddig csak azt érte el, hogy jelenleg több ember él, és gyorsabban szaporodunk, mint valaha (kb 70 éve 2 Mrd ember élt, mára 7 mrd) – nem épp sikertörténet, ha a kipusztításunk a cél.
    Ha egyik napról a másikra eltűnne a népesség 95%-a, még akkor is több ember maradna a világon, mint amennyien Jézus korában éltek…

  83. 87. Minden megmagyarázható. A logikát abban látom, hogy több ember több természeti erőforrást fogyaszt. Ebben viszont komoly sikereket értek el. A létszám nem egyenlő a minőséggel. Lehet, hogy a gonosz droid sereg létszámához kellett így felduzzasztani. 🙂 A vírust úgy tudod leghamarabb elpusztítani, ha felszaporítod, aztán eltűnik a gazdatesttel együtt. Logikai csavaroknál már a sötét oldalt sem lehet megérteni, hát még az összeesküvőhívőket. 🙂

  84. “A globális sátánista elit célja az emberiség kiirtása”

    Ezzel én is találkoztam valahol.
    A sátánista elit komolyan veszi spirituális misztikát és annak szabályait.
    De az volt benne a csavar hogy azokat nem lehet kiirtani akik valamilyen egyistenhitű vallást követnek. Azért kell a tömegeket hitetlen „állatokká” silányítani, hogy bűntetlenül lehessen irtani őket, ugyanis Isten megvédi az övéit.

    Persze, gondolom ennek a dolognak több változata is közkézen forog, én ezzel találkoztam.

    Aztán ott van még a Lugano Jelentés, ami egyszerű logika útján következteti ki, hogy 500 millió ember éppen elég az elit eltaltására, a többi csak feleslegesen pazarolja az erőforrásokat.

  85. Mindenféle kompromisszum nélkül a világ elpusztításáról ábrándoznak ezek a szektás őrültek, évezredek óta. A bolygók, vagy a nap elpusztítása nem tűnik esélyesnek, de az emberiség kiirtása gombnyomásnyi közelségbe került…

  86. Remélem, nem gond, hogy e korábbi bejegyzést elárasztom itt szöveggel, de szerintem fontos szempont az atomháború esélyének felméréséhez a világpusztítási ideológia történetét megismerni:

    ————

    Wurmbrand Marx sátáni, világrombolást áhító ifjúkori versei és drámája elemzése során rámutat, hogy Marx – diákkori becenevén „A Romboló” – nyilvánvalóan ismerte a hírhedt „libertinus” nihilista, a szadizmus névadója, de Sade márki munkáit, ami tükröződik e korai írásaiban, vagyis egyazon sátánizmus történelmi irányzatához tartoztak:

    „Vagyis Marx is csak a Sátán szócsöve, amikor A kétségbeesett invokációja c. versében kimondja: ‘Bosszút akarok állni Azon, aki a magasban uralkodik.’
    Hallgassuk az Oulanem végét:

    Ha van Valami, mely elemészt,
    Közepébe ugrok, ezáltal lerombolom a világot —A világot, mely köztem és a Mélység között magasodik
    Szilánkokra zúzom kitartó átkaimmal
    Nyers valója köré vetem karjaimat: Velem ölelkezve a világ némán kimúlik, És akkor lesüllyed az abszolút semmibe, elpusztulva, létezés nélkül — Ez élet lenne a javából!

    Marxot valószínűleg de Sade márki szavai ispirálták:

    ‘Utálom a természetet. Szeretném szétvágni földgömbjét, megakadályozni keringését, leállítani a csillagok körzését, kidönteni a térben lebegő bolygókat, lerombolni, ami a természetet szolgálja, védeni, ami kárt tesz benne — egy szóval: tevékenységemmel ártani akarok neki… Talán képesek leszünk megtámadni a napot, megfosztani tőle a világegyetemet, vagy felhasználni a világ felgyújtására. Ezek bűnök lennének a javából!’

    Marx és de Sade ugyanazokat az eszméket propagálják. (…)
    Az Oulanem-ben Marx azt teszi, amit az ördög tesz: az egész emberi nemet kárhozatra szánja.”

    És épp erre szánja az emberiséget Petőfi is! Alábbi verseit olvasva nem szabadulhatunk az érzéstől, hogy jól ismerte Sade és Marx írásait, verseit és azoknak a teremtett világ elleni agresszióját fogalmazta újra, a teremtést a gonosz Demiurgosznak tulajdonító és ezért gyűlölő gnosztikusok ősi vágyait visszhangozva:

    Egy fiatal íróhoz

    Jőj és ontsd lelked villámait,
    S lángjaikkal gyujtsd föl a világot;
    Rendűljön meg a föld, amidőn
    Mennydörgő jelszódat elkiáltod.

    Pest, 1845. szeptember 10-24. között

    Hegyen ülök

    Ősszel szép csak a természet énnekem,
    A haldokló természetet szeretem.
    (…)

    Szeretném, ha vadfa lennék erdõben,
    Még inkább: ha tüzvész lenne belõlem;
    Elégetném ezt az egész világot,
    Mely engemet mindörökké csak bántott.

    Pest, 1845. október 16. – november 25. között

    Az őrült

    Ha megérik a gyümölcs: lehull fájáról.
    Érett gyümölcs vagy, föld, lehullanod kell.
    Még várok holnapig;
    Ha holnap sem lesz a végitélet:
    Beások a föld közepéig,
    Lőport viszek le
    És a világot a
    Levegőbe röpítem… hahaha!

    Szalkszentmárton, 1846. január

    HA JŐNE OLY NAGY FERGETEG

    Ha jőne oly nagy fergeteg,
    Mely meghasítná az eget,
    És e hasitékon át
    A földgolyót behajítaná!

    Szalkszentmárton, 1846. március 10. előtt

    E világromboló misztikus nihilizmus egy fontos korábbi képviselője természetesen Jacob Frank zsidó szektája, amely, mint Gershom Scholemtől tudjuk, a modern kor hajnalán látszólagos marginalizáltságával, a judaizmusból kiközösítettségével szemben valójában a zsidó szellemi elit titkos fősodrává vált. És – de ezt már nem Scholem írja, bár nyilván tudott róla – részben a haszid misztika közvetítésével a modern globális kultúra 19-20. századi „elzsidósítása”, de még inkább a korábbi civilizációk értékrendje szétbomlasztása folyamatának legfőbb szellemi forrása lett.

    Paweł Maciejko: „A frankizmus”

    „Az Élethez Vezető Útnak van egy mélyen apokaliptikus jellege is; ez nemcsak a kialakult intézmények lerombolását foglalja magában, hanem a teremtés világának abszolút megtagadását is, a látható világegyetem teljes építménye lerombolásának megkísérlése formájában.”

  87. Nagyon érdekes, hogy a fentebb idézett gnosztikus szöveg Szófia világpusztításáról a Nag Hammadi könyvtár részeként a modern történészek számára csak úgy 1945 táján került elő Egyiptomban, viszont az európai okkult titkostársasági szubkultúrában valamilyen formában , változatban ismert lehetett jóval korábban is, hiszen Marx az 1830-as években írt ifjúkori drámája, az Eulanem idézett részlete egy az egyben rímel erre.

  88. 91.arma
    elmebetegek mindenkor voltak.ha elmebajuk rejtett maradt, eléldegéltek csendben. ha az elmebaj kitört rajtuk, bezárták öket és slussz. itt most arról van szó, hogy manapság egy elmebajos valaki/valakik hatalomra és ama bizonyos gomb közelébe jutva, megnyomhatják azt.

  89. 93: részben ugyanazt mondjuk, de nem teljesen. Nem egészen arról van itt szó, hogy vannak a társadalomnak normális emberek által normális célra létrehozott és működtetett eszközei, amihez sajnos néha elmebeteg férhet és valami nagy kárt tehet vele. Hanem arról, hogy konkrétan az atomfegyverkészletek felhalmozása eleve elmebeteg ideológián, irracionális hitrendszeren alapult, (melynek lényege az ősi gnosztikus világnézet), azonban az ideológia bűvkörébe került emberek magukat mozgalommá, irányzattá szervezve óriási racionális szervezőmunkával létrehozták a pusztító terveik eszközét.
    Hihetetlenül hangzik, de dolgozok a folyamatot legalább vázlatosan bemutató szövegen, addig is egy-két villanás a már idézett Ámosz Oz-féle interjúból (tőled tudjuk, hogy talán Shamir szövege):

    kitalaltujkor.blogspot.com/2013/02/hogy-forrova-tegyem-talajt-diaszporaban.html

    „Talán a világ végre-valahára megtanulja, hogy ne szánakozzék rajtam, hanem féljen tőlem. Talán kezdenek majd félni az őrültségeimtől, ahelyett, hogy magasztalnák lelki szépségemet. Áldott legyen, aki megengedte ezt megélnünk, én mondom neked. Csak had reszkessenek. Csak nevezzenek engem, minket őrült országnak. Meg kell érteniük, hogy mi egy vad állam vagyunk, halálos veszedelem az egész szomszédságunkra, hogy úgy kell félniük, mint az Istentől, hogy nem vagyunk normálisak, akik képesek vagyunk rá, hogy őrjöngjünk, amiért meggyilkolták valamelyik gyerekünket – ha csak egyet is! -, hogy elfogjon bennünket a veszettség és lángba borítsuk a Közel-Kelet összes olajmezőjét. Egyébként ha ez a gyerek – ne adj’ isten – a te gyereked volna, te is ugyanígy beszélnél, ahogy én. Jól teszik, ha úgy kalkulálnak Washingtonban, Moszkvában, Damaszkuszban és Kínában, hogy ha lelövik valamelyik követünket – vagy akár csak egyik konzulunkat, vagy azt az attasénkat, aki a filatéliai ügyeket intézi -, mi képesek vagyunk rá, hogy hirtelen, csak úgy, reggeli előtt elkezdjük a harmadik világháborút.”

    „- Figyelj ide, cimborám. Ha az a sokat dicsért zsidó ész egy kicsit kevesebbet fordított volna a világ megváltására, az emberiség megjobbítására – Marx, Freud, Kafka meg ezek a többi lángeszűek, meg persze Einstein is -, ha helyette egy icipicit – csak tíz évet, nem többet – azon iparkodott volna, hogy megalapítson egy iciri-piciri zsidó államocskát, egyfajta önálló hídfőt Hádérától Gedéráig, és feltalált volna még idejében egy iciri-piciri atombombácskát ennek az iciri-piciri államocskának, ha megcsinálták volna ezt a két dolgot, akkor nem lett volna egyáltalán Hitler. És nem lett volna holocaust. És nem akadt volna senki az egész világon, aki ujjal is érinteni merte volna a zsidókat. És akkor ma itt húszmilliónyian élnénk, a Szuezi-csatornától az olajmezőkig. És még csak le sem kellett volna dobnunk ezt a bombát a németekre, vagy azt arabokra. Elég lett volna, ha harminchatban vagy harminckilencben, van egy ilyen bomba az iciri-piciri zsidó államocska egyik raktárában, egyetlen Hitler sem mert volna akár csak ujja hegyével hozzányúlni egyetlen zsidóhoz sem. És mindenki, aki meghalt, most élne. Ők, meg az ivadékaik. Mit, igazán erején felüli lett volna a zsidóknak, hogy a harmincas években felállítsanak egy kis államot a kicsinyke bombával? Talán így még a második világháborút is megtakarítottuk volna a népeknek. Talán magunknak is megtakarítottunk volna öt-hat háborút az arabokkal.”

    ————

    Az utóbbi dumában ne vegyük komolyan, hogy a Holokauszt és a világháború megtakarítható lett volna. Egy ilyen beavatott ravasz cionista róka nagyon jól tudhatta, hogy háború és zsidóirtás nélkül ő nem lehettt volna izraeli katonai vezető, mert anélkül nem jön létre Izrael. Hisz ő maga mondja, hogy „a cionizmus mocskos munkája máig sincs befejezve”, hogy ő „MA IS kész zsinagógát robbantani, hogy a diaszpórában élő zsidek idefussanak a Cionba”, vagyis nyilván tudta, hogy a második világháborús zsidóirtás is ezt szolgálta nagyban. A lényeg, hogy az atomfenyegetés teljesen tudatosan e körök eszköze és Einsteint alaptalanul marasztalja el ez ügyben , mert ő meg is tett mindent a bombáért.

  90. A fentieket Ámosz Oz 1982 őszén jegyezte le, Martin Levi van Creveld, a neves izraeli hadtörténész és stratégiai szakértő, számos nyugati stratégiai akadémia előadója pedig 2003-ban nyilvánvalóan felső utasításra nyilatkozott hasonlót a világ közvéleményének tájékoztatása (betojatása) céljából, ami az első félhivatalos izraeli elismerése volt az amúgy is nyílt titoknak, a cionista állam atomfegyverkészletei létezésének és a Sámson-opciónak, mint állami katonai doktrínának. van Creveld a könyvbeli „C” egyéniségéhez hasonló Dayanra hivatkozik, aki azonban nem lehet azonos „C”-vel, mert előző évben meghalt és eleve idősebb volt, de ez az elv egyfajta „uniformis” lehet az izraeli állami-katonai elitben:

    Wikipédia: Egy 2003 szeptemberében a holland Elsevier hetilapnak Izrael és az azt Irán, a palesztinok és a világközvélemény részéről fenyegető veszélyek témájában adott interjúban van Creveld kijelentette:

    „Többszáz atomrobbanófejjel és rakétával rendelkezünk és bármilyen irányban levő célpontokra képesek vagyunk kilőni őket, talán még Rómára is. A legtöbb európai főváros célpont a légierőnk számára. Hadd idézzem Moshe Dayan tábornokot: ‘Izraelnek olyannak kell lennie, mint egy veszett kutyának, túl veszélyesnek ahhoz, hogy ingerelni merjék.’ Én e pillanatban az egészet reménytelennek látom. Meg kell próbálnunk megakadályozni, hogy a dolgok ide jussanak, ha egyáltalán lehetséges. Azonban fegyveres erőink nem a harmincadik legerősebbek a világon, hanem inkább a második, vagy harmadik helyen állnak. Megvan hozzá a képességünk, hogy magunkkal rántsuk a mélybe a világot. És biztosíthatom, hogy ez meg fog történni, mielőtt Izrael elpusztul.”

    (…) a zsidó vallási és misztikus előzmények ismeretében nem olyan biztos, hogy a cionizmus mögött álló erők számára ez a világpusztítási opció csak egy végső visszarettentő lehetőség Izrael ellenségeivel szemben, nagyon is gyanús, hogy eleve a világ elpusztítása a céljuk.
    —————-

    Újra vessük össze a korábbi idézeteket az ókori gnosztikus papiruszról (Nag Hammadi)Szófia világpusztításáról, Marx Eulánem-drámájából és az izraeli stratéga Van Creveld nyilvánvalóan kormányzati sugallatra adott nyilatkozatából és látni fogjuk, hogy az izraeli hivatalos állami-katonai doktrína alapja az ősi gnosztikus vallási ideológia (ami nem azonos a judaizmus fősodrával!):

    Egyiptomi gnosztikusok az ókor végén:

    „Ő (Szófia) a mélységbe fogja levetni őket. Ők (az arkhónok) gonoszságukért eltöröltetnek. Ezért olyanokká fognak válni, mint a vulkánok és elemésztik egymást, míg végül elpusztulnak ősszülőjük keze által. Amikor megsemmisíti őket, önmaga ellen fog fordulni és elpusztítja magát, míg meg nem szűnik létezni.”

    Marx:

    „Ha van Valami, mely elemészt,
    Közepébe ugrok, ezáltal lerombolom a világot —A világot, mely köztem és a Mélység között magasodik
    Szilánkokra zúzom kitartó átkaimmal
    Nyers valója köré vetem karjaimat: Velem ölelkezve a világ némán kimúlik, És akkor lesüllyed az abszolút semmibe, elpusztulva, létezés nélkül”

    Van Creveld, Moshe Dayan nyomán, izraeli kormányzati jóváhagyással:

    „Megvan hozzá a képességünk, hogy magunkkal rántsuk a mélybe a világot. És biztosíthatom, hogy ez meg fog történni…”

  91. Az se normális, aki ezt a típusú súlyosan zavart hablatyolást megtűri a honlapján.

  92. 96:
    Mit vársz azok után, hogy téged megtűrlek? 😀

  93. 96.
    Érdemi vitára is futná, vagy az már kívül esik a kompetencián ?

  94. 98.

    Gondolom, hogy tudnál azért példákat mondani arra, amiről te sem szállnál vitába.

    Például ha valaki elkezdené neked bizonygatni, hogy ő Jézus Krisztus reinkarnációja, annak hogyan adnád elő a hiteles cáfolatodat?

  95. Ha van Armának saját blogja, miért nem ott osztja meg ezt a sok összeesküvés elméletet?

  96. 100: nem kell aggódnod, ott sokkal többet osztok meg belőle. Itt egyrészt azért írom ezeket, mert a bejegyzés témájába vágnak és magyarázzák az izraeli atompolitikát (legalábbis egy magyarázat-kísérlet), másrészt próbálom emelni az értelmes emberek vitafórumának a színvonalát, hogy ne csak Ivettek és Bódi Gáborok szintje legyen itt jelen…

  97. 94/95
    arma kedves, ne vedd készpénznek mindazt amit ilyen-olyan izraeli politikustól, generálisról leközölnek.
    megismétlem a mottómat: gondolkodó emberek vagyunk, gyer gondolkodjunk és nézzünk kissé a dolgok mögé. hidd el, hogy rögtön másképp néz majd ki minden egy másik megvilágitásban:
    hagyd egy pillanatra shamirt, moshe dajant szövegeikkel, ök rendkivül helyesen ,pontosan azt mondták az újságirónak amit a nagy nyilvánosság számára mondaniuk KELLETT!
    ime a trükk, és igyekezz megérteni:
    vegyünk példának egy kis sünt. kicsi és jelentéktelen állatka, igaz? vannak ugyan tüskéi, de attól még ő kicsi és gyengus.
    most képzeld el arma, hogy a kis sünhöz eljön egy szép nap egy komoly kaliberű újságiró, aki által a sün világnyilvánosságot kaphat. kicsi barátunk nem esett a fejére, tudja hogy alkalma van az egész világ, de elsősorban ellenségei tudtára adni, azaz igyekezni elhitetni velük, hogy micsoda fenegyerek ő tulajdonképpen.
    az csak természetes, hogy önmagát a legvérengzöbb szinekben fogja elöadni, iszonyatos, pusztitó szörnyetegnek, akitöl tessék rettegni ám, mert…..
    és az az igazság arma kedves, hogy sün barátunk buta lennne, ha nem igy beszélne, és nem igyekezne félelmet kelteni. mellesleg teszi ezt nagyon sok állat veszély esetén, nagyobbnak, fenyegetöbbnek tettetve magát.
    hadd reméljem, arma , hogy sikerült kissé másképp látattni a dolgokat.

  98. 101.

    Az címkézés kölcsönös és egyúttal abszolút értelmetlen is.
    A személyeskedés : tudott dolog : a fórum halála.
    Bálint azonban veled ellentétben egy nagyon értelmes és nagyon szimpatikus ember, követhetőek, sőt meggyőzőek a gondolatai.
    Te egy elvakult megszállott vagy, aki teljes mértékben megrészegültél attól a hamis tudattól, hogy feltaláltad a spanyol viaszt.
    Részjelenségeket periférikus tényeket nagyítasz fől világraszóló jelentőségűvé.
    Echte paranoia, azon belül téves jelentőségtulajdonítás.

  99. 102: Csak megismételni tusom: létezik egy többezer éves őrült ideológia a világ elpusztítására és bizonyjthatóan az amerikai, majd az izraeli (és közben szovjet) atomfegyverkezés irányítói kapcsolatban állnak ezzel a gnosztikus ideológiával. A Sámson opció doktrínája és annak propagandája egy az egyben rímel a régi gnosztikus szövegekre.

  100. 102: hogy egyértelmű legyen: ha Izrael mégsem jött volna létre, ezek az erők akkor is készülnének a világ elpusztítására, ez nem zsidóspecifikus téma. (más kérdés, hogy az atomprogram zsidók kezében volt, nem véletlenül). Tehát pontosabban nem Izrael-centrikus téma, de mivel Izrael létrejött és atomhatalom lett (bár én propagandatúlzásnak vélem a 300 töltetet), szánhatnak neki – öngyilkos – szerepet a globális gnosztikus szarkavarók.

  101. 103.kedves gábor
    köszönöm a bókót, az ilyesmi mindig jólesik az embernek.
    ámde hadd hogy kijelentsem, miszerint NEM HAGYOM bántani armát!
    ha új vendég vagy itt, akkor fogadd el a blogra jellemző légkört:
    minden blogtársunknak joga van , házigazdánk által lefektetett keretek között, véleményét, mondanivalóját itt előadni, nekünk, többieknek jogunk van azt megválaszolni, vagy ha úgy tetszik, EL SEM OLVASNI!
    visszatérve armára, eggyuttal bocsánatát kérni, hogy feje fölött teszem ezt, de tartozom neki ezzel:
    arma egy nagyon nagytudású, komoly és széleslátokörű valaki, akinek szerény véleményem szerint bármely egyetemen diszhelye lehetne.
    meglátásait lehet elfogadni, vagy sem, lehet vitatkozni vele, hisz látod kedves gábor, hogy én is ezt teszem, de semmi , és semmi esetre nem szabad nekitámadni!
    tisztelettel bálint.

  102. „ne csak Ivettek és Bódi Gáborok szintje legyen itt jelen… ”
    Én nem sértegettelek téged….

  103. 109:
    Szabadon Bástya elvtárs után: Hát én szar vagyok, Bódi már nem is engem kritizál? 😀 Szóval barátom, felértékelődtél! A mosógépszerelőnek megakadt rajtad a szeme.

  104. 109.
    Igen, ld. fent. Én csak azt kritizáltam, ahogy túlnyomod magad itt, amikor saját blogod is van. Nem személyes sértés. szerintem.

    110.
    Ki a mosógépszerelő?

  105. 111:
    Kedves Ivett! Ilyen megállapítás az én feladatom (lenne), ha te teszed, akkor az bizony sértés számba megy.

    A mosógépszerelőt úgy hívják, hogy Bódi Gábor, alias
    Yehuda Turul
    Vajdahu
    Bartus Levente
    Amygdale
    Ivánkai
    Bara Zoltán.

  106. 111-112: De most Bódi Gábor néven ír. 🙂

  107. És még én tartom magam naivnak. 🙂
    Simán reklámozza magát.
    Most momentán nincs szükségem mosógép szerelőre.
    Svéd adószakértő nincs itt véletlenül?

  108. 112.

    A nickek felfedése inkorrekt,az elemi netikettbe ütköző cselekedet.
    Súlyos visszaélés a fórumgazda pozícióval.
    Személyiségi jogokat sért.
    Persze nem mindegy ,hogy egy apró kavics koppan -e egyet az autó karosszériáján vagy a robbanómotoros repülőgép motorjában maradt szereléskor véletlenül.
    Tehát már nem én vagyok az, aki a legmesszebbre elment.
    a viharkavarásban e biliben.

  109. 117:
    És még lúdtalpam is van.
    Csakhogy apuskám, ezeket a titkokat nem te bíztad rám, hanem én végeztem tényfeltárást. 😀 😀 😀

  110. 115. Observer

    „Magához nyúlt.” 🙂 🙂 🙂

    Mindössze 12 karakter, de bearanyozta a napomat.

    Köszönöm !

  111. BÓDI GÁBOR!
    Mert nem is tudjuk ki vagy.. Nem kellett Tibor bának nagy tényt feltárni. 😮

    Te nem tudod hogy Armának a tudásában mennyi munka van,azért beszélsz zöldségeket..
    119!
    Technomuzsik, de örülök neked..Hol járkáltál?

  112. 111: szerintem inkább anyázz, az kevésbé bunkó viselkedés, mint nem felfogni, ha valaki épp a tárgyhoz szól hozzá. Van itt rendszeresen egy csomó jó bejegyzés a nemiszervek világáról, az talán jobban leköt téged…
    Úgy vélem, egy elég lényegi kérdés, hogy kiirtanak-e minket belátható időn belül atomháborúval, tehát a bejegyzés fontos és számomra megdöbbentő felismerés, hogy ennek a témának milywen vallási háttere van. Persze részletesen valóban a saját blogomon fogom kifejteni, de addig érdekelhet valakit itt is.
    Engem például sokáig egy kicsit se érdekelt az okkultizmus és a vallás, de rájöttem egy idő után, hogy ezek tanulmányozása nélkül egy csomó mai jelenséget nem lehet megérteni.
    Tibor bá, mikor jön valami cikk az övön alulról? Türelmetlenül várják…

  113. 120 Melike00

    Késő van már ezért a „hol jártam?” kérdésre egy barátomnak írt levelemből kimásolt részlettel válaszolok :

    Szia XXXXX!

    Bocsánatod kell kérjem eltűnésemért. Sajnálom! Ez az év elég nehézre sikeredett. Mondhatnám : „2013 péntekre esett”. Le is álltam a számítógépezéssel kicsit. Nem írtam-nem olvastam. Most kezdek visszaülögetni a géphez kicsit. Tudod év elején páromnál daganatot diagnosztizáltak. Kórház, műtét, parázás , lábadozás stb. Szerencsénkre ez a dolog megoldódni látszik. Mikor Ő már kezdett jobban lenni apósomnál jöttek a gondok. Rák, agykéregsorvadás, fél perc körüli memória, időutazás a múltba ….. pelenka…kórház…elfekvő…halál…temetés. Nem egyszerű dolog ezt a folyamatot átélni aktív résztvevőként. Ráadásul az is nyomasztó, hogy néhány megtapasztalt dolog előjeleit magamon is látom időnként. Na de majd 2014 az valami más lesz ! Remélem össze tudjuk hozni az idén elmaradt találkozót. A tél mindig depis kicsit itt tanyán, de próbálok majd kikapaszkodni a lelki gödröcskéimből tavaszra.
    Üdv: XXXXXX

  114. 112.
    Oké.
    Köszi.

    121.
    Továbbra is sértegetsz, de ez Téged minősít, nem engem.

  115. 121:
    Külön a rendelésedre, hétfőn érkezik. 😀 Egy kis előzetes:

    Why Sex Feels Good: The Science Behind Orgasms

    Before I realized what was happening, the patient reached down between my legs and grabbed my genitals. It was 1985, in the middle of the night during my medicine internship. I was working about 110 hours a week. Every third night I was on call and felt lucky if I got a couple of hours of sleep. That night, I was taking care of this patient for another intern. On my endless “to do” list was the task of placing an intravenous line. When I got to her room it was dark. I didn’t know what her medical condition was. I was focused on starting her IV and then moving on to my next task. I turned on the soft light over her hospital bed and gently woke her. She seemed calm. I loosened her restrained arm to look for a good vein. That was when she grabbed me.

  116. 123:
    Sajnálattal értesültünk a dolgokról, reméljük, hogy rekuperálsz és olyan aktív leszel, mint régen.

  117. 127:
    Gedeon, te nőgyűlölő vagy? Ez egy új oldalad lenne. 😀

  118. 128: Nem vagyok nőgyűlölő. Teljesen esetleges, hogy egy nick mögött nő áll, férfi, hermafrodita, vagy gendersemleges.
    Ivett odaordít Gedeonnak: A kurva anyád! Gedeon vissza: A te kurva anyád! Erre Ivett sírva fakad: szidják anyukámat, brühühűűű…. 🙂

  119. 129.
    Te kevered a dolgokat. ÉN nem személyedben sértegetlek, TE viszont engem igen. Ez nagy különbség!
    Én csak annak adtam hangot, hogy mivel engem irritálnak a nézeteid, amikor telenyomsz velük egy posztot, az zavar. De igaza van Tibor bának, mivel az ő blogja, neki van joga sérelmezni az ilyesmit, ha akarja, én meg gördítsek át rajta.

  120. 130: már csak néhányat kell aludnod, és jön a jó kis orgazmus-téma. Nem foglak ott zavarni.

  121. 🙂
    Kívülállóként:
    Tényleg itt szokatlanul hosszú bejegyzésket írt Gedeon.
    Tényleg Tibor bá feladata lett volna emiatt szólni.
    A kéretlen a vélemény udvariasan volt megfogalmazva.
    Az összemosás a bódi és a kéretlen vélemény adójának színvonalára sértő volt.
    A szex témakör mint alternatív téma felvetése pedig ugye eufemisztikus megfogalmazása a … – ami már tényleg sértő. Főleg ha férfi javasolja nőnek.

    A téma tényleg fontos. Végig is fogom olvasni. Arma blogjából is.

    (kivéve ha most beszól 🙂 )

  122. A világpusztító ideológia itt alakult ki, vagy bolygón kívülről érkezett? Itt a blogon sokszor elhangzik, hogy az ember természetéből adódóan képtelen együtt élni összhangban a környezetével. Ez sem feltétlenül igaz, mert számos példa van a történelemben ember és természet harmóniájára. Néha még manapság is találnak teljesen eldugott törzseket az esőerdő mélyén.

  123. 132: magam is sokszor feltettem a kérdést, hogy miért alakult ki a világot elutasító, pusztulására vágyó ideológia. Úgy vélem, elvileg lehet összhangban élni a természettel, ráadásul a természetpusztító civilizációk ideológiája nem a tudatos pusztítás, az egy nemtörődömség, rövidlátás, rövidtávú haszon-keresés eredménye. A gnosztikus forradalmárok viszont tudatosan készülnek pusztítani.

  124. A világpusztító ideológia olyan mint a rák.
    „Része” a természetnek, de a természet folyamatosan harcol ellene. Mindeddig sikerrel. Azt hiszem, az immunrendszert kellene erősíteni.
    Felmerül a kérdés: A világpusztító ideológia ellen mi adhatja az immunizációt ?

  125. 132:
    Arma stílusa kissé érdes, de ez türelmetlenségéből származik, mert bejegyzéseit nem a fontosságának megfelelően kezelik. Szövege valóban túl hosszú volt, de senkinek se kötelező végigolvasni. VISZONT akinek igénye van rá, az megtalálja.

  126. Három hosszabb hozzászólást írt Arma. 91-es 76 sor (vers részletekkel) 94-es 60 sor, 95-ös 50 sor.
    Nos akinek ez hosszú, ezzel a sorszélességgel, az olvasson inkább képregényt.
    Szerintem még figyelt is arra, ne legyen nagyon sok ezen a blogon.

    Volt egy másik poszt, ahol ennél hosszabb hozzászólások voltak, mégsem panaszkodott senki. Igaz én nem olvastam, de másnak biztos hasznos volt.

  127. 123!
    Köszönöm a válaszodat Technomuzsik..Természetesen én is sajnálom a történteket,és kívánok jó egészséget nektek,és találj magadra,legyen már egy kis szerencséd,sikerüljenek a dolgaid,elképzeléseid már a továbbiakban..
    137!
    Én is hasonló véleményen vagyok veled buza..

  128. Nos, bennem fel se merült, hogy a szex-beszólást lehet úgy értelmezni, hogy nőnek volt célozva. Nekem úgy tűnt, hogy ezt csak úgy lehet érteni, hogy olyan valakinek van célozva (nemtől függetlenül), akit csak az ilyen zsigeri témák kötnek le, mert ennyi esze van. Kapásból azt hittem, a közvélekedés főleg (egyes) férfiakat tart olyannak, akik csak a farkukkal gondolkodnak…

    Egyébként magától értetődő, hogy a primitívnek jeleznie kell, ha neki túl magas a téma. Személy szerint várnék reakciókat, hogy meggyőző-e az ókortól napjainkig terjedő gnosztikus világpusztítási jelszavak rímelése, mert ez valóban más megvilágításba helyezi pl. az atomfenyegetést. És azt a naív tévhitet is, hogy a Főgonoszok holmi harácsolási vágyból akarnak valami Új Világrendet, tehát ki akarnak minket zsákmányolni. Innen nézve az egy vonzó perspektíva lenne…

  129. 139:
    A világ elpusztítása kb. 60 éve technikailag megvalósítható. Ha egy hatalmi pozícióban lévő csoportnak valóban ez lenne az elsődleges célja, már rég megtehették volna. Őrültek minden oldalon voltak és vannak, de a piros gombot még senkinek se sikerült megnyomnia. Tovább megyek, Netanyahu bármelyik percben elküldhetne néhány hidrogén bombát Kínába és Oroszországba, és a világégés máris garantált lenne. Nem teszi. Már Golda Meir is fenyegetett vele (hol van az már). Nem történt semmi. Én azért nem fogadnék a gnosztikusok győzelmére. Az emberiség egy vegyes banda, bármilyen mozgalom megtalálható, de 7 milliárd ember ragaszkodik az életéhez, mindig lesznek Whistleblower-ek, lásd a magyar belpolitikát is.

  130. 140: Én nem venném készpénznek az izraeli kormány fenyegető propagandáját, amiről Bálint is írt, hogy a pszichológiai hadviselés, elrettentés része a blöff.
    Biztos, hogy van atomfegyverük, nem biztos, hogy tényleg 300 töltet, vagy több. Persze ettől sokkal több is lehet a kis harctéri töltetekből, de nem erről beszélünk. van Creveld is azt mondta, „talán Rómát is elérhetik rakétáink”, azt nem venném biztosra, hogy Kínát el tudnák érni.
    Viszont a gnosztikus logika eleve antilogika, tehát nem tudhatod, mire várnak. Van a régi színházi közhely, hogy ha a darab elején ott lóg egy puska a falon…

  131. Havalóban a világ elpusztítása a cél, és valóban valamilyen gnosztikus antilogika által, akkor valószínű, hogy nem mindegy hogy hogyan. Valószínűleg valamilyen áldozat bemutatásaként, valamilyen szabályok szerint és azt meg kell szervezni… Lehet, hogy ez a szerveződés megy a háttérben?
    Ehhez lehet útmutatás a georgiai tanúkövek ?

  132. 142: Simán lehet. Én még utalnék a popzenei ipar klipjeiben rendszeresen záróképként felbukkanó atomvillanásokra is. Gagánál, stb. Az ilyen klipek tele vannak tömve gnosztikus-illuminátus szimbolikával.

  133. 142: De ha már Izrael kontra Emberiség a téma, és áldozatbemutatás, vegyük észre, hogy a háborús zsidóirtást maguk a kivitelezők Végső Megoldásnak nevezték nemnyilvánosan, ami nem éppen rituális, hanem praktikum-orientált elnevezés. (azon túl, hogy persze elképesztő aljasság). A rituális áldozati elemet maguk a cionista zsidó szervezetek vitték bele azzal, hogy Teljesen Elégő Áldozatnak nevezték el az eseménysort, amit , vagy hasonlót maguk a nácik nem tettek.

  134. Már megint telerakom a blogot, de a kérdéshez ajánlom az érkelődőknek Norman Cohn: The pursue of the Millennium c. könyvét, fent van a neten.
    Nagyon ütős könyv arról, hogy hogyan válnak fiktív vallási szövegek, próféciák (konkrétan a mi kultúrkörünkben a Bibliából és rá épülő vallási irodalomból) konkrét politikai mozgalmak, rezsimek forgatókönyveivé. Hoz rá középkori, koraújkori (reformáció) és huszadik századi példákat, nem utolsósorban a náci rezsimét és a zsidóirtásét. Tehát, hogy modern politikai rendszerek ideológiája, retorikája és gyakorlati cselekvési tervei gyakran apokalittikusak, messianisztikusak, amihez a szellemi ösztönzőt ősrégi vallási fantáziálások evolválódott szövegei adják.
    Márpedig az apokaliptikus próféciák egyik alapeleme a gonosz földi világ tisztító tűzvészben való megsemmisülése. Gonosz népek kiirtása, stb.

  135. Arma
    De még mindig itt van Tibor bá’ ellenvetése, hogy ha az irtás a cél, mi tartja őket vissza, histen évtizedek óta rendelkezésükre áll a technológia, és a totális kontroll.

    Akkor mire várnak ?

  136. 141:
    Nekem is ott log a puska egész nap, de a harmadik felvonás végére nem szokott elsülni. 😀 Lehet, hogy a mondás egyes esetekben alaptalan? 😀

  137. Volt pár olyan szekta, amely kollektív öngyilkosságot követett el (esetleg kis segítséggel), de legtöbb esetben a főguru és közvetlen segítői jobbára ebből kimaradtak.

    Összességében nem kizárt, hogy van olyan csoport, ami a világ elpusztítására törekszik, de a fenti analógia alapján valószínűleg ez saját magukra nem vonatkoztatnák kötelező érvényűen.
    Ezért az atom nem megoldás a számukra, egy atomháborút nagyon nehéz lenne korlátok között tartani, a végeredmény valószínűleg évezredekre lakhatatlanná tenné a Földet – számukra is.

    148: Ha az első két felvonásban elsül, akkor ne panaszkodj! 🙂

  138. 147:
    Mindig lesznek fiatalok, akik ezt a kicsit tovább-ot szeretnék még tovább húzni. Nem hiszem, hogy érdemes ezzel foglalkozni, mert a mi civilizációnk minimum egy tucat, egymástól teljesen független tényezőtől kimúlhat. A kérdés az (ha ez valakit éppen érdekel), hogy melyik jön be legelőbb? A klímahalál már visszafordíthatatlan, a termőföld pusztulás visszafordíthatatlan, az erőforrások elapadása visszafordíthatatlan, a szuper baktériumok elterjedése visszafordíthatatlan, egy még nagyobb nukleáris baleset egészen biztos be fog következni, egy atomháború egyszer bekövetkezhet (ha addig még élünk) és lehetne folytatni.

  139. 132.
    Waterhouse, nagyon köszönöm!

    139.
    „….akit csak az ilyen zsigeri témák kötnek le, mert ennyi esze van. …. Egyébként magától értetődő, hogy a primitívnek jeleznie kell, ha neki túl magas a téma.”
    Ki itt akkor a primitív?

    Ráadásul, ezt most nem is én mondtam 🙂 : 145. Már megint telerakom a blogot,…

  140. 149.
    Lehet, hogy vannak szekták, amelyek vallási alapon akarják kiirtani az emberiseéget vagy beleértve a saját elitjüket vagy nem.
    Engem sokkal inkább az aggaszt, hogy vannak akik logokai alapon szeretnék megtenni a népirtást, mondván, hogy 500 millió elég az elit eltartásához, a többi csak felelslegesen pocsékolja az erőforrásokat.
    Erre utal a Lugano jelentés, a tanukövek, meg hát ahogy elnézem a globális ideológia cuzammen.
    Az persze innen nem látszik, hogy a vallási szekták használják az ateistákat meg a zsidókat vagy a zsidók használják a többieket, vagy a „hüllők” használnak mindenkit, de az érezhető, hogy „ha ez így megy tovább” az tömegkatasztrófa lesz.

  141. 144: Ezek a zsidók már csak ilyenek… Jézus kivégzése is egy sima kivégzés volt római szemmel nézve, de a korai zsidó-keresztények azt is Istennek tett áldozattá értelmezték át, ő lett a Tökéletes Bárány, meg minden ilyen nyakatekert magyarázkodás… És a keresztény felfogásban ez máig megvan. 2000 év után se képesek a keresztények elszakadni ettől a hülyeségtől. Akkor miért várod, hogy 60 évvel az események után a zsidók a holokauszton túl tudnak lépni?

    153: Az űrgyíkok! Azok bizony! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük