VM-273 Háborúra készülnek?

Tibor bá’ vissza a múltba (meg a jelenbe) online

 

~q228A II. világháborúban megint a vesztes oldalra állították hazánkat a saját érdekeiket védő magyar politikusok, aminek legszörnyűbb következménye a Vörös Hadsereg áthaladása volt Hazánkon. Azokból már nagyon kevesen élnek, akik ezt személyesen átélhették, az azóta születettek pedig elég közönyösen nézik a dolgokat, vagyis az egésszel mit sem törődnek. Ezért aztán sokkal több szó esik a vasárnapi nyitva tartásról, mint a II. világháború európai befejezésének 70. évfordulójáról. Pedig befejeződött és érdekes fejlemények alakulnak ki ezzel kapcsolatban.

Először is a mainstream média jóvoltából az emberek agya teljesen át van mosva. Ezért majd mindenki úgy „tudja”, hogy a náci Németországot az Amerika vezette szövetségesek verték meg, ők szabadították fel Európát. Miközben a valóság az, hogy Hitler és a német hadvezetés a sikeres normandiai partraszállást követve katonai erejének 90 százalékát a keleti frontra összpontosította. A háború akkor már számukra elveszett, de szerették volna, ha Berlint a nyugatiak foglalják el, és minél nagyobb terület nyugati kézre kerüljön. A valóság viszont az, hogy Berlint a Vörös Hadsereg kerített körbe, majd foglalta el. Ki lehet jelenteni, hogy a Vörös Hadsereg nélkül Hitlert nem lehetett volna legyőzni. Ez a győzelem 27 millió orosz állampolgár életébe került.

Most viszont a politikusok a III. (nukleáris) világháborúra készülnek, pitiáner módon. A moszkvai díszszemlét a volt nyugati szövetségesek bojkottálják a Krím-félsziget „annektálására” hivatkozva, a valóság azonban az, hogy Oroszországot le akarják tarolni főleg ásványi kincsei miatt. Ennek érdekében demonizálják Putyint, akit csak háborúval lehet elmozdítani a helyéről. Ezért a cionista világhatalom háborút fog kirobbantani, amire az oroszok felkészülnek. Mozgósítják az embereket, felkészítik a tömegeket, hogy 70 évvel később egy újabb Honvédő Háborút kell megvívniuk. Nézzétek meg az alábbi videót, ha más következtetésre juttok, akkor jelezzétek.


________________________________________________________
________________________________________________________
___________________________________________

34 gondolat erről: „VM-273 Háborúra készülnek?

 1. Igencsak harcias!
  A refrént lefordítom, többre nem vállalkozom, mert a költői szabadság miatt elég zavaros. 🙁
  Oroszország, Oroszország,
  Ebben a szóban tűz és erő van,
  Ebben a szóban van a győzelem lángja,
  Felemeljük Oroszország zászlaját…

 2. ‘Si vis pacem, para bellum!’ Az oroszok is tudják ezt. Bármennyire is fáj Amerika foga az orosz földre, ha kellően nagy az elrettentő erő /egyértelművé teszik, hogy a vélt nyereség sokkal kisebb lesz, mint az elszenvedett veszteség/, akkor talán meg lehet úszni a háborút. Viszont ha kellően átmossák a polgárok agyát USA-ban és szövetségeseinél, akkor a sok hülye elhiszi, hogy minimális veszteséggel legyőzhetőek az egyre inkább démonizált oroszok. Katonai szempontból talán igen /egy modern háborúban már nem lesz meg az a hátország az Uralon túli területeken, ami a II. vh-ban megvolt/, viszont erősen kétlem, hogy arra lenne bárkinek ereje, hogy tartósan katonailag meg is szállja Oroszországot. Még ha el is tudnák mozdítani Putyin rezsimjét és lenne egy ukrán típusú bábkormány, előbb utóbb elzavarnák őket – ahogy a videóból is látható, a nemzeti eszmét nem hagyják csak úgy elpuhulni.

 3. 2: Az USA csak eszköz az Új- Zélandra menekült elit kezében.
  Ahogy az egész háborúskodásnak sem csak az ásványkincsek a célja.
  Kinek is jönne jól egy, a földi népesség és ipar kb 80%- át elpusztító atomháború?
  Egy nukleáris háborút az északi félteke biztos nem élne túl.
  De szerintem a déli sem, akármit is okoskodnak Új- Zélandon

 4. Ez egy induló . A dal célja a hazafi érzés felerősítése.
  Érdekességként jegyzem meg, hogy szerintem az énekes zsidó.

 5. Új orosz film : „Előre Oroszország!”
  Főszerepben : Vlagyimir Putyin. (magyar hangja : Antalffy Tibor) 🙂 🙂

 6. Kedves Tibor bá’ most olyasmi jutott eszembe amin megint nagyon ki fogsz akadni, de egye fene…

  Nem kerülheti el ez a faj a végső pusztulást és lehet, hogy már nem is először jutott el idáig. Annyi atomfegyver, meg atomerőmű van a földünkön, hogy azt lehetetlen úgy használni, hogy bármilyen új-zélandi elit társaság élvezni tudja az életet tovább. Talán csak a föld alatt, mint a mezei pocok. Olyan lesz a Föld, mint most a Mars.

  Dr. John E. Brandenburg azt állítja, hogy a Marson is volt élet és az a földihez hasonlított. Ő plazmafizikus és egy fizikai konferencián szakmabeliek előtt jelentette ezt ki. A marsi élet atomrobbanások áldozata lett, erre a Curiosity‍‍ által megvizsgált talajmintákból következtetett, ami fúziós hasadások nyomát viseli. 2011-ben még úgy gondolta, hogy a fúziós hasadásoknak természetes oka lehetett, de a geológiai és geokémiai adatok elemzése után arra a következtetésre jutott, hogy atomrobbanások okozták az izotópok – xenon129, kripton80, uránium és tórium – óriási koncentrációját. Lehet, hogy ott, a Marson egyszer már végigment az emberiség ezen az úton, de nem tanult belőle.

  Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy azok, akik Obamát a háttérből ráncigálják, képesek lesznek az egész földi életet kockára tenni, hogy pár évtizeddel tovább nyújthassák a saját jólétüket az oroszoktól megszerezni vágyott természeti kincsekből.

 7. 5:

  Nem mintha ők makulátlanok lennének- az orosz ipar is rendesen pusztítja a természetet, hagyja hátra az Északi- Sarkon az olaj- és földgázkitermelésből származó hulladékát, mocskát.
  De azt is látni kell, hogy az USA- csapatba csatlósnak beállni az teljességgel a biztos öngyilkosság és aki csak golyófogóként végzi, az még jól is jár, mint aki egy atomcsapás „túlélője” lesz.

  6:

  Elsőre meredeknek hangzik. Főleg, hogy Emberiségről írsz. Más intelligens faj is kialakulhatott.
  Bár nekem most a Vénusz kapcsán támadtak hasonló gondolataim:
  az elszabadult CO2- kibocsátással egy szintén intelligens faj szépen kinyírt mindent és egy igazi ólmot is megolvasztó üvegház- hatást hozott össze.
  Nem hinném, hogy ez mind ugyanaz a faj lenne (emberiség).

 8. Ouse M.D.

  Az évmilliók – évmilliárdok – felfoghatatlan hosszú idő. Képzeld el, ha a mai fejlettségünk után még lenne csak ezer évünk békében, mi is eljuthatnánk más bolygókra, főleg, ha olyan közel lenne, mint a Mars.

 9. 8: Te nagyon szereted a misztikumot, ez már eddig is kiderült. 🙂
  A Curiosity és sorstársai már igen régóta kutatnak jelek után, amelyek a volt életre utalnának, sőt, ez a küldetés fő célja.
  Aki követte a küldetést, az már megélt pár vaklármát ezügyben. Igazában a mai napig sem találtak semmi bizonyító erejű tényt, ami a néhai marsi életre utalna, pedig iszonyatos mennyiségű adatot szolgáltattak a marsjárművek. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy ma a föld felszínén létező geológiai képződmények túlnyomó többsége a föld korábbi életének feltűnő nyomait viseli egy geológus, vegyész vagy biológus számára, a marson viszont az összes műszeres vizsgálat eredménytelen volt ezügyben.
  Pedig sok év eltelt azóta, mióta ezt a videót feltöltötték…

 10. 6,7
  Sem a Marsnak,sem a Vénusznak nincs magnetoszférája, így eleve kudarcra itéltetett minden öszetettebb létforma kialakulása a kozmikus sugárzás miatt.
  Dr. John E. Brandenburgnak feltűnési viszketetsége lett öregkorára. 🙂 🙂

 11. 5:
  Még egy ilyen ormótlan vicc, és kitiltalak. Nem lesz kár érted, mert elég sok hülyeséget írsz be.

  6:
  Nem akadok ki, de teli van a tököm az ezoterika felé hajló agyaddal. Jobb lenne, ha csak olvasnál, tanulnál, és nem terjesztenéd a hülyeségeket, amiket máshol olvasol.

 12. Nem,klimaváltozás miatt nem állhat le az olvadt mag forgása,ami a magnetoszférát generálja, ha ez történt volna valamikor a multban- mi inditotta volna be újra a forgását ? A permi nagy kihalást egy szupernova gammakitőrése okozta,a magnetoszféra akkor is megvolt pont úgy ahogy most .

 13. 15:

  A Nagy Permi Kihalást CO2- kibocsátás okozta, többszázezer éven keresztül, aztán pozitív visszacsatolásként jött a metán.
  Semmi szupernóva.
  Azt az Ordoviciánus Kihalás esetén gyanítják.

  De mára egyértelmű, hogy a legnagyobb veszély, az emberi ipari tevékenység és a Krioszférában lévő szánraktárak kiolvadása. Ami most 6x gyorsabb, mint a Permi idején…

  Ahogy egyre több műholdas adatunk van, annál jobban látjuk, hogy minden földi rendszer összefügg mindennel és sokkal erősebb és bonyolultabb minden kapcsolat, nem csak a légkör, óceánok meg a földfelszín….

 14. @6. „… ami fúziós hasadások nyomát viseli.” Ez már önmagában bullshit…

 15. Csak egy észrevétel. A klipp közepén feltűnő Putin jelképezi minden orosz számára, hogy Putin védelme=Oroszország védelme. Erős Putin nélkül oroszország is elveszik, a klipp végén a térkép meg szerintem kicsit az USA felé fricska, hogy földrajzilag is nagyobbak. Nagyon erős, nagyon propaganda, de ebben as oroszok mindig is jók voltak.

  Ilyesztő, én legalábbis aggódom. Semmilyen NATO országban nem lesz biztonságban az ember, ha ez beindul.

 16. 8:
  Ha ez beindul? Már beindult és nem Putyin indította be. – Mellesleg most megszavaztátok saját elnyomásotokat.

 17. A nyugati nagyfejűek nemigazán értették annak az üzenetét, hogy kínai és indai díszalakulatok is felvonultak tegnap.
  Hanem ehelyett röhögcsélnek, hogy mi közük volt a II. világháború áldozataihoz…
  Eklatáns példája a nyugati szellemi és erkölcsi hanyatlásnak

 18. Ezzel nem vitatkozom. Nem Putin itt a hunyo, en csak a klippet elemeztem.
  Azzal viszont nem ertek egyet, hogy mar beindult. Igen, mindenki felkeszul, betaraz, oklot raznak (ukrajna), de meg nem terjedt ki a haboru, meg nincs vilaghaboru. Es ha az oroszokon mulna nem is lenne. Egyszerubb lenne nekik kivarni, hogy az USA elfogyassza sajat magat.
  Sajnos az USA nem olyan turelmes. Az sosem volt erenye.
  Ki Mit szavazott?

 19. Putyin elsősorban önvédelemre készül, nem atomháborúra. A Klippben ő is szerepel, de nem mint mellékszereplő. Egyszerűen tele lett a tökük az USA erőszakos demokratizálási agyréméből (ami nem működik, lásd közel kelet, terroristák) és Izrael bármit meg merek tenni mert nekem mindent lehet gondolkodásmódjából (Palesztina). Ha kell, meg tudják védeni magukat. Putyin stratéga, tudja mit csinál, és mit akar elérni. Természetesen az orosz nép mellette áll, nem megosztott, mint nyugaton. Európa gyenge, pont az unió miatt, gazdaságilag igen kiélezett a helyzet, és mindemellett vallási ideológiailag is megosztott. Hadi beruházásokra, melyek saját védelmét szolgálnák, nincs energiája, a NATO pedig nem fogja tudni megvédeni egyik tagállamát sem.

 20. 22: Az lehet, hogy ő nem arra készül, de az északi- sarki jég idén teljesen elolvadhat- ami kb 125.000 évvel repít minket vissza a klíma- idő kontinuumban.
  Az egy teljesen más bolygó lesz.
  Főleg, mert hihetetlenül gyorsan tesszük meg ezt az időutazást…
  A technológiánk, mezőgazdaságunk- de az egész biológiánk is súlyos stressz alatt van, már most is…

 21. 23:
  Naponta figyelem az olvadást. Az én sejtésem szerint az idén még nem olvad el az összes jég az Északi-sarkon, de néhány (2-5) éven belül majdnem biztos.

 22. Tibor bá, jöhetne egy frissített cikk az olvadásról 😀

 23. 23: A biológiánkat féltem a legkevésbé, 125 ezer éve már létezett a Homo Sapiens is, méghozzá trópusi vidékeken, pedig akkor lett volna neki előnyös az északabbi klíma. 🙂
  Persze az elpuhult népességben biztos nagy tizedelést csinálna, de az egyéb tényezők inkább…

 24. 24: A műholdfelvételeket is figyeled?
  Többezer km-es repedések a jégtakaró közepén, a Beaufort-,Barents- tengereken és a Fram- szorosban…
  Nagyon rossz előérzetem van. Már augusztus elejére elolvadhat.

 25. A Nagy Honvédö 2. tipusu videohoz kapcsolodik:

  Orosz középiskolások „müszaki-honvédelmi” gyakorlati foglalkozása-)

 26. Ouse M.D
  Többezer km-es repedések a jégtakaró közepén- google earton nézed vagy máshol?Linked van?

 27. 23-ra. Igen,ezt nem mertem leírni, mert sajnos elcsépeltnek hathat. Igazából a globális felmelegedés hatására rengeteg metán fog felszabadulni, orosz földön… Lehet hogy tulajdon képen megint a túlélésért való küzdelem áll a háttérben, és az oroszok nagy túlélők, mert megvan a megfelelő emberanyag mennyiség. Viszont Európa ezt nem mondhatja el magáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük