(355): Torat Ha’Melech (A Tora királya) írta Yitzhak Shapiro rabbi – könyv és botrányismertető

Tibor bá’ könyv ismertetője online

~q191A „Torat Ha’Melech” című könyv 2009 végén jelent meg Izraelben és okozott némi felfordulást, de ettől a világsajtó (pláne a magyar) egyetlen egy szóval se tudósított. Az alábbi beszámoló 2010. augusztus 30-án jelent meg Amerikában Max Blumenthal tollából, akivel fel lehet venni a kapcsolatot E-mailen:  maxblumenthal3000@yahoo.com illetve itt lehet róla többet megtudni: http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Blumenthal .

Hogyan öljük meg a gojokat és befolyásoljunk embereket: Megdöbbentő, ahogy az izraeli rabbik védelmükbe veszik a könyvben szereplő árja-gyilkosság  vallásos magyarázatát.

Amikor betértem Jeruzsálem központjában lévő, zsidó vallásos könyvekre specializálódott könyvpalotába, megkérdeztem, kapható-e a „Torat Ha’Melech” vagyis a „Királyok Torája” című könyv. A kérdés láthatóan zavartságot keltett. A tulajdonos, M. Pomeranz, megkérdezte – biztos vagy benne, hogy ezt a könyvet akarod? – majd félig viccelve folytatta – a Shabak-nak (Izrael Belső Biztonsági Szolgálata) lesz egy-két szava hozzád. Ekkor már néhány vevő abbahagyta a nézelődést és elkezdtek engem figyelni. Pomeranz a falra erősített megfigyelő kamerára mutatott – „látod azt? Egyenesen a Shabak-hoz van bekötve!

Ahogy kiadták a könyvet 2009 végén, a Torat Ha’Melech országos felzúdulást váltott ki. Az ellentét akkor robbant ki, amikor az izraeli bulvársajtó a könyv tartalmát így foglalta össze: „230 oldalon át fejti ki az árják legyilkolásának  törvényességét. Egyfajta útmutató bárki részére, akit érdekel, hogy megvan-e engedve és milyen körülmények között a nem zsidók megölése.” A könyv szerzője, Yitzhak Shapiro rabbi szerint: „természetüket tekintve a nem zsidók kegyetlenek, és meg kell őket ölni annak érdekében, hogy bűnös hajlamukat megfékezzük. Ha megölünk egy nem zsidót, aki a Hétparancsolat valamelyikét megsértette…. Akkor megölésében nincs semmi elitélnivaló.” A szerző hangsúlyozva idézett egy zsidó törvényt (vagy inkább annak meglehetősen egyéni tolmácsolását), mint kijelentésének a forrását, végül kijelentette: „Csecsemők legyilkolása is indokolt lehet, amennyiben világos, hogy felnőtt korában ellenünk lesz. Ilyen helyzetben szándékosan lehet bántalmazni. Nem csak felnőttet és nem csak csatában.”

2010 januárjában Shapirát a rendőrség egy rövid időre őrizetbe vett, miközben két vezető rabbit, Dov Lior-t és Yaakov Yosef-et, akik a könyvet jóváhagyták, behívták a Shabak-hoz kihallgatás végett. Azonban a rabbik nem voltak hajlandók bemenni, végeredményben fittyet hánytak az államnak és annak törvényeire. Erre a Kormány nem csinált semmit. Ez az epizód súlyos kérdéseket vettet fel, hajlandó-e az izraeli kormány szembehelyezkedni az ország rabbinátusának vérengző rasszista megnyilvánulásaival. Yossi Sarid, izraeli kommentátor csodálkozva állapította meg: „Ilyesmi eddig még sose fordult elő, annak ellenére, hogy úgy tűnt minden lehetséges dolog megtörtént már. – Behívnak két rabbit a rendőrségre kihallgatás végett, akik kijelentik, hogy nem hajlandók bemenni. Ilyet még a telepesek se csinálnak.”

A rabbiknak a jogállamiság nyílt semmibevételére az izraeli Igazságügy miniszter és Benjamin Netanyahu miniszterelnök nem reagáltak. Sőt a Torat Ha’Melech publikálása óta Netanyahu egyértelműen kerüli a szerző legfőbb támogatóinak kritizálását. Csakúgy mint előtte számtalan miniszterelnök, Netanyahu meghunyászkodik Izrael vallásos nacionalista közössége előtt. Viszont Netanyahu különösen impotensnek bizonyul. Gyengeségének oka az a tény, hogy a vallásos nacionalista jobboldal jeles képviselői tagjai a koalíciójának, hívei pedig politikai bázisának jelentős részét teszik ki. Amennyiben Netanyahu szembehelyezkedne a vérszomjas rabbikkal, úgy az egyenlő lenne egy politikai öngyilkossággal, illetve kénytelen lenne szövetséget kötni a centristákkal, akik viszont nem helyeslik a Nyugati Parton létesített településeket.

A kormány által felállított terror akadémia

A Torat Ha’Melech-ben megismerhető felkavaró filozófia a palesztin Nablus városához közel fekvő Yitzhar település „Od Yosef Chai” tanműhely forró atmoszférájából lépett ki. A település vezetője, Shapiro rendelkezik egy fanatikusokból álló kisebb hadsereggel, akik alig várják, hogy rajtaüthessenek a saját földjeiken dolgozó, vagy állataikat gondozó palesztinokon. Shapiro egyik követője, egy Jack Teitel nevű amerikai bevándorló bevallotta, hogy legyilkolt két ártatlan palesztint és megpróbálta megölni a liberális izraeli történészt, Ze’ev Sterhell egy levélbombával. A gyanú szerint Teitel számtalan egyéb gyilkosságot is elkövethetett,  beleértve a Tel Aviv-ban székelő Homoszexuális Közösségi Központot is.

Annak ellenére, hogy az Od Yosef Chai egyértelműen egy terrorista kiképző intézmény, 2007-ben az izraeli Szociális ügyek Minisztériumától 50.000 $-t söpört be, miközben az Oktatásügyi Minisztérium 2006 és 2007 között 250.000 $-t tömött beléjük. Bár Shapira könyvében az „ellenséget” nem nevezi nevén, régen ápolt kapcsolata a civil palesztinokat támadó terroristákkal, nyilvánvalóvá teszi kikre kell gondolni.

Blumenthal cíkke ennél jóval terjedelmesebb, és a végén politikai analízisbe is átmegy, kifejtve a Washington-Telaviv kapcsolatokat, de azok már ismert témák. A jelzett könyv mondanivalója és szelleme viszont ennyiből is egyértelműen világos.

Figyelmeztető: Ez a poszt hiánypótló ismertető. Rasszista, bigott, indulatoktól fűtött, primitív hozzászólásokat azonnal törlök.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
____________________________________________

29 gondolat erről: „(355): Torat Ha’Melech (A Tora királya) írta Yitzhak Shapiro rabbi – könyv és botrányismertető

 1. Kedves Tibor bá’, rossz vége lesz ennek, mert te vagy az első, aki merészeltél írni magyar nyelven erről a könyvről, pedig fenn van az interneten is pdf-ben, bátran elolvashatja akárki, aki tud angolul.

  Képzeld, ilyen társaság költözött Kanadából Nyírtassra is. Videó van róluk a Y.T.-on. Van egy weblap, amelyen elmondják, hogy Júdea Magyarországon volt! Még térkép is van. „The City of David” http://www.revelation2seven.org/WebPages/SideLinks/NotesFromEurope.htm

  2004-ben, 2 héttel azelőtt, hogy beléptünk az EU-ba, kötöttünk velük egy titkos egyezményt, amely arról szól, hogy 500000 zsidót fogadunk be, ha megtámadják Izraelt. Nagy rendszerváltó pártjaink vezetői mind aláírták, mint a jó gyerekek. A rendelet teljes szövege fenn van a neten angolul, pdf-ben. Sok érdekes dolgot tartalmaz arról, miként kell bennünket a zsidók tiszteletére megnevelni. Nem menekültként kell befogadni őket, hanem állampolgárként.

  Arról már nem is beszélek, hogy a miniszterelnökük jelentette ki nyilvánosan, hogy „megvásároltuk Magyarországot”. Nézzétek csak a palesztinokat összezsúfolva egy menekülttáborban. Szép jövő vár a gyerekeinkre.

  Széles Gábor megkérdezi, honnan van 3000 dollárjuk a menekülteknek, mert ennyit kérnek az embercsempészek. A 444-en van egy cikk: Izraelben 3500 dollárt kapnak, ha „haza”-mennek.

  Felépültek a lakóparkok, a földtörvénnyel ellentétes alsóbbrendű rendeleteket hoztak, amely lehetővé tette, hogy kárpótlásként kapjanak földet. Videó van róla egy jogász vezeti le, hogy melyik törvényt hogyan játszottak ki a zsidók részére célzott rendelettel és hány ezer hektár földet kaptak.

  A zsidó fiatalok itt tanulnak a közigazgatási főiskolán, a mieink meg Izraelben. Vajon miért? Ehhez képest már csak játék volt, amikor nagy zsidó történészünk kimondta, hogy Árpád fejedelem zsidó volt, a másik nagy zsidó történészünk, aki még majdnem lett köztársasági elnök is, kimondta, hogy a magyarok görbelábú gyilkosok, primitív hordák voltak.

  Aki nem jár csukott szemmel, annak már világos, hogy miért kellett a magyarok történelmét olyanná hazudni, ami ide vezetett. A mi népünk egy birka nép, áldozati báránynak tekintik már 2000 éve és tehettünk volna mi akármit is a holokauszt ellen, akkor is nekünk kellene legmélyebbre hajolnunk, mert ez így volt eltervezve.

 2. Ez egy rövid, magyar nyelvű ismertetés:

  https://magyar.wordpress.com/2006/10/07/

  Most látom ezen az oldalon, hogy már újabb paktum is köttetett…

  „A 2007 és 2010 közötti időszakra vonatkozó megállapodás kiterjed a közoktatásra, a felsőoktatásra és részben a kutatásra is. A felsőoktatásról, illetve a felsőoktatási kutatási együttműködésről szóló pontok külön megállapodásrészeket tartalmaznak a természettudomány, a magyarságkutatás.”

  Milyen érdekes! Mi közük nekik a magyarságkutatáshoz!!!

 3. Vasfüggöny, láncos kutya… A menekülteknek ezentúl kerülnie kell, mint németnek a Maginot-vonalat…

 4. Eszembe jutott egy vers, amit Illyés Gyula írt a Rákosi diktatúra alatt… ez most valahogy ideillik. Semmi mást nem lehet mondani, amit ne kellene törölni Tibor bá’-nak. Ezek csak az utolsó versszakok, a címe: „Egy mondat a zsarnokságról”

  „….néznél, de csak azt látod,
  mit ő eléd varázsolt,
  s már körbe lángol
  erdőtűz gyufaszálból,

  mert amikor ledobtad,
  el nem tiportad;
  s így rád is ő vigyáz már,
  gyárban, mezőn, a háznál,

  s nem érzed már, mi élni,
  hús és kenyér mi,
  mi szeretni, kívánni,
  karod kitárni,

  bilincseit a szolga
  maga így gyártja s hordja;
  ha eszel, őt növeszted,
  gyermeked neki nemzed,

  hol zsarnokság van,
  mindenki szem a láncban;
  belőled bűzlik, árad,
  magad is zsarnokság vagy;

  vakondként napsütésben,
  így járunk vaksötétben,
  s feszengünk kamarában,
  akár a Szaharában;

  mert ahol zsarnokság van,
  minden hiában,
  a dal is, az ilyen hű,
  akármilyen mű,

  mert ott áll
  eleve sírodnál,
  ő mondja meg, ki voltál,
  porod is neki szolgál.”

 5. OFF
  Szavazás:
  Miért ne lenne a jelenlegi miniszterelnök hatalmon 2017-ben?
  Tudtok valamit? 😀
  ON

 6. 8:
  Lásd a holnapi posztot Lázárról (02:00h-tól). – A szavazást nem tudom időzíteni. Inkább előbb, mint utólag. Az ausztrálok 8-9 órával járnak előttünk.

 7. Observer 😀 én 10 percig agyaltam, hogy meghülyültem-e már végleg, vagy mi a fene, hogy 2017 szerepel a kérdésben. 😀 😀 😀

 8. Most mi a nagy dörrenés ?

  Aki elolvassa az Ószövetséget annak világosnak kell hogy legyen:

  – Kövezze meg, hogy meghaljon…
  – Jóllakik a kardom hússal…
  – Áldott legyen aki sziklához paskolja a kisdedeiket..
  – Ebek nyalják fel a véredet…
  – Ne könyörülj senkin!…
  – …

  A lista nagyon hosszú.

  És a kihívás is egyértelmű: vagy ószövetségi erőtérben próbáljuk megoldani a problémát, vagy újszövetségiben, vagy „tudományosan”.

  Az Ószövetségi rendszerben akkor lesz esélyünk, ha zsidóbbak leszünk a zsidóknál…
  Gyönyörű lesz látni amikor beindul a verseny, hogy végül ki lesz a legzsidóbb !

  Ha Újszövetségi alapokon igyekszünk, akkor le kell mondani a legtöbb dologról, amit ma még saját „lényegünknek” gondolunk… Lehet hogy némelyeknek sikerül.

  És lehet könyveket írni, a végletekig analizálni, meg „figyelmeztetni” mint a klímáért aggódó tudósok, mielőtt megisszák a harmadik kávéjukat a légkondis irodáikban…

 9. Vándormadár a határon

  Nagy tömegben elvegyülve – ŐK is jönnek, s egybe gyűlve házat-hazát, testet-lelket lepnek el. S az őr a vártán – erre várt tán – dajkamesét énekel.

  Diktatúristák

  Úgy jöttek onnan, ahova így mentek nem rég –
  árgus szemekkel tartottak, mint szentek, szemlét.

  Anyák napi vendég karóval, nem virággal –
  ki nem fér össze rég valóval, sem világgal…

  Szálkáért vizslatták a bennszülött szemeket,
  míg az övékben gerenda ütött feneket.

  S miközben egyik felük itt fenyegetve sírt,
  másikuk ott százával tépett szét sietve szírt:

  nézte a világ, a kába, nagy marha bamba,
  ha nem vigyázna, húsába hogy marna bomba.

  Száz éve és évre jönnek, hisz – az Úr is látja:
  s nekünk szükségünk van a diktatúristákra….

  2013. 05. 11. Csorba Tibor

 10. „Rasszista, bigott, indulatoktól fűtött, primitív hozzászólásokat azonnal törlök.”

  Azt értem, hogy bigott meg primitív ne legyen egy hozzászólás, de hogyan lehet erre rasszizmus és indulatok nélkül reagálni?

  Kyra,
  „A mi népünk egy birka nép, áldozati báránynak tekintik már 2000 éve és tehettünk volna mi akármit is a holokauszt ellen, akkor is nekünk kellene legmélyebbre hajolnunk, mert ez így volt eltervezve.”

  1. Az itteni kommentelés (is) jó példa arra, hogy a bégetésen kívül nem történik semmi.
  2. Melyik holokausztra gondolsz; a Pázmány-félére, vagy a 42-43-asra?

 11. Mvm9!

  Sokan még bégetni sem mernek, csak az olyan titánok, mint Tibor bá’. Meg is értem, hiszen még a falon lógó lapostévének is füle van és akinek családját el kell tartani, annak szépen csendben kell maradni.

  Melyik holora gondolok? Mindre. Arra is, amit a New York Times megírt 1939-ben 6 millió áldozattal, amikor még ki sem robbant a háború, meg arra is, amit a „keresztény” katolikus egyetemen fognak oktatni és arra is, amiről Csorba Tibor ezt írta:

  Holujkauszt

  O, hol van most kauszt?
  Mefisztó kérdez – mondd Faust!
  Hát mindenütt, amerre nézek –
  Korhely a Halál: vértől, s vérre részeg…
  De hát csak okausztról szól az ének –
  dúdolják örök túlélők és koravének.
  Á, nagyot fordult a világ, semmi kétség:
  ahogy kéz a kézben Ó- és Újszövetség,
  „o” után most ujkauszt a trend –
  míg az Új Világ nem lesz puszta rend!

  2013.04.16. Csorba Tibor

  😀

  Erre nem gondolok itt lent, mert erre gondolni sem merek, mert itt nem ők pusztultak el, a kiválasztottak, csak a magyarok, ahol az én felmenőim is ott voltak, de amióta az eszemet tudom, csak suttogva mertek beszélni róla a négy fal között, mintha ők lettek volna a bűnösök és nem azok, akik vonalakat húzkáltak Trianonban.

  http://www.magtudin.org/Szigethy_Gyorgy_Szemtanuja_voltam.pdf

 12. Attila! Az Ótestamentumot 2500 éve írta Ezsdrás varázsgomba főzet hatása alatt, de előtte a biztonság kedvéért elolvasgatta a Babilonban hozzáférhető dokumentumokat, agyagtáblákat, az emberiség ősi történeteiről. Így volt miből összeirogattatni az irnokaival. Egy babonás nép erőszakos papja, népe erőszakos történetével átszőve, de könyörgöm, 2015 van!

  Arma Gedeon honlapján olvastam egy könyvről a vérvádról. Ezek után már egy cseppet sem csodálkozom amikor összeesküvés „elméletekről” gyanús eltűnésekről, soha ki nem nyomozott bűncselekményekről olvasok. Elképesztő, hogy erről is egy izraelita rabbi írt, nem egy náci kutató. Micsoda bátor emberek! Hajuk szála sem görbül, én meg mint magyar, Magyarországon, akinek a nagyszülei magyarságuk miatt egy szál ruhában másztak át a lebombázott Dráva hídon, miközben a partizánok lőtték őket, én meg kérjek bocsánatot az ilyenektől?

 13. Még mielőtt valaki, aki a származása miatt megbántódna, mert azt hiszi, hogy antiszemita vagyok elmondom, hogy az összes leleplező könyvet és videót zsidó történész, politikus, újságíró, stb. írta, néhány kivétellel. Tehát nem a népről van szó, hanem az erőszakos cionistáikról. Maga a nép legalább olyan szenvedő alanya ennek a történetnek, mint mi, sőt, őket duplán is átverik, mert azt hiszik, hogy az erőszakos cionistáik őértük harcolnak, pedig csak a hatalom és a pénz érdekli őket. Bajban megint ők lesznek az elsők, akiket fel lehet áldozni, aztán újabb 70-80 évig megélni a szenvedésükből.

 14. Kyra,
  „Sokan még bégetni sem mernek, csak az olyan titánok, mint Tibor bá’. Meg is értem, hiszen még a falon lógó lapostévének is füle van és akinek családját el kell tartani, annak szépen csendben kell maradni.”

  Jó, ezt meg is értem. Csak akkor értelmét veszti a header, úgymint: ‘cél a valóság felkutatása’. De ha ez mindenki számára nyilvánvaló, akkor nem okoskodom.

  Bár nem minket érint, de ha a már holokauszt, akkor az ukrán népirtást ‘Holodomor’ ki ne hagyjuk. (Legalább tízmillió áldozat.) És az örmény genocídiumot se.

 15. Kyra

  ” az összes leleplező könyvet és videót zsidó történész, politikus, újságíró, stb. írta, ”

  És ez mit mond neked?
  Nem azt, hogy a zsidók AKARJÁK, hogy rettegjünk tőlük?
  Hogy talán a gojok összeesküvés elméletei nem terjednek elég gyorsan, nem elég hatékonyak, és muszáj rásegíteni, hogy mindenki megértse, hogy a zsidóknak mi a célja?
  Nem pontosan ugyanez volt a tíz csapás? Egy jól felépített PR a fáraó mesterségesen megkeményített szívével, hogy be lehessen mutatni a produkciókat?
  Hasonlóan, a holokauszt nem a hatalom megszerzésének az eszköze volt, mert a hatalommal már évek óta rendelkeztek. Az a bosszú legitimációjának eszköze…

 16. Attila

  Nekem azt mondja, hogy a hatalomgyakorlásának ez egy kényelmes módszere. Ők mindig kéznél vannak, amikor meg kell nyomni a Reset gombot, mert nincs tovább. Valahogy mindenütt kilógnak a sorból. Még az indiánok is elüldözik őket:

  https://www.youtube.com/watch?v=fpzwpTJNmY0&list=LLPd8Fw7x8ia_mTtSGpb_7CA&index=15

  Talán kell egy társadalmi csoport, akit bárhol a világon elő lehet venni, ahol nincs más ok az erőszakra, csak az, hogy a „bennszülöttek” antiszemiták. De hát mit lehet ez ellen tenni? Ha figyelmen kívül hagyjuk, nem beszélünk róla, elsimítjuk és hagyjuk, hogy az izraeli nagykövet utasítgassa az egyetemeinket, akkor helyesen járunk el? Ha hagyjuk, hogy ők mondják meg melyik magyar történelmi személyiségnek állíthatunk szobrot, akkor helyesen járunk el? Ha hagyjuk, hogy a Magyar Tudományos Akadémia a fenti paktumok miatt azután is erőltesse a finnugor elméletet, amikor már mindenki más, aki nem magyar tudja, hogy szinte alig volt közünk hozzájuk?

  Akkor milyen ország vagyunk? Van egy weboldal, a nevét sem mondom ki, mert olyan undorító közönség vakkant a híreikhez, hogy szégyellem magam magyarként. A világon semmit, de semmit nem tudnak a történelmünkről! Melyik nép az rajtunk kívül, aki ennyi korcsot lök ki az iskolák kapuján? Ezért kinek kellene szégyenkeznie?

 17. Mvm9

  Még ők is jobban kiállnak magukért, mint mi. Mármint az örmények és az ukránok. Mi csak csendben meghúzzuk magunkat és senki nem képvisel bennünket, még a Jobbikos Vona sem. Mit gondoljon az ember egy olyan jobboldalról, ahol a tanácsadó történészként azt tanítja, hogy „Haynaunak a magyar történelemben dicsőségesen pozitív szerepe volt.” „Bocskai, Bethlen, Thököly, Rákóczi és a hasonlóak egyre fokozottabb mértékben álltak nagyon sötét ügyek szolgálatában. Magánemberként, valószínűleg Thököly volt a leghitványabb közöttük, de politikai veszélyessége Rákóczinak volt a legnagyobb” – és ehhez hasonló baromságokat.: „Ha nem ítélték volna halálra őket, vagy akár csak kegyelmet kaptak volna óriási súlyos precedensképző hiba lett volna”
  http://www.dobogommt.hu/irasok?aid=102
  Aki ezután is azt hiszi, hogy ő valaki más, mint az eddigi „államférfiaink” , az nagyon téved.

 18. Kyra

  ” De hát mit lehet ez ellen tenni? ”

  Sokmillió dolláros kérdés.
  De ha abban az erőtérben akarod megoldani a problémát, amit ők gerjesztenek, nyilván annyi esélyed van, mint háromlábú sündisznónak a hatsávos autópályan délután 5 órakor.

  A kérdés hogy problémamegoldási lehetőségként mennyire vagyunk képesek eltávolodni az évszázadok óta belénk sulykolt életviteltől.

  Te is tudod: a bankrendszert NEM lehet megreformálni.
  Az ipari és növekedésre alapuló társadalmat sem.
  Azt a tudományos irányvonalat sem, ami az embert igyekszik kiiktatni a termelésből…

  Le kell kuporodni a földre, és KOMOLYAN elgondolkodni azon, hogy mennyit vagyunk hajlandók lefaragni civilizációnak csúfolt kényszercselekedeteinkből annak érdekében, hogy NE legyen rajtunk fogása a „gonosz” erőknek…

  Azt hiszem, zsidóztunk már eleget, és nagyon sok embert nem muszáj már meggyózni, hogy erősen nyerésre állnak.
  Most arról van szó, hogy sikerül-e olyan pályán játszani a második félidőt, ami NEM az ellenfélnek lejt.

 19. Kyra,
  „Mi csak csendben meghúzzuk magunkat és senki nem képvisel bennünket, még a Jobbikos Vona sem.”

  Egy Széchenyi-idézet jutott eszembe:

  „Én utálom a vénasszonyos lamentációt, amely minden bajért a kormányt teszi felelőssé. Segíts magadon, az Isten is megsegít. Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen. Mit használna a dél-afrikai feketéknek az, ha valami isteni hatalom megajándékozná őket Anglia, Franciaország vagy Magyarország alkotmányával?”

  Más szóval, senki nem mondta, hogy csendben meg kell húzni magunkat; de ha azt tesszük, akkor az nem a kormány felelőssége, hanem a mi hibánk.

  Te magad mondtad néhány hozzászólással előbb:
  „Sokan még bégetni sem mernek, csak az olyan titánok, mint Tibor bá’. Meg is értem, hiszen még a falon lógó lapostévének is füle van és akinek családját el kell tartani, annak szépen csendben kell maradni.”

  A Rákócziakról meg azért lehet tudni, hogy sötét dolgokban, szervezkedésekben is részt vettek. Mára egy többé-kevésbé fiktív szabadságharcos–nemzethős Rákóczi-kép az elfogadott.

 20. Attila (PV),
  „Le kell kuporodni a földre, és KOMOLYAN elgondolkodni azon, hogy mennyit vagyunk hajlandók lefaragni civilizációnak csúfolt kényszercselekedeteinkből annak érdekében, hogy NE legyen rajtunk fogása a “gonosz” erőknek…”

  A ‘gonosz erő’ ellen nem tudsz tenni,. még úgy sem, ha többé-kevésbé tudatosan próbálod irányítani az életedet. Globális méretben pedig az emberek nagy többsége nem ezt csinálja, hanem enni-inni, szórakozni és az ösztöneit kiélni szeretné, minél olcsóbban. Tehát egy szűk réteg erőfeszítése teljesen felesleges. A ‘gonosz erőt’ stratégiailag think-thank intézetek százai, ilyen-olyan alapítványok, szakértők milliói támogatják. Mégis, mit tehetnél ezek ellen? (A másik az, hogy nem is látod, hogy kivel állsz szemben.)

 21. Mvm9

  „…emberek nagy többsége nem ezt csinálja, hanem enni-inni, szórakozni és az ösztöneit kiélni szeretné, minél olcsóbban…”

  Ha csinálná…
  De észre kellene venni, hogy már Nyugatról is Budapestre járnak „partizni” az angolok, németek, franciák, svájciak, mert otthon náluk már megfizethetetlen.

  Lehet, hogy személyesen nem látom az ellenfelet, de a logikája és motivációi körvonalazódnak.
  Eddigi tapasztalatok alapján az ellenfél egy parazita, olyan mint a rák.
  És az is igaz, hogy a rák ellen csak drasztikus módszerekkel lehet küzdeni.
  Ezek között vannak ortodox és unortodox módszerek… és minnél nagyobb a baj, annál inkább teret kapnak az unortodox módszerek… mint a böjt vagy a hőterápia.
  Azt hiszem, egy alapos „böjt” komoly problémát tudna okozni a rendszerben…
  De ezt nem a hagyományos módszerekkel kell elérni.
  A tudományos és ortodox módszerek mind az ő eszközeik, ezekkel soha nem érünk célt.
  Azt kell figyelni, hogy mik azok a tudások, elméletek, amiktől legnagyobb hévvel tiltanak bennünket… ezek között lehetnek azok, amik kimutathatják a gyenge pontjaikat. Például… Biztos, hogy az egyetemes közjó érdekében lettek száműzve az okkult tudományok?
  Mert elsősorban tőlük tudjuk azt is hogy hasztalanok…
  Persze mélyebben lehetne boncolngatni azt is hogy miért volt olyan fontos Jézust megfeszíttetni… Valahogy a szőnyeg alá söprés nem tűnt elegendőnek… Sőt az egész irányzatot zsidó irányítás alá kellett vonni, és kegyetlenül kiirtani az „eredeti” gondolatokat.

 22. Legalább beszélni kell róla, Attila, mert semmi mást nem tehetünk. Azt is csak szőrmentén. Az a baj, hogy nem is ők ugranak először a torkunknak antiszemitizmust visítva, hanem azok, akik még életükben nem láttak szemitát.

  Azt mondják, ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik feletted, elég ha megnézed miről tilos beszélni.

  Jó lenne, ha legelőször is azok, akik kurucinfós stílust használnak a cigánysággal és a zsidósággal kapcsolatban, azok nem nekik ártanak legtöbbet, hanem nekünk…

  … Viszont az már bűn, ha elhallgatjuk a tényeket. Például „Lézer” János is kiakadt azon, hogy a törvényeket mindenféle rendeletekkel szabályozzák alsóbb szinten, tapinthatóan valamiféle ráhatásra, korrupcióra utaló módon. Itt van pl. ez a videó, amit azzal lehet lerázni, hogy „jobboldali” – de attól még lehet benn igazság. Itt levezetik, hogy játszották ki például a földtörvényt a „szemiták”… 😀

  Az nem kétséges, hogy a Magyar Tudományos Akadémiát feltűnően irányítja valaki…

 23. Kyra,

  „Jó lenne, ha legelőször is azok, akik kurucinfós stílust használnak a cigánysággal és a zsidósággal kapcsolatban, azok nem nekik ártanak legtöbbet, hanem nekünk…”

  Szerintem világos, hogy a kurucos dolog mesterségesen van fenntartva… nem véletlenül nem lehet betiltani.

  Két komoly haszna is van. az egyik, hogy lehet rá bizonyítékképp hivatkozni, hogy mekkora antiszemitizmus van Magyarországon, a másik meg hogy lehet figyelni, hogy kik látogatják, mennyire sűrűn mit kommentelnek, satöbbi.

  A beszéd után a tetteknek kell következnie…
  De belűlről kell először eldönteni, hogy valóban akarsz-e kilépni a mátrixból…
  Mert addig marad a „beszélgetés”, de azzal is ellenségeink gazdagodnak, megismerik gondolatainkat, és felhasználják ellenünk.
  VAN megoldás, de nem úgy megtartjuk azokat a csapdákat is amiket tőlük kaptunk…

 24. Tibor bá’: itt a magyar feliratos változat a csatornámon. Még Te fordítottad le. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük