(96) Ajánlat

Tibor bá’ szatirikus online

~k001Egy igen fárasztó nap után bevallom nincs semmi mondanivalóm. Minden esetre én, mint az író, meg vagyok veled elégedve, mint olvasóval és őszintén remélem, hogy te is meg vagy elégedve velem, mint íróval.

Ezek szerint kialakult közöttünk egy kölcsönös bizalom, amit – ha nem veszed zokon – mindjárt hasznosítok is. Vagyis helyt adok egy szórólapnak, és felhívom a figyelmed, hogy személy szerint én melegen  ajánlom, már csak azért is mert anyagilag némiképp érdekelt vagyok. A helyzet ugyanis az, hogy könyvek írásából, de főleg terjesztéséből nem lehet megélni, a nyugdíjról meg már nem is beszélve. Még csak annyi, van-e megtakarított pénzed? Van! Hát ez ragyogó. Akkor folytasd az olvasást!

 

 

 

 

     140 %

 

 

 

 

TEMPLOM EGERE (HUNGARY) BEFEKTETÉSI ALAP KFT (azaz korlátlanul felelőtlen társaság) NEMZETKÖZI TÁJÉKOZTATÓJA

 

Cégünk sikeresen telepítette át Magyarországra ezt a páratlan lehetőséget biztosító szolgáltatást, aminek lényege egy mondatban a következő. A lakosság megtakarításait megnyugtató módon húzni ki a zsebekből. Ez, a külföldön már komoly múlttal rendelkező lehetőség, immáron magyar honban se szorul mellőzésre, hanyag háttérbe szorításra. Neked, mint kisbefektetőnek, semmi más teendőd nincs, mint selyem masnival átkötve befizetni cégünkhöz összekuporgatott filléreidet, amit mi minden további teketória nélkül egyéni céljainkra fogjuk felhasználni, és erről neked egy olyan bizonylatot állítunk ki, amivel nyugodtan kitörölheti a segged. 

Kérjük, ne feledd! Ez egy páratlan lehetőség. Tőkédet befekteted hozzánk, amit mi pillanatok alatt nem csak elherdálunk, de 140 százalékkal megnövelve havonta be is mutatunk neked, hogy lásd mire költöttük el pénzed, de csak egy röpke pillanatra, amit követve nyugodtan elbúcsúzhatsz tőle egy teljes életre.

Még annyit. Ne csodálkozz, hogy a hazai törvények ezt a lehetőséget nyitva hagyták nekünk. Ennek oka talán abban van, hogy igazgatói tanácsunk és felügyeleti bizottságunk valamennyi tagja parlamenti képviselő, ami megint csak gondos előrelátásunkról tanúskodik.

 

Tisztelettel: Link Csa Ló, elnök-vezérigazgató (jó pénzét honosított magyar)

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

7 gondolat erről: „(96) Ajánlat

 1. A cikk elején már arra számítottam, hogy kaptál egy megbízást békekölcsön papírok eladására – közvetítésére.

 2. 1.
  A lőfegyvergyártó cég jobban fizet! 🙂

 3. Arany befektetési cég. gyémánt befektetési cégek kihagyhatatlan ajánlatai: legjobb megtakarítási forma, a vásárolt aranyát, gyémántját díjmenetesen érték megőrzését vállaljuk.

  Szóval kuncsaft fizet, kap egy papírt a letétről…..és, és mikor jelentkezne, hogy kellene a cucc, a cég már felszívódott.

 4. Aki pénzben, értékpapírokban és hasonlókban tartja megtakarításait annak mindenképpen ez a sorsa.
  Cyprusi bankok, Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet, részvények, nyugdíjpénztárak, lehet választani.
  Csak a körítés és az eszközök váltakoznak.

 5. 5:
  Ne bomolj Ábel, csak kápéről lehet szó. 😀

 6. 6: Ja, az más. Befektetési arany? Az nem kápé ugyan, de még keményebb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük