Címkearchívumok: szexuális menedék

(2264) Buzi, vagy nem buzi? ez itt a kérdés

Tibor bá’ szatirikus online

 

Végiglapozva a múltat, rémülten látom, hogy szexről már hetek óta nem volt szó. Kifejezett hanyagság a részemről, amit most gyorsan bepótolok. Elviszlek tehát benneteket Irán fővárosába, Teheránba, ahol a főtéren egy emeletes daru gémje jó alacsonyra le van engedve ahhoz, hogy egy fekete csuklyás hóhér egy férfit a lelógó kötélre felakasszon. A férfi bűne homoszexualitás, amiért 1979 óta halálbüntetést szabnak ki. Nyugati hírforrások szerint (persze nem túl megbízhatóan) eddig az ujjongó tömeg közel 4000 esetben eshetett át vallásos kielégülésen.

Teljesen érthető, ha két iráni férfi (legyenek Rahim és Karim) fejüket féltve, elmenekültek és a cseheknél kérnek politikai, akarom mondani szexuális menedéket. A nemzetközi egyezmény szerint, amennyiben valakinek az élete forog kockán, akkor mint menekültet be kell fogadni. De mi van akkor, ha Rahim és Karim nem buzik, csak állítják magukról, hogy azok? Valójában nem is irániak, ezt is csak állítják? Az idősebb cseh főtisztek még emlékeznek a régi szép szocialista időkre, amikor nem lehetett sorkatona az, aki meleg volt. Sorozáskor a férfiak 20 százaléka állította, hogy buzi. De ennyi köcsög nem lehet egy országban, mert akkor már kihaltak volna, de hogy a fenében lehet megállapítani, hogy valaki buzi-e vagy sem? Mint látható ez a cseh probléma nem új keletű. Vissza kell nyúlni a gyökerekhez, úgy az 1950-es évekbe.

Amikor idáig értem a beszámoló olvasásában, elkezdtem röhögni. Elképzeltem, amint a sorozáson mindenkit levetkőztetnek (ez különben itt is bevett gyakorlat volt) tök meztelenre, majd behoznak egy pucér bombázót, aki végigmegy a sorfal előtt, a felcser pedig figyeli a pöcsöket, akié egy kicsit is megmozdul az katonai szolgálatra „alkalmas”.

Folytatva a megtörtént esetet, a megbízott belügyi szervek Rahimot és Karimot átirányították Dr. Ondrej Trojan belgyógyász és szexterapeutához, aki Prága belvárosában rendelt, a férfiak megvizsgálása végett. Dr. Trojan jó munkát akart végezni, elvégre a belügy az belügy. Tolmács segítségével elkezdte bombázni a két buzi-jelöltet, ami nem volt semmi, mert a farsi-cseh tolmács történetesen nő volt. Végül a szexterapeuta rádöbbent, hogy megnyugtató eredményt csak akkor kaphat, ha a két férfit fallometrikus eszköz alkalmazásának veti alá. A „fallometria” alatt nyilvánvalóan a pénisz mérését kell érteni. A két iráni férfi pedig választhatott, vagy deportálják őket, vagy nemi szervük megmérettetik. De hogyan?

Az 1950-es években egy Kurt Freund nevű pszichiáter kezdett kísérleteket végezni egy általa kifejlesztett „penil pletismográf” segítségével, ami a pénisz felé áramló vér mennyiségét detektálta. Dr. Freund nem csak leállította a sorkötelesek svindlijét, de egyben arra is rájött, hogy a homoszexualitás nem betegség, aminek következtében 1961-től a cseh büntetőtörvénykönyvből kihúzták az ide vonatkozó büntetőtételt. Emlékezve erre, Dr. Trojan elhatározta, hogy a régen bevált eszköz használatához visszatér. Előbb Rahim, majd Karim péniszére felhelyezett egy csőbilincset. A bilincset pedig elektromosan összekötötte egy műszerrel. A következő lépésben video filmek vetítése következett, ahol előbb meztelen nők, majd meztelen férfiak vonultak fel-le. Most jön a happy end, mert a két férfi a műszer szerint valóban buzi, és így a deportálás elmaradt. Nekem persze a kisördög egyből elkezdett duruzsolni a fülembe. Mi van akkor, ha a két pasi úgy be van szarva, hogy a legszexisebb hím body builderek  látványára se jönnek lázba. Akkor marad a kiutasítás illetve az akasztás, a vizsgálat helyétől függően.

Itt most vége is lenne a dolognak, ha a cseh erekció mérésen nem röhögne fél Európa (mínusz Magyarország). De miután a Bécsben székelő Emberjogi Bizottság tudomást szerzett a cseh gyakorlatról és súlyosan kritizálta érte Prágát. A cseh belügyminiszter védekezésül felhozta, hogy összesen 10 esetben alkalmazták, és már abbahagyták az erekciómérést. De történt más is. Egy harmadik iráni köcsög a teszten való átesés helyett, inkább átszökött Németországba, és ott kért menedéket, amit nem kapott meg. A meleg pasi gyorsan a bírósághoz fordult, ahol el kellett dönteni, hogy maradhat-e vagy visszatoloncolják oda, ahonnan jött, vagyis a csehekhez. Igen ám, de a csehek csőbilincselik az iráni faszt. Amikor a német bíró megtudta, hogy mi vár a kérelmezőre, röhögését valahogy visszafojtva úgy döntött, hogy maradhat, mert a cseh köztársaságban „embertelen” vizsgálatnak vetnék alá.

Közben az is kiderült, hogy a férfi nemi szerv véráramlat mérését bizony a németek is, sőt az amerikaiak is használják (majd pont ők maradnak ki belőle) pedofilok esetében, bűnvádi eljárás során. De ezt is fúrják, mert az eredmény akkor is pozitív lehet, ha a vizsgált személynek van ugyan pedofil hajlama, de ellenáll a kísértésnek, amiről persze a fasza nem tud. Már pedig a puszta hajlam nem büntethető.

A hab a tortára mégis az, hogy egy leszbikus nő vizsgálatánál (csőbilincs helyett egy csiklótapaszt alkalmaznak) Dr. Trojan (állítólag) videó vetítés helyett a vizsgálandó hölgy előtt személyesen maszturbált. Amikor felelősségre vonták, Dr. Trojan azzal védekezett, hogy mindössze egy „demonstratív terápiát” tartott jónak. Ennek ellenére a cseh orvosi kamara 20.000 korona pénzbüntetésre ítélte. Ez minimum 200.000 Forint, ami a Guinness rekordok könyve szerint a világ legdrágább önkielégítése volt.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________