o o o o o o o o – É r t e s í t é s – o o o o o o o o

December 8-án vasárnap

kolbászkészítésre 3 fő bejelentkezhet hozzánk.

Délelőtt 10-kor kezdjük a munkát.

Frissensült kolbászt fogyasztunk ebédre.

(Vihettek haza sütnivaló kolbászt.)

Elkezdjük a füstölést, két nap múlva mindenki

hazaviheti a sajátját, vagy postán utána küldöm.

Jelentkezés E-mailben [evatibor#t-online.hu]

______________________________________

A Vissza a múltba átlépte a 200 bejegyzést.

Már csak ez év végéig fog néhány megjelenni.

Az összes VM-posztot, ha könyvbe kötnénk,

400 oldalt tenne ki.

Aki nosztalgiázni szeretne, vagy kisebb

ajándéknak akarná felhasználni, annak CD-n el

tudom küldeni E-mailes kérésre.

_____________________________________
_____________________________________
_____________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

7 gondolat erről: „o o o o o o o o – É r t e s í t é s – o o o o o o o o

  1. 2: Nem. Csak a beállítás kedvéért tettem oda a kést a tányér mellé. (Bal kézzel nehéz lenne a hurkatöltőt tekerni. 😆 )

  2. Tibor bá’!

    Meg volt a kolbász töltés? Várnánk a képeket, ha esetleg készültek…. 🙄

  3. A kolbásztöltés megtörtént, de az eredmény messze nem tökéletes. Két napig füstöltem és ez sok. Elég lett volna egy nap az én füstölöm intenzitása mellett. Lustaságból a húst ledaráltattam a hentesnél, ahol apró lyukú a daráló. nagyobb kellett volna, bár ez nem túl nagy hiba. Végül egy hajszállal több benne a köménymag, mint kellene. Ettől még ehető, de nem tökéletes. ismétlés következik! 🙁

  4. Nálam a hordóban annyira intenzív a füstölés, hogy már én is levettem max. 8 órára az idejét. A kömény nem rontja el, ha szereted. Legfeljebb kissé megnöveli az éjszakai szeleket… 😆
    A darálásnál tényleg jobb, ha legalább 6-os tárcsával van darálva, mert attól lágyabb “mozaikosabb” lesz a kolbász. Egy ősrégi szakácskönyvben úgy is javasolják, hogy ne daráljuk a húst, hanem késsel vagdaljuk apróra. Na de kinek van arra annyi ideje?!

    Csak így tovább! Előbb utóbb összeáll a tuti formula. 💡

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük