(1704) Nem mindenki faszkalap ebben az országban

 

Tibor bá’ online


___________________________________________________
___________________________________________________
_____________________________

44 gondolat erről: „(1704) Nem mindenki faszkalap ebben az országban

 1. 286 ezer feletti a nézettség egy nap alatt, ami döbbenetes.

 2. Tegnap olvastam, hogy az Ultrák és a Betyársereg is „bejelentkezett”…

  Tuti, hogy a Magyar Gárda is fényesíti a bakancsait.

 3. Most olvasom:

  Nos, Fico azt állítja, hogy azért nincs még mindig uniós csúcs a migránshelyzetről – csak a szakminiszterek vívódnak –, mert ott óhatatlanul megkérdeznék, ki is a felelős ezért az egészért.

 4. Zsír a videó, én is növeltem eggyel a nézettségi mutatót 😉
  Csak így tovább, keményen. Ezekkel a büdös mocskokkal nem lehet és szaban másképp bánni! Pár napja voltam a müncheni buszpályaudvaron jegyet venni, és egy halom ilyen szarzsák csövezett ott. Kritikán aluli volt a helyzet. Nincsen ezekre valami célzott biológiai fegyver?

 5. 5:

  Talán a munka. De az is inkább csak riasztólag hat rájuk.

 6. szvsz ez a videó azokhoz nem jut el , akiknek szánták.

 7. Hiszen neked szánták…

  Pont úgy, mint Orbán óriásplakátjait.

 8. 5# vasgyuszi

  Észak-koreában az illegális határátlépés 12 év kényszermunkával indul.
  Azután lehet beadni a menekült státuszi kérelmet! 🙂
  Nem tolonganak 🙂

 9. kedves magyar barátaim
  maga a videós üzenetköldés olyanoknak, akik nem néznek you-tub-ot, falra hányt borsó
  . a próbálkozás dicséretes ugyan, de nem jut el a cimzettekhez, akkor meg mit ér? azonkivül, és ne haragudjatok, de véleményem szerint, maga az üzenet szövege TÉVES!
  ne azt mondjad ennek a rettenetes csordának drága toroczkai polgármester úr, és méghozzá a bevezetőben, hogy SZIVESEN LÁTOD ŐKET ORSZÁGODBAN,csak esedezve kéred öket, hogy méltoztatnának ilyen-olyan gyaur törvényeket betartani, mert ha ezt mondod ,rögtön beigazolódik a bevándorló banda elött, amit otthon a kádik mondtak nekik:” menjetek csak, európa a tietek, allah elvette az európai gyaurok eszét.”

  ugyanis, ahogy egy , a nálatok tartozkodó izraeli tv.stáb által a keleti környékén meginterjuvolt fiatal kifecsegte, ezzel bocsátják öket utjokra otthon a papjaik.
  tovább:
  mit ér a bevándorlóknak cimzett kommüniké–ha valami csoda folytán egyáltalán eljut néhányukhoz- magyarul elmondva???
  legalább egy feliratos arab forditást ragasztottatok volna az aljára, de legmegfelelöbb lett volna a sok analfabéta számára egy arab szinkron.
  ugyhogy nagyon szép, nemes és dicséretes a kezdeményezés, kétségkivül, de effektiv haszna, hát kérdéses.

 10. 10 – Bálint!
  Egy felől minden kezdet nehéz.
  Másfelől Toroczkay ezt a magyar választóknak készítette, azok pedig tudnak magyarul. 😀

 11. 10. Bálint
  Teljesen érthető az aggodalmad, de nem csak a határokat kell megvédeni, hanem arra is kínosan kell ügyelni, hogy betartsuk az EU-s egyezményeket, és az „európai normákat”, bármik is legyenek azok, vagy a kedves „szövetségeseink” tönkretesznek minket sokkal gyorsabban és alaposabban, mint a beözönlő hordák tennék azt. Orbán pengeélen táncol, de Toroczkay is egy közszereplő, neki is oda kell figyelnie az országimázsra. Gondold el, hogy mit tenne a nemzetközi sajtó, ha Magyarországon felgyújtanának egy menekülttábort? Pedig ez Németországban szinte már mindennapos.

 12. Teljesen igaza van.
  Egyébként nem mi bombáztuk szét a hazájukat, nem mi gyarmatosítottuk őket, sőt…, ha jól rémlik, ugyanazok szopatnak minket is, mint őket.
  Támogassuk a migránsokat és segítsük őket abban, hogy minél többen eljussanak Londonba és Párizsba. A többit majd ők elvégzik helyettünk is. 😀

 13. Ja csak qrva sok enetgia az uaztatásuk, regisztrálásuk, etetésük és exponenciálisan növekszik a számuk is.
  A Föld megtelt. Nem fér el több éhes száj. Igazából már a ’70es években. Csak elfelejtettek szólni.

 14. 15. Ouse MD

  „A Föld megtelt. Nem fér el több éhes száj.”

  Tévedés.
  (Ezt mindig muszáj megcáfolni)
  Nem az éhes szájból van túl sok, hanem a jóllakott pazarlóból.
  A felső 1% többet pazarol, mint az alsó 50% öszesen.

  És azt is MUSZÁLY észben tartani, hogy akármennyire is jogosan harcolunk a sáskajárás ellen, őket ide tolták, kényszerrel, hazugságokkal, zsarolással, satöbbi…
  Ha ezt szem elől tévesztjük, akkor ez a harc (is) elveszett.

  Szerintem arra is koncentrálni kell, hogy a migránsok is rájöjjenek, hogy át vannak verve, ki vannak használva, csak beáldozható bábuk ebben a brutális sakkjátszmában.

 15. 16:

  Szépeket álmodsz Attila, és már nem is haragszom érte, csak irigyellek.

 16. 16. Attila (PV)
  Bocsáss meg de ki kell igazítani: nem az éhes szájból van túl sok, hanem a KIELÉGÍTHETETLEN PAZARLÓKBÓL, AKIKET KÉPTELENSÉG JÓLLAKATNI
  A többi passzol 🙂

 17. 16. A felvett CHF hitelek aránya és az 1%-od nincs arányban. Picivel nagyobb lesz a pazarló százalékarányod, ha a valóságot próbálod meg feltárni és abból levonni következtetéseket, mintsem egy elmélethez magyarázatokat találni.

 18. ”menjetek csak, európa a tietek, allah elvette az európai gyaurok eszét.”
  És milyen igazat szólt a kádi.

  „Mára Törökország vált a menekülteket legnagyobb számban befogadó országgá. 2013 októbere óta háromszorosára emelkedett a regisztrált szír menekültek száma, ami mára csaknem elérte a 2 milliót.

  Tehát annak ellenére, hogy Törökországot egy cseppet sem érdeklik a szír menekültek, mégis 2 millióan vannak az országban, és egyszer csak elkezdtek tömegével kiáramlani, mintha egy forgatókönyvet követnének.”
  https://komlomedia.wordpress.com/2015/09/18/torokorszag-kenyszeriti-a-menekulteket-europaba/
  Tényleg Törökország kényszeríti a menekülteket Európába?

  Nektek mi a véleményetek? Ill. Bálint információira lennék kíváncsi, mit hallani közelebbről. Ez a téma valahogy még mindig homályban van.

 19. 19. Gloucester

  A CHF hitelnek ehhez semmi köze… eseleg talán ahhoz, hogy a top 1% a világ gazdagabbik felét is zsigereli.

 20. 20. JR69

  „Tényleg Törökország kényszeríti a menekülteket Európába?”

  Nem.
  Az USA vagy az ott székelő háttérhatalom…
  Úgy tűnik, hogy az EU-nak nem sikerül lenyomni békés úton a torkán a TTIP-et, igy egy kicsit felkavarják a zavarost, egymásnak ugrasztják őket, és a káoszban könnyebben operálva a saját embereiket tehetik pozícióba…
  Aztá, hamár itt van pár millió menekült, az alsóbb osztályok velük lesznek elfoglalva, a felsőbbeket meg meg lehet vásároni magas fallal körülvett védett lakóparkokkal.

 21. jr69
  köszönöm kérdesedet, és megtisztelve érzem magam, hogy véleményemet kérded, hogy netán törökország kényszeritené a nála meghuzódó menekülteket a távozásra.
  elééggé ismerem az iszlámot, jó és rossz tulajdonságaival eggyütt, hogy egyértelmüen és világosan azt mondjam: NEM!
  A VENDÉGJOG az iszlám egyik alapdogmája, szent és sérthetetlen, vonatkozik még a volt ellenségre is, és van rá példa a ti történelmetekben is.valamelyik fejedelmetek, talán rákóczi, menekült a hajdani ellenség, a török szultán védelme alá, és a krónika szerint nem volt az a bécsi ármány, fenyegetözés, vagy akár arany minek fejében a porta megtagadta volna a vendégjogot.
  továbbmenve kérdésedben, én is csak annyit mondhatok, amit az izraeli nemzetközihelyzet-elemzök is mondanak, éspedig azt, hogy több lehetöség van:
  1. a már régebben európába kikierültek hivják öket-nem valószinű.
  2.látván a hónapok óta libián keresztül európába özönlő afrikaiakat, kiket végül is európa befogadott, ők is felbuzdultak, ” ha nekik szabad, nekünk is szabad ” alapon – nem valószinű
  3.valakik szervezetten ösztökélik, majdhogy nem tuszkolják üket európa felé, pénzt és utmutatást, tanácsokat osztogatva-ezt mondják az elemzőink, és ezt gondolom én is.
  azért gondolom igy, mert a pályaudvarokon meg máshol is nálatok olyan emberek skandálják „europa, germania, dania, seveden” , igen, igen, igy: ” seveden”, akikről leri a primitivizmus, akiket erre a skandátumra még otthon megtanitottak, és akik egyrésze még azt sem tudja, hogy merre is vannak ezen országok.

 22. @23. Bálint köszönöm a válaszodat.
  Igazad lehet abban, hogy a vendégjog szent és sérthetetlen. Nemrég láttam egy filmet, amiben egy afgán falu lakói amerikai tengerészgyalogost védtek meg a tálibok ellenében erre hivatkozva.
  Persze ez csak egy film (elméletileg megtörtént események alapján készült: Lone Survivor, 2013).

  A 3. pontodat találom én is valószínűnek, viszont a dologban legalább végrehajtó szinten a törökök is részt vesznek. Volt kint egy újságírócsapat, és azon kívül, hogy nem szívesen látták őket, és majdnem le is csukták őket, azt tapasztalták a török határ mentén, hogy a friss szíriai menekülteket egyből a görögök felé hajtják. Persze lehet, hogy ezeknek a végrehajtóknak már semmi közük az iszlámhoz.
  Görög információk szerint pedig a törökök tuszkolják a migránsokat a gumicsónakokba, és időnként ki is szúrják azokat, hogy ha elsüllyednek, akkor majd úgyis kimenti őket a görög partiőrség. Így tuti nem fordulnak vissza.
  Szerbiában pedig fényképeztek le olyan eldobált Western Union átutalási igazolásokat, amin a pénz Szaúd-Arábiából érkezett.
  Tehát végrehajtó (Törökország) és finanszírozó (Szaúd-Arábia) már van, csak a felbujtó nincs szem előtt. Jól mozgatja a szálakat, és a kirakatba helyezett végrehajtókra haragudhatunk is, amíg a terv kiagyalói röhögnek rajtunk a háttérben.

  Drábik beszélt egy riportban Bat Ye’or – Eurabia: The Euro-Arab Axis című könyvében részletesen leírt tervről, amit szerinte most hajtanak végre. Erről van tudomásod?

 23. 20. JR69
  Hát én nem mennék bele találgatásokban, de a tények röviden.

  1.) Törökországban választások lesznek, a kurd kártyát már kijátszották. Az ISIS-t azért is támogatják, mert a kurdok ellen is van.

  2.) A törökök nemrég nyilatkozták, hogy a menekülttáborok nekik eddig 7.2 milliárd dollárjukba került.

  Azt azért tegyünk hozzá, hogy ezek a táborok már évek óta léteznek, és milliós létszámú lakókkal.
  Ezt érdemes viszonyítani az EU menekültekhez illetve a menekültek arányát viszonyítani az adott ország lakosságához.

  3.) Mivel ENSZ menekültügy alapjának támogatása adományok híjján lecsökkent, az is kevésbé bírja támogatni többek között a török menekült táborokat, az ott lévő emberek ellátását.
  Állítólag közel 50%-os a támogatás csökkenés.

  4.)Az táborokban romlanak a körülmények, a táborlakóknak fogy a tartalék pénzük és a reményük, hogy pl. Szíriába belátható időn belül visszamehetnek, mert a háborús helyzet nem látszik megoldódni. A pénz fogyás döntő szempont, mert eldönthetik, hogy a táborban égetik el a maradékot, vagy fizetik az embercsempészeket és megpróbálják az EU utat.

  5.) Van valami török-arab ellentét is, fene tudja, hogy honnan eredeztető.

 24. 20.JR69

  „Drábik beszélt egy riportban Bat Ye’or – Eurabia: The Euro-Arab Axis című könyvében részletesen leírt tervről, amit szerinte most hajtanak végre. ”

  Hát elég nagy a késleltetés a végrehajtásban, ha az első olajválsághoz nézzük…

  „Szíriából még nem indult meg a menekültáradat, az Iszlám Állam még meg sem alakult amikor Bat Ye’or 2005-ben kiadta Eurábia: az euro-arab tengely című könyvét. Az egyiptomi születésű, de már Nagy-Britanniában élő zsidó írónő egy egészen vad elmélettel állt elő: az Európai Unió (akkor még Európai Gazdasági Közösség) szerinte a hetvenes évek olajembargója idején titkos megállapodást kötött az olajtermelő arab országokkal. Az egyezmény értelmében a nyersanyag-szállítmányokért cserébe Európának el kellett ítélnie Izraelt és engednie kellett a muszlim bevándorlók Európába áramlását.

  Az Eurábia-elméletet később felkarolta és továbbköltötte az európai szélsőjobb. Bat Ye’or modern követői szerint az uniós döntéshozói elit szándékosan akar létrehozni muszlim többséget az európai nagyvárosokban 2020-ig, 2050-re pedig az egész kontinensen. A multikulturalizmus szerintük csak eszköz ennek az ördögi tervnek a végrehajtásához. Az egyik legtermékenyebb eurábista épp egy norvég blogger, Peder Are Nøstvold Jensen, akinek bejegyzéseit Breivik is sokszor idézte kiáltványában. Jensen szerint nemsokára az európai fővárosokban csak muszlimok élnek majd, és nemzetállamok helyett a kontinensen csak egy nagy egybefüggő arab gyarmat lesz.

  Az Eurábia-elmélet politikai sci-finek sem túl jó, de a valósághoz aztán végképp semmi köze nincs. Először is, a követői még csak arra sem adnak magyarázatot, hogy ha az európai elit hírhedten világi és liberális, miért áll érekében iszlamizálni az egész kontinenst.”

 25. 20.JR69

  „The „self-taught Jewish intellectual” Gisèle Littman published the book Eurabia: The Euro-Arab Axis in 2005, under the name Bat Ye’or.[1] She was born in Egypt: her family fled the country after the Nasser revolution, and her research was mainly on the treatment of Jews in the Middle East. She married David Littman, an activist who campaigned against Antisemitism in Muslim-majority countries. ”

  „Eurabia conspiracy theorists just happen to ignore the major European-Israeli free trade deal made that same year.”

  http://rationalwiki.org/wiki/Eurabia

  Szóval érdekes az írónő családi háttere és az EU-Izrael szabad kereskedelmi egyezmény nehezen illeszthető az elméletbe.

 26. Én is néztem hallgattam Drábik Eurábia mondókáját,de nekem ez azért furcsa,mert hirtelen öntik rá európára ezt a népséget.Európának esélye sincs ellene,és a helyzetet kezelni.Olyan érzésem van,mintha a vágóhídra terelnék őket,és közben a NATO meg be fészkeli magát mindenhova európába…Majd támadást intéznek Putyin ellen.Putyin meg vissza európára,de addig már itt lesz több millió muszlim is meg európai..Két legyet ütnek egy csapásra..

 27. Magyarország csúnyán beleköpött a levesbe.
  Még a sz@ros ENSZ- főtitkár is kiakadt ránk.
  Pedig mennyi emberirtás szárad már a lelkén ennek a sóhivatalnak és a BT- tagoknak.
  Természetpusztításról nem is beszélve.

 28. @30: Hát ez az. Ha az Eurábia-elmélet politikai sci-finek sem túl jó, akkor miért vannak annyira kiakadva a magyar lépésektől (ami ideiglenesen ugyan, de feltartóztatta a migránsokat), míg halálra dicsérik a szerbeket, akik pénzért fuvarozzák őket (mi pedig ingyen)?

 29. A cél a káosz növelése és ezáltal újabb NATO- parancsnokságok létesítése, további militarizálás és tömegkontroll.
  Esetleg 1- 2 Charlie Hebdo- s hamis zászlós akció, szintén az előbbi célból.
  De elsülhet ez még sz@rabbul is és gyorsabban.
  Akkor pedig borul a sakktábla és mindenki lő mindenkire….

 30. 31. Röszkénél egy NATO tagállamot támadtak meg. Minek NATO-parancsnokság egy olyan országban, ahol nem támogatja még nyilatkozat szintjén sem az adott tagországot?

 31. Ne tőlem kérdezd, odafent akarnak egy új magyarországi és szlovákiai központot. Gondolom tudják jól, hogy ez a 2 ország a leginkább orosz- barát a régióban. Ezt kéne ellensúlyozniuk. A nem támogatáshoz meg no comment. Bár, most hogy itt vannak az amcsi páncélosok kicsit kapóra jött a határvédelemhez

 32. 31: Közelít afelé amit nekem is meséltek! 😉
  Igaz akkor még nem volt szó idei NATO parancsnokság felkérésről, csak majd a közeljövőben várható ilyen is irányunkban.
  De hidd el, ha abból amit pár mondatban összefoglalva mondtak nekem minden bejön, akkor hamarabb is lesz itt lőnek a határon dolog…! És az eltelt hét alatt elég sok minden valóság lett mindabból, amit múlt hétvégén ha nem is hitetlenkedve, de fejet csóválva -Hogy ez biztos? hallgattam…! Nem, nem volt biztos, ezek elképzelések, tervek, meglátjuk miket lépnek meg belőlük. Várom a „kerítés” egyenlőre tervezett szakaszainak teljes elkészültét, mert kíváncsi vagyok, hogy az arra vonatkozó „elképzelések” is realitások lesznek -e. Mert ha igen, akkor bizony igen kemény világ jön majd a határtérségben.

  Kiegészítésnek:
  http://hidfo.ru/2015/09/a-migracios-valsag-lenyege-kezdodik-a-harc-azok-ellen-akik-a-trojai-falobol-elomasznak/

 33. Ez meg csak Jövőnk kedvéért! 😉 🙂

  Switzerland: Army join border control to protect Swiss border

 34. 24-től fölfelé

  szerintem csak az eurábia elmélettel magyarázható Merkel és társai, valamint a sajtó megmagyarázhatatlan viselkedése. Drábik rámutat arra is, mennyire lefeküdt Németország az USának.

 35. 35 Piton köszönöm 🙂

  Svájc még (!) nem a doktrína szerint cselekszik, majd akkor fog, amikor a rendszer összeomlott.

 36. múlt pénteken a szaturnusz bement a nyilasba.
  2017.12.22-ig lesz ott. /már bement 2014 decemberében, de volt egy időszak amikor retrográd mozgásban volt.
  -mely népeknek uralkodó bolygója a szaturnusz?
  -mely népek tartoznak a nyilasba?

  csak nyugi, tudom, hogy „nincs asztrológia”, csak érdekességnek írtam, meg ne öljetek érte.

 37. 40:
  Na melyik? Áruld el! Megöl a kíváncsiság. 😀

 38. 40, 42.
  Erről a „Huns not dead!” feliratú póló jut eszembe, ahol épp egy visszafelé nyilazó harcos van, remélem erre a nyilasra gondoltatok Ti is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük