(1927) Mi van, ha pénisszel születtél?

Tibor bá’ online

~k001Hülye kérdés, mi lenne? Férfi vagy. Akkor viszont veszélyben a péniszed! Gondolom, érdekel, hogy miért? Azért, mert a profitra éhes TŐKE piacot lát a nemi szervedben. Ugyanis a nőknél bevált, a nőket már alaposan megkopasztották, legutóbb a nemi szervük átszabásával, amin röhögtetek, de most készül rátok járni a rúd. Ne becsüld le, mert a TŐKE eddig még mindig mindent elért, amit akar. A plázák kozmetikai osztályán egy teljes pultsor van kirakva a női nemi szerv tisztítását és szagtalanítását célzó dolgokkal, melyek – valószínűleg – több kárt okoznak, mint hasznot. Ezt a maszlagot már próbálták megetetni a férfiakkal is, de nem álltak kötélnek. Ne keressük az okokat, de bármik is legyednek azok, a pénisz külső megjelenése a férfiaknak se mindegy. Nem tudni miért, de a jelenség létezik. Azt mondják, a nők egymásnak öltöznek. Lehet, hogy a férfiak a pöcsükkel vannak ugyanígy. Nem szeretik, ha a nem perfekt dákójuk miatt az öltözőben a többi kiröhögi. Nézzük tehát sorban, mi minden vár rád, jobban mondva a péniszedre!

1. Meghosszabbítás: Hülye dolog, de a közbeszéd szerint a kicsi és szűk punci a csemege, míg a férfiaknál a hossz és a vastagság a kívánatosság mércéje. Most ne azon spekuláljunk, hogy mi van, ha a legkisebb hüvely a leghosszabb hímvesszőnek ad találkát, inkább azt vizsgáljuk van-e mód szemébe röhögni a természetnek és mesterségesen meghosszabbítani, mit is?….Hát, igen, azt a bizonyos hímtagot? Anatómiai tény, hogy a pénisz egy jelentős része be van ágyazva a testbe, ahogy egy zászlópóznának is szüksége van beton alapozásra. Nosza, ebből a rejtett tartalékból tárjunk fel néhány centit a külvilág részére. Na, itt lépnek be a sebészek, akik bőségesen hirdetik magukat (vagy majd fogják) ha véletlenségből pornóképek szemlélésére szottyan kedved. A csábítás roppant aktuális, mert a pornó felvételeken szereplőket úgy válogatják ki néhány millió jelentkező közül, hogy 22 cm alatt még véletlenül se kerüljön be valaki (ezért fizetnek tripla gázsit a nőknek, akinek arca nem az orgazmustól torzul el, és nem az átélt kéj miatt nyögnek, hanem a fájdalomtól). A sebészeti beavatkozást úgy hívják, hogy ligamentolizis, ami szerencsés esetben akár 3 centi adalékot is jelenthet. A műtéten áteső férfiak nagy hányada szívesen visszafordítaná az eseményt, mert a zászlórúd valóban magasabb lett a kihámozott alapozás mélységével, de nincs semmi, ami egyenesen tartaná. A meghosszabbított pénisz ugyan merev lesz, de nem erektált, magyarul többnyire lógni fog felállt állapotban. Ha, aláveted magad a műveletnek, nem leszel átverve, a 3 centi OK, csak a szerszám lesz használhatatlan. Ezt nem én találtam ki, az Amerikai Urológusok Szövetségének a véleménye. (safe or efficacious).

2. Fantom pénisz: Hú, az anyját. Ez nem semmi. Emberi bőrsejtek segítségével megvastagítják a péniszt (ha már hosszabb nem lehet). A „segítségével” ez esetben azt jelenti, hogy az új bőr alatt sejt szaporodás indul be, ami a végén a pénisz kerületének megközelítőleg 30 százalékos növekedésével jár. Látványnak nyilván beválik, de a „műveletet” nem befolyásolja.pénisz Elvégre a vaginán egy 150-180 mm átmérőjű gyerekfej könnyedén átjön, akkor pedig 35 és 40 mm-es péniszátmérő között aligha van detektálható különbség.

3. Mesterséges erekció: Közölni fogják veled, hogy ha már a Viagra se segít, még nem feltétlenül kell bedobni a törülközőt. Az erekció mesterségesen is kiváltható, méghozzá kétféle képen is. Az egyik megoldás, ha behelyeznek egy hajlékony, ám mégis merev műanyag csövet a makacs nemi szervbe. A művelet szépséghibája, hogy a cső nem vehető ki-be. Következésképpen a tulajdonos fasza élete végéig állni fog, napi 24 órán át. Előnye a módszernek (mert az is akad), hogypénisz olcsó. A másik megoldás jóval költségesebb, viszont a páciens (vagy ügyfél, vevő, vagy mit tudom én) nincs örökös erekcióra ítélve. Ennél az eljárásnál a behelyezett „belső” felfújható és leereszthető. Ha ide jobbra vetsz egy pillantást, akkor láthatód a megfelelő ábrákat.

4. Injekció: Általában a férfiak nem kedvelik, ha szex-szerszámukat hegyes dolgokkal böködik, de a szent cél érdekében nem riadnak vissza az öninjekciózástól sem. A befecskendezett anyagok között jó néhány kifejezetten veszélyes a (Caverject) nem tartozik ezek közé. Terjesztik is széltében-hosszában extra vékony injekciós tűvel, előre preparált fecskendőben elhelyezett szilárd, pór alakú hatóanyaggal és oldószerrel. A tű olyan hosszú, hogy tövig kell benyomni a pénisz alsó egyharmada körül. A hatás 5-20 percen belül jelentkezik, de micsoda hatás! 4 álló órán át tartó merevedés (ha tovább tart, szólni kell az urológusnak). Caverject hetente legfeljebb 3 alkalommal alkalmazható, és minimum 24 óra elmúltával. Úgy tudom Magyarországon még nincs, de el tudom képzelni az árát, amikor majd megérkezik. Ha 10 rongy alatt lesz, egyszer kipróbálom 😀 . Végül is ez a 4 óra még az én fantáziámat is megmozgatta. Persze kell hozzá 4-5 nő és számottevő erőnlét is. Na, ezt a két utóbbit nem tudom, hogy honnan vegyem. 😀

5. Here helyrepofozás: Ha egy férfi jól akar mutatni (csak úgy általában, természetesen meztelenül) akkor a péniszen kívül ügyelnie kell a heréire is. A trendi here nagy, azonos méretű, és tökéletes gömb alakú. Ha nem ilyet látsz a fürdőszoba tükörben, akkor apám, rövidesen ki fogsz menni a divatból. A nagy, azonos méretű és tökéletesen gömbölyű herepár a természetben olyan ritka, mint a fehér holló, de a természet a divathoz nem ért, ezért nem releváns. Éppen ezért hamarosan a magyar férfiak követni fogják a magyar nőket a szilikon implantátumok fogyasztása terén, de ők nem a melleiket, hanem a herezacskóikat fogják feltölteni, hogy „férfiasan nézzenek ki.”

6. Fityma restaurálás: A fitymabarát és a fityma ellenzők tábora évszázadok óta vitában áll egymással. Mind a két oldalon akad érv dögivel. A metélt férfi nemi szervének tisztán tartása háborús körülmények között se probléma, és vannak olyan felmérések, ami szerint a metélt férfivel közösülő nők méh-nyakszáj rák előfordulása ritkább. Másfelől viszont fityma nélkül az orgazmus „nem az igazi”. Van azonban egy érv, amivel nehéz szembehelyezkedni. A fitymátlanítás visszafordíthatatlan. Micsoda dolog egy gyermeket megszabadítani fitymájától megkérdezése nélkül. Aztán meg, mi van akkor, ha valaki leendő felesége elől el akarja hallgatni zsidó származását? Ez bizony gáz! Na, ennek most vége. A fityma restaurálás egy lehetséges opció, amire két megoldás létezik. Az egyik a műtéti úton történő bőrsarjasztás. A másik a „csináld magad” módszer, aminek lényege a maradék bőr állandó húzogatása, amíg valami fitymaszerűséget nem lehet tapasztalni. Az üzlet ebben a különböző segédeszközök értékesítése, amelyek garantáltan visszahozzák a rég elvesztett fitymát. Kritikusok szerint az orvosi beavatkozás se más, mint a „csináld magad”, csak rövidebb ideig tart és többe kerül.  

7. Mi van még? A szakma nem adja fel. Megjelent az amerikai piacon (ha már itthon is van, szóljatok) a „NodorO” amiről úgy hírlik, hogy „megszünteti a férfi genitália szagát”. Néhány élelmes riporter kiderítette, hogy a NodorO főhatóanyag vény nélkül kapható gombaölő-szer. Szóval már van, de a férfiak nem akarnak ráharapni. Nem akarok rosszmájú lenni, de úgy tűnik, nekik mindegy, hogy mit dugnak be, csak bent legyen. — Na, ezt nem fogjátok elhinni. Ez a slusszpoén. A (Sweet Release) – az ajánlat szerint – használója ondóját almaízűvé változtatja. Az (Ambrosia) viszont az ízek egész garmadát sorakoztatja fel. Akár csak a fagylaltosnál, orális szex előtt partnernődet megkérdezheted, milyen íz parancsol?

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

9 gondolat erről: „(1927) Mi van, ha pénisszel születtél?

 1. Na én egyben biztos vagyok, hogy ha nekem fizetnének ezekért a baromságokért (1-7) /és nem nekem kéne fizetnem/, még akkor sem engedném meg, hogy a pöcsömhöz nyúljanak. 😛

 2. 1:
  Nana! A hirdetéseknek óriási rábeszélő ereje van.

 3. 2. Tibor bá’
  Engem hidegen hagynak a hirdetések, mindenféle reklám, óriásplakát, stb., ENGEM ABSZOLÚT NEM TUDNAK BEFOLYÁSOLNI! Ha a TV-ben rekámblokk van, akkor vagy átkapcsolok egy másik adóra, vagy leveszem a hangot (elnémítom – mute) és kimegyek a konyhába, ha pl. enni- vagy innivalót akarok behozni a szobába, ha folytatódik a film.

  Visszatérve az előzőhöz (a blog támájához): akár 10.000-20.000 €/CHF/USD/GBP összeget ajánlanának is fel egy ilyen általam HATALMAS BAROMSÁGNAK tartott beavatkozásért (mindegyikre igaz: 1-7), akkor sem engedném meg „nekik”, hogy a farkamhoz nyúljanak. 🙂 Pedig nem vet fel a pénz, de vannak dolgok, amiket (nálam) semmilyen összeggel nem lehetne elérni/engem megvásárolni, és a posztban említett dolgok ezek közé tartoznak: BAROMSÁGOK (szvsz.). 😉 😮

  A 20. században (meg előtte) nem voltak ilyen őrültségek, az emberek mégis szexeltek/keféltek/b@szt@k, és fel sem merültek bennük az ilyen agyament dolgok, mint farknagyobbítás, és a többi 6 őrültség. 😛

 4. Ez egy sok ember érdelkődésére számot tartó poszt; a maga nemében hiánypótló (hasonlót ld. pl. Idiocracy, kórházi jelenet).

 5. 3:
  Tisztelem az eltökéltségedet, de…. Szakmai berkekben jól ismert tény, hogy a reklám elleneseket is lehet befolyásolni, mégpedig úgy, hogy nem is tudnak róla. Bárkinek meg lehet változtatni a véleményét bármiről, ha van értelme erre koncentrálni. Ismert anekdota: Meg lehetne-e választani az USA elnökének egy emberszabású majmot? Meg, csak nagyon sokba kerülne.

 6. Re:5
  Nem állunk messze a valóságtól, hogy egy „majmot” válasszanak meg az USA elnökének…

 7. 6: Azt hittem, hogy a ‘majom’ már megvolt (Obamaki…) 🙂
  Most a megcsalt spiné jön, nem a narancshaj. Ami azért baj, mert most majd az egész világon bosszút akar állni. Még Trump is jobb lenne, de asszem’ az nem zsidó… , így nem is ő lesz a befutó.

  Közben beugrott, hogy ez miért is van jó helyen a péniszes topikban… Clinton kontra Lewinsky 🙂

 8. Tibor bá, igazad van, a reklámok akkor is befolyásolnak, ha nem tűnik fel. Könnyedén rávehetnek például, hogy megvegyek valami tisztítószert. De azért ehhez nagyon nehéz dolguk lenne a többségünkkel.

  Azt, hogy sokan megcsinálják, az kellene, hogy a nők javarésze csak olyan férfiakkal legyen hajlandó szóbaállni, akiknek kozmetikázták a farkát. És ha ez meg is történne, sokunknak van feleségünk, akivel ismert, hogy működik a dolog.

  Az egy másik kérdés, hogy akinek tényleg abnormálisan kicsi és/vagy nem működik, az kétségbeesésében mindenfélét kipróbálhat, hogy munkára fogja a szerszámot. Ez a beültetett erekció nem is lehet olyan nagy hülyeség azok számára, akik teljesen impotensek lettek, de nem akarnak örökre lemondani a nemi életről (a párjukkkal együtt).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük