(1879) Lekurvázás

Tibor bá’ online

~p001Legyünk őszinték, egy nőre nagyon hamar rávágják, hogy kurva (és akkor még szerencséje volt, hogy nem a „büdös kurva” jelzőt kapta). Ha egy nő nem úgy öltözködik, ahogy ezt „más valaki” helyesnek tartja, akkor egy kurva. Ha rámosolyog egy másik nő férjére, akkor is egy kurva. Ha nem törődik a többi nő véleményével, akkor is egy kurva. Ha sikeres a férfiaknál, akkor is egy kurva. Ha „túl gyorsan” összefekszik valakivel, akkor pláne egy nagy kurva. Ha nem ragaszkodik a kondomhoz, akkor is egy kurva. Ha ragaszkodik a kondomhoz, de használatát erotikával köti össze, akkor is egy kurva. Ha túl mély lélegzetet vesz be…. van esélye rá, hogy megússza a megjegyzést.

Az amerikai „Sex Roles” magazin készített egy felmérést, mitől lesz egy nő állandóan kurva. Felkértek néhány száz egyetemi hallgatónőt, hogy olvasson el egy romantikus történetet és utána jellemezze a hősnőt. A jelentkezőket három csoportra osztották, mindenki ugyanazt a történetet kapta, de amikor végre az ágyjelenetre került a sor a történet háromféleképpen folytatódott. 1) A nő kifejezte félelmét a nem kívánt terhességgel és esetleges fertőzéssel kapcsolatban, tehát jött a kondom. 2) A nő kijelentette, hogy kondom nélkül aztán nem. 3) A nő kijelentette, hogy kifejezetten szereti a kondom használatát, mert az megszabadítja a gátlásaitól és „megfeledkezhet” magáról. Gondolom, most kíváncsi vagy az eredményre! Szóval a hallgatónők nagy többsége a harmadik variáció esetén a női főszereplőt lekurvázta. Figyelem, nem a férfiak kurvázzák le a nőket, hanem a nők kurvázzák le egymást. Erről jut eszembe a régi vicc. Mikor mondja egy nő a másikra, hogy kurva, amikor az eggyel több férfivel fekszik össze, mint ő. De van másik is. Mit jelent, ha egy úrinő azt mondja, hogy NEM. Azt jelenti, hogy TALÁN. Mit jelent, ha egy úrinő azt mondja, hogy TALÁN. Azt jelenti, hogy IGEN. Mit jelent, ha egy úrinő azt mondja, hogy IGEN. – Az nem úrinő, hanem egy büdös kurva. 😀

___________________________________________________
___________________________________________________
___________________________________________________

16 gondolat erről: „(1879) Lekurvázás

 1. A 95 éves nagypapám gyakori beszólásainak egyike:
  Rosszlány az, aki mindenkivel.
  Kurva az, aki mindenkivel pénzért.
  Büdös kurva az, aki mindenkivel, csak velem nem.

 2. Kiment a ribanc szó a köznyelvből?
  A kurvát arra mondanám, aki pénzért teszi.
  Aki élvezetért csinálja az egyszerűen csak egy ribanc.

 3. 3: A ribanc és a kurva szinonímák, csak hangulat és stílusbeli különbség van köztük, nem jelentésbeli. Mindkettőt szokták a pénzért kefélőkre és a könnyűvérűekre is mondani.

  Én azon az állásponton vagyok, hogy a promiszkuitás ugyan nagyon kellemes, de a hosszútávú következményei súlyosak: Ha az embernek normális családi élete volt, azt teljesen tönkre is teheti. Ezért nem javaslom senkinek, de különösen annak nem, aki házasságban él.

  De az, hogy ugyanazért a dologért a nőket elítéljük, a férfiaknak megveregetjük a vállát, az nem megy. Az élvezet is közös, a következmények részben közösek, de sokszor inkább a nőt sújtják (egy nemkívánt terhesség a nő testének terhe).

  Egyébként pedig (Devecseri után szabadon): nem az a ribanc, aki az élvezetért csinálja, hanem épp ellenkezőleg: az, aki csak anyagi előnyért, aki nem szereti annyira, hogy akkor is csinálná, ha neki kéne fizetnie érte.

 4. Az ősi mesterséggel is összefügghet valahogy ez a kérdés. MIért van az, hogy a nők évezredek óta pénzt tudnak kapni a férfiaktől a szexért, míg ez fordítva nem, vagy csak nagyon elenyésző számban működik.

  Pár napja láttam a hírtv videói között egy riportműsort, ami egy nőt szólaltat meg, aki kijár Svájcba eladni magát(azért se mondom ki a szót, ami annyiszor elhangzott a posztban 🙂 ). A lényeg, hogy heti 600 ezret keres tisztán. Mikor képes erre a férfi? Mennyit kell melóznia, előtte mennyit tanulni, hogy ilyen heti bevételt elérjen?

  Ki tudja hány tíz vagy százezer nő él ebből és nem is akárhogyan csak a kultúr Európában. Kereslet tehát van, de miért? Fordítva miért nem működik?

 5. Szerintem azért, mert patriarchális társadalom a miénk. Ha a nôk keresnének annyit mint most a férfiak, és a férfiak annyit, mint most a nôk, akkor ez a szakma a férfiaké lenne.

 6. 5: Szerintem evolúciós okai vannak. Egy férfi számára előnyös, hogy szétszórja a spermáját amennyire csak tudja, ha a gyerekeit mások nevelik fel, az már nem az ő problémája. De egy nőnek meg kell válogatnia, hogy kinek és milyen kapcsolatba szül gyereket, mert könnyen pórul járhat.

  Ennek megfelelően, ha egy nő akar alkalmi szexet, könnyen talál kant hozzá ingyen is, de ha egy férfi, akkor vagy jól kell tudni hódítani, vagy a pénztárcába kell nyúlni.

 7. 7. Ez ősi dolog, a hím csimpánz is időnként ajándékokkal, gyümölcsökkel nyeri meg a nőstény hajlandóságát, fordított esetről nem tudunk… 🙂

 8. 7: „Szerintem evolúciós okai vannak. Egy férfi számára előnyös, hogy szétszórja a spermáját amennyire csak tudja”

  Én úgy fogalmaznék, hogy az férfi típus szaporodott el nagyon, amelyik szereti szétszórni a spermáját 🙂

  A nőknél is lehetett szexkedvelő típus, de ők nem tudtak olyan gyorsan szaporodni, mert mindig lock-olta valaki 9 hónapra 🙂

 9. 9: Szerintem minden férfi szereti szétszórni, csak van, aki rájött hogy mindenki jobban jár, ha egy helyre fekteti be az egészet, és aztán az utódok felnevelésére is gondja van.

 10. 5.
  Én beszéltem egy kurvával és azt mondta hogy kint még annyit sem keresett mint itt Mo-n.És itt annyit keres hogy jól él de nem feltétlenül takarít meg, csak ahogy ő mondja nem kell nézni pl. a hús árát a boltban.Az okát már nem tudom, de azt mondta hogy nem igazán éri meg külföld.
  —–
  Másik: Azt mondjátok meg hogy honnan a fenéből találnak annyi nőt a pornófilmekhez? Mert azután pl. ez egész világ látja.
  PL ha rákeresünk a „publicagent”-re, vagy a „faketaxira” ahol fiatal nőket dugnak az utcán/taxiban. Honnan a fenéből találnak erre nőket. Bár sejtem hogy itt is a pénz dominál , mert egy forgatásért lehet kapnak pl. 500 Eft-ot és annyiért beválalják.Aki meg forgatja és előfizetői díjért letölthető az meg halálra keresi magát mert lehet hogy csak 5$ a letöltési díj, de ha „fél” amerika letölti akkor már egy nagy összeg.És oda jutottunk hogy ezt is a pénz mozgatja:D De azért más dolog dugni valakivel négy fal között pénzért és más úgy is hogy az egész világ megnézheti. Én nem is hinném el ezt ha nem a saját szememmel láttam volna.

 11. 11:
  Egy viszonylag csinos nő hatalmas pénzeket tud megkeresni bérdugásból. Hogy ebből mennyi marad a zsebében, az függ az elrendezéstől. A tipikus elrendezés a strici tartás. Itt a stricitől függ, mennyit hagy meg a kurvának. De ha például egy szálloda „alkalmazza” akkor sokkal jobb a helyzet, ott csak a portásnak kell leadni, vagy időnként az igazgatóval is kell dugni. A legjobb megoldás a férj-feleség, amíg meg nem szedik magukat.

 12. Miért van az hogy a pinára van vevő, dögivel, a faszra meg elenyésző a kereslet?
  Na, kedves hímsovének, kapaszkodjanak, pont a patriarchális, hímsovén felfogás az oka.
  A szexualitást és a nőket szigorú „erkölcsi” börtönbe záró, áruvá silányító, hagyományos macsó férfi viselkedés termeli ki az altesti munkásokat.
  Hogy a pénzért, nyilvánosan punci szolgáltató hölgyek, kevés kivételtől eltekintve miért nem tudnak meg gazdagodni, annak ellenére, hogy kiemelkedő jövedelemre tesznek szert?
  Elsődlegesen, a saját magukat árulók többsége értelmileg nem egy zseni, és a könnyen jött (dugott) pénz könnyen is megy.
  Beszéltem hím és nőstény kurvával, hatalmas bevételekkel dicsekedtek, de hosszú távon, a „nyugdíjba vonulás” után ugyanolyan csórók maradtak mint a karrier kezdetén.
  Sokkal célravezetőbb módja a hirtelen meggazdagodásnak a törvényes házasságkötés egy gazdag hapsival, vagy nővel. A jólét is tovább tart. A legcélszerűbb egy nagyon hímsovinisztát kifogni és jól megmajmolni éveken, vagy életen át, vagy amíg a pénzéből futja 🙂 Ráadásul nem kell minden betérővel dugni, csak egy „vásárló” van, és alkalmanként még azt is lehet mondani, hogy most fáj a fejem. 🙂

 13. 5.
  A külföldről hazatért luxuskurva az árokban landol a vadiúj full extrás mercijével. Kikecmereg belőle és kiáll stoppolni. Éppen arra repeszt János bácsi a ladájával és felveszi. Beszélgetnek, az öreg elmeséli, hogy 30 éve esztergályos, most nemrég kapott egy kedvezményes szakszervezeti utalványt gyógyfürdőre, majd megkérdezi a nőtől, hogy ő mivel foglalkozik. A válasz: orális szex. János bácsi vakarja a fejét: Az nem a szopás? Mire a nő: nem uram, a szopás az, hogy maga 30 év munka után ladával zötyög gyógyfürdőre szakszervezeti utalvánnyal.

 14. 6.-10. és 13.

  Lehet ezekben az okokban is valami, bár szerintem meg az a fő ok, hogy átlagban a férfinak a szexre sokkal nagyobb az igénye, mint a nőnek.
  Tudok olyan párokról, ahol a nőnek hónapokig nem kell a szex, míg a férfinak kéne legalább heti szinten és ebből meg is vannak a problémák. Sok ilyen esetben a férfi elmegy máshoz és képes akár fizetni is.

  A nőnek legalább 10 -szer annyiszor fáj a feje és ha nem is fáj, annyira nem kell neki a szex, hogy fizessen érte, illetve nem kell fizetnie, mivel talál ingyen is olyat, aki szexel vele.

  Mondhatnám úgy is, hogy a piac, a kereslet-kínálat törvénye miatt alakult így. A férfi libidó átlagban jóval magasabb, mint a női. És akkor még a terhesség alatt kiesett hónapokról nem is beszéltünk.

 15. 15. Gyarmathy

  A libidó különbség a nemek közt egyrészt genetikai, másrészt a hozzáállás.
  Különösen a nők egyenjogúsítása után, amely a gyakorlatban úgy zajlott, és még ma is sok helyen, hogy a házi, házkörüli munka, és a gyermekek nevelése mellett, még el kell menni napi 8 órát dolgozni a gyárba, boltba. Átlag férfi a háztartásban csak nagyon keveset segít a feleségének. Tehát estére az asszony sokkal fáradtabb.
  Hímsovén álláspont szerint a nő alsóbbrendű, ezért eszköznek tekintik, a szexben is. Bár ezen a téren van már némi felvilágosodás, hadd legyen a nőnek is jó, de a férfi többség még ma is csak a saját, gyors kielégülését erőlteti az ágyban.
  Aztán csodálkozik, hogy a századik kielégületlen, csak a strapát jelentő egyoldalas szex után gyakran fáj a feje az asszonynak, legfőképp este, ágyba bújáskor.
  Ilyenkor ugrik be, a házasságot kötöttünk, kötelessége, hogy lefeküdjön velem. Kalmár szellem. Megvettem használom, pofa be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük