K Ö Z L E M É N Y

 

Az utolsó két poszt (Orbánról és a lélekről) Nem véletlenül került terítékre. Lehetőséget akartam adni arra, hogy alaposan kivitatkozzátok magatokat, mert a jövőben ezt a két témát nagyon kritikusan fogom kezelni. Nézetem szerint értelmes ember nem hisz a túlvilágban, és értelmes ember már rég felmérte Orbánt. (kivételt képez az, akinek az Orbán kormányból anyagi előnye van) Aki tehát az én mércém szerint meg akarja ütni az „értelmes” szintet, az vagy elfogadja az én álláspontomat, vagy nem nyilvánul meg. Az ok: E két témában nem vagyok hajlandó fórumot biztosítani a térítésnek/propagandának.
Az említett két poszthoz a hozzászólás holnap 02:00h-ig lehetséges.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

16 gondolat erről: „K Ö Z L E M É N Y

 1. Lehet-e a közéletről politika mentesen beszélni? Lehet-e a politikáról a kormányt szóba nem hozva beszélni?

  Lehet-e az életről a lelkiség nélkül, arról a hit témaköre nélkül beszélni?

  Lehet-e a modern tudományról az anyagon túli dolgok nélkül beszélni?

  Komolyan. Mi marad akkor témában? A szex?

  Persze tudom, lehet közéletről, életről, tudományról is beszélni, ha az egyezik Tibor ‘bár nézetével.

  Úgy tűnik sikerült a Facebookon diktatúrát is űberelni 🙁

 2. Mivel a blognak te vagy a gazdája Tibor bá’, a szabályokat te hozod és azokhoz kell alkalmazkodnia a résztvevőknek. Szerintem viszont olyan dolgot követelsz meg, amit te magad is gyakran kifogásolsz: egy bizonyos véleménnyel történő feltétlen (kritika nélküli) azonosulást.
  Abban viszont egyetértek, hogy a tézistől eltérő véleményt (mert ilyen mindig lesz!) normálisan – kutatási eredmények, hivatkozások, tények – alá kell támasztani.

 3. 02 – Pipás:
  Elég világosan ismertettem az álláspontomat: „E két témában nem vagyok hajlandó fórumot biztosítani a térítésnek/propagandának.” Magyarul objektív véleményekre vagyok kíváncsi. Meg lehet említeni Orbán nevét, Orbán tetteit, stb. De az irreális véleményt nem fogadom el. Pl. Orbán megvéd minket a migránsoktól, de az ellenzék le akarja bontani a kerítést. Ugyanis ez nem felel meg a valóságnak, mindössze egy ügyes orbáni taktika, és persze hazugság. A valóságot megkerülő szöveg az propaganda. Nehogy már ezt dédelgessem.

  01 – GLinDorph
  Nem tudom írtam-e már, hogy kezd veled teli lenni a hócipőm. Az hogy pimasz vagy, az egy dolog, de fogalmazni se tudsz magyarul, ami már nagyobb hiba. Mi ez? „Úgy tűnik sikerült a Facebookon diktatúrát is űberelni” Mit kell ez alatt érteni? És ez nem az egyetlen zagyvaság.

 4. 3
  Csak pár kérdést tettem fel. + Egy kijelentést.
  Rosszul írta be a telefonom. Állandóan kijavitja a szavakat. Nem azt akartam írni, hogy „Facebookon’, hanem hogy „Facebook diktatúrát „. Utalva arra, ahogyan a facebook meghatarozza milyen véleményeket enged kimondani és miket nem.
  Persze hogy jogod van meghatározni a szabályokat. Én csak megkerdojeleztem az értelmét.

 5. 04:
  És ez szerinted rendben van? „Lehet-e az életről a lelkiség nélkül, arról a hit témaköre nélkül beszélni?” – Különben, természetesen LEHET.

 6. 05
  Eljutottunk a ki mit hogy fogalmaz és helyesír kritizalasanak a szintjeig?
  Ennyi? 🙂
  Szerintem meg egyáltalán nem lehet.
  Ha ilyesmiről elkezdett az ember beszélgetni, az esetek túlnyomó többségében hamarosan előkerül valamelyik téma.
  Pont ezt bizonyítja az is hogy TILTANI kell ahhoz hogy ne kerüljön fel.

 7. Magyarország gyarmat.
  Az országunk idegen hatalom ellenőrzése alatt áll.
  ”A … politikai eliteknek el kell dönteniük, hogy … szembeszegülés helyett inkább a birodalom kiszolgálását választják, és értelemszerűen a saját népükből préselik ki azokat az erőforrásokat, amelyeket aztán kiutalnak a birodalomnak, vagy pedig szembesülnek azzal, hogy ez a folyamat a végéhez közeledik” (Bogár László)

  „… minden más baloldali tömörülés,… nem engedhetik meg maguknak, hogy egymás esélyeit rontva, külön induljanak. És hát, ha nagyon cinikusan akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy az hagyján, hogy ezt maguknak nem engedhetik meg, de a megbízóik sem engedhetik meg nekik, hogy ezt a luxust megengedjék maguknak. Tehát igenis rá lesznek kényszerítve, …, hogy valamilyen kompromisszumot kössenek…” (Kövér László)

  Ennyit az Orbánról. Tudja, hogy mit (kell) csinál(ni).
  Itt benne van részletesen …
  http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/4910-z

 8. Én nem tudom melyik a jobb, nem élek otthon (Svéd).

  Azt tudom, hogy OV nagy nehezen megépitette a keritést, ezzel megállitotta a nagy csapatot anno (azóta is áldják a nevét a svédek), de ugyanakkor fü alatt befogad X számú „menekültet” (nem a pénzért vásárolt státuszra gondolok), amiröl talán nem is tudtok, hogy eleget tegyen a brüsszeli követelésnek/kvótának.

  Én úgy látom, hogy minden ország egy gyarmat Európában, különbözö feladattal. Sajnos.

 9. 07:
  Korábban már megállapodtunk abban, hogy a helyesírási hibákat nem piszkáljuk. A fogalmazással más a helyet. Rossz fogalmazás értelmetlenséghez vezethet. Én nem vagyok hajlandó ötször elolvasni egy mondatot, hogy vajon mit ért ez alatt az írója. Ennyi.

 10. Tisztelt Tibor bá’!

  Volt olyan pont a világban bármikor, amikor a tiltás megoldott bármit is?

 11. 11 – Péter:
  Én nem tiltottam. Én előre figyelmeztettem, hogy a jövőben ilyen megnyilvánulásokat automatikusan törölni fogok. Nem érdemes fáradozni a megírással. Aki dicsérni akarja Orbánt, vagy promótálni kívánja a lélekvándorlást, az készítsen hozzá egy honlapot.

 12. Tényleg van egy szint, és az ezotéria és vallás megjelenése racionális vitákban valóban egy minimum lehet, én is örülök ennek szabállyá emelésében. Annyi ötletem lenne még, hogy érdemes lenne ezeket a minimum elvárásokat a főoldal jobb oldalán, a támogatás box alatt állandóan látható tartalomként kint hagyni, mert ez a közlemény pár hét és már eltűnik a sűrűben.

 13. Tiborbá,
  Ahogy öregszel, egyre korlátoltabb lettél, pedig bölcsebbnek kellett volna lenned.
  Egy házsártos, undok öregember vagy.
  Szerintem ezért fogytak el a hozzászólók.

  Remélem, nincs helyesírási hiba a bejegyzésemben..

  Karak

 14. 14: „Remélem, nincs helyesírási hiba a bejegyzésemben..”

  Ennek a mondatnak a végére kellett volna még egy pont. Pont ilyen: . 😀 😉

  Tibor bá’ (ellentétben Orbán Viktorral) – nem az ‘Élő Isten’. A hozzászólók (egy része) ennek ellenére elvárja tőle, hogy ‘tökéletes’ legyen. Ő sem az, én se vagyok az, és te sem vagy az. Ezzel a teherrel kell együttélnünk. 😀

 15. 13:
  OK. jó ötlet, megvalósítjuk.

  14:
  Te szerencsétlen analfabéta. Olvasd el mit írtam 10. alatt. Ezt vagy nem értetted meg, vagy átugrottál rajta. Ha az utóbbi, akkor slampos vagy.Úgy kritizálsz (meglehetősen alpári módon) hogy nem tudod mit is kritizálsz tulajdonképpen. — Ja jut eszembe, neked nincs kedved magad mögött hagyni ezt a honlapot? Nem ártana!

  15:
  Hadd szegényt. A két ponttal azt akarta jelezni, hogy végképp befejezte, nincs vissza út. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük