Jóslat 2017-re

Tibor bá’ online

 

The Economist világhírű gazdasági hetilap szokásának megfelelően az új év hajnalán jóslatokba bocsátkozik 2017-re.

k120

Ez a neves újság a Rothschild család tulajdonában van, így sejthető a szellemisége. A szabadkőműves társaságok évszázadok óta különböző szimbólumokat használnak, és ezekkel „üzennek” egymásnak, illetve azoknak, akik jártasok ezen enyhén ezoterikus szimbólumok felfejtésében. Ez alkalommal a tarot jóskártyát vették kölcsön, és némi változtatással tették őket közzé. Illetve, kártyát vettettek nekünk, és ki tudja miért éppen erről a nyolc lapról gondolták, hogy megmondja mi vár ránk jövőre. De mintha az Economist már most tudná, hogy mi várható.  Azért annyiban megkönnyítik a megfejtést, hogy az eredeti kártyalapok elnevezéseit megtartva kissé átrajzolták a szereplőket, és a környezetet, ami megint csak gondolható egy ügyes grafikus munkájának, vagy mélyebb üzenet hordozójának. Persze ez messzire vezet, hogy azt véljük a világban a nagy események  csak úgy spontán maguktól történnek, vagy felismerve a mintázatokat látjuk hogy legtöbbször előre eltervezve zajlanak a dolgok.

Aki vallásos, annak ezeket a képeket nézve könnyen eszébe juthat: Az utolsó ítélet (Világvége) közel van, térjetek meg és bánjátok meg a bűneiteket.

1. lap: a torony amibe villámcsap, és emiatt szétesik, a háttérben egy zászlót hordozó tömeg, és egy másik tömeg ami keresztet emel fel. Ez lehet egy Egyházon belüli szakadás, az új pápa által követett iránnyal nagyon sokan szembe fordultak. Burke kardinális és sokan mások már arról beszélnek, hogy kiközösítik Bergolgio pápát. De lehetséges hogy az új Bábeli torony, az Európai Unió fog szétszakadni, vagy  bekövetkezik egy vallásháború az őslakos keresztények, és a migráns iszlám között.

2. lap: Trump királyként trónol a világ felett és ítélkezik. A kép egyrészt felidéz sok próféciát, akik egy Nagy Uralkodóról beszélnek az idők végén, másrészt Trump megválasztása lehet a Gondviselés műve, amivel keresztülhúzta a globalista körök terveit, és most felülbírálja mindet, leszámolás USA-ban az eddigi körökkel?

3. lap: a Világ, piramisok, templomok, könyvek, álarcok, mindent látó szem középen, Ezek évszázadok óta szabadkőműves szimbólumok. Az illúziók világában élünk.

4. lap: a Remete, tömeg mely a TTIP szabadkereskedelmi egyezmény ellen tiltakozik? Alul egy glóbus, ami furcsa Észak Amerika magasságában egy széles repedés, ami a Big One, a nagy kaliforniai Szent András törésvonal földrengés bekövetkeztére utalna?

5. lap: a Halál, csak éppen a háttérben egy szép atomfelhővel, ami azért eddig nem szokványos módja volt az e világból való távozásnak, magáért beszél. Felismerhető japán zászlójából a nap, és a napokban történt földrengések után Fukushima újra a hírekbe került, hogy leállt a reaktorok hűtése, kicsúszott a kontroll alól a helyzet.

6. lap: a Varázsló, Mágus, olyan dicsfény, aura veszi körül ami a Szenteket jellemzi, sőt a végtelen jele a fekvő nyolcas van a feje felett. Természetfeletti alaknak tűnik, aki képes csodákat tenni. Ráadásul pásztorbotot, jogart tart a kezében, ami vezetők jelképei. Azonban tipikusan a virtuális valóságban használt szemüveg van sőt a VR = „virtual reality” betűk is láthatók a szemüvegen, és egy 3 D nyomtatóból jön ki a virtuális világ. Összegezve első benyomásra egy természetfeletti csodákra képes alak képe, valójában a modern technológiák révén létrejövő átverés eredménye, ha akarjuk egy hi-tech antikrisztus.

7. lap: a szerencse, a jövőre számos fontos országban választások lesznek, a zászlók és a figurák alapján, akik eddig felül voltak alulra kerülnek és mások felülre, Olaszország, Franciaország, Németország, Hollandia. Győz-e Le Pen? Merkel elbukik ahogy a villám belecsap? Geert Wilders a holland jobboldal jelöltje felemelkedik?

8. lap: A Csillagok, középen egy üstökös érkezik, ami önmagában nagy változások hírnöke. Jelzi, hogy minden a megfelelő módon elő lett készítve, hogy a fentiek megvalósuljanak.

Ha te másokat olvasol ki a kártyalapokból, állj vele elő!

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

32 gondolat erről: „ Jóslat 2017-re

 1. Érdekes elképzelni a szerkesztőségi ülést: Fiúk, kellene valami ütős címlap az új évre. Kinek van ötlete? Hát vessünk kártyát…
  Azt gondoljuk, hogy a 78 kártyalapból véletlenül vagy a Sors szándéka szerint éppen ez 8 lap jött ki? Vagy pedig akik nálunk jobban rálátnak a dolgok állására úgy gondolták leginkább ezek jellemzik majd a történéseket. Nem értek az asztrológiához, de nekem ez mind erős lapnak tűnik, ami aggodalmat kelt.

 2. Tibor bá, nagyban emelné a cikk autenticitását, amennyiben a „nemzetközi cigánykártyát” kijavítanád a tarot nnagy arkánumára… 😉
  BTW.: Ki kell jelentsem – pályát tévesztettél! :DDD
  A lapok elemzésére gondolok… 😉 Számtalan profi – avval pénzkeresőre utalok – megirigyelhet… 🙂

 3. Elég gyorsan elkészült az új címlap Trumppal, ez szép (kíváncsi lennék van-e Hillary győzelmére szóló változat).
  Az első tarot kártya nekem csak annyit mondana, hogy háború lesz és ott látható a két zászló, hogy kik között.
  Az ötödik kártya (talán nyárra?) szintén háborút jósol, méghozzá nuklerárisat.
  A hetedik kártyán nem meglepő Merkelt keréken látni. Talán a németek észhez térnek és megbüntetik a tégi szoci világot.

 4. Kísértetiesen hasonlít a 2015- ös címlapra, a gombafelhő ott is megjelent.
  Kérdés, hogy Trump mennyire rondít(ott) bele.
  A business as usual hozzáállás egyelőre visz mindent.
  Viszont csak egy gombnyomás és jön a Halál- kártya-
  vagy még egy >7 földrengés Fukushimánál

 5. Itt a címlap nagy felbontásban:
  https://cdn.shopify.com/s/files/1/0591/1981/products/TW2017_Cover_UK_REV_NO-BC_trimmed_2048x2048.jpg

  Az első képen érdekes a kb. szovjet zászlót hordó tömeg szembenállása a feszületet hordó tömeggel. Viszont a villám által kettéhasított tornyon is kereszt látható.
  Az ötödik fotón ok., hogy ott a gombafelhő. De vannak rajta szúnyogok, talán zika vírus?! A lovon ülő kaszás alatti táj élettelen, kiszáradt, aszályos, terméketlen. Klímaváltozás?!
  A hatodik kép arra utalhat szerintem, hogy tényleg egy „Mátrixban” élünk. Nem úgy, mint a filmben, de egy mesterségesen kreált illuzórikus világban.
  A hetedik képem egyértelműen a jövő évben esedékes európai választásokra apellálnak, hogy vajon a Brexittel beindult folyamatok tovább gyűrűznek -e?!
  A nyolcadik képen a csillagokban emberi arcok vannak, meg egy vörös marsi táj…!?!

 6. Szerintem az az üzenet, hogy a fekete mágia korszaka következik.

  A globalista elit elvesztette azt az illúziót, hogy mindenható.
  Se a PC se a hollywoodi filmek, se a média nem hozták meg a kívánt eredményt
  Végülis nincs monopóliuma az emberek látásmódján, és ez a felismerés arra sarkallja őket, hogy előre meneküljenek.
  Nyilván nem adják fel, és most a mocskos trükkök gyűjteményének könyvéből új fejezetből fognak ötleteket meríteni.

  Ahogy az ezotéria divatba jött, nyilván fel lesz használva…
  Viszont ez fel fogja erősíteni a vallási indulatokat is…

  Szóval, már nem a „józan ész” lesz az adu ász, hanem a tudatalattival való játszadozás…

 7. 6. Piton

  A részletek nagyon érdekesek!

  mert 7 kép, mint a föld teremtése……..utána kilép a világűrbe a 14 fiatal emberi csillagarccal és valami szimbolikával.

  1.lap
  a szovjet materialista és nyugati keresztény világ közötti, de egyaránt keresztényi gyökerekkel bíró ideológia tornyát felső erők sötét fellegeiből kipattanó villámai lángra lobbantják és megsemmisítik. A kapujára egy üzenet van kitűzve, mint 1517-ben a Wittenbergi várkapura. Új idők-irányzatok véres elindítójaként.

  A tömegek csak tétlenül szemlélik a pusztulást, de fizikálisan ne vesznek oda.
  ……..
  ……..

  2. lap.
  Trumpnak sasi jogar és valami +3 ágú korona van a kezében és nem a fején………

  Mások mit látnak?

 8. 8.
  „Mások mit látnak?”
  Azt, ha Trump nem áll be a „csatasorba” akkor Kennedy sorsára jut! Még hamarabb mint azt gondolnánk. Én így látom a kártyákból..
  Nehogy még a beiktatása előtt elvigye egy hátsófali szívinfarktus…
  Kizárt dolognak tartom amúgy is, hogy kitöltse az elnöki ciklusát. Az a borzalmas mennyiségű fegyver, és technika amelyet létrehoztak, nem valószínű, hogy a közeljövőben kohászati alapanyaggá válik,és az sem, hogy az USA hadiipara rövidesen áttér mezőgazdasági termelésre..A szellemet kiengedték a palackból, kizárt dolog már, hogy visszazárják.
  Baba Vanga mama is ismerhette valószínű a kártyákat, mert igen pesszimista volt az USA jövőbeni elnökével kapcsolatban..

 9. Hát én csak azt látom belőle, hogy ezek kurvára be vannak szarva Trumptól, és valójában fogalmuk sincs, hogy mi fog történni. 🙂
  Meg azt, hogy az Isten adta nép a jövőben sem lesz okosabb…

 10. 10. Horváth Csongor

  „Meg azt, hogy az Isten adta nép a jövőben sem lesz okosabb…”

  De annyira nincs is elhülyítve, ahogy tervbe lett véve.

 11. 11:
  Ne mentegesd a népet. Nem kell azt hülyíteni, hülye az magától.

 12. 7 Attila(PV) egész jól látod, s biztos vagyok benne, hogy ezt hosszan ki is tudnád fejteni. (Ahogy sokan mások is jól látják itt!)

  Amúgy mára kábé már minden hazugság, már lassan az is, ha felkel a Nap (irónia, illetve nyomatékosítás!)

  Szúnyog… lehet Zika akár, de például a szúnyog terjeszthet veszettséget (nem rabies, hanem mokola vírust!), vagy az új teljesen rezisztens maláriát, ami Dél-Kelet Ázsiában már 50% feletti arányú, Kelet-Afrikában (és a Fehér Nílus, azaz Dél-Szudán mocsaraiban is!) 10-20% és növekvő tendencit muatat.

  „Elit és a fekete mágia” kérdéskör… mi is vizsgáltuk, de túl „félelmetes” forgatókönyv… amúgy lásd Jelenések könyve, azt hiszem (segítsen valaki) 20. fejezet. (Hogy a Biblia tákolmány, az okés és világos, de amihez visszanyúltak benne, az már nem tákolmány. Anyways… ha erre mozdul el a rendszer, akkor megismerjük majd a poklok poklát, ami átlag halandó számára teljesen elképzelhetetlen, s amire felkészülni is igen nehéz.

 13. Vedd le a polcról a Rider Tarot kártyákat tartalmazó dobozodat. /..igen, az a sárga../
  Majd keverés után Te is húzz 8 lapot egymás mellé.
  Miket húztál?
  Gondolom megvan hozzá a Hajo Banzhaf – Tanácsadó Tarot c. könyve. Kezdheted is elemezni.

  más:
  Ez így kijöhet persze, de nem valószínű. Csak a nagy arkanum?
  -és hol vannak a kardok, kelyhek, botok, érmék,
  jó legyen,… éves jósláshoz különválogatta a nagy arkanum lapjait, rendben.

  célzott, szenzációhajhász, manipulatív, szándékos lappárosítás, -ez sokkal valószínűbb, mint az hogy ez a kirakás magától így összeáll.

  A komoly asztrológiának egy Nőklapja horoszkóphoz nem sok köze van, arra szokták mondani, hogy az asztrológia – elk.vulása

  Ezt erre is igaznak érzem.

  Persze az egész ezo, bio, öko, angyaltanfolyam, tündérképző, kristálymágia, asztro, transzcendens, reiki, kinez, pránanadi, családállítás, rontáselvétel, kártyavetés, iparra is.

  Bizonyos tudásszint, adottság, alázat, életmód, szándék mellett működik, a többiek csak prostituáltak.

 14. „Mágia korszaka következik” ????
  érzésem szerint régen benne vagyunk.
  Nézz meg egy Lady Gaga videoklip-et, sok-sok szimbólumot fogsz találni, a nem túl rejtett üzenetekre nem is térnék ki.

  Ez Madonna lesz /ezen is lenne mit elemezni 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=Hjxyc6BlT78

  További szép napot!

 15. 9.

  Baba Vanga szerint nincs jövőbeni elnöke az USA-nak, mert ez a 44. , a barack az utolsó. Az új beiktatása még odébb van; majd kiderül.

  11. a kultúrnépeknek sincs több több szabad akarata és gógyija, mint az aranyhalnak a pohár vízben.

  Segítség:
  ” És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, akik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,
  Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
  És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
  Itt van a bölcseség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.” (J.k.)

  A Biblia azért nem tákolmány, még ha van is benne kavar.
  Már korábban idéztem Sloszár írását, de úgy látszik senkit sem érdekelt a Biblia kanonizálttól eltérő tudományos magyarázata! De nem tagadta a megtörténteket.
  Mégiscsak jobb hülyén meghalni.
  Egyébként a Deuteronomium törvényei közt példa, hogy székletedet a táboron kívül földeld el; több ezer éves. A II v.h.-ban a Deutsches Afrikakorps abba döglött bele, hogy össze-vissza kuláztak!

  A szúnyog minden kultúrában a vérszívást, élősködést szimbolizálja, a halál meg nem lovon, főleg nem fehéren érkezik.

  14.

  Az egész bio-spiri-…..működik, létezik. Attól függetlenül, hogy egyesek mit gondolnak.
  már az ókor előtt ismerték és használták. A ma embere meg elbutult ettől. de problémáiban most is sok az ismeretlen.

  A mágia meg nem azonos a hoolywodi szemfényvesztő színes kavalkádjával.

 16. Ez a kártyatéma nagy kuszaság. Viszont úgy látom, pontosan látják a problémák gyökét és vannak próbálkozások, zika és társai…

 17. 13. Jövőnk

  „“Elit és a fekete mágia” kérdéskör… mi is vizsgáltuk, de túl “félelmetes” forgatókönyv…”

  Persze…
  Nekem akkor esett le a tantusz, amikor megtudtam, hogy Newton kb 10x annyit értekezett az okkultról, mint a fizikáról… Bizonyos részeit még ő sem tudta szétválasztani.
  És mint jó szabadkőműves, mindent megtett, hogy a „titkok” ne juthassanak el a szélesebb tömegekig.
  Nem is véletlen, hogy a „felvilágosodás” óta tűzzel-vassal irtják az összes ilyen irányú érdeklődést…

  Nem tudom, ti meddig jutottatok a mágia vizsgálatában, de a Biblia igen jó alap…
  Miért is van következetesen Háromkirályoknak mondva a három Mágus, akik új királyukat jöttek köszönteni? Kik voltak a mágusok abban a korban? Ebben a kontextusban Jézus „csodatevései” kapnak-e egy árnyaltabb értelmezést?
  És innen már az is egyre világosabb, hogy miért és hol vannak a legbrutálisabb belenyúlások a Bibliába…
  Nem beszélve a „kihagyott” apokrif evangéliumokról.

  Valóban messze járunk attól a felismeréstől, hogy a világ fő konfliktusa a mai mágusok és a kabbalaisták között zajlik, de mi csak a „materialista” vetületét látjuk az egésznek, hála a „modern” tudomány módszereinek?

  Azt hiszem, ideje újra kinyitni a tiltott-titkos könyveket és új, nyitottabb szemlélettel újraolvasni őket.

 18. Harmadik kártya:
  Alsó sorban jelenik meg az ősi három nagy civilizáció és azok felett, de összekeverten, az őket jelképező szimbólumok pl: görögök/színjátszás rómaiak/biblia-vallás és Egyiptom/a képalkotás tudománya.

  Legfelül azonban már csak egy fekete-fehér színű kinyitott könyv és egy kép maradt, amely nem tudom kit ábrázolhat…ez vajon mit jelenthet?

 19. Az elsőnél szerintem az egyház szakadását jelképezik egy felsőbb beavatkozás (villám) hatására: egy részük a kommunista/liberális ág és a másik, az ősi, Jézust követő ősi igaz keresztények…

 20. Th star/utolsó lap: a vörös bolygó lehet az érkező Nibiru megtestesítője is, amely egy barna törpe. Az emberek a csillagokba emelkednek… (?)

 21. 19.
  Az én olvasatomban balról jobbra egyiptom -róma – görög , a könyv- valamilyen központi kép (földdel és éggel)- egy arany és egy sötét álarc (mint a fény-nap és a sötétség) majd vissza a piramishoz; zárul a körforgás. Ezek mind a Földön és fent az égben egy portrékép és egy nyitott könyv.

  Ezek szimbolikája mindenkinek érthető, de hogy ezzel a katyvasszal tényleg üzenni akarnak, vagy csak szórakoztatni bennünket
  ez már tényleg rejtély.

  20.

  Az egyház szakadásához mi köze a szovjet és kommunista elvtársaknak?
  A liberálisoknak is van vallásuk és még ősibb, mint a Jézust követő!

 22. Savanyú a szőlő a vakolósoknál…
  Nem a jövőt jósolják, inkább amit szeretnének látni.

 23. 22. davidicon

  „Az egyház szakadásához mi köze a szovjet és kommunista elvtársaknak?”

  Ugyanaz a társaság.
  Amikor a Mediciek bevezették a búcsúcédulákat, ömlött hozzájuk a pénz, és elkezdték befolyásolni Európa északi részét is.
  Ott pedig a Fuggerek voltak hatalmon, és nem néztk jó szemmel a pápaság gazdasági erősödését a saját területükön.
  Ezért indítoták be a reformációt, hogy megakadályozzák a Mediciek hatalmának terjedését. Ezt nyilván nem lehetett volna profi PR meg komoly szervezés nélkül elintézni. Tehát megvolt az infrastruktúra. és elkezdődhetett Európa átalakítása. Kezdve a kamattilalom eltörlésével.
  De ez a társaság adta a jakobinusokat, szabadkőműveseket és a kommunista ideológiát is. És a liberalizmust is.

 24. 25.
  Olyan értelemben, hogy az egyház többször is szakadt, na de nem mostanában?

  Nekem ez kimaradt sajnos az életemből.

  Úgy gondoltam, hogy bűnbocsátó cédulát (egy más kultúrkörben ezt elintézték pár csóri galambbal) csak a katolikus egyház befolyása alatt veszik meg, mert mást úgysem izgat. A Péter Bazilikán nem tudom mennyire mutatott túl, a kincstár egyenlegét nem kötötték az orrunkra, de a Fuggerek voltak a pápai bankház is és a búcsúcédulákat is árulták. Már önmagában az megérne egy misét, hogy egy csóróból röpke évtizedek alatt miként lett miként lett császár-pápa ura? Valami luk tátong itt.
  Rászabadították Európára a Habsburg házat is .

  Na de Luther milyen kapcsolatban állt velük, mert őt már korábbról sem kellett félteni; talán még olvasott másfajta Bibliát is ? Katolikusként elég korán nekiment a katolikus dogmáknak, de hogyan nézhetett ki a pénz-világhatalmi felállás?

  Aztán igaz jóval később lett 30 éves háború, jó lenne annak is a teljes hátterét tisztázni.

  Az én véleményem szerint a liberalizmus más emlőn nevelkedett ki.

 25. 25 & 26:
  Na itt kiszórakozhatjátok magatokat. szabadjára engedhetitek a fantáziátokat. 😀

 26. 26. davidicon

  „Az én véleményem szerint a liberalizmus más emlőn nevelkedett ki.”

  A liberalizmus, ahogy a kommunizmus, jakobinizmus, a reformáció ismind a globalizmus előfutárai előkészítői.
  Ha érdekel, hallgass meg néhány Drábik előadást a Youtube-on az illuminátusokról, szabadkőművesekről, és a Jegyzőkönyvről. tényekkel, nevekkel, dokumentumokkal alátámasztva olyan információkat közöl, amik kihozzák az emberből a „ja, tényleg” reakciót, mert valahogy ezeket az információkat mi is ismerjük, de nem ilyenformán összekötve.
  Ezek a mozgalmak mind a pénz felhasználásával próbálták a hatalmat megszerezni, mert egy alapvetően spirituális környezetben az emberek nagyrésze védtelen volt a „materilaista” erkölcsökkel szemben.

  Ennek volt része, hogy a Medici bankárok egyszerűen felvásárolták a pápaságot és bizniszegyházat csináltak belőle…
  Ők finanszírozták a „nagy földrajzi felfedezéseknek” hívott rablóhadjáratokat is.
  A Fuggerekkel való harc a globalista irányvonak belső konkurrenciáit mutatták, de alapvetően egy irányba mutattak.

  A búcsúcédula kibocsátása idején CSAK egy, a katolikus egyház létezett. De mután bizniszként kezdett működni és konkurrenciát jelentett az európai pénzhatalmaknak, megpróbálták megtörni az egyház egyeduralmát.
  Gyakorlatilag a Fuggerek finanszírozták a reformációt.

  Ja igen… „másfajta” Biblia…

  Guttenbergnek köszönhetjük, hogy „szabványosította” a Bibliát, mert előtte azért sokféle kézirat terjengett a „beavatott” érdeklődők kezei között… Aztán a a már pénzhatalmi felügyelettel nyomtatott példányok kiszorították az „alternatív” Bibliákat és más vallásos iratokat.
  A könyvnyomtatás 500 éve ugyanazt az intellektuális diktatúrát jelentette, mint manapság a TV meg a nyomtatott sajtó.
  És arról se feledkezzünk meg, hogy a már különböző nyelveken kinyomtatott Biblia, ugye az Ószövetséggel együtt tökéletes kézikönyv volt a „bálványimádó” népek leigázására…
  Tehát kifejetten kívánatos volt a „jó keresztén” szűk definiálása, hogy minnél több néptől lehessen elrabolni vagyonát Európán belül és kívül.
  A másik orca odatartását mindig csak az ellenfélnek kínálták fel, mint lehetőséget.

 27. 28.Attila

  Alapjában hasonlóan vélem:

  Az egyházszakadás még az egységes keresztény egyház létrejötte előtt megvalósult, minden egyetemes zsinat a viták hevében és kiközösítésben égett, az őskeresztények,
  ariánusok, esszénusok…..stb. a bizánci ortodoxia….;
  rosszul fejeztem ki magam, a másfajta Biblia alatt a kanonizálttól való kritikus elfordulást értem, amire több korszakban, több irányzat létezett.

  Aztán a reformáció, kálvinizmus, protestanizmus, lutherizmus, jakobinizmus amely szintén egyazon gyökérről fakadt, talán csak VIII Henrik lógott ki a sorból.
  Azért még egyszer érdekes a Fugger család felemelkedése, mert egy szimpla csóri takácsból nem megszokott és általános ilyen dinasztia kinövése.

  A kommunizmust azért nem sorolnám ide, mert az igaz, hogy Lenint a szabadkőművesek képezték ki Svájcban, de maga a materialista ideológia inkább gazdasági-társadalmi, mintsem hitéleti lenne az anarchián felül.

  A liberializmus eszmeisége különböző irányzatokban már az ókorban hangot kapott a szabadságjogoktól mára az emberi vagy természeti jogokig;
  a szabadkőművesség rejtett mivolta miatt nehezen meghatározható, de ebben a formájában -tudtommal- csak a középkortól beszélhetünk róla. (Drábikhoz néha nincs idegzetem)

  Maga ez a pénz-hatalom-világi-politika-ideológia együttesség mindig is harcban áll, ennek korai kialakulása, története vagy főleg az azt megelőző korszak érdekelne.

  Azt, hogy kik és mikortól és milyen életelhivatással állnak mögötte… hát… nagy kérdés.
  Erre az én felfogásom korrelál a „Dekódolt biblia” vagy Sloszár állításaival.

  A spiritualitás-ezotéria részére hagy ne térjek ki, mert már így is biztos kivertem a biztosítékot.

  Egyébként magyar gazdasági téren még mindig nyitott a kérdésem,várom a pártsemleges cáfolatot, mert az űrt még senki sem igyekezett betölteni.

 28. És lőn egy török miniszterelnök, aki az EU-hoz csatlakozna, meg nem is, aki bejelentette hogy ha az istenadta nép úgy dönt, legyen halálbüntetés, akkor bizony az úgy lesz és kész. És ugyan ez mesterségesen önpuccsot csinált, hogy eltüntesse azokat akik ellent mernek vala mondani neki akár most akár jövőben. Mindeközben tökön lőtte Putyint is, azzal a bizonyos incidenssel. És a N.A.T.O. sem kell neki olyan nagyon. Mégis, mi az Isten folyik itt egy haldokló bolygó halálra váró csúcsragadozójának utolsó halálhörgéseként?

 29. Attila, mondj egy példát a másik orca odatartására a keresztény kultúrában, és a világtörténelemben. Mert én nem tudok ilyet.

 30. Jelenleg a harmadik világháború halogatása folyik, hogy mindegyik fél a legfelkészültebb legyen az adott pillanatra, mert bizony a földön az ember által kialakított és irányított világrend működésképtelen. Ennek bizonyítéka a hit-vallás hanyatlása a keresztény területeken. Itt az ideje rendet tenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük