Hétvégi vicc és nem vicc

Barátnők egymás között

első barátnő: Képzeld, megcsal a férjem.
második barátnő: Ne mond, és hogy jöttél rá?
első barátnő: Kondomot találtam a zsebében.
második barátnő: A kurva anyját!
első barátnő: De kitoltam vele, kiszúrtam a kondomot.
második barátnő: A kurva anyádat!

___________________________________________________________________________

Jama Khashoggi

Egy ellenzéki saudi újságíró, aki tíz napja bement az Ankarában felállított szaudi nagykövetségre, de onnan nem jött ki élve. Török vélemény szerint nem sokkal az eltűnés előtt érkezett Riadból két magángép, rajtuk 15 férfivel. Ebből 8-ról beazonosították, hogy királyi testőrök. Háromról, hogy a koronaherceg, Mohammad bin Salman testőrei, és egyről, hogy királyi halottkém.  Aztán dolgok végeztével haza repültek. Az újságíró menyasszonya a követség előtt várt az újságíróra, aki nem jött ki (azóta se). A törökök szerint az újságírót megölték és darabokban elszállították. Állítólag a CIA tudott az előkészületekről, de a Washingtonban élő Jama Khashoggi-t nem értesítették, valószínűleg Trump parancsára, aki nagyokat barátkozik a korona herceggel.

Követségen meggyilkolni valakit elég merész dolog, és annyira ritkán fordul elő, hogy ilyen még nem is volt, még a szovjet időkben se. Annál meglepőbb, hogy a fősodor egy hétig nem foglalkozott az üggyel, és a magyar szajha média természetesen vette a lapot.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

6 gondolat erről: „Hétvégi vicc és nem vicc

 1. Nem tudom hol tájékozódsz, de a magyar online felületek tele voltak a feldarabolós sztorival.

 2. Sajnálatosan az a helyzet, hogy vannak bűncselekmények, amik napvilágra kerülnek és vannak olyanok, amik nem.
  Ez emberemlékezet óta így van.
  A bűnösök az egyik esetben
  – méltón vagy sem, ki mondja meg ? –
  megbűnhődnek,a másikban nem.
  Manapság a bűnügyi technika és az informatika fejlődése nyomán, néha csak évtizedekkel később, de megtalálják az elkövetőt.
  Arra se vennék mérget , hogy ez az ügy az összes részletével egyetemben örök homályban marad.Ahhoz túl sokan tudnak róla.

 3. 1 – Ir:
  A feldarabolás 10.02.-án történt. Vagyis 10 napja. Mikor jelentette a magyar online? Miután a Washington Post lehozta, aminek a pasi munkatársa volt, és a saudiakkal kereskedő Trumpot elkezdték támadni, amiért neme lép.

 4. 10.06-án már írt róla az Index is az MTI-re hivatkozva nem hiszem, hogy mondjuk a török média negyedikénél hamarabb írt volna róla.

 5. 4. Tibor bánál mostanában visszatérő ez „a mainstream média nem írta meg” vád, miközben napokkal korábban már írtak róla.
  pl mikor Áder klímakonferenciás nyitóbeszédéről volt cikk az indexen, Tibor bá szerint meg sehol se említik a klímakonferenciát…
  Gondolom erről a sztoriról is előbb kellett volna a magyar sajtónak tudósítani, mint ahogy a munkatársát elvesztő WP beszámolt volna a dologról… . 🙂

 6. A feldarabolás egy népszerű fikció csupán.
  Eltünt, ennyi a konkrét, ellenőrizhető tény.

  Az a csúnya gonosz szajhamédia baszki !
  Ezen az oldalon sem olvasható adat, vagy történet a bevándorlók sikeres beilleszkedéséről pedig az is előfordul ám !
  Mindenki szépen fújja a saját passzátszelét.
  Nincs ebben semmi meglepő !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük