(3630) Még itt a nyár

Tibor bá’ online

Gépkocsi mosás bikiniben

Eszembe se jutna erről az amerikai hülyeségről írni, ha nem tudnám, hogy amit ott kitalálnak, az előbb vagy utóbb nálunk is megjelenik. Így volt ez a feminista mozgalommal, csak késett 20 évet. Ez volt a sorsa grouppen-szexnek is. Átvettük a piercinget is. Ha Amerikában kitalálnák, hogy a férfiak metéljék le a hímvesszőjüket és tűzzék a kalapjuk mellé, lefogadom annak is lenne magyar követője. A cigaretta ott már rég nem trendi, nálunk csak most kezd divatba jönni a leszokás (na ez legalább egy okos dolog) Viszont a rendszerváltás után a Valentin napot percek alatt átvettük és csak néhány év kellett ahhoz, hogy a Hallowee tökök bejöjjenek a divatba. De befutottak a marching girll-ök is, csak nálunk pon-pon lányoknak nevezik őket, és egyelőre kicsit még ügyetlenebbek.

~q099Szóval a fentiek fényében előre szólok, hogy hamarosan, talán már a jövő nyáron, lesz „gépkocsi mosás bikiniben”. Eszik-e vagy isszák? A helyes válasz rá, hogy fizetnek érte.

A lényeg az, hogy fiatal diáklányok (vagy kevésbé azok) nyáron bikinire vetkőznek. Na most álljunk meg egy pillanatra. A bikini ugye a kétrészes női fürdőruha, ami a kezdetek-kezdetén azt jelentette, hogy az alsó és felső részt nem szabták egybe. Magyarul a viselőjének kilátszott a köldöke. Aztán mind az alsó, mind a felső rész kezdett veszíteni terjedelméből. Napjainkban már inkább csak szimbolikusan vannak jelen. Én most pont erre gondolok. Tenyérnyi textília a leborotvált fanszőrzet felett, amit elől egy derékpánthoz csatlakozó nyúlvány tart a helyén, míg hátrafelé egy seggbevágó pánt ágazik kétfelé, mielőtt rögzítődne a derékpánthoz. A felsőrész dettó. Van is valami a viselőjén, meg nincs is.

Tehát fiatal lányok bikinire vetkőznek, majd benzinkutak mellett kiállnak az útszélére, és illegetik-billegetik magukat, ki-ki képességeinek megfelelően, arra hívva fel a figyelmet, hogy itt most kedvezményes gépkocsi mosásra lehet beállni. A zöldfülű vezetőnek az a benyomása támad, hogy egy ilyen bikinis csoda fogja leápolni a kocsiját, ő meg közben belülről jókat legelészhet a szemével. Beáll a mosóállásra és megnyúlt képpel veszi tudomásul, hogy egy picit átverték, mert egy gumiköpenyes matróna lép elő slaggal és kefével a kezében.

A benzinkút bevétele természetesen megugrik, amiből a bikinisták megkapják a kiérdemelt részt, de nem saját kasszára. Ugyanis ez a pénz jótékonyságra fordítódik. Egyházak, segély szervezetek, iskola, stb. részesülnek a haszonból. A csajok tehát önkéntesek. Végeredményben az egyházak és az iskolák időben megtanítják a fiatal lányokat, hogy adott esetben a testük aranyat ér.

___________________________________________________
___________________________________________________
_______________________

4 gondolat erről: „(3630) Még itt a nyár

 1. Ezen nincs semmi meglepő, Mianmarban a kurvák tartják el a helyi szerzeteseket adomány formájában, mert így próbálnak kompenzálni a munkájuk miatt.
  Sáremberek korában már csak így van…

 2. 1..Nagyon is meglepő,hogy idáig fajult a világ.Rossz nemzedék neveltjei.
  A ravataron való halotti baszás mikor jőn majd divatba? Hát a kannibalizmus?
  Mianmar ott van ahol , nekünk eropájnoknak nem kell lenyelni és lenyalni minden idióta törzs szokását és hitvilágát a nagyvilágból és aszisztálni hozzá.

 3. Nálunk közterületen törvény tiltja fürdőruha viselését. Sőt, férfiaknak sem szabad derékig levetkőzve mutatkozni közterületen…

 4. 3
  Néhány éve még a helyi coopban volt hogy hazajövő munkások bementek félmesztelen.Talán régen még én is egyszer.
  De ma már kiment a divatból nagyon.Ma már én sem mernék a helyi coopba bemenni félmesztelen mert kinéznének.Mondjuk nem helyi boltba lehet be mernék menni ha távol nyaralnék:D

  2
  Múltkor felnéztem az xhamster pornóoldalra, ritkán szoktam megnézni hogy milyen live camerák vannak de kíváncsiságból benéztem.Persze tudom senki nem lépett még ilyen oldalra:D.
  Fizetni nem fizettem soha privát kameráért.Régen ugye úgy volt hogy ha fizettél akkor mentél privát műsorba a csajjal. Namost beelépve láttam hogy már olyan van hogy alapból nem csak bikiniben van a csaj és akkor vetkőzik amikor privátba mész hanem már sok olyan van hogy alapból kefélnek.Nem tudom pénzügyileg kinek mi a jó benne vagy hogy működik.De van pl hogy 10 000tokent összegyűjttését tűzi ki célul a csaj (ez nem tudom mennyi pénz és mennyit kap meg)és tehát nem bikiniben van alapból hanem pl. kefél vagy szopik élőben.És ez az ingyenes műsorban.Közben tokenért küldik neki a vibrációt ,mert ugye közben a pinájában van az a rózsaszín vibri, és küldesz neki pl. 5mp vibrációt ami valamennyi token.Ebből gondolom lenyúl a honlap üzemeltető valamennyit valamennyi pedig a csajnál marad.
  Szóval a 3000 live kamera közül beléptem az egyikre: a csaj egy parkolóban a kocsiban nyitott ajtónál egy műfasszal kielégített miközben a barátja kamerázta.Ha jött valaki abbahagyta és felhúzta a szoknyaruhát.
  Egy másik csatornán egy nő a kocsiban mutogatta a mellét majd bement a boltba és ha nem látták akkor villantotta a mellét.
  Volt olyan csatorna ahol egy kolumbiai nő volt meztelen egy műanyag tálban kb. egy disznóólban és gyűjtögette a tokent.
  A következőn 2 csaj volt bikiniben 1 férfival csak álldogáltak, néha leszopták , de dugni már csak tokenért dugtak.
  Egy másikon egy magyar nő valamelyik parkban egy kevésbé látható helyen egy pokrócon meztelen pinája látszik ,benne a rózsaszín vibri amire küldheted a tokent.
  Ezek mind élő ingyenes műsorok voltak.
  Mondjuk sok csaj szerintem dél amerikából van, de vannak amerikaiak is és sok helyen a szegénység viszi rá őket erre, de lehet van aki élvezetből csinálja vagy mindkettő.
  Tiborbá jó szórakozást 😀 Tehát xhamster és utánna live sex menü.Aztán a tapasztalat után jöhet a következő erotikus poszt 😀 . Gondolom a 70-es években te sem gondoltad volna hogy lesz ilyen, nemcsak technikailag hanem hogy lesz rá ember mert pl anno a régi pornószínészeknek milliókat fizettek egy filmért hogy a világ előtt mutogassa magát.Most meg ingyen feltesznek többmillió videót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük