(3187) Miért hálok 50 év felettiekkel (egy amerikai újságírónő vallomása)

Vannak itt női olvasók is

 

Látványosan feszülő kemény izmok, formásan feszes segg. Gyors ütemben tépi le rólad a ruhát. Érzed, hogy pulzusod egyre gyorsul. Kinyitod a szemed és magad előtt látsz egy huszonöt éves férfi arcát, amiből lángoló éhes szemek merednek rád. Rettenetesen kíván téged. Te megörülsz a vágytól. Vadul csókoljátok egymást, mélyen, szenvedélyesen. Egyre gyorsabban lélegzel. Ő egyre gyorsabban és egyre erőteljesebben löki beléd hímtagját.

Jól hangzik, mi? De mielőtt válaszolsz, ne feledd el, az egész jelenet csak néhány percig, esetleg csak másodpercig tart. Szerencsére a srác gyorsan magához tér és ha szerencséd van, az egészet megismétli. Ez alkalommal, ha jól jön ki a lépés, el is élvezel, vagy ha nem, és ez a rosszabb, úgy érezheted, hogy meg kell játszanod. A srác természetesen meg van róla győződve, hogy megdöglesz érte, és miért ne lenne, hiszen újra és újra mondod neki, mert nekünk, mint nőknek így illik. De mindent összevetve a jelenet szenvedélyes volt, ahol a hangsúly a teljesítményre, nem pedig a minőségre volt fektetve.
Lehetne a szex sokkal kellemesebb, ha valahogy közölhetnéd vele, hogy egy kicsit lassabban, kényeztess, játsszál velem, úgy csináld, ahogy szeretem, de erre nemigen van esély. A szex „kényes téma” akár több év házasság után is, tehát a párok nem beszélnek, csak cselekszenek. A fiatal férfiak pedig egyszerűen vannak programozva: erekció, ejakuláció, amihez mi csak asszisztálhatunk.
De elárulok neked valamit. Ezt lehet sokkal jobban csinálni,…… Eredeti:  https://www.cosmopolitan.com/uk/love-sex/sex/news/a40977/women-sex-older-men/
Lányok! Szóljatok hozzá. Érdekel a véleményetek.
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

10 gondolat erről: „(3187) Miért hálok 50 év felettiekkel (egy amerikai újságírónő vallomása)

 1. 10-11
  Ha emlékeimben én is visszanyúlok serdülő és ifjúkorom világába, én is mindig azon morgolódtam, hogy miért nem tud engem is felfedezni magának egy Mrs. Robinson, vagy egy olyan ifjú hölgy, mint a Gyermekkorom legszebb nyara c. film főszereplője…
  És persze kissé szégyenkezve gondolok vissza első ilyen irányú tapasztalataimra, mennyire fogalmam sem volt róla, hogy mit is szeretne a másik, miközben nagyon büszke voltam magamra.
  A mai fiatalok meg már az internet folytán rengeteget tudnak a technikák sokféleségéről, még mielőtt belekóstolnának a valóságba, amit a mi korosztályunknak még lépésről lépésre kellett megismerni.
  Hogy ki jár jobban, azt nem tudom… 🙂

 2. 15. hubab
  Nem „Gyermekkorom”, hanem
  Kamaszkorom legszebb nyara (Summer of ’42) amerikai filmdráma, 103 perc, 1971
  https://videa.hu/videok/film-animacio/kamaszkorom-legszebb-nyara-1971-Sfv4Zj9GEC14PkpI

  Annak idején én is pornóújságból meg VHS kazettán lévő felnőttfilmekből (pornó) „tanultam”, szereztem infót, de nálam is az első éles bevetés nem igazán ment jól, igen hamar „elmentem”, pedig a csajszi segített (neki nem az első volt), de hát fiatal voltam. 🙂 Azok a ’80-as évek…… 😉

 3. „Lehetne a szex sokkal kellemesebb, ha valahogy közölhetnéd vele, hogy egy kicsit lassabban, kényeztess, játsszál velem, úgy csináld, ahogy szeretem, de erre nemigen van esély.” – Hát, bökd meg, csajszi, mért ne közölhetnéd? Nincs esély? Ott a szád! Máskor, másról bezzeg járatod! De a felelősségáttolás az megy!

 4. 17: „Ott a szád! Máskor, másról bezzeg járatod! ”

  Ja, de tele szájjal nem illik beszélni 😀

 5. 2 Elek
  Hát, én még korábbi generáció vagyok, én NSZK-ból becsempészett pornófilmet először már akkor láttam egy garázsban levetítve, mikor már házas voltam…
  Az említett film címére már tényleg nem jól emlékeztem, viszont arra jól emlékszem, milyen hatással volt rám akkoriban.
  Pár éve megkerestem a Neten, elkezdtem nézni, de már elvesztette a varázsát.
  Kétszer itt sem lehet ugyanabba a folyóba lépni… 🙂
  A másik film, a Diploma előtt is emlékezetes marad, ebben láttam először a fiatal Dustin Hofmant, akinek ez a film indította be a karrierjét, és a zenéje sem kutya, a Mrs. Robinson, és a Csend hangjai igazi örökzöldek:

 6. 5. hubab
  Nekem már 1980-ban volt (nyugatról hozták) pornóújságom, és a ’80-as években láttam pár pornófilmet VHS-en (kb. 1984 és utána). Házasság 1993-ban.
  A Diploma előtt (1967) valóban jó, (Dustin Hoffman, a zene: Simon & Garfunkel), többször láttam már.
  https://videa.hu/videok/film-animacio/diploma-elott-1967-Hy5cXFykNwsc2EVx
  (Mrs. Robinsont alakító Anne Bancroft már meghalt 2005-ben.)

 7. Kiderült, hogy a női szemérem minimum kétharmaddal
  veri a szabad véleménnyilvánítást !!! — Annakidején
  bizony nekem nem volntak fenntartásaim egy Mrs
  „”Robinson””nal szemben !!! — 35 – 40 felett
  már tudja egy nő, hogy mit miért tesz !!!

 8. Én 33 éves vagyok, és ez a fajta szexuális „kultúra” olyan 25-27 éves korom után kopott ki. Akinek volt 3-4 komolyabb(pár éves) kapcsolata, és a nője nem egy mindent eltűrő kuka volt, hanem elmondta mit hogyan szeret, az meg is kapta. 50 év felett úgy gondolom azért lassabb a szex mert az állóképesség is romlik. Én se vagyok már képes olyan tempóra mint 20 évesen, csak ebből gondolom, hogy az idő múlásával ez is arányosan változik. De elárulom, csakhogy egy kis infót csöpögtessek a korosztályomról, hogy a kortárs férfiak 70%-a biztosan szed rendszeresen kamagrát vagy egyéb Tribulus-t tartalmazó készítményeket. Ennek mind lelki oka van ami főképp a szorongásra vezethető vissza, ugyanis a jelen közösségimédiák, vagy csak a társadalmi elvárások már olyan szinten vannak, hogy nem lehet szarabb lenni a felmagasztalt etalonnál. Én, mivel féltem a szívem nem merek ilyeneket szedni, de a legsúlyosabb mellékhatás az a függősségben rejlik. Több ismerősöm is beszámolt arról, hogy míg a szerek használatával komoly lelki nyugalom ül rájuk, addig ha máskor nem veszik magukhoz a kívánt anyagot a félpuhaságtól félve egy öngerjesztő stresszes állapotot önmaguknak idézve mondanak csődöt. Végszóként annyit, hogy ennek az újságíró nőnek csupán csak nem volt szerencséje 😀 Mindenki megtalálhatja a hozzá illő felét aki méretben időben gondoskodásban is megfelelő, és ehhez már elég sok platform áll rendelkezésre.

 9. 8-9
  Ez mellbevágó!
  A mai fiatal korosztály ezek szerint mindent korán kezd, mindent hamar kipróbál, hamar kiég, és hamar küzd potenciaproblémákkal.
  Én is élek ma már a tablettákkal, de erre bizony csak úgy 60 éves kor tájékán szorultam rá, akkor sem mindig.
  Persze a dolog lélektanában benne van, hogy az ember nem szeret rizikózni, hogy kellemetlen kudarcok érjék, így aztán hamar automatikussá válik a használat…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük