FELHÍVÁS!

Adakozás nélkül, ismert nick-névvel fel lehet kerülni VIP listára egyszerű E-mail levél küldéssel. evatibor&t-online.hu. Éljetek a lehetőséggel!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

19 gondolat erről: „FELHÍVÁS!

 1. Köszönöm a lehetőséget. Köszönöm az információkat az értelmes hozzászóloktól is. Köszönöm Tibor bá munkáját.

 2. Hmm, érdekes és egyúttal kecsegtető. Én elcsábultam, előre is köszönöm! A nick-nevem ismertnek számít? Az email-t mindenesetre elküldtem.

 3. Kérném a felkerulest 🙂 Es fizu után kuldok majd pénzt amennyi belefer most 🙂

 4. Tisztelt Tibor bá’

  Elöször is gratulálok, bejött az elörejelzésed.
  Szerintem ránkfért már egy nagy maflás, még ha nem is ilyen formában gondolta volna bárki is.
  Most nem sokat számit a felkészültség, se a készlet, se a tudás, a virusnak tökmindegy mennyi babkonzervem, napelemem vagy 6 féleképpen tudok tüzetgyujtani.
  Amig van melom és anyagilag megtehetem a vip továbra is megy minden honapban, viszont egy kérésem lenne ezzek kapcsolatban.
  Az oldal fentartását hagyd a fenébe, majd év végén összedobjuk ha lesz még év vége.
  Ha még eddig nem tetted volna meg akkor az én vip hozzájárulásomat légyszives forditsd a saját megélhetésetekre és biztonságotokra.
  Más felajánlásával nem rendellezhetek de a magaméval igen, nekem ez lenne a kérésem feléd, ha nem nagy gond.

 5. Én a héten feladok pénzt. Csak kerüljek nyitva lévő OTP közelébe.

 6. Tisztelt Tibor bá’!

  Én küldtem adományt múlt hónapban, de nem a fordítások miatt… Ha a fordításokon kívül egyéb előnyöket is élveznek majd a VIP listások, akkor szeretnék én is felkerülni.

 7. Re:5
  E-bank…?
  Én már jó pár éve nem járok bankba, mert fölösleges, kvázi minden elintézhető a neten keresztül.

 8. 8: Pénzküldés persze… De próbálj meg CSOk-ot intézni személyes megjelenés nélkül…

  Tibor bá, köszönöm a nagylelkű felajánlást! Amíg angolul megjelenteted a szövegeket itt, nincs rá szükségem. Élj és posztolj még soká!

 9. 9 – Ábel:
  Nem fordításokról van szó, hanem „nem publikus” anyagokról.

 10. 10. Ha így van, engem is érdekel.
  Megköszönném, ha felvennél a listára.

 11. Dajtás. A hatodik volt az én hozzászólásom. Nincs bankszámlám. Direkt. Én nem szeretek eltartani Csányi Sándorokat. Tartsák el önmagukat. Bocsi ez a másként gondolkodók klubja. A bankszámládat bármikor befagyaszthatják. Volt bankszámlám, volt mikor az autómata elnyelte a kártyám. A tököm tele lett, hogy minden balfaszságukért én álltam a cehhet. Ők semmiért nem felelősek, és mellettük áll egy nagy rakás ügyvéd. Ezért szépen megszüntettem minden kapcsolatot a bankokkal.

 12. Őszinte leszek. Engem mindig is vonzott a VIP tagság, mert érdekelnek azok a cikkek. De mivel soha nem fizettem érte, így nem érzem korrektnek, hogy most feliratkozzam, de köszönöm a többiek nevében is.

  Ui: Tibor’bá, remélem ez nem egy ilyen „nekem már úgyis mindegy” lehetőség!!

 13. 14 – Kamionos:
  Nem. Pusztán arról van szó, hogy el akarom kerülni a „nagy nyilvánosság” megfogalmazást. Egyszer ez már került 40.000 forintomban + költség. Különben néhány napja becsuktam a kaput, amin jövő tavaszig nem lépek át.

 14. Írtam mailt!
  Köszönöm a lehetőseget.

 15. Köszönöm a lehetőséget! Írom az e mailt.

 16. 15. Ebben az esetben kérem én is, hogy vegyél fel a listára és nagyon megköszönöm! Bízom benne, hogy fogom tudni honorálni a munkád egy alkalmas időben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük