Breaking news

The US lured Soleimani to Iraq with the lie of averting a war, then killed him when he got to Iraq.

Fordítás: Amerika Irakba csábította Soleimanit azzal a hazugsággal, hogy kerüljük el a háborút, és amikor Irakba érkezett meggyilkolták.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

15 gondolat erről: „Breaking news

 1. Ez egyre szebb történet.
  Ha ez igaz, akkor itt az ideje minden USA szövetségesnek elgondolkodni a világon azon, hogy meddig akar még Amerika szövetségese maradni.
  Ha ilyen barátaid vannak, ellenség már nem is kell, de szó szerint.

 2. Ez azért elég aljas húzás, ha igaz. Bárkiről is legyen szó, bármit is tett, azért ez elég gusztustalan dolog! Pláne, hogy ezek után ki bízik meg az amerikaiakban? Eddig el lehetett simítani a konfliktusokat a színfalak mögött. De ezután ki menne bele egy ilyenbe?Ha ők nem tartják be a lovagiasság szabályait, akkor ők sem vár hatják el másoktól, nemde? Pl.: Nemzetközi diplomáciai találkozóra tartó amerikai elnök népét az Airforce1-et levadásszák…. És az a válasz, hogy bocs, most az 1:1
  Meg szerintem butaság volt megölni a tábornokot, ő csak 1db. ember, és mindenki pótolható. Oké, fontos, döntési pozícióban lévő ember, de jön helyette másik.
  Szerintem Amerika HÁBORÚT AKAR, MOST!!

 3. Így van, Elijah Magnier írt erről: https://twitter.com/ejmalrai/status/1213880873759780864
  Állítása szerint a vasárnapi iraki parlamenti vita során az iraki miniszterelnök maga mondta el ezt. Egyébként a parlament egyhangúan felszólította a kormányt, hogy gondoskodjék az idegen (itt: amerikai és csatlós) csapatok haladéktalan eltávolításáról.

 4. Nem „Amerika”, hanem az USA. Az USA pedig egy végletekig eladósodott, nem független állam. Kinek a strómanja Trump? Ki feltételez Trumptól önálló nemzeti politikát? A világot uraló elit megőrült. Pedig a valódi „reálpolitika”, hogy őket is megeszik a kukacok.

 5. “ He had planned to attend the funeral of the 31 Iraqi soldiers the U.S. had killed on December 29.”
  Ezek szerint elesett iraki katonák temetésére ment volna. Egyébként is teljesen valószínütlen hogy az iráni parancsnokot bármivel is oda tudta volna csalni az USA Irakba.

 6. 6 – Dani:
  Ha te a szajha médiából táplálkozol, akkor felesleges ide járnod.

 7. A kenyai támadásról semmit nem mond a tv

 8. Egyik NATO tagállam sem elég erős ahhoz, hogy kilépjen a szövettségből. A vörös zászló felvonása egy mecsetre meg egyértelmű összefogást hirdet a megosztott arab világ szemszögéből. Ugye vallás. És az az ami ott nagyon erős összetartó erő. Amúgy a mozgósitás hatalmas a NATO részéről jelenleg. Szerintem mi jobban be vagyunk most szarva. Trump ide Trump oda.

 9. Iránnak előre elmondták, hogyan fognak harcolni ellene
  nagyon piszkos és csalón.

  https://english.iswnews.com/10265/new-dimensions-of-ukrainian-airplane-incident-in-tehran-us-footprint-brighter-than-ever-video/

  Mi történt valójában egy feszült, stresszes és zavart környezetben
  Az iráni katonák akár átmenetileg is a polgári repülés teljes leállítását akarták elérni,
  ami sokkal könnyebbé tette volna munkájukat,
  erre a polgári hatóságok mondtak nemet.

  Több tényező összeadódó hatása volt a PS752 leesése.

  Az iraki amerikai bázisokkal szembeni iráni megtorlás után
  egy amerikai dron cikáló rakéták Iránba való lövését szimulálta.

  Úgy tűnik, hogy az ukrán egy cirkáló rakétához hasonlóra változtathatta meg az utasszállító repülőgépeinek transzponderét
  amelyet a veszélyeztetett iráni radar egyszerűen támadó rakétaként ismert fel.

  BUAP rendszer (Home Run) uk.Serco fejlesztés és irányítása alatt áll.
  Az MI6 ellenőrzést jelent.
  A rendszer lehetővé teszi, hogy valaki ellopja a pilótáktól a repülőgép irányítását
  azzal bármely Boeing repülőgépet rakéta, bomba csalóvá tegye.

  Iránban a gépet csalóként használták a tűz vonzására a IRGC bázis közelében.

  Kanada, Egyesült Államok, Franciaország nem kíván segíteni a PS752 fekete doboz dekódolásában.

 10. Nem tudom hova tartozna az alábbi téma, tehát jobb hiján ide biggyesztem:
  Nemrég emlitettem, mennyire változik a világ digitálisan egy rossz, nagyon rossz irányba, de aminek fura módon egyesek főleg a fiatalabb korosztály még örvend is, egyfajta haladást lát benne, pl. a készpénzhasználat folozatos kiiktatásában.
  Miért irok ismét a témáról?
  Hogy demonstráljam, mennyire nem a maga ura a mai ember digitális vonatkozásba, hogy nyomják le a torkodon, akarod vagy sem, azt, amit akarnak.
  Ma jött meg a Microsoft értesitése, mától-2020,Jan,14 – megszünik a jól bevált, kitünő Windows 7 összes változatainak támogatása, frissitése, tessék átvonulni – most még ingyen – az új Windows 10 verzióra.
  Én személyesen már megtapasztaltam valakinél a Windows 10 verziót, nem tetszett egyáltalán, idegen volt nekem, fura és nehezebben megszokható, mint a jó öreg Windows 7 .
  Utána jütt a fiam, aki csak rátett egy lapáttal a program iránti ellenszenvemre, mondván, hogy egy alattomos, gyanúsan élénken, majdnem aggressziven nyomott, propagált és pofádbatolt program, ez már eleve gyanús.
  És most ime, tessék.
  Valszeg nem volt elég új csatlakozó a programhoz , annak ellenére, hogy az új gépek alapból a Windows 10-et kapják már az úzletben, úgyhogy ha nem tévedek, akkor ha akarod vagy sem, rászoritanak egy új akármi használatára.
  Szóval minden látszat ellenére NEM vagy szabad ember!!!!! Nem használhatod megszokott dolgaidat, mert valaki MÁSKÉNT éS HELYETTED igy határozott.
  Egyelúre csak egy kevésbé fontos témában tették ezt, de lássuk, mi lesz majd a digitális, készpénznélküli vásárlásaival az embernek, amennyiben ezen életbevágó funkció nem lesz majd kezünkben.
  És ez még csak az eleje, szerintem.

 11. 13: A windows 10 már automatikusan ellenőrzi, hogy van-e kalóz szoftvered, ha igen, akkor küldi az infót a központba.

 12. 13 balint

  „Szóval minden látszat ellenére NEM vagy szabad ember!!!!! ”
  Hát…
  Aki veszteni nem tud, az nyerni sem.

  Egy okos ember:
  https://qubit.hu/2019/12/17/putyin-meg-mindig-windows-xp-t-hasznal

  Hát még ha az XP-t is elhagyná, és linux, vagy hasonló.

  Ady szavai jutottak eszembe:
  „Bár zord a harc, megéri a világ,
  Ha az ember az marad, ami volt:
  Nemes, küzdő, szabadlelkű diák. „

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük