A mai napra rendelt vicc

Hozzá lehet szólni, mert tanulságos.

 

A man was looking for a place to sit in a crowded university library. He asked a girl: “Do you mind if I sit beside you?” The girl replied, in a loud voice “NO, I DON’T WANT TO SPEND THE NIGHT WITH YOU!”

All the people in the library stared at the man who was deeply embarrassed and moved to another table. After a couple of minutes, the girl walked quietly to the man’s table and said with a laugh: “I study psychology, and I know what a man is thinking; I bet you felt embarrassed, right?” The man responded in a loud voice: “$500 FOR ONE NIGHT?  AT THAT PRICE, I AM NOT INTERESTED!”

________________________________________________________

Szerintem ez így jó, ahogy van, de lefordítom magyarra azoknak, akik igénylik:

Egy zsúfolt egyetemi könyvtárban egy férfi helyet keres magának. Megkérdez egy lányt: Megengedi, hogy leüljek maga mellé? Erre a lány fennhangon válaszolt: NEM, SEMMI KEDVEM MAGÁVAL TÖLTENI AZ ÉJSZAKÁT:

A teremben mindenki a férfira figyelt, aki szörnyen elszégyellte magát, és leült egy másik asztalhoz. Néhány perccel később a lány halkan odament a férfi asztalához és mosolyogva így szólt: Pszichológiát tanulok, és pontosan tudom, hogy gondolkodik egy férfi. Lefogadom, hogy elszégyellted magad. Amire a férfi fennhangon így válaszolt: 500 DOLLÁR EGYETLEN ÉJSZAKÁRA? ILYEN ÁRON NEM ÉRDEKEL A DOLOG.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

8 gondolat erről: „A mai napra rendelt vicc

 1. I don’t understand….???? 😛

  (Mármint a viccet, akár angolul, akár magyarul. 😮 100x jobb vicceket tudnék mondani, de nem tudom EBBEN MI A VICC ???? 😮 😛 )

 2. Vagyis mégse tudja hogy gondolkodik egy férfi 😀
  Jo volt….

 3. 1:
  Viccnek jó, de engem az érdekelne, hogyan folytatta volna a nő, ha a pasi nem vágja közbe ezt az 500 dolláros dolgot.

 4. Ezek szerint a pasi is tudta, hogy gondolkodnak a nők.

 5. Mi van ebben nem érteni való? A fiú először még tényleg zavarba jött, de másodszor már méltóképpen visszavágott a lánynak, s ekkor ő jött zavarba. Mert ráadásul mindenki hallhatta a „párbeszédet”. – Nagyon jó vicc, ha nem is éppen friss. Vagy Te szerinted, Berci, ez nem egy mulatságos szituáció?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük