A honlap válságról

 

Hálás vagyok azoknak, akik anyagi áldozatot hoztak, hogy a honlap fenntartásának lássak értelmét. Hogy érezzem azt, ez nem egy ember erőfeszítése, mások is látják értelmét (és áldozatot is hajlandók hozni érte) egy 10 év alatt kiforrott vitafórum fenntartásának. A 30.000 forintnál jóval több jött össze, amin nem pipadohányt fogok venni, hanem a honlapra költöm. Bizonyára észrevettétek, hogy már semmi se működik a widgetek közül. Ráadásul a honlap emblémája egy igen jó csöcsű nő, akitől nem vagyok képes megszabadulni. Saját avatarom sincs.Szóval van min ügyködnöm. Egyenlőre még nincs meg az, aki kisegít, de abban biztos vagyok, hogy nem lesz olcsó. Ha 30 évvel fiatalabb lennék, persze belevetném magam új ismeretek megszerzésébe, de ez ma már nem megy. Arra is kell ügyelnem, hogy ha én lelépek a honlap fenn tudjon maradni. Ezért Évát fel kell készíteni a munka továbbvitelére. Szerkeszteni persze tud, de van még más tennivaló is. Még egyszer köszönet az összefogásért.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4 gondolat erről: „A honlap válságról

 1. Tibor bá’ ha a környéken senki, akkor kivasalom én neked az egészet ráadásul ingyérbe’ 🙂 megszabadítalak a cicistől is, nem nagy meló, csak nem mostanában járok Pest felé. Ha megyek, előtte jelzek!

 2. 01 – Réka:
  Köszönöm Réka, de az idődet meg kívánom fizetni, ez így tisztességes. Összejött rá a pénz. Gondolom az adakozók is így gondolják. Meg aztán az utazás, idő kiesés, neked is pénzbe kerül.

 3. Rendben, ahogy látom, hogyan megyek, írok!
  Addig össze kell majd szedni, min kell javítani, a mobil nézet sem az igazi, azon is lehet igazítani, SSL stb.

 4. Tibor bá’!
  A lelépéssel még várjál, szerintem ráérsz – amúgy is, minek elkapkodni a túloldali meglepit! 😀
  Rékának ismeretlenbe is köszönet a segítségért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük