(2937) Hüvelyillattal csábítja el a férfiakat a szexológus nő

Tibor bá’ online

 

A Sun nyomán az INDEX beszámol egy bizonyos Shan Boodram (lásd balra) szexológus nő ötletéről. Na persze a szexológusok legnagyobb része nő, és így pofára a szóban forgó igencsak fehérmájú fasz-bubusnak néz ki. Szóval a hölgy azt állítja, hogy hüvelyének illatával csábítja el a férfiakat. Hát kérem, a hüvely illat jobb esetben szag, rosszabb esetben bűz. Legalább is így él a társadalom emlékezetében.

Anyám imádta a pálpusztai sajtot, az apám gyűlölte. Anyám hetente egyszer-kétszer pálpusztait vacsorázott, amire apán tüntetően kiment a konyhából. Persze megindult a harc értem. Kóstold meg Tibike, így az anyám. Apám pedig elmesélte, hogy készül ez a penetráns sajt. Tudod fiacskám, egy hatalmas fakádban van a kenhető sajt, amit meztelen cigány lányok taposnak. Időnként felkapnak a sajtból egy adagot és becsapják a lábuk közé. Jól oda dörzsölik, aztán ledobják a többi közé, és így tovább. Anyám tiltakozott, apámat vén hülyének nevezte, amire nem volt semmi szükség, mert én már meg voltam fertőzve, mai napig imádom az érett sajtokat. Legfeljebb evés közben apám jut eszembe, és nehéz megállni egy mosoly nélkül.

Néhány évtizede volt egy szeretőm, akihez hébe-hóba feljártam. Ilyenkor első dolga volt, hogy bevonuljon a fürdőszobába egy alapos altesti mosdatásra, pedig az orális szexnek sose voltam híve, de hölgy jól ismerte alkatrészeit, és jobbnak látta megelőzni a bajt.

Na de, mi a valóság? A valóság az, hogy a női hüvely eléggé egy nyitott szerv, védelme a külvilággal szemben mindössze tejsavas közege. A tejsavnak ugyan baktériumölő hatása van, de nem csodaszer. Így aztán a hüvely könnyen megfertőződik. A fertőzés folyással jár, egészen precízen, bűzös folyással. Csak remélni lehet, hogy Boodram kisasszony nem erre az „illatra” gondol. Hát mire?

A hölgy azt állítja, hogy neki bevált, de az eredeti cikk szerint három önként jelentkező esetében a csodaszer nem működött.

Egészen pontosan arról volt szó, hogy a hölgyek mutató ujjukat benedvesítették a vaginájukkal, majd a nedvességet hozzákenték a nyakukhoz, amihez a férfi orr közel kerül a tánc közben. Az eredmény a Sun cikke szerint nulla volt. Minden valószínűség szerint arról lehet szó, hogy a magát összekenő nőnek megnő az önbizalma, ami a pasi fogásnál nagy segítség lehet.

A célba vett pasikat nem kérdezték meg, pedig az lett volna igazán érdekes, hogy számolnak be az „illatról”. Könnyen lehet, hogy pont ezért nem akadt horogra egyik nőnek se pasi a nyilvános találkahelyen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

10 gondolat erről: „(2937) Hüvelyillattal csábítja el a férfiakat a szexológus nő

  1. Saját tapasztalat: a vegetáriánus nők puncija illatos, életre szóló élmény egy vega pinát nyalni-falni!

  2. 1 – Varga István:
    Sose legyen jobb falnivaló a szádban!

  3. Régi szakállas vicc:-Sziasztok lányok! mondta a vak ember mikor belépett a sajtüzembe,

  4. Re:3
    Ugyan ezt a viccet a sajtbolttal és vakkal ismertem, de ez nem is lényeges, a poén régi, de jó.
    Amúgy a rúzskultúrás sajtok flórája valóban olyan illatú, ami emlékeztet az érett emberi testnedvek szagára, nem is csoda, hasonló kémiai végtermékek jelennek meg mindkettőnél az erjedés során.

    Pálpusztai kedvenc nekem is, 1-2 napig illik utóérlelni, és akkor lesz igazán ütős az íze, cserébe a lakás penetráns büdös lesz tőle… 🙂 Erre találták ki a nagyobb sajtkultúrával rendelkező népek az üvegfedelű sajttálat, ami valóban jó, mert látja az ember hogy mikor „mászik el magától” a sajt, cserébe nem büdös tőle a lakás.

    Re:1
    Hölgyek azt mondják, hogy sok gyümölcs jótékonyan hat a „férfiak ízére”, különösen az ananász, ellenben a fűszeres húsos ételek nem. Mondjuk ebben a relációban a spárga kakukktojás lehet.

  5. Erről nekem már csak a klasszikusnak számító benyögés jutott eszembe, mikor az ínyenc férfi légyottot beszél meg partnerével – Ne fürgyé’ le! – felkiáltással.
    Meg valamikor fiatal koromban olvastam Füst Milán „Ez mind én voltam egykor” c. regényét, amelyben a szex központi szerepet játszik, főleg a fiatal, tapasztalatlan férfiak nyomorát, útkeresését, első, nem mindig pozitív tapasztalatait írja le, nagy együttérzéssel.
    Itt az apa elviszi fiát a bordélyba, hogy bevezesse az első tapasztalatokba, ahonnan a tapasztalt nő kezére adott fiú úgy jött ki, hogy egy nagyot okádott…
    Ugyanitt egy leír egy eszmefuttatást arról is, hogy mi lehetett az emberiség gyermekkorában, amikor a higéniáról még fogalma sem volt az embereknek, vagy amikor a mosakodást kifejezetten egészségre ártalmas dolognak vélték,elképzelni nem tudjuk, hogy akkor egy szexuális aktus miféle kísérő jelenségekkel járhatott.
    Viszont a kor emberét ez nyilván nem nagyon zavarhatta, ugyanúgy vadul szaporodtak Babilonban, a középkorban, és minden egyéb korban…

  6. 5 – hubab:
    A franciák azért találták fel a kölnit, mert egyszerűen nem mosakodtak, és olyan büdösek voltak mint a kolera.

  7. Re:5
    Milyen jó is lehetett egy eszkimó csaj, aki fókazsírral kente be magát bőrápolás címszó alatt… 🙂

    Nehogy azt gondold, hogy a régi népek koszosok és büdösek voltak.
    Jellemzően ahol magas kultúra volt, ott a személyes higiénia is mai szemmel fejlett volt, pláne ott, ahol sok volt a termálvíz.

  8. 6: A franciák manapság is közmondásosan hónaljszagúak. Na de ha ők találták fel, akkor mért Köln, ami egy német város?

    Egy fertőzés alatt álló hüvely nyilván büdös. De egy egészségesnek sokféle szaga lehet, amik között akad igazán vonzó is – szvsz.

  9. re 6.
    Mega konyakot is.
    Ha már nem hatott a kölni jöhetett a cefre.:))

  10. Ami a kinaiakat illeti úgy tudom számukra az érlelt sajt elviselhetetlenül büdös ,ehetetlen étel.Kollégáim mindig akkor háborodtak fel mikor szardíniát bontottam.-Olyan mint az áporodott p*naszag jegyezték meg.Tapintatosan nem ütöttem le a magas labdát,hogy az én feleségem naponta fürdik,nem tudom milyen az áporodott p*na szaga.Egyébként az első barátnőm elég szagos volt.Talán túlzottan is.Én kezdőként meg voltam győződve ,hogy ez a természetes.A röhej az volt,hogy az ő feje fájdult meg az első együttlétnél.Én bennem volt már félliter pálesz, az jól tompított.Hogy milyen szaga volt?….Ahogy egy filmben megjegyezték :Mint a döglött nyúlnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük