(2917) Kérek egy összeesküvést

Tibor bá’ online

 

Az El Paso történetet lehozta a magyar média pontosan úgy, ahogy az MSM diktálta. Szörnyű tragédia, meghalt 20 ártatlan ember. Azt is megtudhattuk, hogy az elkövető 21 éves Patrick Crusius azonnal megadta magát a rendőröknek. Nem kellet lelőni. Ja, és a pasinak volt egy manifesztuma, ami az interneten terjedt. Ennyi és kész.

Az esettel kapcsolatban a történések nagy része kitalált, bár a gyilkolás valós, de a beszámolók majd tiszta fikciók. Öt kérdés várja a megválaszolást:

1) Ha csak egy ember lövöldözött, akkor számtalan szemtanú miért emlékszik több lövöldözőre?

2) A rendőrség miért tartóztatott le három ember, amikről a média beszámolt. Ezt miért változtatták meg „egyedülálló lövöldözőre”.

3) Az úgynevezett manifesztum nyelvezete szerint azt jóval idősebb ember írhatta, mint 21. (a válasz: a manifesztum egy kitalált dolog, nem az írta, aki lövöldözött.)

4) Hogy tud egy ember megölni 20 személyt és további 30-at megsebesíteni egyetlen, 30 golyót tartalmazó tárral. A térfigyelő kamera felvételén nem látható tartalék tár, vagy annak tartója.

5) Ha a lövöldözőnek ez egy öngyilkos akciója volt, akkor miért vette a fáradtságot, hogy szemvédőt, és fülvédőt viseljen. (Válasz: Azért mert tudta, hogy túl fogja élni a „missziót” és miután megadta magát, felügyelet alá fogják vonni. Ez egyáltalán nem volt egy öngyilkos misszió).

Másfél év múlva a világ elfelejti a nevét, és az újságokban többé szó se esik róla. (valószínűleg más néven fog valahol máshol élni miután elvégezte a misszióját a „mély állam” részére.)

Az utolsó kérdés. Ha gyűlölöd az illegális bevándorlókat és meg akarod védeni tőlük Amerikát, akkor miért gyilkolsz le amerikaiakat egy amerikai bevásárló központban? Nem illegális bevándorlókat kellene legyilkolni? Értelmetlen dolog illegális bevándorlókat gyűlölni és amerikaiakat gyilkolni.

Mi meg el tudunk ezen gondolkodni. De tényleg, mi a fene lehet az igazi háttér?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

29 gondolat erről: „(2917) Kérek egy összeesküvést

  1. 1. Mert a szemtanúk mindig másképp emlékeznek.
    2. Akármennyit letartóztathatnak ilyen esetben, a legkisebb gyanú esetén. A helyszínen ilyenkor nagy a kavarodás.
    3. Nem ismerjük az elkövetőt, lehet, hogy ő írta. Az sem világos, honnan tudjuk, hogy idősebb ember kellett írja a szöveget. Az is lehet, másolta valahonnan.
    4. Lehetett egy tár a speciálisan kialakított zsebében, vagy speciális tár a fegyverben.
    5. A maximális gyilkosság elérése érdekében. Amikor a rendőrök bevetik a flash-bang-et, akkor is tud tovább ölni. Ha valaki túl akarja élni, a fülvédőt leveszi, hogy hallja, amikor rászólnak, hogy dobja el a fegyvert.

    Szerintem valamelyik kokainbáró üzent az anerikaiaknak, gondolom ezek után tárgyalóasztalhoz ülnek.

  2. „De tényleg, mi a fene lehet az igazi háttér?”

    Járhat vakvágányon az elképzelésem.
    Nagyon tömören, bedönteni a világgazdaságot, lehetőleg az összes ország társadalmi rendszerének irányíthatósága is szűnjön meg. Káosz a köbön.

    2008 főpróba volt vagy túl korai a fentebb leírtak kivitelezéséhez.
    Miért gondolom így? Mert nem hiszek abban, hogy a világot uraló gazdasági elit hülyék gyülekezete lenne. Sőt, sokkal több és precízebb információhoz jutnak a felmelegedés mértékéről, hatásáról, időbeli lefolyásáról. Azt sem képzelem, hogy ezek a döntési helyzetben lévők ne szeretnének minél hosszabban élni, ne szeretnék a gyereküket, unokáikat en bloc a családot.
    Tehát nem hülyék, sokkal több információ áll rendelkezésükre, mint nekünk, szeretnek élni, szeretik a családot, mindent megtesznek, hogy ők maradjanak életben. Van még egy fontos szempont. Nem szeretnének a kőkorszakba visszazuhanni.

    Azt mutatják a történések, hogy az emberiség jelenlegi létszámának drasztikus csökkentését mi magunk végezzük el.
    Elképesztően sok a háborús gócpont. A tőzsdék 2008 óta töretlenül emelkednek. A fizikai arany töredéke a virtuálisan kifizetett arany mennyiségének. Az országok eladósodása pl. USA is, folyamatosan növekszik, a komoly kíbertámadások száma megugrott, nem hallunk drasztikus leminősítésekről, mintha minden rendben menne, külső és belső ellenségképek szaporodása a világban, az embereknél a tűréshatárok egyre kijjebb tolódnak.
    Meggyőződésem, a föld kuktájában akkora nyomást szeretnének elérni, hogy mikor felrobban az semmisítse meg a jelenlegi civilizációt.
    Ezzel párhuzamosan szervezik, építik a saját bejáratú életterüket mindennel felszerelve. Egy általuk működtetett túlélő társadalom létrehozása tokkal vonóval/teljes vertikum/, sem lehet akadály.
    Így illeszkedik a teóriámba az erőszak terjedése is.

  3. 1 – Lajtos Misi:
    A manifesztumot eredetiben olvastam. Azt nem egy 21 éves bunkó írta azt halál biztos. Egy 30 golyós tárat nem lehet csak úgy elbújtatni. Addig nem szokás kiadni jelentést az elkövetőkről, amíg nem csendesedik le a helyzet. Egy-két tanú vizionálhat, de több tucat aligha.

  4. 3: Hogy nem bunkó, azt elhiszem, hogy kiolvasod a stílusából, de a korát? Egy tehetséges gimnazista is tud akármilyen stílusban írni. És hogy a lövöldözőnek bunkónak kell lenni, az miből következik? Kivételes intelligenciával is lehet őrültnek, monomániásnak lenni. Vagy akár megbízott ügynöknek.

  5. „Egy 30 golyós tárat nem lehet csak úgy elbújtatni.” Én csak homályos képeket láttam az elkövetőről, az, hogy volt e a kabátja alatt extra zseb nem. De nézd meg Áder testőreit, általában műkezet használnak, és a kabát alatt ott a géppisztoly, alig látszik.

  6. Sokféle magyarázat létezik arra vonatkozóan, hogy mi is volt a lövöldözés pontos célja, hogy Patrick Crusius kit és mit képvisel valójában és mi lehet ennek a történetnek a vége. A teljesség igénye nélkül néhány szóban: a zsidó világelit stratégiájának megfelelően Mexikó leválasztása az USA-ról, és egy kvázi ellen-USA létrehozása, a palagázban bővelkedő déli országrészből az mexikói ajkú lakosság elűzése és a zsidó cégeknek a kitermelés feltételeinek biztosítása, a déli országrész zsidó hegemóniájának megszerzése, a NEOKONOK álláspont megerősítése, távlatilag pedig amerikai katonai támaszpontok kiépítése.

  7. Szabad fegyverviselés/fegyvervásárlás korlátozása, internet korlátozása, még erőteljesebb kontroll kiépítése a lakosság felett – mindezt a lakosság aktív támogatásával.
    Kontrollt és kvázi diktatúrát sokkal hatékonyabban lehet bevezetni úgy, ha az érintettek szinte könyörögnek érte, nem pedig ellenállnak, ehhez pedig mindig jól jön néhány (sok) ilyen eset.
    A lényeg, hogy legyenek ártatlan áldozatok, a lakosság egyre inkább aggódjon és kérje az erős rendet és rendfenntartást.

    Apropó, az USA-ban 2019. január 1. óta a tegnapi napig 251 olyan lövöldözős eset történt, ahol halálos áldozatok is voltak.
    A Nagy Olvasztótégely láthatóan nem jól funkcionál.

  8. Kérek egy összeesküvést:

    Figyelemelterelés a Clintonékat kényelmetlenül érintő Epstein-botrányról.

  9. Csak egy újabb, kis, senkiházi, jelentéktelen eszelős ,aki pár percre ezzel a mocskos tettével fontosnak érezhette magát a világban.

  10. A magyar sajtóban több helyen is azt írták, hogy az áldozatok közt több mexikói is volt, talán nem véletlen, hogy pont ott lövöldözött a bevándorló-ellenes.
    Texasban volt, ahol sok embernek van fegyvere, többen elő is kapták a lövöldözés során, ezért is írhatták, hogy több támadó

  11. A hasznos idióták. Beware the Useful Idiots

    Részlet egy amerikai újságból, amelyben Saul Alinsky elemzi a feltételeket egy szocialista társadalom létrehozására.

    Clinton és Obama egyaránt említette ezeket a pozíciókat különféle beszédeikben …!

    8 szint létezik amit meg kell hóditanod, mielőtt létrehozol egy szocialista államot -„egy jóléti, társadalmi államot” !.
    EGÉSZSÉGÜGY, ellenőrizze az egészséget, és ellenőrizni fogja az embereket! Az egészségügyben most el lehet képzelni a kórháztól a gyógyszerekig, a nyugdíjakig, stb részvétel…!
    SZEGÉNYSÉG, növeld a szegénységet, a lehető legmagasabb szintre, igy a szegény embereket könnyebben lehet ellenőrizni, és nem fognak neked ellenállni, ha vigyázol arra, hogy biztosítod számukra azt, amire szükségük van az életükhőz … pl. étel, víz, villany stb.
    ADÓSSÁG emelje az adósságot fenntarthatatlan szintre, ezzel a módszerrel növelheti adóját, és ez további szegénységet eredményez !!
    FEGYVEREK, foszd el tölük a jogot, hogy megvédjék magukat, ilyen módon létre lehet hozni egy rendőrállamot!
    JÓLLÉT, vedd át egész életük irányitását, otthonában, ételeiben és jövedelmében!
    OKTATÁS, ellenőrzésed alatt tartsad, amit az emberek látnak és tanulnak, vedd át az irányítást , hogy mit és hogyan tanulnak a gyerekek az iskolában.
    HIT, távolítsad el az Istent a kormányból és az iskolából!
    OSZTÁLYHÁBORÚ, oszd az embereket gazdagokra és szegényekre, ez további elégedetlenséget okoz és ezzel a modszerrel könnyebb lesz a szegények segitségével a gazdagoktól az adóbevétel.
    Nem gondolod, hogy mindez már folyamatban van nemcsak Amerikában hanem velünk is?
    Saul Alinsky egyszerűen leegyszerűsítette a módját, amellyel Lenin a kommunizmussal akarta meghóditani a világot!
    Azt hiszed, hogy mindezt aki ma hatalmon van, nem fogadta el jobb napok kínálása érdekében? Úgy véled, hogy főnökeik nem tartják ezeket szabályként?
    Láttal-e Görögországban a történtekből valamivel kevesebbet, az elmúlt tíz évben, a feltételezett válság ideje alatt?
    Jó éjszakát Görögök…Remélem ezt olvasva már nem tartoztok tőbbé a hülye idióták táborá közé!

    https://katohika.gr/stranger-voice/oi-xrisimoi-ilithioi/

    /megszállási hírek/

  12. L. S. A hozzászólásod elején szocializmust írsz a vége felé kommunizmus szerepel. Nem mindegy.

    A szocializmus és a liberalizmus nem annyira idegen egymástól, mint amennyire annak tűnik . A kommunizmus „kasztosítás” .

  13. social state= szociális állam,
    “egy jóléti, társadalmi államot”

  14. 6: A poszt címének megfelelve írtam egy összeesküvést, de azért meglepődtem kicsit (vagy éppen nem?) hogy a teljesen légből kapott (kicsit MangaM stílusában előadott) sületlenségeimre senki nem írta, hogy mi ez az ostobaság. Ez is szép példája, hogy amikor olyasmit hallasz ami megerősíti a világképed, még az ordas nagy hülyeségek is átcsúsznak a szűrőn.

  15. 14 – Ir01:
    Én felfedezem a hozzászólás abszurditását, de az ilyen elvetemült véleményekkel nem érdemes vitába szállni, mint ahogy pl. a rovásírás híveivel se.

  16. 14: Ha írsz egy hülyeséget, és senki le se tojja, akkor mindenki hülye? Elég furcsa gondolatmenet.

    15: Miért, mi a baj a rovásírással? Semmi!
    Az eredetével? Na az egy egészen más tészta. 😀

  17. MangaMonguz eltalálhatta az okát: a szabad fegyvertartás megnyirbálása lehetett a cél.
    Hallani , olvasni, hogy a legtöbb halálos áldozattal járó terrorcselekményeket a CIA és az FBI (titkos szoltálatok) követik el

  18. Már a tavalyi Las Vegas-i mészárlásnál is voltak beszámolók más fegyveresekről,voltak igen furcsa dolgok-24 flintát találtak a szállodai szobában!- de végül nem lett „nagyobb” ügy belőle. HTKA-s blogosok szerint a videókon egy automata kelepelését és annak visszhangját lehet csak hallani.
    Sokat cikkezett róla az alt. média, de végül hamvába halt az is mint a kilenctizenegy.

  19. 18.

    igen, ott voltak furcsaságok a videofelvételek körül is, de aztán „elaludt” az ügy…

  20. Bocs 2017. -ben történt a Vegasi vérengzés.

  21. Valakik nagyon, de nagyon , mindenárom be akarják tiltatni a szabad fegyvervásárlást/ birtoklást , LE AKARJÁK FEGYVEREZNI AZ AMERIKAI LAKOSSÁGOT!
    Jelenleg a háttércsoport nem bir és nem merészel kikezdeni velük, emiatt kénytelenek hamis, megrendezett támadásokat végrehajtani, az utóbbi időben egyre gyakrabban!!!
    Ne feledjük el egy pillanatig sem, hogy Amerikában mindig is szabad volt a fegyver, mégsem volt HIRTELEN ennyi lövöldözés sehol!
    És igen, hiszem, hogy bizonyos szervezetek keze és tagjai igenis benne vannak ezekben a „spontán ” kis rakoncátlankodásokban, és ha néha egy – egy igazi hasznos idióta , kivülálló hülye is rendez valamit magánalapon, annál jobb nekik.

  22. ” Hollywood tiltakozik a gyűlölet, a fegyverek és az erőszak ellen, eközben olyan filmeket gyárt, ahol a ‘Feláldozható’ polgárokat fegyverekkel gyilkolja le.
    A ‘The Hunt’ című filmben levadássza és állatokként gyilkolja le őket.
    A filmre teljesen árnyékot vetnek az utóbbi idők tömeges lövöldözései, az el paso-i és a daytoni mészárlások.
    Valószínűleg (és a stúdió hivatalos közlése szerint is) ez állhat a film szeptember végi bemutatójának törlése mögött.”

    https://www.vilaghelyzete.com/2019/08/leallitottak-the-hunt-c-film.html

  23. Ha Izrael ledózerolja a mecsetet, akkor kitör a III. VH, ez garantált.
    Ezt mindenki tudja, így marad mindenki a seggén, és max 1-2 „pofon” csattan el.

  24. 25: H-bombát a Kábának! Utána az al-Aksza fel se fog tűnni.

    De persze ledózerolni valamit barbárság lenne. Arra gondolok, hogy valami szebbet kéne építeni a helyére…

  25. Re:26
    A mecsetet vagy az idő vasfoga fogja elropogtatni, vagy maguk a hívők bontják le.
    Utóbbira elég kicsi esély van, ergo csak várd ki azt az ezer évet +/-1000 év és a problémád megoldódik. 🙂

  26. 26. Lebá

    Légy óvatos, mit kívánsz, mert megtörténhet és nagy baj előtt találod magad.

  27. 28: Ha ez így működne, az utca tele lenne halottakkal és terhes nőkkel…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük