(914) Művészet, oh! (téli szex hét 2.)

Tibor bá’ online

Elindul a fekete-fehér videó, amin egy csinos nő látható egy asztalka előtt, kezében egy könyv. A nő belenéz a kamerába, bemondja a nevét, a könyv címért, majd elkezd belőle felolvasni. (Feltételezett) kedvenc könyvének szövege csakhamar magával ragadja – majd enyhén megváltozik a tartása, kihúzza a hátát, el van magával is foglalva… mély lélegzetek, láthatóan nem tud koncentrálni az olvasásra. A néző nem érti, mi történik, miért változik a nő hangulata, aztán, amikor hörögni kezd, leesik a húszfilléres. Még nincs vége a videónak, amikor egyértelművé válik, hogy a szereplőnek éppen most volt orgazmusa, amit végigélvezhettünk. Ezt követve a megfigyelt alanyunk mintha egy kicsit röstelkedne, aztán vége a „vetítésnek”. – Mielőtt tovább mennénk, nézd meg a videót.

Azt viszont nem lehet megtudni, hogy mi okozta az orgazmust. Van valaki az asztal alatt? Vagy maga a felolvasott szöveg extrém hatásának lehettünk szemtanúi? Talán mindegy is! Amit láthattunk az Clayton Cubitt műve „Hystorical Literature” címen. Bár, én nem tudom, mi benne a történelem és mi az irodalom, de ezen nem fogok fennakadni. A szereplő, Alicia az igen érzéki könyvet (Walt Whitman’s sensual “Leaves of Grass.”) olvassa. Azonban legyünk őszinték, olvashatná a szombati bevásárló listát, a nézők részére nem jelentene különbséget. De nézzük, hogyan nyilatkozott a művész a riporterek kérdésére!

Mi történik az asztal alatt? A technika pontos leírásától távol tartanám magam, de annyit elárulhatok, hogy az asszisztensnek segédeszközök állnak a rendelkezésére és azt az utasítást kapta, hogy a felolvasó hölgy figyelmét iparkodjon elvonni az olvasástól.

Milyen utasítást kap a felolvasó? Mutatkozzon be, nevezze meg mit fog olvasni, majd hangosan olvassa fel az általa kiválasztott részt, addig, amíg erre képes. Leállás után újra mondja be a nevét és az, aminek az olvasását éppen befejezte. Viszont van, aki erre nem képes.

Az asztal alatt lévő asszisztens milyen utasítást kap? Nem kap utasítást, rá van bízva. Ez okoz némi összetűzést az olvasó és az asszisztens között.

Hogyan van kiválasztva a könyvrészlet? Ez teljes mértékben a felolvasóra van bízva. Csak annyit kérek tőlük, hogy a felolvasott szövegnek legyen számára valami értelme , és kellő hosszúságú legyen a rész.

A felolvasó mit árul el magáról a felolvasás után? Fokozatosan elveszíti az érdeklődést, egyre inkább a testére kénytelen figyelni. A felolvasott szöveg második felére egyáltalán nem emlékeznek. Az élményük hasonlít egy vallásos átélésre.

Mi ebben a művészet? Azt döntse el mindenki maga.

Mit szólna, ha művészeti alkotását egyesek maszturbáláshoz használnák fel? Nem igazán érdekel, mire használják fel a művemet.

Én arra, hogy bemutassam civilizációnk hanyatlásának állomásait, amelyek mind, kivétel nélkül Amerikából indulnak ki.

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

10 gondolat erről: „(914) Művészet, oh! (téli szex hét 2.)

 1. „Én arra, hogy bemutassam civilizációnk hanyatlásának állomásait, amelyek mind, kivétel nélkül Amerikából indulnak ki.”

  Tökéletes konklúzió, amivel csak egyetérteni lehet, ha valaki normális ember (még).

  Köszönöm a mai – remek – posztot. Szokatlan és ettől zseniálisan jó. Emelem kalapom ismét Tibor bá’!

 2. Látni ahogy apránként(nem is olyan apránként) az embert az ösztönvilág alá süllyesztik…Nemhogy a testére csak az élvezetére figyeljen – legyen figyelemmel…

  Mint a Pavlov kutyáját lealacsonyító reflexekkel idomítsák be.
  Egy orgazmusért az anyját gyerekét szeretteit is figyelem nélkül hagyja majd!
  Olcsó narcó, fű sokba kerül.

 3. Biztos azért művészet, mert fekeze-fehér a felvétel, és van benne irodalom.
  Egyre inkább elhülyülünk, és az ösztönszintre alacsonyoduno vissza, de ez a túlélés záloga…!
  Egyébként a modern „Róma” kb. semmiben nem különbözik az ókoritól, csak álszentebb, képmutatóbb, álprűdebb, miközben…!

  A technikai részletek: Egy fickó, minőségi vibrátorral izgatja a felolvasó hölgyeket, mert van kb. egy tucat videó az adott csatornán.

 4. Nagyon nagyon siralmas,
  beleillik abba a sorba,hogy értelmes felnőtt embereket némi készpénzzel és egy szobakamerával olyan disznóságra vesznek rá
  amivel önmagukat megalázva lenullázzák.

 5. Tök jó a nő! Miről beszéltek?:-)
  Ettől aztán meg pláne nem nullázza le magát senki.
  Nyilván nem egy magasröptű alkotás, se művészi, se semmilyen, de hát láttunk már ennél rosszabbat is, pl. ma egy cigánylány lazán megszoptatta a gyermekét a vonaton, az igazán szürreális élmény volt.

 6. Ez nem a világ vége csak valami rétegpornó. A szexualitás meg mindig is a művészet része volt, bár nem minden pornó része a művészetnek. Egyébként tetszik a csaj szeme:)

 7. ki mit gondol erről?

  https://youtu.be/oRC2UH9X27Y?t=8m14s

  „there is no earthly power but satan”

  nem lehet véletlen hogy ez a videó ilyennek készült és így.
  ez az egész videósorozat valamit el akar ültetni a fejekben. és szerintem főleg a női fejekben.

 8. 7 & 9:
  Alapos munkát végeztem. Sajnos az ilyen mellélövéseket Éva nem tudja kivédeni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük