(798-sz) Leszboszi szökevények

Tibor bá’ szatirikus online

 

Dehogy tartok görög hetet, teljesen véletlen. Arról van csupán szó, hogy vihar előtti csendet tartok. Ettől a rengeteg polgáztól furunkulusok nőnek a seggemen. Szóval. lehet, hogy el kellene pirulnom, ugyanis most készülök bevallani, hogy egy Orbán és egy Gyurcsány poszt között félúton én is látogatok pornó oldalt, na persze csak néha, és természetesen ingyeneset, mert ha eddig nem fizettem szexért, most már nem fogom elkezdeni. Így esett, hogy volt már szerencsém leszbikus jelenetekhez is, amit – szerény véleményem szerint – (tudom, hogy szvsz, de én már így fogok meghalni) elsősorban férfiak részére készül. Hogy mit zabálnak azon a férfiak, amikor két nő olyan jó parasztosan egymásnak esik, csak a jó ég tudja. Hogy a performance nekünk szól, az nyilvánvaló, de ők is csak tapasztalatból dolgoznak. Ezt csípik a férfiak, hát adjunk nekik Persze két nő jobb, mint egy, de elvileg ezek szarnak a férfiakra. Az nem számít, hogy egy férfi számára biológiai lehetetlenség a leszbikusság, mégis imádják nézni, amikor két csaj egymás csöcsét macerálja. Öncukkolás? Tapasztalatcsere? Ez utóbbi aligha, mert a férfiak zöme tojik a partnerének az igényére. Ellentétben a tömegekkel én sajnálom a leszbikusokat. Hohóóóó, nincs mit bedugniuk, pedig hely lenne bőven, hogy hová. Különben is micsoda pocsékolás baromi jó nőket veszni hagyni, még akkor is, ha ők ezt nem így gondolják. Egyáltalán, mire gondolnak. Figyelem a pornókat, a matatás módja állandóan változik, de nem tudni miért, mintha az egésznek soha se akarna vége lenni. Tényleg! Hiányzik az utolsó néhány másodperc, amit csak mi tudunk produkálni, mert a női orgazmus egy hatalmas nagy csalás. Persze, vége van. De minek? Egyszer mindennek vége lesz, de a vég konkrétum nélkül mindössze egy megszakítás. „Pá drágám, majd holnap folytatjuk.” És a humán bütykölés kezdődik elölről. Valószínűleg direkt nekünk, jelezve, hogy nem feltétlen van ránk, hímekre szükség. Pláne, ha a divat is ezt diktálja. A nők különben is hónapokig bírják szex nélkül, amiből hatalmas tőkét kovácsolnak. Mindig mi pitizünk, ők meg kegyet gyakorolnak. Legalább is így volt legénykoromban, ami – úgy tudom – az utóbbi időben megváltozott. A fiatal férfiak manapság beérik leszbikus show-kkal, direkt nekik találták ki. Nincs elkötelezettség, nincs nyűg, semmi, csak a puszta élvezet, hogy két nő miként kínlódik egymással. Hörögjetek csak, visítsatok, tudjuk, hogy ez csak színjáték, hiszen csak megélhetési leszbikusok vagytok.  

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

 

8 gondolat erről: „(798-sz) Leszboszi szökevények

 1. Máris jól indult a napom, ez üdítő volt a reggelio KV mellett. Végre nem cigány/zsidó/görög/orbán/atom/geddon a téma. Köszönöm Tibor bá!

 2. Személy szerint tanúja voltam anno a sziget fesztiválon mikor két elég jó csaj egymásra talált és az egyik előadósátor tánctermének a közepén estek egymásnak. Körülöttükl csak gyűltek az emberek, a műsornak már rég vége volt csak a zene szólt, hajnalodott. Valóban megkapó volt, nagyon erotikusan „csinálták”, nekem is tetszett. A vicces az volt, hogy percenként volt egy ffi jelentkező aki bepróbálkozott harmadiknak a tömegből, de mindig elhessegették szerencsétlen hülyét, akinek nem esett le.

 3. a témához csak leszbosz-SZIGETe miatt kapcsolódik a dolog sokkal inkább a pénz tanmese post amiben szintén szigetek szerepeltek
  nah most az ECB is kiadott egy játékot amiben kb a te tanmesedet lehet eljátszani, legalábbis azt a részét amikor a bankár nyomtat a lókupecoknak.
  nevemre kattintva első cikk, nem akarok linkelni

 4. pontosan ugyazaz a baj az leszbi nöi szexxel mint az férfi homokosságal hogy nem lehet katarzis,beteljesülés mert ahhoz két ellentétes polus kell ahogy kinai taoizmus vagy indiai tantrizmus is leirja az nöi jing és az férfi jang-persze férfiak és nök közötti szex is gázos mert mai kor embere tökéletesen elfelejtette hogy mi is az szexuális energia az kundalinni s azt hogyan kell felébreszteni s egyáltalán miaz szexualitás szerepe s legföképp hogy orgazmust összekeverik ejakulácioval pedig ondonak csak az gyereknemzésre van kitalálva.

 5. Basszus itt ez a remek poszt és alig vannak hozzászólások, bezzeg a fentebb említett egyebeket meg 40-50, elolvasni se lehet. Pedig kell foglalkozni s szexel, mert mint tudjuk anno a pestisjárvány idején nagyban ment ám a dorbézolás , lehet a geddonkor is fog, hajlamosak vagyunk elengedni magunkat ha nincs tét. Na mindegy is, szerintem is erotikusak a leszboszi csajok, ki tudja miért, kinek a pap kinek a paplan 🙂

 6. 5:
  Én vagyok a hülye. Meg kellett volna szavaztatnom a népet, hogy 1) kedveli 2) közömbős 3) szórakoztató 4) undorító. Büntiből fél évig nem lesz szex, aztán majd rejszolhatnak. 😀

 7. Szerintem a lehetőség az ami a férfiak agyát megmozgatja. Ott van két vagy több szexi nő is, sehol egy zavaró idegen hímtag, be lehetne kergetni a mackót a málnásba, csak választani kell melyik nő legyen előbb…
  Persze ehhez nem merev leszbikus, hanem inkább biszex nők kellenek, ezek persze a pornófilmekben vannak csak feltűnően nagy arányban, a valóságban jóval kevesebben vannak.

 8. 2: „A vicces az volt, hogy percenként volt egy ffi jelentkező aki bepróbálkozott harmadiknak a tömegből, de mindig elhessegették szerencsétlen hülyét, akinek nem esett le.”

  És ha az egyiknek azt mondták volna, hogy „OK, te jöhetsz 3.-nak”, akkor már rögtön nem „szerencsétlen hülye” lenne a neve, hanem „a rohadt mázlista”… Mit buktak a bepróbálkozással? Semmit.
  Ismered a viccet?:

  -Te hogy szoktál lányokkal ismerkedni?
  -Ha egy csaj megtetszik, egyszerűen megkérdezem tőle nincs-e kedve egy fergeteges kettyintéshez velem…
  -Hú, akkor te biztos sok pofont kapsz…
  -Hát igen, de sokat is kettyintek!
  😉

  Tibor bá’: A 20 éve írt „Ausztráliába disszidáltam” egyi ponéja ez a 100 közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük