(745-i) Csillag születik

Tibor bá’ igazság keresése online

 

Magyarországon néhány éve felütötte a fejét egy sajátos elfoglaltság, boldog-boldogtalan csillagokat fabrikál, és abban reménykednek, hogy hamarosan mi leszünk a 3 millió celebek országa. Persze, ha ezt a „boldog-boldogtalant” górcső alá vesszük, akkor kiderül, hogy az egész intézményezetten folyik, ráadásul tűzön-vízen át. A mánia legújabb szüleményének nickneve Stohl András. Hogy a nicknév kit takar pontosan azt nem tudni, de, hogy ilyen név alatt mik történtek, az eléggé világos. Hát lássuk!

S.A. celebünknek 2006-ban volt egy kokain „ügye”, de nem történt semmi. A kokainról meg kell jegyezni, hogy már vagy száz éve a felső tízezer drogja, amiből kissé az következik, hogy S.A. idetartozik, legalább is érzelmileg (és persze a viselkedése szerint is). Ebből a simán megúszott esetből természetesen nem tanult (nem szokása, ilyennemű kapacitását lekötik a szerepei), illetve azt tanulta meg, hogy legközelebb is simán megúszhatja. Nem úszta meg, mert okozott egy közúti balesetet, ami vérvétellel jár, és nini, a vérében kokain volt.

S.A. dicséretes módon nem részesítette a kokaint kizárólagos figyelembe, akadt nála hely az alkoholnak is. 2002-ben gépkocsival csinált egy Rittbergert, amivel sikeresen áthidalta a közút és a búzatábla közötti távolságot, de nem talpra, hanem tetőre érkezett. Jól összetörte magát, kapott egy viccszámba menő 112 ezer forintos büntetést, 21 hónapra visszavonták a jogsiját, és azt remélték a hatóságok, hogy „de ezzel azután vége”. Nem lett vége. 

2010 egyik májusi hajnalán hazafelé tartva, láthatóan részeg állapotban megint okozott egy balesetet. S.A.-nak az emberélet nem számít, főleg ha a másik életéről van szó. Végül is egy celeb azért celeb, hogy szarjon azokra, akik felnéznek rá, és egyszerű fogyóanyagnak tekintse őket, egy darabig (amit mindjárt meglátunk).

A balesetnek két sérültje lett, az egyik egy idős férfi, aki combnyaktörést szenvedett, ami nem egy gyönyör. Az idősek kedvenc haláloka, nem közvetlenül, hanem közvetetten, de ez a lényegen nem változtat. Különben az idős férfi még él, de maradandó sérülése van, amiről a szakértők (felteszem így vagy úgy lefizettetek) megállapították, hogy nem a baleset kövertkezménye. Gondolom a pasi gépkocsikaramból nélkül is sikeresen el tudta volna törni a combnyakát, legalább az egyik oldalon.

A bürokrácia természetesen működik, volt tehát egy tárgyalás, ahol a bíró eléggé elfogulatlanul 2 év és 4 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte. És ekkor beindul a csillagkreálás, ami fellebbezéssel kezdődött. A másodfokú tárgyalásra elment nézőnek, de inkább csak csendes demonstrálónak a színházi élet apraja – nagyja, a magyar celebek rendszerváltásokon átívelő megbecsült társasága, és persze a média, mert hiszen szenzációs, amikor a Körhinta több százéves csillaga, népi mosolyával S.A. mellé áll. A sztárügyvédek (mert van ám csillagfaragás ott is) egymással versenyeztek, ki képviselje az éppen születendő csillagot, hogy azután adhassanak neki tuti jó tanácsot. „Andriskám vágj megbánt, sajnálkozó pofát. Neked az megy, elvégre színész vagy. És menj a fiatalok közé, roppant hiteles, ha te szólsz nekik a drogfogyasztás veszélyeiről. Mentsd meg őket, az fog téged is megmenteni, mert a bíróság méltányolni fogja. A média addig fog szerepeltetni, hogy a bírónak nem lesz pofája elítélni.”

És lőn igazságszolgáltatás. S.A. másodfokon 10 hónapot kapott, de abból csak ötöt kellett leülni egy olyan országban, ahol háromszor 50.000 forintos lopásért életfogytiglan jár.

Közben az 5 hónap nem telt el nyomtalanul. A tévé társaságok szabályos időközönként közölték, hogyan telnek napjai, meg hogy nem akarja a vele való foglalkozást, de hát egy celeb mégis csak egy celeb, és mindenkit roppant érdekel. Stb. stb. De engem nem ez lepett meg elsősorban, hanem a folytatás. Ha valaki folyamatosan drogozik, alkoholizál, karambolozik, embertársát megbénítja, amikért börtönbüntetésre ítélik, megítélésem szerint – és ebben velem a teljes nyugati világ osztozik – egy erkölcsi hulla. Börtönből szabadult bűnözőket a volt munkahelyük általában nem vesz vissza. Nem extra büntetésképp, hanem, mert az ilyen visszaesettek általában nem változnak. Ennek különösen így kellene lenni, ha az illetőnek olyan presztízses munkahelye van, mint a Nemzeti Színház. De a Nemzeti Színház szuper liberális igazgatója nem csak visszaveszi, de visszavárja, és tiszteletére elővesznek olyan színdarabokat, amikben ő játszott, és persze most játszani fog. És a csillagokat szülő lelkes nép? A leendő előadásaira minden jegy elkelt!      

Minden népnek nem csak olyan kormányai, miniszterelnökei és köztársasági elnökei vannak, amilyeneket megérdemel, de olyan csillagai is.

____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________

 

157 gondolat erről: „(745-i) Csillag születik

 1. Világos, hogy a bajok gyökere nem a devizaválság.

 2. Ez így van. De igen nagy ebben a média szerepe.

 3. Erről császár előd jut eszembe, aki még rendőrt is ölt a „mutatványával”. ő felfüggesztettel megúszta…

 4. Nekem is ugyanez a véleményem.

  Felháborító ! ! !

  Sikerkönyv is piacra került pozitív szaldóval.

 5. Ezzel abszolút egyet lehet érteni, csak azt nem értem, hogy honnan a fenéből van annyi buta ember az országban, aki úgy gondolja, mint akik a színdarabokra vettek jegyet.
  Mert az egy dolog, hogy az ügyvédeknek és a médiának vannak bizonyos érdekei és összefonódásai, de hogy ennyi hülye legyen, aki ezt így bekajálja…

  „háromszor 50.000 forintos lopásért életfogytiglan jár.”

  Ez tényleg igaz?

 6. Menjetek ki megtekinteni e lelkes jegyvásárlással szolidaritását kifejező közönséget. Szerintem a „nép” kifejezést el lehet róluk felejteni. Pesti kiválasztott értelmiségcsőcselék.

 7. nem az öncélú önreklám miatt, de ha már kokainról esett szó, volt egy időszak, amikor a Nemzeti Színházba Stohlra lelkesen jegyet váltó közönség egyik nagy Szentje, Freud közveszélyesen terjesztette környezetében a kokaint, egy barátja halálát siettetve is:

  kitalaltujkor.blogspot.com/2012/02/az-uzsora-egy-szerzodes-satannal.html

 8. Ez persze nem szűkíthető le Magyarországra…

  Itt van egy nyomulás, ahol a bűnöző életmódot hirdeti a média.
  Megfigyelhető a modern világban, hogy a drogos, alkoholista zenészek, szinészek kapják a legtöbb figyelmet.

  Az USA-ban az Ice T nevű gengszter az egyik legnagyobb csillag, aki gyerekkora óta folyamatosan követi el a kábítószerkereskedelemtől a nők futtatásáig az összes elképzelhető bűnt.

  Szerintem ennek az összehangolt erkölcsrontásnak a hagyományos értékek lerombolása a célja, hogy a megzavart tömegek ne rendelkezzenek hasznos példaképekkel, ezért könnyebben manipulálhatók legyenek.

  Talán az sem véletlen, hogy a vallásos oktatás megszűnésével semmivel nem helyettetsítették az erkölcs tanítását.
  Azaz dehogy… nagyjából akkor jött be a televízió… Az pedig mindig „erős” kezekben volt.

 9. üdv Tibor Bá és Mindenki.
  Személyes: Érintőlegesen személyesen ismerem a Bucit. Amúgy egy jóindulatú ember, csak egy link, felelőtlen fasz.
  Hetente járok az népnyelvben azóta Stohl Strasszénak nevezett úton. Egyszer egy földútról elém is kivágoot, fékezni is kellett.
  Ezért! – soha ne kaphassa vissza a jogosítványát, mert potenciálisan veszélyes a többi közlekedőre – pláne rám és családtagjaimra. 🙂
  Adalékok: mikor fejreállt, azért nem lett nagyobb baja, mert egy jóféle ford mondeóval volt, ami tele van légzsákkal és be is volt kötve.
  A drogügye – fogyasztóként – a már nemtudom a nevét – azóta is sitten ülő való világos figurával volt, aki szállította neki a cuccot. Gondolom, rávallott, azért engedték el.
  Hogy visszaveszik a Nemzetibe. Hát igen, ilyen a biznic. Már mikor csak folyt ellene az eljárás, MINDÍG tele volt a nézőtér „katasztrófatúristával”, akik arra voltak kíváncsiak, nyomás alatt hogyan játszik a Stohl. Na abban nem volt hiba, az Úri Murit nem játssza úgy senki mint Ő.
  Ja, adót sem szeret nagyon fizetni, ilyen ügye is volt – van.
  Ha már utálni kell celebet, a Rendőrgyilkos Elődöt útálom, aki egész személyében egy kicsinyes, visszataszító gyökér.
  Van egy saját szállóigém is: kösd be magad bammeg, mert úgy jársz, mint Bubik István a bogárhátúban”

 10. 9. Arma Gedeon

  Freud idejében a kokain antidepressziós gyógyszer volt.
  Ma is az, csak nem úgy hívják, viszont a világ legnagyobb üzlete.
  Nem tudom, te kapsz-e spamokat, de én naponta, depresszióellenes drogokról. Tulajdonképpen jó ötlet a törvényes drogok forgalmazására.

  Stohl András tulajdonképpen egy reklámfigura az illegális drogoknak, mert a „legális” drogok még nem elég divatosak hazánkban. Viszont aki rákap a kokinra, rájön, hogy olcsóbb a Seroxat, Prozac vagy valamelyik társa.

 11. A rövidtávon realizálódó pénzbevétel,
  sajnálatosan mindent felülír.

  Ez nem helyes, nagyon nem.

  Érdemes lenne legalább nyomokban holmi réges-régen bebizonyítottan tuti helyes elvek érvényesítése is.

 12. Úgy látom az univerzum törvényei általánosak…
  Egy „csillag” megszületik, majd „fűtőanyaga” fogytán kétségbeesetten egyre nagyobbra nőve igyekszik bekebelezni minden jót és rosszat ami az útjába kerül….aztán kidurran…vagy (beégett) vörös óriásként várja a véget…

  A nép pedig csak ámul…de tudja hogy föld lapos!!!

 13. Ez most egy nagyon remek írás!
  A zsidó média olyan szarházi negatív figurákat állít a magyarok elé példaképnek, akiket az oroszlánok elé kéne vetni. A cél, hogy szétverjék a társadalom még meglévő egészséges értékrendjét. Ha ez sikerül, akkor tényleg olyan lesz a magyar nép, mint juhnyáj, amely tétlenül nézi, hogy a farkas egyenként átharapja a torkukat.

 14. 15: azért allítja oda, mert van vevő rá.

 15. Senki sem ellensége a Magyar Népnek.

  A paranoiás ellenségképet fényezők ártalmasak,mert egy tévtant terjesztenek és ezzel leszoktatják a tömegeket a helyes gondolkodásról,a hamis mitoszok hívőit gyarapítják.

 16. Intuitiv : Rászoktatják a népet a hülyeségre, és akkor már nem tiltakozik ellene. Hogy példát mondjak : Ezért van tele a valóságshow szexszel . A fiatalok a szex tetszik . Észre sem veszik, hogy mellékesen meghülyítik őket.

 17. Csombe : Egyetértek veled. 🙂
  Én mindig ragaszkodom a tényekhez. Csak olyat állítok, amit tények igazolnak .

 18. 18: ha pl. nekem nem tetszik a cigi, akkor senki nem tud rászoktatni. Persze a szex téma más, mert az mindenkinek tetszik. De ma már nem szükéséges órákon át való világot nézni, hisz elég ha az ember megnéz a neten egy összeállítást a szex jelenetekről :). Sokkal kevesebb időt fecsérel el :D.

 19. 17. Csombe

  Ismered a régi viccet:
  Az hogy paranoiás vagyok, nem jelenti azt, hogy nem akarnak kinyírni !

  És persze… nem a magyar nép ellenségei, hanem a saját érdekeinek képviselői… de hát az érdekek nem azonosak, ezért akad súrlódás.

  És teszerinted mi a tévtan helyetti valóság?
  Kik irányítják a médiát, kik szelektálják a „művészeket”?
  Kik csinálják Hollywoodot, kik profitálnak a hagyományos értékek szétzúzásából?

 20. 20. Intuitív

  Kifinomult pszichológiai trükkök ezreivel próbálják felülírni az emberek józan itélőképességét.

  Ez a harc több fronton megy.
  Egyrészt a reklámok, másrészt maguk a filmek, könyvek, zene, videojátékok, divatok, amelyek egy „irányított” valóságot mutatnak, háttérbe szorítva a hagyományos értékrendszert. Az erősebbek tovább tudnak ellenállni, a gyengébbek hamarabb elbódulnak.
  Egy darabig büszke lehetsz magadra, hogy te bezzeg…
  De ha lassan egyedül maradsz a bezzegeddel, akkor a hajadra kenheted.
  Ezért veszélyes az „aki hülye haljon meg” hozzáállás.
  Persze egy darabig élvezheted az előnyöket, ha fullajtárként beverekszed magad az „elit” közé… de tartósan nem valószínű hogy megtűrnek.

 21. Ráadásul majd még hülyére keresi magát a sztorival kapcsolatos könyvkiadási és megfilmesítési jogok eladásából is.
  Mindenképpen tanulságos volt a „zs” művészvilág(?) kiállása a fajtársuk mellett. Én leginkább Bodrogin lepődtem meg , a Körhintás hölgy a jóképű fiúkat mindig „támogatta”, az kevésbé volt feltűnő.

 22. Ma önreklámozós napom van, remélem, Tibor bát nem zavarja:

  kitalaltujkor.blogspot.com/2012/03/mamma-mia-filmipar-es-hagyomanyos.html

  „Mamma Mia! A filmipar és a hagyományos családeszmény rombolása”

 23. 22. Attila
  Azt el sem tudod képzelni,hogy a laza, médiazabáló, „konzumidióta”/sic/ tömegnek esetleg JOBBAN tetszik ez a fajta világ-megélés, mint a szigorú régi „értékekkel”!!! való azonosulás, és annak merev szabályainak betartása?

 24. 22:
  pepperjohny gondolatát tovább fejtegetve: Attila, a „zsidó kultúra” ahogy itt szó van róla, természetesen létezik, és klasszikus értékrend szerint dekadens. Azonban nem hiszem, hogy a motivácójuk a keresztény erkölcs fellazítása lenne. nekik ez tetszik, élvezik és fürödnek benne, és persze harcolnak, hogy megmaradhasson. Nem terjesztik szándékosan, de a dekadencia mindig eladható nagyon jól, tehát profitál. Ez természetesen azt a látszatot kelti, mintha az erkölcsös többségi társadalom ellen tevékenykednének, de ilyen tudatos szándék nincs, csak ügy tűnik. Persze az érdekük, hogy tevékenységük el legyen fogadva, ezért harcolnak érte tűzzel vassal. – – – Gedeon! Előb számolj húszig. 😀

 25. 22: én is tanulmányoztam a kifinomult pszichológiai trükökket, tehát ez nekem nem újdonság.
  „Aki hülye haljon meg” hozzáállás nem jellemző rám, nem verekedtem be magamat az „elit” közé és nem is fogom.
  Valamennyire immunis vagyok az agymosásra és fejlesztem folyamatosan magam.
  Másokon csak akkor tudok segíteni, ha ők is akarják. Ha nem akarják, akkor én leszek az ellenségük, aki megpróbálja lerombolni a világképüket…

 26. Emlékszem, az öreg korára meghülyült Bodrogi Gyula egy nyilatkozatára. Az kérdezték tőle, hogy miért állt ki Stohl mellett? Bodrogi azt felelte, hogy azért, mert Stolhl jó színész és jó kolléga. 🙁
  Nekem erről az jut eszembe, hogy azokról a náci tisztekről, akik ezreket gyilkoltak meg, a nácik belső nyilvántartásokban azt írták, hogy jó családapa. 🙁

 27. 26: Tibor bá, hiába idézek neked ide kötetteket, hogy tervszerű rombolási szándék áll a dolog mögött, a Kabbalájuk esztelen tételeiből vezetik le, miért kell minden törvényt, szabályt, erkölcsöt szétverni.

  Nem vagyok híve az erkölcs szétverésének. A társadalom 98 százalékának égetően szüksége van rá, és a 2 százalék is profitál belőle.Tibor bá’

 28. 25. Pepperjohny

  Hmmm…
  Nem tudom… hogy van-e igazán szabad választás.
  Küldheted-e a gyerekedet hagyományos iskolába? (vannak ugyan egyházi iskolák, sokszoros túljelentkezéssel)
  Nézhetsz hagyoményos értékek szerinti valóságshowt?

  A tömegek azt fogadják el ami fel van nekik kínálva.
  „Választanak” a Pepsi Cola meg a Coca Cola között.
  De elenyésző szinten tájékoztatják őket hogy ha megeszik egy almát sokkal jobban jár.

 29. 27: nem a tömeg követelte, hogy nekik ilyen kultúrszemetet lés ilyen értékrendet közvetítsenek, ez a tudatipar hazugsága. A tömeg magától mindig felfelé igazodott. Ezt tudva mutogat a tudatipar neki ilyen rossz példákat fentről. Pl. a Király Beszéde c. filmben a királyt káromkodásokkal kezelik ki a beszédhibájából. Ez ravasz rombolás.

 30. 31: hát szinte minden filmben lehet találni ilyesmit. Én nem túl rég kezdtem figyelni, de azóta mindig észreveszek valamit.

 31. 26. Tiborbá’

  „Azonban nem hiszem, hogy a motivácójuk a keresztény erkölcs fellazítása lenne.”

  Pedig 1500 évig küzdöttek például a kamatszedés legalizásáért…
  Utána más egyenes út volt házasság, a család, a nemzet, a hagyományok folyamatos szétzilálásáig.

  Tulajdonképpen ezért találták fel a könyvnyomtatást.
  Az ő Bibliafordításaik – ferdítéseik lettek elterjesztve.
  Legújabban vannak keresztény Bibliák amelyek teljesen arra vannak kihegyezve, hogy akkor jön el a megváltó, ha Izrael népe újra nagy és erős lesz.

  A zsidóknak tetszik a kiválasztott népről szóló fejezet, meg a „dobd vissza kenyérrel” rész a kereszténységben, de a szolidaritást, meg a „tevét a tű fokán” már radíroznák…

  A helyzet az, hogy a zsidó érdekek ott tudnak leginkább érvényesülni, ahol a hagyományok erőtlenek.
  Legjobb példa az USA.
  Egy gyakorlatilag hagyomány nélküli ország, elhalivudizálva, néhány százalék zsidó által (meg)vezetve.
  Pont tegnap alázta meg Netanjahu Obmát – már megint.

  A hagyományokért cserébe persze mindig kínálnak fényes üveggyöngyöket. A család lerombolásáért sok szexet, a becsületért könnyebb életet, az egészségért olcsóbb kaját, a nemzet szétzilálásáért globális szabadságot, az értéktermelő munka öröme helyett alkoholt, drogokat és még sorolhatnám.

 32. 32: Világos, nem is téged győzködlek, hanem Tibor bát. Emlegettem már a zsidó fickót, aki azért hagyta ott a filmipart, mert amikor olyan részt írt a forgatókönyvbe, hogy pl. a gyerekek szót fogadnak a szüleiknek és nem nézik hülyének őket, a szintén zenész főnökei kicenzúrázták. Neki elege lett ebből.

 33. Senkiben ne maradjon semmi kétely,de,ha megéri,még a Nemzet szinésze is lesz.
  Ő is,s a nípe is egy erkölcsi hulla.

 34. Attila : Döbbenetesen jól állapítottad meg ezt:

  „A család lerombolásáért sok szexet, a becsületért könnyebb életet, az egészségért olcsóbb kaját, a nemzet szétzilálásáért globális szabadságot, az értéktermelő munka öröme helyett alkoholt, drogokat…”

  Csak ezeket nem a hagyományokért cserébe kínálják, hanem az IGAZI ÉRTÉKEKÉRT .

 35. 27. Intuitív

  „Másokon csak akkor tudok segíteni, ha ők is akarják.”

  Ez így elég kényelmes.
  A saját gyerekedet visszarántanád-e az útról egy busz elől?
  És a bátyádét?
  És a szomszédét?
  A harmadik szomszédét ?
  Egy idegenét?

  Tudom, vannak határok a segíteni akarásban, de a meggyőzés szerintem belefér.
  Már önvédelemből is.
  Ha a környezeted elhülyül, mert „hagyod”, akkor egyedül maradsz. Pedig lehet, hogy csak pár szó kellene, hogy aktiválódjon a „ja, tényleg, erre nem is gondoltam” hatás, amit én sok esetben tapasztalok.
  A Tescoba úgy jártak a népek, mint a konzumerizmus templomába amikor először megjelent.
  Azóta már azok is szégyenlik akik még mindig oda járnak, és kifogásokkal állnak elő… De „jóérzésú” emberek már kerülik, mint a pestist, egyre nagyobb számban. Már ciki.
  Az emberek nem akarnak nyálacsorgó konzumidiótáknak tűnni…
  De ahhoz meg kell őket vádolni, hogy magukra ismerjenek.

 36. 33:
  Attila, Ez az okoskodás, következtetés engem a kitépett lábú bolha megsüketülésére emlékeztet. Látszat összefüggéseket hangoztatsz valódinak. Én például egész életemben nagy ívben szartam a keresztény nemierkölcsre, de nem azért mert le akartam volna rombolni a társadalmat, hanem mert kedvem leltem benne, és semmi okom nem volt a betartására. Különben fittyet hánytam a nemierkölcsnek, de ez (meglepően) az átlag feletti általános morális magatartással járt együtt. Pusztán annyit jelentett, hogy a zsidó Mózes 6. parancsolatát nem vettem figyelembe, amit a 98 százaléknak nem ajánlok.

 37. 7:Vasgerinc
  „“háromszor 50.000 forintos lopásért életfogytiglan jár.”

  Ez tényleg igaz?”

  A három csapás törvény értelmében igen.
  ___________________________________

  Stohllal kapcsolatban, én már régen elítéltem, amit csinált, amit megengedhet(ett) magának, mert ő 1 celeb (vagy mi a csoda). Ha rajtam múlott volna, még bent tartottam volna egy jó ideig. Alig jött ki a börtönből, de már megindult a sztárolási kampánya, UNDORÍTÓ ! 😮

  tv2.hu/mokka/video/szalai-vivien-stohl-a-bortonben-is-sztar-volt

  (Az a…. p…..t)

 38. 36. kökörcsin

  Szerintem az igazi értékek a hagyományokban gyökereznek.
  A család, a becsület, a szolidaritás, az összetartozás, az értelmes alkotó munka évezredeken keresztül a lét alapjai voltak.
  Ezeknek az alapoknak elvesztésével akarat nélküli munkaerőállattá silányítva tényleg csak úgy lehet vegetálni, ha egy „intelligens” réteg vezet bennünket.
  EZÉRT nem szabad hagyni, hogy a tömegek leszakadjanak, és megelégedni azzal, hogy mi nem váltunk konzumidiótákká.
  Ugyanis NINCS garancia arra, hogy a tömeggel együtt bennünket is nem darálnak be.
  A legemberibb dolog, amit tenni lehet, hogy utánanyúlunk a való világ bámulóinak… Nem könnyű, és nem mindig hálás.
  De ha nem tesszük meg időben, akkor nekünk sem lesz választásunk. És ez számomra ijesztőbb mint a Geddon.

 39. 37: de nem is kényszeríthetem rá senkire az én világnézetemet. Esetleg próbálom őket felébreszteni, hogy kezdjenek válaszokat keresni. Ezzel egyébként próbálkozok is.

 40. 38. Tiborbá’

  „Én például egész életemben nagy ívben szartam a keresztény nemierkölcsre, de nem azért mert le akartam volna rombolni a társadalmat, hanem mert kedvem leltem benne,”

  De azért szarhattál rá, mert a többség betartotta.
  Ha nem létezne keresztény (egyébként annál jóva univerzálisabb) nemi erkölcs, akkor lehet hogy te se nagyon rúghattál volna labdába.
  De így nyilván észrevetted a szabályok betartása és megszegése közötti különbséget, és azt, hogy hogyan fordíthatod a javadra.

  Ugyanis PONTOSAN ez a zsidó sikerek alapja.
  A szabályok szerint élő tömegeket a szabályok mellőzésével kihasználni.

  „Egyenlő pályák, egyenlő esélyek! Én biciklivel megyek.”
  Sándor György

  Te „csak” alkalomszerűen szegted meg azokat a szabályokat, amelyek betartását kényelmetlennek érezted. Kis jóindulattal mondhatni, magánügy.
  De a zsidók egész iparágat teremtettek ezeknek a szabályoknak a lerombolására.

 41. 41. Intuitív

  A kényszer tényleg nem célravezető.
  Bár szerintem ez nem világnézeti dolog, hanem az összefüggések észrevétele.

  Az emberek ANNYIRA (még) nem hülyék.
  EZÉRT hülyítik őket olyan nagy erőbedobással.

  Tehát még menthetők.

 42. Attila! Jó olvasni a véleményedet. A kérdésekre olyan válaszokat adsz, amivel azonosulni tudok.

 43. 26!
  Tibor bá ezt Te sem gondolod komolyan hogy nincs szándékos leépítés?
  „a látszatot kelti, mintha az erkölcsös többségi társadalom ellen”
  Hát csak nézd meg azt a való világ és ehhez hasonló műsorokat.Azt gondoltam 2003-ban,mikor az Anikó volt benne hogy ettől tovább lejjebb már nincs…De ahogy az évek múlnak,rá kellett jönnöm hogy dehogy nincs lejjebb.Ahhoz képest Anikó nagy Ő,PhD fokozat..
  Az RTL meg TV2 csatornákat lehet fogni a lehető legkevesebb anyagi ráfordítással,és ezt is nézik,ott meg ilyen nagyra becsült műsorok vannak..Aki egy kicsit is tudatosabb lenne,és esetleg másra is kíváncsi ,azt meg kell fizetni..(Persze azok sem tökéletes csatornák,de azért kissé színvonalasabbak)..Visszatérve erre a zsidókra megint,azért mivel nagyja részt,vagyis teljes egészében ők uralják ezt a média terepet(is),az van amit ők akarnak..Amit ők engednek..De a műsorvezetők zöme is az,és szinte mindenki..Mindegy,mert most úgyis azt mondják hogy antiszemita vagyok..Tehát ha nem a lényeg a rombolás tudatosan,akkor mért nem csinálnak és mutatnak be normális értékes műsorokat ezeken az adókon?És a híradókról nem is beszélek!..Szóval azért a műsorok önmagukért beszélnek..

  És akkor tényleg sztárt csinálnak ilyen emberekből,(S.A)mármint a viselkedéséből,és akkor a mai gyerekek mit szűrnek le belőle ha ezt nézik látják?Mindent lehet..Csak ugye itt a bibi,hogy nem nekik..
  És akkor azt hiszik hogy milyen könnyű az élet…
  Nem azt mutatják be a fiataloknak hogy ahhoz hogy mérnök legyél,vagy bármi más, hogy valami tudásod legyen ahhoz mit kell tenned ,hogy kell megküzdened érte,és akkor már egy kicsit talán jobb lesz neked a sorod,hanem fordítva mutatják.Nézzétek milyen könnyű az élet,itt mindent meg lehet tenni,és semmi nem kell hozzá..semmit nem kell az asztalra letenni..
  Addig már eljutottam, hogy vagy egy éve nem tanulok a gyerekemmel,de sajnos vissza kell hogy térjek arra hogy együtt tanulok vele,mert semmilyen húzó erő nincs felfelé..Nem látok magam körül semmit..Még az iskolát sem már..Úgyhogy ha azt akarom hogy tudása legyen,nekem kell a kezembe venni vissza a dolgokat,pedig azt hittem már 17 évesen elengedhetem a kezét..De nem..

 44. 44. kökörcsin

  Köszi.
  Pszt…. de csak halkan, mert itt ezekkel az elavult nézetekkel kissebbségben vagyunk ! 🙂

 45. 45. Melike

  „pedig azt hittem már 17 évesen elengedhetem a kezét..De nem..”

  Így van.
  17 évesen van a legnagyobb szüksége arra, hogy a régi és az új világ konfrontációit átélje.
  Fizikailag felnőtt, a „magához való esze” is megvan, de érzelmileg még gyerek, mert még nem élt eleget hogy komolyabb stresszeket kezelni tudjon.

 46. 47!
  Igen Attila,és ezt észre is vettem..

  A csillag születikről jut eszembe,hogy énekeltem a teasztar.hu oldalon..3 dal van eddig,de az edda nem az én hang szinemre van,az nem sikerült így jól..
  (elnézést Tibor bá.. 😀 )

 47. Nem ők csinálják !

  Velük is megtörténik.

  Sokkal nagyobb és kiszámíthatatlan erők munkálkodnak, semhogy ezeket bárkik is tudatos számításból, önérdekből manipulálhassák, kézben tarthassák.

  Mindenféle erkölcs, mindenkor és mindenhol éppen annyit ér, amennyire azt a közösségét, szolgálja.

  Más korok, más körülmények,más szokások , más erkölcsök.

  Nem tabu nálam a téma ,de mégsem értem miért minden jelenkori dekadenciáért a zsidók felelősek ? Tibor bá’: Szó sincs róla. besegítenek a buzik is. 😀

 48. 39:

  Tudomásom szerint a három csapás, csak erőszakos bűncselekményekre vonatkozik. Eleinte biztos, hogy erről volt szó, azóta szigorodott?

 49. 50

  Én úgy tudom ,hogy a harmadszor kiszabott szabadságveszés változik életfogytiglanra ,ami szerintem abszolut helyes.

 50. 49: nem feltétlenül „a zsidók”, de a zsidó identitás lényege a rombolás. tanulmányozd az illuminátusok történetét és a frankistákét.

 51. 48: miattad regisztráltam 🙂
  Amúgy jó „csaj” vagy és a hangod is kellemes.

 52. 52

  A fehér keresztény identitás lényege az inkvizíció.

 53. 52: talán tudod, hogy a legtöbb embert máglyára küldő inkvizítor, Torquemada zsidó származású volt…

 54. Csombe : Azt tudod-e, hogy kik az RTL Klub és TV2 vezetői ? Mind, kivétel nélkül zsidók. Na ezért lehet azt mondani, hogy a zsidó média veri szét a társadalmi értékrendet.

 55. 57 kökörcsin

  ….mert ha nem zsidók lennének ott akkor más rugóra járna a média?

  Egy frászt.

 56. 57!
  BINGÓ!
  56!
  Én csak veled szerelmezek.. 🙂
  53!
  Hátha még az op-art képeimet látnád.. 🙂
  30 évembe telt hogy szép is legyek meg okos is,és még kell 20 hogy pénzem is legyen.. 😀

 57. 55

  Minden az illuminátusokhoz és a sátánistákhoz vezet.

  ….szerinted ez az alfa és az omega.

  Tévedsz, túlértékelt doxazmád van.

 58. 59: nono, itt szidjuk a családi erkölcs gaz rombolóit, aztán kettős házasságtörésre csábítasz? 😀

 59. 60

  Ugyanaz ki sIÓFOKOT zSIDÓFOKNAK.

  Nyilván egy ártalmatlan antiszemita.

 60. 61: egyáltalán nem, csak te vitatod, hogy az értékek rombolása erre visszavezethető. Én ismereteimet pl. az Izraeli Tudományos Akadémia 70-es évekbeli elnöke, Gershom Scholem munkásságára alapozom. A frankisták kabbalai alapon igenis kitűzték minden törvény eltörlését, a világuralom megszerzését.

 61. 63: Lueger, Bécs polgármestere, az ausztriai antiszemita (keresztény konzervatjv, vagy ilyesmi nevű) párt elnöke nevezte így el szép fővárosunkat.
  Nem kizárt, hogy büszkeségből, ugyanis ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ VOLT!

 62. Akármilyen ember is S.A., el kell ismernem, hogy a mesterségéhez ért.
  Még annak idején a (méltán) nagyhírű és nagysikerű amerikai „Toy Story” számítógépes animáció-sorozat főszereplőjének (Woody) magyar szinkronhangjaként ismertem meg a nevét. Nekem ez a néhány „szereplése” bizonyította, hogy tehetséges ember.

  Persze, semmi mentség nincs arra, amit tett, de hát ismerjük a mondást: „az vesse rá az első követ, aki bűntelen közülünk” – mégha vannak is különbségek a nagyságrendek tekintetében.

  Tibor bá’: Éppen ez a lényeg….a nagyságrend. Egy másik ember lebénült, de meg is halhatott volna.

 63. 45:
  melike!
  Minőségi műsor 100.000 nézőt vonz. Szemét 1 milliót, szuper szemét 3 milliót. Ha nem nézné 3 millió, nem csinálnák.

  Mindenkinek:
  Már megint nyakig vagyunk a zsidózásban. Szívekedjetek kimászni belőle.

 64. 58. Csombe !
  Igen, más rugóra járhatna a média. Mint ahogy van olyan média, amelyik más rugóra jár. Gyakran a másféle médiát is zsidók vezetik. Bizony, a zsidók a rossz és a jó oldalon is megtalálhatók. De a rossz oldalon valahogy mindig hatékonyabbak.

 65. 66 mickeyratt

  Hosszú ám ötven nap sitten.

  Aki nem próbált ilyesnmit, az nem tudhatja, jómagam 11 hónapig voltam katona, szubjektíve hosszabb volt, mint manapság 10 évem.

  Szerintem gusztustalan ünnepelni, de tovább bántani nem kéne.

 66. Csak egy kicsit bántsuk, mert még megsajnálják. A 2002-es Medgyessy-Orbán vitában attól féltek OV kampányosai, hogy túlnyeri magát. Ha beledöngöli Medgyessyt a földbe, akkor megsajnálhatják és azért nyerhet. Így azt tanácsolták neki, hogy visszafogottan érveljen, nehogy mártírt csináljon az ellenfeléből. Ugyanez látható egy egyszerű bűnözőnél is, mint amilyen a Whiskys. Túl sokat bántják, akkor kénytelen szerepelni, hiszen mindenki kíváncsi rá, tuti a nézettség. Elmondhatja a véleményét, kimagyarázhatja cselekedetét. Most pedig kihasználja ismertségét. Amekkora zajt tud csapni a kerámiáinak, a fehér orrú Bucival is népszerűsíthetik a színházat.

 67. Tiborbá’ !

  Nehezet kívánsz.
  Celebekről, erkölcsökről vitázni zsidózás nélkül olyan mint zokniban lábat mosni….

  Persze el lehet intézni azzal is, hogy milyen „hülye az ember” de jó, hogy én nem vagyok ilyen hülye… De akkor én nem vagyok „ember” ????

  Ami a „minőségi” műsort illeti, lehet jó músort készíteni a kevésbé tanult népeknek is, de abban nincs pénz.
  Azt ugye tudjuk, hogy a TV műsorban magában nincs pénz, csak a reklámokban. Tehát eleve nem készül minőségi műsor a tömegeknek, mert akik készítenék, csak a pénzt nézik.

  Nyilván szembeötlött a médiatörvény körüli cécó…
  Azok, akik eddig uralták a terepet, megrettentek, hogy más is belepiszkálhat… Meg is mozdították az egész nemzetközi kapcsolatrendszert…

 68. 68!
  Van ebben is valami Tibor bá,és ezeknek az embereknek a fele nem is akar változtatni a dolgán,a sorsán,van ahogy van alapon,a fele meg nem tud,vagy MÁR nem tud változtatni rajta,mert aláírom hogy van olyan is…Bármilyen okból kifolyólag..
  És zsidóság ide vagy oda,bizony azért hogy az ember nem is akar a sorsán változtatni,vagy nem akar tenni érte,meg sem próbál tenni érte,nem ők tehetnek..
  Nem tudsz odáig eljutni,de megpróbálni meg lehet..

  Gyurcsány elment az Avasi lakótelepre Miskolcra,és most megnéztem a saját szemszögemből az ottaniakat,és bizony az volt a meglátásom hogy esélye sincs kitörni onnan, ha csak esetleg el nem tud menni külföldre dolgozni magasabb bérért,mert ha Miskolcon dolgoznak is ketten a családból,a két keresetből legfeljebb a lakást tartják fent,meg enni tudnak,és ez már a jobbik eset,ezzel befejeztetett..Tehát elölrébb lépésről nem is álmodhatnak..És nézik a TV2 meg az RTL adásait..ÉS álmodoznak hogy egyszer majd jön egy jobb kormány..(vagy bal)Csak arra hiába várnak..

 69. 68: Stohl felháborító ügye elválaszthatatlan a sztárcsináló iparág zsidó kezekben levésétől.

 70. 74:
  Nem ez a lényeg. Ha én lennék a TV2 igazgatója, vagy akár maga Jézus Krisztus (bár az is zsidó volt 😀 ) akkor is szennyet sugároznánk, mert különben nincs nézettség, nincs hirdetés, és a kőr bezárult. Azt mégse várhatod el a zsidó iparágtól, hogy minőségi műsort nyomjanak le a műveletlen gojok milliói torkán, elveszítve ezzel a bevételi forrásukat. Ez állami feladat lenne (ahogy Kádár alatt) de még az se, mert rikácsolhatnék, hogy az én adóforintjaimat ne használják fel lumpen alakok kiművelésének a kisérletére.

 71. 77. Tibor bá! A szórakoztatás színvonaláról eltér az emberek véleménye, de letudhatjuk, hogy licence műsorokat nyomnak le a torkunkon. Ez van, ennyire futotta. Nade mi a helyzet a hírműsorokkal? Azokból miért kell szórakoztató műsort csinálni? Azt már nem magyarázhatod a reklámidővel, a nézettséggel.

 72. 77. Tiborbá

  Jézus nem volt zsidó. Galileából jött, ami héberül a nem zsidók földjét jelenti.

  És gondolj bele PONTOSAN azért sugároznak szennyet, mert abban van a pénz.
  És PONTOSAN azért olyan fontos a pénz, mert akiknek a kezében van a média azoknak fontos.

  Igen…
  A pénz azért fontos.
  De nem mindenkinek egyformán.
  Vannak akik megelégszenek az írott és íratlan szabályok által lehetővé tett anyagi javak gyűjtögetésével, és vannak akinek sem az írott sem az íratlan szabályok nem jelentenek akadályt, mert MINDIG találnak valami kibúvót, hogy rájuk éppen miért nem vonatkoznak.

  Szerintem kétélű, és nem is túl elegáns fegyver a kisemmizett és önvédelemre képtelen tömegek fikázása.

 73. 79. Gloucester

  „Azokból miért kell szórakoztató műsort csinálni? Azt már nem magyarázhatod a reklámidővel, a nézettséggel.”

  Jaj, dehogynem !
  Pont az esti hírműsorok idején a legdrágább a percdíj.
  És a verseny nem az „igaz hírek” kategóriájában van, hanem hogy ki tudja zaftosabban tálani a napi eseményeket.
  Nyilván a hírek válogatásában szerepe van a képviselt ideológiának, és a sugallatoknak amikkel egy-egy hírt kommentálnak.

 74. 81. Természetesen így van, csak akkor mivel magyarázod a hírműsoroktól való elfordulást, hiteltelenné válást? Mert ugye elvileg a nézettséget kellene növelniük ezekkel a szaftos tálalásokkal. Ehelyett megbízhatóbb forrásokat keresnek az emberek.

 75. 82. Gloucester

  A híreket egyre többen az internetről szedik, a saját szájuk íze szerint. Tehát a hírműsorok inkább csak kiegészítővé válnak, és éppen ezért egyre nagyobb a verseny a megmaradt táborokért, akik szokásból vacsora után még mindig „leülnek a TV elé”.
  A szaftos tálalás a lemorzsolódást lassítja, és nem a nézettséget növeli.

  A fősodratú média egyre hiteltelenebb, de azért még mindig hivatkozási alap.

 76. Semmi baj sincs,de ha én csináltam volna ezeket 3015-ben szabadultam volna.Hiába a törvény előtt mindenki egyenlőbb!!
  A jegyeket pedig a dilerek és fogyasztói vásárolták mert S.A hallgatott róluk.Hálájuk jeléül!Az országban meg biztosan nincs elég ripacs,ezért kapta vissza az állását.

 77. 80. Attila PV

  Ha nem volt zsidó, mit keres a Bibliában az a hosszú nemzetségtáblázat, amely levezeti Jézus származását?
  Természetesen zsidó volt.

  De én nem értem, mi ez az egész zsidózás. Az a 1xxx év, amíg a zsidók többé-kevésbé (inkább kevésbé 🙁 ) követték a „felülről” jövő útbaigazításokat még ma is érezteti hatását. Hogy lehet az, hogy még a mai napig is ha olyan területről van szó, ahol némi magasrendű gondolkodás szükségeltetik (tudományok/zene-művészet stb..) még mindig ők vannak toppon?

  Remélem senki sem hiszi azt, hogy ez csak kizárólag a saját belső rendszerük működésének eredménye? (aminek segítségével a saját nemzetségük ifjait nyomják előre minden területen)
  Szerintem ennél sokkal többről van szó.

  Bár a Biblia szerint a zsidó nép „elhívott volta” immár közel 2000 éve lejárt és érvénytelen, („Annakokáért mondom néktek, hogy elvétetik tőletek az Istennek országa, és oly népnek adatik, a mely megtermi annak gyümölcsét.” Mát.21:43), mégis még 2000 év távlatából is hatnak azok a nevelési és egyéb életmódbéli elvek követésének gyakorlati hasznai, amik a Bibliában találhatók, és számomra a mai napig is bizonyítékok a Biblia szavahihetősége mellett.

  Más dolog, hogy természetesen a mai zsidóság az észbeli fölényét főként gonoszságra használja – ebben gondolom mindannyian egyetértünk.
  (na ebből remélem nem lesz „flame”)

 78. Jól van srácok! Éppen most vesztettem el 32 zsidó látogatót. Ennyivel csökkent a nézettségem. Annyi a hirdetéseknek! Jól kiszórakozzátok magatokat, én meg itt maradok a szarban. 😀

  Gloucester!
  A kereskedelmi adók „hírei” bulvár csemegék. Kit gyilkoltak le és hogyan, hányan ültek a frontális kocsiban, ki égett benn a lakásban, hány kalapács ütéssel végzett az áldozatával, stb. Mond meg nekem, ugyan már kiknek szól ez a tálalás. Attila szerint a nem tul elegánsan megtámadott, elkábított, kisemmizett, önvédelemre képtelen embereknek. Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Neked tudnod kellene a választ.

 79. BOSZORKÁNYOK VAGY ZSIDÓK ?

  SECKO JEDNA

  ” Léteztek boszorkányok vagy csak kitalált, az inkvizíció, a vádlók fantáziaszüleményei? Megtudhatjuk Norman Cohn krimiszerűen érdekfeszítő oknyomozásából. „Nyomozása” során egy olyan történet bontakozik ki az ókortól a XVI-XVII. századig, amelyben a vádlók és a vádlottak mindig változnak, a vádak maguk viszont kísértetiesen hasonlítanak. A kisgyermekek megölésével, vérük megivásával, emberevéssel, szexuális orgiákkal, titkos, sötét hatalmakkal kötött szövetséggel éppúgy vádolták az őskeresztényeket, mint később a keresztények az az eretnekeket, a „boszorkányokat” vagy a zsidókat.

  A szerző tehát a toposz első antik előfordulásainál, a bacchanáliák leírásánál kezdi a történetet, majd a középkorban, különböző eretnekcsoportok „demonizációjával” folytatja. A XIV. század elejére a sztereotip vádak már rendkívüli módon megerősödtek és elevenen éltek a keresztények „köztudatában”. Az őskeresztények, a középkori eretnekek, majd a templomosok elleni vádak és üldöztetések részletes ismertetése után tér rá Cohn a XIV. század végétől kezdve egy új központi ellenség, a boszorkányok „diabolizációjának” ismertetésére. Vérbeli történészként a boszorkányüldözések valódi okát keresi, s ezt az okot egyebek között a XVI.-XVII. századi falusi élet növekvő feszültségeiben és a sztereotípiák makacs természetében találja meg. Norman Cohn könyvének tudományos értéke, hogy racionálisan és rendkívül szellemes formában bizonyítja be a vádak hamis mivoltát, évszázadok óta hitelesnek tekintett történelmi „forrásokról” mutatja ki, hogy hamisítványok.

  A boszorkányok története mögött persze kibontakozik a bűnbakteremtés mechanizmusa, az a jelenség, amelynek értelmében a világot meg kell tisztítani bizonyos fajta emberektől, akiket a rontás, a gonoszság megtestesítőinek vélnek. A könyv ugyan a régmúltról és egy rendkívül népszerű, érthető módon nagy érdeklődésre számot tartó témáról szól, bizonyos vonatkozásokban azonban a XX. századi történelmet illetőleg is gondolatébresztő „

 80. 86. Örülnél ha ilyen könnyen megszabadulhatnál tőlük 😀
  Holnap megint jön a telefon, hogy írjál nekik/helyettük. Kiadják neked bérbe a nevüket 😉
  A lóvét majd megszámolják helyetted, az gójnak nem való 😀

 81. 87:
  Amit te ezért kapni fogsz Gedeontól, na azt nem teszed zsebre. legalább a Cohn nevet változtattad volna meg. Én követem Pilátust és mosom a kezeimet. 😀

  88:
  Addig nem írok nekik, amíg a mai írásomat nem fizetik ki. 🙂

 82. 85 Mickeyratt

  Ha eljutottál a nemzetségtáblázatig, akkor valószínűleg tudod, hogy ki volt Jézus apja…

  Nos?

 83. 87. Csombe

  Ez a bűnbakteremtés visszatérő motívum.
  Már vagy 3000 éve.
  De akkor mi teszi a zsidókat olyan prímán alkalmasnak a bűnbak szerepére szinte mindenütt ahol megjelennek?
  Ilyen kitartóan azért egy népnek sem sikerült minden környezetének rosszallását kiverekednie ahol befogadták.

  Ráadásul, a – zsidók szerint – teljesen ártatlanul.
  (Nyilván a környezet megy szembe az autópályán.)

  Eddig még minden kritika lepattant róluk.
  De legalább minden népnek megtanították, hogy „nézzenek szembe” a saját múltjukkal… Ők még nem merik ezt bevállalni.

 84. 85. Mickeyratt

  „Hogy lehet az, hogy még a mai napig is ha olyan területről van szó, ahol némi magasrendű gondolkodás szükségeltetik (tudományok/zene-művészet stb..) még mindig ők vannak toppon?”

  Hát azért nyilvánvaló, hogy ezek a területek elég belterjesek…
  Egymásnak osztogatják a zsíros melókat meg a díjakat… Összetartó társaság, büszkék is rá.

  Persze senki nem kételkedik intellektuális képességeikben.
  Talán ezért is van napjainkban túlértékelve az okosság, ügyesség, helyezkedés, jólértesültség, a pénzhöz való értés.
  A moralitás területén, annyira azért nem jeleskednek.
  Talán pont ezért mosolyognak meg lassan mindenkit, aki becsületről, igazmondásról vagy erkölcsökről, önzetlenségről beszél…
  AZ ugye nem fontos.

 85. Poszthoz: pepperjohnni+ 1
  A kommenteket csak gyorsan átfutotta, hát Eric Cartmen elbújhatna mögöttetek.
  Az esetlegesen előforduló nem zsidózó kommentelőknek-olvasókna: nem kell elriadni, a törzskommnentelők közt nem a többség hangja hallatszott most, hanem az a négy öt ember, aki ebben a témában imád szórakozni tét nélkül.

  (Melike érted pont aggódtam azt hittem valami baj van, meg is akartam kérdezni privátban, hogy minden rendben e, de látom csak egy jó kis zsidózás hiányzott, felvidámosultál 🙂 🙁
  További jó szórakozást.

  (Attila Jézus szkíta magyar volt, mondd ki bátran, nem kell finomkodni) 🙂
  A szlovák nacionalisták viszont úgy tudják szlovák volt, az utolsó vacsoráján is sztrapacskát fogyasztott. Persze ezt a zsidó tudatipar nem engedi felszínre kerülni you know.

 86. 89: Nagyon tévedsz, Tibor bá, és nem is tudom, honnan jönnek ezek a tévképzeteid rólam! Én egyetértek Csombéval is és Norman Cohnnal is, egy aranyszájú szerző.
  Alá is tudom támasztani,hogy „a bűnbakteremtés mechanizmusa, az a jelenség, amelynek értelmében a világot meg kell tisztítani bizonyos fajta emberektől, akiket a rontás, a gonoszság megtestesítőinek vélnek”, boszorkánysággal vádolnak, milyen babonás ostobaság és sajnos milyen ősi jelenség! És nem is a bacchanáliákkal kezdődött, azoktól is régebbi:

  MTörv 17.2
  Ha akad valaki körödben valamelyik városban azok közül, amelyeket az Úr, a te Istened ad neked, akár férfi, akár nő, aki olyat tesz, ami az Úrnak, a te Istenednek tetszése ellenére van,
  MTörv 17.3
  és megszegi a szövetséget elmenvén más isteneket imádni; előttük, a nap, a hold és az ég seregei előtt leborulni, bár megtiltottam;
  MTörv 17.4
  ha jelentik, tarts kihallgatást és vizsgálatot, aztán ha beigazolódik, hogy valóban történt ilyen szörnyűség Izraelben,
  MTörv 17.5
  akkor azt a férfit vagy nőt, aki azt a gonoszságot elkövette, vitesd ki a kapuk elé, akár férfi, akár nő, és kövezzék agyon.
  MTörv 17.6
  A halálra ítéltet két vagy három tanú vallomása alapján kell kivégezni, egy tanú vallomása alapján nem szabad megölni.
  MTörv 17.7
  Először a tanúk emeljék föl megkövezésre a kezüket, aztán az egész nép. Irtsd ki, ami gonosz, körödből!

  MTörv 18.9
  Ha bevonulsz arra a földre, amelyet az Úr, a te Istened ad neked, ne tanuld el az ottani népektől az utálatos dolgokat.
  MTörv 18.10
  Ne akadjon közted senki, aki fiát vagy lányát arra készteti, hogy tűzön menjen át; aki jövendőmondásra, varázslásra, csillagjóslásra vagy boszorkányságra adja magát;
  MTörv 18.11
  aki bűbájosságot űz, szellemet vagy lelket kérdez; aki halottat idéz.
  MTörv 18.12
  Mert aki ilyet tesz, utálat tárgya az Úr szemében; az Úr, a te Istened emiatt az utálat miatt űzi el ezeket a népeket előled.

  MTörv 20.16
  E népek városaiban, amelyeket az Úr, a te Istened örökségül ad neked, egyetlen lelket se hagyj életben.
  MTörv 20.17
  Rajtuk töltsd be az átkot mindenképpen, a hetitákon, amoritákon, kánaániakon, perizitákon, hivvitákon és jebuzitákon, ahogy az Úr, a te Istened parancsolta,
  MTörv 20.18
  nehogy eltanuld tőlük utálatos dolgaikat, amelyeket isteneik (tiszteletére) végbe visznek, s így vétkezzetek az Úr, a ti Istenetek ellen.

 87. 93:
  Ez a bekezdésedet tanítani kellene politológia órán, mint a mellébeszélés és a manipulálás magasfokát:

  Persze senki nem kételkedik intellektuális képességeikben.
  Talán ezért is van napjainkban túlértékelve az okosság, ügyesség, helyezkedés, jólértesültség, a pénzhöz való értés.
  A moralitás területén, annyira azért nem jeleskednek.
  Talán pont ezért mosolyognak meg lassan mindenkit, aki becsületről, igazmondásról vagy erkölcsökről, önzetlenségről beszél… AZ ugye nem fontos.

  Órákig tudnám analizálni, de csak egyetlen feltevésemnek adok hangot: Felteszem önmagad szerint becsületes igazmondó vagy. Szerintem pedig mester csúsztató. Viszont azt magas fokon végzed. Nem vagy te véletlenségből zsidó? Zsidó gyűlölő zsidó? ne szégyeld, Eichman is az volt. 😀

  96:
  Én itt már okos nem lehetek, legfeljebb szép. Ha van rajtam sapka, ha nincs, mindenképpen disz gójjá avatsz. 🙂

  Ja, az emotikonok! Ez a végtelennek tűnő zsidózás nekem már elég rég komikus.

 88. 93

  Legmélyebb meggyőződésem, hogy a ” zsidó ” populáris, nagy tömegek tudatában élő fogalma, sokkal inkább legenda jellegű sztereotípiákon alapul, semmint reális tényeken.

  Olyan ez mint a népi babonák ….szájhagyomány útján terjed és meglepően sokáig tartja magát egy egy tetszetős ökörség.

  Ezeket a mitológiákat pozitív és negatív előjellel nyomják ezerrel a magukat érintettnek érző érintettnek képzelő drukkerek és ellendrukkerek.

  A fagyöngy rákgyógyító hatását Rudolf Steiner dobta be a köztudatba,azóta örökzöld mítoszként tartja magát az érdekeltek között, dacára annak, hogy soha, semmikor nem sikerült senkinek kísérletekkel ezt a gyógyhatást igazolni.

 89. Még egy kis bónusz azoknak, akik kétlik, hogy a zs kollektív identitásnak alapzata a magasabrendűségtudat, a gojgyűlölet és a kettős mérce, miszerint amit szabad a zsidónak, azt nem szabad (szerintük) a gojnak, illetve amit, mint aljas dolgot tilos egy másik zsidóval szemben, azt szabad a rohadtgojjal szemben. Ezek a Tórából származnak, az eredeti Törvényükből, amit aztán csócsáltak tovább a Talmudban, Kabbalában, a törvénymagyarázatok magyarázatának magyarázataiban…. De már az ősforrás is ilyen mocskos, figyeljük az uzsora által megszerzendő uralom igéretét a rohadtgojok felett, az Úr igérte ezt nekik, ők csak kénytelenek engedelmeskedni:

  MTörv 23.20
  Testvérednek ne adj kamatra sem pénzt, sem élelmet, sem egyebet, amit kamatra szokás kölcsönözni.
  MTörv 23.21
  Az idegentől kérhetsz kamatot, de testvéredtől ne fogadj el kamatot, s az Úr, a te Istened megáldja kezed minden munkáját azon a földön, amelyre bevonulsz, hogy birtokodba vedd.

  MTörv 15.1
  Minden hetedik évben adj haladékot.
  MTörv 15.2
  A haladék jegyében így kell eljárni: a hitelező engedje el a kölcsönt, amit embertársának adott, ne szorongassa sem embertársát, sem testvérét, ha az Úr (tiszteletére) kihirdetik a haladékot.
  MTörv 15.3
  Az idegent szorongathatod, de amid testvérednél van, azt engedd el.

  MTörv 15.6
  Az Úr, a te Istened megáld téged, amint megígérte, úgyhogy minden népnek kölcsönözhetsz, neked azonban nem kell kölcsönt kérned, így számos népen uralkodhatsz, ők azonban nem uralkodhatnak rajtad.

  És a bónusz bónusza, mit tegyen egy derék kóser egyén, ha döghús van a birtokában, na mit:

  MTörv 14.21
  Elhullott állatot ne egyetek. De a városodban lakó idegennek odaadhatod, ő megeheti, vagy add el egy teljesen idegennek. Mert az Úrnak, a te Istenednek szent népe vagy.

 90. ….mert én, akit történetesen megkereszteltek Jézus törvényére figyelmesen élem az életemet ?

  Naná hogy nem.

 91. 94!
  Rossz volt a gépem,persze most sem az igazi..
  Képzeld,nem engedett hozzá szólni a témákhoz.Begépeltem,és eltünt.. 🙂
  Most is eltünhetett volna mi?.. 😀
  Na de félre a tréfával.Szóval a férjem nagybácsija jött ide hozzánk vagy pár éve és már akkor mondta hogy mennyi pénzt fizetett a zsidóknak az ATV-be hogy felvegyék az unokáját szerkesztőnek oda..
  Na mindegy,engem különösebb képen nem érdekel..Az én dolgomat saját magamnak kell megoldani..zsidók ide vagy oda..

 92. melike

  Sehol senki semmiért nem szed sápot, csak zsidók !

 93. 103: te is tudod, te segg, hogy elvi különbség van aközött, hogy a legtöbb kultúrában vannak az erkölcsi elvárások, amik pozitív dolgok, amit aztán a kultúra tagjai többé-kevésbé megszegnek és aztán saját normarendszerük szerint azért illik szégyenkezniük.

  És van a zsidó kultúra, amiben eleve olyan erkölcsi szabályok vannak, hogy:
  – ne szedj kamatot! Kivéve a gojtól!
  – 7 évente engedd el zsidótársad adóssáégát, ne szorongasd zsidó adósodat! A gojt szorongathatod!
  – Ne egyél döghúst! Add oda, add el a gojnak!

  Érzed a különbséget???

 94. 91. Attila PV

  „Ha eljutottál a nemzetségtáblázatig, akkor valószínűleg tudod, hogy ki volt Jézus apja…”

  Nem tudom a következőket másképp értelmezni, mint hogy Jézus bizony zsidó vonalból származik. De ez már sokszáz évvel előtte az ószövetségben is kijelentésre került. Csak az első fejezetet kell az újszövetségből áttekinteni, nem sok:

  ” 1. Jézus Krisztusnak, Dávid fiának, Ábrahám fiának nemzetségéről való könyv.
  .
  .
  .
  16. Jákób nemzé Józsefet, férjét Máriának, a kitől született Jézus, a ki Krisztusnak neveztetik.”

  16 versben le van vezetve a teljes családfa – persze ez „csak” a bibliai állásfoglalás 🙂

  De amúgy sem ez az érdekes, hanem az, hogy amit és ahogyan Jézus tett (t.i. önzetlenül meghalt azért, hogy nekünk is legyen esélyünk a túlélésre és az önzéssel való szembefordulásra – szintén kizárólag bibliai alapokon) azt mi itt és most követésre méltónak tekintjük, avagy sem?

 95. Isten ments, hogy idézetpingpongozásba keveredünk, de úgy való, hogy ha Arma Gedeon ezzel a módszerrel él, akkor legalább egy választ kapjon kontraidézetből az ő lelke. ne éljünk vissza Tibor bá’ hosszútűrűsével,s maradjunk ennyiben.

  Reb Gedeonnak kontratóra, s ezzel fejezzük be.

  Az a nép, amely életét hosszantartó szolgasággal kezdte, amely évszázadokig idegen népek között sanyargattatott, Ábrahám utódai, kik saját maguk annyit szenvedtek Egyiptomban, vagy másutt, meg kellett, hogy értsék mások szenvedését. „Ne szorongasd az idegent; hiszen ti ismeritek az idegen lelkét, mert idegenek voltatok Egyiptomban” (Ex. 23/9).

  Másik hasonló idézet: „Ha idegen lakozik majd országotokban, ne sanyargassátok. Polgár legyen köztetek és szeresd, mint önmagadat, mert idegenek voltatok Egyiptomban” (Lev. 19/34). E két idézet kifejezi azt a Hillél által hirdetett tanítást, hogy” amit magadnak nem akarsz, ne tedd másnak” (Talmud).

  Most hogy ezekből mennyi képes megvalósulni, az már az emberi természeten és a sok mellékes körülményen is múlik. Node ezekkel találkozik az ember a mai tanításokban,(ezeket szokták prédikálni:-) a húsos dolgokat pedig nem szoktam hallani, csak tőled…

 96. 104

  …mert te mindig, mindenkor,mindenhol, mindenkit egyenlő elbánásban részesítesz és abszolút egyenlő mércével mérsz.

  Neked nem számít ki idegen, ki rokon, ki barát, ki ismerős,szomszéd, volt iskolatárs,volt katonatárs ,volt szerető , kolléga ,sporttárs, valakid valakije, stb. minden felebarátod egyenlő, fajra nemre korra való tekintet nélkül.

  Gratulálok !

  Ez nálad elvi kérdés.

  Csak így tovább a lenini úton !

 97. 103!
  A parasztok is ilyenek..Úgy tudnak helyezkedni meg húzni fel egymást a tanyáról hogy öröm nézni.. 🙂
  107!
  Mindenki irány vissza a négyes konyha,meg a kilenc személyes ágyba.. 😀

 98. Bocs hogy üzengetek, de be fog darálódni emiatt a másik poszt alá valami, ez gondolom gyorsabban pörög.

  Attila!

  Sok szeretettel várlak a +meddig tart a szerelem+, alatt 🙂 Azaz már csak a kommentem. Jó éjszakát.

 99. 98. Csombe

  De mitől tartja magát már 3000 (+) éve?

  Én nem hallottam Rudolf Steinerről.
  És ha a fagyöngy tényleg nem csodagyógyszer akkor pár év múlva senki sem fog.
  A kamilláról, a kakukkfűről, a gyilkos galócáról viszont mindenki tud. És amíg a kamilla gyógyít ( a gyógyszergyárak híresztelései ellenére) és a galóca gyilkol, addig így is lesz.

  Jó vagy rosszindulatú sarlatánok mindig voltak, de a történelem kiselejtezte őket, és feledésbe merültek.

  Am a zsidókat illető sztereotípiákat illeti, a napi politika úgy tűnik alátámasztja őket.
  Elég kinyitni az újságot.
  A zsidó DSK, Cohn Bendit, Polansky megússza sikamlós játékait, a moleszáló papokkal meg tele van a sajtó.
  Egyedül Izraelnek van nemzetközi egyezmények ellenére atombombája, de „meg tudják magyarázni” hogy másnak miért nem legyen még atomerőműve se.
  Minden tisztességes ország tudja deklarálni saját határait, de Izrael, majd „egyezkedik” 400 atomtöltettel az asztal alatt.
  Az illegális építkezéseket nem is említve.
  A Bank of England alapítása, a FED létrehozása. A Világbank és az IMF feje zsidó. Ráadásul az, hogy ma már szinte mindenki a zsidó bankoknak tartozik. Igazán senki nem tagadta hogy a világot a Goldman Sachs uralja. Mindenki zsidó médiákból „tájékozódik”. Érdekes bizsergést ad a Cion bölcseinek újraolvaásakor. 100 távlatából igen precízen végrehajtott tervnek tűnik. Kiváncsi lennék a tételes cáfolatokra.
  A mindennapos kamatszedés, uzsora, „intelligensen” fogalmazott apróbetűs részletek a szerződésekben, az hogy MINDIG a kisember jár rosszul, de a zsidók soem hibásak semmiben, miközben hatalmas vagyonokat gyűjtenek össze, folyamatosan adják a táptalajt ezeknek a bebonáknak, legendáknak.
  Az sem sokat segít, ha egy goj lop az tolvaj, ha egy zsidó, akkor ügyes… ha egy goj hazudik, akkor hazug, ha egy zsidó, akkor intelligensen kivágja magát.

  Tulajdonképpen nem lenne baj ha a zsidók uralnák a világot, ha jól csinálnák. De válság válságot követ, háború háborút, miközben a zsidók pénzelik mindkét oldalt, de közben azt terjesztik, hogy az „ember” ilyen békétlen…

 100. 104:
  Ha nincs kamat, akkor miért kell elengedni az adósságot? Nem növekszik, maradhat a könyvben ezer évig.

  105:
  Attila – halál magabiztosan – rendszeresen blöfföl. A megjegyzésedet le fogja rázni, mint kutya a bolhát.

  107:
  Ez az erkölcsi különbség, amiről Geddeon beszél, teljesen jól meg van világítva. Ezt szíveskedj megérteni, és ne kösd az ebet a karóhoz. Tanulj Dorkától. Ő sokkal elegánsabban érvelt, de nem tökéletesen, mert a Bibliában mindenre lehet találni pro és kontra szöveget, csak meg kell keresni.

  110:
  Ezekről beszélek:

  „Egyedül Izraelnek van nemzetközi egyezmények ellenére atombombája, de “meg tudják magyarázni” hogy másnak miért nem legyen még atomerőműve se.”

  Van egy „Non-Proliferation Treaty” vagy röviden NPT. Ebbe be lehetett lépni, vagy távol lehetett maradni. Izrael távol maradt, tehát rá nem vonatkozik. irán belépet, tehát rá vonatkozik, azaz nem készíthet atombombát, de jogában áll(na) az atomot békés úton hasznosítani (reaktorok). A szöveg úgy szól, hogy se az USA, se Izrael nem hiszi el a kizárólag békés szándékot. Ez a valóság, amiből te – szokás szerint – fabrikálsz valami egészen mást a saját izlésed szerint. De Attila, itt információkat adunk, nem ferdítéseket. prfóbáld ezt betartani mert nem szívesen raklak kadranténba.

 101. 110!
  Na majd ad neked Tibor bá csak kerüljön elő.. 😀

 102. 107: mivel gyarló, bűnös lélek vagyok, bizony előfordul, hogy nem sikerül magam tartanom ehhez az erkölcsi követelményhez. DE ez a követelmény, ez a mérce!

  Bezzeg MÁSOKNÁL! Ott eleve az a mérce, hogy ne kérj kamatot a magadfajtától, az idegentől kérhetsz és ennek köszönhetően sok nemzeten fogsz uralkodni!
  Hiába tetteted magad hülyének, ha én nem szeretem egyformán mindegyik embert, (aki nem vétett nekem), akkor én vétek a kultúrám, közösségem erkölcsi normái ellen (Isten bocsása meg…), ha az ószövetségiek kezelik alacsonyabbrendűként, zsákmányállatként a nem magukfajtát, azzal BETARTJÁK KÖZÖSSÉGÜK ŐSI NORMÁJÁT!
  EZ a különbség.

 103. 11: simán keletkezhettek adósságok természetben, pl. terményben is. A héber nemzetiségű háziszolgákat is fel kellett szabadítani a hatodik év után, kivéve, ha maradni akart, akkor ki kellett lyukasztani a fülét! 🙂 Tehát az „adósság” fogalma tágabb a kamatadósságénál.

 104. 105. És ha zsidó volt, akkor mi van?? Bárcsak minden zsidó olyan volna! Nem is fogadják el…
  Tibor bá’: Nem vagy letiltva. Miért lennél?

 105. na mindezért … én pl.
  1987 óta nem nézek tv-t.
  és … rádiót sem hallgatok …
  valamikor az „utolsó időkben” még megnéztem a Vera Chytilová
  sorozatot és utána kikapcsoltam.
  most … nincs is tévém …

 106. 116:
  OK, majd szólunk, amikor vége a világnak, nehogy itt maradj egyedül. 😀

 107. 111!
  „hogy se az USA, se Izrael nem hiszi el a kizárólag békés szándékot”

  Érdekes hogy ezek szerint ez csak USÁt meg Izraelt érdekli?A többi államot mért nem a Földön?Mert gondolom hogy szerintük őket akarja támadni,vagy mi fene..Na de mért akarnak támadni?Vagy védekezni?Erről is lehetne beszélni akkor,nem csak arról hogy az USA meg Izrael a mártír..Hogy ők szép csendben mit csesztetik a világot,arról nagy hallgatás van.. Mert akkor antiszemita vagy..

 108. Szóval Tibor bá, ha jól értem, bejegyzésed a kettős mércéről szól. Amiért a kisember ülne x évet (joggal), azért Stohl 5 hónap könyvtároskodást, vagy hasonlót kapott, gondolom, külön testőrrel. Csak bemutattam a kettős mérce ősi és a „szentség” rangjával felruházott forrását , amely véletlenül a csillagcsináló iparág működtetőinek kulturális gyökereit jelenti. Fenntartod, hogy erőltetett volt iderángatni?

 109. 110: „Am a zsidókat illető sztereotípiákat illeti, a napi politika úgy tűnik alátámasztja őket.
  Elég kinyitni az újságot.
  A zsidó DSK, Cohn Bendit, Polansky megússza sikamlós játékait, a moleszáló papokkal meg tele van a sajtó.”

  A pontos hasonlat érdekében arról kellett volna írnod, hogy hány pappal van tele a börtön. Ugyanis felháborítóan elsikálják a papok ügyeit is valahogyan. Akkor meg nincs is különbség – láthatóan alig ítélnek valakit el.

  —-

  Későn csatlakozom be, ezért elég vegyes lesz:

  Furcsa, hogy senkinek sem merült fel, hogy a híradók antipolitikus jellege mögött esetleg a remek új médiatörvény lehet az ok. (Az a mindennel fenyegetős lebegtetős fajta, ami automatikus visszafogásra gerjeszt.)

  Persze a kertévéket nem kell félteni, amit lehet meg is tesznek.

  Elhangzott még, hogy szófogadó gyerekek miért nem szerepelnek? Leginkább azért, mert normális dolog lévén unalmas. Ha unalmas dolgokból készül film akkor mindenki halálra unja magát – nem meglepő módon.
  Ugyanaz a dolog, mint hogy melyik eseménynek van hírértéke. Manci néni megint hazajutott a helyi boltból. Ez nem hír. Ha közben kirabolják, akkor hír lesz.
  Közbe persze jelentős zsidózás társaságában lehet elővenni az indokokat, hogy biztos a kabbala, vagy a tóra tehet róla, hogy ez van a tévében meg a filmekben. Ez pedig mindössze szánalmas kipécézése egy feltehetőleg igencsak mellékes oknak, miközben a nyilvánvaló indokokat szinte mindenki látványosan elfelejti figyelembe venni, vagy megemlíteni.

 110. Tibor bá

  „Ez az erkölcsi különbség, amiről Geddeon beszél, teljesen jól meg van világítva. Ezt szíveskedj megérteni, és ne kösd az ebet a karóhoz. Tanulj Dorkától. Ő sokkal elegánsabban érvelt, de nem tökéletesen, mert a Bibliában mindenre lehet találni pro és kontra szöveget, csak meg kell keresni”

  Mi bizonyítja, hogy a világ magát zsidónak vallói Talmud, Tóra, és Kabbala ,és Mózes ideológiája alapján élik az életüket ? Semmi.

  Ezzel meg lehet vádolni őket és nyilván akadnak, akiket joggal.

 111. 121: minden kultúrkör tagjainak életét erősen befolyásolja kultúrájuk szellemi közege. Akikében alapvető a kettős mérce, azokét az. Ezer példa van rá nap mint nap. Pl. a Stohl-ügy…

 112. 111: „a Bibliában mindenre lehet találni pro és kontra szöveget, csak meg kell keresni.”
  Bakan a Freudról szóló könyvében értette meg velem Orwell Újbeszél és Duplagondol fogalmainak értelmét és eredtét.
  Idézhetem, ha kell, hogy a Kabbalisztikus hagyományban minden szó és fogalom jelentheti önmaga ellentétét is! A kabbalisták, a Beavatottak a szó rejtett értelmét keresik, ami csak nekik tárul fel és ellentétes a tudatlannak szánt „külső” értelemmel…

  A szép mesék az idegen megbecsüléséről a külvilágnak szánt propaganda, a „használd ki a gojt” az őszinte…

 113. 111.

  Bocsánat, hogy ismét szólok 🙂

  Én ezt az egész zsigó/goj kérdéskört úgy tudtam magamban „tisztázni” (még nem teljesen megnyugtatóan), hogy a zsidó nép „elhívásának” Isten részéről az volt a célja, hogy a zsidó nemzet egyfajta példaképként állhasson a világ előtt. Ha maradéktalanul megtartották volna a Mózesi könyvekben „ezen a lapon is idézett” szereplő iránymutatásokat, betölthették volna szerepüket, és áldásul szolgálhattak volna az egész világ számára, hiszen akkor ezeket az elveket, -azok jótékony hatásait látva- a környező népek is átvehették volna, és lassan az egész világon elterjedhettek volna szabad akaratból, kényszer nélkül.

  Nem szabad elfelejtenünk, hogy az akkori világviszonyok „kissé” mások voltak, mint amire ma gondolnánk: iszonyatos sötétség dúlt a glóbusz szinte teljes terültén, ha csak egyiptomnál maradunk, bálványimádó vallásaikban mindenféle okkult szertartások közepette emberáldozatokat is rendszeresen bemutattak (egészen kis gyermekeket is), ilyen környezetben kellett volna egy nemzetnek egy teljesen más alternatívát felmutatni.
  Ezért is lehettek az ilyen iszonyatos szokásokhoz ragaszkodó népcsoportok „kiirtására” indító felszólítások a bibliában. Tudom, hogy mindez nagyon durván hangzik, de ha feltételezzük, hogy tényleg létezik egy mindenható lény (nevezzük most Istennek), aki ismeri minden ember belső világát, az tudhatja, hogy bármennyi jó befolyással is körülvehet egy embert, az akkor sem fog megváltozni, és a gondolkodását megváltoztatni, továbbra is ragaszkodni fog az ön és közveszélyes szokásaihoz. Szerintem nyilvánvaló, hogy Isten nem leli örömét senkinek a halálában sem. A „kiirtó” utasítások azok védelmében és érdekében születhettek, akikben megvolt esély a gondolkodásmód megváltozására (és természetesen nem csak a zsidók, mint nemzet érdekében, hanem minden egyes ember érdekében nemzetre/fajra/stb.. való tekintet nélkül).

  Sajnos a történelem megmutatta, hogy ezen küldetésükben a zsidók súlyosan megbuktak, sikereiken felbuzdulva önmagukat magasztalták fel, és elfelejtették, hogy nem maguknak köszönhetik jólétüket. Ettől függetlenül az alapelvek működőképesek lennének ma is. Ha csak pl.: a mózesi könyvekben szereplő egészségügyi útmutatásokat nézzük, sok javaslatra -több ezer évvel később- manapság derítenek fényt a tudósok. (tudom, akik szintén zsidók)

 114. Geddeon: Egyetértesz Rihanna esernyőjének elemzésével?

 115. Geddeon: Gondold meg, hogy mit válaszolsz, mert utána Tibor bá esernyőjére kérdezek rá, noha ebben a dimenzióban talán még nem került szóba. 😉

 116. Te Gedeon.. mellesleg tudod te hogy a Stohl nem zsidó? Mondjuk nem is értettem igazán hogy jutottatok az felelőtlen fasz Bucitól idáig.. És teljesen jogos d311c felvetése, (mert még bír Attilával szélmalompérbajba keveredni)

  Megmondom őszintén tele a tököm a DIVERGENS és teljesen tisztességtelen érvelési stílusoddal Attila. Ennek nincs ahhoz köze hogy antiszemita vagy mint az atom, mert azt pont leszarom. Arma Gedeon is antiszemita, de bazmeg ő VITAPARTNER. Ez nem a szimpátiáról vagy antipátiáról szól.

  Attila szerint tele van a sajtó a pedofil papokkal
  Ezzel ellentétben Pl DSK- ról hallgatnak
  Na azért ezt nézzük meg:

  Az Attila által említett három személy nevét mindeni kívülről tudja,és igenis kurvára tele van vele a sajtó ezzel szemben soroljon fel bárki nekem három pedofil pap nevet! HM?

  Emellett még: hogy lehet DSK megússza, a pedofil papok meg nem párhuzamot állítani??
  Először is DSK szexfüggő VOLT IMF vezér felnőtt nőkkel való kicsapongásait egy súlyban kell e mérni egy pedofil pap kisfiúmegrontásával, életre tönkretevésével, úgy hogy a lelkét bízták a szülei a pap bácsira??? És tényleg? hány pap ül emiatt börtönben? Nagyon is megy a szarelkenés csak nagyon büdös a kence…

  Tényleg ne érts félre, tőlem bárki lehet antiszemita, vagy anticionista, gondolatszabadság van. Jogom van leszarni, hogy vannak akik utálnak, vagy utálják a zsidóságot. Pont nem érdekel, ha nem a közvetlen barátaimról van szó.Én sem szeretek mindenkit.
  Nade ha már ide lett rángatva ez az unalomig rágott teljesen felesleges csont, akkor legalább tisztességesen vitázzon vagy érveljen az érvelő…

 117. 127: nem írtam, és nem gondolom, hogy Stohl zsidó lenne. Azt írtam, hogy a Tibor bá ltal felhozott sztárcsináló iparág van zsidó kezekben és Stohl esete tipikus példa a kettős mércére. Hoztam pár idézetet arra, hogy a tudatipart kontrolláló zsidó nagykutyák kulturális gyökerei, a Tóra kezdetektől a kettős mércét teszi meg követői számára normának, tehát tégy jót zsidó testvéreddel, tégy rosszat a gojjal. Alkalmazhatják ezt a nekik fontos, hozzájuk törleszkedő gojok javára is, mint Stohl.
  Én nem utálok senkit a származása miatt, de utálom a kettős mérce ideológiáját.

 118. 127: maximálisan elítélem a pedofil papokat, tőlem herélhetik őket. A cölibátust is elítélem.
  Természetesen abban van hátsó szándék, ahogy ezt a tudatipar témaként melegen tartja, de ez semmit nem von le a bűnösök bűnösségéből. Kár, hogy nincs demokrácia az egyházban, én a cölibátus eltörlésére szavaznék…

 119. 125: itt nem néztem, ez az, ami a magyar telefonreklám elemzésének része volt? A tervezett atomháború? Azzal egyetértek. Szerintem Gaga Merry the Night-ja végén is egy általános atomvillanást látunk. Jelzik a rohadékok, mileyn szép jövőt szánnak nekünk…

 120. 130. Akkor gyakrabban nézd a blogodat. 😛 Ennek a linkjét meg add meg, mert ilye villanásosat nem ad ki a kereső.

 121. 130: Direkt csak ezért megnéztem. Elég jól titkolják azt az atomvillanást a klipben. Annyira, hogy látszani nem látszik, hallani meg csak annyi biztos, hogy robbanás.

 122. 130. Na megvan. Ott van az a villanás a végén, csak jól álcázva. Egyébként azaz, a telekomos végén. Megválaszoltad. Na befejeztem az offot.

 123. 132: még az újramixelt változatok végén is ot van, amikor az autó tetején táncol és sorra lobbannak fel a kocsik, mjad egy általános tűzhullám lep el mindent. A klip egyébként a trauma besed mind-controll témáról szól. Gugli: The Vigilant Citizen

 124. 118:
  A NATO államok se hiszik el.

  119:
  Nem, nem a kettős mércére kivántam rámutatni. A kapitalista rendszer egyik kinövését akartam bemutatni filozófiai fejtegetés nélkül. És messze nem számítottam rá, hogy ilyen fokú zsidózás lesz, de valóban természetes. Amikor szarul mennek a dolgok a tömegeknek bünbakk kell. Nem tudtam, hogy ez rátok is vonatkozik. És, őszintén, fogalmam sincs, hogy Stohl zsidó-e vagy sem, de ez lényegtelen, mert ha nem lenne az, akkor is ez történt volna.

  121:
  Létezik egy zsidó szubkultúra, amit értelmetlen lenne tagadni. Bár ez a szubkultgúra nem képezi le pontosan aztg, ami mellett gedeon kiáll, de nincs is túl messze tőle, és bizhonyos gój csoportok (pl művészek) elég tisztességes mennyiséget átvettek belőle.

  122:
  ÍA kerttős mérce általános emberi tulajdonság. Például az én anyósom az unokájának mindent elnéz ad abszurdum, másoknak természetesen nem. És ez a jelenség eléggé áltgalános. u.i. Az anyósom természetesen nem zsidó.

  123:
  Tanúja voltam (nem is egy esetben) amikor zsidó piszkosul átverte a másik zsidót, de valóban piszkosul. A gójt csak azért verik át gyakrabban, mert sokkal könnyebb. 🙂

  124:
  Ha te bármelyik vallás tanításait komolyan veszed, akkor okosabb, ha ebbő ól a vitából kimaradsz.

  127:
  Dorka kifakadása teljesen jogos. Attila vitakészsége elfogadhatatlan.

  128:
  Apám (többek között) megmentette egy zsidó életét 1944-ben, aki megmentette az ő életét 1945-ben. Mindkettő kockáztatta a saját életét. Hol itt a zsidó kettős mérce? Miután bejöttek az oroszok, vége lett a háborúnak, leszarhatta volna az apámat.

 125. 105. Mickeyratt

  Először is:
  Ha vallásról beszélünk, akkor az alapokat el kell fogadni.
  A katolikus vallás alapja hogy Jézus Isten fia.
  Az idézetben József mint Mária férje van megnevezve, és nem mint Jézus apja. SEHOL nincs Jézus apjaként említve.
  Sőt, ha az első sornál tovább olvasol, akkor kiderül, hogy József tudomásul vette, hogy Jézus nem az ő gyermeke.
  Egyszerűen nem beszélhetnénk keresztény vallásról ha Jézust józsef fiaként fogadnánk el.

  Egyébként a Biblia tele van „érdekes” ellentmondásokkal, amik a különböző verziók különböző nyelvekre való fordításakor kerültek bele, és az érdeklődő meglepő adatokra lelhet…

  Abban igazad lehet, hogy jézus „származása” nem meghatározó ahhoz képest ami miatt igazán fontos.

  Végülis az első keresztények azok közül a zsidók közül kerültek ki, akik a kirekesztő, önző és irigy életformát tartották az elhajlásnak.

 126. 124: bullshit. Tudtommal pont Egyiptomban nem volt emberáldozós kultusz. Volt viszont a Kánaánban. A zsidók ősatyja, Ábrahám semmiféle „alternatívát” nem jelentett ezekhez képest, egy volt a sötét alakok közül, aki kész volt feláldozni egyetlen kései fiát a Molochnak, aki Jahve álnéven mutatkozott be. NEM RAJTA MÚLT, hogy a dolog elmaradt!

  „a zsidó nép “elhívásának” Isten részéről az volt a célja, hogy a zsidó nemzet egyfajta példaképként állhasson a világ előtt. ”
  Nem egészen. Ha jól rémlik, vagy hét nép komplett kiirtására szóljtja fel Isten a kedvenc választottjait, nekik nem példát kellett mutatni, hanem ilyen csúnya fityiszt? A palesztinokkal szemben máig forgatókönyvként használják ezt a cionisták…

  „Szerintem nyilvánvaló, hogy Isten nem leli örömét senkinek a halálában sem.”
  Remélem. Az a fickó, aki a zsidókat kedvencéül választotta, viszont magát a „féltékeny Istennek” nevezte és elég sok irtásra adott parancsot. Lehet, hogy csak szédelgőként adta ki magát Istennek és ő volt a Sátán???

 127. 136:
  Ez megint te vagy. Amikor itt Jézusról beszéléünk, akkor a történelmi alakról van szó, nem pedig a katolikus hitben betöltött szerepéről. Jézus igenis zsidó volt és kész. Az a faszság csak neked jut eszedbe válaszként, hogy isten fia volt, mert akkor semmilyen nemzetiségű nem lehetne, és a kérdés fel se merülhetne. Képes vagy azzal a baromsággal előállni, hogy mivel József nem dugta meg Máriárt, Jézus nem zsidó.

 128. 124. Mickeyratt

  Azért jó lenne néhány tény arra nagyon sötét időszakra a gyerekáldozatokkal meg hasonlókkal.

  Egyiptomban például a Ma’at nevű elv itatta át a kultútát, amiben a szociális igazság és pártatlanság voltak fontos értékek. A jogrendszer kifejezetten az igazságra és méltányosságra alapult.

  Mezopotámiában is magas kultúra alakult ki.

  Aztán az is érdekes, hogy pont ott, ahol a zsidók próbálták (népirtással) megszelídíteni a környező vad népeket, pont ott alakult ki a zsidó valláson túlmutató szeretetet és önfeláldozást hirdető vallás… nemde?

  Nem lenne logikusabb, hogy a megjelenő kegyetlen, belterjes, kirekesztő és önző vallás ELLENSÚLYOZÁSÁRA alakult ki az őskereszténység olyan meglévő alapokon amelyek már évezredek óta megvoltak?

 129. 127. Dorka

  Figyelmetlenül olvasol.
  Nem mondtam azt, hogy a három jómadárról hallgatnak a sajtóban, hanem hogy „megússzák”. A pedofil papokkal, akiket szerintem is börtönbe kellene zárni, viszont túlzajongják…

 130. 51:

  Én is helyeslem, de tudomásom szerint csak erőszakos bűncselekményekre vonatkozik. Azért az durva lenne, ha háromszor 50 000 Ft ellopásáért is életfogytiglan járna.

 131. Tibor bá’

  „Létezik egy zsidó szubkultúra ezt kár lenne tagadni”

  Ha szabad itt kérdezni is nem csak kinyilatkoztatni….

  Arra gondolsz ,hogy Budapesten ?

  Ha szépen és udvriasan megkérlek rá akkor teszel egy ksérletet arra, hogy ezt leírd ?

  Mert csakígy érteném meg, hogy mire gondolsz.

  Szeretném megérteni.

 132. 142:
  Mivel a zsidók mindenütt a világban félig-meddig zárt közösségben élnek, a szubkultúra mindenütt létezik, bár én csak a budapestit ismerem. A teljesség igénye nélkül: a tudás nagyobb megbecsülése, az életre komolyabb felkészülés, több áldozat hozatal az utódok részére, nagyobb tartózkodás a fizikai konfliktustól, jeleskedés a tanulmányi előmenetelekben, szabatosabb szexualitás, a családi „titkok” szabadabb kifecsegése, derűsebb életfilozófia, kétségbeesés helyett akasztófa humór, forrófejűség és indulatok elfojtása, fokozottabb kapcsolattartás, hajléknyabb „gerinc”. Hamarjában ennyi, de ez épp elég, hogy bele lehessen kötni. Fognak is. 😀 Különben a stílusodból arra következtetek, hogy te magad zsidó vagy.
  u.i. csak délután leszek a helyemen, addig puszi mindenkinek.

 133. Nem is tudtam,hogy rám a ” zsidó szubkultúra ” sajátosságai jellemzőek.

  Most itt ezt is megtudtam.

  Hajlékonyabb gerinc, na ez nem biztos, hogy igaz, bár nem tudható pontosan, hogy mire gondolsz.

  A szabadosabb szexualitás sem igaz.

 134. 144!
  Szabatosabb szexualitást írt Tibor bá,nem szabadosabbat..
  Már annyira bele akarsz olvasni olyan dolgokat amibe bele lehet kötni.. 🙂

 135. 146!
  Te ezt már direkt csinálod..De engem nem érdekel..

 136. Nagy zsidóidomárok vagyunk mi itt, kérem. Van, aki első nap megfutamodik, van, aki kötekszik egy hétig, és van, aki betelepült törzstagnak, de az a szelekció alapján az egyetlen férfi az idetévedő zsidók közül… 😀

 137. 144:
  Figyelj, én nem ismerlek, tehát nem nyilatkozhatok, hogy osztozol-e a magyar zsidó szubkultúrában, de a nyálas kérésed bizony felveti a gerinc hajlékonysági témát. Nekem nem kell pitizni. Ha az igény reális, megteszem, ha nem reális, feleslegesen strapálod magad.

 138. 149

  Te ,itt, engem, minden kockázat nélkül orron pöckölhetsz.

  Váljék egézségedre!

  Remélem, igazán jól esett.

 139. 150:
  Nem akarlak én pöckölni. Őszintén feltárom igazi énemet azzal, hogy nyilatkozom. Gondold át! Nem történt más, mint a te szub kultúrád ütközött az én kultúrámmal. Én soha nem nyilvánulnék meg úgy, ahogy te. De ez nem ítélkezés, csak tény megállapítás. Kultúrákat nemigen lehet kritizálni egyedi megnyilvánulásuk szerint, legfeljebb összeségében. A végső elbirálás pedig az, hogy egy adott kultúrában élőt milyen mértékben boldogít a saját kultúrájának a megélése.

  Ha pedig saját stílusodban kéred a választ, akkor ez így hangzik: Miután elérted a célod, most már nyugodtan pimaszkodhatsz, amit előre tudtam.

 140. Te kezdted a pimaszkodást.

  Én pedig befejezem most.

 141. 152:
  Volt egy kérésed, teljesítettem. Okosabb lenne, ha ikább tanulnál belőle.

 142. 154: ez helyből világos, kint van a falon! Nem egy fórum jutott el hamar a működésképtelenség határán túlra, mert nincs Gazdája, aki rendet tart. A Gazda sokat megér, cserébe apró ár, ha néha szubjektív. Ki nem?

 143. ” ez helyből világos, kint van a falon ”

  Igaz most, hogy mondod.

 144. 154:
  Frász karikát! Te is lehetsz nálam okosabb, de akkor iparkodj és tégy le valamit az asztalra. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük