(649) Betekintés a nukleáris tébolydába

Tibor bá’ online

 

Gilad Atzmon nyomán

Miért van szüksége Izraelnek ennyi atom bombára? Miért kell neki interkontinentális rakéta? A zsidó állam miért gondolkodik nukleáris visszavágásban? Sajnos az előző kérdésekre nem lehet más választ adni, mint hogy a magát zsidó országnak deklaráló Izraelt a zsidó kultúra alakította, és zsidó ideológia irányítja. Izraeli katonai tébolya döbbenetesen azonosul a bibliai Sámson legendával.

Bírák könyve 16:30 „És monda Sámson: Hadd vesszek el én is a Filszteusokkal! És nagy erővel megrántotta az oszlopokat, és rászakadt a ház a fejedelmekre és az egész népre, mely abban  volt, úgy hogy többet megölt halálával, mint amennyit megölt életében.

Ez az öngyilkossággal párosított genocídium kellő helyet kapott az izraeli stratégiai elképzelésben. De ezen kívül az izraeli vezetésben megtalálható a „pre traumatic stress disorder= pre-TSD” (traumás stressz rendellenesség előtti állapot) is. Vagyis a jelent egy jövőben elképzelt trauma határozza meg. Minden esetre a Sámson jelenség + pre-TSD + nukleáris robbanófejek = elkerülhetetlen katasztrófa.

The Guardian: Izrael kibővíti a Jericho-3 rakétáinak hatótávolságát, és tovább fejleszti tengeralattjárókra telepített cirkáló rakétáit. A Jericho-3 hatótávolságát 8000 km-re emelik, ami így tényleges interkontinentális rakétává lép elő. Önkéntelenül is felmerül a kérdés, Izrael kit akar ezzel megtámadni, csak nem Észak Amerikát?

A zsidó államnak jelenleg három tengeralattjárója van, de további kettő építés alatt áll Németországban. Egy hatodik tengeralattjáró építéséről pedig tárgyalások folynak. 

Kommentátorok szerint a tengeralattjárókra telepített rakéták célja egy „második nukleáris csapás” lehetőségének a megteremtése. Vagyis, ha az ellenségnek sikerülne az Izraelben tárolt nukleáris fegyvereket megsemmisíteni, Izrael még mindig képes lenne visszavágni a titkos helyeken dekkoló tengeralattjáróinak rakétáival.

Ez a modernizálás Izraelnek 800 milliárd dollárjába kerül. Hasonló célra az Amerikai Egyesült Államok 700 milliárd dollárt szán.    

__  ___________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________

 

54 gondolat erről: „(649) Betekintés a nukleáris tébolydába

 1. Ezek a zsidók meg vannak bolondulva. Remélem igaznak bizonyul amit írt, hogy az olajszállítási aggályaik miatt nem valósul meg ez a háború.Lenne egy kérdésem ha megengedi. Tibor bá’- nak mi a véleménye a Zeitgeist videókról ? Mert szerintem elég valósnak tűnik, de az egyik nagyrabecsült ember az életemben humbuknak tartja. Önnek mi a véleménye ?

 2. Habár egyenlőre a közös vallási gyökerek gátat szabnak a keresztény-zsidó szembehelyezkedésnek,ez az állapot nem tartható fent sokáig. Pillanatnyilag az arab világ leigázása folyik,mely érdek gazdaságilag és ideológiailag közös.De mi történik ha eljut arra a pontra,mikor a gazdasági érdekházasság bomlásnak indul mert nem marad arab állam a térképen,amelyet le lehet igázni?Hát marad az ideológia,és a közös vallási gyökerek különböző módon való felfogása.Izrael agresszivabb vallási nézetei valóban előrevetítik a nukleáris armageddont,méghozzá a nyugati világ lágyabb vallási meggyöződése miatt. Az,hogy Izrael talál e szövetségest erre a harcra,vagy egymaga helyezkedik szembe a nyugati világgal,nem lehet előre tudni.Minden esetre a mi világunk jelenlegi válsága jóval biztosabb Izraeli győzelmet jósol.

 3. 1: Bár nem vagyok Tibor bá, de hozzászólnék az off témádhoz. A Zeitgeist – a harmadik rész végén olyan megoldást javasol film, hogy az embernek ne legyen kételye a készítők kiléte felől… A háttérhatalom szeretne még szorosabb igába kényszeríteni minket.

 4. iránban évtizedek óta elmebetegek vannak hatalmon. minek ezeknek atombomba? rengeteg olajuk van, adják el és a pénzből csináljanak egy normális országot. persze nem tudnak, mert a hülye vallásuk gúzsba köti az egész társadalmat. én egyszerűen nem tudom megérteni, hogy van másfél milliárd ember a földön, aki csadorba járatja a nőket, felrobbantja saját magát és még ezer féle baromságot csinál allah nevében. normálisak ezek? frusztrált egy népség. örülök, hogy európában születtem és élvezem ennek előnyeit. gyönyörű nők vannak, jól szórakozom és sajnálom a lepedőben járó kecskepásztorokat és a büdös asszonyaikat. ezek nem tudnak felmutatni egy nobel díjast, egy jó focicsapatot, nem találtak fel semmit, nem gyártanak semmit – de atombombájuk van. elfogy az olajuk, aztán megint terelgethetik a tevéjüket. szánalmas egy nép. ha sokat ugrálnak, nagyon pofán lesznek vágva.

 5. 2. Izrael addig erős, amíg mögötte van Amerika armadája. Ha a Sam bácsi kilép a háta mögött, azonnal megszűnik létezni, ahogy (hacsak nem egy előretolt USA támaszpontként értékeljük) sose létezett…

  4. Ki tudja, hogy nem-e azt akarják? A globális gazdasági összeomlás az olajkészletek kimerülése előtt nagyon jó alapot szolgáltat az új világkormány bevezetéséhez. Szerintem.

 6. 5. Nagyon lesajnálod az arabokat, ebből az az érzésem, hogyha befogadni nem is kell, egy bolygón sem tudnál élni más nézetű emberekkel. Ők csadorban járatják az asszonyaikat. És nekik ez a normális. És a nők szeretnek ott csadorban járni (Néhány kivételtől eltekintve.) Birkákat, kecskéket és tevéket tartanak, mert arra alkalmas a klímájuk és alkalmazkodtak hozzá. Ha te majd nem egy jól fűtött szoba párás ablaka előtt üldögélve mondod azt, hogy azok, akik csontszáraz területen változatlanok tudtak maradni, fennmaradtak, és élnek hülyék. Nem védek senkit, de ez a megnyilvánulásod pontosan azt jelenti, hogy te nem tudsz elképzelni semmi mást, mint amiben felnőttél.
  Az araboknak az a katasztrófájuk, hogy van olajuk, és a nyugat ezért megmutatta nekik a plazmatévét, a szexuális forradalmat, meg az atombombát. Tökéletesen ellettek volna nélküle. És most azért mert odament a US Army, és ellehetetlenítette a saját életmódjukat, rájuk kényszerítette a sajátját, most segélyekre szorulnak.

 7. 5: „jól szórakozom és sajnálom a lepedőben járó kecskepásztorokat”

  Nem baj, ők majd nem fognak sajnálni téged, amikor olaj nélkül nem bírod majd 5 napnál tovább. Ők bírni fogják, bármeddig.

 8. Mielőtt valaki úgy érezné,zsidó vagyok,nem,nem vagyok.De szerintem aki azt hiszi hogy USA ilyen nagy szerepet tölt be,az téved. Egyetlen dolog ami motiválja,a kőolaj,és birtoklóinak leigázása vagy bábállammá sűlyesztése. Ez gazdasági érdek,mely érdek jól jön Izraelnek,hisz ha nem lesz körülötte veszélyforrás megkezdheti agresszív cionizmusa által előírt csak egy maradhat,én vagy mindenki vesszen velem együtt dogmájának megvalósitását.A keresztény kultúra ezzel nem tud mit kezdeni.Nem a zsidók liberálisok,hanem mi vagyunk túl engedékenyek.Van e Izraelben néger,indiai,kínai negyed?Nincs. A mi politikánk gazdasági,az övék ideológiai alapokon nyugszik,mint minden más arab államé a környékükön.

 9. 5 „iránban évtizedek óta elmebetegek vannak hatalmon.”

  …és máshol 🙂

  Tudsz valamit Iránról azon kívül amit a main stream média súlykól beléd ?

 10. 10. Sajnos VVDya kiesett és azóta nem jön az Isteni sugallat 😀

 11. Nyugi fiúk! Időnként beesik egy-egy hiper cionista, most „max” niknévvel, és kiéli magát, közben kiderül, hogy milyen bigott szemmel nézi a világot.

 12. 7.üdv Drakonisz
  No, azért dobogós helyet se adjunk az araboknak humanizmusból, meg a szóban forgók nem is csak arabok, hanem még perzsák, törökök stb, hivjuk inkább Iszlám hívőknek őket.
  A Történelem azt mutatja, hogy színte minden vallás, kultúra terjeszkedni akar. Voltak pl. a keresztesháborúk, és mihozzánk /Európa/ is jöttek mórok vagy törökök formájában.
  Én MINDEN vallást veszélyesnek tartok, amelynek követői A TÚLVILÁGON,TEHÁT NEM EBBEN A VILÁGBAN KERESIK A BOLDOGSÁGOT.
  A dogmák hívői ÖNPUSZTÍTÁSIG manipulálhatók, bármire felhasználhatók.
  Ezért ijesztő, ha egy ország vezetői fanatikus hívők, pl irán, izrael.
  Igen, egy Izraeli sokkal hamarabb megnyomja a gombot, ha beledöglik is. Legyen bármilyen intelligens, a tudata mélyén ott van van a „megnyugtató” gondolat: ODAÁT úgyis vár az IGAZI Élet.

 13. 13. a zsidók csak ebben keresik a boldogságot. Én meg ezt tartom veszélyesnek.

 14. Ja… Ha felrobban 10-20 atom, igazán kellene pár lészűrő a házba, meg egy jó nagy üvegház a kertbe.. Sajna ahhoz sokat kéne lopni. Még a végén pokolra kerülök. 🙂

 15. 5: Irán = perzsák (+ egyéb sok nép, kevés arab). Akinek ilyen sarkalatos véleménye van, az legalább ezzel minimális szinten tisztában lehetne…. Na meg megnéznénk egy indonézt aki tevét terelget…

 16. Kedves max. Míly borzalmas lehet zsidóként az arab számrendszert használni,sakkozni vagy éppen távcsővel kémlelni a tájat..

 17. 5. „ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna”.A magyarok nem lesznek hanem már igencsak „pofán vannak vágva” ahogy írod. Okostojás az idei Genfi találmányok kiállításon több mint 70 találmánnyal és 150 fős delegációval vett részt a Perzsa állam, állami finanszírozásból, Magyarországról mindössze én egyedül saját költségvetésből.Figyelj max, Tibor bá ra való tekintettel nem is folytatom.

  Tiborbá, megkockáztatom, hogy USA 1500milliárdott szán ezekre a tervekre, mert igen nagy valószínűséggel az Izraeli költségeket is az amerikai költségvetés állja, legalábbis korábban így volt. Az hogy pénzügyi gondok vannak ott még semmit nem változtat e téren, majd elvesznek az iskoláztatás és egészségügyből stb, hogy jusson a kis testvérnek atomra. Amíg ott éltem, addig legalább is úgy működött, hogy aki Izraelnek bármiféle címen pénzt adományozott az adómentesen tehette, sőt még adókedvezményekben is részesedett. A Bewerlly Hills-i sznoboknál már már státusz szimbólum volt, hogy a falon bekeretezve legyen, az Izraelnek küldött adományokért kapott elismerés és köszönőlevél. Régen a kutyabőr volt a menő ma ez.

 18. 19:
  Könyörgöm folytasd (akasszuk fel)!

  18:
  Egy jó nagy piros pont a poénért.

 19. 18: Elnézést, de az arab számok indiai eredetűek, a sakk, az perzsa vagy indiai.

 20. 13. Ebben alapvetően egyetértünk:

  1. A vallás rossz kezekben katasztrófális eredményeket szül és rettentő veszélyes. De ebben a keresztény (Elsősorban a római katolikus) és a zsidó vallás áll az élen.

  2.Az arabok nem humánus népség. Ők túlélők. Erről szól a vallásuk, a kultúrájuk, a törvényeik, minden.

  21. Az arab számok eredetileg főnicíai (Azt ne kérdezze senki, milyen vallásúak voltak a főniciaiak, mert nem tudom) eredetűek, amit az arabok tökéletesítettek tovább és vezették be a végtelen, a nulla és a mínusz számokat a rendszerbe. Én legalábbis így tudom.:P

 21. Ma a hindu-arab számrendszert használjuk,hogy pontosítsak,a sakk egyértelmüen perzsa,a távcső pedig asszír és perzsa. Még mielőtt legarapnátok a fejemet. A lényegen mindez nem változtat.:)

 22. 5: Izraelt eleve pszicho- és szociopaták hozták létre.

  „A világ ma hátrahőköl a baktériumhadviselés gondolatától, de valószínűleg Izrael használta ezt először a Közel-Keleten. Az 1948-as háborúban a zsidó csapatok kiűzték az arab falvak lakosságát, gyakran fenyegetéssel, néha egyszerűen lelőve egy féltucat fegyvertelen arabot, elrettentő például a többiek részére. Hogy az arabok ne térhessenek vissza újrakezdeni az életüket ezekben a falvakban, az izraeliek tífusz- és vérhasbaktériumokkal fertőzték meg a kutakat.
  Uri Mileshtin, az Izraeli Hadsereg hivatalos történésze írt és beszélt a baktériumfegyverek használatáról. Mileshtin szerint Moshe Dayan, akkoriban hadosztályparancsnok adott parancsot 1948-ban az arabok kiűzésére falvaikból, házaik lebulldózerezésére és kútjaik használhatatlanná tételére tífusz- és vérhasbaktériumokkal.
  Acre olyan fekvésű volt, hogy gyakorlatilag egyetlen géppuskával meg tudta magát védeni, ezért a Hagana baktériumiokkal fertőzte meg a forrást, amely vízzel látta el a várost. A forrás neve Capri volt és északról, egy kibuc mellől folyt a vize. A Hagana elfertőzte a vizet, a lakosság megbetegedett és a zsidó csapatok megszállták Acre-t. Ez olyan jól ment, hogy egy Hagana-osztagot arabnak öltözve beküldtek Gázába, ahol egyiptomi csapatok voltak, és az egyiptomiak elkapták őket, amint két doboz tífusz- és vérhasbaktériumot juttattak a vízellátó rendszerbe, mit sem törődve a civil lakossággal. “Háborúban nincsenek érzelmek” mondta az egyik elfogott Hagana-tag.””

 23. 23: a Biblia legrégebbi sztorijai pedig nem zsidók, hanem többnyire sumérok, a római kultúra nagyrészt görög, a görög civilizáció a legtöbbet Keletről kapta, stb. stb.

 24. 22: Az arab számok arab közvetítéssel érkeztek Indiából. Maga az arabok is indiai számoknak nevezik őket. A nulla is Indiában jelent meg, Gwalior városában (na mit kapok én Tibor bá’-tól, hogy nem a poszttal foglalkozom :).

 25. miért kell engem mindjárt lezsidózni? azért mert nem az arabok, perzsák pártján állok? nem keverem őket, tudom, hogy kik az arabok, kik a perzsák, kik az indonézek – de én ezeket most már egy kalap alá veszem: retardált muszlimok. én örülök, hogy ebbe a kultúrkörbe tartozom, szeretem európát és amerikát, tisztelem a szorgalmas és innovatív japánokat, kínaiakat, szingapúriakat,örülök a brazilok sikereinek, csodálom az indiaiak 5000 éves kultúráját – de irtózom az olyan vallástól, melynek követői felrobbantják magukat, megölve saját hittársaikat. nekem mindegy, mit gondoltok, drukkoljatok iránnak, hogy csináljon minél több atombombát. ez biztos jó nekünk.

 26. 27:
  Nem voltál lezsidózva. Közöltük, hogy hiper cionista vagy. Hogy miért? Mert az ő gondolatfüzésük mentén vélekedsz. Nem te vagy az első, aki pont ezeket hozza fel. Aki nem hiper cionista az tudomásul veszi, hogy a Földön sokféle társadalom és kultúra létezik, ENNYI!

 27. 27: tipikus cionista propaganda, ilyen naív alak, amilyenek kiadod magad nincs, te bizony zsidó vagy. Miért lenne minden muszlim retardált, amiért akad köztük pár rosszfiú, minden népben akad, mind retardáltak? Akadnak szorgalmas és innovatív muszlimok, akadnak öngyilkos merénylők, vagy ámokfutó tömeggyilkosok a keresztény, vagy zsidó kultúrában is, lásd Breivik, stb.

  „drukkoljatok iránnak, hogy csináljon minél több atombombát. ez biztos jó nekünk.”
  Iránról senki, még az izraeli propaganda se állítja, hogy máris lenne atombombája, Izraelenek évek óta van és hivatalosan fenyegetik velük az egész világot a Sámson-opció jegyében. Ez biztos NEM jó nekünk!

 28. 2:
  „Habár egyenlőre a közös vallási gyökerek gátat szabnak a keresztény-zsidó szembehelyezkedésnek,ez az állapot nem tartható fent sokáig.”
  Nem a közös vallási gyökerek szabnak annak gátat, hanem az, hogy a kereszténységet már sikeresen térdre kényszerítették. Persze itt még nincs megállás* egészen addig, amíg teljesen el nem pusztítják.
  Ahogy a 9. kommentedben írod:
  „A keresztény kultúra ezzel nem tud mit kezdeni.” Annyit tennék hozzá, hogy EZ a keresztény kultúra. Ami lett belőle.

  14:
  Így van!

  *Itt utalnék a Zeitgeistra is. Az már az elején leleplezte magát, amikor eléggé széles körben ismert összeesküvések – tehát sok újat nem mondott – közé csomagolta Jézus „leleplezését” Horusszal, stb. Azonnal lehetett tudni, hogy kiknek a műve.

 29. 29 : amerika, oroszország stb. mind a sámson opció nevében. mind retardált?
  ilyen ma a világ. ha valaki nem lép be a klubba, nem kártyázik. viszont az asztalnál ülők kutyába se nézik. na ezért akar irán is atomot. nem helyeslem, de megértem. mindeggyiket.
  a 8000 km es rakéta meg azért kell szvsz , hogy ne csak akörnyék, hanem az egyész világ respektálja. na biztos én is cionista vagyok.

 30. Azok a „retardáltak” valószínűleg minket tarthatnak ugyanennek. Főleg azok után, hogy a bőrükön érezték a fennkölt európai kultúrát, amit fegyvernek látszó tárgyakkal felvértezve készséggel elvittünk nekik. Jelenleg is megpróbálunk innen messziről beleugatni abba, hogy hogyan éljenek.
  Meggyőződésem, hogy a 99,99 százalékuk soha nem robbantott fel senkit és nem is készül erre. Ezek csak szélsőségek, amik a mi magasztos kultúránkban is bőven fellelhetők.

 31. „Ez az öngyilkossággal párosított genocídium kellő helyet kapott az izraeli stratégiai elképzelésben.”

  Hnaja…

  De azok akik kidolgozták, valószínűleg a világ másik sarkából fogják feláldozni országukat lakóik nagyrészével…
  Mert nem hiszem, hogy aki eddig nem aliázott, külön erre az egy alkalomra vásárolna egyirányú repülőjegyet… Sőt…

  Inkább figyelni kell a lakóparkok hirtelen megtelését… abbó lehet saccolni.

 32. Lehet, hogy rosszul tudom, de az atombomba a második VH után sokkal inkább politikai fegyver szerepet tölt be, mintsem hadászatit.

  Ergo nem fognak atomtöltetek repkedni, mindössze a birtoklója más szerepet tölt be a globális erőtérben.

  Ma már nem trendi, van sokkal modernebb és jobb XXI századi fegyver, az atombomba már kiöregedett. Nem mellesleg jól jöhetnek még azok a töltetek néhány utolsó erőművet meghajtani, ha végképp fogytán leszünk az energiával.

 33. 36 Cruix

  „van sokkal modernebb és jobb XXI századi fegyver”

  De akik még a kőkori fogat-fogért szinten vannak, azok még csak a nukleáris bunkót ismerik.

 34. 30: VI. Pál és II. János Pál biztos zs volt, Benedekről zörgetik a harasztot, de nem láttam még elfogadható bizonyjtékot, a magyar prímások meg Mindszenty óta mind…

 35. #36
  „Ma már nem trendi, van sokkal modernebb és jobb XXI századi fegyver, az atombomba már kiöregedett.”

  A II. vh. utáni staratégiai bombázóknál már sokkal fejlettebb célbajuttató eszközök vannak (ICBM, Underwater ICBM, manőverező cirkálórakéta CM) de a nukleáris robbanófej felépítésének elve nem sokat változott. Kell hozzá nagy tisztaságú hasadóanyag, detonátor és egy erős tartály. Az atomerőművekben sokkal kisebb koncentrációjú nukleáris fűtőanyagot használnak, és lehet, hogy létezik olyan technológia, amivel ‘fel lehet higítani’ a fegyvertisztaságú uránt pl., ha kell az energia.

  Irán esetben a kérdés az, hogy a józan ész vagy az akarat győz-e, Izrael részéről. (A zsidók eddigi agresszív terjeszkedését, és a világ kollektív lesz@rását figyelembe véve, lehet hogy nem is kérdés a kérdés.) Másfelől Iránnak pont ugyanannyi joga van elrettentő potenciálként atomfegyverrel rendelkeznie, mint Izraelnek, Pakisztánnak vagy Észak-Koreának. Se több, se kevesebb.

 36. Tibor bá, ezt most kaptam email-ben forrás nélkül, nem tudom mi igaz belőle, de ide másolom.
  „A közelmúltban a kínai belügyminiszter-helyettesnek egy Underwood nevű Blackwater-zsoldos bizalmas anyagokat adott át, amelyekből kiderült, hogy WWIII műveletek már előkészítés alatt vannak, és a közeljövőben számítani kell olyan amerikai akciókra, amelyek célja katasztrófák okozása, hogy a világ káoszba boruljon…
  Az Egyesült Államok az afganisztáni kudarcért a pakisztáni vezetést okolja, melyet azzal vádol, hogy kijátszották az amerikai vezetést és támogatták a tálibokat. A képet bonyolítja, hogy Pakisztán fontos stratégiai partnere Kína. Több közös vállalkozásban is érdekeltek, többek között a kínai-pakisztáni ötödik generációs vadászgépet is együtt fejlesztik, valamint Pakisztán a saját tengerpartján haditengerészeti támaszpont létesítését is felajánlotta Kínának és a nyár folyamán Kína közölte, hogy „Kína a saját maga elleni támadásként fog értelmezni bármiféle Pakisztán elleni agressziót.” Ezért várható volt, hogy Pakisztán előbb vagy utóbb terítékre kerül az USA hadigépezete előtt. Pakisztán azonban atomfegyverrel rendelkezik. Van még egy csavar a történetben, miszerint az oroszok kezdik megszellőztetni a korábbi ukrán rakéta-eladásokat. A Szovjetunió széthullása után Irán 20 atom-robbanófejek hordozására alkalmas rakétát vásárolt. Ezek szolgáltak később a Sahab-3 rakéták alapjául. Állítólag a robbanófejek nélkül vették meg, de ezt senki sem tudja leellenőrizni már, az viszont tény, hogy Ukrajna több robbanófejjel nem tud elszámolni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Irán már nukleáris robbanófejekkel rendelkezik, de azt sem jelenti, hogy nem rendelkezik. És pont.
  De vissza a jelenre. Az átadott anyagok szerint a CIA Pakisztánban szándékosan megfertőzött több tízezer embert dengue-lázzal, ami egy gyengített, katonai célú baktérium, és egy kis fejlesztés után az amerikai lakosság ellen szándékoznak bevetni…

  De tervbe van véve az USA és az EU gazdaságának szándékos bedöntése, mindezek után jönne a Nagy Béke, amikor be szeretnék vezetni a Világkormányt. A tervezett háborúk egyikét az USA vezetné a dél-kínai tengeren egy másikat Pakisztán ellen, ez utóbbiban már nukleáris fegyvereket is bevetnének. Mellesleg Pakisztánban megtörténtek az első nyílt fegyveres összecsapások az amerikaiak és a pakisztáni haderő között.
  Underwood – akit most tartóztatott le a CIA, mert nagy mennyiségű nemzetbiztonsági anyagot adott át Kínának -, elmondta, hogy az USA olyan mocskos háborúra készül, ami annyi halottat fog eredményezni, hogy jóérzésű ember számára egyszerűen elfogadhatatlan, ezért adta át az adatokat Kínának. Pakisztán és Irán ellen a háború már teljesen elő van készítve, és hogy mikor fog kirobbanni, az csak a hatalmasok pillanatnyi döntésein múlik.
  Kína felhívta arra is a figyelmet, hogy az USA csendes-óceáni katonai parancsoksága figyelmeztette Kínát, ne terjeszkedjen a flotta műveleti térségében, ne távolodjanak el a partoktól messzebbre, mert a Csendes-óceán egész területe az USA hadműveleti zónája, és oda senkit sem fognak büntetlenül beengedni.
  Kína reagált a fenyegetésre, és készenlétbe helyezte flottáját, valamit felgyorsították az anyahajók gyártását, amelyekből összesen négy készül, a korábban megvásárolt szovjet-ukrán repülőgép hordozó alapján. Közölték az Egyesült Államok haditengerészetével, hogy a dél-kínai tengert akár fegyveresen is megvédik, ha bárki be merészeli tenni a lábát oda. Az amerikai figyelmeztetés Észak-Koreának, és az oroszoknak is szól. Líbia ügyét, valamint a szíriai eseményeket is ebbe az eseménysorba helyezték.
  Kína kifejezte aggodalmát, hogy az Egyesült Államok olyan háborúra törekszik, amelyben először katasztrófák tömkelegét idézi elő, járványokat fog elindítani, hogy a világ a káosz állapotába kerüljön.

  Először hangzott el az összeesküvés-elmélet gyártók tézisein kívül, hogy az amerikaiak még a saját területükön belül is karanténzónákat állítottak fel, és hatalmas tömegsírtelepeket hoztak létre.
  Az amerikai hadianyag gyártás a csúcson üzemel, és több háborúra elegendő készletet halmoznak fel folyamatosan. Az előkészített háborúknak két célja van Kína szerint: először az, hogy az USA-val szemben felállt egységet szétverje, majd politikai rendszereit megdöntse, a másik pedig az, hogy kieszközölje a nyugati világban, majd az egész bolygón a világkormányt.
  Kína külön kitért a kaukázusi térségre. Az USA által befolyásolt szélsőségesek a hírek szerint tömegesen kapják különböző csatornákon az amerikaiaktól a hadianyagot. Oroszország belbiztonságát elsődlegesen a Kaukázusban próbálják megingatni. Erre vonatkozólag Underwood nagyobb mennyiségű adattal is szolgált, 10 000-nél több fényképet, dokumentumot adott át Kínának. Az Egyesült Államok azonban próbálja bagatellizálni az ügyet, mivel hatalmas katonai-stratégiai hiba történt.

 37. 38:
  És még sokan mások, ahogy mondani szokás…
  Azt hiszem elég beszédes, hogy már a Vatikán is egységes Világbankot / Világkormányt szeretne. Megmérettettek és könnyűnek találtattak.

 38. 38,

  A világszintű tébolyda nem maradhat smasszer és pszichiáter nélkűl.

 39. 5!
  Azt a szót hogy kultúra,vagy más kultúra,hallottad már?
  Menjél amerikanizálódjál, aztán a mekibe kapjál be egy bigmeket..

 40. 40 Homolucus

  Ha a hír igaz lenne, akkor Kína és Oroszország régen szétkürtölték volna, hatalmas politikai tőkét kovácsolva, és az USA népét a kormány ellen fordítva.

  Szerintem ez egy hoax.

  Valaki a rendelkezésre álló információkból gyúrt össze valamit…

  Az USA-ban épülő koncentrációs táborokról már hallottam.

  Sőt tegnap volt egy TEST ami az összes TV társaság által sugároztatta volna a központi – elméletileg az elnöki – beszédet. A test nem sikerült, egy csomó TV társaság nem „kapcsolt”….

  http://edition.cnn.com/2011/11/09/us/emergency-alert-test/

 41. 40:
  Az összehordott agyag kb. 90 százaléka tény, amikről már rég tudunk. 10 százalék (főleg a jövőt illetően) pedig fantazmagória.

  Smasszer börftönben van. Tébolydában ápolók vannak.

 42. #46
  Ez egy régi konteó.
  A Youtube, mint megbízható forrás…

 43. 47: És mit számít az, hogy régi vagy új? Változtat valamit a lényegen? A kérdés az, hogy valóban léteznek-e ilyen tervek, avagy sem. Hidd el, én sem ma bukkantam rá erre a videóra, de attól még az ott felvázolt tervek simán létezhetnek valakiknek a beteg elméjében. Ráadásul ha összeveted a legújabb iráni-izraeli hírekkel, aktuálisabb, mint valaha!

 44. 48. És ehhez mit szólsz ? 🙂 De azért érdemes megnézni .

 45. 49: Azt szólom, hogy ez tömör hülyeség. Tudjátok az a baj, hogy a hasznos információkat mindig igyekeznek összekeverni-összemosni egy jó adag dezinformációval, csak azért, hogy a valódi információtartalmat ezáltal hiteltelenné tegyék. Ez egy nagyon jól bevált régi taktika. Ha egy lapon említek lényeges és helytálló információkat pl. a fentiekhez hasonló UFO-s hülyeségekkel, akkor az emberek a lényeges információkra is lesajnáló mosollyal legyintenek majd. Ennyi az egész. Meg kell tanulni kiszűrni a hasznos dolgokat. De ha valakinek nem megy, hát nem megy.

 46. #48:
  Lehet, hogy a téma aktuálisabb, mint valaha; ennek ellenére nekem nem tűnt túl hitelesnek a film. Valószínű, hogy léteznek mindenféle tervek (még ennél különbek is), de abban is biztos vagyok, hogy nem a Youtube-on fogom megtalálni ezeket. Az ehhez hasonló médiatermékek csak arra jók, hogy mindenkit összezavarjanak; ugyanakkor semmilyen lényeges vagy fontos információt nem kapsz.

 47. Azt írod, hogy neked nem „TŰNT” túl hitelesnek a film. Ez egy abszolút szubjektív dolog. Ezzel én nem tudok mint kezdeni. Nem tetszik neked, hogy a youtube-ról jön az infó. Értem. Látod, ennyire szubjektív lény az ember. Nem a tényt magát, nem az információt magát vizsgálod, hanem megnézed, hogy hitelesnek TŰNIK-e a közeg, amiből az információ származik. Ennyire befolyásolható az ember! Ha tök ugyanezt az infót valami számodra mérvadónak „TŰNŐ” forrásból hallottad volna, akkor most egész máshogy állnál a dologhoz. 🙂 Persze a büszkeséged most tiltakozik, hogy dehogyis! Pedig dehogynem. 🙂

 48. #52
  Bizonyítékom, az anyag hitelességre vagy hiteltelenségére tényleg nincs, ahogyan másnak se; akár pro vagy kontra. 🙂 Ha viszont így veted fel a kérdést, akkor kiderül, hogy minden nem empírikus úton szerzett információ csak szubjektív módon értelmezhető. Az itt elhangzó viták is azon alapulnak, hogy közülünk nagy valószínűséggel SENKINEK nincs első kézből származó információja a történésekről, ezért mindenki képességei, tudása, fantáziája vagy éppen habitusa alapján értelmezi a hallottakat. A lényeg az, hogy senki sem TUDJA, hogy mi történik; azt csak elfogadhatjuk, mint valószínűt és elképzelhetőt.

 49. 49:
  Hogy mit szólok?
  Ilyen szarral miért rabolod az időmet? Ezt szólom. Valaki hatalmasat szórakozott, amit egy nagy rakás ember beszop. Mert ilyen bizonyalan időkben, amiket most élünk, az emberek szeretettel fordulnak az „ismerertlenek” felé. Ha nincs, akkor kreálnak.

  53:
  Az emberf az élete folyamán folyamatosan tapasztal, és hidd el nekem, az én életkoromban, az én tudás hátteremmel, igen nagy pontossággal meg tudom mondani valamiről, hogy plauzibilis-e, vagy elvetendő hülyeség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük