(2213) Angol humor V.

Tibor bá’ online

Két idős hölgy

ücsörög a idősek otthonának kertjében, iszogatnak és dohányoznak, egyszerre csak elered az eső. Az egyik idős hölgy elővesz egy óvszert, levágja a végét, ráhúzza a cigarettájára és tovább pöfékel. [a szereplők természetesen angolul beszéltek]

Helénke: Hát ez meg micsoda?

Jolánka: Ez egy óvszer, így a cigim nem ázik el.

Helénke: Honnan szerezted?

Jolánka: Bármelyik illatszerboltban megveheted.

Másnap Helénke becsoszog a közeli illatszerboltba és közli a férfi eladóval, hogy venne egy doboz óvszert. Az eladó láthatóan zavarban van, és megdöbbenést sugárzó hangon (végül is Helénke egy nappal se néz ki fiatalabbnak, mint 80), de tökéletes udvariassággal érdeklődik, hogy milyen márkát szeretne? „Nem fontos fiacskám, csak rá lehessen húzni egy Camel-ra.” – – – Az eladót fel kellett mosni.

 Félperces viccek

Azt hittem elszáll a fejem, amikor megtudtam, hogy a feleségem megcsal, de aztán megtaláltam a helyes megoldást. Áttértem az iszlámra. Feleségemet holnap reggel fogjuk megkövezni.

A feleségem javasolta, hogy szerezzek magamnak egy fasznövesztőt. Sikerült, 21 éves és Lenkének hívják.

Múlt éjszaka lementem egy szórakozóhelyre, de az emberek folyamatosan tették a megjegyzéseket, mert a csaj 21, én pedig már elmúltam 50. Szörnyű volt a hangulat, az ünneplést, amit az együtt járásunk 10. évfordulójára szántunk, teljesen elrontották.

A fiamat ma kirúgták az iskolából, mert egy nyolcadikos lánnyal kiverette a faszát. Mondtam neki, fiacskám idén ez már a harmadik iskola, ha így folytatod nem fogsz tudni tanítani.

Lementem a kondi terembe és nekigyürkőztem az egyik gépnek, de fél órán belül rám jött a hányinger. Pedig a gép klassz volt. Volt benne minden: Kit Kat, Mars rúd, Snickers, meg amit akarsz.

A megélhetési költségek egyre emelkednek, olyan rohadt mértékben, hogy a feleségem velem szexel, mert nincs pénze elemekre.

Kétperces vicc (ha sietsz)

Egy pasi a kocsmában kért egy pohár sört megitta, elővett egy fényképet a zsebéből, megnézte, majd kért még egy pohár sört, elővett az előbbi fényképet a zsebéből, megnézte, majd kért még egy pohár sört, és ez így ment az ötödik pohár sörig, amikor egy másik pasi már nem bírta tovább cérnával, ezért megszólította. Ne haragudj pajtikám, de mit nézel a sörök után? – A feleségem fényképét, és amikor kedvesen rám mosolyog akkor elindulok haza. – – – A fényképet nem tudom iderakni, de ha rákattintasz erre itt lent, akkor te is megláthatod.

 Click Here

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

3 gondolat erről: „(2213) Angol humor V.

 1. Köszönöm a vicceket Tibor bá!

  Felvidítottak a viccek. A nőügyek egy részén tényleg csak nevetni kell. Mást nem is lehet, mert nem éri meg.

  Az ausztrál nők az ötvenes évek végén korszellemben, korrektségben, szexhez való viszonyukban különböztek-e a magyaroktól?

  Bármilyen apróság érdekel, ott is divat a szűzkurvaság? 🙂

 2. 1:
  Akkoriban még erősen a viktoriánus erkölcsi felfogás volt a meghatározó. pl. nőknek kötelező volt a melltartó viselet. Bármilyen jó volt egy nő melle a blúz alatti „lötyögés” nem volt megengedhető. Ugyanakkor a mindenkori relatív „nőhiány” érezhető volt még a törvényhozásban is. pl. a kocsmáknak be kellet zárni du 6-kor, vasárnap nem volt mozielőadás, ha egy nőre ráfütyültél az utcán a rendőr letartoztatott és bíróság elé állítottak, a feleség bejelentésére visszavonták az útlevelet és nem hagyhattad el az országot, válásnál a nő számára hatalmas nőtartást ítéltek meg, stb. Szexhez való viszonyról nincs személyes tapasztalatom, de a feleségek basáskodása mindennapos volt. Már a feminizmus előtt is feministák voltak. Erre a 80-as évekre megérkezett a férfi válasz. Tömegesen importáltak filipinó nőket 10 éves szerződéssel „háztatási alkalmazottnak”. A nő a fizetésének a felét havonta megkapta a másik felét összegyűjtötték és 10 év után kapta meg, ha maradt. Ezek kötelezettség nélkül látták el a feleség szerepét olyan összegért, ami jelentősen kevesebb volt, mint amennyibe az ausztrál feleségek kerültek.
  A mai ausztrál viszonyok mások. Mára már elérték azt, hogy jogok van egyszerre két vagy több pasit is “szeretni”. Vagyis, ha hűséget kérsz tőlük, akkor maradi vagy. Ez azért várható volt, tekintve, hogy a női szexuál-kapacitás konvergál a végtelenhez, a poliamori kifejezetten nekik kedvez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük