(442) Tibor bá blogja – Carlos Latuff munkái

ortodoxKi az ördög ez a Carlos Latuff? Egy zseniális brazil karikaturista. Brazil, de Libanonból származó szülők gyermeke – különben 1968-ban született. Ez a libanoni gyökér eléggé szerencsétlen, mert Latuff rendkívülien érzékeny a palesztin arabok szenvedéseire és az Izraellel szemben táplált ellenszenvét a lehető leggyilkosabb fegyverrel hozza világ tudtára. Ez pedig a karikatúra. Ezt természetesen a cionisták is tudják és igen nagy figyelemmel kísérik Latuff munkálkodását. A CIF Watch, az angliai cionista megfigyelő szervezet a napokban elítélte a Guardient, mert közölt néhány Latuff karikatúrát. Szerintük Latuff a legtermékenyebb antiszemita és anticionista karikatúrista a világon. Különösképpen kifogásolták, hogy Latuff a Palesztin elnököt, Mahmoud Abbast gonosz pofát vágó (itt fenn), géppisztolyt viselő, ortodox zsidónak ábrázolja. Hadd jegyezzem meg, hogy nem minden ok nélkül, mert Abbast Izrael pénzeli és természetesen Izrael érdekeit szolgálja. Gilad Altzmon szerint (róla néhány napja volt szó) „A zsidók azt állítják, hogy Latuff munkájánakcsók legnagyobb része antiszemita. Néhány karikatúrája azt sugallja, hogy Izrael a maga nemében különös és megváltoztathatatlanul bűnös ország. Csalódást kell okoznom nekik, mert szerintem különösképpen bűnös ország, amit az elmúlt években az ENSZ tényfeltáró bizottsága az elmúlt évek folyamán sokszor megállapított.” A cionista blog azt állítja, hogy Latuff karikatúrái azt sejtetik, hogy a Náci Németország és Izrael közé egyenlőségjelet lehet húzni. (itt fenn) Ezt viszont nem igen kell sejtetni, mert valamennyien láthatjuk, hogy a „csak zsidóknak ország” és a Náci Németország valóban hasonlít egymásra. Az itt bemutatott karikatúrán Sharon és Hitler bensőségesen „egymásra talál”, amire jó példa a Sabra és Shatilla táborokban végzett tömeggyilkosság. Az itt látható karikatúra pedig a volt izraeli miniszterelnököt, csecsemőEhud Olmert mutatja be, amint egy palesztin csecsemőt dajkál. Ez a karikatúra azt sugallja, hogy az izraeli vezetők nem csak szándékos gyermekgyilkosok, de azt is, hogy ez a gyerekgyilkosság Izraelen belül népszerű és ezért a kiállás mellette szavazatokat hoz. Ne feledjük, hogy Izrael lakosságának 94 százaléka helyesli a IDF (izraeli hadsereg) kegyetlenkedéseit, amiket a gázai hadjárat alatt műveltek. Ezen az alapon megállapít-drótható, hogy Latuff mindössze követi az „eseményeket”. Személy szerint én megértem, hogy vissza akarják foglalni a régi hont (mi is foglaltunk hont 1100 évvel ezelőtt). Még azt is megértem, hogy tűzzel-vassal irtják az arabokat. Amit nem értek meg, hogy ez mellett miért követelik meg a világtól, hogy szeressék őket, és miért vannak felháborodva, hogy terjed az antiszemitizmus és az anticionizmus. Ezt egyedül maguknak köszönhetik. Ez ellen nem lehet tankokkal harcolni.  

___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________

20 gondolat erről: „(442) Tibor bá blogja – Carlos Latuff munkái

 1. A helyzet sajnos ettől bonyolultabb és még sokkal rosszabb.
  Ez a dolog megértésének egy bizonyos szintjén tűnik így.
  A pokolian gonosz és ravasz háttérirányjtók természetesen előre ki tudják számjtani, hogy ennek a globális cionista cenzúrának, véleményterrornak és általában Izrael és a zsidószervezetek viselkedésének átfogó zsidógyűlölet a következménye. ŐK ezt is betervezik távlati terveikbe, ezzel is manipulálnak.
  A zsidó tömegek (IS) megint fogyóeszköznek vannak szánva a játszmában. Annál hülyébbek a kiscionista birkák, hogy ezt nem veszik észre.

 2. Tibibá tudja, hogy amióta elindult az Egyiptomi balhé, azóta megint rakétákkal lövik Gázából Izraelt?!
  Azzal tisztában van hogy a zsidóknak a paleszinnek olyanok ,mint nekünk a cigányok? (palesztinnek átlag 8-10 gyereke van, iskolai végzetségük minimális, nem dolgoznak, színtisztán segélyből élnek!!!)
  De fordítsuk meg a dolgot. Ha minket lőnének a cigányok rakétákkal egy képzeletbeli cigánytáborból, akkor nekünk magyaroknak mit kellene csinálni? szótlanul tűrni?!

  De ha valakiben kétség maradt a fentieket illetően, az kérdezzen meg egy franciát,hogy mit gondol a hazájában élő arab közösségről…

  Védjük itt az arabokat ezerrel, közben meg 16 éves kislányokat végeznek ki nyilvánosan, mert szerencsétlent megerőszakolta egy arab…

 3. 2:
  1) Igen mixi tudok róla.
  2) Mi nem gyilkoljuk halomra a magyar cigányokat. (P.S. A magyar liberális zsidók védik a cigányságot és kikiáltják rasszistának, aki úgy vélekedik roluk mint te)
  3) Megkérdeznénk őket, hogy miért lőnek minket rakétával?
  4) A franciák bánják, hogy beengedték őket és gyülölik az arabokat.
  5) Minden népnek tiszteletben kell tartani saját kultúráját. Semmi közünk hozzá, hogy milyen módon élnek.

 4. 2: rólad írtam feljebb a „kiscionista birka” kifejezéssel. A magadfajta is csak fogyóeszköz a zsidó (gyökerű) nagykutyáknak.

 5. Passzol ide kedvenc zsidó származású szerzőm elemzése, szerintem a lényeget jól kapisgálja:

  http://www.henrymakow.com/egypt_the_hidden_agenda.html
  „Egypt: Setting the Stage for WWIII? ”

  Mixi, ha fel bírnád fogni, amit ír, tudnád, hogy az átlagizraelinek a rituális áldozat szerepét szánják a zsidó nagykutyák, akárcsak az előző világháborúban. Ezt egy zsidó írta, nem én…

 6. A Rockefellereknek mindegy ,hogy mennyi kis zsidó hal meg csak a hullák száma fog változni amig eljutnak odáig:Omladozó rendszerüknek nagyon is jól jönne egy háború….

 7. Tibibá, lehet hogy rasszista vagyok, de tudna akár csak egy példát is hozni a történelemből, hogy rasszok hosszútávon együtt tudtak élni egymás mellett?!
  Nem lehet hogy a náci és az izraeli gondolkodásmód, azaz hogy a rasszok külön külön éljenek (rasszizmus), a működő képes?!

  Valószínűleg genetikai okai vannak ennek. De Tibibá szerintem többet tud ennél nálam…

 8. 7: Az emberi elme alapvetően „rasszista”, de ez nem legitimizálhatja a népirtást. Se 1944-ben, se 2008-ban. Már pedig a párhuzam létezik, és a fenti karikatúrák ezt mutaják be.

 9. Rasszista az, aki az ember fajtákat hátrányosan megkülönbözteti.
  Ezen nem módosít az, hogy ha igaza van 🙂

  Régen ez a túlélést tette lehetővé az emberek csoportjai számára és egyszerűen szükséges volt.
  A meglepő, hogy ma is az 😉

 10. 7: Ősidők óta keverednek a kölönféle kinézetű, nyelvű, stb. emberek és jól teszik. Akik nem, mert vallási parancsolat tiltja nekik, pl. a zsidóknak, azoknak van olyan szép degenerált képe, mint Vitézy Dávidnak.

 11. Nagyon jók a karikatúrák. Nincs valami oldala ennek a komának? 🙂

 12. 11: De van. Láttam több karikatúráját is. Üsd be a Google-ba a nevét

 13. „5) Minden népnek tiszteletben kell tartani saját kultúráját. Semmi közünk hozzá, hogy milyen módon élnek.”

  Ha itt a „kultura” alatt nem a zenei, vagy irodalmi kultura ertendo – persze koltoi a kerdesem – hanem az eletstilus, vagyis az elet „kulturaltsaga”, akkor most egy kicsit csodalkozom, mert ezt mondjuk az amerikai kulturaval, eletstilussal kapcsolatban nem igy szoktatok itt gondolni…
  En egyebkent nem nagyon tartom tiszteletben mas nepek kulturajat, eletstilusat, ha azok a bizonyos nepek az altalunk – a dolgozo, adozo – nepekbol szerzik a segelyt, a tyukot, meg az auto radiosmagnot…
  Mondjuk erre mondhatjatok, hogy az amcsik is mas nepekbol szerzik a betevot, ugyhogy nalam meg itt az ellentmondas. De ez nem ellentmondas nalam, mert en is egyetertek ezzel.
  Minden nep vagy nemzet – de megkockaztatom egyen is – parazita valaki mason, ameddig teheti. A nepek, emberek kozott ebben kulonbseg nincs, csak abban hogy meddig hagyjak ezt. Mi magyarok addig fogjuk hagyni, amig cigany tobbseg lesz Magyarorszagon – a megfelelo kulturaval koritve persze – es a magyar ember kihal. Ugy latszik a zsidok – akiket en sem allhatok, felreertes ne essek – ezt nem ohajtjak megvarni. Eletkepesebben vedekeznek mint mi. Ez nekunk vagy a vilagnak lehet hogy felhaborito, de azt garantalom, hogy Izrael lesz meg 2000 ev mulva is, Magyarorszag meg mar nem lesz 200 ev mulva sem. ( Persze ha figyelmen kivul hagyjuk az egyeb, minden mas orszag tuleleset lehetetlenne tevo vilagvege forgatokonyveket.
  Sajnalatos, hogy ezen a bolygon ugy lehet tuleleni, hogy mas belepusztul. Igy van 2-3 milliard eve. Ezt az eg vilagon senki, semmilyen karikaturista, semmilyen cionista, vagy semmilyen joszandeku ember nem fogja tudni megvaltoztatni, halott csecsemok ide, vagy oda. Sajnos.

 14. 14: Sajnos egyet kell értsek veled, mert a zsidók nagyon életrevaló (kiírthatatlan) szívós népség. Ázsia, afrika, ázsia, európa, amerika, ázsia sorrendben végig kóborolták az egész világot és egyre gazdagabbak lettek. Mindenhol elárasztották panaszkodásukkal a naív őslakosokat (ajvékolás) és mára szegínkék kb. 6-700 db F-16-ost sírtak ki usákéktól plusz a napi többmillió dollár segélyt. A cigányoknak is ugyanilyen panaszkodós a stratégiájuk és lassan kiszorítják-leszaporodják a megsajnálóikat…

 15. a zsidók egy életfelfogás, világnézet. Aki kiirtja őket, automatikusan zsidóvá válik! 🙂

 16. 17: IGEN. Én úgy fogalmaztam meg 1990-ben (Antiszemit volnék?), hogy egy „state of mind” nem pontos fordításban „elmeállapot”. Ha holnap egy csapásra eltűnnének, akkor valakik belépnének a helyükre, mert vákuum keletkezene.

 17. 17: Az arcuk is jellegzetes (6-os orr, teveszáj). A természetük cinikus és gátlástalan, mert egy kínai soha nem égetné magát rabbiként, asztrik apát viszont lazán beköltözött Pannonhalmára…

 18. 19: épp ezt mondjuk, hogy bár most sokuk felismerhető arcról, nem ez a döntő, ez nem ok, hanem következmény. (a beltenyészeté, ami a „kiválasztottság” téveszméjéből fakadt)
  A kínaiakkal tévedsz, nyiss fel bármilen zsidólexikont, Kínában a zsidók Jézus előtt évszázadokkal megjelentek és echte kínai kinézetűek. Marco Polo is beszámolt róluk, akkor már igen rég jelen voltak. De van elmélet a japán zsidókról is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük