(4211) Kínai figyelmeztetés

Tibor bá’ fordítása online

A kínai egészségügyi hatóságok arra figyelmeztetnek, hogy az XBB alvariánssal megnőtt a COVID-19 fertőzések száma

Szerző: Benjamin Mateus
(sz: 1933.02.11.)

Hétfőn a dél-kínai Guangdong tartomány fővárosában, Kantonban beszélt Dr. Zhong Nanshan, Kína egyik legjelentősebb légúti betegség-szakértője, aki bejelentette, hogy az Omicron legújabb XBB-alvariánsaival a COVID-19 fertőzés hulláma alakult ki az országában.

A fertőzés felfutása várhatóan június végén éri el a tetőpontját, körülbelül heti 65 millió fertőzéssel, ami ez ideig az ország második legnagyobb járvány hulláma. Tekintettel azonban a tesztelés hiányára, ez is nagymértékben alulbecsült érték, mint minden, a folyamatban lévő COVID-19 világjárványra vonatkozó adat. Nevezetesen, Kínában jelentős számú idős és kiszolgáltatott ember él, akik nagyrészt beoltatlanok.

Kínához hasonlóan más fertőzési hullámok veszélyeztetik Délkelet-Ázsia, Dél-Ázsia, Kelet-Ázsia és Brazília lakosságát. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) helyzetjelentése szerint továbbra is vannak forró pontok Thaiföldön, Indonéziában és Indiában, ahol a halálozások száma is emelkedik.

Thaiföldön Dr. Tares Krassanairawiwong, a járványügyi osztály főigazgatója megerősítette, hogy május 14. és május 20. között 2632 beteget szállítottak kórházba COVID-19 miatt. Ezek közül 401-nek volt tüdőfertőzése, 226-nak volt szüksége lélegeztetőgépre, és 64 halálesetet dokumentáltak. A megugrást az esős évszaknak és a gyermekek osztályon belüli oktatásának tulajdonították. Általános óvintézkedésekre szólított fel, viseljenek maszkot és kerüljék a zsúfolt beltéri tereket.

Eközben Brazíliában, annak ellenére, hogy megpróbálják eltitkolni a járvány valódi állapotát, a közösségi médiában és az online forrásokban megjelent legújabb jelentések arra utalnak, hogy a kórházak ismét zsúfolásig megteltek betegekkel, és a gyógyászati oxigénnek akut hiánya van. Ezeket különböző egészségügyi szervezetek, helyi orvosok és kutatók is megerősítették Brazíliában.

További érintett országok közé tartozik Vietnám, Fülöp-szigetek, Mongólia és kisebb mértékben Japán, Dél-Korea és Ausztrália. Kiugrások vannak az afrikai Kongói Demokratikus Köztársaságban, a Zöld-foki Köztársaságban, Ugandában és Mauritiuson is.

Ezek a fejlemények csak megerősítik, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nyilatkozata, miszerint eljött az ideje a nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet megszüntetése, korai volt. Ahelyett, hogy komolyan értékelné a világjárvány állapotát, inkább hasonlít George Bush korábbi elnök által két évtizeddel ezelőtt, 2003. június 5-én, az Egyesült Államok iraki meghódításának idő előtti megünneplésére a „megvalósult küldetés” (mission accomplished) nyilatkozata szerint.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

23 gondolat erről: „(4211) Kínai figyelmeztetés

  1. Tweet New York City Egészségügyi és Mentálhigiénés Minisztériumától (/https://bit.ly/3XvoClt): „az XBB.1.5 fertőző omikron szubvariáns nagyobb valószínűséggel fertőzheti meg azokat a személyeket, akiket már beoltottak vagy fertőződtek meg COVID-19-cel”

    International Covid Summit, European Parliament, Brussels.
    Dr. David Martin:
    “Covid-19 was an act of biological warfare perpetrated on the human race. It was a financial heist. Nature was hijacked. Science was hijacked.”
    /https://twitter.com/DrLoupis/status/1661772820051886081

    Őszintén sajnálom azokat akik ezt az egészet úgy ahogy van megették a-z-ig. Akik beoltatták magukat, sosem lesznek képesek beismerni, hogy hibáztak. Az emberi psziché megakadályozza őket ebben.
    Közülük sokan párbeszédet sem hajlandók folytatni erről. Még mindig hisznek…Mert muszáj nekik.

  2. 1 Tao
    „Akik beoltatták magukat, sosem lesznek képesek beismerni, hogy hibáztak. Az emberi psziché megakadályozza őket ebben.”
    ??
    Jó pár ismerősöm, köztük én is beoltattuk magunkat, és párszor már szóba került hogy könnyen lehet hogy hülyeséget csináltunk!
    Miért ne tudnák beismerni az emberek?
    Ha csak olyan emberekkel vagy körülvéve amilyenekről írsz, akkor nagyon nem irigyellek!

  3. 2. Whitewater

    Elnézést, valóban nem jól fogalmaztam, úgy lett volna helyes, hogy „A beoltottak nagy többsége sosem lesz képes beismerni, hogy hibázott. Az emberi psziché megakadályozza őket ebben.”

    De azt mindenképp tartom, hogy ‘nagy többsége’…Csak türelmesnek kell lenned és valószínű itt e poszt alatti hozzászólások alapján is ki fog derülni, hogy valóban így van.

  4. Cleveland-i klinikusoktól az alábbi tanulmány jelent meg, itt a link: /https://t.ly/Imjkd : ‘COVID-19 kockázata a korábban kapott COVID-19 vakcinaadagok száma szerint is változott. Minél több vakcinát kaptak korábban, annál nagyobb volt a COVID-19 megbetegedés kockázata.’

  5. 1…4:
    Háromszor oltattam be magam. Tettem ezt nem az egészségügy ajánlása miatt, hanem mert egészségügyi ismereteim ezt diktálták. Ez a vírus és az ellene létrehozott vakcinák kivételesnek bizonyultak, amit senki se tudhatott előre. Ha az új variánsok ellen egy új típusú vakcinával előállnának, beoltatnám magam.

  6. 5. Tibor bá: Lehet, hogy a vírus evolúciója hatékonyabb az oltásokénál, de amikor először beoltattad magad, a védelem pozitív értéke nagyságrendekkel múlta felül az oltás kockázatait. Ezt tudtad is mérlegelni. Az meg nem az első eset, hogy valami ellen nem tudunk hosszú távon hatásos vakcinát létrehozni.

    Az utolsó mondatodban ott a lényeg.

  7. A vakcinákkal kapcsolatban nekem azzal nincs problémám, hogy az első idők szorító döntési helyzeteiben nem biztos, hogy a legjobb stratégiát találták meg a szakemberek, hiszen nagyon rövid idő alatt kellett életbevágó döntéseket hozni olyan ügyben, amire még nem volt tapasztalat.
    De számomra teljesen abszurd az a feltételezés, hogy ez szándékosan az emberiség elleni merénylet lett volna.
    Inkább egy tanulási görbe első lépésének tűnik, aminek tapasztalatai után ezt lehet javítani, hogy később hatékonyabban tudjanak cselekedni.
    Főleg, hogy az első időszak tapasztalatai után az emberek kritikusabb hozzáállása miatt magasabb a mérce az újabb vakcinákkal szemben.
    De az sem megoldás, hogy szkeptikusan semmit nem fogadunk el, amit a szakemberek mondanak…
    Ez olyan, mint egy háborúban a hadvezetés stratégiája, amely elkerülhetetlenül a korábbi tapasztalatok alapján módosítandó, ha az nem hozta a várt eredményt.
    De ez nem azt jelenti, hogy elvesszük a döntési jogot a vezetéstől, mert az viszont a garantált káosz…

  8. Re:7 hubab
    Menthetetlenül jóindulatú vagy… 😉

  9. 8 – dajtás

    Te meg menthetetlenül diplomatikus.

  10. 7. hubab

    Nem gondolom, hogy az emberiség kiirtása lenne a cél. De a hátsó szándék érezhetöen jelen volt és van. Nem tippelgetnék, de részemröl az a kis bizalom is errodálódott, ami az elején még meg volt.
    Mindezzel együtt senki nem hibáztatható, aki úgy döntött, hogy beoltatja magát a továbbiakban is.
    Viszont az egységes és kötelezö oltás ellen minden eszközzel fel kell lépni. Részemröl a chaos is kiismerhetöbb, mint az egészségügyi szervezetek kompetenciája és valós szándékai.

  11. 10 Kamionos
    Nem is tartom kizártnak, hogy éppen ebbe az irányba fognak változni a dolgok.
    Amennyiben a szakemberek számára is nyilvánvaló, statisztikailag egyértelműen kimutatható, hogy – mondjuk a vakcina jelentősen javította a veszélyeztetett kategóriába tartozók esélyeit, amin legfeljebb kicsit ronthatott, hogy néha éppen ez okozott nekik problémákat, azonban teljesen egészségeseket olyan felesleges kockázatoknak tett ki, ami a nagy számok miatt sokak életébe és egészségébe került, – akkor mellőzni fogják a továbbiakban ezt az irányt.
    És persze presztízsokokból ezt soha nem fogják politikai szinten elismerni egy országban sem, legfeljebb az irányváltásból fogjuk érzékelni.
    Az objektív vizsgálat tárgya az is lehet, hogy vajon a betegségek lefolyásán túl az erős átoltottság milyen hatással lehetett a vírus terjedésére, volt-e statisztikailag érzékelhető hatása? Mert azt tudjuk, hogy oltottak is elkapták, de azt nem, hogy mekkora valószínűséggel a nem oltottakhoz képest.
    Ezek nem egyszerűen mérhető tényezők, sokszor azt olvasnak ki egy statisztikából, amit akarnak mindkét oldalon.
    Azért most érezhető egy visszafogottság az egész világon a kötelező covid oltások vonatkozásában, csak nehogy áldozatul essenek a régi jól bevált oltások is…
    És persze mindenki a saját környezetében tapasztaltakat érzi hiteles információnak.
    Nálunk az oltások előtt beköszöntött a covid, nejemnél súlyos tünetekkel, pár hónapra rá felvettük az első oltást, majd másik kettőt is, azóta béke van.
    Én kíváncsian várom hogy hosszabb távon milyen változások lesznek a vakcinák ügyében, abból sok minden kikövetkeztethető lesz…

  12. 9. Kamionos:
    “ Nem gondolom, hogy az emberiség kiirtása lenne a cél.”
    Nem is ez a cél, hanem a georgiai kövek által közreadott, párszáz milliós létszám elérése vagy megközelítése.

    10. hubab:
    “Amennyiben a szakemberek számára is nyilvánvaló, statisztikailag egyértelműen kimutatható, hogy – mondjuk a vakcina jelentősen javította a veszélyeztetett kategóriába tartozók esélyeit, amin legfeljebb kicsit ronthatott, hogy néha éppen ez okozott nekik problémákat, azonban teljesen egészségeseket olyan felesleges kockázatoknak tett ki, ami a nagy számok miatt sokak életébe és egészségébe került, – akkor mellőzni fogják a továbbiakban ezt az irányt.”

    Pár kérdés felmerül ezzel kapcsolatban:
    Kik azok a “szakemberek”?
    Kinek dolgoznak és milyen célból?
    Kik gyártják a statisztikákat és kinek a megrendelésére?
    Ki kotyvasztotta a “vakcinát” és milyen célból?
    Mi van a “vakcinában”?
    Mit okoz a szervezetbe jutva?
    Mi lesz a “vakcinázás” hosszútávú hatása az egyénre és az emberiségre nézve?

    Ez csak egy pár kérdés a sok közül, amire nincs válasz.
    Van viszont, erős titkolódzás, tények elhallgatása, adatok titkosítása.
    Büdös ez a dolog, de nagyon!

  13. „Azért van egy pont, főleg ha 2020 márciusától kiállsz és azt mondod, nincs ok aggodalomra, mert a hagyományos gyógyszeres protokollal ez a fertőzés és a ráépülő bakteriális tüdőgyulladás leküzdhető, hogy megtörsz. Megtörsz, mert mindenki, a legutólsó portástól a miniszterelnökig hirtelen azt kezdi el kiabálni, hogy nem, ez ellen a kórság ellen nincs védelem, itt mindenki meghal, nézd az a csecsemő is (igaz, annak meningítisze volt, de csak kovid pozitív lett!!!). És akkor elkezded hinni, hogy te megőrültél és a te racionális hozzáállásod öli meg a magyarokat, tömegesen, és tényleg, de tényleg nincs itt más védelem, csak a vakcinák. És akkor egyszer csak elkezdesz gondolkodni, hogy mégis, ha a szimpla aszpirin adása ellenjavalt a terhes nőknek, akkor most miért kezdik el terheseket itthon oltani a világon az elsőként egy vészhelyzeti vakcinával és hirtelen az a mainstream média, ami minket magyarokat primitív előemberként mutat be a világnak, miért kezd el minket ünnepelni, hogy bezzeg a magyarok már a terheseket oltják! És akkor kezded hirtelen érezni, hogy itt valami nincs rendben és bárki bármit mondd, neked igazad volt. De amíg erre rájössz, addig lemész az önmagadban való kételkedés legmélyebb fokozatáig. Szóval én első kézből tudom, milyen az, amikor egy egész városnyi ember – ld. Szeged – a családodat leszámítva, ami persze a dudák, boldogkőiek és kemenesiek szerint nem is a családod, mert még a nevedtől is megfosztanak, hogy még jobban megalázzanak, szóval a családodat leszámítva mindenki kiröhög, de úgy, hogy elmész a kibaszott fodrászhoz akinek az az első kérdése, hogy mégis hogy lehet így élni, hogy ennyien szidnak és mocskolnak, szóval akkor neked nagyon tökös gyereknek kell lenned, hogy meg ne törjenek. Úgyhogy föl lett ez építve pszichológiailag, nagyon szisztematikusan, pont úgy, mint a tüskefehérje gp120 szekvenciái és a furin hasító helye, amik pont úgy lettek odatéve, hogy a vírus minden cukormolekulához kötődjön, de nem csak a sejtfelszínen, hanem a légutak mukózus rétegébe. Hogy az idióták elhigyjék, ha a légutak nyákrétegébe ragadt vírus, ami persze még mindig KÍVÜL van a szervezeten, mert pont a mucus lényege, hogy a kórokozókat a légutak hámrétegén KÍVÜL tartsa, nos, az már a halálos betegség jele, hogy aztán rohanjanak beoltatni magukat de úgy, hogy a tüskefehérjét maguk termeltessék, a legbelsőbb szerveikben, hogy a trillióanyi fehérje minden cukormolekulával rendelkező sejthez (ez kb az összes emberi sejt), kötődjön és ott ki tudja mit csináljon. De addig eljutsz arra a szintre hogy azt se tudod ki vagy és hogy ezt tényleg meg lehet-e tenni, azaz te tényleg egy debil vagy-e vagy valóban mindenki szembe jön veled az autópályán. És akkor, mikor rájössz, hogy tényleg, ezek MIND szembe jönnek, akkor azt mondod, hogy le vannak szarva. Hadd menjenek. És eszedbe jut a vízirendőr bölcsessége gyerekkorodból, aki a kajakos gyerekeket készítette fel életmentésére: „soha ne akarj kimenteni fuldoklót versenykajakból, mert csak magával ránt és te is belefulladsz”. Nos, azt hiszem, az elmúlt években sokan eljutottunk erre a felismerésre.”

  14. 14 – Tibor bá

    Mindössze azt, hogy 2 éven át egy globális átverés show résztvevői voltunk mindannyian. Volt akinek ez leesett viszonylag korán és ezáltal nem vett részt a kísérleti vakcinák általi emberkísérletben és van a többség, akiket mint kiderült a tömegmédia tulajdonképpen bármire rá tud venni, csak idő kérdése. Ők még mindig úgy gondolják, hogy teljesen rendben volt ez az egész és helyesen cselekedtek amikor oltattak és emellett még szigorúbb lezárásokat, gyermekek oltását, általános kötelező oltás bevezetését, szabadságjogok korlátozását és még sorolhatnám miket követeltek. Sajnálom őket. Féltek, mert félelemben tartották őket. De ez nem mentség mindenre.

  15. 16 – Tibor bá

    Úgy látom fáj az igazság. Netán úgy érzed, hogy te is beletartozol abba a többségbe akikről írtam?

    Kezdésnek talán megfelel:

    „Az EU Parlamentben Rob Roos holland EU képviselő kérdezte Emer Cooke-tól, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) ügyvezető igazgatójától:
    „Tudta az EMA, mielőtt jóváhagyta a vakcinákat, hogy azok az egész testben terjednek, és nem maradnak az injekció beadásának helye közelében?”

    Emer Cooke szerint nem kell félni, hogy az mRNS szétterjed a testben, mivel: „Az mRNS gyorsan, 9 nap alatt lebomlik a szervezetben”. Ez részben igaz, hisz az egerekbe a lumineszkáló fehérjét kódoló mRNS okozta jel 9 nap alatt megszűnik (ld EMA Corminaty jelentés – Assessment report 2021.02.09 – Procedure No. EMEA/H/C/005735/0000).

    Ugyanakkor Emer Cooke nem említeni az EMA ugyanezen jelentésében leírt ill. az ausztrál gyógyszerügynökség által táblazatban is összefoglalt patkánykísérletes eredményeket, amelyek a lipid nanorészecskébe csomagolt, radioaktív izotóppal jelzett mRNS 48 órás szöveti eloszlását mutatták. Az EMA jelentését idézve: „48 óra alatt az injekció beadásának helyéről a legtöbb szövetbe történő eloszlás történt, a szövetek többségében alacsony radioaktivitás szintet mutatva. A radioaktivitás a legtöbb szövetben már az első időponttól (0,25 óra) kimutatható volt, és az eredmények alátámasztják, hogy az injekció beadási helye és a máj a fő eloszlási helyek. A legnagyobb átlagos koncentráció mindkét nem esetében az injekció beadásának helyén maradt fenn minden egyes időpontban. A legtöbb szövetben alacsony radioaktivitást mutattak ki, a legnagyobb szintet a plazmában észlelték az adagolás után 1-4 órával. 48 óra alatt a megoszlás főként a májban, a mellékvesékben, a lépben és a petefészkekben volt megfigyelhető, a maximális koncentrációkat 8-48 órával az adagolás után figyelték meg. A radioaktívan jelölt Lipid nanorészecske +módosított mRNS teljes visszanyerése (az injekció beadott dózis %-ában) az injekció beadásának helyén kívül a májban volt a legnagyobb (21,5%-ig), és sokkal kisebb volt a lépben (≤1,1%), a mellékvesékben (≤0,1%) és a petefészkekben (≤0,1%).”

    Az emberbe pedig 13.6 milliárd nanorészecskébe csomagolt módosított mRNS-t adtak be (részecskeként többezer RNS-sel). Tehat 13.6 milliárd nanorészecskéből max. 2.924 milliárd darab juttat el tüskefehérje kódoló mRNS-t a májba, max. 149.6 millió a lépbe, max. 13.6 millió pedig a mellékvesébe és a petefészekbe, hogy az ott lévő sejtekkel a SARS-COV-2 vírus tüskefehérjéjét termeltesse. Amely tüskefehérje termelő sejtek így a gyilkos limfociták aktivációja által pusztulnak majd el. Mindez annyiszor, ahány dózist az ember felvett.”

  16. 17 – Tao:
    A COVID vakcina valóban messze nem tökéletes. Említésre méltó hibája, hogy csak limitált védelmet nyújt. A beoltott ember is megkaphatja a kórt és még bele is halhat, ha a szervezete ezt megengedi. Ezért nem oltatom be magam fél évente, ahogy ezt ajánlják, inkább vigyázok, hogy ne fertőzzenek meg. Hogy húsz év múlva lúdtalpam lesz tőle, és hasonló marhaságok nem érdekelnek.

  17. Tao:
    Tessék szépen mindent elhinni, amit a médiában mondanak! 🙂
    “HAM-HAM” Katalin (Lengyel Zsolt) “világhírű” mikrobiológus és mrns kutató a garancia rá, hogy semmi baj nem érhet, ha bevágatsz egy két abszolút biztonságos, génkezelt löttyöt. Az MTA előadáson feltett kérdésre adott válaszából kiderült, hogy jönnek majd a falósejtek és “HAM-HAM” felfalják a gonosz tüskés fehérjéket!
    Ennyi volt a móka mára, zárul Miki mókatára! 🙂

  18. 18 – Tibor bá

    Én azt nem értettem végig, hogy miért erőltetik ezt az új mrns technológiát, valószínű nagyobb lett volna a bizalom, ha hagyományos vakcinákkal próbálják az embereket beoltatni.
    Emellett volt még jópár furcsaság. Máig nem értem pl, hogy miért kellett a gyermekeket oltatni és azt tenni velük amit (maszk, távoktatás, stb.). Ezzel rengeteg kárt okoztak olyanoknak akik nyilvánvalóan nem tudták az érdekeiket érvényesíteni. Az is elég meredek volt, hogy a fiatalokat azzal vették rá, hogy oltassanak, hogy különben nem mehettek bulizni.
    Az én véleményem szerint kb. 50 éves kor alatt semelyik egészséges embernek nem lett volna szabad oltatni, mert több kárt okoztak maguknak, mint hasznot. Érdemes megnézni a covid-ban elhunytak átlagéletkorát. Itt komoly (profit)érdekek húzódtak a háttérben arra vonatkozóan, hogy minél többen oltassanak.
    A médiában zajló folyamatos nyomásgyakorlásról és (mint utólag kiderült) hazugságáradatról nem is beszélve…Arról meg végképp, hogy emberek tömegei kifordultak önmagukból és még szigorúbb lezárásokat, általános kötelező oltás bevezetését, szabadságjogok további korlátozását, oltatlanok megbüntetését és még sorolhatnám miket követeltek.

  19. Tao:
    Az eddigi legjobb összefoglaló cikk, köszönöm!

  20. „Tehát 1941 előtt, azaz az antibiotikumok elterjedése előtt, ha valaki megszúrta az ujját kertészkedés közben és elfertőződött, az ember belehalt (ld alább). Belehalt, ahogy a hidegvízbe esett emberek – ilyen és hasonló történeteket tucatnyit hallottunk a Tisza-parton nagyanyáméktól. 2020-ig mindez elképzelhetetlen volt – hisz addig az orvosok addig is felírtak antibiotikumot, ha nem is kérted. De jobb az óvatosság – így vajmi kevés embernek kellett szembesülnie azzal, hogy egy elhanyagolt seb vagy egy felső légúti fertőzés kiterjedtté váljon és ahogy Flemming felfedezése előtt, az emberek belehaljanak egy banális fertőzésbe. És hiába jöttek a vírusok – a tapasztalt infektológusok és tüdőgyógyászok tudták, hogy a felső légúti vírusfertőzéseket mindig bakteriális felülfertőzödés követi (https://t.ly/tL5b), ami aztán tovább súlyosbítva a virális fertőzést, kezelés nélkül egy gyógyíthatatlan szeptikus állapotba taszította a beteget. És tudták ezt akkor is, amikor 2003-ban bejött az első SARS-CoV, azaz a SARS-CoV-1, ami ellen az első lépésben alkalmazott gyógyszer a doxiciklin volt (ld. a 2003-as SARS-CoV-1 protokollt https://bit.ly/3E3xE1V). Hiába légúti elégtelenséget okozó vírus az elnevezés, akkor is, már a SARS-CoV-1 esetén is tudták, maga a légzési elégtelenség a SARS-CoV-1 esetében is akkor következik be, ha a bakteriális felülfertőződés megtörtént. Úgyhogy az antivirális ribavirint (ami egy RNS vírus elleni szer) és a szteroidot már csak akkor adták, ha a doxiciklin kevés volt. De nem volt kevés, mivel a SARS-CoV-1 fertőzésbe nem akartak nagyon az emberek belehalni (annál a 3000 áldozatnál a hagyományos influenza hullámok több áldozatot követelnek). És aztán jött a 2020 és mindezt az emberek varázsütésre elfelejtették. Pedig a 2020-as tanulmányok mindezt már akkor is megírták, idézem: GYAKORLATILAG MINDEN SÚLYOSAN BETEG COVID-19 TÜDŐGYULLADÁSBAN SZENVEDŐ BETEGNÉL BAKTERIÁLIS DNS-T ÉS TOXINOKAT FEDEZTEK FEL. EZ FELVET EGY KORÁBBAN FEL NEM ISMERT AGGODALMAT A BAKTERIUMOK JELENTŐS HOZZÁJÁRULÁSA MIATT A BETEGSÉG PATOGENEZISÉBEN.” https://bit.ly/3odKplC. Tehát a félelmetes Covidnál, mint ahogy az influenzánál is, nem történt más, csak ahogy a vírusok eltűntek (ez a tünetek megjelenése utáni 5.-7. napon következett be ld. https://bit.ly/3BAnZy7), a vírust a 10.-14. baktériumok váltották fel. És így a vírusfertőzés gyógyszeres kezelés szépen átcsúszott egy kezelhetetlen bakteriális tüdőgyulladásba – ami régen persze elképzelhetetlen lett volna, hisz az embernek felírtak antibiotikumot. De 2020-ban ciki lett antibiotikumot felírni – „NEM TUDOD, HOGY A VÍRUSOKRA NEM HAT A BAKTÉRIUM???” – ordította a szakirodalmat persze sosem olvasó internet népe összehangoltan. És akkor a Covid berobbant, hogy ne robbant volna be, mikor a teszkó parkolós tesztelés után mindenkit 10 napra karanténba vágtak ellátatlanul. Ami gyógyszeres kezelés nélkül pont elég, hogy a felső léguti vírusfertőzés a rárakodó bakteriális felülfertőződés hatására bakteriémiává alakuljon át (ld. a tanulmányt fel). De a WHO megmondta, Tedros megmondta, az EU megmondta, a WEF megmondta, vakcina, vakcina, vakcina! Ha pedig valaki csókosnak a gyereke, testvére, anyja, apja, meg ki tudja kije megbetegedett, arra ott voltak a dr. Elek Jenők meg a dr. Letoha Annamáriák. Akik persze nem voltak akkora szakértők, hogy a média megszólaltassa őket, hogyan nem halnak meg a betegeik, de azért mégis jobb egy nemszakértő orvos által meggyógyulni, mint egy salátabiológus vagy vírusvadász szakértő tanácsára hallgatva megdögleni. Naszóval ez volt a nagy Covid sztori. És az emberiség csak magát okolhatja. Mert Fauci és mtsai már 2008-ban egyértelműen és következetesen kimutatták, hogy, idézem: „az 1918-1919-es influenzajárvány halálozásainak többsége valószínűleg közvetlenül a felső légúti baktériumok által okozott másodlagos bakteriális tüdőgyulladás következménye volt” (link: https://t.ly/GAgo). Hogy is van az az idézet a Revolver című filmből? „Minél nagyobb és idősebb egy trükk, annál könnyebb megcsinálni. Mert senki nem hiszi el, hogy egy ilyen régi trükknek ennyi ember bedőljön”. Köszönöm!”

    Ezt talán érdemes lehet megvitatni…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük