(4191) Ez meg az

Tibor bá’ fordítása online

Ez meg az

A spanyol koalíció ignorálja Pablo Gonzálesz spanyol riporter Lengyelországi bebörtönzését A NATO tagországok az Oroszország elleni meggondolatlan háborújukat képmutatáson és hazugságon alapulva a demokrácia védelmének háborújaként mutatják be.

 A Kreml elleni ukrán támadás egy bűnügyi provokáció A Kreml elleni ukrán támadás és Putyin meggyilkolásának kísérlete egy büntető jogilag meggondolatlan provokáció, amely nem szolgál más célt, mint Oroszország megtorlásának a kiváltását, amely aztán a NATO háborúban való részvételének erőteljes fokozását igazolná.

Zelenszkij  pártjának tagjai internetes cenzúratörvényt terjesztenek elő A kormány egyre elnyomóbb és egyre nyíltabban diktatórikus intézkedéseit kétségtelenül mindenekelőtt a háborúval szembeni növekvő népi ellenállás motiválja.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

31 gondolat erről: „(4191) Ez meg az

  1. * Erzsébet temetése után 6 hónappal 6 héttel és 6 nappal történt meg Károly koronázása… (videó) Még egy furcsa egybeesés :
    /el.gr/

    666?

  2. 1: FANTASZTIKUS FELFEDEZÉS!
    Az életemet ez most teljesen új alapokra helyezi…
    De tényleg, mi jelentősége van ennek? Pontosan 229 nap telt el. Ez 5.496 óra, 329.760 perc és 19.785.600 másodperc. De lehet 0.62696783 év is a Gergely naptár szerint. S miért pont a temetéstől számolunk, miért nem a halálától, vagy a hálaadó szentmisétől?
    Mit akartál ezzel MONDANI?
    Vajon azért ügyel a háttérhatalom ezeknek a könnyen kimutatható szám-misztikumoknak a betartására, hogy a konteósok ilyen könnyen le tudják őket leplezni? S annak, hogy a lehető leghamarább túl akart lenni a 74 éves király a ceremónián semmi köze nem lehet a valósághoz?

  3. 2 . H.Cs.
    Az a röhej, hogy még az ő logikája szerint is marhaság. A 6 hét az további 1 hónap és két hét. Vagyis valójában: 7 hónap, 2 hét és 4 nap. Tehát 😀 7+2+4=13=fekete macska, akasztott ember és a kötele L.S. nyakába.

  4. A gyengébbek segítségére:

    Mit is szimbolizál a 666?

    Megvan a magyar alternatív írás is.

    II.Erzsébet temetésének napja és Károly beiktatása között hajszál pontosan
    6 hónap, majd
    6 hét és
    6 nap telt el. ?

    /https://vilaghelyzete.substack.com/p/king-charles-es-kamilla-beiktattak?utm_source=post-email-title&publication_id=988923&post_id=119692030&isFreemail=true&utm_medium=email/

  5. 4:
    Ja, hogy megint nem is saját szerzemény, csak felkaptad a netről…
    No komment!

  6. 6. Tibor bá’
    „Ki a picsa ez a Leo Hohmann?
    Miért hivatkozol mindenfajta senkiházira?”

    Tisztelt Tibor bá’

    A 4180-jon-az-el-nino 47. L.S. második hozzászólásomban amelyben
    „A Greenpeace egykori elnöke és a klímaaktivizmus egykor tagja, Dr. Patrick Moore egy 2021-es videóban, amelyet az EL mutatott be nektek, dekonstruálja Greta és rajongóinak narratíváját!”
    – Simán törölted, most meg:
    „Ki a picsa ez a Leo Hohmann?”

    – Azok akik nem a szájadize szerint írnak azok mindenfajta senkiházi hülyék, ugye Tibor bá’? Ilyen erkölcsi értékelések alapján ítéljük meg az embereket, az értelmes emberek VITAFÓRUMÁN?

    Igaz, Te vagy itt a bloggazda, és Te döntesz ebben, de Téged és a blogodat is eszerint minősíted mások számára …

    * Leo Hohmann egy veterán oknyomozó újságíró.
    A lényeg az, hogy mit ír, ha végigolvasod az írását választ kapsz a kérdésedre is.

    „Lopakodó invázió: Muszlim hódítás a bevándorláson keresztül…”

    * Láttad a Fekete Csuklyás Kaszást (The Grim Reaper) Charles ünnepi szertartásán???

    /https://katohika.gr/diethni/ton-mavro-charothe-grim-reaper-stin-teleti-tou-tsarls-ton-eidate//video

    Tibor bá
    Lehet újra cenzúrázni, törölni ( lásd p.l. a 38. L.S. hozzászólásomat ), magentázni, lehülyézni, még a h.cs. és csont fajta hívőket is bevetni és az értelmes emberek vitafórumához méltó módon újra lecsapni.

  7. Elég arcpirító tempó ezt a kis, diktatórikusan fenntartott blogocskát vitafórumnak hívni, ahol csak a szervilis, másokat sértegető, gyalázó kőmaterialista hívők szólalhatnak meg.

  8. Azt gondoltam, kacsa, nem olyan régen halt meg, úgyhogy utánanéztem. De, szept 19-én temették, ahhoz képest tegnap az pont 6 hó, 6 hét és 6 nap.

    …és ezek vezetik az anglikán egyházat!

  9. 9, 10:
    Na jó, ha fekete csuklyás alak is volt, megnéztem a mai bulvárban, tényleg volt, akkor én most beszartam és meghajolok.
    – L.S. bameg, képes voltál odamenni ebben maskarában a farsangozók közé, csak, hogy bizonyítsd a konteódat?! 🙂

    Hú gyerekek, beteg ez a világ, nagyon beteg!
    De én nem a brit királyi családtól félek a legjobban…

    Ekkora aduászok volnának a zsebükben, és mégis, az egyik tesó hagyja magát kitagani egy kis tini etyere-petyere miatt, a másik ugyanígy, s csak a rasszizmust hozza fel a papa ellen, amikor ekkora aduászokkal is teleköphetnék, akár közösen is az arra egyébként rendkívül fogékony közérdemű publikum ügyeletes paparazzo-sajtóját???
    Nincs mit tenni, egyértelmű, én vagyok a vak hülye.

  10. Ezeknek a szimbólumoknak természetesen semmi jelentősége nincs önmagában, nem is lepleznek le bizonyító erővel semmit, főleg nem a „világ szocialistáinak” gondolkodásmódja számára: Nincs bennük közvetlen ok-okozati összefüggés. Az viszont a mi perspektívánkból is könnyen tettenérhető, hogy magasabb hatalmi körökben tényleg jelen van az a vallásos (?) spirituális (?) okkult (?) stb. szemléletmód, melyben fontos szerepet játszanak, és a maguk módján ezeket szeretik észrevehetővé tenni is, de soha nem egyértelmű módon, egy kicsit bele kell tudni látni.

  11. 11. Horváth Csongor
    ” Hú gyerekek, beteg ez a világ, nagyon beteg!
    De én nem a brit királyi családtól félek a legjobban…”

    Nem esik messze az alma a fájától.

    Fülöp herceg, Károly király elhunyt édesapja kijelentette, hogy amikor meghal, ha reinkarnálódik, szeretne visszatérni a földre, mint egy halálos vírus, hogy segítsen megoldani a túlnépesedést. ( Guardian )

    „Nincs mit tenni, egyértelmű, én vagyok a vak hülye.”

    Legalább az ősz végén beinduló második bökdöső menetben ne légy az első önkéntes hajcsár. A saját karodat egész nyugodtan ajánlhatod, többször is.

  12. 12 – Pável

    ” Az viszont a mi perspektívánkból is könnyen tettenérhető, hogy magasabb hatalmi körökben tényleg jelen van az a vallásos (?) spirituális (?) okkult (?) stb. szemléletmód, melyben fontos szerepet játszanak, és a maguk módján ezeket szeretik észrevehetővé tenni is, de soha nem egyértelmű módon, egy kicsit bele kell tudni látni.”

    S akkor ezzel kapcsolatban felmerül a legalapvetőbb kérdés: ez miért van így?
    Mert ugyebár a „magasabb hatalmi körök” több információval rendelkeznek úgy általában a világ történéseiről, a világ működéséről, mint Átlag Jóska.

    Akkor tehát miért bohóckodnak? Talán unalmukban? Vagy tréfálkozva homokot szórnak a pórnép szemébe, gonosz kis tréfa gyanánt?

  13. 13, 14:
    Jódolgukban már nem tudják már mit találjanak ki.
    Ezek a gyerekességek egyértelművé teszik, hogy az intelligenciájuk nem korrelál a gazdagságukkal, ill. bizonyítja, hogy köreikben is rendkívül szűkös a kivételek aránya. Van azért néhány ellenpélda is!

    L.S.:
    Ma reggel (de komolyan!) a gázórám 1.666 m3-t , a villanyórám pedig 21.666 kWh-t mutatott. Mindig csak az utolsó három számjegyet jegyzem fel a fogyasztás követése végett.
    Ma ez tényszerűen így néz ki: 666, 666.
    Szerinted van ennek a különlegességnek valami jelentősége számomra?
    Őszintén megmondom, majdnem összeszartam magam, amikor felírtam. Szeretnék megnyugodni…

    Az oltásellenes baromságaidat is nyugodtan elhagyhatnád!
    Nem lesz kötelező őszi oltás.
    Ellenben újabb járványok, nem biztos, hogy covid, várhatóak évtizeden belül, s annak semmi köze nem lesz a háttérhatalomhoz, jön az a sok fotelhuszár napi életvitele és rutinja alapján is…

    Fülöp herceg nem tartozott a kötelezően idióták közé. Hasonló gondolatok, az emberiség egészét érintő kialakult szituáció felmérését követően -dühből-, bennem is megfogalmazódtak. De nagyra tartom őt, mert akad néhány oltári nagy marha, aki komolyan tart most attól, hogy Ő felel például a covidért, ami valójában vele is végzett. Elképesztő! Megint csak elképesztő…

  14. 14. Zsolt
    A vitának véget vethetne, ha bizonyítanák, hogy egy ember gondolatainak van pici hatással a fizikai világra és több ember egy azon gondolatai nagyobb hatással van a fizikai világra. Ha máshogy nem, szimbólumokon keresztül belénk ültetett gondolataikkal.

    Vágó István a szkeptikus és a mentalista esete. Megmutatja, hogy mennyire egyszerű beültetni egy gondolatsort mások fejébe.

    @https://www.youtube.com/watch?v=ohivxUsTfIU
    A szimbólumok mögé tett jelentések, gondoatok a fejünkben saját gondolatként köszönnek vissza. Azt hisszük, hogy a miénk, pedig nem az.
    Gondolkodjunk el azon, ha Danny Blue egy szkeptikus gondolatait a periférikus látószög szélén egy egy felvillanó képpel ekkora mértékben tudta befolyásolni, akkor azok, akik pénzzel, paripával rendelkeznek, mennyire tudják irányítani a gondolatainkat.
    Ezeknek a szimbólumoknak és a mögé tett gondolatoknak egyik lelkes élharcosa, L.S..
    Azért, mert napi szinten elénk tolja az elit szimbólum rendszerének egyik másik darabkáját. Kvázi, reklámozza azokat és ezzel kiszolgálja a háttérhatalmat.
    Legutóbb a 666 sátánista szimbólumról tájékoztatott a koronázás kapcsán itt 3000 olvasót. Nélküle nem értesültünk volna erről.

  15. 15. Horváth Csongor
    ” Nem lesz kötelező őszi oltás. ”

    H. Cs.
    Elolvastad az 5. L.S. alatt linkelt cikket?

    ” Lesz egy „életmentő vakcina” szó szerint a betegség minden formájára, és ebből is lesz bőven, mivel az emberek alávetik magukat annak az igénynek, hogy természetes emberi immunrendszerüket cseréljék ki egy mesterségesen előállított, szintetikus mRNS-sel működő immunrendszerre, amely átveszi az irányítást, az ember testét, és teljesen megváltoztatja a DNS-ét. Már nem vagy ember …”

    Mit nem értesz, vagy jobban mit nem hiszel arról amin Ők értünk fáradoznak?
    Nem akarom elhinni, hogy Te is le vagy bundázva.

  16. 16 Károly
    Na, szép!
    Így igaz, ha nem írja L.S., akkor halvány dunsztom nem lett volna róla, hogy itt 666 esete forog fenn, és hogy ettől félnem kell…
    Ezentúl mindent számolni fogok, hogy leleplezzem a gonoszt…
    És ha elég szorgalmas és fantáziadús vagyok, akkor tuti, hogy fogok én is találni ilyen vészjósló jeleket…
    De mi van, ha kicselezésemre ezeket a misztikus számokat nem is tízes számrendszerben jelenítik meg, és nem veszem észre, hogy álruhában vannak… 🙂

  17. 16 – Károly

    Nos, amit a videón Danny Blue csinált Vágó Istvánnal, az csinálja a hozzá értő elit (messze nem a teljes, hanem a hozzá értő része!) az egész emberiséggel, jó néhány ezer éve. Igazából akkor nincs baj, ha ez az elit jó szándékú, ha azért teszi a dolgát, hogy törzsét, népét, nemzetét szolgálja. Ilyen idők is voltak, ahol ez volt a jellemző.

    Ha viszont a saját hatalma érdekében végzi a dolgát, a világ oda jut, ahol jelenleg tart.

    A szimbólumok nagyon fontosak, már többször írtam ezen a blogon is, de a többség ezt nem tudja igazából felfogni, pedig ezek nem üres szavak. Talán e videó láttán egy részüknek felnyílik a szeme; ha már egy ilyen ember is lesz, akkor köszönet illet téged, hogy ideraktad!

  18. 16: Károly:
    „Legutóbb a 666 sátánista szimbólumról tájékoztatott a koronázás kapcsán itt 3000 olvasót. Nélküle nem értesültünk volna erről.”
    – Egyáltalán nem érdekel az „elit”. A reklámok sem befolyásolnak.
    Számomra ez az „információ” ugyanannyit ér, mint maga az elit. Semmit.
    De azt jó tudni, hogy sokak számára ez nem így működik!
    S éppen ezért működik viszonylag megbízhatóan az elit bármilyen eszement tervrendszere, a sok hülye reklám és OV Magyarországa is!
    Ja, és a felvillanós reklámokat nem hiába tiltják, sőt büntetik!

    17: Nem tudja megváltoztatni a DNS-edet. Azt nem így kell…
    A rák ellenszerét viszont valóban sokan fogják magukhoz venni, ahogyan jelenleg is minden csodaszert kipróbálnak. Bízzunk abban, hogy az mRNS vakcina valóban hatni is fog, ahogyan azt évszázadokkal ezelőtt Nostrodamus megjósolta.

  19. 20. Horváth Csongor
    ” …A rák ellenszerét viszont valóban sokan fogják magukhoz venni, ahogyan jelenleg is minden csodaszert kipróbálnak… ”

    Ébresztő H. Cs.!!!

    Ifjroyalraymondrife (1888 – 1971) tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező. Legismertebb találmányai a frekvencia-készülék, valamint az univerzális vírus-mikroszkóp, mely hatvanezerszeres nagyítással és harmincegyezerszeres felbontó képességgel rendelkezett, amivel képes volt 10 nm-es alakzatok megkülönböztetésére is, és ezzel felülmúlta az elektronmikroszkópokat. Bizonyos audio-spektrumos rezonáns frekvenciákon működő készülékeket is alkotott, hélium gázcsövekkel, amikkel sikeresen tudott különböző betegségeket gyógyítani, a rákot is beleértve. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért.
    https://zoldujsag.hu/egy-eltiport-gyogymod-egy-sikeres-rakgyogyito-tragediaja-46768?fbclid=IwAR1KGqKDy5N__7Dbzoifn_wvefGeljmxyzash7v7Mq0lylxa-1DK7B-HBGA/Szuperfinom mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegségeket keltő organizmus sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium, vírus halálos oszcilláló frekvenciáját.
    Többféle ilyen rezonáns frekvenciákon működő készüléket alkotott különféle betegségek, többek között a rák-betegség, gyógyítására. Rife 50-nél is több vírusra határozta meg – abszolút precizitással – azok halálos frekvenciáit. Sajnos, nagyon kevés adat maradt meg…
    Egy eltiport gyógymód – Egy sikeres rákgyógyító tragédiája

  20. 17, 21: L.S.:
    Alig várom, hogy „nem ember” legyek és végignézhessem az emberiség kipusztulását!
    🙂 🙂 🙂

    Viccet félretéve, nyilvánvaló, hogy át fogjuk gondolni mit ajánlanak, senkitől sem várható, hogy ész nélkül bármit bevegyen, ill. beadasson. Tudod, kockázatelemzés és döntés.

    A frekvenciás gyógyításra IS kaptatok lehetőséget, hogy bizonyítsatok. Valaki még egy készüléket is ígért nekem, hogy tesztelhessem, de sajnálatosan -nyilván olyan fontos volt és sikeres- az otthoni lomok között elkeveredett.

    Hagyjuk ezt!!! Mondtam, hogy jelenleg is kapkodnak a betegek mindenért, csak sajnálatosan nem csökken a daganatos megbetegedések száma!
    Ha majd az mRNS vakcinázás után relevánsan csökkenni fog, elmondhatjuk, hogy végre tényleg van gyógymód, függetlenül attól, hogy a konteós oldalakról majd milyen vadhajtásokat hozol ellene…

  21. 20 „A reklámok sem befolyásolnak.” – Ahogy azt te hiszed! Ami a szemen-fülön bemegy, az tudat alatt akkor is befolyásol, ha fel se fogod. Ha felfogod, és tisztában vagy a befolyásoló erejével, akkor valamelyest tudod kompenzálni, de teljesen kiiktatni még akkor se.

    Hogy Károly király a 666-al játszik, az nem azért érdekes, mintha ezzel valami mágikus módon átprogramozná az agyunkat, hanem azért, hogy tájékozódjunk: tisztában legyünk azzal, ki is ő, kikhez tartozik, mire számíthatunk tőle, hogyan viszonyuljunk hozzá. Mert ezek a szimbólumok nem véletlenek.

  22. 20 HCS „Nem tudja megváltoztatni a DNS-edet. Azt nem így kell…” – én még a 90-es években tanultam bioszt a gimiben, azóta felejtettem is, és sokat haladt is a tudomány. Elmagyaráznád nekünk, hogy hogyan működik a DNS változtatás? Amikor egy biológuscsapat új gént akar bevinni egy élőlénybe, vagy régit átírni, hogyan csinálják ezt?

  23. 23, 24: Ábel:
    Én azt állítottam, hogy engem nem befolyásolnak a reklámok. Hagyd meg kérlek nekem szabadon, hogy eldöntsem, ha nem így van, úgyis az én bajom…
    Nem vontam kétségbe a reklámok befolyásoló hatását, s a megismert információk alapján egy percig sem vonnám kétségbe, hogy téged könnyen lehet befolyásolni!

    Anno a covidban részletesen kifejtettem. Akkor is szartatok rá…
    Nemrég jelentkeztem egy tanulmánnyal, ami ténylegesen leírta a covid mRNS oltások valós kockázatát az immunitás, autoimmun hatások tekintetében. Szartatok rá!
    Akkor én is szarok rá ismét részletesen kifejteni, csak mert cinikusan bedobtad a hozzászólásodba…

    A DNS-ed magától is változik, az a dolga.
    Ennyi erővel bármikor találkozik a szervezeted egy vírussal, átalakul. S van akinek ez az átalakulás végleges, mert nem marad életben.
    A tudomány valóban sokat halad, ezért érdemes követni.
    Persze, ez csak akkor lehetséges, ha van hozzá megfelelő tudományos alap. Akinek nincs, értelmetlen bármit elmagyarázni, ezt már alaposan megtanultam itt.

    S tegyünk már különbséget a DNS két funkciója között:
    – A szervezet működésének irányítása
    – Replikáció, örökítés

    Amikor a szervezet irányítását végző folyamatokba beavatkozunk (pl. fehérjeszintézis), nem feltétlenül változtatjuk meg a DNS molekula szerkezetét is!
    Persze, ha a kezed világítani kezd, mert a kemilumineszcencia képességét egy vektorral ténylegesen beléd ültették, akkor gyanakodhtasz, de ne feledjük, hogy ezek az átalakítások is lehetnek jelentéktelenek, s másolási hiba miatt természetesen is megtörténnek (mutáció, ill. term. vírus okozta daganatok).

    Ébresztő! A világ nagy része génmódosított élelmiszereket zabál nap, mint nap. Különben éhen halnának!

  24. 20.H.Cs
    A reklám elég ha befolyásolja a sok gyengébb elméjüt,és azok ,majd kikényszeritik,azaz befolyásolnak tetteikkel és viselkedésükkel téged is az általuk fenntartott társadalmi sémákban,együttélésben.Csak ha remete vagy ,csak akkor nem hat rád a világ menete,amit a reklámok vezérelnek?

  25. 27:
    Nem igaz!
    Elég egy böngészőszűrő és kikapcsolni végleg a tv-t…
    Ha pedig tisztában vagy a reklámok hatásmechanizmusával, még produktívvá is teheted, pl. szándékosan kikerülöd ezeket a túlárazott, ócska termékeket.

    Apropó, az orbáni propagandáról is ilyen élesen vélekedsz?!

  26. 28.
    Orbáni világban élsz ,tehát igazam van. : ) Az agymosott embereket- a tömeget -,nem tudod kikapcsolni ,mint a tv-ét, az agymosás közvetetten hat rád ,a társadalom által,uton -utfélén,mindenhol,mindenkor,még a jövödre is kihat,kivéreztet,akkor feladod és máris magába szippantott.

  27. 29:
    Oh, értem!
    Akkor csak ti néhányan vagytok -ki tudja, tényleg, miért is- kivételek?!

  28. 15. Zsolt

    Nem tudom miért éreznek igényt rá, hogy lépten-nyomon titkos jeleket rejtsenek el városszerte köztereken évszázadok óta folyamatosan. Angliában pl. ez sokkal nyíltabban megy, vannak kifejezetten „FREEMASON HALL” titulusú templomépületek, nálunk valahogy szemérmesebbek. A jelképeknek megvan a saját részletes magyarázatuk, melyekre egyébként semmi szükség nem lenne a deklarált emberbarát, humanista célok érdekében, sem a bizarr és gyermeteg beavató szertartásokra. Nyilván nagyobb ívű tervekről szól, a társadalom, az emberi lét átformálásáról, ld. pl. kommunizmus. Létezik ún. „építészeti mágia” is, mely az élettér kialakításával formálja a gondolkodásmódot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük