(4016) Megtörtént

Tibor bá’ szerkesztett fordítása online

„Megtörtént”: írta Liz Truss a Nord Stream támadása után Antony Blinken amerikai külügy miniszternek.

Szerző: Henry Chia
89. útban a 90. felé

„Ásian Markets”- Az Egyesült Királyság volt miniszterelnöke, Liz Truss a következő üzenetet küldte:„megtörtént” (it’s done) az Egyesült Államok államtitkárának, Antony Blinkennek, közvetlenül a Nord Stream támadása után, az online kommentátor szerint.

Kim Dotcom, az önjelölt „Internet Freedom Fighter” szerint a szöveges üzenet szerint Oroszország úgy véli, hogy az Egyesült Királyság részt vett a gázvezeték felrobbantásában.

„Liz Truss az iPhone-ját arra használta, hogy üzenetet küldjön Blinken titkárnak, mondván: „Ez megtörtént”, egy perccel azután, hogy a csővezeték felrobbant, és mielőtt bárki más tudott volna róla” – írta a közel egymillió Twitter követőnek.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8 gondolat erről: „(4016) Megtörtént

  1. Liz Truss telefonját még a nyáron törték fel, de eltusolták. Ezt derítették ki és szellőztették meg a lapok pár hete, és ezt a hírt használták fel álhírgyártásra az oroszok. Magyarul ez egy fake news.

  2. Azt a részt kihagytad a fordításból, hogy :
    „Liz Truss text: Fact or fiction?
    It’s is important to note that Kim Dotcom, who now resides in New Zealand, did not offer any form of factual evidence to back up his claim.”

  3. 1 – Avatar:
    „Tibor bá’ szerkesztett fordítása online.”

  4. “ Az ukrajnai konfliktus óta Putyin többször hangot adott annak,hogy meglátása szerint az angliai vezetés nyakig benne van azokba a történésekbe, melyek miatt elkerülhetetlen lett a háború. az orosz elnök pár hónapja kijelentette, Anglia vezetőszerepet játszott az összes rosszban, ami a világot érte az elmúlt idők során, de azt is hozzátette, jó lenne, ha Oroszországnak békét hagynának, ugyanis egy gombnyomás és Anglia eltűnik a térképről…Nos, úgy látszik, Liz Truss és WEF-es csapata nem veszi komolyan Putyin figyelmeztetését.”

  5. A cikk rövidebb fordítása: „Nem történt meg”.
    🙂
    Mindennapi hazugság, nincs semmi látnivaló.

  6. Az angolszászok a világ rákfenéje. De főleg az őket eszközként használó elitek!

  7. „A kárhelyszíni vizsgálat előzetes eredményei szerint a vezeték mentén keletkezett két „technogén” – nem természetes módon létrejött – kráter a tengerfenéken, egymástól mintegy 248 méterre helyezkedik el. A kráterek mélysége 3 és 5 méter közötti.
    A kráterek közötti csőszakasz megsemmisült, „darabjainak szétszóródási sugara legkevesebb 250 méter” …
    …október 3-án az orosz állami cég közölte, hogy az Északi Áramlat-2 B jelű vezetékszálán „technikai szempontból lehetséges” a szállítás megindítása, és már csupán egy hivatalos német hatósági megerősítés szükséges arról, hogy ez a lehetőség fennáll.,,
    Christiane Hoffmann német helyettes kormányszóvivő, megerősítve, hogy a német kormány továbbra sem tervezi a 2-es vezetékrendszer üzembe helyezését…
    Az Északi Áramlat-2 üzembe helyezést célzó hivatalos németországi eljárást a szövetségi kormány február 22-én állította le, válaszul arra, hogy Moszkva a nemzetközi jog előírásaival ellentétben elismerte a kelet-ukrajnai oroszbarát szakadár területek függetlenségét.”
    https://ujszo.com/kulfold/tobb-meter-mely-kratereket-tartak-fel-az-eszaki-aramlat-1-vezeteknel

    Ennyire nem bíztak a németekben? Pedig még most is inkább hitelt vesznek fel, hogy a lakosság fizetni tudja a megemelkedett számlákat és az ipar ne álljon fejre, minthogy engedélyeznék a maradék vezeték működését. De nincs az a felhalmozott tartalék, ami ne fogyna el egyszer.
    Az előbb néztem meg a Mavir oldalán az éppen aktuális áramhelyzetet. Bejövő északról és nyugatról van, míg Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Románia és még Ukrajna felé is kimenő. ezek szerint mindenki importra szorul? Nem jó jel. Mi lesz, ha kiesik a két bejövő?
    Az FGSZ oldalán az látszik, hogy ugyan jön be szépen gáz délről és északról, de a letárolás a korábbi érték töredékére csökkent. Pedig még nincs is hideg.

  8. 6: kakukk
    /https://webui.mavir.hu/webonelines/1669_gray.jpg
    Északról és nyugatról a német szélkerekek által termelt olcsó
    villany áramlik át magyarországon.
    Mondjuk eddig jött az Ukránoktól is 400-500 MW de mivel
    az Oroszok céllövészetet tartanak a ukrán transzformátorokra
    megfordult az energiaáramlás keleten …

    /https://fgsz.hu/
    Tavasztól figyelgetem ezt a weblapot és úgy tünt eddig
    hogyha Szijjártó és Lavrov találkozott mindig valamivel több
    gáz jött Magyarországra.
    Ez a napokban megváltozot, úgy a felére eset a letárolt és
    elfogyasztot gáz összege.
    Vagy keveseb jön befele, vagy több megyen kifele.(Ukrainába)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük