(3996) COVID eredete

Tibor bá’ szerkesztett fordítása online

Amerikai biotechnológiai kartell áll a SARS-CoV-2 eredete és annak eltitkolása mögött

Jeffrey Sachs* azt állítja, hogy a SARS-CoV-2 az amerikai biotechnológiai intézmények által szponzorált és végrehajtott veszélyes funkciókísérletekből származik.

Továbbá azt állítja, hogy a Covid eredetét széles körben eltitkolták, és részletezi azokat a személyes támadásokat, amelyeket a megszólalása miatt érték.

*Jeffrey David Sachs (1954. november 5.) amerikai közgazdász, akadémikus, közpolitikai elemző, a Columbia Egyetem Föld Intézetének korábbi igazgatója, ahol egyetemi professzori címet visel. A fenntartható fejlődés, a gazdasági fejlődés és a szegénység elleni küzdelem terén végzett munkájáról ismert.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

75 gondolat erről: „(3996) COVID eredete

  1. Vannak olyan bűncselekmények, amiknek a konkrét elkövetőjét, csak valószínűsíteni lehet.
    Igaz, nagymértékben , de bizonyítani, klasszikus, tudományos értelemben mégis lehetetlen.
    Ilyenkor két álláspont lehetséges.
    Lehet azonosan vélekedni és eljárni, mintha kőkemény bizonyíték lenne és lehet az ártatlanság vélelmét hangsúlyozni.
    Akármilyen sötét árnyék is vetül a gyanusítottra,a mégoly alapos gyanúsítás is csak gyanúsítás.
    A poszt által felvetett állítás hitelessége a fent részletezettek alapján megítélhető.

  2. Nos, ha így van akkor összejátszott az USA háttérben Kínával? Vagy csőbe húzta?
    Kína láványosan elutasított minden nemzetközi (!=USA) vizsgálatot a Vuhani laborral kapcsolatban. Törölte a korábbi kutatási eredményeit az Internetről. Sőt, még Ausztráliával (vélt vahy valós) is összerúgta emiatt a port.
    Teszem fel, ha így lenne, vajon miért ad okot arra Kína, ezekkel a cselekedetekkel, hogy rá terelődjön a gyanú? Ha ártatlanok valóban, mindent megtennének ennek bizonyítása érdekében, aláámasztva bizonyítékokkal. Mi lehet akkor valójában? Lehet sosem tudjuk meg.

  3. 3 – sr193

    Emlékszel a COVID őrület előtt pár hónapig, talán egy szűk évig is jöttek hírek furcsa légúti megbetegedésekről az Egyesült Államokból? Vissza lehet ezeket az infókat könnyen keresni. Akkor ezt az e-cigarettával hozták a leggyakrabban összefüggésbe.

    Valószínűleg az történt, hogy a vírus kikerült Fort Detrick-ből, azt lezárták egy időre, szinte pánikszerűen. Erről is lehetett már jó régen olvasni.

    Utána az egész biocuccot átvitték Vuhanba. Ezzel kapcsolatban is felmerült Anthony Fauci meg a Bill & Melinda Gates Alapítvány tevékenysége.

    Az vírust, tervezett módon valóban ott, Vuhanban engedték ki. S hogy Kína miért viselkedik úgy, ahogy viselkedik? Az már csak okozat, hogy ebből az egészből a kínai gazdaság profitált messze a legtöbbet. Első körben az egészségügyi segédtermékek gyártói, gyógyszeripar, de ez smafu ahhoz képest, amit Kína a nyugati gazdaságok megroppanása következtében a mai napig is kaszál.

    Az igazi ok az, hogy a globalisták új kedvence Kína. Ők már dobták az USA-t, a következő felemelendő birodalom a kínai, s az ottani hatalomtechnikai módszertanok elterjesztése szerte a világon. Nem Amerikát, hanem Kínát képzelik el az új nemzetközi rend alappillérének (plusz egy másik országot, de ebbe most nem megyek bele, mert annak semmi köze nincs az egész vírusügyhöz).
    Az amerikai elit persze védekezik, méghozzá minden erejével.

    A XXI. század igazi összecsapása az USA és Kína között lesz, amely utóbbi mögé beállt a nemzetek feletti, globalista elit. Oroszország csak a gazdag menyasszony szerepélt tölti be ilyen szempontból, érte nagyon kemény harc folyik, logikus, hogy az orosz erőforrások ellenőrzése lesz a döntő ebben a harcban.
    Az, hogy bizonyos, nagyon nagy tudású orosz csoportok ezt teljes mértékben tudatosítják és a történet végkifejletét máshogy képzelik el (lényegében a nevető harmadik szerepe), de ez már egy más történet….

    A COVID-ügy csak az egyik mozaik egy sokkal nagyobb kirakójátékban. Kínát érdekelté tették, hogy mint a jövő legnagyobb nyertese, tevékenyen részt vegyen benne. Ilyen szempontból egyáltalán nem ártatlan bárányka!

  4. „Szivárgási esemény történt a Maryland-i Fort Detrick laboratóriumban 2019 őszén, közvetlenül a Covid-19 kitörése előtt, az Egyesült Államok nemzetbiztonsági kifogások miatt információkat visszatartott”, „a laboratóriumot 2019-ben ideiglenesen leállították az Egyesült Államok Betegség- és Megelőzési Központjának ellenőrzését követően.”
    https://www.manilatimes.net/2021/07/20/news/world/chinese-push-who-probe-of-us-ft-detrick-lab/1807640?fbclid=IwAR1-YNMF_aowa46rlkemAmxg7YtIz5fwmW5cJYhUOJD0wVKSgzPWQgv6jv8

    „Ünnepélyes ceremóniával nyitották meg 2019 október 18-n a katonák olimpiájának is nevezett Katonai Világjátékokat a kínai Vuhanban, a huszonöt sportágban versengő, összesen tízezres létszámú sportolói táborban a Magyar Honvédség több mint 50 fővel képviselte Magyarországot”, a megnyitó felvétele a videómegosztóról (2019).

  5. 5 – T László

    Egyébként már az is érdekes, hogy a sportra mindig is sokat adó nagyhatalmak mezőnyében az Egyesült Államok Vuhanban az éremtáblázatban 35. helyen végzett! Az 1. helyen a házigazda kínaiak a 2. helyen az oroszok végeztek.
    Ilyen bénák a amerikai hadsereg sportolói?! Hogy a Magyar Honvédség sportolói is 10 hellyel megelőzték őket, nem beszélve olyan nagy fegyveres és sporthatalmakról, mint Namíbia, Lettország, Mongólia, Tunézia stb.

    Miféle sportolók mentek ki oda Amerikából? Felmerül a kérdés: egyáltalán sportolók voltak?

    https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Military_World_Games

    Az éremtáblázat a fenti írás alsó részében megtalálható.

  6. 6. Zsolt
    Ne erőltesd magad. A többség nem akar benézni a függöny mögé. Túl kényelmetlen következtetésre jutnának. Megzavarná netflixes boldogságukat. Tudod, az ilyenek Krisztust is megfeszítették, csak ne kelljen a doboz tetejét lerúgniuk.

  7. A hatásfok ingadozó, gondolom kisérleti fázis.
    Inkább szemléletváltás, életmódváltás lett volna a cél.
    Nekem átjött, de sokaknak nem.

  8. 4. Zsolt
    Nem tudom, hogy láttad-e ezt a filmet:
    https://m.imdb.com/title/tt9351980/
    Mindenesetre, miután én megnéztem, pontosan az járt a fejemben, amit Te is leírtál, mármint, hogy a globalisták a kínai modellben gondolkoznak. A filmet Obama produkciós cége hozta ki …

  9. 9 – proton

    Nem, nem láttam ezt a filmet, nem is hallottam róla.
    Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, a közeljövőben majd megnézem.

  10. * A Pfizer oltás engedélyezése I. rész: Vakcinahatékonyság a klinikai kísérletekben *

    ELŐZETES:

    2021. januárjában elkezdtünk oltakozni, és februárban már az oltási igazolványok rendszerét is bevezettük. Miközben több tíz millió európai veszi fel az oltást, a vakcinahatékonyságról hónapokig egyetlen komoly forrásunk volt csak: a gyártók klinikai kísérletei, amiket a gyógyszerügynökségek ellenőriztek.

    A legnagyobb klinikai kísérlet az amerikai-német Pfizer/BioNTech nevéhez fűződik, ezt vizsgáljuk meg egy cikksorozatban. Az első részből kiderül, hogy éppen a leglényegesebb vakcinahatékonysági kérdésekre nem adott semmilyen választ. Például arra, hogy a vakcina gátolja-e a járvány terjedését, vagy gátolja-e a súlyos Covid19 esélyét. Azaz a klinikai kísérletek csupán egy szalmaszálnyi reménységet nyújtottak, és semmi bizonyosságot.

    A szakmai körök által támogatva azonban elterjed a teljes körű, 95-100 %-os vakcinahatékonyság bizonyított tényébe vetett tévhit.

    A TELJES CIKK: https://www.nemtudjuk.hu/2022/10/18/a-pfizer-oltas-engedelyezese-i-resz-vakcinahatekonysag-a-klinikai-kiserletekben/

  11. 7.Bendegúz
    ” Zsolt, Ne erőltesd magad. A többség nem akar benézni a függöny mögé. ”

    Közvetett kormányzati beismerés a védőoltás okozta halálesetek társfelelősségéről: Megfizeti a temetést!
    Az Ausztrál kormány utasításai

    Az Ausztrál kormány határozott beismerése, amely látszólag most elismerte, hogy a COVID-oltások potenciálisan embereket ölhetnek meg.

    Tehát azzal, hogy kifizetik a temetéseket, lényegében arról beszélünk, hogy a világ első kormánya közvetetten beismerte a bűnrészességet az oltás által okozott halálozásokban.

    Az ország hivatalos honlapján azt írják, hogy bevezetik a temetési költségek kifizetését az oltás után elhunyt emberek esetében.

    A szabályzat tartalmaz egy olyan rendelkezést is, amely legfeljebb 600 000 ausztrál dollár összegű kártérítést fizet, ha kórházi kezelésre van szükség az oltás mellékhatásai vagy egészségügyi problémái miatt.

    A kormány honlapján az áll, hogy a költségek igényléséhez a hozzátartozóknak a következőket kell benyújtaniuk:

    „az elhunyt halotti anyakönyvi kivonata vagy a halál okáról szóló egészségügyi anyakönyvi kivonat

    annak bizonyítéka, hogy az elhunyt nevében jár el

    igazolást a temetési költségekről és arról, hogy ki fizette, például nyugta minden olyan összegről, amelyet harmadik féltől kapott vagy fog kapni, mint pl.

    adott esetben az elhunyt házastársa és az elhunyt halálakori keresetétől eltartott gyermekek temetési biztosításának igazolása.”

    A kormányterv tanácsokat is tartalmaz a „Temetési kifizetések és költségek kiszámításának módjáról”, és azt tanácsolja az igénylőknek, hogy „Be kell mutatnia a tényleges temetési költségeit. Ne felejtsen el levonni minden olyan összeget, amelyet harmadik felektől kapott vagy fog kapni.”

    /https://www.pronews.gr/ygeia/emmesi-omologia-kyvernisis-gia-syneythyni-stous-thanatous-apo-ta-emvolia-plironei-tis-kideies//

  12. Oké , értem az oltás akár halált is okozhat.
    De az oltások objektív értékeléséhez illene tudni, hány életet mentenek meg.

  13. 12. LS

    Tulajdonkeppen mit akarsz bizonyitani ?
    Minden oltasnak lehet mellekhatasa, igy a Covid elleninek is !

    Vaccines and safety
    There are 4 COVID-19 vaccines currently in use in Australia:

    Vaxzevria (AstraZeneca)
    Comirnaty (Pfizer)
    Spikevax (Moderna)
    Nuvaxovid (Novavax).
    Like all medicines, vaccines can have side effects (also known as adverse events). Almost all of these are mild and resolve within a few days.

    The Therapeutic Goods Administration (TGA) closely monitors vaccine safety. It often finds that adverse events or suspected side effects are not caused by the vaccine itself.

    In rare cases, some people may suffer a severe impact after a COVID-19 vaccine.

    https://www.health.gov.au/initiatives-and-programs/covid-19-vaccine-claims-scheme

  14. 14. Bubo
    ” Tulajdonkeppen mit akarsz bizonyitani?
    Minden oltasnak lehet mellekhatasa, igy a Covid elleninek is !”

    Bizonyítani?
    Nem én vagyok illetékes ilyesmire, Bubo!

    Talán sejtetni, azt igen, miután Isaac Herzog Izraeli Elnök június 29 -én adta át a Genesis-díjat (Zsidó Nóbel dij) dr. Albert Burlának a Pfizer vezérigazgatójαnak egy Jeruzsálemi ünnepségen.
    „A bizottság elismerését fejezte ki dr. Burlának vezetői képességéért, eltökéltségéért és különösen
    A NAGY KOCKÁZATVÁLLALÁSI HAJLANDÓSÁGÁÉRT.”

    Hadd emlékeztesselek, hogy ugyanez a személy a múlt héten megtagadta az EU ügyészségi bizottsága előtt megjelenését, tanúvallomásra.

    Hadd emlékeztesselek még egy másik „jóember” nyilatkozatára mely szerint túl sokan vagyunk e Földön.
    NINCS SZÜKSÉGÜNK OLY SOK EMBERRE!

    Nézze meg a videót, amelyben azt mondja, hogy ha (kik????) jó munkát végeznek az új oltóanyagokkal és az egészségügyi rendszerrel, akkor 10-15%-al tudják csökkenteni a népességet!

    https://rumble.com/vyyjpb-yuval-noah-harari-.html

    Tisztelt Bubo
    Csak az idő fogja felfedni az igazságot, amit k.b. egy két évre saccolják.
    Bárcsak selejtes, kamu Kasszandrának bizonyosodjak.

  15. 15. L.S.: abszolút nem vitatkozni akarok, DE:

    Mi van, ha az a népességcsökkentés úgy jön ki, hogy Afrikában vagy Indiában nem kell megszületni ahhoz 20 gyereknek, hogy 1 életben maradjon?

  16. 16. infos
    „Mi van, ha az a népességcsökkentés úgy jön ki, hogy Afrikában vagy Indiában nem kell megszületni ahhoz 20 gyereknek, hogy 1 életben maradjon?”

    Ahhoz először be kell oltatniuk Őket amit nem nagyon lehet tapasztalni.
    Még az illegálisan bevándorlókat sem nagyon oltatják.
    És mi van akkor ha idővel kiderülne, hogy főleg a fehérek ellen állítottak csapdát a patkánymérgükkel.

    Kiknek hiszik önmagukat, hogy mások életéről vagy haláláról dönthessenek?
    Honnan és kitől van ilyen felhatalmazásuk?

  17. 18. L.S.: A fehér embert nem kell félteni, se irtani, kiirtja az saját magát nem sokára, nem szaporodik, öregszik a társadalom, lump, egészségtelenül él, felét elviszi a rák. Minek ebbe invesztálni?

  18. Kedves L. S.

    Azt tökéletesen értem , hogy beleélted magadat egy paranoiás összeesküvés elméletbe
    aminek az a lényege hogy a pirézek lényegesen redukálni akarják a föld lakosságát.
    Erre használják szerinted a koronavírust és a vakcinákat.
    Minden hírt összemazsolázol,ami rémületes elméletedet alátámasztani látszik.
    Ezt vonatkoztatási téveszmének is lehet nevezni.
    De azt a kérdést nem kerülheted meg , hányan haltak meg eddig összesen vakcináktól ?
    Hány ember életét mentették meg a vakcinák ?
    Én 3 – at kaptam már, a feleségem 4 – et.
    És még élünk. Az ismerettségi körömben senki nem halt meg vakcinától.
    Az emberi szervezet bonyolult, a vírus és a vakcinák is azok.
    Evidens, hogy előfordulhat ilyan is, hogy valaki paradox módon a vakcinától hal meg.
    Az pedig,hogy valakinek milyen színű a bőre az támánk szempontjából (is) tökéletesen lényegtelen.

  19. 18 L.S.
    Gondolod, hogy Izrael azért csaklizta el előlünk a vakcinát külön alkuval a Pfizerrel, hogy ő próbálhassa ki először pusztító hatását a saját lakosságán?
    Én meg úgy gondolom, így akart nekik soron kívül védelmet biztosítani, mire a többiek felébrednek.
    Egyébként a covid 19 tömegpusztítási eszközként nagyon szánalmas oltással, és oltás nélkül is, legfeljebb enyhe gyérítést lehet vele elérni.
    Ennél nagyságrendekkel jobb eszközök is vannak… 🙂

  20. 20.Bálint
    „De azt a kérdést nem kerülheted meg , hányan haltak meg eddig összesen vakcináktól ?”

    Az összevont adatokból származó becslések szerint eddig világszerte 20 millió ember halt meg oltás következtében, további 2,2 milliárdan pedig megsérültek – és még csak az események kezdetén vagyunk …

    /https://peterhalligan.substack.com/p/20-million-saved-or-20-million-killed/

    19. hubab
    ” Én meg úgy gondolom, így akart nekik soron kívül védelmet biztosítani, mire a többiek felébrednek.”

    Én meg úgy gondolom, hogy így akarták csapdába vezetni a többieket, hiszen külön tétel – adag – készül minden ország felé, de még mindegyik tételben háromféle „vakcina” van különböző szériaszámmal amit sokan feljelentették köztük a szlovén ápolónő is.

    „A megbetegedések és a halálozások 95%-os (vagy még kevésbé) csökkenése helyett 370%-kal nőtt az éves esetarány” – írja Peter Halligan a Substackben. „Az éves halálozások száma 180%-kal nőtt.”

    Az összevont adatokból származó becslések szerint eddig világszerte 20 millió ember halt meg oltás következtében, további 2,2 milliárdan pedig megsérültek – és még csak az események kezdetén vagyunk …

    /https://peterhalligan.substack.com/p/20-million-saved-or-20-million-killed/

    A „hentes beszámolója a csatatérről”, ahogy ő nevezi, azt mutatja, hogy ezek a számok sokkal pontosabbak, mint bármi, amit a kormányok vagy a Big Pharma elismer.

    anazitiseis.gr

    22. Tia
    „6 hónapos kortól az oltás engedélyezve:”

    Csak a Covid vakcina beoltásának a propagálásán jár az eszed.
    Vajon miért?
    Még véletlenül sem buzdítottál a blogon keresztül a sárga kártyák kitöltésére:
    A kormány vakcina nemkívánatos események bejelentő rendszer adatainak a bejelentésére.

    Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)

  21. 23 – L.S.
    Csak azért hagyom, hogy garázdálkodj, mert viccet csinálsz magadból. A 2,2 milliárd ember azt jelenti, hogy minden negyedik. Mivel több tucat embert ismerek, akiket beoltottak, jó párnak meg kellett volna betegedni, de semmi ilyen nem történt. A 20 millió halott is nevetséges. De csak folytasd. Jó példája vagy az emberi butaságnak, aminek -jól tudjuk- nincs határa.

  22. 15,L.S.
    Talán nem kellene ennyi zöldséget összehordani, méghozzá egy hozzászólásban. Igazuk van a fórumtársaknak, akik megjegyzik, hogy te mindenben és mindeütt ugyanazt látod : az egész világ egyetlen hatalmas, átfogó izraeli-zsidó összeesküvés hálójában.
    Na, eredj mán… kissé utánanézhetnél dolgolnak, mielött következtetésekre adod fejed. Semmi nincs titokban tartva, mint ahogy gondolod, ha visszanéznéd a korábbi hireket, te is tudnád.
    Nos, miniszterelnökünknek nagyon fontos volt annakidején elsök között valami vaccinát szerezni, ugyanis komoly közéleti visszaélések gyanújával áll a biróság elött, neki fontos volt valami nagy közéleti sikert produkálni.Annakidején, ha utánanéztél volna, tudhatnád, több ország vetette magát a vakkcina-kutatásba egyidejüleg, a Pfizer volt a legtöbb sikerrel kecsegtető.
    Hol van itt titok, L.S.?
    Hiába zsidó ember a Pfizer vezérigazgatója, volt pofája azt válaszolni miniszterelnöünknek, hogy ameddig a kisérletek nem fejeződnek be, ameddig nincs eléggé letesztelve a gyógyszeripari eljárásoknak, szabályoknak megfelelöen a szer, addig zsidó ide, zsidó oda, a készitmény kisérleti állapotban van, és NEM KERÜL FORGALMAZÁSRA!
    Nettó antiszemitizmus, igaz, L.S.? Mindegy, Nataniahu uraság addig rágja a cégvezető fülét, amig hajlandó szigoróan kisérletképpen kiadni az oltást azzal a feltétellel, hogy Izrael viseli a fejlesztések teljes költségeit, kijelenti, hogy a céget semmiféle felelösség nem fogja terhelni, csak hozzák már azt a nyavalyás oltást, legyen ami lesz.
    Ennek okán országom felvesz valami szédületes összegü kölcsünt, amit még unokáink is fognak fizetni, vállaljuk a Pfizer teljes jogi mentességét, azaz mi itt valamennyien egy egészében még kikisérlezetlen szerrel beoltattük magunkat, hajszálra, mint a laboratóriumi patkányok, de lön oltás ELSŐNEK a világon. Az aláirt dokumentumot 30 évre titkositották, de kit érdekel, és ha akár érdekel, ki törödik velem?
    Akkor most ugyan hol a fészkes fenében van itt akár egy kis falásnyi összesküvés, igyekezz kihozni belöle valamit, hadd legyen egy jó napunk.

  23. 24. Tibor bá
    „Csak azért hagyom, hogy garázdálkodj, mert viccet csinálsz magadból. A 2,2 milliárd ember azt jelenti, hogy minden negyedik.”

    Igazad van Tibor bá!

    Az automata forditó hibája amit nem vettem észre:
    A 2,2 milliárd ember helyett 2,2 millió ember a helyes.

    /https://peterhalligan.substack.com/p/20-million-saved-or-20-million-killed/

    Mindenesetre Tibor bá fogadd a hálás köszönetemet mindezekért a meleg szavakért, remélem nagy örömöt adott számodra ez a váratlan elbotlásom.

    Bálint
    „Nettó antiszemitizmus, igaz, L.S.? ”
    „Akkor most ugyan hol a fészkes fenében van itt akár egy kis falásnyi összeesküvés, igyekezz kihozni belőle valamit, hadd legyen egy jó napunk.”

    „A Pfizer igazgatója elismeri, hogy hazudtak.”

    Ja minden nép antiszemita?
    Vajon miért nem létezik ilyen nemzetközileg széles körben használt fogalom másokra is?

    Bálintnak csupán annyit mondok, hogy amit vetnek azt aratnak.

  24. Kedves L.S.

    Kizártnak tartom, hogy 2.2 millió ember belehalt volna a vakcinába.
    Akkor ez nagyobb port vert volna fel.
    De most mégis fogadjuk el ezt a számot.
    Szerinted hány embert kellett megmentenie a vakcináknak, hogy az mondhassuk megérte ?
    Erre nincsen semmiféle norma.
    Ez szubjektív megítélés dolga.
    Én pedig úgy ítélem meg, hogyha minden halottra 10 megmentett jutott, ami ugye
    esetünkben 22 millió, akkor szerintem megérte.
    Ha a worldometer pontatlan adatai alapján,van már több mint 6,5 millió halott akkor
    joggal valószínűsíthető, hogy bőven megmenekült kizárólag az oltás miatt 22 millió ember bár szerintem ennek a többszöröse.
    Bevállalom még az életveszélyt is, mert ezzel 10 embertársamat megmentem és lehet hogy én is köztük leszek. !
    Hiszen a coronavírus betegség is életveszélyes nemde ?

  25. 27. Kuruc Pál

    Tisztelt Kuruc Pál

    Ime a vitatott cikk címe és linkje
    Nem én írtam, hanem , kiváló pszichológus és idegtudós, Wales tudományos főtanácsadója (CSAW)

    Peter’s Newsletter
    20 million saved or 20 million killed
    truth is treason in the empire of lies

    /https://peterhalligan.substack.com/p/20-million-saved-or-20-million-killed/

    20 milliót megmentettek vagy 20 milliót megöltek
    az igazságárulás a hazugság birodalmában

    Legfőbb részletek a cikkből

    A Lancet egyik cikke azt állítja, hogy 20 millió életet mentettek meg injekciók használatával.

    Ehelyett vitára van szükség, hogy hány embert öltek meg vagy sebesítettek meg az injekciók következtében olyan állapotok, amelyek BETEGSÉGEKKÉ VÁLNAK.

    Az amerikai injekciók száma = körülbelül 600 millió (az elmúlt hetekben 608 millióra nőtt)

    Az uniós injekciók száma = körülbelül 900 millió (az elmúlt hetekben 915 millióra nőtt)

    A globális injekciók száma körülbelül 12 milliárd (az elmúlt hetekben 12,5 milliárdra nőtt)

    A Lázárus -jelentés, amely szerint 100-ból kevesebb, mint egy vakcinázási sérülésről számolnak be – lásd itt a 6/7. oldalt, amely kimondja: „..az oltással kapcsolatos nemkívánatos események kevesebb mint 1%-át jelentették.
    Az alacsony bejelentési arány kizárja vagy lassítja a „problémás” gyógyszerek és oltások azonosítását, amelyek veszélyeztetik a közegészséget.

    Tehát EU+USA halálesetek = 13 972 + 46 999 = 60 971 haláleset

    A Lázárus – jelentés, amely szerint 100-ból kevesebb, mint egy vakcinázási sérülésről számolnak be – lásd itt a 6/7. oldalt, amely kimondja: „..az oltással kapcsolatos nemkívánatos események kevesebb mint 1%-át jelentették.
    Az alacsony bejelentési arány kizárja vagy lassítja a „problémás” gyógyszerek és oltások azonosítását, amelyek veszélyeztetik a közegészséget.

    Tehát EU+USA halálesetek = 13 972 + 46 999 = 60 971 haláleset

    és EU+USA sérülések = 854 084 + 6 089 773 = 6 943 857 (főnként több, ezek fele „súlyos”).

    Szorozzuk meg 40-zel az URF-hez (aluljelentési faktor), majd 8-cal a „globalizáláshoz”

    A világon a halálozások száma EDDIG körülbelül 19,5 millió, a sérülések száma pedig – amik még lappangási időben vannak – körülbelül 2,2 milliárd.

    Ezek a sérülések valószínűleges „állapotokká”, majd megbetegedésekké fejlődnek.

    Kinek hiszel?

    -Kinek hiszel kedves Kuruc Pál?
    Nekem, Nekik vagy a szemednek?
    Amit látsz, tudsz és értesz – nem mindig ugyanaz.
    Ember legyen a talpán aki felismeri, átlát, eligazodik mindezen és átvészeli mindezt.

    Kinek hiszel?
    -Kinek hiszel kedves Kuruc Pál?
    Nekem, Nekik vagy a szemednek?
    Amit látsz, tudsz és értesz – nem mindig ugyanaz.
    Ember legyen a talpán aki felismeri, átlát, eligazodik mindezen és átvészeli mindezt.
    Nekem személyesen havi 1OO € birságomba kerül ez a Covid vakcina-tagadás és a lookdown ideje alatt társadalmi kizárást.
    Fényes példa erre Tibor bá 24.- ik hozzászólása.
    A kérdés persze ha mindebben igazat szólt Peter Halligan professzor mindazt amit ír és irt a bloggazda e témában mennyi idő alatt süllyeszti el a történelem szekrényében?
    kerül ez a Covid vakcina-tagadás és a lookdown ideje alatt társadalmi kizárást.
    Fényes példa erre Tibor bá 24.- ik hozzászólása.
    A kérdés persze ha mindebben igazat szólt Peter Halligan professzor mindazt amit ir és irt a bloggazda e témában mennyi idő alatt süllyeszti el a történelem szekrényében?

  26. 27 – 28:
    A Scientific American szerint a születéskor várható átlagos élethossz az USA-ban 2019-ben 78,7 év volt. Ez 2022-re 76,1 évre esett vissza a COVID-19 miatt. Vagyis a 2,7 év zsugorodáshoz sok idős ember halála kellett.

  27. 28 L.S.
    Ha az emberek ilyen ütemben fognak fogyni, ahogy most, akkor még nagyon messze van a kipusztulás, nem sikerült a hatékony emberirtó vakcina… 🙂
    A rémálmod szerint itt hamarosan szörnyű emberhullás kell bekövetkezzen, én ezt még megvárom, mielőtt elkezdenék hinni neked. 🙂
    De ha ez nem következik be, akkor futhatsz a feleslegesen bírságra kiadott pénzed után, aminek biztos lett volna jobb helye is…

  28. 26 L.S.
    Bálintnak adott válaszodból kb. annyi derül ki, hogy mindegy, van rajta sapka, vagy nincs…
    Arra semmiképp nem válasz amit tartalmilag precízen leírt.
    Azt ignoráltad, pedig az a lényeg.
    És amúgy a russzofób jelzőhöz mit szólsz? 🙂

  29. A III. Birodalomban Adolf Hitler diktátor kaparintotta meg a korlátlan hatalmat.
    A II. Világháborúban vesztésre állt.
    Ekkor fegyorsította azt az emberiség történetében példátlan programot, hogy elsősorban a zsidókat,nagyipari módszerrel milliószámra meggyilkoltatta.
    Az áldozatok számában nincsen konszenzus, de valahol 2 és 6 millió között valószínűsíthető.
    Nem hiszek abban, hogy a Covid 19 – cel és a vakcinákkal Tudjukik egy második Holokaustot valósítanak meg.
    Hiszek abban, hogy még ha nem is mind ártatlan, de az egészségügy dolgozói az orvosok, ápolók és gyógyszerészek, lelkiismeretesen szakszerűen az emberek gyógyításán fáradoznak !

  30. Tibor bá’
    Elveszett egy hozzászólásom, amit 30 hubab-nak címeztem

  31. Akkor csak röviden:
    Dr. John Campbell egy víruskutatásról szóló tudományos közleményről mondja el a véleményét.
    Rövid összefoglalója és a cikk linkje a videó alatt.
    https://youtu.be/_WTZo9ieBKY

  32. 34 Delp
    Mit akarsz ezzel mutatni?
    A videó alig foglalkozik a vakcinákkal, amiknek az állítólagos veszélyességéről itt szó volt, annál inkább a lehetséges újabb, súlyosabb betegséget okozó vírusok mesterséges előállításával.
    De hát azokat is csak vakcinákkal lehetne megállítani, hacsak nem akarnak az előállítók is az áldozatok sorsára jutni előbb-utóbb…

  33. 30 hubab
    „nem sikerült a hatékony emberirtó vakcina…”

    Van egy rossz hírem. Tényleg rossz.
    Úgy néz ki, hogy egy bostoni laborban gain-of-function kísérlettel sikerült összerakni egy olyan hibrid vírust, amelyik az omikron tüskeproteinjét és az eredeti wuhani vírus belsejét tartalmazza. Az omikron tüskefehérje révén az oltásokra kialakult védettséget kikerüli (tehát ugyanolyan nagyon fertőző, mint az omikron) és olyan súlyos betegséget okoz, mint az eredeti wuhani a C19 járvány kezdetén. Humanizált egerekben (emberi ACE2 receptorokkal rendelkező laboratóriumi egerek, amelyeken a gyógyszerek hatásosságát lehet pl. vizsgálni) 80%-os mortalitást okozott.

    Itt a cikk, amiben a kutatók büszkén beszámolnak az eredményeikről:

    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1

    Ez pedig Dr. John Campbell youtube videója. A videó alatti leírás összefoglalja, miről van szó.

    https://youtu.be/_WTZo9ieBKY

    Az új vírus megsemmisítését követelik…
    Mert ha ez kiszabadul a bostoni laborból, a kis 80%-os halálozással…

    Akkor, Tibor bá’, tényleg sz@rban vagyunk.

  34. 37 Tibor bá’
    De. És kiesett.

    A videó alatti hozzászólásokban azt írják, hogy ilyen kísérleteket más USA egyetemen is végeznek.
    Holott, ha jól emlékszem, a járvány előtt pont amiatt telepítették át Kínába a koronavírus funkciónyerési kísérleteket, mert az USA-ban be lett tiltva.

  35. 36 Delp
    Egy ilyen vírus „alkalmazásának” feltétele lenne egy ez ellen hatékony vakcina létezése is, különben kollektív öngyilkossággal érne fel a fejlesztők részére is.
    Ha pedig előállítható ilyen vakcina, akkor elő is fogják állítani, és nem csak a gonosz laborosok, akár egészségügyi, akár üzleti alapon mások is…
    Persze addig még végezhet jókora aratást…

  36. 39 hubab
    Az addig rendben is lenne, hogy azt vizsgálgatják, hogy a vírus melyik alkatrésze mennyire felelős az egyes az egyes hatásokért – a fenti kísérlet erről szólt. Az is rendben lenne, hogy azt kutatják, miként lehet gyógyítani és/vagy megelőzni.
    Az nincs rendben, hogyha valamilyen okból ez a felturbózott és sejtekben szaporodásra is képes kiméra vírus, amelyik a különböző variánsok legütősebb alkatrészeiből lett összelegózva, kikerül a laboratóriumból. (Vagy valami hasonló.)
    Akár szándékosan, akár nem szándékosan, baleset, szabálytalanság, figyelmetlenség, hanyagság, emberi végtelen butaság következtében. Mint valószínűleg Wuhanban is történhetett…

  37. 40 Delp

    Aki arról beszél (nem rád gondolok), hogy kikerülhet egy III. biztonsági fokozatú laborból egy vírus, az nem ismeri az ilyen laborok védelmi protoloját.
    Bemenet, levetkőzés mezítelenre, több szintű fertőtlenítés (többek között felső hámréteg „leégetése”), közben röntgen meg egyéb átvilágítás (régen még a seggébe, meg más lyukaiba is benéztek), majd visszaöltözés labortól kapott ruhába, több nap karantén, ismét fertőtlenítés/átvilágítás és csak azután lehet bemenni a labor területére, de csak az 1-es zónába. A 2-es, 3-as zónába már csak védőruhába, úgy, hogy előtte pucérra, fertőtlenítve, majd ruha. Kifele való távozás kapcsán alkalmazott protokol kapcsán, a leírt bemeneteli biztonsági eseménysort szorozd meg legalább hárommal.
    Ha komolyan veszik az ilyen labor őrzést, akkor lehetetlen kihozni bármit onnan!
    Ezek tükrében a véletlen egyáltalán nem játszik abban, ha kikerül a vírus „véletlenül”.

  38. 40 Delp
    Ennek egyetlen értelmes magyarázata lehetne, ha abból indulnak ki, hogy nagy esélyt látnak arra, hogy ez a „kiméra” természetes úton is kialakulhat, tehát jó lenne megtalálni az ellenszerét, mielőtt ez bekövetkezne.
    Mert ez tulajdonképpen nem is igazi kiméra lenne, hiszen ugyanazon vírus változatairól van szó, amelyek akár interakcióba is kerülhetnek egymással.
    Az igazi kiméra az az egér, amit így génmanipuláltak, hogy így vizsgálhassák a vírus hatását az emberre.
    Ezen kívül csak a katonai alkalmazást látom lehetséges motivációnak…

  39. 35. hubab
    / De hát azokat is csak vakcinákkal lehetne megállítani, hacsak nem akarnak az előállítók is az áldozatok sorsára jutni előbb-utóbb…/

    «Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»

    A süket kapuját hiába döngeted, vak éj a fejében.
    Mit NEM AKARSZ megérteni „hubab”?

    Először is nem számítanak vakcináknak, hanem:

    „az injekciók nem „vakcinák”, hanem génterápiák, azaz olyan terápiák, mint az Ivermectin, amelyeket terápiás gyógyszerként kellett volna szabályozni. A gyártók ezt a hatósági beadványaikban és a SEC-beadványaikban is kijelentik.”
    Peter Halligan

    Másodszor:
    /https://liberty-express.blogspot.com/2022/09/92.html/

    Μελέτη-Σοκ:
    Η ιβερμεκτίνη θα μείωνε τους θανάτους κατά 92%. Για να πουλήσουν εμβόλια, σκότωσαν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους

    Sokkoló tanulmány:
    Az ivermektin 92%-kal csökkentené a halálozást. Az oltóanyagok eladása érdekében ártatlan emberek millióit öltek meg

    Az elmúlt két év halálos áldozatainak száma könnyen elkerülhető lett volna, ha először is rendelkezésre álltak volna a kezelések. Az Orvosi Ipar és a Kormány Tisztviselői Világszerte Felelősek hatalmas – és egyre növekvő – számú ártatlan ember meggyilkolásáért.

    A „Covid-pandémia” hírverése után két ismert megelőző gyógyszer és kezelés létezett: a hidroxiklorokin (HCQ) és az Ivermectin.

    Ellenkező esetben, kezelések létezése mellett, a nem tesztelt és rendkívül veszélyes Covid „vakcina” sürgősségi felhasználási engedélye nem adható ki.

    Míg meg nem határozott okokból a világ teljes népességének „beoltása” volt a cél, a meglévő kezeléseket, valamint az azokat ajánló orvosokat és tudósokat elnyomták.

    A Covid oltási program az emberiség történetében valaha elkövetett legrosszabb bűncselekmény. A felelősöket le kell tartóztatni, bíróság elé kell állítani, el kell ítélni és ki kell végezni. Ehelyett hatalmas összegeket kerestek, és kitüntetéseket kaptak.

    Az ivermektin használatával több százezer haláleset megelőzhető lett volna az Egyesült Államokban és milliók világszerte (ahogyan Peruban és Indiában tették).

    Eközben az Amerikai Orvosi Szövetség (AMA) visszavonja azon orvosok engedélyét, akik Ivermectint írnak fel és életeket mentenek meg.

    Egy új szakértői vizsgálat szerint az ivermektin rendszeres használata 92%-kal csökkentette a COVID-19 okozta halálozás kockázatát. A kiterjedt vizsgálatot Flávio A. Cadegiani, MD, MSc, PhD végezte. Cadegiani okleveles endokrinológus, MSc és PhD fokozattal klinikai endokrinológiából.

    Ivermectin reduces COVID death risk by 92%, peer-reviewed study finds

    A tanulmány szerint azoknak, akik rendszeresen szedtek ivermektint, 92%-kal csökkent a COVID okozta halálozás kockázata a nem használókhoz képest, és 84%-kal kisebb, mint a nem rendszeresen szedőknél. „A kórházi kezelés aránya 100%-kal csökkent a rendszeres használók körében a nem rendszeres használókhoz és a nem használókhoz képest” – áll a tanulmányban.

    „Az ivermektin mellőzése a mortalitás 12,5-szeres növekedésével és a COVID-19 okozta halálozás hétszeres kockázatával járt az ivermektin rendszeres használatához képest” – áll a tanulmányban. „Ez a dózis-válasz hatékonyság megerősíti az ivermektin profilaktikus hatását a COVID-19 ellen.”

    A Bizottság alelnöke, Margaritis Schinas elismerte, hogy a járvány elleni kezeléseket jóváhagyták, de nem vásárolják meg, hogy elfogyjanak a megvásárolt Pfizer és Moderna vakcinák.
    Jóváhagytuk a therápiás kezeléseket 8 vagy 9 választási lehetőségekkel …
    A szerencsétlent kihagyták az osztozkodásbol?
    Nem tudta, hogy az EU polgáraira fejenkénti tiz szuri van beprogramozva?
    Vagy talán ezeket a therápiás alternatív kezeléseket nem a széles popolóra szánták hanem saját kezelésükre?

  40. Kik a kitervelői és a koordinátorai végrehajtói az általad propagált szörnyű emberiség elleni tervnek ?
    Vajon a
    „”mindmaghalunk, mert tudjukkik így akarták és így intézték””
    elmélet helyett, nem alkalmas egy másik magyarázat a fellelhető adatokra ?
    Vajon mi más a hitelesség kritériuma nálad, ha nem az , hogy az elborzasztó rémképedbe beillik vagy sem?

  41. 44. Punk Imre
    ” Kik a kitervelői és a koordinátorai végrehajtói az általad propagált szörnyű emberiség elleni tervnek?”

    Az általam propagált szörnyű emberiség elleni tervnek?

    Te hol élsz „Punk” Imre? Nem ugyanezen a Földőn?
    Egy velünk párhuzamos világban élsz?
    Tőlem várod a kérdéseidre a válaszomat?
    Erre a választ saját magadnak kell megadnod!

    Tőlem legfeljebb csak alternatív híreket kaptok amihez nehezebben tudtok hozzáférni.

    Például ezt:
    Man Who Invented Pfizer Covid-19 Vaccine Admits He Hasn’t Been Jabbed

    /https://newspunch.com/man-who-invented-pfizer-covid-19-vaccine-admits-he-hasnt-been-jabbed//

    Férfi, aki feltalálta a Pfizer Covid-19 vakcinát, bevallotta, hogy nem szúrták meg.

    Dr. Ugur Sahin, a BioNTech nevű biotechnológiai vállalat vezérigazgatója, amely a Pfizerrel partneri viszonyban állt a világ első Covid-oltóanyagának kifejlesztésében, bevallotta a kamera előtt, hogy nem oltották be Covid-oltással.

    Amikor a németországi DW hálózat egyik riportere megkérdezte, miért nem oltották be, Dr. Sahin kitérő, és homályosan azt állítja, hogy illegális a beoltása, és cégének arra kellene összpontosítania, hogy több milliárd oltást készítsen mások számára.

    Az a leleplezés, hogy a Pfizer vakcinát kifejlesztő férfi maga nem kapott védőoltást, Bill Gates egykori orvosának azon állításaira emlékeztet, miszerint Gates ugyan népszerűsíti az oltásokat az emberiség számára, de a családját nem engedi beoltatni.

  42. Kedves L.S.

    „Dr. Ugur Sahin, a BioNTech nevű biotechnológiai vállalat vezérigazgatója, amely a Pfizerrel partneri viszonyban állt a világ első Covid-oltóanyagának kifejlesztésében, bevallotta a kamera előtt, hogy nem oltották be Covid-oltással”

    Kamerák elött bevallom , hogy 60 éves vagyok és szűz.
    Ha elég híres vagyok akkor ez a kijelentés még híresebbé tesz.

    Ez semmit, az égvilágon nem bizonyít !
    Sokmindenben nincs egyetértés az orvosok között.
    Ő pont 1 személy és hogy ő mit hisz, vagy mit nem, az nem perdöntő.
    Minden embernek vannak érdekei, megalapozott tudományos ismeretei, babonái.
    Babona, az olyan erős meggyőződés, amit a tudomány nem bizonyított.

  43. Kedves L.S.

    Amikor az emberek „bevallanak” valamit, akkor kizárólag az őszinteség vágya vezeti őket ?

    Amikor a rendőrségen agyba főbe vernek valakit és az bevallja a jövő heti bűncselekményeit is, csakhogy ne kínozzák tovább , akkor a bevallás szó azt sugallja, igazat mondott, pedig nem.

    Elgondolkodtató, ha igaz, ha nem, miért mondta ez kamerába ?
    ( Csak remélni tudom,hogy nem egy görög média manipulátor vesztegette meg, alátámasztandó saját összeesküvés elméletét. )

    🙂 🙂 🙂

  44. 47. Aradi Miklós
    „Sokmindenben nincs egyetértés az orvosok között.”

    Az orvosok 99%-a egyetért abban, hogy a COV19 ellen oltani kell!
    Én még eggyel sem találkoztam (pedig jó sokat ismerek személyesen is), aki oltás ellenes lett volna!

  45. 49. Bendegúz
    Rossz helyre mentél. Én csak bökés ellenes dokikkal találkoztam eddig.
    Van egy idevágó mondás : “Egyél sz@rt! Milliárdnyi légy nem tévedhet!” 🙂

  46. 47. Aradi Miklós
    „Kamerák előtt bevallom , hogy 60 éves vagyok és szűz.
    Ha elég híres vagyok akkor ez a kijelentés még híresebbé tesz.”

    Őszintén hidegen hagy, hogy ki vagy, de Dr. Ugur Sahin viszont és munkatársai nagyon is érdekelnek.
    Ha Ő nem veszi be az oltást, ha a Vállalata nem ad garanciát, ha az oltást vevő állam nem ad garanciát, ha az orvosnak, a médiának mentelmi joga van akkor ki az az értelmes ember aki beadja karját?

    Mellesleg azok akik az oltást propagálva a média előtt kapják a „vakcinát ” – ha merik – nem a tőlük kiválasztott emberek végezzék, hanem vakon ami és aki elébe jut.

  47. 49. Bendegúz
    ” Az orvosok 99%-a egyetért abban, hogy a COV19 ellen oltani kell!”

    Ha nem létezne ebben a témában cenzúra csodálkoznál magadon, hogy ezt saját magad írtad-e?

    * Háborúban vagyunk. Háború folyik az egészségünk ellen.

    /https://m.facebook.com/groups/eletert.es.szabadsagert/permalink/651690769480172/?paipv=0&eav=AfaGUp0RmWh2uAAI7cY-wPhWAAXqvm9BhbaJrkbOXJ-MonIdQcE3-bhnlNwnRXUG2e0/

    ** Vukics Ferenc: 16 ezer orvos és tudós egyetért, a gyerekeknek nincs szükségük COVID elleni oltásra

    /www.szilajcsiko.hu/

  48. „Pink” Imrének, aki nem néz a „függöny” mögé mert szerinte olyan nem létezik:

    Mislav Kolakušić horvát EP-képviselő panaszkodott 2022 júliusában a 2016 és 2019 közötti megfelelő időszakhoz képest a hirtelen halálesetek számának nagymértékű növekedését figyelték meg.

    Horvátországban 14,6%, Olaszországban 24,9%, Portugáliában 28,8%, Görögországban 31,2%, Spanyolországban 36,9%, Izlandon pedig a legmagasabb, 55,8% volt a növekedés.

    47. Aradi Miklós
    „Kamerák előtt bevallom , hogy 60 éves vagyok és szűz.
    Ha elég híres vagyok akkor ez a kijelentés még híresebbé tesz.”

    Őszintén hidegen hagy, hogy ki vagy,
    de Dr. Ugur Sahin viszont és munkatársai nagyon is érdekelnek.

    Ha Ő nem veszi be az oltást, ha a Vállalata nem ad garanciát, ha az oltást vevő állam nem ad garanciát, ha az orvosnak, a médiának mentelmi joga van akkor ki az az értelmes ember aki beadja karját?

    Mellesleg azok akik az oltást propagálva a média előtt kapják a „vakcinát ” – ha merik – nem a tőlük kiválasztott emberek végezzék, hanem vakon ami és aki elébe jut.

  49. L. S.

    2021. Január 21.
    Ezen a napon 16 865 Covid halottat regisztráltak a világon ,
    a Worldometer pontatlan adatai szerint.
    Ekkor még senki nem tudhatta hogy a napi halottak száma meddig emelkedhet.
    Sokan a napi egymilliót is lehetségesnek tartották.
    Ez egy durva kényszerhelyzet volt.
    Pont elegendő ok arra , hogy a vakcinák próbaidejét lerövidítsék.
    Ha a vakcinák nem lettek a szokásos protokoll szerint ellenőrizve, akkor hogyan is adhatna azokra valaki garanciát ?
    Elég sokan milliárdok (sic) döntöttek másképpen,
    mint Dr.Ugar Sahin.
    Szerencsére !
    Kaptam 1 J&J és 1 Pfizert ezek összesen háromnak számítanak.
    Kutyabajom.
    71 éves vagyok.
    A feleségem 4- et kapott az utolsótól 5 napig rosszúl érezte magát ő 60 éves.
    2021 – ben kis híjján elvitte a covid.

  50. * A kanadai Alberta új miniszterelnöke bocsánatot kér, és visszahelyezi a be nem oltott egészségügyi dolgozókat posztjukba!! Eltörli a maszkokra kiszabott bírságot! Átdolgozza a törvényt!

    /https://dimpenews.com/2022/10/24//

    ** A Francia Orvosi Szövetség fegyelmi testülete igazat adott Christian Perronne vezető fertőző betegségek professzorának, amiért nyilvánosan bírálta a covid19 vakcina politikáját.
    A határozat úgy ítéli meg, hogy „kötelezettsége volt kifejezni magát a hatáskörébe tartozó területen”!
    HELYREÁLLÍTÁS annak az alapelvnek, hogy:

    a tudományos kutatás szabad.

    Az akadémiai szabadságot tiszteletben kell tartani.

    dimpenews.com 23/10/2022

    *** Az Európai Parlamentben a COVID-ról szóló meghallgatás után, ahol a PFIZER igazgatóhelyettese elismerte:

    hogy a vakcinát soha nem tesztelték az átvitel megakadályozása érdekében,

    az Amerikai szenátorok arra készülnek, hogy bíróság elé állítsák a Pfizer vezetőit, de az Európai Ügyészség (EPPO) is, amely kijelentette, hogy folyamatban van a titkos vakcinaügyletek vizsgálata.

    A korrupt CDC amelynek kötelessége minket megvédenie és nem a gyógyszergyárakat ezen a héten összeül, hogy olyan jogszabályt fogadjon el, amely véglegesen megvédi a Pfizert és a Modernát az oltás mellékhatásaiért való felelősségtől.

    Το διεφθαρμένο CDC θα ψηφίσει νόμο που προστατεύει μόνιμα την Pfizer και τη Moderna από την ευθύνη των παρενεργειών του εμβολίου τους!

    /ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ/

  51. Az igazság órája: Covid ügyben – A bíróság beidézi Faucit az internetes cenzúra vádlottjaként

    A louisianai és missouri államügyészek és más felperesek azt állítják, hogy Fauci, a NIAID igazgatója és Joe Biden elnök főorvosi tanácsadója, valamint más vádlottak arra kényszerítették a közösségi média cégeket, hogy „elnyomják a kormányellenes nézeteket és tartalmakat” a Coviddal kapcsolatban.

    „Első alkalommal dr. Faucinak és hét másik szövetségi tisztviselőnek, akiket illegális cenzúraművelet lebonyolításával vádolnak, eskü alatt kell válaszolniuk a technológiai cégekkel folytatott kommunikációjuk természetére és mértékére vonatkozó kérdésekre” – mondta Younes a The Epoch Timesnak.

  52. Anders Tegnell, Svédország járványügyi főorvosa, 2020. április
    A BBC újságíró, hitetlenkedve: „Mi az az adat, amelyre a döntéseit alapozza?”
    Anders Tegnell: „Nos, azt hiszem, a kérdés inkább az, hogy a világ többi része milyen adatokra alapozza döntéseit?”

  53. Ausztrália hatalmas covid-hazugságai lelepleződnek:

    #https://www.news.com.au/national/australias-huge-covid-lies-finally-exposed/news-story/44c571e0f0f3f2100226b709717638af

  54. Kedves L.S.

    Utólagos engedelmeddel, nyílt leszek és őszinte.
    Ha bántónak érzel, akkor gondolj arra, nem ez a cél vezetett.
    Csak érvelek, vitatkozok és kimutatom az érzelmeimet,amikor már hatástalanok az érvek.

    Ha jól értelek …
    A covid epidémia egy hazugság. ( agyrém, nonszensz )
    A Pfiser vakcinákat egyáltalán nem tesztelték. ( nem hiszem el )
    A világ Covidpolitikai főáramlata kártékony az emberiségre.
    (bizonyára nem optimális, de elég jó )

    Nos nyilván akadnak a neten olyan tartalmak, amik ezt a sajátságosan szélsőséges véleményedet támasztják alá.
    Ez a vélemény szembe megy a mainstreammal.
    Ez a vélemény lázad a hatalommal szemben.
    Előfordult már a történelemben hogy a lázadóknak igazuk volt.
    Más esetekben meg nem.
    Azt gondolom az álláspontodnak kevésbé objektív, mint egészen személyes okai vannak.
    Meggyőződésem, hogy érdemes lenne elgondolkodnod, mik ezek.

  55. Furcsa, meghasonlott álláspontot vélek felfedezni az oldalon (de javítsatok ki kérlek, ha tévedek!).

    Egyfelől elfogadjátok a mainstream médiák által közvetített COVID-történetet.
    Semmi furcsát, megdöbbentőt nem találtok benne.

    Ugyanakkor szintén a mainstream által közvetített álláspontot az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban megkérdőjelezitek.

    Miért ez a kettősség?

  56. 60.Idősb. Off Gusztáv: Görög tudósunk nincs egyedül szélsőségesen kurucos gondolkodásával. Mindennek ellenállni ami a Központból jön! Mindig a mainstream ellenkezője a valóság. Mennyivel egyszerűbb ez, mint a kritikus gondolkodás!

    Nyilván nekem is vannak fenntartásaim a mainstreammal, de ha kötelezővé tennék a lélegzést, nem akarnék megfulladni.

    Tegnap pl. Hanyistók leírta, hogy ő még nem találkozott orvossal, aki ne oltásellenes lenne. Azért az elgondolkodtató, hogy aki ekkorát tud írni, annak szabad-e bármi szavát figyelembe venni!

  57. 62 – Csont:
    Száz orvosból 99 oltás barát. 1 % pedig ellenző. De 1 % ellenzőt az égvilágon mindenre lehet találni. L.S. nem csinál mást, mint keresgél és rátalál az 1 százalékokra.

    A szajha média megbízhatatlansága kizárólag politikai jellegű. Pl. ne fogadjam el az időjárás jelentésüket, vagy a foci beszámolójukat, mert mainstream média? Nyilván nem fognak hamis statisztikát közöli a COVID-dal kapcsolatban se.

  58. 64 – Tibor bá’

    Nagy szerencse, hogy a COVID-ot a politika messzire elkerüli.

  59. 6O. Idősb. Off Gusztáv
    „Ha jól értelek …
    A covid epidémia egy hazugság. ( agyrém, nonszensz )
    A Pfiser vakcinákat egyáltalán nem tesztelték. ( nem hiszem el )
    A világ Covidpolitikai főáramlata kártékony az emberiségre.”

    Nem egészen jól értettél tisztelt „Idősb. Off Gusztáv”

    * A Covid pandémia nem egy hazugság, hanem egy mesterségesen, biolaborban előállított termék amit céljuk eléréséhez használnak.
    Ismerős gondolom számodra a mondás:
    A cél szentesíti az eszközt, és ezt alkalmazzák a hatalom megszerzése és megtartása érdekében.
    Nagyságrendileg pedig nem pandémia hanem egy egyszerű epidémia.

    ** A Pfiser vakcinákat egyáltalán nem tesztelték!!! ( nem hiszed el?)

    Gondolom, hogy ez sem ismeretlen számodra:
    A három bölcs majom Tosegu templom falain, Nikko városban, Japánban:

    /https://i1.wp.com/o-buddizme.ru/wp-content/uploads/2018/04/Nikko–e1524202024711.jpg/

    A büntetés elkerülése érdekében az ember
    „nem lát rosszat, nem hall rosszat és nem beszél rosszat”
    és a veszélyes napokon, amikor az entitások kitörhetnek,
    még aludnia sem szabad!

    Nem ismerlek i.O.G. de amint olvastalak véletlenül
    a három bölcs majom Tosegu képe jutott eszembe.
    Vajon mennyire véletlen?

    *** A világ Covidpolitikai főáramlata kártékony az emberiségre.

    Ha hiszed vagy nem az a Te jogodban áll, úgy ahogy nekem is jogomban áll azt vallanom.
    Rövid időn belül – (1-2 év) és tisztázódnak a dolgok.

    65. Simon mondja
    ” Nagy szerencse, hogy a COVID-ot a politika messzire elkerüli. ”

    Simon?!?
    Telitalálat!!!!!

    „Ne feledjétek, hogy szinte mindent, amit az úgynevezett „mainstream hírekben” kínálnak, a legtöbb előadótól függetlenül, arra szolgál, hogy elvonja a figyelmeteket, hazugságot alkosson, véleményt formáljon, agymosást tegyen, vagy valamilyen aljas napirendet érjen el.
    Mindig kérdőjelezz meg mindent, és légy nagyon óvatos azokkal, akik Evangéliumként hirdetik nézeteiket.”

    – Ha a szavazások egyáltalán változtatnának valamit, akkor nem engednének szavazni.

    Mark Twain

  60. 64. Tibor bá’
    ” L.S. nem csinál mást, mint keresgél és rátalál az 1 százalékokra.”

    Tibor bá’ – nak szeretettel:

    Temetkezési vállalkozó:
    A holttestek 95 százaléka COVID-oltást kapott a haláluktól számított 2 héten belül

    Faithfull 41 éve temetkezési vállalkozó, 26 éve pedig saját temetkezési vállalkozást működtet. Nemrégiben nyilatkozott a COVID-19 vakcinák és az általa megfigyelt halálesetek közötti nyilvánvaló kapcsolatról.
    Nagyon nyilvánvaló, hogy az oltást követő két héten belül meghalnak, sokan közülük …. úgy tűnik, hogy majdnem anafilaxiában haltak meg, szinte közvetlen reakcióként az emlékeztető oltásra.
    A COVID-19 oltást követő napon vagy másnap meghalnak. Ez nem egy elszigetelt eset, ez az esetek többsége, amelyek a létesítményünkben történtek

    //95 Percent of Corpses Had Received COVID Vaccination Within 2 Weeks of Death: Funeral Director//

  61. A New York állam legfelsőbb bírósága visszaveszi az elbocsátott, be nem oltott alkalmazottakat, visszafizetést rendel el, szerinte az állam megsértette a jogait, önkényesen járt el, megjegyzi: „Az oltás nem akadályozza meg az egyént abban, hogy elkapja vagy továbbadja a Covid-19-et.”

    #https://iapps.courts.state.ny.us/fbem/DocumentDisplayServlet?documentId=JK5E3gx5XV1/ku37jnWR_PLUS_w==&system=prod

    „Nézem a német többlethalálozás grafikont (az életkorhoz a 2013-as európai standard lakosság szerint igazított heti többlethalálozás – ld. #https://bit.ly/3gtapVG). És nagyon hálás vagyok. Hogy annak ellenére, hogy az elmúlt két és fél évben sikerült százmilliónyi ember egészségügyi ellátását, megélhetését viágszerte tönkretenni megkérdőjelezhető hatékonyságú, azelőtt – nem véletlenül – sosem alkalmazott járványügyi intézkedésekkel (a lezárás vajon mi volt?), azért mégiscsak sikerült elkerülni a 2018-as év 10. hetének a csúcsát. Amikor is 42,2%-os többlethalálozást mértek a…, mi miatt is? Ja, hogy ezekben az őszi-téli-koratavaszi időszakokban a légúti kórokozók csak úgy jönnek és mennek? És ugye van az a népegészségügyi kifejezés, tudjátok, a száraz avarról. Hogy mint ahogy az erdőtüzeknél a száraz avar gyullad be először (ezért is égetik fel az erdészek preventíven az avart, hogy aztán be ne gyulladjon), úgy a szezonális kórokózó járványoknál, akár mit is teszel, előbb mindig az idősek, a krónikus betegek fognak meghalni. Mert ez az élet rendje. De tudom, ti ott ezt nem így tudjátok. Mert #maraggyászépenottholvéggyedmeganagymamát ❤ Mint ahogy azt sem tudjátok, hogy mitől volt más ez a koronavírus. Mint azok, amik a korábbi többlethalálozás-csúcsokhoz is jelentősen hozzájárultak. De ezt már el sem kezdem. Apropó, volt most az a bostoni kísérlet. Tudjátok, amikor csinálták azt a 80%-os letalitású variánst. Most akkor azok is vírustagadók voltak?! Mert ránk, akik azt mondták, hogy ez a vírus tele van más fajokból származó funkcionális doménekkel (amikhez amúgy számos ismert gyógyszerhatóanyag kötődik) és hogy egy ilyen felturbózott vírust egy komolyabb labor kb. 3 hónap alatt rak össze, arra azt mondtátok: vírustagadó. Meg összeesküvéselmélet hívő. Mint ahogy azt a borsodi tót postásgyerekeket gonoszan üldöző magyarok elől névváltoztatásba menekülő tanácsadótok mondja. De nem, az nem hazugság. Mert a magyarok mindig is üldözték a tótokat (bele se merek gondolni. Milyen lehet ma Magyarországon Tóth néven élni???). A postásokat meg különösen. Főleg a pulik. Ezért az biztosan nem összeesküvés-elmélet. Szóval nézzétek a grafikont. És örüljetek. Mert ha százmilliók nyomorán is. De azt a 2018-as csúcsot csak elkerültük. Igaz, akkor még normálisan éltünk. És pont leszartuk ezeket a görbéket.”

    Hoppá…Szorul a hurok…

  62. Kedves Tibor bá

    Az emberi ostobaság határtalan.
    Teljesen igazad van.

    ————————————-
    FALRAHÁNYT BORSÓ
    ————————————

  63. 69. Szattler Miklós
    Hány neved van még? Telefonkönyvből másolod? 😀

  64. 68 „azért mégiscsak sikerült elkerülni a 2018-as év 10. hetének a csúcsát. Amikor is 42,2%-os többlethalálozást mértek”

    Aki ezt írta az úgy tűnik nem képes leolvasni, értelmezni a linkelt grafikont.
    2018w10-nél +25.1% a többlethalálozási érték, amit meghalad a 2020w52 +32.2% és a 2021w48 +28.6% is.

  65. 68: Ha már a usmortality oldalon a német többlethalálozást belinkelted, megnéztem ugyanott az amcsi adatokat is. Szerintem magáért beszél:
    #https://www.usmortality.com/excess-mortality/percentage

    Egy kicsit másmilyen az ábrázolási forma, de magyar többlethalálozás adatok is vannak pl itt: #https://github.com/tamas-ferenci/ExcessMortEUR#a-t%C3%B6bblethal%C3%A1loz%C3%A1si-mutat%C3%B3-defin%C3%ADci%C3%B3ja-%C3%A9s-logik%C3%A1ja
    Elég látványos, hogy 4000 fő/hét fölötti halálozási számok csak 2020-ban és 2021-ben voltak, az azt megelőző 20 évben nem. (pedig 20 éve még a népesség is nagyobb volt kb félmillió fővel)

  66. 73. – Balogh Botond

    Boldogkői Zsolt?:D Ő egy beteg szociopata, elég, ha megnézel egy-két video-t amibe szerepel.

    Másrészt ne tegyünk egyenlőség jelet a hagyományos vakcinák és az mrns védőoltások(?) közé…

  67. 74.

    Az első mondatod személyeskedés, abból is a legrandább.
    Tökéletesen hiteltelenné tetted magadat.
    A továbbiakban senki sem vesz komolyan.
    Azok biztosan nem,akik ismerik a kultúrált vita elemi szabályait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük