(3995) III. világháború

Tibor bá’ szerkesztett fordítása online

A Fehér Ház tervet készít a harmadik világháborúra

Írta: Andre Damon
89. útban a 90. felé

Nem egész egy héttel azután, hogy Joe Biden amerikai elnök arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Államok Oroszországgal való konfliktusa nukleáris „Armageddont” indíthat el, a Fehér Ház nemzetbiztonsági stratégiát tett közzé, amelyben garantálta, hogy katonai erőszakkal megnyeri az amerikai globális hegemóniát.

A dokumentum ígéretet tett arra, hogy kiterjeszti az amerikai hadsereget, „integrálja” a gazdasági életet a háborúskodással, és „megnyeri a 21. századi versenyt” a „döntő évtizednek” nevezett időszakban.

A 2018-as nemzetvédelmi stratégiát alapvetően átfogó, Donald Trump leendő fasiszta diktátor által közzétett, és Biden nemzetbiztonsági stratégiája megerősíti, hogy az Egyesült Államok egzisztenciális nemzeti konfliktusba van bezárva Oroszországgal, de mindenekelőtt Kínával.

„Egy Amerika és a világ számára meghatározó évtized első éveiben járunk” – jelenti ki Biden személyes bevezetője a dokumentumhoz. „A nagyhatalmak közötti geopolitikai verseny feltételei meg vannak szabva.”

Ezek a nyitóbeszédek visszhangozzák Biden márciusi nyilatkozatát, miszerint a világ egy „új világrend” küszöbén áll, amiben „nekünk kell a vezető szerep”.

Biden stratégiája, akárcsak Trump 2018-as nemzetbiztonsági stratégiája, erőszakosan nacionalista, kijelenti, hogy az Egyesült Államok nem az emberiség vagy szövetségesei érdekében cselekszik, hanem alapvetően önző érdekeinek megőrzése érdekében. „A stratégiánk nemzeti érdekeinkben gyökerezik” – jelenti ki Biden.

„Katonai hatalmunk tovább növekszik” – fenyegetőzött a dokumentum, és ígéretet tett arra, hogy „korszerűsítjük és megerősítjük katonaságunkat, hogy az fel legyen szerelve a stratégiai verseny korszakára”.

Ezen okok miatt a dokumentum azzal fenyeget, hogy „a nemzetek újra belátják, miért nem jó az Amerikai Egyesült Államok ellen fordulni”.

„A nukleáris elrettentés továbbra is a nemzet legfőbb prioritása”, és „alapja” az Egyesült Államok stratégiájának.

Biden bevezetőjében azt mondja, hogy a háború a nemzeti megfiatalítás forrása lesz: „Az Egyesült Államokban hagyománya van annak, hogy… a külföldi kihívásokat olyan lehetőségekké alakítsa át, amelyek ösztönzik… az otthoni fiatalítást.”

A dokumentum felvázolja az „integrált elrettentés” koncepcióját, és kulcsfontosságú koncepciókat dolgoz ki Trump 2018-as nemzetvédelmi stratégiájában, amely ígéretet tett arra, hogy „a hosszú távú stratégiai versenyhez a nemzeti hatalom több elemének: diplomácia, információ,  gazdaság, pénzügyek, hírszerzés, bűnüldözés  zökkenőmentes integrációja szükséges.”

Hasonlóképpen az új nemzetbiztonsági stratégia kijelenti: „Nemzeti hatalmunk minden elemét felhasználjuk stratégiai versenytársaink leküzdésére”

Hozzáteszi: „Nemzetvédelmi Stratégiánk az integrált elrettentésen alapul: a képességek zökkenőmentes kombinációján, hogy meggyőzze a potenciális ellenfeleket arról, hogy ellenséges tevékenységeik költségei meghaladják az előnyeiket. Ez magában foglalja: Területek közötti integrációt, annak felismerését, hogy versenytársaink stratégiái, katonai… és nem katonai (gazdasági, technológiai és információs) területeken is érvényesülnek, amire nekünk is muszáj felkészülni.”

A dokumentum talán legborzongatóbb szakaszában kijelenti, hogy „A Biden-Harris-kormányzat lebontotta a választóvonalat a bel- és a külpolitika között”.

Ezek a Trump-adminisztráció idején úttörő elképzelések, amelyek nyíltan a Harmadik Birodalomból merítettek ihletet, visszaadják Alfred Jodl, a német főparancsnokság főnökének a második világháború alatti hírhedt „totális háborús” kiáltványát, amely kijelentette, hogy „csak az állam, a fegyveres erők és az emberek biztosíthatják a sikert a háborúban.”

A New York Times riportere, David Sanger, rámutatott Trump fasiszta „Amerika az első” ideológiájával való folytonosságra, megjegyezte, hogy „az elnök szokatlan pozíciókat foglalt el, ami különös egy demokrata számára”. Megjegyezve még, hogy „sötét nézetet képvisel a globalizáció előnyeivel kapcsolatban, és leírja hosszan, hogyan szította a világjárványokat és a félretájékoztatást, és hogyan járult hozzá az ellátási lánc hiányához.”

Az Egyesült Államok központi célpontja Kína. A dokumentum kijelenti: „Hatékonyan fogunk versenyezni a Kínai Népköztársasággal, ami az egyetlen versenytárs, akinek szándéka átalakítani a nemzetközi rendet, és egyre inkább képes is rá”

Annyira Kínára összpontosít, hogy az ukrajnai háborút egyetlen alkalommal sem említi. Annak ellenére, hogy a Biden-adminisztráció azt állítja, hogy a világ úgy virágozna, mint egy kert, ha Vlagyimir Putyin orosz elnök nem támadná meg Ukrajnát. A stratégia nem támasztja alá az amerikai katonai felépítést és a háborúra való felkészülést az orosz elnök tetteire.

Az Egyesült Államok küzdelme a 21. század „megnyeréséért” inkább azon a tényen alapszik, hogy „a hidegháború utáni korszak végleg véget ért, és verseny folyik a nagyhatalmak között a dolgok következő alakításáért”.

Annak ellenére, hogy a nemzetbiztonsági stratégia Kínát tűzte ki célul, az Egyesült Államok továbbra is masszívan eszkalálja az Oroszországgal folytatott háborút. Az Egyesült Államok vezette Ukrajna Védelmi Kapcsolattartó Csoport ülésén Lloyd J. Austin védelmi miniszter világossá tette, hogy az Egyesült Államok utasította az ukrán erőket, hogy a tél folyamán folytassák az offenzívát.

„Arra számítok, hogy Ukrajna a tél folyamán továbbra is mindent megtesz, hogy visszaszerezze területét és eredményes legyen a csatatéren, mi pedig mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy hatékonyak legyenek” – mondta Austin.

A NATO e heti csúcstalálkozója előtt Jens Stoltenberg NATO-főtitkár világossá tette, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei a saját nukleáris kardcsörgésével válaszolnak Oroszország azon fenyegetéseire, hogy a konfliktusban nukleáris fegyvert alkalmaznak.

Stoltenberg bejelentette: „A jövő héten a NATO megtartja régóta tervezett elrettentő gyakorlatát, a Steadfast Noon-t”. Ezen kívül kiképző küldetést indít nukleáris képességű bombázók számára Dél-Európában.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felszólította a NATO-t, hogy megelőző csapásokat mérjen Oroszországra, Oroszország pedig nukleáris fegyverek bevetésével fenyegetőzött Ukrajnában. A NATO gyakorlata a háború további eszkalációjával fenyeget.

Ha a jelenlegi konfliktust Biden nemzetbiztonsági stratégiájának kontextusában szemléljük, egyértelmű, hogy az amerikai imperializmus stratégái az ukrajnai háborút, bármilyen szörnyű és véres is, csak egy még nagyobb és katasztrofálisabb háború előfutárának tekinti.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

16 gondolat erről: „(3995) III. világháború

  1. A „Gonosz Birodalma” nem állhat meg . Az emberi lètezès elemi törekvèse ennek a megállítása . Bármi áron . Mint ahogy hitler vagy dzsingisz kán pol pot meg kellett legyenek állítva úgy most az orosz gonosznak is vèget van vetve egyszer ès mindenkorra . Utána jönnek a kínai disznók de azok már akkorra csak egy sèta lesz a parkban.

  2. Találós kérdés:
    A kettő közül az egyiket holnap véletlenül fejbe lövik: Biden vagy Putyin.
    Melyik esetben változna drasztikusan a nukleáris fenyegetettség?

  3. 2 – Majsz:
    Biden nélkül semmi se változna. Putyin nélkül Oroszországot percek alatt letörölnék a térképéről.

  4. 1. Ajozanész
    Azt hittem végig az USA-ról beszélsz!
    Teljesen rá illet a leírásod?!

    3. Tibor bá’
    Biden esetében igazad van, Putyin vonatkozásában – mint már írtam – kétségeim vannak.

  5. ” Ezek a nyitóbeszédek visszhangozzák Biden márciusi nyilatkozatát, miszerint a világ egy „új világrend” küszöbén áll, amiben „nekünk kell a vezető szerep.”

    Amikor egy mentálisan rokkant államfő van az ellenfél egyik oldalán mi jót várhatunk sorsunkra?

    Joe Biden: Még azt is elfelejti, hol és mikor halt meg a fia!

  6. 5. Tibor bá’

    Ezt nem vitatom.
    Azonban katonai vezetési képességei hagynak némi kívánni valót maguk után. Gondolom ezt nem vitatod.
    Ha bölcs lenne ezt felismerné és legalább ezt a területet (amihez láthatóan nem ért) átadná egy komoly és hazafi katonai vezetőnek. Ezt hiányolom.

    Meg a másik, hogy sokszor felmerül bennem, hogy nem is rossz katonai vezető, csak éppen benne van az atlantisták Oo.-ot szétverő bulijában (beépített emberük – volt már ilyen, amikor CIA igazgatója KGB ügynök volt).
    Ti. mindig úgy lép hogy az Oo. éppen nem jó, de a másik oldalnak valahogy pont megfelel. Ez arra utal, hogy vagy, nem ért hozzá, akkor pedig engedje át a katonai vonalat, katonának, vagy ért hozzá, de nem Oo. érdekében jár el. Mást nehezen tudok elképzelni az eddigi produkciói alapján.

  7. 7 – Bendegúz

    „Mást nehezen tudok elképzelni az eddigi produkciói alapján.”

    Akkor adok egy tippet, de szélesebb látókörben, nem csak Oroszország vonatkozásában.

    Jönnek az infók, sok tekintetben tisztul a kép és egyre nyilvánvalóbb, hogy úgy van, ahogy már korábban többször írtam ezen a blogon is az orosz-ukrán válság kapcsán.

    Van egy nagyon erős, legfőképpen amerikai-brit eredetű terv, hogy Európában a közeljövőben egy korlátozott szintű nukleáris háború legyen. Több országot érinthetné atomcsapás(ok), de messze nem a teljes kontinenset, például Magyarország esetében ez szinte teljesen kizárható, sőt, a jó hír lehet az is, hogy a Magyarországgal szomszédos országok sem nagyon esélyesek erre (a legnagyobb veszély ilyen szempontból Romániát fenyegeti, de még ők is könnyen megúszhatják dolgot).
    Mindenesetre a terv akkor is őrült, és a társadalmi-gazdasági következményei katasztrofálisak lennének egész Európára, ez alól viszont Magyarország sem lenne kivétel.
    Ehhez a forgatókönyvhöz hozzátartozik egy hamis zászlós nukleáris provokáció is Ukrajna területén, amellyel azonnal Oroszországot vádolnák. Ugyanis a ruszkik maguktól még véletlenül sem fognak az atomhoz nyúlni, csakis a legvégső esetben és miután támadás éri őket. Akkor persze nagyonis”

    Természetesen, ennek a fenti tervnek sok és nagy hatalommal bíró ellenzői is vannak.

    És, kedves Bendegúz, tudod, hogy e két csoport között hol húzódik az egyik legkeményebb törésvonal? Nem másol, mint a Tibor bá´által igen gyakran emlegetett CIA-n belül! Amely törésvonal ugyanúgy létezik a Pentagonon belül, az amerikai külügyön belül és sok egyéb intézményen belül is.

    És naivitás lenne az a feltételezés, hogy nem hasonló a helyzet a különböző érdekek tekintetében például az orosz FSZB-n belül vagy akár az ottani Honvédelmi Minisztériumnál vagy akár magánál a Vezérkarnál. Putyinnak nagy a hatalma, de nincs teljhatalma! Az egyes csoportok alakítják a körülményeket, amire így vagy úgy kell reagálnia, s ezek az említett csoportok messze nem csak külföldiek.

    Ugyanez érvényes más és más mértékben szinte mindenhol, Kínában éppen úgy, mint Nagy-Britanniában vagy Németországban stb.

    El kell felejteni azt a tévhitet, hogy van olyan, hogy 100 %-os szuverenitással bíró Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Izrael! Nincs ilyen, csak az ország- vagy nemzetállami szuverenitás egy mértéke létezik. Aki az ellenkezőjében hisz, az bolond!
    S természetesen állandó harc folyik az egyes országokon belül is, hogy – mondjuk a helyi patrióták – növelni tudják e szuverenitás fokát. A most következő XX. KKP kongresszus Kínában is sok tekintetben erről fog szólni a leginkább.

    És egyébként a fentiek ismeretében sok érthetetlen lépés is más fénybe kerül, mondjuk az orosz oldalról Ukrajnában.

    Maradjunk a CIA példájánál! Ugyanúgy, ahol máshol, ezeken a helyeken a kulcsfigurák, a profik más és más urat szolgálnak. Egyesek a tisztán amerikai állami elitet, mások meg a globalistákat. Ad absurdum, egy épületen belül, pár ajtóval odébb vagy két különböző emeleten „két világ csap össze”.

    Ez utóbbiak egyik „megmondó feje” vagy „maszkja” például Elon Musk. Pontosan azt kommunikálja, amire már sokszor felhívtam a figyelmet: el kell kerülni a nukleáris háborút! Mert az eme csoport számára teljesen elfogadhatatlan lehetőség. Nem azért, mert úgy szeretik az oroszokat vagy bárkit – ezek is csak magukat szeretik, de vannak bizonyos érdekek, amikor azok akár az – példának okáért – az orosz érdekekkel is egybeeshetnek.

    A külső, látható konfrontáción kívül szinte minden kulcsországban, nagyhatalomban folyik egyidejűleg a belső összecsapás is a különböző érdekcsoportok között, ez teljesen nyilvánvaló! Az egyik, nagy befolyású amerikai csoport valamiben megegyezik egy hasonló orosszal, amit aztán fúrnak mások, paradox módon akár magában Washingtonban, Langley-ben vagy Moszkvában. És persze akkor még nem említettem a többieket, úgy, mint a britek, kínaiak, indiaiak, izraeliek stb.
    Európa meg egy pofozógép, nagyon kevés kivétel van politikus szintjén. Ha mondjuk egy kormány komolyan a saját népe érdekeit próbálja védeni, ebben a helyzetben kell jó döntéseket hoznia! Szerinted ez egyszerű dolog?

    Egyébként a fentiek – többek között – még azt is jelentik, hogy az egyes európai országokban, ahol a hely politikusok mélyen az amerikai seggben vannak belefúródva, nem is fogják fel, hogy micsoda rizikós játékban vesznek részt! Szó szerint életveszélyes lehet a terep számukra, akár pillanatok alatt is, hiszen, az egyik amerikai segglyuk, nem olyan, mint a másik – adott esetben valaki(k) éppen majd Washingtonban mondja ki felettük az ítéletet. Mondjuk odadobják őket a helyi, mérges tömeg martalékául, ha eljön a megfelelő idő. Két amerikai érdekcsoport közti konfliktus keretében „leírják a veszteséget”. Ezek a hazaárulók közül sokan fel sem fogják, hogy milyen nagy szarban vannak! De csak azt fogják kapni, amit megérdemelnek!

    Nagy játék folyik a színfalak mögött; csak a töredéke az, amit egy közönséges halandó láthat belőle!

  8. 8. Zsolt
    ” Nagy játék folyik a színfalak mögött; csak a töredéke az, amit egy közönséges halandó láthat belőle!”

    Zsolt, talán a hasznos idióták játéka …

    ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ RAND – ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕ
    Grivas.info

    Sokkoló tanulmány amely Randnak nyilvánitható –
    – AZ USA ÉS A VÁLSÁG EU-BAN

    A dokumentum – amely a jelek szerint a RAND Corporation – egy olyan agytröszt, amely régóta közel áll az Egyesült Államok kormányához – meglepő belső kiszivárogtatásának tűnik, az Egyesült Államok legmagasabb politikai vezetésének címzettje.
    A felsorolt ​​címzettek között van a Fehér Ház vezérkari főnöke? az amerikai külügyminisztérium? Amerika két elsődleges külföldi hírszerző szolgálata, a Központi Hírszerző Ügynökség és a Nemzetbiztonsági Ügynökség ; valamint a Demokrata Nemzeti Bizottság, a Demokrata Párt irányító testülete.

    /https://nyadagbladet.se/utrikes/here-are-the-us-officials-to-whom-the-rand-document-was-addressed//

    2022. szeptember 15-én a svéd Nya Dagbladet internetes újság 2022. január 25-én (egy hónappal az ukrajnai orosz invázió előtt) közzétett egy dokumentumot, amely szerint azt a RAND Corporation agytröszt, egy 1850 alkalmazottat foglalkoztató amerikai agytröszt szivárogtatta ki. Α RAND Corporationnak 350 millió dolláros költségvetése van és szoros kapcsolatban áll Washingtonnal, és központi szerepet játszott az amerikai kül- és védelmi politika alakításában a hidegháború idején.

    A RAND Corporation-nek tulajdonított „Németország gyengítése, az Egyesült Államok megerősítése” című dokumentum felfedi az Egyesült Államok titkos terveit, hogy az ukrajnai háború és az ebből eredő energiaválság révén összeomolják az európai gazdaságot.

    A dokumentum leszögezi, hogy „egy legyengült Németország és egy legyengült Európa megerősítené az Egyesült Államok gazdaságát” azáltal, hogy az ukrajnai konfliktus miatt Oroszországgal szembeni szankciók bevezetésére kényszerítené őket, ami megszakítaná Európa energiaellátását Oroszországtól
    és Németország és Európa gazdaságának összeomlásához vezetne.
    „Németország gyengítése, az Egyesült Államok megerősítése”
    (A legfontosabb pontok összefoglalása)

    A „dokumentum” a következő szavakkal kezdődik:

    „Az amerikai gazdaság jelenlegi állapota azt sugallja, hogy nem működhet külső források pénzügyi és anyagi támogatása nélkül.

    A szövetségi bank (Fed) által az elmúlt években rendszeresen alkalmazott mennyiségi lazítás politikája, valamint a 2020-as és 2021-es zárlat alatti ellenőrizetlen pénzkibocsátás a külső adósság meredek növekedéséhez és a dollárkínálat növekedéséhez vezetett…

    Sürgősen forrásokat kell bejuttatni a nemzetgazdaságba, különösen a bankrendszerbe. Csak az EU és a NATO mellett elkötelezett európai országok lesznek képesek biztosítani ezt az erőforrás-beáramlást jelentős katonai és politikai költségek nélkül.

    Németország a legfontosabb európai ország, amelyet gazdaságilag meg kell gyengíteni annak érdekében, hogy növeljék az Európából az Egyesült Államokba irányuló erőforrás-áramlást.
    Ezt „Németország és Európa bevonásával az ukrajnai konfliktusba, valamint az Oroszország elleni szankciókban való részvételükkel érik el, amelyek megszakítanák az olcsó energia Oroszországból Európába áramlását”.

    Sürgősen szükség van arra, hogy külföldi források áramoljanak be az Egyesült Államokba az USA gazdaságának egészének, és különösen a bankrendszernek a fenntartása érdekében.
    „Csak az EU és a NATO mellett elkötelezett európai országok biztosíthatják nekünk ezt a forrásbeáramlást anélkül, hogy jelentős katonai és politikai költségeket okoznánk.”

    Ennek az ambiciózus tervnek a legfőbb akadálya Németország növekvő függetlensége, többek között felhívják a figyelmet arra, hogy „a Brexit nagyobb függetlenséget adott Németországnak, és megnehezítette az Egyesült Államok számára, hogy befolyásolja az európai kormányok döntéseit”.

    Ennek a stratégiának az egyik fő célja, hogy megsemmisítse Németország együttműködését Oroszországgal (és Franciaországgal), amelyet az Egyesült Államokra nézve a legnagyobb gazdasági és politikai fenyegetésnek tekintenek:

    „Az [Európa és Oroszország] együttműködésének megvalósítása végül az Egyesült Államok gazdasági és politikai versenytársává teszi Európát… Az egyetlen módja ennek elkerülésére: „Mindkét ország [Németország és Oroszország] háborúba bocsátkozzon Ukrajnán keresztül »

    Ennek a gazdasági és politikai fenyegetésnek a leküzdéséhez stratégiai terv végrehajtása szükséges, amely elsősorban a német gazdaság lerombolására irányul.

    „Az oroszországi energiaellátás megszakítása rendszerszintű válságot idézhet elő, amely pusztító hatással lenne a német gazdaságra, és közvetve az Európai Unió egészére nézve.”

    E terv végrehajtásának kulcsa az, hogy az Egyesült Államok háborúba sodorja az európai országokat. Az ukrajnai háborút és az európai energiaválságot az amerikai berendezkedés szándékosan cinikus és kiszámított stratégiának tervezte.

    „Az egyetlen lehetséges módja annak biztosítására, hogy Németország elutasítsa az orosz energiaellátást, ha bekapcsolódik az ukrajnai katonai konfliktusba….
    …………..
    „Az európai országok mintegy 7-9 billió dollárral járulhatnak hozzá az Egyesült Államok gazdaságához. Ezen túlmenően az a tény, hogy túl sok magasan képzett európai fiatal lesz kénytelen bevándorolni [az Egyesült Államokba], jelentős hatással lesz.”

    A fő cél Európa – különösen Németország és Oroszország – megosztása és az európai gazdaság tönkretétele azáltal, hogy HASZNOS IDIÓTÁKAT helyeznek politikai pozícióba, hogy megszakítsák az orosz energiaellátást Európába.
    …… ………. …………
    ………………

  9. 8. Zsolt
    Teljesen logikus magyarázat a világ történéseinek logikátlan (számunkra értelmezhetetlen) történéseire.
    Ez megmagyarázza azt is, hogy OV miként mer szemeb menni ilyen markánsan egyes EU körökkel, illetve magával a jelen USA vezetéssel (demokratákkal, így Obamával is). Valakik állnak mögötte, nem merik bántani, mert akkor az ők oldalukról is kiesik „véletlenül” egy hasonló figura.

    A másik, egyszerűbb magyarázat, hogy egy globális elit van akik 5 ezer éve építik magukat, aztán a kis nimand politikusok neki dolgoznak. Aki meg látszatra nem, az azért teheti, mert ő játssza a szelep vagy elterelő szerepét.
    A fene sem tudja már.

    9. L.S.
    Ez teljes mértékben így van.
    Erről (Oo. és No. „szét vállasztásáról”) már többször is nyíltan beszéltek amerikai geostratégák Friedmann, Brezniski).
    Vagyis a terv magában – ahogy a bloggazda mondaná – nem összeesküvés. Ez így van. Azonban a terv kivitelezése rengeteg sok titkos egyeztetést, tárgyalást, megvesztegetést, kényszerítést igényel. Azzal pedig, hogy ezeket lefüggönyözött szobákban, bunkerekben vagy egyéb eldugott helyen szervezik, hétpecsétes titok alatt és hallgatási kötelezettség vállalása mellett, az azt bizonyítja, hogy ez összeesküvés szintjén történik. Ha nem lenne az, akkor nyilvános konferenciákon szőnék a hálójukat. Már maga a Bilderberg találkozó is egy összeesküvés helyszíne, tudniillik titkos minden mai ott történik.
    Ha én egyik szomszédom ellen, annak tudta nélkül a másik szomszéddal összebeszélnénk, hogy ártsunk valamilyen formában neki, akkor ezt hogyan lehet nevezni? Vagy a királyok megmérgezésére szövetkezett nagyurak cselvetését, minek lehet nevezni? Jelenleg a népek háta mögött és ellen zajló, a népek kárára tervezett események titkos megbeszélése és szervezése nem hasonlít a király mérgezésére szervezett szövetkezéssel? Vagy a király ellen van összeesküvés a nép ellen nincs. Csak azért mert anno az 50-es években a CICA kitalálta, hogy minden tevékenységüket esetleg leleplező nyilatkozatot, ezzel a billoggal kell hiteltelenitteni? El kell ismerni, hogy ez az akciójuk is jól sikerült.

  10. Lépéskényszer van. Vannak energiaigényes országok, nincs mit tenni. Vagy megfagy vagy egy kicsit még tolja a megfagyást.
    De most, most van. Lépni kell.
    Rövid, de tartalmas dolgok előtt vagyunk.

  11. 10.
    Hát igen, ezzel egyetértek. A macskák kontrollálják a világot, és talán még az 50-es éveknél is régebbi a fentebb említett mestertervük.

  12. 8. Zsolt

    „Több országot érinthetné atomcsapás”
    Ez alatt EMP-re kell gondolni vagy arra a pusztuljon minden atomcsapásra?

  13. 13 – Károly

    Hazudnék, ha azt állítanám, hogy ezt tudom.

  14. Ébresztő!?
    Tibor bá’? Mi van?
    A szabad világunk fizetett és önkéntes KIA ügynökei nem reagálnak? Nem cáfolják meg ezt a svéd cikket?

    Ja, miért is reagálnának?

    Céljukat elérték.
    Háboru indult Nyugat Európa és Oroszország között, vagy még nem késő leállitani?

  15. A túlnépsedést valahogy kezelni kell, AS rendszerben azaz ahogy sikerül.
    Ez az ukrán téma inkább belügy, de sztorinak nem rossz.
    Cél a fogyasztás/ók egyengetése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük